Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι Βαλκανικοί Πόλεμοι




Παρακολούθησα σε τηλεοπτικό σταθμό ενδιαφέρουσα εκπομπή με κινηματογραφικό υλικό εποχής για το Έπος του 1912-13. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων είπε ότι η πολεμική προετοιμασία ήταν έργο των… Τρικούπη και Βενιζέλου! Πόσα ακόμη ψέματα θα πούνε; Ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο οποίος ως γνωστόν χρεωκόπησε την χώρα, ΤΙΠΟΤΕ δεν είχε κάνει για την ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων. 

Όσο για τον Βενιζέλο ήλθε από την Κρήτη στην Ελλάδα το 1910. Πότε να προλάβει να εξοπλίσει την χώρα; Για όσους δεν το ξέρουν, πρωθυπουργός της χώρας όταν παραλάβαμε το θρυλικό θωρηκτό “ΑΒΕΡΩΦ”, σημαντικό παράγοντα της νίκης μας, ήταν ο Μαυρομιχάλης και ο Βενιζέλος ήταν ακόμη στην Κρήτη.  


Μου προκαλεί πάντως έκπληξη το γεγονός ότι άπαντες οι αριστεροί και οι “σούπερ δημοκράτες” υμνούν τον Βενιζέλο, που έκανε νόμο με τον οποίον έστελνε τους κομμουνιστές εξορία και την δεκαετία του 1930 υμνούσε τον Φασισμό και έλεγε στον Πλαστήρα ότι δεν μπορεί στην Ελλάδα να γίνει δικτατορία γιατί η χώρα δεν διαθέτει έναν Μουσολίνι! 


Αυτός ήταν ο Βενιζέλος και το ξέρουν. Δεν έχουν, όμως, πρόβλημα να τον υμνούν γιατί τους βολεύει και γιατί φρόντισαν οι πολλοί να είναι αμαθείς και να έχουν πλήρη άγνοια. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Οπαδοί του Δένδια κατάντησαν οι “πατριώτες”




Για κάποιους “πατριώτες” τα παρακάτω: 

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για την πορεία τους. Δεν μας έπεισαν ποτέ για τον “πατριωτισμό” τους. Μέχρι την Μεταπολίτευση χουντικοί και μετά από αυτήν… αντιστασιακοί! Όταν στο παρελθόν είχαν συγκρουστεί με τον Σαμαρά (2012-2015) δεν είχαν κανένα πρόβλημα να λένε καλά λόγια για την Χρυσή Αυγή. ΑΠΑΝΤΕΣ στις τελευταίες εκλογές στήριξαν με φανατισμό την Ν.Δ. Αναμενόμενο…


Αρκετοί από αυτούς, όμως, τους “πατριώτες” ή επαγγελματίες “εθνικόφρονες” μετά τις εκλογές διαπίστωσαν ότι δεν έχουν λαμβάνειν από τον δημόσιο “κορβανά”, δεν περισσεύουν γι’ αυτούς μίζες και ρεμούλες και έτσι άρχισαν την κριτική στον Μητσοτάκη. Μέσα στα πλαίσια αυτής της “κριτικής”, που ισοδυναμεί με το “δώσε και εμένα μπάρμπα” ανακάλυψαν νέο… “εθνικό ηγέτη”, τον Νίκο Δένδια! Το τι γράφουν και λένε γι’ αυτόν ξεπερνά κάθε όριο. Νέο… Μέγα Αλέξανδρο τον παρουσιάζουν! Πότε συντρίβει την Τουρκία, πότε κάνει συμμαχίες με Αίγυπτο, Ινδία κλπ. Και μην ξεχνάτε το ότι (έτσι είπαν και έγραψαν) έριξε “χαστούκι” στον Τσαβούσογλου με τις δηλώσεις του στην Κωνσταντινούπολη, όπου δεν είπε τίποτε παραπάνω από αυτά που λέει η Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια. Για το ότι στην συνέχεια ήλθε ο Τσαβούσογλου στην Ελλάδα, όπου τον αγκάλιασε και τον φίλησε ο Δένδιας εκτός διπλωματικού πρωτοκόλλου ούτε λέξη! Ούτε λέξη για τον ισλαμικό χαιρετισμό με το χέρι στην καρδιά του Δένδια στον Ερντογάν! Ξεχνούν ασφαλώς, την σημερινή του στήριξη στην συμφωνία των Πρεσπών και ότι ήταν ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία. 


Όμως τα κοράκια της ψηφοθηρίας άλλαξαν γραμμή και έστησαν τους πολιτευτές της Ν.Δ. με νάιλον σημαιάκια στις πλατείες. Ξεχνούν ότι ήταν εγώ στην βουλή (υπάρχουν τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ) πρότεινα την ημέρα της ψηφοφορίας της Συμφωνίας των Πρεσπών την παραίτηση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και της Ν.Δ., τότε ο Δένδιας ήταν που είπε το ΟΧΙ της Ν.Δ. και μίλησε για… κοινοβουλευτικό πραξικόπημα; Εάν παραιτούντο όλοι οι βουλευτές Ν.Δ. και Χρυσής Αυγής (και θα ακολουθούσαν και άλλοι) τότε η βουλή θα είχε λιγότερους από 200 βουλευτές και θα έπρεπε να γίνουν άμεσα εκλογές. 


Ήταν στις αρχές του 2019 όταν στις δημοσκοπήσεις εγώ προσωπικά έπαιρνα θετικές γνώμες 12% και η Χρυσή Αυγή 9%. Αυτά τον Μάρτιο του 2019. Τότε δεν έκανα λάθη σημερινοί κατήγοροί μου και χθεσινοί χειροκροτητές μου;


Επανέρχομαι στους “πατριώτες” που σήμερα υμνούν τον Δένδια. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν; Για αυτούς ισχύει απόλυτα το γνωστό: “Ο πατριωτισμός είναι το έσχατο καταφύγιο των απατεώνων”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Υπέρ της “Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης” ο Ιλχάν Αχμέτ. Διαδήλωση κατά της αποφάσεως του Αρείου Πάγου




Σε τρεις μήνες (Οκτώβριος 2021) πρόκειται να δικαστώ κατηγορούμενος με τον “αντιρατσιστικό” νόμο γιατί μέσα στην βουλή απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ν. Βούτση (ΣΥΡΙΖΑ) είπα ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές (ανάμεσά τους και ο Ιλχάν Αχμέτ) πρέπει να δηλώσουν ότι θεωρούν Μητέρα Πατρίδα τους την Ελλάδα και όχι την Τουρκία. Για τον λόγο αυτό τιμωρήθηκα από την βουλή με σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων και της Ν.Δ. φυσικά.


Η συνέχεια: Αντεθνική διαδήλωση στην Ελληνική, την ελεύθερη Θράκη, μουσουλμάνων ενάντια στην απόφαση του Αρείου Πάγου να κηρύξει παράνομη τη ονομασία συλλόγου σαν “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”. ΠΑΡΩΝ στην διαδήλωση και ο μουσουλμάνος βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ…


Όμως, εγώ δικάζομαι για… ρατσιστικό μίσος. Τα συμπεράσματα δικά σας!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ηλίας Κανέλλης, “ΤΑ ΝΕΑ”: “…Δεν είναι αστυνομία τα κόμματα”

 


Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” (16/7/2021, Σελίς 19) και άρθρο με τίτλο “Πολιτικός τυχοδιωκτισμός” και υπογραφή Ηλίας Κανέλλης. Το άρθρο αναφέρεται στην καταγγελία ότι ο συλληφθείς αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ως προαγωγός και βιαστής είναι μέλος της Ν.Δ. Απάντηση στο ερώτημα δεν δόθηκε και σύμφωνα με τον αρθρογράφο δεν έχει καμμία σημασία. Το ίδιο έγραψε και ο Στέφανος Κασιμάτης στην σελίδα 2 του ίδιου φύλλου της εφημερίδας. Χαρακτηριστικό το παρακάτω από το άρθρο του Ηλία Κανέλλη:

“Δυο ψευδείς φήμες που γρήγορα διαψεύστηκαν δηλητηρίασαν τη δημόσια ζωή τις τελευταίες ημέρες. Ότι ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη ήταν μέλος της Ν.Δ. Κι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του έδωσε χειραψία σε μία προεκλογική περιοδεία του. Ακόμα κι αν δεν ήταν ψέματα, οι φήμες αυτές δεν λένε τίποτε. Μέλη κόμματος μπορεί να είναι παράνομοι - δεν είναι αστυνομία τα κόμματα. Ένας πολιτικός που χαιρετάει πολύ κόσμο θα μπορούσε να έχει χαιρετήσει και έναν κακοποιό. Αποδεικνύεται όμως κάτι άλλο, αυτό που έλεγε ο Γκέμπελς: “Λέγε, λέγε, κάτι θα μείνει”.


Συμφωνούμε απόλυτα! “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ”. Όμως για το έγκλημα ενός οπαδού καταδικάστηκαν… 40(!) άτομα σε 500 χρόνια φυλακή και ανάμεσα σε αυτά ΟΛΟΙ οι βουλευτές ενός κόμματος και οι 18! Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει το “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ”; 


Όταν ένας Νεοδημοκράτης, αριστερός, ΠΑΣΟΚΟΣ κάνει ένα έγκλημα φταίει ΜΟΝΟ αυτός! Σωστά! Όταν το κάνει (ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ!) ένας οπαδός της Χρυσής Αυγής φταίει ΟΛΗ η Χρυσή Αυγή; Αυτό είναι δικαιοσύνη; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ Ν.Δ.: Παρών ο Έλληνας πρέσβης σε εορτή για την σφαγή των Αρμενίων στο Αζερμπαϊτζάν!




Η περίφημη “εθνική” πολιτική, που δήθεν θα έκανε η Ν.Δ. σε αντίθεση με τους όντως εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύεται το ίδιο εθνομηδενιστική και επικίνδυνη.

Πριν λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν (αδελφού έθνους των Τούρκων), στο Μπακού, έγινε μία γιορτή για την σφαγή των Αρμενίων στο Αρτσάχ. Στην εορτή συμμετείχε (δυστυχώς!) και ο πρέσβης της Ελλάδος στο Μπακού! Για την προκλητική αυτή ενέργεια διαμαρτυρήθηκαν ανεπισήμως η Αρμενία, αλλά και οι Αρμένιοι της Ελλάδος, που ήλθαν αδελφωμένοι με τους Έλληνες στην Πατρίδα μας μετά τον διωγμό και την σφαγή από τους Τούρκους (1915-1922).


Σε πρώτο χρόνο επιχείρησαν ψευδολογώντας αξιωματούχοι του υπουργείου εξωτερικών να πούνε ότι δεν ήξερε τίποτε το υπουργείο και ήταν πρωτοβουλία του πρέσβη των Αθηνών στο Μπακού. Όταν όμως ασκήθηκαν πιέσεις για να τιμωρηθεί ο πρέσβης για την “πρωτοβουλία” του αναγκάσθηκαν να παραδεχθούν ότι όλα έγιναν με πλήρη γνώση του υπουργείου και ότι ο ίδιος ο Δένδιας είχε δώσει την έγκρισή του. Ο Δένδιας, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε το Κόσοβο και δήλωσε ο πρόεδρος του Κοσόβου σε συνέντευξή του στο “ΒΗΜΑ”: “Είμαστε ευγνώμονες στην Ελλάδα για την υποστήριξή της”. 


Αυτή είναι η “εθνική” πολιτική της Ν.Δ. και αυτός είναι ο Δένδιας, που κάποιοι “πατριώτες” προβάλλουν και υμνολογούν σαν “εθνικό ηγέτη” και… Τουρκοφάγο! Και είναι αυτοί οι “πατριώτες” οι ίδιοι, που πολέμησαν και πολεμούν την Χρυσή Αυγή, που δεν τέλειωσε και δεν θα τελειώσει ΠΟΤΕ όσο υπάρχει ακόμη και ένας Χρυσαυγίτης σε αυτήν την χώρα των ραγιάδων και των γραικύλων.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Λαθρομετανάστες και κατασκοπεία από τις ΜΚΟ, που θα έδιωχνε η Νέα Δημοκρατία






Σκοτεινός ο ρόλος των ΜΚΟ στο Βόρειο Αιγαίο και για τον λόγο αυτό είχαν βγει οι “υπουργάρες” της Ν.Δ., που έκαναν ψηφοθηρία και με το θέμα λαθρομετανάστες και είχαν πει ότι θα διώξουν από τα νησιά τις ΜΚΟ και φυσικά δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΕ! 


Πριν λίγες ημέρες συνελήφθησαν στην Μυτιλήνη 10 μέλη οργανώσεως ΜΚΟ για διακίνηση λαθρομεταναστών και κατασκοπεία! Μέσα από τα κινητά τους και τους υπολογιστές τους προκύπτει με στοιχεία και αποδείξεις ότι ήταν σε άμεση επαφή με δουλέμπορους στους οποίους έδιναν στοιχεία για τις κινήσεις του Λιμενικού και τις επιχειρήσεις των σκαφών και όχι μόνον. Έδιναν τις θέσεις των εγκαταστάσεων του Ελληνικού Στρατού, φωτογραφίες οπλικών συστημάτων κλπ. 


ΦΥΣΙΚΑ και η είδηση θάφτηκε και τα δελτία ειδήσεων των καναλιών του αντεθνικού καθεστώτος δεν είπαν λέξη! Τυχαίο; Όχι βέβαια…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Ιούλιος 1974 - Ιούλιος 2021: Από την Μεταπολίτευση στην χρεωκοπία, χρεωκοπία όχι μόνον οικονομική




47 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται, σχεδόν μισός αιώνας, από τον Ιούλιο εκείνο του 1974 όταν έλαβε χώρα η Μεταπολίτευση και η ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Κύπρου. Στις 15 Ιουλίου είχαμε την ανατροπή Μακαρίου, που ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν μία εσωτερική υπόθεση του Ελληνισμού. Οι Τούρκοι έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν και συμφωνούν μαζί τους οι “δημοκράτες” και ο μεγαλύτερος υπερασπιστής της τουρκικής εισβολής ήταν ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ. Μία ημέρα πριν την εισβολή του Αττίλα από το βήμα της Γενικής Συνελεύσεως του ΟΗΕ στην ομιλία του είπε ότι η Ελλάδα έκανε εισβολή στην… Κύπρο(!) και κάλεσε τις εγγυήτριες δυνάμεις να επέμβουν και η Τουρκία ήταν εγγυήτρια δύναμη βάσει των συμφωνιών της Ζυρίχης. Για το θέμα αυτό ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος είχε γράψει το βιβλίο “ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ” με φωτογραφία του Μακάριου στο εξώφυλλο και το πλήρωσε… 


Μεταπολίτευση και οι δρόμοι των Αθηνών γέμισαν “πανηγυριτζήδες” (που κοιμήθηκαν χουντικοί και ξύπνησαν αντιστασιακοί!) με κεριά στα χέρια που γιόρταζαν την ίδια ώρα που ο Ελληνισμός στην Κύπρο σφαγιαζότανε. Ποιος θα ξεχάσει την δήλωση του Ετσεβίτ, πρωθυπουργού της Τουρκίας τον καιρό του Αττίλα, ότι οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει να ευχαριστούν την Τουρκία γιατί με την επέμβασή της στην Κύπρο ξαναέφερε την δημοκρατία στην χώρα; ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν απάντησε από το 1974 μέχρι σήμερα στην δήλωση αυτή του Ετσεβίτ και τι να πει άλλωστε;

Μπορούσε η Ελλάδα να πολεμήσει το 1974; ΝΑΙ, μπορούσε! Είχε υπεροπλία σε θάλασσα και αέρα. Είχε υποβρύχια (ΓΛΑΥΚΟΣ - ΝΗΡΕΥΣ), που μπορούσαν να βυθίσουν τον τουρκικό στόλο έξω από την Κυρήνεια, υποβρύχια που έπλεαν προς Κύπρο και που πήραν εντολή να γυρίσουν πίσω! Και είχε και πολεμικά αεροσκάφη Φάντομ, που δεν μπορούσε να πλήξει η Τουρκική Αεροπορία.


Κάποιοι, όμως, αποφάσισαν επειδή “Η Κύπρος κείται μακράν”, να μην κάνουν τίποτε όταν στα μέσα του Αυγούστου έγινε ο Αττίλας 2 και κατελήφθη το 40% της Ελληνικής Μεγαλονήσου. Μέχρι τότε οι Τούρκοι δεν είχαν καταλάβει ούτε το 5%!


Ιούλιος του 1974 και ο γράφων το κείμενο αυτό μέσα σε ένα κελί των φυλακών Δομοκού συλλαμβάνεται δύο φορές σε ηλικία 16 ετών και έξι μηνών. Αστυνομικό τμήμα Κολωνακίου, επεισόδια έξω από την Αγγλική πρεσβεία, Αστυνομικό τμήμα Θησείου, συμπλοκή και συλλήψεις στο Μοναστηράκι γιατί σκίζαμε αφίσες του Μακάριου.


Έρχονται τα πρώτα φέρετρα με Ελληνικές Σημαίες από την Κύπρο. Θάβουν στα κρυφά τους νεκρούς Ήρωες σαν κλέφτες. Πηγαίνω στην οδό Πειραιώς στο Πρώτων Βοηθειών - ΙΚΑ δεν θυμάμαι και δίνω αίμα για την Κύπρο, για τους Στρατιώτες μας. Ο γιατρός με ρωτάει αν είμαι 18 ετών και του λέω ψέματα “ναι”. Χαμογελάει με νόημα και μου παίρνει αίμα κανονικά. Στη οδό Πανεπιστημίου πέφτουν προκηρύξεις με σφυροδρέπανα, ξανακυκλοφορεί ο Ριζοσπάστης και οι “δημοκράτες” πανηγυρίζουν και το πανηγύρι τους αυτό κρατάει 47 ολόκληρα χρόνια.


Για επτά ολόκληρα χρόνια ήμουν πρόεδρος κόμματος της βουλής και για πέντε χρόνια μάλιστα του 3ου κόμματος. Δεν πήγα ΠΟΤΕ στην γιορτή της “δημοκρατίας” της 24ης Ιουλίου και δεν μετανοιώνω γι’ αυτό!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Όταν ανησυχούν οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες”



Όπως πληροφορούμαι, όση πληροφόρηση μπορεί να έχει ένας κατάδικος μέσα σε ένα κελί των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Δομοκού, τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε φυλλάδες ανησυχούν πολλοί γνωστοί και σεσημασμένοι επαγγελματίες “εθνικόφρονες”, ανησυχούν και γράφουν πύρινα άρθρα για την τουρκική απειλή, για τους λαθρομετανάστες, που ήλθαν για να μείνουν και είναι εκατομμύρια, για το “MACEDONIA” στις φανέλες των Σκοπιανών στα γήπεδα της Ευρώπης. Ανησυχούν… Και είναι οι ίδιοι τύποι, που όταν τα έλεγε αυτά η Χρυσή Αυγή όχι μόνο μέσα στη βουλή, αλλά και στους δρόμους και τις πλατείες όλης της Ελλάδος, αυτοί δεν ήταν μαζί μας και σε κάθε ευκαιρία μας κατηγορούσαν και έκαναν το βρωμικό παιχνίδι ενάντια στο ΑΛΗΘΙΝΟ Εθνικιστικό Κίνημα για λογαριασμό τόσο των φιλελεύθερων (Ν.Δ. κλπ.), όσο και των ορφανών του Μαρξ (Κ.Κ.Ε., ΣΥΡΙΖΑ κλπ.). Και βεβαίως ξεχωριστό κομμάτι στον “πατριωτικό” αγώνα τους κατά της Χρυσής Αυγής ήταν η επιχείρηση “Δολοφονίας Χαρακτήρα” εναντίον μου. Οι ψιθυριστές λακέδες της Ν.Δ. έλεγαν ότι συνεργάζομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ και οι αντίστοιχοι της αριστεράς με την Νέα Δημοκρατία. Προεκλογικά μάλιστα διέδιδαν ότι έχω κάνει συμφωνία με την Ν.Δ. για να μη πάω στην φυλακή! Πόσο ποταποί ψεύτες και συκοφάντες ήταν απεδείχθη. 

Πάντως οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” δεν πτοούνται και ελπίζοντας μέσα στην ονειροφαντασία τους ότι μπορεί να γίνουν Χρυσή Αυγή στη θέση της Χρυσής Αυγής, λένε τα ΙΔΙΑ που έλεγε η Χρυσή Αυγή για τουρκική απειλή, ξενοκρατία, λαθρομετανάστες, εθνική οικονομία κλπ. Μόνο που δεν έχουν καταλάβει την γνωστή λαϊκή παροιμία “άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας…”.


Όσο για εμάς, όσοι απομείναμε, πολλοί ή λίγοι δεν έχει σημασία, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ πιστεύουμε ότι χαμένη μάχη είναι μόνο η μάχη, που δεν δόθηκε ποτέ. Κανένας δεν ξέρει τι φέρνει το Αύριο. Κανένας δεν πίστευε το 2009 ότι το 2012 η Χρυσή Αυγή θα ήταν στην βουλή. Για τις ημέρες που έρχονται ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Μια χώρα σε διάλυση… Μπράβο “πατριώτες”!




Θα σώζανε την Πατρίδα μας λέγανε με τα Μνημόνια. ΟΧΙ μόνο δεν την σώσανε, αλλά την χρεώσανε περισσότερο! Η Ελλάδα για όσους δεν το ξέρουν στα χρόνια της Ν.Δ. δεν μείωσε ούτε το δημόσιο χρέος, ούτε βεβαίως το δικό της χρέος. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία η χώρα μας έρχεται τρίτη στον κατάλογο των υπερχρεωμένων κρατών του κόσμου με χρέος 210% του ΑΕΠ και “παίζει ντέρμπι” με το Σουδάν για την δεύτερη θέση, που χρωστάει το 212% του ΑΕΠ του. Στην πρώτη δεκάδα μαζί με την Ελλάδα, που θα την “σώνανε” Τζωρτζ Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης χώρες όπως: Πράσινο Ακρωτήρι, Μπελίζ, Σουρινάμ, Ερυθραία κλπ. Μιλάμε ότι έχουν καταντήσει την Πατρίδα μας ανάμεσα στις πλέον τριτοκοσμικές χώρες και όμως τα ΜΜΕ τους λιβανίζουν και μιλάνε για… “ανάπτυξη”! 


Θα έφτιαχναν ΟΛΑ έλεγαν και έχει αποδειχθεί ότι έλεγαν ψέματα και δυστυχώς αυτά τα ψέματα τα πίστεψαν και πολλοί καλοί Έλληνες και προκειμένου να φύγουν οι κόκκινοι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, έφεραν τους γαλαζοπράσινους εθνομηδενιστές της Ν.Δ., που εκτός των άλλων αποδεικνύονται και ΑΝΙΚΑΝΟΙ και αυτό το βλέπουμε με την πλήρη διάλυση του κράτους (διακοπές ΔΕΗ κλπ.) με τον πρώτο καύσωνα.


Πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος ο λαός μας. Ας πρόσεχε… Εμείς οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ δυστυχώς δικαιωθήκαμε.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Δεν τους φτάνει η καταδίκη. Συνεχίζονται οι Απαγορεύσεις ΜΟΝΟ κατά της Χρυσής Αυγής




Αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019, μετά από δύο εβδομάδες για την ακρίβεια, “έριξαν” την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας ποιος είναι ο στόχος τους, ποιό είναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ της αντεθνικής συμμορίας, που ελέγχει ΜΜΕ και διαδίκτυο.

Κατορθώσαμε μετά από εβδομάδες να ανακτήσουμε την ιστοσελίδα μας, η οποία μετά από μήνες “έπεσε” πάλι, αφού όπως μας είπαν οι άνθρωποι της εταιρείας, που πληρώναμε για τις υπηρεσίες τους, τους απείλησαν από “ψηλά” ότι θα τους εξαφανίσουνε από την αγορά… Τόση “δημοκρατία”…


Είχα λογαριασμό στο twitter, ο οποίος καταργήθηκε την ίδια ημέρα της καταδίκης μου (7 Οκτωβρίου 2020), έχοντας κάνει εκείνη την ημέρα 650.000 κλικ! Την ίδια ημέρα “έπεσαν” και οι λογαριασμοί ΟΛΩΝ όσων ήσαν ακόμη στην Χρυσή Αυγή, όχι άλλων…

Η συνέχεια ήταν το σάιτ ethnikismos.net, στο οποίο δημοσίευα τα κείμενα που γράφω στις φυλακές Δομοκού. Πριν λίγες ημέρες “έπεσε” και αυτό από μία υπηρεσία του διαδικτύου, όπου είναι ΟΛΑ ασύδοτα κυριολεκτικά! 


Με κάθε τρόπο θα συνεχίσουμε όσο αναπνέουμε να πολεμάμε με την γραφίδα μας ενάντια στην παγκόσμια τυραννία και τους ενταύθα λακέδες της.

“Όσοι Ζωντανοί” ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ξυπνήστε! Αναρωτηθείτε γιατί πολεμούν ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή και αφήνουν χωρίς πρόβλημα κάποιους “πατριώτες” να κάνουν επαναστάσεις μέσω… διαδικτύου! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Και νέα ταινία για την Χρυσή Αυγή, η “δημοκρατία”και το τεκμήριον της αθωότητας




Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια εξευτελίζουν οι “δημοκράτες” του “συνταγματικού” τόξου κάθε Αρχή του Δικαίου. Σύμφωνα με το οποίο κάθε κατηγορούμενος είναι ΑΘΩΟΣ μέχρι την τελεσίδικη καταδίκη του. 


Η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό (ΑΔΙΚΑ για εμάς και το σκεπτικό της καταδίκης μας ακόμη δεν το γνωρίζουμε 9 ολόκληρους μήνες μετά την δίκη!) και δικαιούται δίκη - Έφεση σε  2o βαθμό και προσφυγή στο Ανώτατο δικαστήριο. Και όμως το κράτος σε φεστιβάλ παρουσιάζει ταινία ΥΠΕΡ της καταδίκης μας σε υπόθεση εκκρεμή! Ποια “δικαιοσύνη” και ποιο “τεκμήριο Αθωότητας”; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και τύραννοι οι “δημοκράτες” και δεν το κρύβουν και αντίδραση καμία. 


Τελικά μας δίκασαν οι “θεσμοί” ή εμπαθείς πολιτικοί αντίπαλοι, που μας μισούσαν; Ας είχαν τουλάχιστον την ειλικρίνεια να το παραδεχθούν.  Από τις φυλακές Δομοκού καληνύχτα “δημοκρατία”…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Οι “Γκρίζοι Λύκοι” και ο Ερντογάν στην Αμμόχωστο και οι “τουρκοφάγοι” της Ν.Δ.


Φυσικά και θα πάει στην σκλαβωμένη Αμμόχωστο ο Ερντογάν και κανένας δεν πρόκειται να τον εμποδίσει. Και δεν θα πάει μόνος του, αφού όπως ανακοινώθηκε θα τον συνοδεύσει ο Μπαχτσελί, ο ηγέτης των “γκρίζων λύκων”και κατ’ ουσίαν συγκυβερνήτης του Ερντογάν. Δεν πρόκειται να τον εμποδίσει κανένας Τζο Μπάιντεν, που θα μας “έσωζε” και για όσους δεν το ξέρουν, στην απόπειρα των Αθηνών να λάβουν από την Ουάσιγκτον εγγυήσεις έναντι της τουρκικής απειλής δεν υπήρξε ανταπόκριση.


Συγκεκριμένα ζητήθηκε ρήτρα αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής σε περίπτωση επιθέσεως και οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ απήντησαν ότι δεν έχουν εντολή διαπραγματεύσεως επί του θέματος, που σημαίνει “κόψτε τον λαιμό σας” εάν σας επιτεθεί η Τουρκία.


Επιστρέφουμε στην φιέστα των “βασιβουζούκων” του Ερντογάν στην Κύπρο μας. Ούτε βέβαια η Ευρωπαϊκή Ένωση  πρόκειται να την εμποδίσει παρ’ όλο που ο Δένδιας (Ο… τουρκοφάγος, σύμφωνα με τους “πατριώτες” της πεντάρας) δήλωσε ότι πρόκειται να επιβληθούν… κυρώσεις!  Ποιες κυρώσεις; Η Ε.Ε. το έχει ξεκαθαρίσει και πρώτα απ’ όλους η Γερμανία ότι κυρώσεις “γιοκ”! Και έτσι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε ούτε οι “εθνικόφρονες” (Ν.Δ.) των Αθηνών, ούτε αυτοί της Λευκωσίας του υπέρμαχου του σχεδίου Ανάν Ανα(ν)στασίαδη και αυτών που τον στηρίζουν, που ξεκίνησαν εθνικιστές (έτσι έλεγαν…) και κατάντησαν ουρά του βαψομαλλιά. 


Ο Ερντογάν στην Αμμόχωστο, στην αρχαία Σαλαμίνα, εκεί όπου ο ΚΙΜΩΝ πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια και “νεκρός ενίκα” και είχε ελευθερώσει την Κύπρο από τους Πέρσες. Ο Κίμων, όμως, πέθανε πολεμώντας και στην εξουσία των Αθηνών ήλθαν οι δημοκρατικοί και ο Περικλής, ο οποίος παρέδωσε σκλάβα και πάλι την Κύπρο στους Ασιάτες, όπως ακριβώς συνέβη και το 1974…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

NOVARTIS, Χρυσή Αυγή και καλοί και κακοί κουκουλοφόροι


Πολιτικό ζήτημα η αποκάλυψη των ονομάτων των “προστατευόμενων μαρτύρων” του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ (γιατί ΣΚΑΝΔΑΛΟ ήταν!) NOVARTIS. Απαιτούν να δοθούν τα ονόματά τους στην δημοσιότητα (ΣΩΣΤΑ!) οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί ανάμεσα στους οποίους ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς επί των ημερών του οποίου κατηγορήθηκα και μπήκα φυλακή βάσει καταθέσεων “προστατευόμενων μαρτύρων”, που ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζω τα ονόματά τους και οι οποίοι κατέθεσαν στην δίκη μας σαν μάρτυρες κατηγορίας φυσικά και ευρισκόμενοι μάλιστα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αστυνομίας, από τον οποίο ακούστηκε μάλιστα από τα μικρόφωνα και… άλλη φωνή κατά την διάρκεια της καταθέσεώς τους!


Για το αίτημα Σαμαρά κλπ. για αποκάλυψη των ονομάτων των “προστατευόμενων μαρτύρων” της υποθέσεως NOVARTIS πήρε θέση ο Άρειος Πάγος και έγραψε στα “ΝΕΑ” ο Γ. Παπαχρήστου: 


του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου από την εφημερίδα

“ΤΑ ΝΕΑ” στην στήλη “ΣΤΙΓΜΑ”

ΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ την πρόταση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Θεοδώρου, αναφορικά με το αίτημα έξι εκ των (κατα)συκοφαντηθέντων πολιτικών προσωπικοτήτων της χώρας για δήθεν συμμετοχή στο σκάνδαλο της Novartis, να αποφασίσει η Δικαιοσύνη να βγάλει τις κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες της υπόθεσης που έκαναν καριέρα με τα ψευδώνυμα «Κελέση» και «Σαράφης».


Πρόκειται για ένα μνημειώδες κείμενο, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως νομικό υπόδειγμα, αναφορικά με το γιατί πρέπει οι δύο κουκουλοφόροι μάρτυρες να καταθέσουν με τα ονοματάκια τους για την υπόθεση, από τη στιγμή που έκαναν το ίδιο στις ΗΠΑ, ευελπιστώντας όπως αναφέρει η κυρία Θεοδώρου,  σε «οικονομικά ανταλλάγματα». 


Λέει δηλαδή, σε απλά ελληνικά, «στις ΗΠΑ πήγατε και καταθέσατε με τα ονόματά σας γιατί περιμένατε να κονομήσετε, εδώ τι ακριβώς προστατεύεται στην περίπτωσή σας;»

Ωστόσο, από το κείμενό της θεώρησα σωστό να απομονώσω μια παράγραφο, την οποία και θεωρώ κορυφαία, αναφορικά με την υπόθεση. Είναι η ακόλουθη: 

«Σε ένα κράτος δικαίου, αν αναμφίβολα πρέπει να προστατεύεται το δημόσιο συμφέρον και να αποτρέπεται η λεηλασία του δημόσιου χρήματος, εξίσου πρέπει να έχει το δικαίωμα και τη δυνατότητα ο κάθε πολίτης και πολύ περισσότερο τα δημόσια πρόσωπα να προστατεύσουν την τιμή και την υπόληψη και την αξιοπρέπειά τους από την “ανθρωποφαγία”. Άλλωστε, η προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος δεν μπορεί να φθάνει μέχρι του σημείου να δυσχεραίνεται η ανεύρεση της ουσιαστικής αλήθειας και να επέρχεται σημαντικός περιορισμός βασικών αρχών».

Διαφωνεί κανείς;”


“Μνημειώδες κείμενο”, λοιπόν, η πρόταση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου κατά τον κ. Παπαχρήστου και συμφωνώ απόλυτα. Για εμάς και τους “προστατευόμενους μάρτυρες” κατά της Χρυσής Αυγής αυτό δεν ισχύει; Υπάρχουν καλοί και κακοί κουκουλοφόροι κ. Παπαχρήστου; Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να προστατεύσουμε την “τιμή, αξιοπρέπεια και υπόληψή” μας; Και επειδή αναφερθήκατε ότι οι “κουκουλοφόροι” της Novartis είχαν “οικονομικά ανταλλάγματα” ΜΑΘΕΤΕ ότι οι “προστατευόμενοι μάρτυρες” της Χρυσής Αυγής πληρώνονται επί σειρά ετών! Μάλιστα κάποιοι της “υπηρεσίας” τους έτρωγαν και λεφτά από τον “μισθό” τους γι’ αυτό υπάρχει ανοιχτή δικογραφία για την οποία έχει γράψει άρθρο στο “ΒΗΜΑ” ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Στην διάρκεια της δίκης μας ζητήσαμε την αποκάλυψη των ονομάτων των “προστατευομένων μαρτύρων”, αλλά σιωπή… Για όσους δεν το ξέρουν, μάλιστα, κάποιοι από τους “κουκουλοφόρους” της δίκης της Χρυσής Αυγής πληρωνόντουσαν από το 2012(!!!) έναν ολόκληρο χρόνο πριν “εφευρεθεί” η κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως”.


Και ερωτώ: Υπάρχουν δύο δικαιοσύνες μία για τους δημοκράτες και μία για τους Χρυσαυγίτες; 


Υπάρχουν “καλοί” κουκουλοφόροι, που καταθέτουν αναπόδεικτες τερατολογίες κατά των Εθνικιστών και “κακοί” κουκουλοφόροι όταν μιλούν για σκάνδαλα; 


Για εμάς δεν ισχύει το ΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ της προτάσεως της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου;


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

40 χρόνια στην “Ευρώπη” τους και από τις Βρυξέλες στην Αττάλεια

 



Λέγεται Καιρίδης, ήταν καθηγητής και εξελέγη βουλευτής της Ν.Δ. Γνωστός για τις δηλώσεις του ότι οι Έλληνες είμαστε “τεχνητό έθνος” όπως και οι Σκοπιανοί και ότι είμαστε “τέκνα των Οθωμανών”. Προ ημερών, λοιπόν, έγραψε άρθρο, στο οποίο τόνιζε τον εορταστικό χαρακτήρα για τα 40 χρόνια της Ελλάδος στην Ε.Ε., που δεν είναι η Ευρώπη αλλά ένα σύμπλεγμα συμφερόντων χωρίς το οποιοδήποτε πολιτιστικό και φυλετικό περιεχόμενο.


Οι Έλληνες δεν έχουν να “εορτάσουν” τίποτε γι’ αυτά τα 40 χρόνια και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι το φόρουμ προ ημερών της Αττάλειας, στο οποίο υψηλοί αξιωματούχοι της Ε.Ε. έλαβαν μέρος μαζί με τον Ερσίν Τατάρ, “πρόεδρο” του ψευδοκράτους της Βορείου Κύπρου, των κατεχομένων δηλαδή της Ελληνικής Μεγαλονήσου. Μεταξύ αυτών που συνομίλησαν με τον “πρόεδρο” Τατάρ και ο Ζοζέπ Μπορέλ, που είναι ο ύπατος εκπρόσωπος της Ε.Ε. για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Εάν αυτό δεν είναι αναγνώριση του Αττίλα του 1974, τότε τι είναι; Καμία διαμαρτυρία από το κράτος των Αθηνών…

Μας είπαν πριν 40 χρόνια ότι μέσα στην Ευρώπη δεν θα υπάρχει τουρκική απειλή. Μας είπαν ψέματα! Ακόμη και αυτοί που έλεγαν ότι θα γίνουμε τα “γκαρσόνια” της Ευρώπης έπεσαν έξω, αφού οι Έλληνες έγιναν τελικά “άνεργα” γκαρσόνια…


Η ΘΕΣΗ της Χρυσής Αυγής: ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ έξω από την Ευρώπη την ψεύτικη των χρηματιστηρίων, της διαφθοράς και της παγκοσμιοποίησης.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

   

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Γιατί κόπηκε ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ από τις προσφορές της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”




Εδώ κι έναν ολόκληρο μήνα υπήρχε διαφήμιση τόσο στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" όσο και το "ΒΗΜΑ" για την προσφορά στην ειδική έκδοση του Σαββατοκύριακου των “ΝΕΩΝ” πέντε βιβλίων Ελλήνων συγγραφέων. Πέμπτο κατά σειρά, το οποίο θα προσφερόταν σήμερα 17 Ιουλίου 2021, ήταν το βιβλίο του Ίωνος Δραγούμη “ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΙΜΑ”, το οποίο αναφέρεται στο Μακεδονικό αγώνα και στην θυσία του Παύλου Μελά και των άλλων Ηρώων του Έθνους μας. Σήμερα που κυκλοφόρησαν "ΤΑ ΝΕΑ" το βιβλίο του Ίωνος Δραγούμη δεν υπάρχει… Αντί για αυτό υπάρχει το βιβλίο του Νίκου Τσιφόρου “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ”! 


Με δεδομένο ότι η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” ακολουθεί σκληρά την κυβερνητική γραμμή, είναι προφανές ότι με παρέμβαση άνωθεν έκοψε την κυκλοφορία του έργου του Ίωνος Δραγούμη, αφού σύμφωνα με την συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να υπάρχουν βιβλία που καλλιεργούν την “εχθροπάθεια”! Και βεβαίως στο βιβλίο του ο Ίων Δραγούμης περιγράφει τα φρικτά εγκλήματα των Σλάβων κομιτατζήδων που είναι οι ήρωες του κράτους των Σκοπίων. 


Λογοκρισία και στον Ίωνα Δραγούμη, λοιπόν από την Νέα Δημοκρατία, που τιμά και με το παραπάνω την συμφωνία των Πρεσπών.


Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 

17 Ιουλίου 1918: Εκτέλεση του Τσάρου Νικολάου και των ανήλικων παιδιών του: Τα “καλά” εγκλήματα των μπολσεβίκων




Ήταν Ιούλιος του 1918 και ο Τσάρος Νικόλαος Ρομανώφ ήταν κρατούμενος των μπολσεβίκων στο Αικατερίνεμπουργκ μαζί με την αυτοκράτειρα και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους. Τα Στρατεύματα της Λευκής Φρουράς των Εθνικιστών πλησίαζαν στην πόλη και οι “καλοί” μπολσεβίκοι αποφάσισαν την εξόντωση ολόκληρης της οικογένειας Ρομανώφ. Στην συνέχεια της σφαγής μετέφεραν τα πτώματα και τα έριξαν σε έναν βάλτο. Για το έγκλημα αυτό των μπολσεβίκων στην Ελλάδα, το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, δεν μιλάει κανείς. Αυτά είναι “καλά” εγκλήματα… Όπως και το Ναγκασάκι και η Χιροσίμα.


Λίγο πριν την πτώση των Σοβιέτ με την περεστρόικα δόθηκε η εντολή να ισοπεδωθεί η κατοικία, που εκτελέστηκε ο Τσάρος Νικόλαος και η οικογένειά του. Την εντολή εκτέλεσε ο τοπικός Αξιωματούχος του κομμουνιστικού κόμματος. Το όνομά του; Μπόρις Γιέλτσιν…


Σήμερα στον τόπο της σφαγής έχει ανεγερθεί περίλαμπρος Ορθόδοξος Ναός προς Τιμήν των Νεομαρτύρων, της οικογενείας Ρομανώφ, που η Εκκλησία της Ρωσίας ανεκήρυξε Αγίους. Κάθε Ιούλιο εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσοι τιμούν την Μνήμη τους και στον τόπο της Μαρτυρίας τους μία ατέλειωτη πομπή πορεύεται προς τους βάλτους που οι “ανθρωπιστές” μπολσεβίκοι έριξαν τα πτώματα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Γιατί έπρεπε να μείνει η Χρυσή Αυγή εκτός βουλής. Η συμφωνία Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ



Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την Κυριακή της 7ης Ιουλίου του 2019 όταν και έμεινε εκτός βουλής με ποσοστό 2,93% η Χρυσή Αυγή για ΜΟΛΙΣ 3.700 ψήφους. Έχω δηλώσει ότι από τις πρωινές ώρες Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι η Χρυσή Αυγή θα μείνει εκτός βουλής. Αυτό το ήθελαν και Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ και σχετική είναι η δήλωση του υπουργού της κυβερνήσεως Παπαδήμου κ. Κάψη περί “αψόγου συνεργασίας” Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Χρυσής Αυγής και βεβαίως τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων περί “επιστροφής στην ομαλότητα”.


Θα σας δώσω μία άλλη διάσταση του θέματος, χρησιμοποιώντας την μαθηματική μέθοδο της “ατόπου απαγωγής”. Τι θα συνέβαινε ας εξετάσουμε εάν η Χρυσή Αυγή έπαιρνε ή μάλλον για να είμαστε ΑΚΡΙΒΕΙΣ τους καταμετρούντο επιπλέον 3.700 ψήφοι. Στην περίπτωση αυτή θα εξέλεγε τουλάχιστον 8 βουλευτές και αυτές οι βουλευτικές έδρες ως γνωστόν θα αφαιρούντο από το πρώτο κόμμα, δηλαδή από την Ν.Δ., η οποία θα είχε 149-150 βουλευτές και δεν θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση! Τι θα συνέβαινε τότε; Θα είχαμε δεύτερες εκλογές. Τις ήθελε είναι το ερώτημα ο ΣΥΡΙΖΑ τις δεύτερες εκλογές; Ασφαλώς και ΟΧΙ! Το σχεδόν 32% που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας, το οποίο τον καθιστούσε κόμμα εξουσίας θα κινδύνευε.


Ιδού ο λόγος, για τον οποίον πέρα από το γεγονός του μίσους και της εμπάθειας της αριστεράς ενάντια στην Χρυσή Αυγή, συμφώνησε και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 2,93% του Κινήματός μας. Δεν ήταν, όμως, μόνον αυτό… Η συνέχεια μελλοντικά… 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Μία ακόμη Χρυσαυγιάδα από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών. Το “τεκμήριο της αθωότητας” που πήγε κ.κ. “δημοκράτες”;



Συνεχίζεται το έγκλημα της “δημοκρατίας” ενάντια σε Δικαιοσύνη και Αλήθεια χωρίς καν να τηρούνται τα προσχήματα και αναφέρομαι στις νέες Χρυσαυγιάδες από τα κανάλια με αφορμή μία σύλληψη, στις οποίες Χρυσαυγιάδες, όπως έκαναν επί σειρά ετών, λέγοντας ψέματα επανέλαβαν την βεβαιότητά τους περί της ενοχής μας και αυτό ενώ γνωρίζουν ότι εκτός από τον ένοχο του εγκλήματος στο Κερατσίνι, ο οποίος συνελήφθη επί τόπου και ομολόγησε την ενοχή του, όλη οι κατηγορούμενοι για την κατά φαντασίαν και πολιτικήν παραγγελίαν “εγκληματική οργάνωση” έχουν δηλώσει ΑΘΩΟΙ και έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν την Αθωότητά τους σε Δίκη σε δεύτερο βαθμό και με προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο. 


Αυτό δεν έχει την οποιαδήποτε σημασία για τους χρυσοκάνθαρους-δήμιους των δελτίων των 8 που κάνουν τηλεδίκες και βγάζουν οριστικές καταδίκες! Δεν έχει σημασία γι’ αυτούς ότι ακόμη και σήμερα μήνες ολόκληρους… 9(!)μετά την καταδίκη μας δεν γνωρίζουμε ΓΙΑΤΙ, το σκεπτικό της καταδίκης μας. 


Δεν έχει σημασία γι’ αυτούς τους πληρωμένους δολοφόνους χαρακτήρων ότι η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε ΑΘΩΟΙ για την “εγκληματική οργάνωση” και πριν από αυτήν ο Εφέτης Εισηγητής του Συμβουλίου Εφετών, που πρότεινε την μη παραπομπή μας σε δίκη. Σε μία δίκη και καταδίκη για την οποίαν πρέπει να ντρέπονται πολλοί. Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτουν αίσθημα ΝΤΡΟΠΗΣ και Συνείδηση….


Και αυτοί που μας δικάζουν και καταδικάζουν στα κανάλια άθλιοι κομπάρσοι σε έναν ανόσιο αντεθνικό χορό, βουτηγμένο ως τον λαιμό στην διαφθορά και την διαπλοκή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

14 Ιουλίου 1789 - Η αρχή μιας μεγάλης σφαγής




Στις 14 Ιουλίου έχει η Γαλλία την εθνική της εορτή, τιμώντας την αρχή της σφαγής, την οποία ονόμασαν Γαλλική επανάσταση στην οποία ομνύουν και φιλελεύθεροι και μαρξιστές.


Συγκεκριμένα, στις 14 Ιουλίου του 1789 έγινε η άλωση της Βαστίλης, όπου εκρατούντο ελάχιστοι κακοποιοί. Και ξεκίνησε από τότε μία εγκληματική διακυβέρνηση με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και ανάμεσά τους γυναικόπαιδα και πολλοί κληρικοί. Ένα κράτος του τρόμου εγκατεστάθη στην Γαλλία.


Την έφοδο στην Βαστίλη έκανε ένας όχλος, έχοντας πρωταγωνιστές κοινούς εγκληματίες, που είχαν πληρωθεί από τον Δούκα της Ορλεάνης, τον αδελφό του Βασιλιά Λουδοβίκου, που αργότερα ψήφισε υπέρ της θανατικής καταδίκης του.


Όλα αυτά τέλειωσαν όταν μέσα από την εξέγερση του 1789 πήρε την Γαλλία στο στιβαρό του χέρι ο μεγάλος Κορσικανός, που έγινε Αυτοκράτορας της Γαλλίας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...