Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Κωστής Παλαμάς και κομμουνισμός




Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι!
Οι λύκοι! Στα όπλα, Ακρίτες!
Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,
καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι,
για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί.

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ 1922


 

Τον στίχο αυτό του Κωστή Παλαμά είχα παραθέσει σε ομιλία μου στην Βουλή, σε μία Βουλή, η οποία ευρίσκεται κάτω από την ιδεολογική και πολιτική τυραννία της αριστεράς. Ο μόνος που απήντησε ήταν ο υπουργός κ. Κατρούγκαλος (κατά δήλωσίν του κομμουνιστής), ο οποίος και ανέγνωσε την έμμετρη απάντηση του κομμουνιστή ποιητή Βάρναλη τότε στον Παλαμά. Του Κώστα Βάρναλη, ο οποίος είχε ξεκινήσει σαν ένθερμος ιδεαλιστής και θαυμαστής του Κωστή Παλαμά και ο οποίος μετά την καταστροφή στην Σμύρνη στράφηκε προς τον μαρξισμό, τσακισμένος και αυτός όπως και πολλοί άλλοι από τα τραγικά γεγονότα.


«ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ»! Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ


Μέσα όμως στην συμφορά αυτή, κάποιοι απέμειναν όρθιοι και ανάμεσά τους κορυφαίος ο Εθνικός μας ποιητής. Και ήταν στις 21 Ιουνίου του 1923, ένα μόλις χρόνο μετά την μεγάλη καταστροφή, όταν ο Κωστής Παλαμάς αδάμαστος ορθώνει το πύρινό του πνεύμα και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ”, η οποία δημοσιεύθηκε στις 21 Ιουνίου 1923, απαντώντας στο ποια είναι η κύρια ιδεολογία στο έργο του λέει:


«Η Πατρίδα. Η φυλή. Η αντίληψη των καινούριων ιδεών (κομμουνισμός) ίσως δεν είναι τόσο κοντά σ’ εμέ. Σ’ εμέ το μεγάλο Ιδανικό είναι άλλο. Είναι η «Μεγάλη Ιδέα». Ναι. Καθαυτό η Μεγάλη Ιδέα. Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς. Επειδή είμαι τόσο πατριδολάτρης όλες οι κρίσιμες στιγμές του Έθνους μας έχουν αποτυπωθή στους στίχους μου». Είμαστε στα 1928 όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος προαναγγέλλει σε ομιλία του ότι θα καταθέσει νομοσχέδιο, με το οποίο θα χαρακτηρίζει ιδιώνυμο αδίκημα το να υπηρετεί κανείς τα σχέδια της κομμουνιστικής διεθνούς, σχέδια ανθελληνικά, τα οποία απειλούν όχι μόνον την Ιδέα και την ουσία του Έθνους μας, αλλά και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας!


Οι κομμουνιστές κάνουν εκστρατεία ολόκληρη προκειμένου να μη περάσει αυτός ο νόμος και ο “Ριζοσπάστης” πραγματοποιεί εκστρατεία σχετική μέσα στα πλαίσια της οποίας ζητά δηλώσεις των μεγάλων πνευματικών ανδρών της εποχής για τον νόμο. Ερωτούν και τον Παλαμά, ο οποίος θέλοντας να τους αποφύγει τους απαντά: «Δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν ξαίρω… δεν ξαίρω. Δεν ανακατεύουμαι στα πολιτικά, δεν μ’ ενδιαφέρουν».


Τότε ο “Ριζοσπάστης” επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του Εθνικού μας ποιητή και γράφει: «ΑΝΑΓΟΥΛΑ! Μεγάλος ποιητής ο κ. Κωστής Παλαμάς; Γιαυτό θα μιλήση η αύριο. Η αύριο που έρχεται, ενώ ο κ. Παλαμάς φεύγει – θα έχει ήδη φύγει. Μα εκείνο που μπορεί οποιοσδήποτε να πη από σήμερα – αστός ή προλετάριος – είναι το ότι όταν κανείς δεν έχει μούτρα να πη ότι είναι με την αντίδραση, αλλά ούτε και το σθένος να πη ξάστερα ότι είναι ενάντια στην τρομοκρατία, τι μικρός άνθρωπος πρέπει να είναι αυτός – κι ακριβώς όταν συμβαίνει να είναι ο Παλαμάς – τι τιποτένιος!». Όπως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τελικά η Ιστορία κατέγραψε σαν μεγάλο ποιητή τον Κωστή Παλαμά και τα γραφόμενα του “Ριζοσπάστη” ως μνημεία εθνικής προδοσίας και μειοδοσίας.


«ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ»


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι πιστεύει ο Κωστής Παλαμάς για τον μπολσεβικισμό και έτσι στο περιοδικό “ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ” τον Ιούλιο του 1931 γράφει ξεκάθαρα τι πιστεύει, πράγμα το οποίο βεβαίως σήμερα χάριν της κόκκινης χούντας δεν γνωρίζουν οι Έλληνες. Τα λόγια του Κωστή Παλαμά είναι ξεκάθαρα: «Οι τρόποι που κινούνται τα Σοβιέτ και οι τρόποι με τους οποίους πολιτεύονται, όσο κι αν ευρίσκομ’ έξω και ολόμακρα, μου είναι αντιπαθητικοί.».


Το 1936 ένας συγγραφεύς, ο Ελευθέριος Μιχόπουλος αποστέλλει στον Παλαμά το χειρόγραφο ενός μυθιστορήματός του με αντικομμουνιστικό περιεχόμενο, το οποίο έχει τίτλο “ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΛΑΝΗΘΗΜΕΝ” και ζητά από τον ποιητή να του γράψει την γνώμη του. Ο Κωστής Παλαμάς απαντά στον Ελευθέριο Μιχόπουλο τον Σεπτέμβριο του 1936 (όπου την χώρα κυβερνά πλέον το εθνικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου) και του γράφει: «Είναι αδύνατο κανείς να μην εκτιμήση και να μη τιμήση με κάποιο θαυμασμό την επίμονη και την ακατάβλητη εργασία σας για την πατριωτική του ειλικρίνεια και την εθνικιστική του ενέργεια…».


Τιμά, λοιπόν, την ενέργεια την εθνικιστική του συγγραφέως και μέσα από την απάντησή του και τα παρακάτω αποσπάσματα: «…Από τους πρωτοστάτες των απάτριδων μπολσεβίκων που κατέλαβαν, κυβερνούν και λυμαίνονται τη μεγάλη Ρωσσία… Σαν ακούμε τη λέξη μπολσεβίκοι, κομμουνιστές, ταραζόμαστε και αντιπαθούμε, σε ότι βλέπομε, σε ότι ακούμε τριγύρω μας, σε ότι κινεί την απιστία, την κακοπιστία, την έχθρα, το μίσος.» Ας επιστρέψουμε όμως στο 1929 όταν ψηφίστηκε ο ιδιώνυμος νόμος του Βενιζέλου κατά του κομμουνισμού.


ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ


Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε τελικά στις 18 Ιουλίου του 1929. Στην διάρκεια της συζητήσεως σφοδρή αντίθεση προς το νομοσχέδιο εξέφρασε η αριστερή πτέρυγα των φιλελευθέρων με επικεφαλής τους Αλέξανδρο Παπαναστασίου και Γεώργιο Καφαντάρη, ενώ στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα το ΚΚΕ διοργάνωσε διαδηλώσεις. Το κόμμα των βασιλοφρόνων, το “Λαϊκό Κόμμα”, δηλώνει ότι θα ψηφίσει υπέρ του νομοσχεδίου και καυτηριάζει τον υπερασπιστή των κομμουνιστών Παπαναστασίου, θυμίζοντάς του ότι σαν πρωθυπουργός το 1924 είχε περάσει νόμο στη Βουλή, με τον οποίο ποινικοποιούσε την έκφραση γνώμης υπέρ του Βασιλέως. Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου προτείνει μέσα στα πλαίσια διαμορφώσεως του νομοσχεδίου το ιδιώνυμο να μην αφορά μόνον τους κομμουνιστές, αλλά και τους φασίστες και ο Ελευθέριος Βενιζέλος απορρίπτει την πρότασή του!


Αυτά σαν απάντηση σε όλα αυτά, τα οποία υποστηρίζουν στις ημέρες μας κάποιοι θλιβεροί μπολσεβίκοι μέσα στο κοινοβούλιο, σε ένα κοινοβούλιο μπροστά στο οποίο υπάρχει ο ανδριάντας του Ελευθερίου Βενιζέλου και οι μαθητές όποτε επισκέπτονται την Βουλή ξεναγούνται στην αίθουσα Ελευθέριος Βενιζέλος. Στηρίζονται όμως στην άγνοια και στην αμάθεια, την οποία έχουν επιβάλλει στον λαό, στην έλλειψη πολιτικής παιδείας, που με σύστημα και μέθοδο έχουν μετατρέψει σε ένα απόλυτο δόγμα σχεδόν θρησκευτικού χαρακτήρα έναντι του οποίου δεν επιτρέπουν την οποιαδήποτε αντίρρηση.


Για τον λόγο αυτό και πραγματικά καταλαμβάνονται από λύσσα και μανία όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους λέει κατά πρόσωπο τις Αλήθειες, τις πικρές για αυτούς αλήθειες που θέλουν να λησμονηθούν. Ό,τι και να κάνουν όμως “scripta manent», τα γραπτά μένουν, και επί του προκειμένου μένουν οι στίχοι του Κωστή Παλαμά και τα ξεκάθαρα λόγια του, του Κωστή Παλαμά που σχεδόν εκατό χρόνια πριν κήρυσσε τον λόγο τον Εθνικό και ζητούσε από όλους τους Έλληνες οι οποίοι είναι ζωντανοί να διώξουν μακριά από την Πολιτεία του φαύλους και τους περιττούς, τους δημοκόπους και τους μπολσεβίκους.


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

1821: Μία προδομένη Επανάσταση




«Τούτο το λόγο θα σας πω,
δεν έχω άλλο κανένα
μεθύστε με τ’ αθάνατο
κρασί του Εικοσιένα!
» 

Κωστής Παλαμάς


Πριν από 201 χρόνια,  τον Μάρτιο εκείνο του 1821, οι Έλληνες πήρανε τα άρματα ενάντια στην τυραννία των Οθωμανών και έκαμαν την Εθνική τους Επανάσταση. Μια Επανάσταση που στηρίχτηκε προπάντων στα όπλα τους και στην δύναμη της ψυχής τους, χωρίς να στηρίζονται «στους άπιστους τους Φράγκους, που όλα τα αγοράζουνε και όλα τα πουλάνε», όπως μας λέγει ο Λόρδος Βύρων που άφησε την τελευταία του πνοή στο Μεσολόγγι.


Πόσο αλήθεια όμως ειλικρινές είναι να τιμούν το 1821, αυτοί που σήμερα εξουσιάζουν τον Λαό μας; Τελετή Τιμής και Μνήμης θα είναι η 25η Μαρτίου του 2022 ή μια χυδαία επίδειξη υποκρισίας και ωμού κυνισμού;


Το Πνεύμα του 1821


Αφηγούμενος τα της Επαναστάσεως του 1821 διηγείτο ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης συμβάντα και γεγονότα και ανάμεσα σ’ αυτά και ένα περιστατικό με τον Άγγλο ναύαρχο: “Μία φοράν, όταν επήραμε το Ναύπλιο, ήλθεν ο Άμιλτον να με ιδεί. Μου είπε ότι: «Πρέπει οι Έλληνες να ζητήσουν συμβιβασμό, και η Αγγλία να μεσιτεύσει». Εγώ του αποκρίθηκα, ότι: «Αυτό δεν γίνεται ποτέ, ελευθερία ή θάνατος. Εμείς, καπιτάν Άμιλτον, ποτέ συμβιβασμό δεν εκάμαμε με τους Τούρκους. Άλλους έκοψε, άλλους σκλάβωσε με το σπαθί και άλλοι, καθώς ημείς, εζούσαμε ελεύθεροι από γενεά εις γενεά. Ο βασιλεύς μας εσκοτώθη, καμμία συνθήκη δεν έκαμε, η φρουρά του είχε παντοτινό πόλεμο με τους Τούρκους και δύο φρούρια ήτον πάντοτε ανυπότακτα». Με είπε: «Ποία είναι η βασιλική φρουρά του, ποία είναι τα φρούρια;» – « Η φρουρά του βασιλέως μας είναι είναι οι λεγόμενοι Κλέφται, τα φρούρια η Μάνη και το Σούλι και τα βουνά». Έτσι δεν με ομίλησε πλέον.” παντα Τσερτσέτη , τομ. Γ΄, σελ. 150


Από τα λόγια του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη είναι ξεκάθαρο ότι η Επανάσταση του 1821 δεν ήλθε από το πουθενά, δεν προέκυψε από καμία “κοινωνική διεργασία”, αλλά ήταν ο προαιώνιος πόθος του Γένους μας να πάρει πίσω την Αυτοκρατορία του. Και το πνεύμα αυτό ακριβώς το βλέπουμε πάλι στα λόγια του θρυλικού Γέρου του Μοριά, στην περίφημη ομιλία του προς τους μαθητές στην Πνύκα όταν λίγα χρόνια πριν αφήσει την ύστατη πνοή του έλεγε: “Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη.” Η Μεγάλη Ιδέα, λοιπόν, δεν ήταν δημιούργημα ούτε των συνθηκών, ούτε των περιστάσεων, αλλά ο μύχιος πόθος και το όνειρο ενός ολόκληρου Έθνους.


Καμία σχέση ούτε με τη Γαλλική, ούτε με τη Σοβιετική Επανάσταση


Με αφορμή την μεγάλη επέτειο της 25ης Μαρτίου οι ινστρούχτορες που δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών μας, θα κάμουν και πάλι την προπαγάνδα τους. Άλλοι θα πουν ότι το 1821 το γέννησε η Γαλλική επανάσταση, ο Ροβεσπιέρος και η γκιλοτίνα. Απαντά και σε αυτούς ο Κολοκοτρώνης λέγοντας στα απομνημονεύματά του: “Η επανάστασις η εδική μας δεν ομοιάζει με καμμιάν απ’ όσες γίνονται την σήμερον εις την Ευρώπην. Της Ευρώπης αι επαναστάσεις εναντίον των διοικήσεών των είναι εμφύλιος πόλεμος. Ο εδικός μας πόλεμος ήτο ο πλέον δίκαιος, ήτον έθνος με άλλο έθνος…” (Άπαντα Τσερτσέτη , τομ. Γ΄, σελ. 149)

Άλλοι πάλι πιο τολμηροί και ανάμεσά τους θα βρεθούν και στελέχη ηγετικά αυτής της τραγελαφικής μαρξιστικής κυβερνήσεως, θα πούνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι το 1821 ήταν μία επανάσταση μαρξιστική και θα βάλουν τα Ελληνόπουλα στα σχολεία να τραγουδήσουν άσματα κομμουνιστικά. Σε αυτούς απαντά ένας “δικός τους” και όχι ο οποιοσδήποτε δικός τους, ο ιστορικός τους και Γραμματέας του Κ.Κ.Ε. Κορδάτος, ο οποίος γράφει: «Γ. Κορδάτου, Μεγάλη Ιστορία της Ελλάδας – Κεφάλαιο ΞΑ’ – Το Αγροτικό Ζήτημα: «Δεν πρέπει να βλέπουμε την ελληνική επανάσταση σαν κίνημα πολιτικοκοινωνικό και ούτε με σημερινά ιδεολογικά κριτήρια να ερμηνεύουμε ορισμένα γεγονότα του Εικοσιένα. Η επαναστατημένη Ελλάδα του 1821 δεν ήταν η Ρωσσία του 1917. Εν ονόματι του αριστερισμού δεν πρέπει να γίνεται παραποίηση της Ιστορίας.»


Οι προσκυνημένοι τότε και σήμερα και το “Μνημόνιο” του 1825


Μέχρι τις αρχές του έτους 1824 η Δόξα στεφάνωνε τα όπλα των Ελλήνων. Χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας γράφτηκαν, Βαλτέτσι, Τριπολιτσά, Χάνι της Γραβιάς, Αλαμάνα. Όμως, οι “σύμμαχοί” μας με τα περίφημα δάνεια του αγώνα από το κακόφημο “City” του Λονδίνου, δάνεια ληστρικά, που έσπειραν την διχόνοια που έφερε έναν τρομερό εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος με την σειρά του έφερε τον Ιμπραήμ και τα Αιγυπτιακά στρατεύματα στην Ελλάδα.


Όταν πάτησε το πόδι του ο Ιμπραήμ στην χώρα μας, πολλοί ήταν αυτοί που τον προσκύνησαν και πήρανε συγχωροχάρτι. Τον Κολοκοτρώνη τον έκλεισαν φυλακή και αναγκάστηκαν να τον ελευθερώσουν για να αντιμετωπίσει τον Ιμπραήμ, που στα 1825 βαδίζοντας από τα Καλάβρυτα προς την Τριπολιτσά συνάντησε στο διάβα του κρεμασμένο έναν από τους προσκυνημένους, που επάνω του υπήρχε η επιγραφή: «Τέτοιον καταφρονημένον θάνατον θα έχουν από τους Έλληνας όσοι επροσκύνησαν εις τον Ιμπραχίμην και δεν μετανοήσουν να κινηθούν κατ’ αυτού … Ακόμη και όσοι ελεύθεροι Έλληνες ιερείς τε και λαϊκοί δεν πιάσουν τα όπλα εις τοιαύτην κρίσιμον περίστασιν. Ο παρών Γιάννης από Μπούμπουκα ήτο σταλμένος από τον Ιμπραχίμην τσιασίτης (κατάσκοπος) και επιάσθη και λαμβάνει τον θάνατον δι’ αγχόνης». Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ (Φωτάκου, Β’, 435).


Με αυτό το πνεύμα κράτησε ζωντανή την φλόγα της Επαναστάσεως το Έθνος, με το “Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους”. Ο Ιμπραήμ, όμως, ευρίσκετο προ των πυλών του Ναυπλίου και τότε οι μεγάλοι μας “σύμμαχοι” ζήτησαν να υπογράψει το Έθνος μας μια δήλωση υποταγής, η οποία υπεγράφη στις 24 Ιουλίου του 1825 και ανάμεσα στα άλλα έλεγε και τα παρακάτω χαρακτηριστικά: «Η Ελλάς διά της παρούσης δημοσίου πράξεως προσδιορίζει, θεσπίζει και βούλεται τον επόμενον Νόμον: Το Ελληνικόν έθνος δυνάμει της παρούσης πράξεως θέτει εκουσίως την ιεράν παρακαταθήκην της αυτού ελευθερίας, εθνικής ανεξαρτησίας και της πολιτικής αυτού υπάρξεως υπό την μοναδικήν υπεράσπισιν της Μεγάλης Βρετανίας…».


Η πολιτική αυτή της υποταγής, η οποία αποτελεί και προδοσία του 1821, κρατά δέσμιο το Έθνος μας εδώ και 201 χρόνια! Όμως, το Πνεύμα αυτό του 1821 παραμένει ζωντανό, όσο υπάρχουν ΖΩΝΤΑΝΟΙ ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ και αποτελεί και την μοναδική και ύστατη ελπίδα για να υπάρξει κάποτε στο πλήρωμα του χρόνου μια αληθινά Ελεύθερη Πατρίδα!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ακούγοντας τον ψίθυρο της Ιστορίας



«Όλη η δόξα, όλη η χάρη, Άγια μέρα ξημερώνει και την μνήμη σου το Έθνος χαιρετά γονατιστό», λέει το παλαιό εμβατήριο, που είναι όμως παντελώς άγνωστο σήμερα στα Ελληνόπουλα! Εμβατήριο αφιερωμένο στην 25η Μαρτίου και το γεγονός ότι είναι παντελώς άγνωστο αφιερώνεται σε όλους αυτούς, που με σύστημα ξερίζωσαν από την Παιδεία των Ελλήνων κάθε στοιχείο Εθνικό!


25η Μαρτίου 1821, ημέρα σύμβολο της εθνεγερσίας των Ελλήνων ενάντια στην τουρκοκρατία, ημέρα συμβολική που συνταιριάζει ΠΙΣΤΗ και ΠΑΤΡΙΔΑ και περιέχει ασφαλώς και τους ηρωϊκούς αγώνες στις Ηγεμονίες, που είχαν ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο και την 17η Μαρτίου στην Αρεόπολη της Μάνης και τις επιθέσεις κατά των Τούρκων στον υπόλοιπο Μωριά από τα μέσα ακόμη εκείνου του μηνός.


Τότε ξεσηκώθηκε μια χούφτα γενναίων με πίστη στο πεπρωμένο της Φυλής, έχοντας δίπλα τους και κάποιους που δεν είχαν την δύναμη της ψυχής να τους ακολουθήσουν, εάν δεν γνώριζαν ότι υπήρχε και η «αόρατος δύναμη», η οποία στην πραγματικότητα πολύ αργότερα βοήθησε την Επανάστασή μας. Ομιλώ και αναφέρομαι στην επίκληση του Παπαφλέσσα, αλλά και του Υψηλάντη ότι πίσω από την Επανάσταση ευρίσκεται ο Τσάρος της Ρωσσίας. Ετόλμησαν όμως το ακατόρθωτο και τα έβαλαν με μία ολόκληρη αυτοκρατορία, ακούγοντας την μυστική φωνή του αίματος, τον ψίθυρο της Ιστορίας.


Σε λίγες ημέρες σε αυτή τη χώρα θα γίνουνε εκδηλώσεις για να τιμήσουνε λέει αυτοί που μας εξουσιάζουν την Επανάσταση του 1821, την 25η Μαρτίου. Κυνισμός και θράσος τουλάχιστον τα όσα θα πουν είτε οι υπέρμαχοι του Μνημονίου της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, είτε οι αρνητές αυτής της ίδιας της Ιδέας του Έθνους μαρξιστές. Όμως, οι αιώνιοι Ήρωες μένουν χαραγμένοι στην μνήμη ενός ολόκληρου λαού, που ακόμη ονειρεύεται ζει και αναπνέει για το «ποθούμενον». 


Σκληρά και ματωμένα εκείνα τα μεγάλα χρόνια. Με εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να σφαγιάζονται με εντολή του σουλτάνου από τα τουρκικά στίφη και όχι μόνο στα μέρη όπου ξέσπασε η Επανάσταση, αλλά και στη Κωνσταντινούπολη, την Τραπεζούντα, την Σμύρνη, την Κύπρο, όπου υπήρχαν Έλληνες. Αυτά δεν θα τα διδαχθούν ποτέ τα παιδιά μας, γιατί έτσι έχουν αποφασίσει αυτοί που κατευθύνουν την «παιδεία»…


Μέχρι τα τέλη του 1823 οι Έλληνες νικούσαν σε όλα τα μέτωπα σε Στερεά και Πελοπόννησο, αλλά μετά ήλθαν τα δάνεια από τους αδελφούς Ρικάρντο και ο διχασμός και ο καταραμένος εμφύλιος και στο τέλος ο Ιμπραήμ με τα Αιγυπτιακά στρατεύματα. Τότε ήταν που πολλοί εδείλιασαν και προσκύνησαν και πήρανε συγχωροχάρτι από τον Ιμπραήμ. Τον Κολοκοτρώνη τον είχαν, τότε, κλείσει φυλακή στην Ύδρα και αναγκάστηκαν να τον ελευθερώσουν μήπως και σταματήσει την λαίλαπα. Πηγαίνοντας ο Ιμπραήμ τότε στα 1825 από τα Καλάβρυτα στην Τριπολιτσά σε ένα χωριό στις Καστάνες βρήκε στο δρόμο του κρεμασμένο έναν προσκυνημένο, που επάνω ήταν καρφωμένο ένα έγγραφο που έλεγε:

«Τέτοιον καταφρονημένον θάνατον θα έχουν από τους Έλληνας όσοι επροσκύνησαν εις τον Ιμπραχίμην και δεν μετανοήσουν να κινηθούν κατ’ αυτού. Τοιούτον θάνατον θα λάβουν και όσοι έχουν αυτό το άτιμον φρόνημα και δεν το αποβάλλουν. Ακόμη και όσοι ελεύθεροι Έλληνες ιερείς τε και λαϊκοί δεν πιάσουν τα όπλα εις τοιαύτην κρίσιμον περίστασιν. Ο παρών Γιάννης από Μπούμπουκα ήτο σταλμένος από τον Ιμπραχίμην τσιασίτης (κατάσκοπος) και επιάσθη και λαμβάνει τον θάνατον δι’ αγχόνης».

Εκ του εις Φενεόν Γενικού Στρατηγείου,

Ο Γενικός Αρχηγός της Πελοποννήσου

Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ


Αμείλικτος κράτησε ζωντανή τη φλόγα της Επανάστασης. Κράτησε ζωντανή την ιερή φλόγα του Έθνους και στους προσκυνημένους είχε απευθύνει την παρακάτω διαταγή:

«Δώστε μου τα προσκυνοχάρτια του Μπραϊμη να σας δώσω του Έθνους. Όποιο χωριό δεν γυρίσει στο έθνος θα το αφανίσω από το πρόσωπο της γής. Απ’ τη μία θα βγαίνουν οι αραπάδες και απ’ την άλλη θα μπαίνω εγώ, θα καίω και θα σκοτώνω. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!»


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

"Αστέρια σ' αφέγγαρο ουρανό"

 


Από το τελευταίο συγγραφικό έργο, ποιήματα γραμμένα στις φυλακές Δομοκού, “Αστέρια σ’ αφέγγαρο ουρανό”:

ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Σε αστέρια μακρινά
γύρεψα την Αλήθεια
και μου απάντησαν,
αναβοσβήνοντας χλωμά
με μία λέξη: ΠΡΟΔΟΣΙΑ 

Στο Ήλιο τον πατέρα
σε ώρα γλυκειά
που βασιλεύει
και πάει να φωτίσει
άλλα μέρη
γύρεψα μυστικά
επτασφράγιστα,
τα μυστικά
της συμφοράς μου
και μου απεκρίθη
με μία λέξη: ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Και την Αρχόντισσα Σελήνη
βράδυ ολόφωτο
που έμοιαζε όλη η φύση
ένα χαμόγελο
να μάθω ρώτησα ΓΙΑΤΙ
και μου ψιθύρισε
με μία λέξη: ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Πορεύτηκα τόπους πολλούς
και σε κορφή απάτητη
βρήκα μία νερομάνα.
Μαύρο νερό έβγαινε
από τα σπλάχνα της
και ρώτησα και εκείνη
και αυτή με γοερή φωνή
μου είπε:
ΚΑΝΕΝΑΣ το τέλος
δεν γνωρίζει
μα πάντοτε
τον κάθε Βρούτο
ένας Αντώνιος
ακολουθεί
και ακόμη χειρότερα
γι’ αυτόν
Αύγουστος αυτοκράτορας
σκληρός και ανελέητος.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

ΑΝ…




Μάιος του 2012, εκλογές και η Χρυσή Αυγή στο 7%. Ιούνιος του 2012, δεύτερες εκλογές, πόλωση και τα μικρά κόμματα χάνουν σχεδόν τις μισές τους ψήφους ΕΚΤΟΣ της Χρυσής Αυγής, που μένει σταθερή στο 7%.


Ιανουάριος 2015 και μέσα από την φυλακή κάνω προεκλογικό αγώνα και η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται 3ο κόμμα. Σεπτέμβριος 2015 και η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σε ποσοστό και παραμένει 3ο κόμμα της χώρας.


Πριν τις εκλογές με την βουλή να έχει κλείσει αναδεικνύουν σε 3ο κόμμα τους αποχωρήσαντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να μην δώσουν εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως στην Χρυσή Αυγή.


Όλον αυτόν τον καιρό κλιμακώνεται ο πόλεμος εναντίον μου με μία επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” από πολιτικό κατεστημένο, ΜΜΕ και ΙΟΥΔΕΣ μέσα στην Χρυσή Αυγή. Όλοι αυτοί που με κατηγορούσαν και με κατηγορούν και δεν τους άρεσαν τα 7% και η 3η θέση στην βουλή να δούμε τι θα κάνουν…


Αν υπήρχε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και στις 7 Οκτωβρίου του 2020 δεν με καταδίκαζαν ΑΔΙΚΑ όλα θα ήταν διαφορετικά. Δεν άντεχε η “δημοκρατία” τους την ΑΘΩΩΣΗ μου γιατί θα ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ και αποκάλυψη πλήρης της σκευωρίας.


Αν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα δικαιωθώ και τότε το πολιτικό τοπίο αλλάζει… Ας γνωρίζουν εχθροί και “φίλοι” και οι ΙΟΥΔΕΣ ότι όλα αλλάζουν στον κόσμο αυτό και ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ αργεί, αλλά πάντοτε έρχεται και λάμπει σαν Ήλιος.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

“Αυτοθυματοποίηση” η σφαγή του 1922;

 



Κατά τον ίδιο “τιμητικό” τρόπο που θυμήθηκε το πολιτικό σύστημα και οι “μανδαρίνοι” του ιστορικοί της συμφοράς τα 200 χρόνια του 1821 έχουν σκοπό να “τιμήσουν” και τα 100 χρόνια από το 1922 με κορυφαία στιγμή της τραγωδίας την σφαγή της Σμύρνης το 1922 και βεβαίως την συστηματική γενοκτονία των Ελλήνων στα χρόνια 1914-1922. Γενοκτονία, η οποία άρχισε πριν ακόμη από την έκρηξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και η οποία συνεχίστηκε μέχρι την δεκαετία του 1980. 


Θυμίζουμε: Ελληνισμός Κωνσταντινουπόλεως 1955, 1964, Ελληνισμός Ίμβρου - Τενέδου, Κύπρος 1974 Κερύνεια, Αμμόχωστος, Ριζοκάρπασο. Και αποτελεί πρόκληση την ίδια περίοδο κατά την οποίαν η Τουρκία ευθέως θέτει ζήτημα Αιγαίου και νήσων κάποιοι να μας κουνάνε το δάκτυλο και να “συμβουλεύουν” να δούμε… ψύχραιμα τα 100 χρόνια από την σφαγή και τον ξεριζωμό των Ελλήνων το 1922.


Για του λόγου το αληθές στα “ΝΕΑ” ο καθηγητής Γιάννης Βούλγαρης σε άρθρο του με τίτλο φανερό για τις προθέσεις του “1922: η δύσκολη επέτειος” συμβουλεύει γράφοντας:

“Η Ελλάδα, όντας πλέον μία σταθερή ευρωπαϊκή φιλελεύθερη δημοκρατία, δεν πρέπει να το έχει ανάγκη, μπορεί να ανατρέχει στην ιστορία της με ώριμη απόσταση, χωρίς τις υπερβολές της εχθροπάθειας και της αυτοθυματοποίησης”.


Κρατώ την τελευταία λέξη: “αυτοθυματοποίηση”!… Ποια “αυτοθυματοποίηση”; Αυτοθυματοποίηση η σφαγή της Σμύρνης; Αυτοθυματοποίηση η γενοκτονία των υπερήφανων Ελλήνων του Πόντου; Μετά τον “συνωστισμό" στην προκυμαία της Ρεπούση, η “αυτοθυματοποιηση”!


Είναι φανερό ότι η Μνήμη των 100 χρόνων του 1922 θα είναι για το Ελλαδιστάν μία ακόμη ΥΒΡΙΣ ενάντια στην ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι πρόσφυγες του 1922 με τους λαθρομετανάστες;

 



Οργιάζει η προπαγάνδα των εθνομηδενιστών τόσο των μπολσεβίκων, όσο και των φιλελευθέρων, τους οποίους ενώνει το κυρίαρχο ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης, ο “αντιρατσισμός”, και μέσα στα πλαίσια αυτής της προπαγάνδας… ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ(!) τους λαθρομετανάστες με τους πρόσφυγες του 1922!


Τι σχέση μπορεί να έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Πόντου, της Ιωνίας, της Μικράς Ασίας, που σφαγίασαν οι Τούρκοι ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατί ήταν Έλληνες με τους Ασιάτες και Αφρικανούς, που έρχονται παράνομα στην Πατρίδα μας; 


Οι πρόσφυγες του 1922 ερχόντουσαν στην ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ τους με τα ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ και τις ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ, οι λαθρομετανάστες τι σχέση μπορεί να έχουν με αυτούς που ήλθαν ξεριζωμένοι από την Σμύρνη, την Ανδριανούπολη, την Τραπεζούντα, την Καππαδοκία; Και η ΕΛΛΑΔΑ είχε χρέος να αγκαλιάσει τα ξεριζωμένα παιδιά της. Τι χρέος έχει, όντας χρεοκοπημένη, έναντι λαθρομεταναστών από… 94(!) διαφορετικά κράτη του κόσμου; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022 

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Καθηγητής Λιάκος για το 1922: “Η Αναγνώριση της Αμοιβαιότητας”




Άρθρο του καθηγητή Ιστορίας Αντώνη Λιάκου, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, για το πως πρέπει να θυμηθούμε το 1922, στο οποίο μεταξύ άλλων γράφει: 

“Σφαγές, βιασμοί, καταστροφές περιουσιών, επιδημίες, θάνατοι από κακουχίες αποδεκάτισαν τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς”.

Και το γράφει αυτό προτείνοντας να δούμε με το πνεύμα της “ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ” την γενοκτονία και τον ξεριζωμό του Ελληνισμού από Μικρά Ασία και Ανατολική Θράκη. Ποια “αμοιβαιότητα”;


Περισσότεροι από 600 χιλιάδες μουσουλμάνοι ζούσαν στον Ελλαδικό χώρο από το 1912 έως και το 1923. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ εις βάρος τους ούτε μία σφαγή από τον Ελληνικό Στρατό! Και αυτό όταν την ίδια περίοδο συστηματική ήταν η σφαγή των Ελλήνων στην Μικρά Ασία από τους Τούρκους. Για ποια “αμοιβαιότητα” γράφει;


Θέλουν με κάθε τρόπο, με ψέματα και προπαγάνδα να διαγράψουν την Εθνική Μνήμη, μία Μνήμη αιματοβαμμένη από το μαχαίρι των Τούρκων.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Η τυραννία της “πολιτικής ορθότητας” και οι Δελαπατρίδηδες του “εθνικισμού”



Ολομέτωπη η επίθεση του κατεστημένου ενάντια στον σκληρό πυρήνα του Έθνους, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο από το “όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον”. Κτυπούν το “όμαιμον” θέλοντας να κάνουν… “έλληνες” τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που με την ανοχή τους έφεραν παράνομα στην Πατρίδα μας. Πλήττουν με κάθε τρόπο το “ομόγλωσσον”, καταστρέφοντας την γλώσσα των θεών, την Ελληνική, με την λεξιπενία, τους Αγγλισμούς, την αμορφωσιά, την α-παιδεία.


Θέτουν υπό αμφισβήτηση ή και χλευασμό το “ομόθρησκον”επιβάλλοντας ένα άθεο λαϊκό κράτος και στο έργο τους αυτό αρωγοί τους είναι και “πεφωτισμένοι”… προοδευτικοί ρασοφόροι, που εξευτελίζουν την Πίστη με τα έργα και τις ημέρες τους. Όσο για το “ομότροπον” έχουν ρίξει στην λήθη και την λησμονιά κάθε Παράδοση του λαού μας, καθιερώνοντας μέσω των ΜΜΕ το “American way of life”. Και κοντά σε όλα αυτά “ΑΛΛΑΖΟΥΝ” την Ιστορία, θέλουν έναν λαό χωρίς Εθνική Μνήμη ή το χειρότερο με ψεύτικη μνήμη. Εξευτέλισαν με αφορμή τα 200 χρόνια το 1821 και τώρα στον χρόνο που έρχεται έχουν σκοπό, “τιμώντας” δήθεν τα 100 χρόνια από το 1922, να βεβηλώσουν βάναυσα τις ΜΝΗΜΕΣ των Μεγάλων Νεκρών της τουρκικής θηριωδίας.


Τα κατάφεραν καλά τα ορφανά του Μαρξ και οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές. Κυριαρχούν παντού και αντίσταση ουδεμία από τους εθνικά σκεπτόμενους καθηγητές και ιστορικούς που σιωπούν. Σιωπούν γιατί πάντοτε ο “αστισμός” και ο καθωσπρεπισμός των “εθνικοφρόνων” συνοδεύεται από δειλία και μία δουλική διάθεση προς την εκάστοτε εξουσία. Όσο για κάποιους Δελαπατρίδηδες (άλλοι δηλώνουν πατριώτες, άλλοι εθνικιστές) δεν έχουν τίποτε να πουν και έτσι περισσότερα από… 10 κόμματα(!) ετοιμάζονται να εκλέξουν βουλευτές. 


ΕΝΑΝΤΙΑ στην τυραννία της “πολιτικής ορθότητας” ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή μπορούσε να πολεμήσει χωρίς να λογαριάζει εάν θα μας πουν… φασίστες ή ρατσιστές.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022 

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Η ΛΑΡΚΟ και το άθλιο κομματικό κράτος



Παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου υπήρξε μεγάλη διπλωματική μάχη στην Ελλάδα μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας για το ποια χώρα θα προμηθευτεί περισσότερο Νικέλιο από την Ελλάδα, που ήταν η μόνη χώρα παραγωγής του στην Ευρώπη. Αυτό σαν ένα ακόμη δείγμα για το πόσο μεγάλο είναι το ψέμα ότι η Ελλάδα είναι μία… φτωχή χώρα!


Μετά τον πόλεμο ιδρύθηκε από τον Μποδοσάκη η εταιρεία ΛΑΡΚΟ, η οποία και είχε επί σειρά ετών υψηλά κέρδη. Όμως, μετά το 1974 ήλθε ως γνωστόν στην χώρα “δημοκρατία” και άρχισε το τρελό πανηγύρι της λεηλασίας του Εθνικού πλούτου με διορισμούς ημετέρων, κομματικά στελέχη βεβαίως, χαριστικά δάνεια κλπ. και έτσι με το κομματικό πελατειακό κράτος ενός λαού (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) κατά πλειοψηφίαν πελατών-πολιτών-ψηφοφόρων η ΛΑΡΚΟ έφτασε σήμερα να έχει χρεώσει την χώρα 500 εκατομμύρια ευρώ.



Ένας ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ, το Νικέλιο όχι μόνο δεν έδωσε τίποτε στην Πατρίδα, αλλά την χρέωσε! Μία ακόμη απόδειξη του γεγονότος ότι ΣΚΑΝΔΑΛΑ και “δημοκρατία” είναι οι δύο όψεις του αυτού νομίσματος και ότι ο καπιταλισμός είναι το ίδιο αντεθνικός με τον μπολσεβικισμό.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022 

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Από τον Μόσκοβο στους Κάου-Μπόυς

 





Ελλάδα: Μία χώρα παρίας της Γεωπολιτικής


“Με τα ρούχα αιματωμένα

Ξέρω ότι έβγαινες κρυφά

Να γυρεύης εις τα ξένα

Άλλα χέρια δυνατά.


Μοναχή το δρόμο επήρες,

Εξανάλθες μοναχή

Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,

Εάν η χρεία τες κουρταλή.”


Δ. Σολωμός - Από τον Ύμνο εις την Ελευθερία


Την ίδια ώρα κατά την οποία ο κόσμος δραματικά αλλάζει και αποτελεί πλέον γεγονός ένας πόλεμος γιγάντων, η Ελλάδα ως προτεκτοράτο και χώρα υπό κατοχήν, ως “ελλαδιστάν” και όχι Ελλάδα σύρεται στην σύγκρουση με ευθύνη αποκλειστική ενός πολιτικού κατεστημένου, το οποίο συνεχίζει την άθλια παράδοση της ξενοκρατίας στην Πατρίδα μας. Η προπαγάνδα έχει κτυπήσει κόκκινο και τα δελτία ειδήσεων και η πληροφόρηση σε αυτή την χώρα θυμίζει επαρχιακό σταθμό πολιτείας των ΗΠΑ. Αλήθεια, που ήταν όλοι αυτοί οι “ευαίσθητοι” όταν το 1974 η Τουρκία εισέβαλλε στην Κύπρο; Που ήταν στην Σμύρνη το 1922, όταν 21 πολεμικά πλοία των “συμμάχων” ήταν στο λιμάνι της και παρακολουθούσαν αδιάφορα την σφαγή των Ελλήνων; Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά κάθε λογής “εθνοσωτήρες” λογαριάζουν ψήφους.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;


Είναι πολιτική η ενασχόληση και η επικέντρωση κάθε ενδιαφέροντος στο τι θα συμβεί στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν; Πολιτική είναι τελικά οι ψήφοι, τα ποσοστά ή οι σταυροί προτιμήσεων των “εθνοσωτήρων”; Δεν είναι πολιτική η συνολική πορεία του Έθνους, πορεία Γεωπολιτική, Ιστορική, Κοινωνική, πολιτιστική; Δεν είναι πολιτική το μέγα ζητούμενον εάν και κατά πόσον υπάρχει εθνική ανεξαρτησία, ελευθερία στην Πατρίδα μας; Και ποια σημασία έχουν εν τέλει οι όποιοι ψήφοι, τα όποια ποσοστά σε μία χώρα, η οποία είναι φανερό ότι είναι εις την πραγματικότητα ένα προτεκτοράτο, μία κατεχόμενη χώρα; Δεν είναι προφανές ότι τα όποια “αξιώματα” είναι δανεικά και όποτε αποφασίζεται μία πολιτική αληθινά ΕΘΝΙΚΗ, τότε η επέμβαση του πανίσχυρου ξένου παράγοντα με την βοήθεια μίας στρατιάς εθνοπροδοτών είναι καταλυτική. Και αυτή η στρατιά δεν είναι φάντασμα αλλά μία πραγματικότητα, την οποία είδαμε στην δολοφονία του Καποδίστρια και τους “περίεργους” και τόσο “βολικούς” θανάτους του Αλεξάνδρου Παπάγου, όσο και του Ιωάννου Μεταξά. Την είδα και προσωπικά τον Σεπτέμβριο του 2013… Την είδαμε και το 1974 όταν το στρατιωτικό καθεστώς αποφάσισε πόλεμο, αλλά ο υφυπουργός των ΗΠΑ Σίσκο με εντολή Κίσσινγκερ την ακύρωσε με την βοήθεια των αρχηγών των όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων και βεβαίως, του πολιτικού κόσμου, που επέστρεψε “θριαμβευτής” με την “δημοκρατία” του επάνω στις στάχτες της μαρτυρικής Μεγαλονήσου Κύπρου. Και τι έννοια έχει τελικά η όποια πολιτική σε μία κατεχόμενη χώρα; Η μόνη έννοια την οποία μπορεί να έχει είναι αποκλειστικά και μόνο για την απελευθέρωση την ουσιαστική και όχι την ψεύτικη και τυπική της Πατρίδας μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση έκανε πολιτική, εις ό,τι με αφορά, η Χρυσή Αυγή και αυτό το πληρώνω ακριβά. Όντας επικεφαλής της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας επί μία πενταετία δεν έλαβα και δεν επιδίωξα να λάβω την οποιαδήποτε πρόσκληση από την Πρεσβεία, που εξουσιάζει την Πατρίδα μας.


ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”


Το να θέλεις να κάνεις ΕΘΝΙΚΗ πολιτική σε μία κατεχόμενη χώρα αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως και το “έγκλημα” αυτό το πληρώνει η Χρυσή Αυγή ακόμη και μετά την ΑΔΙΚΗ χωρίς στοιχεία καταδίκη της. Την πληρώνει με μία “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”. Η τελευταία εταιρεία, η οποία εμφάνιζε στις δημοσκοπήσεις την Χρυσή Αυγή και η οποία της έδωσε τον Δεκέμβριο του 2021 ποσοστό 2,1% χωρίς αναγωγή, κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΑΞΙΜΟΥ στην τελευταία της έρευνα την… εξαφάνισε! Αντίθετα προβάλλονται με άνωθεν εντολή, κόμματα, που δεν έχουν λάβει ποτέ μέρος σε εκλογές και δεν υπάρχουν. Επιτέλους κάποιοι στην καλύτερη περίπτωση αφελείς ας αντιληφθούν το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται, το οποίο και δείχνει ποιόν φοβάται το Σύστημα και γι’ αυτό επιβάλλει “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”.

Δεν ήθελαν και δεν θέλουν μία Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι η μόνη δύναμη στην χώρα, η οποία θα αντιστεκόταν στην πλημμύρα της τυραννίας της “πολιτικής ορθότητος”, η οποία σημαδεύει την καρδιά του Ελληνισμού, βάλλοντας ευθέως ενάντια στην Ιστορία μας, στην Φυλή μας, στην Πίστη μας, στην Εθνική μας ταυτότητα και επιβάλλει σαν “νέα ηθική” στην Ελληνική κοινωνία την ανηθικότητα!


Απέναντι σε όλα αυτά οι Δελαπατρίδηδες, που θέλουν να γίνουν “Χρυσές Αυγές” στην θέση της Χρυσής Αυγής δεν έχουν να πουν τίποτε και δεν λένε τίποτε, όντας απόνερα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.


“ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΜΟΣΚΟΒΟΣ”


Για τετρακόσια ολόκληρα χρόνια μέσα στην πικρή σκλαβιά του πίστευε ο λαός μας στην βοήθεια των Ορθόδοξων αδελφών από τον Βορρά. “Ακόμη τούτ’ η Άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι Μωριά και Ρούμελη μέχρι να έρθει ο Μόσκοβος να φέρει το Σεφέρι”, τραγουδούσε ο Ελληνισμός και ήλθε το Σεφέρι πολλές φορές με τελευταία αυτήν του Ρωσοτουρκικού πολέμου του 1829, που υπήρξε το αποφασιστικό βήμα για την εθνική μας ελευθερία, που αποδείχθηκε όμως λειψή. 


Τα χρόνια πέρασαν, δύο ολόκληροι αιώνες, και σήμερα πάλι ζούμε μία μεγάλη σύγκρουση. Σύγκρουση στην οποία η κυβέρνηση των Αθηνών επέλεξε στρατόπεδο. Επέλεξε στρατόπεδο δένοντας χειροπόδαρα την Ελλάδα στο άρμα των “Κάου-Μπόυς” με αντάλλαγμα την προστασία από την Τουρκία. Έτσι είπαν… Είπαν, όμως, ψέματα, αφού καμία εγγύηση δεν παρέχεται στην Ελλάδα έναντι της τουρκικής απειλής. Πόσο μάλλον όταν με την κρίση της Ουκρανίας η Τουρκία αναμένεται να αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις με ΗΠΑ. Και όχι μόνον, αλλά και θα καταστεί και πάλι το αγαπημένο της παιδί, που δεν αποκλείεται να αμειφθεί με γεωπολιτικά ανταλλάγματα εις βάρος της Ελλάδος. 


Από τον Μόσκοβο στους Κάου-Μπόυς, λοιπόν, μόνο και μόνο για τις καρέκλες τους. Εποχή παρακμής, εποχή δουλείας. Ως πότε;


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

“ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ” ΣΚΑΪ: Δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση εάν δεν υπάρχει οικονομικό όφελος




Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 - ξημερώματα Τρίτης, Τηλεοπτική Εκπομπή “Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ” του δημοσιογράφου κ. Θωμαΐδη με θέμα την βία στα γήπεδα και την δολοφονία του 19χρονου Άλκη.


Στην διάρκεια της εκπομπής μίλησε ένας καθηγητής του Ποινικού Δικαίου, μία Πρόεδρος Εφετών και έγκριτοι νομικοί. ΟΛΟΙ συμφώνησαν ότι για την δολοφονία του 19χρονου ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για εγκληματική οργάνωση στους κατηγορούμενους για τον φόνο γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ βάσει της συμφωνίας του Παλέρμο.


Η Συμφωνία του Παλέρμο είναι συμφωνία στα πλαίσια του ΟΗΕ, που υπέγραψε η Ελλάδα και έχει ψηφίσει η βουλή και η οποία ΡΗΤΑ τονίζει ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση εάν δεν υπάρχει οικονομικό όφελος.


Με βάση την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΕΡΜΟ η υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής, ο Εισηγητής Εφέτης του συμβουλίου Εφετών και η Εισαγγελεύς της δίκης  μας ζήτησαν την ΑΘΩΩΣΗ μας από την κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως”.


Το Δικαστήριο παραβιάζοντας τον νόμο μας καταδίκασε! Φαίνεται πως υπεράνω του νόμου ήταν η πολιτική σκοπιμότητα και οι κραυγές του όχλου και των καναλιών των “νταβατζήδων”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...