Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ!

 



“9 Σεπτεμβρίου 1945, Βεζανής: «… Ο Εθνικισμός είναι το σύμβολο μιας πίστεως, μιας ολοκληρωμένης κοσμοθεωρίας. Και οι εθνικιστές είναι οι πιστοί της θρησκείας αυτής ... Εις τας τάξεις των εθνικιστών δεν γίνονται δεκτοί όσοι απλώς πιστεύουν και δέχονται την ιδέα του έθνους, αλλά μόνο εκείνοι που πιστεύουν εις αυτήν και είναι έτοιμοι να την πραγματοποιήσουν. Και εις αυτό ακριβώς το σημείο έγκειται η διαφορά μεταξύ του απλώς εθνικόφρονα και του εθνικιστή.” 



Τα νέα κράτη που προέκυψαν από την magna carta, τον αγγλοσαξωνικό κοινοβουλευτισμό, την βιομηχανική επανάσταση, την αμερικανική και γαλλική επανάσταση δεν είναι κράτη εθνικά, δεν αποτελούν μία φυσική πραγματικότητα, είναι απλά μία εμπορική και νομική συμφωνία συμβιώσεως τυχαίων μεταξύ τους προσώπων. Αυτό το είδος των κρατών τείνει να γίνει μία παγκόσμια υπερκυβέρνηση, η οποία θα καταστρέψει τον ανθρώπινο πολιτισμό, που δεν είναι άλλος από τον Ελληνορωμαϊκό πολιτισμό.  


Ο αιώνας στον οποίο ήδη ευρισκόμεθα έχει δώσει τα πρώτα μηνύματά του ότι θα είναι ένας αιώνας δραματικός, που θα αλλάξει τον κόσμο. Πεποίθηση μου ότι αυτοί που θέλουν την παγκοσμιοποίηση με σκοτεινά άντρα τα χρηματιστήρια και τις τράπεζες, θέλουν να παίξουν τον ρόλο του Θεού και θα αποτύχουν και μέσα από μία διαδικασία επώδυνη για πολλούς λαούς της ανθρωπότητος, θα προκύψει ένας νέος κόσμος εντελώς διαφορετικός.  

Ως γνωστόν, αυτή τη στιγμή μαίνεται ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσσίας και Ουκρανίας, αδελφοκτόνος κατ’ ουσίαν, στον οποίο οι Αμερικάνοι όχι απλά έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά τον πυροδότησαν με τις προκλητικές τους ενέργειες και μάλιστα ενώ μέχρι τα χρόνια της προεδρίας Τραμπ οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσσίας εάν δεν ήσαν σε θαυμάσια κατάσταση, ευρίσκοντο σε ισορροπία. 


Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, Μπρεζίνσκι, στο βιβλίο του “Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ”, θέτει σαν κεντρική επιδίωξη της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, προκειμένου να παραμείνουν η κυρίαρχη δύναμη στον πλανήτη, μία ένταση ή ακόμη και σύγκρουση μεταξύ Ρωσσίας και Κίνας.  

Ο μέγας επιστήμων της γεωπολιτικής Μακίντερ γράφει ότι αυτός που κυβερνά την Ανατολική Ευρώπη και ορίζει αυτήν μεταξύ Καυκάσου και Ρωσσίας, διοικεί την καρδιά της Ηπείρου και όποιος κυβερνά την καρδιά της Ηπείρου, τονίζει, ότι διοικεί το παγκόσμιο νησί, που είναι η Ευρασία και εξουσιάζει ολόκληρο τον κόσμο.  

Η σύγκρουση μεταξύ Ευρώπης και Ρωσσίας, που καλλιεργεί η Ουάσιγκτον εμποδίζει αυτό ακριβώς στο οποίο αναφέρεται ο γεωπολιτικός Μακίντερ. Αυτό γιατί μία συνεργασία της Ευρώπης με την Ρωσσία δημιουργεί μία κοσμοκρατορία.  


Η Ελλάδα, θλιβερό προτεκτοράτο των ΗΠΑ, σέρνεται σε μία πολιτική προκλητικά εχθρική κατά της Ρωσσίας χωρίς κατ’ ουσίαν αντάλλαγμα. Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν καθήκον και χρέος να προστατεύσουν την εθνική τους ταυτότητα (το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον και ομότροπον του Ηροδότου), να ελευθερώσουν την Πατρίδα τους και να πολεμήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την παγκοσμιοποίηση είτε φιλελεύθερη είτε μπολσεβίκικη γιατί με την παγκοσμιοποίηση κυρίαρχη δεν θα υπάρχει καμία πατρίδα. Ούτε βέβαια Ελλάδα.  


                       Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...