Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Ο Νίκος Δήμου και μια Αλήθεια για την Κύπρο που δεν σας λένε. “Ο Μακάριος ματαίωσε την ΕΝΩΣΗ”






Το Σύστημα έχει λόγο σοβαρό οι Έλληνες να μην γνωρίζουν την Ιστορία τους. Ούτε ακόμη και αυτήν των τελευταίων δεκαετιών, ούτε καν αυτήν που έζησαν. Έτσι, λοιπόν, δεν γνωρίζουν γιατί δεν βολεύει το Σύστημα να γνωρίζουν γιατί σήμερα το 40% της Μεγαλονήσου είναι υπόδουλο στους Τούρκους. Η προπαγάνα έχει επιβάλλει ένα απλοϊκό ψέμα ότι για όλα έφταιγε η χούντα, που ενθάρρυνε την ανατροπή του Μακάριου και πέραν αυτού ουδέν. Ούτε λέξη για τον σκοτεινό ρόλο των πολιτών εκείνη την τραγική περίοδο του Ιουλίου και Αυγούστου του 1974. Ούτε λέξη για τις μεγάλες ευθύνες του Μακάριου από την δεκαετία του 1960, που οδήγησαν στον Αττίλα. Σχετικά με αυτό το παρακάτω: ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ, “Οι κακές τύχες της Κύπρου”, Εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”: 

“…το 1964 όταν έμαθα για το Σχέδιο Άτσεσον: Οι ΗΠΑ δέχονταν την ΕΝΩΣΗ! Με όρους να παραχωρηθούν τουρκικές βάσεις στην Καρπασία και να παραμείνουν οι υπάρχουσες αγγλικές. Ο Γεώργιος Παπανδρέου είπε επιγραμματικά: “Μας χαρίζουν μία πολυκατοικία με αντάλλαγμα μία γκαρσονιέρα”. Επίσης θα επέστρεφαν οι Έλληνες που είχαν διωχθεί από την Κωνσταντινούπολη και θα αποκαθίστατο το νόμιμο καθεστώς στην Ίμβρο και στην Τένεδο.

Το Σχέδιο Άτσεσον το ματαίωσε τελικά ο φιλόδοξος Μακάριος, ο οποίος, στην περίπτωση εφαρμογής του, θα έπαυε να είναι αρχηγός κράτους. Ο πρέσβης Ι. Σωσσίδης, που παρακολούθησε τις διαπραγματεύσεις, αναφέρει τον Φινλανδό μεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών Τουομιόγια που συμπερασματικά δήλωσε στα μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπίας στην Γενεύη: “Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ματαίωσε την Ένωσιν της Κύπρου με την Ελλάδα”.  


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Το 1821, η Γαλλία και ο Ιμπραήμ




Η αλήθεια και η Ιστορία πλήττονται βάναυσα τις ημέρες αυτές από εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς, από υποτίθεται “έγκυρους” καθηγητές, οι οποίοι διαστρεβλώνουν τα γεγονότα και τον ρόλο που έπαιξαν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Δεν μας είπε όλη την αλήθεια ο πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν για τον ρόλο της χώρας του στην διάρκεια της εθνικής μας επαναστάσεως. Πράγματι, υπήρξαν εξαιρετικοί άνδρες γενναίοι και με θερμά αισθήματα για την Ελλάδα από την Γαλλία, που πέθαναν για την ελευθερία της Πατρίδας μας, όχι όμως η επίσημη Γαλλία! Και ενώ υπάρχουν τα ντοκουμέντα και τα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι μόνον φιλελληνική δεν ήταν η στάση της Γαλλίας για την Επανάσταση των Ελλήνων, αυτά αποσιωπούνται και παρουσιάζεται μία εντελώς στρεβλωμένη όψη της πραγματικότητας.

Η Ιστορία, λοιπόν, μας λέει ότι τα στρατεύματα του Ιμπραήμ και ο στόλος του, με τα οποία οδήγησε την επανάσταση στο χείλος του γκρεμού, είχαν οργανωθεί και εκπαιδευτεί με τις ευλογίες της γαλλικής κυβερνήσεως από Γάλλους Αξιωματικούς. Μάλιστα τα πλέον αξιώμαχα πλοία του Ιμπραήμ είχαν ναυπηγηθεί στην Γαλλία. Έργο των Γάλλων ήταν επίσης η οργάνωση του πυροβολικού του Ιμπραήμ. Όσο για τον επιτελάρχη του, δεν ήταν άλλος από τον Γάλλο Συνταγματάρχη Άνθελμο Σεβ, ο οποίος είχε γίνει ο Σουλεϊμάν Μπέης. Δεν σταματούν όμως εδώ οι ενοχές της Γαλλίας απέναντι στην Ελλάδα. 

Είμαστε στα τέλη του 1824 και η Ελλάδα σπαράσσεται από εμφύλιο πόλεμο. Ο Ιμπραήμ με τον στόλο του ευρίσκεται στην Κρήτη και έχει σκοπό να επιτεθεί στην Σάμο. Ο Γάλλος πλοίαρχος όμως Ντρουώ, ο οποίος διοικεί μία γαλλική φρεγάτα, που συνοδεύει τον στόλο του Ιμπραήμ (τόσο φιλέλληνες ήταν…), του προτείνει αιφνιδιαστική απόβαση στα δυτικά της Πελοποννήσου στην Μεθώνη σε μία επιχείρηση αιφνιδιασμού, η οποία πράγματι επιτυγχάνει. 

Δεν βλάπτει κανέναν η Αλήθεια και πράγματι αποτελεί πρόκληση απέναντι στην Ιστορία και το αίμα των γενναίων που χύθηκε για την εθνική ελευθερία να κακοποιείται τόσο βάναυσα. Κατά τα άλλα οι γραικύλοι χειροκροτούν τα κούφια λόγια του προέδρου Μακρόν λησμονώντας ότι η Γαλλία όπλισε τον σφαγέα Ιμπραήμ που παρα λίγο να εξοντώσει τον Ελληνισμό.


Υ.Γ.: Θα προτιμούσατε ίσως να σας μιλήσω για εκλογές και βουλευτικές έδρες…. Επιλέγω να μιλήσω για θέματα που θεωρώ πιο σημαντικά από το άθλιο, βρώμικο και στημένο παιχνίδι της πολιτικής, το οποίο επικρατεί στην Ελλάδα και το γνωρίζω πολύ καλά ευρισκόμενος στο κελί μίας φυλακής γιατί δεν υπήρξα ένας από αυτούς, ένας από τους Μαυροκορδάτους, τους Νενέκους και τους τουρκοκοτζαμπάσηδες, που εξουσιάζουν σήμερα την χώρα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Φυλακές Δομοκού 2021  

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

“ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ”


Για δεύτερη συνεχή χρονιά το καθεστώς Μητσοτάκη ακολουθώντας την γραμμή της παγκόσμιας εξουσίας απαγόρευσε την παρουσία του Λαού στο κέντρο των Αθηνών στην διάρκεια της Στρατιωτικής παρελάσεως. Αυτό για να προστατεύσει μας λένε, την υγεία του λαού από τον περίφημο κορωνοϊό! Αλήθεια, γιατί δεν απαγόρευσε και την συγκέντρωση στο Εφετείο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με την οποία ένας ετερόκλητος όχλος μπολσεβίκων ζητούσε την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και χειροκροτούσε την άδικη απόφαση που οδήγησε αθώους ανθρώπους στην φυλακή; Είπαν τότε και δεν το πήραν πίσω υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας ότι προηγείτο κάποιοι ανώτερο αγαθό όπου, ανώτερο αγαθό από την δημόσια υγεία ήταν η καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Και επειδή όλοι ξεχνούν, ή μάλλον τους βολεύει να ξεχνούν η συγκέντρωση αυτή έγινε τον Οκτώβριο και αμέσως μετά από αυτήν ακολούθησε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού. έτσι λοιπόν με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν νίκησε μόνο η δημοκρατία νίκησε και η επιδημία… Αλλά μήπως αλήθεια αυτή η “δημοκρατία” δεν είναι μια “επιδημία”;


Πάντως, πρέπει να είναι ήσυχοι άπαντες οι μπολσεβίκοι, οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές και οι επαγγελματίες αντιφασίστες γιατί η δημοκρατία όντως ενίκησε και έτσι φρόντισε το δημοκρατικό καθεστώς να ευρίσκονται για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ελλάδος σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας ως επικίνδυνοι εγκληματίες έντεκα πρώην βουλευτές του Ελληνικού κοινοβούλιο. Τέτοιο φαινόμενο είχαμε να δούμε από τον καιρό της 21ης Απριλίου. Και απορούμε με τους “δημοκράτες” που οργίζονται γιατί φυλακίζει βουλευτές ο Ερντογάν και δεν τους καίγεται καρφάκι που φυλακίζονται βουλευτές στην Ελλάδα.


Κάθε χρόνο η πλατεία Συντάγματος, το κέντρο των Αθηνών, η Θεσσαλονίκη γέμιζε με φέιγ βολάν που έγραφαν: “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". Και ήταν τα λόγια αυτά λόγια του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη πάντα επίκαιρα και σήμερα περισσότερο από ποτέ! 


Μία απορία μου: Τι απέγιναν όλοι αυτοί οι “πατριώτες” και "εθνικιστές", που δεν τους άφηνε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κάνουν εθνικό αγώνα; Σήμερα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στην φυλακή , αυτοί που είναι; Έλεγαν και γράφουν ακόμα ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα, σήμερα που εγώ είμαι στο κελί μιας φυλακής, αυτοί τι κάνουν;…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Καθηγητής Ι. Ιωάννίδης: Καταστροφή τα μέτρα Μητσοτάκη




Σε συνέντευξή του ο παγκοσμίως διακεκριμένος καθηγητής Ι. Ιωαννίδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και δηλώνει ευθέως ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα με αυτά τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για επιτυχή αντιμετώπιση του κορωνοϊού. 

Επισημαίνει ότι η χώρα μας είναι στην τελευταία θέση ανάμεσα σε 53 χώρες στην κατάταξη του Μπλουμπεργκ σχετικά με την αντιμετώπιση της επιδημίας. Προβλέπει ότι αν δεν αλλάξουν πολιτική ο Μητσοτάκης και οι ινστρούκτορες που παριστάνουν τους γιατρούς δίπλα του, θα περάσουμε τους δέκα χιλιάδες νεκρούς, ενώ τονίζει ότι πρέπει να ανοίξει η μετακίνηση από νομό σε νομό η οποία δεν προσφέρει τίποτε…

Τραγική είναι η κατάσταση και στα νοσοκομεία της Ελλάδος, τα οποία κυριολεκτικά κατέρρευσαν. Η κυβέρνηση από την πλευρά της με την βοήθεια των ΜΜΕ που έχει μπουκώσει με εκατομμύρια ευρώ, προσπαθεί με φθηνά και χοντροκομμένα προπαγανδιστικά κόλπα να παρουσιάσει μια μαγική εικόνα ότι όλα πάνε καλά και ότι έχει κάνει το καλύτερο για την Πατρίδα μας. 

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Ελλάδα πήρε τα πιο σκληρά μέτρα από όλες τις χώρες του κόσμου υπακούοντας πιστά τις εντολές της παγκοσμιοποίησης με αποτέλεσμα να έχει καταστραφεί η εθνική οικονομία και να περιμένουν όλους τους Έλληνες ημέρες σκληρές μετά το τέλος της επιδημίας. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την δικτατορία των διεφθαρμένων που εξουσιάζει την χώρα με τις βρώμικες μπίζνες στο όνομα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, καταγγέλλει το βρωμικό και διεφθαρμένο κατεστημένο καναλιών και φυλλάδων που συμμετέχουν απόλυτα σε αυτήν την επιχείρηση καταστροφής της εθνικής οικονομίας και καταστολής κάθε ελευθερίας του λαού δήθεν για το “καλό” μας, δήθεν για την υγεία μας… Επισημαίνει ότι όλα όσα γίνονται είναι ανεύθυνα και επικίνδυνα και έχουν πολιτική στόχευση και μόνον και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αντισταθεί διεκδικώντας τα δίκαιά του.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Φυλακές Δομοκού 2021 

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ενάντια στην τυραννία: Εθνικισμός - Χρυσή Αυγή!




Ζούμε στην εποχή του κορωνοϊού, που είναι η αφορμή και όχι η αιτία να προχωρήσουν στο τελικό τους σχέδιο την Παγκοσμιοποίηση, μία παγκόσμια τυραννία. Θα επιτύχουν τον σκοπό τους; Το πλέον πιθανό ή μάλλον σίγουρα ΟΧΙ! Θέλουν να παίξουν τον ρόλο του Θεού, αλλά τελικά δεν είναι παρά μαθητευόμενοι μάγοι, που σπέρνουν την καταστροφή. Γιατί ασφαλώς όλα όσα θα ακολουθήσουν θα είναι ημέρες σκληρές, που θα δοκιμάσουν ανθρώπους, συνειδήσεις, πατρίδες και έθνη. Σε αυτές τις ημέρες της οδύνης που έρχονται όσοι έχουν ΙΔΕΕΣ πρέπει να σταθούν όρθιοι. Η Παγκόσμια Τυραννία δεν φοβάται τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν και γι’ αυτό βλέπουμε ότι δεν ενοχλείται καν από την όποια δράση τους, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ιστορικό απολίθωμα. ΑΝΤΙΘΕΤΑ διώκει σκληρά και ανελέητα τους Αληθινούς  Εθνικιστές, που στην Ελλάδα έχουν όνομα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  

Δεν είναι τυχαίο ότι στο διαδίκτυο ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ μόνο την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και αφήνουν ελεύθερο το συνονθύλευμα των δήθεν “εθνικιστικών” και “πατριωτικών” σελίδων γιατί γνωρίζουν ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε από όλους αυτούς, άλλους φανερούς ρουφιάνους και άλλους θλιβερές περιπτώσεις Δελλαπατρίδηδων. Και σε όσους συνεχίζουν να κάνουν με περισσή κακοήθεια “κριτική” (έτσι λένε την λάσπη τους) εναντίον μου τους απαντώ: Ας κάνουν τα μισά από όσα έκανα και ύστερα να μιλάνε…


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες ο φόβος τους λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλοι εσείς, τελευταίοι πιστοί του Ονείρου μην αφήστε την φλόγα να σβήσει, την ελπίδα να πάψει να θεριεύει στις καρδιές σας. Θέλουν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι όλα τέλειωσαν. Εάν το επιτύχουν θα είναι γι’ αυτούς μία μεγάλη νίκη. Μη τους αφήσετε να την κερδίσουν. Θέλουν μία “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ” για την Χρυσή Αυγή, να  μην ακούγεται ούτε λέξη! Γίνετε όλοι εσείς η φωνή της Εθνικής Αντίστασης. ΠΑΝΤΟΥ Χρυσή Αυγή, Αγώνας χωρίς συμβιβασμούς ενάντια στην Παγκόσμια Τυραννία, που  στην χώρα μας εκπροσωπούν τόσο οι φιλελεύθεροι αρνητές Πατρίδας, όσο και η προδοτική εθνομηδενιστική Αριστερά. Αγώνας για Πατρίδα και Πίστη, Αγώνας για Ελευθερία, που την αξίζουν όμως μόνο όσοι έχουν “Αρετή και Τόλμη”. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου 
Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

1821: Μας το είπαν και αυτό: Επανάσταση made in USA!




Μέσα στα όσα αισχρά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις ημέρες αυτές για την Εθνική Επανάσταση του 1821, τα οποία διαστρέβλωσαν βάναυσα την Ιστορική Αλήθεια, ακούστηκε και ότι η Ελληνική Επανάσταση εμπνεύστηκε και έγινε ούτε λίγο, ούτε πολύ επειδή είχε προηγηθεί η αμερικανική επανάσταση! Για να το εμπεδώσουμε, μάλιστα, και το κανάλι MEGA (πάντα του Συστήματος όποια κι αν είναι η κυβέρνηση…) παρουσίασε την παραμονή της 25ης Μαρτίου και το έργο “Ο Πατριώτης”, το οποίο αφορούσε την αμερικανική επανάσταση. Στο τέλος θα μας πούνε ότι την επανάσταση δεν την έκαναν οι Κλέφτες, οι Μανιάτες και οι Καπεταναίοι της Ρούμελης, αλλά καουμπόυδες! 

Όλα αυτά μέσα στα πλαίσια της ξενοδουλείας και επί του προκειμένου αμερικανοδουλείας. Στην πραγματικότητα στην Ελληνική Επανάσταση έλαβαν μέρος τρεις υπέροχοι και θερμοί φιλέλληνες από τις ΗΠΑ καθώς και ένας μαύρος ο οποίος είχε κατορθώσει να δραπετεύσει από την Αμερική όπου ήταν σκλάβος. Είχαμε όμως σε έναν άλλο τομέα “μεγάλη” συμμετοχή των ΗΠΑ. Στην λεηλασία των περίφημων δανείων του αγώνα. Συγκεκριμένα  ένα τεράστιο ποσό από τα χρήματα με τα οποία υποδούλωσαν το έθνος μας οι τοκογλύφοι του Λονδίνου, πήγαν στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, για την ναυπήγηση δύο φρεγατών είχαμε συμφωνήσει να τους δώσουμε πεντακόσιες χιλιάδες χρυσά δολάρια. Τελικά τους δώσαμε 620 χιλιάδες για μία φρεγάτα την φρεγάτα “ΕΛΛΑΣ” και αυτό δείχνει πως από εκείνη την εποχή οι μπίζνες και οι μίζες καλά κρατούσαν.

Πέρα από τους Έλληνες επισήμους που με τα μηνύματα τους είπαν την μπαρούφα ότι εμπνεύστηκαν οι Έλληνες αγωνιστές από την αμερικανική επανάσταση το ίδιο είπε και ο Μπάιντεν στο μήνυμά του στο οποίο ανέφερε: “Οι Έλληνες αγωνιστές του 1821 εμπνέονταν από τα ιδανικά της αμερικανικής επανάστασης”! 

Μόνο που η πρώτη Ελληνική Επανάσταση έγινε στα 1463 όταν ο Κολόμβος δεν είχε ακόμη ανακαλύψει την Αμερική…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΕΩΣ 80% ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.


Μετά το περιστατικό έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης για το οποίο κατηγορήθηκαν αστυνομικοί ότι άσκησαν βία κατά πολιτών, μειώθηκαν από 60% έως 80% οι έλεγχοι για τα μέτρα του κορωνοϊού από την αστυνομία. Αυτό ακριβώς ότι θα συμβεί το είχα γράψει και υπογράψει σε κείμενό μου στο διαδίκτυο γιατί είναι φανερό ότι πίσω από την όλη αυτή υπόθεση “σωτηρίας” του λαού από τον κορωνοϊό κρύβεται μια σκληρή επιχείρηση προπαγάνδας από το καθεστώς Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” άρθρου με την υπογραφή Βασίλης Λαμπρόπουλος “Από την βία στην… “αδιαφορία” η ΕΛ.ΑΣ.” - “Σχεδόν… απούσα από τους ελέγχους η αστυνομία - μειώθηκαν κατά 60% έως 80% οι κλήσεις - έφτασε το αντίθετο άκρο για να μην “προκαλεί””. 

Είναι φανερό λοιπόν ότι πίσω από αυτή την επιχείρηση πλύσεως εγκεφάλων κυριολεκτικά, που κρατάει περισσότερο από έναν χρόνο υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Πιο συγκεκριμένα ο Μωυσής-Μητσοτάκης μετά το επεισόδιο όπου αστυνομικός κτυπούσε πολίτη, πήρε την απόφαση, αδιαφορώντας για την υγεία του λαού για την οποία δήθεν κόπτεται, να μειωθούν οι έλεγχοι της αστυνομίας για να μην υπάρχουν περιστατικά που τον εκθέτουν πολιτικά. Εάν αυτό δεν είναι λαϊκισμός και μάλιστα φτηνός, τότε τι είναι; 

Και δεν τελειώσαμε ασφαλώς με την υπόθεση κορωνοϊός απέναντι στην οποία το κράτος των δημοσίων υπαλλήλων απεδείχθη για μια ακόμη φορά ανίκανο να ανταποκριθεί. Και εις ό,τι αφορά την πολιτική εξουσία αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά κατεχόμενη από έναν εγκληματικό πολιτικαντισμό που είναι και η μόνη της έγνοια και τίποτε άλλο. Υπακούοντας στις προσταγές του παγκόσμιου αφέντη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, παριστάνονταν τον σωτήρα της υγείας του λαού, κατέστρεψε την εθνική οικονομία και η επόμενη ημέρα μετά τον κορωνοϊό θα είναι εξαιρετικά σκληρή για τους Έλληνες, οι οποίοι βεβαίως και δεν είναι άμοιροι ευθυνών, αφού δική τους επιλογή είναι ο Κυριάκος και δείχνουν με την παθητικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την καταστροφή της Πατρίδας μας και το ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων έναν ραγιαδισμό και φιλοτομαρισμό, όντας απόντες από τα καθήκοντά τους ως Έλληνες και ελεύθεροι άνθρωποι.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 


Φυλακές Δομοκού, 17 Μαρτίου του 2021, 200 ακριβώς χρόνια μετά από εκείνην την ημέρα, κατά την οποίαν από την Μάνη, από τον Ναό των Ταξιαρχών στην Αρεόπολη ξεκίνησαν οι Μανιάτες για την Καλαμάτα, την πρώτη πόλη που ελευθέρωσαν τα “Σπαρτιατικά Στρατεύματα” όπως επίσημα υπέγραφαν τις ανακοινώσεις τους προς τις μεγάλες Δυνάμεις.

Για τα 200 χρόνια από το 1821, το κράτος των Αθηνών (Χίλτον-Κολωνάκι-Πλατεία Συντάγματος) διοργανώνει “φιέστες” και οι “σπουδαίοι” της ολιγαρχίας, που εξουσιάζει την Πατρίδα μας λένε και γράφουν πολλά. Για τον Καποδίστρια ότι ήταν εχθρός της δημοκρατίας και του συντάγματος. Καθόλου τυχαίο ότι οι εχθροί του Καποδίστρια αποκαλούντο “Συνταγματικοί”. Τους ζήσαμε τους “Συνταγματικούς” ΕΜΕΙΣ οι Χρυσαυγίτες, έχοντας απέναντί μας το περίφημο “Συνταγματικό τόξο” στην βουλή. Ναι, έκλεισε την βουλή ο Καποδίστριας, όπως και ο Πάγκαλος, ο Μεταξάς, ο Παπαδόπουλος…

Ακόμη μας λένε ότι η Επανάσταση του 1821 ήταν εμπνευσμένη από την Γαλλική και την -το πλέον εξωφρενικό- Αμερικανική επανάσταση! Και λένε όλα αυτά χωρίς σοβαρό αντίλογο. Και λιβανίζουν Αγγλία, Γαλλία και ΗΠΑ για την συμβολή τους στην απελευθέρωσή μας. Ειδικά από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα ήλθε μόνον ένας ιατρός, ο Σάμιουελ Χάου, θερμός όντως και ειλικρινής φιλέλληνας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μία πολιτική έρευνα-δημοσκόπηση, η οποία δημοσιεύθηκε πρόσφατα και η οποία απαντά στην προπαγάνδα του καθεστώτος για το 1821, η οποία απαντά στα ψέματα φιλελεύθερων και μαρξιστών. Στο ερώτημα εάν η Επανάσταση ήταν Εθνική ή Κοινωνική (όπως την θέλουν μπολσεβίκοι ή φιλελεύθεροι) οι Έλληνες απαντούν σε ποσοστό 90% ότι ήταν ΕΘΝΙΚΗ! Όσο για το ποια ήταν εκείνη η Μεγάλη Δύναμη, η οποία είχε ρόλο θετικό για την Ελληνική Επανάσταση, παρ’ όλη την αμάθεια των σημερινών Ελλήνων, που τους θέλουν και έχουν καταντήσει ανιστόρητοι, παρ’ όλη την προπαγάνδα αιώνων από κονδυλοφόρους και πένες σε διατεταγμένη υπηρεσία για την “Μεγάλη προστάτιδα” Αγγλία, παρ’ όλα αυτά ΜΟΝΟ ένα 17,1% θεωρεί θετική την συμβολή της Αγγλίας, ενώ για την Ρωσία των Τσάρων πιστεύει ότι βοήθησαν την Εθνική μας Επανάσταση το 42,5%!

Τα όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες με την προσπάθεια να δοθεί ένας κάλπικος πολιτικός χαρακτήρας έχουν επιχειρηθεί στο παρελθόν από τους ιστορικούς ή τους παριστάνοντες τους ιστορικούς της αριστεράς.

Ο Κορδάτος προσπάθησε να ερμηνεύσει μαρξιστικά το 1821, αλλά είχε την εντιμότητα να γράψει ότι δεν πρέπει στο όνομα της “αριστεροσύνης” να διαστρεβλώνουμε την ιστορία και ότι η Ελλάδα του 1821 δεν ήταν η Ρωσία του 1917… Είχε μάλιστα την εντιμότητα να καταγγείλει και τις χοντροκομμένες προσπάθειες των σκληρών μαρξιστών του ΚΚΕ να καπηλευτούν την εθνική μας επανάσταση. Έτσι αναφερόμενος στα σκληρά μέτρα και τις διαταγές του Κολοκοτρώνη για τους χωρικούς, που αδιαφορούσαν για τον εθνικό αγώνα γράφει σε υποσημείωση-σχόλιό του στην Ιστορία του τα παρακάτω:

“Τα σκληρά μέτρα του Κολοκοτρώνη διαψεύδουν το Ζεύγο και Λαμπρινό που γράφουν πως το Εικοσιένα ήταν κυρίως “κίνημα της φτωχολογιάς των πόλεων και φτωχοαγροτιάς των χωριών””.

Δεν ήταν ο Λένιν, λοιπόν, ο Κολοκοτρώνης, ούτε Τρότσκι ο Παπαφλέσσας και Στάλιν ο Υψηλάντης, που ήταν και πρίγκιπας… Ούτε μπολσεβίκοι και προλετάριοι επαναστάτες οι Μανιάτες, οι Ψαριανοί, οι Σουλιώτες. Αλλά και από την δεξιά της μεταπολιτεύσεως της Νέας Δημοκρατίας, που μιλάνε για αστούς, που δεν υπήρχαν και για φιλελεύθερες ιδέες ανάλογη προπαγάνδα. Επιτέλους κανένας δεν ήξερε ούτε μία λέξη για τον Βολταίρο σε Μοριά και Ρούμελη και ούτε είχαν ακούσει ποτέ τους το παραμικρό για Ροβεσπίερο. Αυτοί από την πλευρά τους, “τιμώντας” τα 200 χρόνια από την 25η Μαρτίου του 1821 λιβανίζουν κάποια συντάγματα, που μόνο σκοπό τους είχαν τον διχασμό και τον μοιραίο Μαυροκορδάτο, που την ημέρα εκείνη, την 25η Μαρτίου ήταν στην Πίζα της Ιταλίας με τους Άγγλους φίλους του και ήλθε στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 1821 και δεν πήγε στον  Μοριά, όπου δινόντουσαν οι μάχες, αλλά στο Μεσολόγγι.

200 χρόνια από το 1821 και ήταν μέσα στην βουλή των Ελλήνων, που μιλώντας πριν λίγα χρόνια ενάντια στα αντεθνικά Μνημόνια και την ντροπή της εκχωρήσεως Εθνικής Κυριαρχίας, είχα κλείσει τον λόγο μου με τον στίχο του Ανδρέα Κάλβου, ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ, στίχο γραμμένο μέσα στα χρόνια του μεγάλου ξεσηκωμού που τονίζει ότι καλύτερα να εύρουν τους Έλληνες συμφορές “παρά προστάτες νάχομεν”. Τελικά, δυστυχώς, μέσα από το Τίμιο Αίμα των Ηρώων και των Μαρτύρων προέκυψε ένα κράτος-προτεκτοράτο με προστάτες και αυτό ισχύει μέχρι τις ημέρες μας.

Μαρτίου 17 του 2021 και γράφω αυτές τις λέξεις μέσα από ένα κελί των φυλακών υψίστης ασφαλείας, τύπου Γ΄, του Δομοκού, τιμώντας τον Αγώνα του Έθνους το 1821 για Εθνική Ελευθερία. Πολεμώ για την Πατρίδα και τις Ιδέες μου με ό,τι μέσον έχω, την γραφίδα μου και τελειώνω κραυγάζοντας ότι ο Αγώνας του 1821 προδόθηκε και συνεχίζει να προδίδεται και έτσι και για το σήμερα ισχύει:

“Ακόμα τούτ΄η Άνοιξη
Ραγιάδες, ραγιάδες…”

Και πιο πολύ ραγιάδες είναι όσοι είναι ελεύθεροι τυπικά και είναι στην ψυχή τους δούλοι.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021     

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ "Better dead than dying", C. Schmitt, 1948

 


Σε λίγες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί το καινούργιο βιβλίο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ – “Better Dead than Dying” C. Schmitt, 1948. Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το κεφάλαιο με τίτλο: “Nullum crimen sine lege”, του εν λόγω βιβλίου, το οποίο θα κάνει αίσθηση και αναμένεται να συζητηθεί πολύ:

Ως ΝΟΜΙΚΟΣ, λοιπόν, έφριττε κυριολεκτικά ο Καρλ Σμιτ με τα όσα είχαν γίνει, τα οποία καταργούσαν βίαια και αυθαίρετα αρχές του Δικαίου χιλιάδων χρόνων. Καταργούσαν την βασική Αρχή του Δικαίου ότι χωρίς Νόμο, που να προβλέπει το έγκλημα δεν μπορεί να υπάρξει ποινή. Θεωρούσε και θα ήταν πλέον έντιμη μία εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες από το να στηθεί ένα ολόκληρο “θέατρο”, που παρίστανε το δικαστήριο και χαρακτηριστικά γράφει στα 1947 ότι όποιος τελικά κερδίσει έναν πόλεμο δεν ξεχωρίζει τον νικημένο εχθρό από έναν εγκληματία.

   “Ο εχθρός δεν είναι “a priori” εγκληματίας”, γράφει ο Καρλ Σμιτ αναφερόμενος στα όσα ακολούθησαν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην περίπτωσή μας (Δίκη Χρυσής Αυγής – “Νέα Νυρεμβέργη”) αυτό ακριβώς συνέβη. Μας θεώρησαν εκ των προτέρων (“a priori”) εγκληματίες πριν ακόμη γίνει το έγκλημα, ένα έγκλημα εντελώς άσχετο με την πολιτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Χαρακτηριστικό είναι ότι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφοι έγραφαν σε εφημερίδες και έλεγαν σε δελτία ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών ότι είναι το Κίνημά μας “εγκληματική οργάνωση” χωρίς να έχει γίνει ακόμη έγκλημα, χωρίς να υπάρχει δίωξη από δικαστική αρχή εναντίον μας και όταν έγινε αυτή υπήρξε πρωτοβουλία όχι ενός εισαγγελέως, αλλά ενός υπουργού της Νέας Δημοκρατίας (Ν. Δένδιας), ο οποίος κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο. Επρόκειτο ξεκάθαρα για δίωξη πολιτική, χωρίς να κρατηθούν καν τα προσχήματα. Επειδή ήμασταν ο εχθρός τους, ο πολιτικός, έπρεπε να διωχθούμε ως… εγκληματίες! “.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6942416220.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 1821 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ




25η Μαρτίου 2021 διακόσια ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται από την Επανάσταση του 1821, από το ξεσηκωμό του Γένους με σκοπό μια αληθινή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Σήμερα δύο αιώνες μετά η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αυτή μένει λειψή και είναι πραγματικά θλιβερό να υποκρίνονται ότι τιμούν το 1821, έναν υπέροχο Αγώνα εναντίον μίας αυτοκρατορίας, οι ίδιοι οι οποίοι με τις συνεχείς υποχωρήσεις τους έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σχεδόν σε επαρχία της Τουρκίας. 

Συνεχείς υποχωρήσεις στις τουρκικές προκλήσεις και αυτοί οι οποίοι κάνουν αυτές τις υποχωρήσεις να παίζουν ένα θέατρο του παραλόγου και να λένε ότι τιμούν αυτούς που έχυσαν το Αίμα τους υψώνοντας ψηλά τα Λάβαρα του “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ” και ακόμη του περίφημου “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ”.

Μέσα σε αυτήν την προσκυνημένη χώρα των ραγιάδων υπάρχουν όμως ακόμη ελεύθεροι που συνεχίζουν το Αγώνα του 1821, Ελεύθεροι ακόμη και μέσα στις φυλακές, συνεχίζουν τον Αγώνα για μια Πατρίδα κυρίαρχη και δυνατή μη λησμονώντας το “ακόμη τούτη η άνοιξη ραγιάδες ραγιάδες”.

Σε όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες, απευθύνω θερμό χαιρετισμό από τις φυλακές Δομοκού για την εθνική μας επέτειο και βροντοφωνάζω πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής ο αγώνας του 1821 συνεχίζεται…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - "ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ"


 Ιδεολογία χωρίς Βούληση και Δράση είναι ένα αρρωστημένο και μουχλιασμένο διανοητικό κατασκεύασμα χωρίς καμία ουσία, ένα άχρηστο σκουπίδι της Ιστορίας. Στην σημερινή μίζερη και θλιβερή πραγματικότητα συμβαίνει τις περισσότερες φορές Ιδέες ωραίες και σημαντικές να χρησιμοποιούνται σαν πρόσχημα για σκοπούς ταπεινούς.

Για Εμάς επάνω απ’ όλα έχει σημασία για να δικαιολογεί κάποιος την παρουσία του στον κόσμο το να υπερασπίζεται με θάρρος την Πίστη στις Ιδέες του. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και πρέπει κάθε συνεπής και ανιδιοτελής στρατιώτης και μαχητής μιας Ιδέας να είναι σεβαστός. Όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχει σεβασμό από εμάς και εκτίμηση, ο κενόδοξος, ο ατομιστής, ο καιροσκόπος ο συμφεροντολόγος, αυτός, ο οποίος χωρίς κανένα σκοπό, χωρίς Ιδεολογία επιδιώκει την ισχύ για να θεραπεύσει μία μάταιη δόξα.

Με δύο λόγια, έχω Ιδέες σημαίνει Πιστεύω και Πιστεύω σημαίνει με την σειρά του Αγωνίζομαι για την υπεράσπιση και επικράτηση αυτών των Ιδεών.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6942416220

ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΟΛΤΑΙΡΟ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ;

 


Οι φιλελεύθεροι πασών των αποχρώσεων από εθνομηδενιστές υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης μέχρι “κομμουνιστοφάγους” δήθεν δεξιούς προσπαθούν να μας πείσουν τιμώντας ή μάλλον ατιμάζοντας το πνεύμα του 1821 ότι η Εθνική μας Επανάσταση έγινε επειδή είχε προηγηθεί η Γαλλική και η Αμερικανική επανάσταση!

Πριν από αυτούς οι κομμουνιστές (Κορδάτος, Ζεύγος) είχαν επιχειρήσει να την παρουσιάσουν σαν μία επανάσταση… μαρξιστική!  Βεβαίως, ο Κορδάτος είχε την πνευματική εντιμότητα την δεκαετία του 1950 να γράψει ότι η Ελλάδα του 1821 δεν ήταν Ρωσία του 1917 και ότι δεν θα πρέπει στο όνομα της αριστεροσύνης να διαστρεβλώνεται η Ιστορία. Αυτήν την βάναυση διαστρέβλωση ζούμε έντονα τον τελευταίο καιρό με αφορμή τα 200 χρόνια για το 1821 και τα όσα γράφουν και λένε οι “σπουδαίοι” της νεοελληνικής μιζέριας του 2021.

Ας δεχθούμε, λοιπόν, ότι ήταν δημιούργημα του Γαλλικού 1789 και της Βαστίλης το 1821. Οι… 123(!) επαναστάσεις, που είχαν γίνει από το 1453 μέχρι το 1821 και αυτές ήταν έργο του “Διαφωτισμού” και της “νεωτερικότητας” για να χρησιμοποιήσω δύο από τους αγαπημένους τους όρους; Τα παλληκάρια, που πήραν τα όπλα και μάτωσαν και πέθαναν, χύνοντας το Τίμιο Αίμα τους σε Βαλτέτσι, Δερβενάκια, Αλαμάνα, Γραβιά, Μεσολόγγι, Νάουσα, Δραγατσάνι γιατί θυσιάστηκαν; Γιατί είχαν εμπνευστεί από τον Ροβεσπιέρο και τον Δαντών και τους Γιακωβίνους; Πόσο αστείοι είναι όλοι αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις θέσεις; Και όμως αυτοί οι γελοίοι εξουσιάζουν πνευματικά και πολιτικά την χώρα! 

Προς όλους αυτούς ένα ερώτημα: Είχε διαβάσει Ζαν Ζακ Ρουσώ ο Γεώργιος Καραϊσκάκης; Είχε ακούσει ποτέ το όνομα Ροβεσπιέρος ο Αθανάσιος Διάκος; Είχε διαβάσει Βολταίρο ο Κολοκοτρώνης; 

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας
Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Φυλακές Δομοκού 2021 

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ "Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη"...


Απόσπασμα από το βιβλίο, που κυκλοφορεί, του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου “ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη..”:

“…Ας μην μιλήσουμε για το αρχαίο “αρχή σοφίας η ονομάτων επίσκεψις”… ψιλά γράμματα αυτά για τους Ιεροεξεταστές της εποχής της παγκοσμιοποίησης. Ρατσιστές μέχρι πριν λίγα χρόνια αποκαλούντο οι αποικιοκράτες-δημοκράτες και όχι φασίστες της Αγλλίας κατά πρώτον, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, των κρατών εκείνων τα οποία κατέκτησαν λαούς, τους υποδούλωσαν και τους εκμεταλλεύτηκαν στυγνά. Όλα αυτά με σκοπό το κέρδος. Ουδεμία σχέση οι κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που έφεραν “έναν Ελληνικό καινούργιο κόσμο μέγα”, κατακτήσεις στο όνομα μίας Νεμέσεως Ελληνικής ενάντια στην Ασία, με τις κατακτήσεις των Άγγλων επί παραδείγματι, οι οποίες έγιναν για την εταιρεία Ανατολικών Ινδιών με σκοπό μοναδικό το κέρδος και το χρυσάφι της εποχής, τα μπαχαρικά! Ανάλογο χαρακτήρα είχαν και οι κατακτήσεις των Ολλανδών, Πορτογάλων κλπ. Εμείς οι Έλληνες στα χρόνια από την Αναγέννηση και μετά όχι μόνον δεν είχαμε αποικίες και δούλους, αλλά ήμασταν εμείς δούλοι και για να έχουμε δικαίωμα στην ζωή έπρεπε να πληρώνουμε στους Οθωμανούς φόρο με την ονομασία “κεφαλικό”. Ποιον “ρατσισμό” βλέπουν, λοιπόν, στους Έλληνες; Ποιον “ρατσισμό” βλέπουν στην Χρυσή Αυγή; Λέξεις και προπαγάνδα και ψέματα ατέλειωτα σε φυλλάδες και κανάλια. Ο “ρατσισμός” ο δικός μας δεν ήταν τίποτε άλλο από αυτό που θέλουν οι περισσότεροι Έλληνες και που την θέλησή του με υπεροψία περιφρονούν οι πολιτικοί, μιλώντας εκ του ασφαλούς για “ανθρωπισμό” και “δικαιώματα”. Τι ζητήσαμε εμείς από την εξουσία, εκφράζοντας την θέληση του Λαού; Ζητήσαμε Τάξη και Ασφάλεια ενάντια σε μία πρωτόγνωρη εγκληματικότητα, που θέριεψε στην Πατρίδα μας μετά την είσοδο-εισβολή στην Ελλάδα εκατομμυρίων όλα αυτά τα χρόνια λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική. Είναι αυτό “ρατσισμός”; Ζητήσαμε να κλείσουν τα σύνορα και μας είπαν ρατσιστές! Ζητήσαμε απελάσεις και δεν έγινε τίποτε και όχι μόνο. Με την Συμφωνία του Δουβλίνου μας επιστρέφουν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες! Σε μία χώρα που έχει καταστραφεί οικονομικά, που πεθαίνει δημογραφικά, που απειλείται η Εθνική της κυριαρχία είναι “ρατσισμός” να θέλεις η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες; Ναι! Είμαστε Υπερήφανοι γιατί είμαστε Έλληνες! Ναι! Είμαστε Υπερήφανοι γιατί είμαστε η Συνέχεια του Μεγάλου Έθνους, που δημιούργησε τον Πολιτισμό και τον σκόρπισε απλόχερα χωρίς κέρδος, όχι με αντάλλαγμα χρυσάφι στα πέρατα της Οικουμένης. Και από την Γραμμική Β’ και τους Μυκηναίους θαλασσομάχους και πολέμαρχους στον Όμηρο, στον Ηράκλειτο, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και ύστερα στην Αυτοκρατορία της Βασιλεύουσας Πόλης, ΝΑΙ δικά μας είναι όλα αυτά και δεν τα χαρίζουμε σε κανέναν εθνομηδενιστή φιλελεύθερο ή μαρξιστή, που θεωρεί τους Έλληνες “περαστικούς” από τον τόπο αυτό. Εάν αυτή η Υπερηφάνεια μας είναι… “ρατσισμός”, ναι, τότε είμαστε ρατσιστές! 

Παντού Ελλάδα! Στις τέχνες τους, στα κείμενά τους, στην επιστήμη τους, στην φιλοσοφία τους, παντού ο “κρυμμένος” Ναός των Ελλήνων (Φρ. Νίτσε), που πασχίζουν να αποκαλύψουν, Παντού Ελλάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο μέχρι τα πέρατα της Ασίας στην Βακτριανή, στην Ινδία. Παντού Ελλάδα ακόμη και στην γλώσσα τους… Hypocrisy η λέξη για την Υποκρισία στα Αγγλικά, Hero για τον Ήρωα και για την δασεία που εξαφανίσαμε ένα Η (έιτσ)! Έννοιες μοναδικές, βαθυστόχαστες σε όλες τις γλώσσες αποδίδονται μόνο με λέξεις Ελληνικές, λέξεις με ιστορία χιλιάδων χρόνων. Μία ιστορία, που μας αρνούνται οι ψευτο-ιστορικοί, που θέλουν, έτσι λένε, να είναι δημιούργημα το Έθνος μας του 19ου αιώνος και του Ροβεσπιέρου! Εάν μας έλεγαν ότι μας στέλνουν στα κάτεργα για όλα αυτά, θα τους λέγαμε και Ευχαριστώ. Δεν έχουν, όμως, το θάρρος να πούνε την Αλήθεια. 

Πως τελειώνει μια ημέρα στις φυλακές Δομοκού; Πως τελειώνει μία ημέρα σε κάθε φυλακή; Με έναν ήχο στριγκό, σιδερένιο. Είναι αυτοί που πρέπει στην φυλακή ή μήπως τα θύματα ενός κοινωνικού πολέμου; Σίγουρα κάποιοι πληρώνουν κρίματα, αλλά είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι πληρώνουν το κρίμα ενός άδικου κόσμου, του κόσμου που χτίστηκε πάνω στο κέρδος, στο χρήμα, στον θησαυρό του Φάφνιρ, στο Χρυσό των Νιμπελούγκεν. Θα μπορούσαν να είναι διαφορετικοί εάν ήταν και ο κόσμος διαφορετικός…”

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821


Το κόμμα των “Συνταγματικών” ήταν αυτό που έκανε την πλέον σκληρή αντιπολίτευση στον Ιωάννη Καποδίστρια και χαιρέτισε ένθερμα την δολοφονία του, που στήθηκε από τους Άγγλους. Κορυφαίος του κόμματος των “Συνταγματικών” ο Μαυροκορδάτος για τον οποίον λένε τα καλύτερα οι “politically correct” και φιλελεύθεροι και αριστεροί με πρώτο τον Κορδάτο. Φυσικό είναι μέσα στα πλαίσια αυτών των “εορτασμών” για τα 200 χρόνια του 1821, που αποτελούν ΥΒΡΙ ενάντια στο Πνεύμα του ΑΛΗΘΙΝΟΥ 1821, να υπάρχει ιδιαίτερα κολακευτική αναφορά στον Μαυροκορδάτο. Φυσικό! Το κόμμα των “Συνταγματικών” εξουσιάζει την Ελλάδα και σε αυτό εντάσσω όλο το πολιτικό φάσμα πλην Χρυσής Αυγής. Θυμηθείτε τον γνωστό όρο στην βουλή “συνταγματικό” τόξο για όλα τα κόμματα εκτός Χρυσής Αυγής! Αντίθετα, δεν λένε λέξη για την συμβολή της Ρωσίας. Και πως να πούνε όταν έχουν καταντήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο της Αμερικής; Στην πραγματικότητα χωρίς τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο του 1829 Ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος δεν θα υπήρχε. Η Αγγλία και ο Ουέλινγκτον ήθελαν την Ελλάδα αυτόνομη και ΟΧΙ ανεξάρτητη, υποτελή στον αγαπημένο της σουλτάνο και να περιορίζεται στην… Πελοπόννησο! 200 χρόνια από το 1821 και η Ξενοκρατία καλά κρατεί. Για το ποιες πρέπει να είναι οι σχέσεις Ελλάδος – Ρωσσίας δήλωσε ο Αντρέι Κορτούνωφ, γενικός διευθυντής του Ρωσικού Συμβουλίου Διεθνών υποθέσεων: 

“Ρωσία και Ελλάδα έχουν μακρά ιστορία φιλίας και διαχρονικά υποστήριζαν η μία την άλλη. Δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές, παρότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν οπισθοδρομήσεις. Πρέπει να υπάρξει καλύτερη διαχείριση των προσδοκιών από τις δύο πλευρές. Οι προσδοκίες μας είναι υψηλές. Στη Μόσχα πιστεύουν ότι θα πρέπει η Ελλάδα να βάλει την Ρωσία πάνω από τους άλλους, ίσως στην Αθήνα εκτιμούν ότι η Ρωσία θα πρέπει να επιδεικνύει καλύτερη διάθεση, ώστε να διαφοροποιείται έναντι των κυρώσεων εις βάρος της, αλλά τα θεμέλια της σχέσης παραμένουν, ό,τι και να γίνει”.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 


Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...