Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ! Ας φέρει το 2022 ΑΛΗΘΙΝΗ Ελευθερία στους Έλληνες!





Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, που ζουν σε καθεστώς μίας ολοφάνερης τυραννίας ο χρόνος που έρχεται να τους φέρει ΑΛΗΘΙΝΗ Ελευθερία και όχι την κάλπικη των ψευτοδημοκρατών και των μπολσεβίκων. Δεν αρκούν όμως μόνο οι ευχές, χρειάζεται αγώνας και αντίσταση από όλους τους “σκλάβους”, που έχουν ελεύθερη ψυχή είτε βρίσκονται μέσα στα κελιά, είτε έξω ζώντας σε μία χώρα υπό κατοχήν. Ας γνωρίζουν ότι στον αγώνα αυτό η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα.


Τραγική ειρωνεία τέτοια ημέρα πριν έναν ακριβώς χρόνο μας έλεγαν οι εξουσιαστές αυτού του τόπου ότι η χρονιά που ζήσαμε το 2021 θα είναι η χρονιά της “ελευθερίας” και απεδείχθη ότι ήταν χρονιά ακόμη μεγαλύτερης σκλαβιάς και όχι μόνον, αλλά και περισσότερης ανηθικότητας, διαφθοράς και σαπίλας… Δεν είναι παράξενο ότι μέσα σε αυτήν την κατάσταση κρίσεως οι πλούσιοι γίναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, αφού το σάπιο βασίλειο, το ψευτορωμαίικο, κυβερνούν διεφθαρμένοι ολιγάρχες.


Ας είναι ο χρόνος που έρχεται επί τέλους η ευκαιρία να αναλογισθούν όλοι οι Έλληνες τις ευθύνες τους και να μη στηρίζουν είτε με την αποδοχή τους, είτε με την σιωπή τους “τους δημοκόπους και τους μπολσεβίκους”, που καταστρέφουν την Πατρίδα.


Εύχομαι σε όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριές μου, σε όλους τους υπερήφανους για την Πίστη τους στην Χρυσή Αυγή  σε κάθε γωνιά της χώρας και της ομογένειας Υγεία και τύχη αγαθή και καλό αγώνα για την Μεγάλη μας Ιδέα! Άλλοι από τα κελιά και άλλοι δακτυλοδεικτούμενοι μέσα σε μία διεφθαρμένη κοινωνία δίνουν την μάχη πάντα πιστοί στην Σημαία. 


Εύχομαι το 2022 να είναι η χρονιά της Αναγέννησης, να είναι η χρονιά που η ελπίδα για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Ελλάδα θα ανθίσει και πάλι.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Άντρο εγκληματιών ο “Ελαιώνας”. Είχε άδικο η Χρυσή Αυγή όταν οργάνωνε συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας;






Μέσα στον επόμενο χρόνο θέλουν (να δούμε εάν το καταφέρουν…) να σταματήσει να λειτουργεί ο καταυλισμός “προσφύγων” (όπως λένε τους λαθρομετανάστες) στον “Ελαιώνα” μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας της χώρας. 


Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων δεν προτίθεται να ανανεώσει την σύμβαση παραχωρήσεως της εκτάσεως προς το υπουργείο Μετανάστευσης και ασύλου, γιατί ο χώρος έχει μετατραπεί σε άντρο εγκληματιών και όπως δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος “Όποιος θέλει έρχεται στον Ελαιώνα, είναι εστία ανομίας. Δεν υπάρχει έλεγχος στην είσοδο, δεν γίνονται περιπολίες από την αστυνομία, είναι ξέφραγο αμπέλι”. Και να ήταν μόνο ο “Ελαιώνας”;… ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ είναι ολόκληρη η Ελλάδα και όσο για τους περίφημους “καταυλισμούς” του Μηταράκη και της ΝΔ, που συνεχίζουν την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστό ότι μέσα σε αυτούς υπάρχουν κυκλώματα πορνείας, ναρκωτικών και κάθε είδους εγκλημάτων. Και ήταν ΜΟΝΟ  η Χρυσή Αυγή το κόμμα, το οποίο όχι μόνο στην βουλή, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα κατήγγειλε αυτούς τους “καταυλισμούς” της εγκληματικότητας και αυτό δεν άρεσε στους επαγγελματίες αντιρατσιστές των ΜΚΟ και στα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” και έτσι έβαλαν στην φυλακή σαν… “εγκληματική οργάνωση” την Χρυσή Αυγή, που κατήγγειλε την εγκληματικότητα! Ωραία “δημοκρατία”…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Το μεγάλο παραμύθι με το φράχτη στον Έβρο. ΑΦΥΛΑΚΤΟ το μεγαλύτερο μέρος των συνόρων.




Σε φυλλάδα “καραδιαπλεκόμενου” με την ΝΔ συγκροτήματος της επιτυχίας (κανάλι, ομάδα, εφημερίδα) διαβάσαμε στην στήλη σεσημασμένου υβριστή της Χρυσής Αυγής τα παρακάτω ΟΧΙ απλά “αβανταδόρικα”, αλλά γλοιωδώς προπαγανδιστικά για την κυβέρνηση και το πρόβλημα λαθρομετανάστες:


“Μεγαλώνει ο φράχτης στον Έβρο κατά 26 χλμ.: Την επέκταση του φράχτη στον Έβρο κατά 26 χιλιόμετρα σχεδιάζει η κυβέρνηση. Ήδη το πρώτο βήμα έγινε. Πριν από λίγες ημέρες στις Βρυξέλλες, στη σύνοδο υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης ζήτησαν επισήμως τη χρηματοδότηση του έργου για την προστασία των συνόρων της χώρας μας που είναι και σύνορα της Ευρώπης. Η επισκευή-ανακατασκευή του υπάρχοντος τεχνητού εμποδίου (φράχτης) θα γίνει στην περιοχή Καστανέων (Βόρειος Έβρος) και η κατασκευή το νέου φράχτη συνολικού μήκους 26 χλμ. θα γίνει σε επιλεγμένα σημεία στην ευρύτερη περιοχή των Φερών. Ο φράχτης που ήδη υπάρχει καλύπτει 38 χιλιόμετρα και είναι απροσπέλαστος, αλλά ολόκληρη η έκταση των συνόρων μας στον Έβρο είναι περίπου 190 χιλιόμετρα. Υπάρχουν προτάσεις και σκέψεις (φτάνει να υπάρχει χρηματοδότηση) για πλήρη θωράκιση των συνόρων μας με την Τουρκία. Να σκεφθείτε ότι από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο, όπως λέει ο κ. Θεοδωρικάκος, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποτρέψει την παράνομη είσοδο 150.000 ατόμων. Δηλαδή 150.000 άτομα ήταν έτοιμα να εισέλθουν στην Ελλάδα από την Τουρκία, 40% περισσότεροι από πέρυσι”.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

  1. Γράφει το πολιτικό σχόλιο - ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ για “επισκευή-ανακατασκευή” του παλαιού φράχτη. Γιατί; Μήπως γιατί το έχουν ΗΔΗ καταστρέψει σε πολλά σημεία λαθρομετανάστες, που μπήκανε παράνομα στην Ελλάδα;
  2. Γράφει ότι ο φράχτης θα είναι (26+38)64 χιλιόμετρα, ενώ τα σύνορα είναι 190! Στα 126 χλμ. ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΧΤΗ τι θα εμποδίζει τους λαθρομετανάστες;
  3. Και το πλέον εξωφρενικό είναι ότι ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ… 150.000 λαθρομετανάστες να μπουν στην Ελλάδα. Με ποιοι στοιχείο; ΚΑΝΕΝΑ! Άξιος ο μισθός τους… Αν νομίζουν, όμως, ότι με ψέματα και προπαγάνδα αλλάζει η πραγματικότητα κάνουν λάθος.   

    Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ένα ακόμη μάθημα “αθεΐας” από την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”! Σε κοινή γραμμή “διανοούμενοι” και ρασοφόροι της εξουσίας




Ημέρες Χριστουγέννων και στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” διαβάσαμε ένα ακόμη άρθρο του κ. Νίκου Δήμου, στο οποίο δηλώνει με αφορμή τα περί του κορωνοϊού ότι δεν πιστεύει στον Θεό.


Εντύπωση μου κάνει πως ρασοφόροι (όχι όλοι) και διανοούμενοι της “νεωτερικότητας” είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι στο ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Τι ενώνει άθεους και υπηρέτες του Θεού υποτίθεται; Μα η εξουσία, είναι προφανές. Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, λοιπόν, που με θέρμη μάχεται υπέρ της ΝΔ δημοσιεύθηκε το άρθρο του κ. Νίκου Δήμου με τον τίτλο “Όμικρον και Ω! μεγάλο”, στο οποίο γράφει ότι “στα πιο προηγμένα κράτη η πλειοψηφία των κατοίκων είναι άθεοι ή αγνωστικιστές” και ότι “η μόνη ελπίδα είναι μία πολύ νεότερη θεά - η επιστήμη”.


Καθόλου πρωτότυπο… 250 χρόνια πριν ο Ροβεσπιέρος καταργούσε τον Θεό και έβαζε στην θέση του την “θεά λογική” και 100 χρόνια πριν ο Λένιν κατέστρεφε Χριστιανικές Εκκλησίες. Μάταιος ο κόπος τους… Όμως, οι ζηλωτές της νεωτερικότητας είτε χροιάς Ροβεσπιέρου, είτε Λένιν επιμένουν και έτσι ο κ. Νίκος Δήμου γράφει στο άρθρο του:

“Αν, όπως υποστηρίζουν αρκετοί επιστήμονες και φιλόσοφοι της επιστήμης με επικεφαλής τον Γιουβάλ Χαράρι (σ.σ. Ισραηλινός καθηγητής, παντρεμένος με άνδρα) στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, η επιστήμη καταργήσει τον θάνατο, οι θρησκείες θα πάψουν να έχουν λόγο ύπαρξης!”


Ώστε έτσι, λοιπόν, η “θεά” τους η επιστήμη “θα καταργήσει τον θάνατο”, τον πλέον ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟ! Με αυτού τους είδους τις σοφιστείες και με έπαρση και αλαζονεία προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αποκτήνωση του ανθρώπου με την περίφημη “νεωτερικότητα”, αποκτήνωση την οποία θα επιφέρει η καταστροφή κάθε Εθνικής Ταυτότητας και κάθε Πίστεως γιατί όπως γράφει ο Ντοστογιέφσκι (“Έγκλημα και Τιμωρία”) χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Γερουσίας και μία “ακροδεξιά” στην Ελλάδα, που δεν έχει όνομα…




Συνέντευξη στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” (12 Δεκεμβρίου 2021, σελίδα 16) του προέδρου της Γαλλικής Γερουσίας Ζεράρ Λαρσέ, στην οποία γίνεται αναφορά στις προσεχείς προεδρικές εκλογές με τον υπότιτλο “Η υποψήφια των Ρεπουμπλικανών και οι ακροδεξιοί Λεπέν, Ζεμούρ”. Η ερώτηση του δημοσιογράφου Αθανασίου Έλλις έχει ως εξής: “Σας ανησυχεί η άνοδος της άκρας δεξιάς με τους Μαρίν Λεπέν και Ερίκ Ζεμούρ;”. Και η απάντηση του προέδρου της Γαλλικής Γερουσίας πριν αναφερθεί εις τα της Γαλλίας αρχίζει με την φράση:

“Η Ακροδεξιά, φυσικά. Το έχετε βιώσει αυτό και στη χώρα σας”.


Τι έχει αλήθεια “βιώσει” και η Ελλάδα σαν “Ακροδεξιά” (δικός τους ο όρος) και αυτό ποιο ήταν, δεν έχει όνομα; Υπήρχε κάποιο φάντασμα χωρίς όνομα ή μήπως ένα Κίνημα Λαϊκό, πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής για δέκα ολόκληρα χρόνια; Και ποιος ο λόγος για τον οποίον ομιλούν και γράφουν γενικά και αόριστα και “ξεχνούν” (ξεχνούν;) ακόμη και το όνομά του; Ποια ήταν η πολιτική δύναμη, της οποίας παραλείπουν να αναφέρουν ακόμη και το όνομά της και γιατί; ΟΛΟΙ το γνωρίζουν, ήταν (και είναι) η Χρυσή Αυγή. Γιατί, όμως, “παραλείπουν” πάσα αναφορά ακόμη και του ονόματός της σε αυτήν; Ασφαλώς και έχουν τους λόγους τους οι οποίοι είναι προφανείς. Δεν τέλειωσαν ακόμη με την Χρυσή Αυγή και το γνωρίζουν. Πως το γνωρίζουν; Έχουν καθώς φαίνεται στοιχεία και μετρήσεις, τις οποίες φυσικά και δεν δημοσιεύουν. Το σχέδιό τους ευρίσκεται σε εξέλιξη. Πρώτα έστησαν μία εκστρατεία λάσπης. Ακολούθησε μία πολιτική σκευωρία μαζί με μία επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου και η “εγκληματικοποίηση”. Μετά καλπονοθεία και φυλακή και τώρα η “Μνήμη θανάτου”, να μην ακούγεται ούτε λέξη για Χρυσή Αυγή.


Εάν θα πετύχουν στο σχέδιό τους θα δείξει το μέλλον. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ τους, όμως, η οποία ήδη διαγράφεται στον ορίζοντα αποτελεί και ΔΙΚΑΙΩΣΗ της Χρυσής Αυγής. Μία δικαίωση για την οποία πρέπει να είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ όσοι έδωσαν τον Αγώνα αυτό και συνεχίζουν ΠΙΣΤΟΙ στην Ιδέα να αντιστέκονται στην τυραννία.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

    

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Δεν περνάει σε Ελλάδα και Ιαπωνία η “αντιρατσιστική” προπαγάνδα φιλελεύθερων και μπολσεβίκων.




Εδώ και δεκαετίες ολόκληρες οργιάζει στα ΜΜΕ η “αντιρατσιστική” προπαγάνδα, προπαγάνδα καλοπληρωμένη από το κράτος με χρήματα δηλαδή του Ελληνικού λαού. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό και το διαδίκτυο και βεβαίως το περίφημο facebook, που αλλάζει όνομα… Γιατί αλήθεια; Με ποια λογική κάτι τόσο πολύ επιτυχημένο αποφασίζει να αλλάξει όνομα; Σίγουρα κάτι άλλο καθόλου αθώο κρύβεται πίσω από αυτήν την “αλλαγή”.

Σχετικά με την Χρυσή Αυγή είναι γνωστό ότι τόσο το facebook όσο και το twitter έχουν αποκλείσει εδώ και χρόνια τους επίσημους λογαριασμούς του Κινήματος και των στελεχών του. Ο  δικός μου λογαριασμός στο twitter ΕΠΕΣΕ την ίδια ημέρα της καταδίκης μου στις 7 Οκτωβρίου του 2020. Άλλων όχι… Γιατί; ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ!


Παρ’ όλο, όμως, τον ποταμό της “αντιρατσιστικής” προπαγάνδας, την πλύση εγκεφάλου κυριολεκτικά, πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι τα ΕΘΝΗ αντιστέκονται. Σε μεγάλη, λοιπόν, έρευνα του Ινστιτούτου Pew Research Center σε 17 ανεπτυγμένες χώρες στο ερώτημα εάν θεωρούν ότι πρέπει να υπάρχουν ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ με βάση την φυλετική και εθνική προέλευση το… 71% των Ελλήνων απαντά ότι ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν και αυτό δεν συνιστά πρόβλημα. ΜΟΝΟ ένα 29% πιστεύει ότι αυτό είναι πρόβλημα. Οι αντίστοιχοι αριθμοί στην Ιαπωνία είναι 67% και 33%. Ακόμη σε Ελλάδα και Ιαπωνία η πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι οι κοινωνίες είναι καλύτερες όταν αποτελούνται από άτομα της αυτής Εθνικής καταγωγής. “Ρατσιστές” δηλαδή το 71% των Ελλήνων “κύριοι αντιρατσιστές”;


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Παγκοσμιοποίηση: Εχθρός των Πατρίδων και του Πολιτισμού




Υπάρχει η πολιτική, υπάρχει και η μικροπολιτική. Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι αφιερώνουν ολόκληρη την ζωή τους στα κοινά και υπάρχουν και αυτοί, οι οποίοι ασχολούνται με τα κοινά, έχοντας σαν σκοπό τους να είναι οι εκλεκτοί ενός άθλιου κομματικού κράτους, προσδοκώντας μία ζωή πλουσιοπάροχη και μία μάταιη δόξα χωρίς κινδύνους, χωρίς να είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν το ελάχιστο από τον εαυτούλη τους για τον λαό και την Πατρίδα. Υπάρχουν αυτοί που ζουν για την Ιδέα και αυτοί, οι οποίοι ζουν από την “Ιδέα”, από μία δήθεν ιδέα, στην οποία δήθεν πιστεύουν, αλλά στην πραγματικότητα δεν ζουν για τίποτε άλλο πέρα από το στυγνό προσωπικό τους συμφέρον.


Εδώ και δύο χρόνια η Πατρίδα μας ευρίσκεται σε μία πρωτοφανή κρίση με αφορμή την επιδημία του κορωνοϊού. Η κρίση αυτή έδωσε την ευκαιρία σε αυτούς, οι οποίοι εξουσιάζουν τον λαό μας και δεν αναφέρομαι ΜΟΝΟ σε ένα κόμμα αλλά για το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο στο σύνολό του, να προχωρήσουν σε μία γενική “πρόβα” της κοινωνίας της Παγκοσμιοποίησης, που θέλουν να επιβάλλουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέτρα απαγορευτικά πρωτοφανή χωρίς λογική και ούτε βεβαίως αποτέλεσμα, τα οποία έχουν οδηγήσει ολόκληρη την χώρα σε μία κατάσταση χαώδη. Η οποία κατάσταση κρατά τον λαό σε καταστολή με λίγες μόνον έντιμες φωνές να αντιστέκονται και για τον λόγο αυτό να χλευάζονται και να απαξιώνονται με τον χειρότερο τρόπο. Στην διαμόρφωση του κλίματος αυτού συντελούν τα μέγιστα τα λεγόμενα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως (ΜΜΕ), τα οποία μόνο ενημέρωση δεν προσφέρουν στους πολίτες, αλλά αντίθετα ασκούν μία πιεστική προπαγάνδα του φόβου και του θανάτου. Καθημερινά έχουμε “Δελτία ανακοινώσεως θανάτων” και παρουσίαση από τα κανάλια και εφημερίδες στατιστικών κομμένων και ραμμένων στα μέτρα της “πλύσεως εγκεφάλων”. Μας λένε επί παραδείγματι ότι από την αρχή της επιδημίας του κορωνοϊού είχαμε 18 χιλιάδες θανάτους. Δεν μας λένε, όμως, πόσοι από τους θανάτους αυτούς είχαν σαν βασική τους αιτία μία ασθένεια σοβαρή, η οποία επιφέρει θάνατο όπως καρκίνο ή καρδιακό νόσημα. Δεν μας παρουσιάζουν στοιχεία των θανάτων ΠΡΟ του κορωνοϊού, ώστε να γίνει η σύγκριση και να πληροφορηθούν οι πολίτες πόσοι είναι οι όντως νεκροί από κορωνοϊό. Δεν γράφω αυτά σαν γιατρός γιατί γιατρός δεν είμαι θέτω το ζήτημα αυτό από πλευράς ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ! Πιο απλά, εάν στο χρονικό διάστημα, στο οποίο μετρούν 18 χιλιάδες νεκρούς από κορωνοϊό, είχαμε ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ νεκρούς από καρκίνο και καρδιά σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα, τότε είναι προφανές ότι η εικόνα που δίνουν είναι ΨΕΥΔΗΣ και μάλιστα σκόπιμα και με δόλο ΨΕΥΔΗΣ, προκειμένου να υπηρετηθεί η προπαγάνδα τους. Θα μπορούσανε πολύ απλά να μας πούνε πόσους νεκρούς είχε η χώρα το 2019, που δεν υπήρχε κορωνοϊός και πόσους το 2020 με τον κορωνοϊό και ΜΟΝΟ έτσι θα βλέπαμε πόσοι είναι οι νεκροί ΟΝΤΩΣ από τον κορωνοϊό. Γιατί δεν κάνουν αυτό το τόσο απλό πράγμα; Μήπως γιατί οι αριθμοί δεν τους βολεύουν;


Πως να χαρακτηρίσει επίσης κανείς το αβυσσαλέο ΜΙΣΟΣ όλων των μηχανισμών του Συστήματος εναντίον όσων αντιδρούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, στα σκληρά μέτρα μίας τυραννίας στο όνομα δήθεν της δημόσιας υγείας; Δεν θέλουν σε ουδεμία των περιπτώσεων να υπάρχει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα σχέδιά τους για την επιβολή μίας παγκόσμιας τυραννίας γιατί αυτό είναι η περίφημη Παγκοσμιοποίηση, την οποία θέλουν να επιβάλλουν. Και λυσσούν κυριολεκτικά εναντίον όποιου σηκώνει το κεφάλι στην διάρκεια αυτής της “ΠΡΟΒΑΣ”, της γενικής δοκιμής για την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας, την οποία σχεδιάζουν.


Από την άλλη πλευρά αυτοί οι οποίοι αντιδρούν δεν είναι “σκοταδιστές”, οι οποίοι αρνούνται την επιστήμη, όπως επαναλαμβάνουν σαν παπαγαλάκια τα σαρανταπεντάρια της προπαγάνδας τους στα δελτία των οκτώ, είναι άνθρωποι απλοί που έχουν σταματήσει να πιστεύουν το Σύστημα γιατί είναι φανερό ότι είναι ένας μηχανισμός ψεύδους στην υπηρεσία του χρήματος και των διεφθαρμένων, που είναι οι μεγάλοι του άρχοντες σε παγκόσμιο επίπεδο. Γιατί βλέπουν ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟ είναι ένα ακόμη σκοτεινό σχέδιό τους για την κυριαρχία του κόσμου, γιατί βαρέθηκαν να πιστεύουν στα ψέμματά τους. Μιλάνε για ειρήνη οι δυνατοί του κόσμου και έχουν γεμίσει ολόκληρο τον κόσμο με νεκροταφεία και όχι μόνο στρατιωτών, αλλά και αμάχων από τις γνωστές “παράπλευρες απώλειες”… Μιλάνε για ηθική και όσο πάει και πιο πολύ γίνεται η κοινωνία της Δύσεως πιο ΑΝΗΘΙΚΗ από ποτέ στην ιστορία της!


Όλο και περισσότεροι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε ό,τι λέει το Σύστημα γιατί βλέπουν καθαρά ότι η Παγκοσμιοποίηση είναι ο θάνατος του Πολιτισμού, των Εθνών και των Πατρίδων, είναι το τέλος κάθε Πίστης, γιατί νοιώθουν ότι η Παγκοσμιοποίηση είναι η δυστυχία μας και εντάσσει μοιραία στα σχέδιά της και αυτήν την “Γενική Δοκιμή” επιβολής των σκληρών μέτρων, που αλλάζουν ολόκληρο τον κόσμο με αφορμή μία επιδημία. Γιατί η επιδημία θα περάσει και ευτυχώς δεν είναι ούτε πανούκλα, ούτε χολέρα, που αποδεκάτιζαν λαούς και ερήμωναν πόλεις και ο κορωνοϊός θα περάσει, το πνεύμα της ΥΠΟΤΑΓΗΣ όμως θα μείνει και αυτό ακριβώς θέλουν.


Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Mega: “Τα σχήματα που ταλαιπώρησαν την δημοκρατία”.

 



Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και στο δελτίο ειδήσεων του Mega αναφερόμενη η δημοσιογράφος στις αντιδράσεις γονέων μαθητών και πολιτών ενάντια στην υγειονομική χούντα Μητσοτάκη, που χρεώνει την αποτυχία της στον λαό, λέει μεταξύ άλλων: “θυμίζει η δράση τους σχήματα που για χρόνια ταλαιπώρησαν την δημοκρατία”… 


Ποια είναι αυτά τα “σχήματα”; Είναι προφανές ότι το δελτίο του Mega αναφερότανε στην Χρυσή Αυγή. Γιατί δεν έκανε αλήθεια ακριβή αναφορά; Τόσο πολύ φοβούνται την Χρυσή Αυγή, που δεν υπάρχει όπως λένε, που δεν λένε ούτε το όνομά της; Και αλήθεια πως “ταλαιπώρησε” την “δημοκρατία”; Επειδή είπε τους κλέφτες, κλέφτες και τους προδότες, προδότες; Μεγάλη “ταλαιπωρία” πράγματι γιατί με τα αγορασμένα ΜΜΕ κάνουν θαυμάσια την δουλειά τους! Έχουν ξεπουλήσει μια ολόκληρη Πατρίδα και έχουν λεηλατήσει τον πλούτο ενός λαού και στο έργο τους αυτό δεν θέλουν να τους “ταλαιπωρούν”.


Αυτό που προκύπτει πάντως από τα λεγόμενα του Mega είναι ότι είμαστε στην φυλακή γιατί “ταλαιπωρήσαμε την δημοκρατία” και ΟΧΙ για κάποια “εγκληματική οργάνωση”, που υπήρχε μόνο στην φαντασία τους.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021    

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Όταν το “ΒΗΜΑ” γράφει για “Χρυσαυγιτισμό”

 



Το κύριο άρθρο της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” είχε τίτλο “ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ” και έγραφε μεταξύ άλλων:

“Ο κίνδυνος της οπισθοδρόμησης είναι ορατός πια δια γυμνού οφθαλμού, ιδιαιτέρως στις μικρότερες των κοινοτήτων. Στα χωριά και στις κωμοπόλεις οι κύκλοι της αφισβήτησης των εμβολίων, της επιστήμης και του ορθολογισμού, εφάπτονται με εκείνους της θρησκοληψίας, του παλαιοημερολογιτισμού, του χρυσαυγιτισμού, του ακραίου εθνικισμού και των δήθεν “άτρωτων” αρνητών που νομίζουν ότι πίνοντας τσίπουρα δεν κολλάνε!”


Χρειάζεται ΘΡΑΣΟΣ για να γράφει περί θεραπειών και… “τσίπουρων” η φυλλάδα του συγκροτήματος Λαμπράκη, η οποία υπήρξε η… σημαιοφόρος του περίφημου “νερού του Καματερού”, που θεράπευε τον… καρκίνο! Αλλά βλέπεις δεν ξέρει ο κόσμος και όσοι ξέρουν δεν θυμούνται.


Το πόσο βαθύ “ΣΚΟΤΑΔΙ” έφερε ο “διαφωτισμός” τους το ζει σαν εφιάλτη ο κόσμος από τις Γκιλοτίνες του Ροβεσπιέρου μέχρι τους βομβαρδισμούς αμάχων σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Δεν θα σταθώ σε αυτό. Θα σταθώ στον όρο “Χρυσαυγιτισμός”, τον οποίο χρησιμοποιεί στο κείμενο της η εφημερίδα και που δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή, παρ’ όλα τα ευχολόγιά τους δεν τέλειωσε!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες



Από ένα κελί των φυλακών υψίστης ασφαλείας, όπου φρόντισε να ευρίσκομαι η “δημοκρατία” που εκδικείται, απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. 

Δυστυχώς η χρονιά αυτή δεν είναι και η ευτυχέστερη της Πατρίδας μας, αφού ως γνωστόν ζει ο Λαός μας μέσα σε κατάσταση τρόμου, ηθικής παρακμής, αλλά και μίας λεηλασίας εις βάρος του που συνεχίζεται και κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Χριστούγεννα και η Ελπίδα γεννιέται στον κόσμο κι ας είναι οι Άγιες αυτές ημέρες αφορμή αναστοχασμού για τις ευθύνες καθενός για την ζοφερή κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα. Γιατί ευθύνες έχουν όλοι! Δική τους επιλογή είναι αυτοί που ξεπουλούν την Πατρίδα και ποδοπατούν τα ιερά και όσια αυτού του Γένους. 


Ευχές θερμές και ξεχωριστές σε όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριές μου, εύχομαι να είναι καλά και να γνωρίζουν ότι καλά είμαι και εγώ και ας ευρίσκομαι στο κελί μιας φυλακής. Ο στρατιώτης όταν πάει στον πόλεμο γνωρίζει ότι μπορεί να πεθάνει από τις σφαίρες του εχθρού και ο ναυτικός ότι στο ταξίδι του μπορεί να ναυαγήσει, έτσι και κάθε Ιδεολόγος ξέρει πολύ καλά, έχει πλήρη επίγνωση ότι η τυραννία δεν συγχωρεί τους ανυπότακτους και όσους δεν μπορεί να εξαγοράσει και να τους κάνει να προσκυνήσουν.


Όλη μου την αγάπη σε όλους όσους παραμένουν Πιστοί στην Ιδέα και την Σημαία μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ο Άρης Σερβετάλης, οι “Ρινόκεροι” και ένα άρθρο στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” του Οδυσσέα Ιωάννου




Ο τίτλος του άρθρου του κ. Ιωάννου τα λέει όλα και είναι: “Ποιος είναι τελικά ο ρινόκερος;”… Αφού χρησιμοποιεί τα γνωστά και τετριμμένα επιχειρήματα της εποχής αναφέρεται (από το πουθενά κυριολεκτικά) και στην Χρυσή Αυγή γράφοντας: 

“Τι λέει ακριβώς ο Ιονέσκο στον “Ρινόκερο” μοιάζει να είναι εντελώς δευτερεύον, σημασία έχει ποιος το λέει, ποιος το ερμηνεύει, με τι εργαλεία και με ποιον σκοπό. Κάτι παρόμοιο ζήσαμε και με τους Χρυσαυγίτες που παπαγάλιζαν κάτι σκόρπιες φράσεις των αρχαίων φιλοσόφων και σε  κάποιον όχι ιδιαίτερα μυημένο ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας, αναγορεύονταν σε πρωτοπόρους της μισαλλοδοξίας και του φασισμού”.


Δεν γνωρίζω τι εννοεί ο αρθρογράφος του “Βήματος” “μισαλλοδοξία” και “φασισμό” ώστε να αντιληφθώ το πνεύμα του εν λόγω κειμένου. Αυτό το οποίο ΣΙΓΟΥΡΑ γνωρίζω είναι ότι λιγότερο ο Αριστοτέλης και περισσότερο ο Πλάτων (Πολιτεία, Νόμοι) δεν ήσαν και τόσο ένθερμοι “φίλοι” της δημοκρατίας και δεν αναφέρομαι μόνο στην σύγχρονη αγγλοσαξωνικού τύπου πλουτο-ψευτοδημοκρατία, αλλά και στην αρχαία δημοκρατία των Αθηνών. Τα λέει ΟΛΑ, όμως μόνος του παρακάτω στο κείμενό του ο κ. Ιωάννου γράφοντας τα εξής:

 “Είναι ζήτημα ερμηνείας. Κάτι που συμβαίνει συχνά και με την πολιτική ή την ιδεολογία. Στριμώχνεις την πραγματικότητα μέσα στις δικές σου ήδη διαμορφωμένες επιλογές και ακλόνητες πεποιθήσεις σου και αναγκάζεις την πραγματικότητα να συμφωνήσει μαζί σου. Σίγουρα πολύ πιο εύκολο από το να ξεβολευτείς εσύ”.


Αυτό ακριβώς κάνει και ο αρθρογράφος του “ΒΗΜΑΤΟΣ”. “Στριμώχνει την πραγματικότητα στις δικές του ακλόνητες πεποιθήσεις” σύμφωνα με τις οποίες ο μέγας αντιδημοκράτης Πλάτων είναι και αυτός δημοκράτης.


Όσο για το τι λέγανε οι Χρυσαυγίτες απ’ ό,τι φαίνεται τους απασχολεί ακόμη… Γιατί; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Η δολοφονία Κατσίφα που δεν ήταν αυτοκτονία και ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης

 





Το θράσος των Αλβανών δεν έχει όρια, όπως όρια δεν έχει και ο ραγιαδισμός του άθλιου κράτους των Αθηνών. Οι αλβανικές αρχές επιμένουν ότι ο Εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε και δεν τον δολοφόνησαν και η Αθήνα σιωπά…. 


Σύμφωνα με την κατόπιν πολλών δυσκολιών εξέταση του νεκρού σώματος του Κωνσταντίνου που έγινε από τον Ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, διαπιστώθηκε ότι ο Κατσίφας είχε δεχθεί δύο σφαίρες στην καρδιά από απόσταση 25 μέτρων. 


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα δημοσιοποίησε ο Αλβανός δημοσιογράφος Ντερβίσι ο οποίος είπε ότι κατά την περίοδο της δολοφονίας του Κατσίφα, οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν της αλβανικές για τον Κατσίφα ότι ανήκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  Η δήλωση αυτή του Αλβανού δημοσιογράφου αποδεικνύει τις μυστικές διαδρομές του παρακράτους του αντεθνικού κράτους των Αθηνών ακόμη και με ξένα κράτη προκειμένου να κτυπηθεί οτιδήποτε εθνικιστικό και πατριωτικό. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Στην Βουλγαρία ο Μητσοτάκης για να υπερασπιστεί την συμφωνία των Πρεσπών!




Την Νέα Δημοκρατία ψήφισαν οι εθνικόφρονες της πεντάρας για να καταργήσει δήθεν την συμφωνία των Πρεσπών. Τριάντα μήνες έχουν περάσει και αποδεικνύεται ότι όχι μόνον δεν είχαν την πρόθεση να την καταργήσουν, αλλά την υπερασπίζονται με θέρμη. 


Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες που ο Ζάεφ, ο φίλος τους, δήλωσε ότι είναι “μακεδόνας” και λυπάται αν τον αποκαλούν διαφορετικά και καμία αντίδραση δεν υπήρξε από τους επαγγελματίες εθνικόφρονες. Ως γνωστόν η Βουλγαρία έχει ασκήσει βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί δεν αναγνωρίζει “μακεδονική” ιθαγένεια και γλώσσα, που συμφώνησε στις Πρέσπες ο ΣΥΡΙΖΑ και αποδέχεται σήμερα χωρίς αντίδραση η Νέα Δημοκρατία. Στις τελευταίες εκλογές άλλαξε η κυβέρνηση στην Βουλγαρία και πρώτο κόμμα βγήκε ένας πολιτικός σχηματισμός γιάπηδων του Χάρβαρντ, που δεν μπορεί όμως από μόνος του να σχηματίσει κυβέρνηση. Επί πλέον, τα υπόλοιπα κόμματα του συνασπισμού επιμένουν στο βέτο κατά των Σκοπίων υπέρ του οποίου είναι και ο πρόεδρος της Βουλγαρίας. 


Μέσα σε αυτό το κλίμα πήγε, χθες Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Σόφια για να προσπαθήσει να πείσει την Βουλγαρία να άρει το βέτο για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μία ακόμη απόδειξη για το βρώμικο παιχνίδι και την απάτη που έστησε  η Νέα Δημοκρατία με την συμφωνία των Πρεσπών. Αλήθεια τι έγιναν όλοι αυτοί οι “μακεδονομάχοι” κομματάρχες της ΝΔ  με τα νάιλον σημαιάκια και τις περικεφαλαίες; 


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δικαιώνεται και θυμίζω ότι σε όλες μου τις προεκλογικές ομιλίες το 2019 είχα τονίσει ότι σαν κυβέρνηση η ΝΔ θα ξεπουλήσει την Μακεδονία και θα αποδεχθεί την συμφωνία των Πρεσπών. Κάποιοι δεν μας πίστεψαν, ήλθε η ώρα να καταλάβουν το λάθος τους.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Όταν οι αντιφασίστες κατηγορούν για αντισημιτισμό έναν… Εβραίο!




Επεισόδια και συμπλοκές με την αστυνομία στο Παρίσι από την πορεία-αντισυγκέντρωση ενάντια στην ομιλία του θεωρούμενου ως ακροδεξιού Γάλλου δημοσιογράφου Έρικ Ζεμούρ. 


Ο Ζεμούρ είχε πάρει θέση κατά της λαθρομετανάστευσης και έχει κατηγορηθεί σαν… φανατικός ρατσιστής. Κλέβοντας κυριολεκτικά τα όσα έλεγε αό την δεκαετία του 1980 ο Ζαν Μαρί Λεπέν ανεβαίνει συνεχώς και απειλεί την Μαρίν Λεπέν, διεκδικώντας την δεύτερη θέση και στην συμμετοχή στον Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών. Ακόμη κατηγορούν οι επαγγελματίες αντιφασίστες και αντιρατσιστές τον Έρικ Ζεμούρ για αντισημτισιμό… Μόνο που ο Ζεμούρ είναι εβραίος, όπως Εβραία είναι και η κορυφαία συνεργάτις του και επικεφαλής του προεκλογικού του αγώνα Σάρα Ναφό. Επίσης στο πλευρό του Ζεμούρ είναι και άλλα γνωστά ονόματα της Εβραϊκής κοινότητας της Γαλλίας. 


Πέρα από τον παραλογισμό των “μπράβων” της “πολιτικής ορθότητας” παραμένει το γεγονός ότι ενώ ήταν δεδομένο ότι η 2η θέση ήταν για χρόνια της Μαρίν Λεπέν, αυτή τώρα απειλείται από έναν “ακροδεξιό, ρατσιστή, αντισημίτη”, που είναι όμως Εβραίος. ΔΙΑΣΠΑΣΗ των πατριωτών ψηφοφόρων, ό,τι καλύτερο για το Σύστημα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Το 1821, οι Αμερικανοί και η Ρωσσία




Λήγουν σε λίγες ημέρες οι εκδηλώσεις (“φιέστες” της κακιάς ώρας) προς τιμήν της συμπληρώσεως 200 ετών από την Εθνική Επανάσταση του 1821 και αυτό που μένει είναι φτηνή προπαγάνδα και καμμία Τιμή για αυτούς οι οποίοι υπήρξαν οι Ήρωες του Έθνους ανώνυμοι και επώνυμοι. Και όχι  μόνον αυτό, αλλά και μέσω αυτών των εκδηλώσεων διαστρεβλώθηκε πλήρως το Πνεύμα του 1821. Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας είπαν ότι έγινε η Επανάσταση με ένα σχεδόν εκατομμύριο Ελλήνων νεκρών στα πεδία των μαχών και στις σφαγές των Τούρκων για να έχουμε “δημοκρατία”, δηλαδή αυτό το άθλιο κομματικό κράτος-προτεκτοράτο, που στήθηκε από την ξενοκρατία.


Ποταμός προπαγάνδας επίσης για την συμβολή των ΗΠΑ, ενώ είναι γνωστό ότι καθ’ όλη την διάρκεια της Επαναστάσεως (1821-1828) οι ΗΠΑ είχαν θαυμάσιες σχέσεις με τους Οθωμανούς και η πολιτική τους ήταν φιλοτουρκική. Επί πλέον μας κατάκλεψαν με την ναυπήγηση των δύο πλοίων, λεηλατώντας και αυτοί το δάνειο των τραπεζιτών του Λονδίνου, που πλήρωνε ο λαός για 150 σχεδόν χρόνια. Όσο για κάποια ορφανά παιδιά, που πήρανε στις ΗΠΑ, δεν ήταν αυτό παρά παιδομάζωμα και προσηλυτισμός από Ευαγγελιστές ιεροκήρυκες μέσα στα πλαίσια του φανατισμού των πουριτανών, παιδομάζωμα, που γινότανε σε όλη την Μεσόγειο.


Μας λένε επίσης και το είπαν κατά κόρον στις “φιέστες” για τα 200 χρόνια ότι χρωστάμε την ελευθερία μας στην Ευρώπη. Τους ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ο ίδιος ο Βρετανός Ελληνιστής Ιστορικός Ρόντρικ Μπίτον, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του (ΤΟ “ΒΗΜΑ”, 20/11/2021) αναφερόμενος στον ρόλο των Μεγάλων Δυνάμεων δήλωσε: 

“Οι δυτικές δυνάμεις υποβαθμίζουν την σημασία του πολέμου Ρωσσίας και Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το 1828-1829 που έληξε με την Συνθήκη της Ανδριανουπόλεως… Η έκβαση του πολέμου αυτού οδήγησε ευθέως στην αναγνώριση της Ελλάδας ως ανεξάρτητου κράτους”.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΡΩΜΑΙΙΚΟ “Η δημοκρατία νίκησε”… Επέστρεψε η “ομαλότητα” χωρίς… Χρυσή Αυγή!



“Η Ελλάδα! Πάντ’ Ανάσταση μεσ’ απ’ το κρύο το χώμα.

Πάντα θάχη ξαφνική και μια Δευτέρα Παρουσία.

Μην την κρατάτε στης λατρείας κλεισμένη τα Μουσεία,

το τραγούδι το στερνό δεν το τραγούδησε, όχι, ακόμα.”


Κωστής Παλαμάς


Εάν κάποιος πιστεύει ότι αυτό, το οποίο ζει ο λαός της “Ελλάδος” (δεν είναι… Ελλάδα, είναι το ψευτορωμαίικο!) είναι δημοκρατία και όχι μία απόλυτη τυραννία και μάλιστα και “ευλογημένη” από τους υποτίθεται εκπροσώπους του Θεού, τότε ή δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητος ή πολύ απλά έχει αποδεχθεί την σκληρή του μοίρα, όντας ραγιάς και δούλος φοβισμένος, που τρέμει να αντικρίσει κατάματα την αλήθεια.

Για την ΤΥΡΑΝΝΙΑ, που απλώνεται σε όλο τον κόσμο, δεν φταίνε αυτοί που κυβερνούν, δεν φταίνε αυτοί που κρατάνε στα χέρια τους δύναμη και χρήμα, φταίει λένε ΜΟΝΟ ο λαός και περισσότεροι από όλους αυτοί, οι οποίοι αντιδρούν στην εξουσία, δεν είναι υπάκουοι στα κελεύσματά της.

Στο ψευτο-ρωμαίικο ως γνωστόν ο Μωυσής-Πρωθυπουργός συνεχίζει να μας “σώζει” με νεκρούς χιλιάδες δεκαεπτά, που βεβαίως και δεν γνωρίζουμε πόσοι πέθαναν από κορωνοϊό και πόσοι θα πέθαιναν ούτως ή άλλως είτε με είτε χωρίς κορωνοϊό. Στατιστικές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της προπαγάνδας και δελτία ειδήσεων, πληρωμένα με το κομμάτι. Αντίδραση από τον λαό καμία, πανταχού παρόν το βασίλειο του τρόμου, “άκρα του τάφου σιωπή”… Και έχουμε και λέμε για να θυμηθούμε και τα καθ’ ημάς: 

7 Ιουλίου 2019 - Αποτελέσματα εκλογών: Ένα ολόκληρο Σύστημα σε ρόλο ξεπεσμένου ταχυδακτυλουργού σε επαρχειακό πανηγύρι ξεχασμένου χωριού βγάζει σαν “λαγό” απ’ το καπέλο του το 2,93% της Χρυσής Αυγής και για 0,07% το Εθνικιστικό Κίνημα τίθεται εκτός βουλής και οι τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του “δημοκρατικού τόξου" και στα δελτία ειδήσεων των καναλιών της ολιγαρχίας συνοψίζονται σε μία φράση: “Επιστροφή στην ομαλότητα”! Όπου “ομαλότητα” σημαίνει… χωρίς Χρυσή Αυγή!

7 Οκτωβρίου 2020 - Απόφαση Εφετείου: Καταδίκη και των 18 βουλευτών της Χρυσής Αυγής του Ιουνίου του 2012 σαν διευθυντών ή μελών “εγκληματικής οργανώσεως”! Η επίσημη απόφαση, το κείμενο με το σκεπτικό, τα στοιχεία, οι αποδείξεις της ενοχής μας ακόμη μέχρι σήμερα (αρχές Δεκεμβρίου 2021) ΑΓΝΩΣΤΑ! Την αναγγελία της καταδίκης μας είχαν προαναγγείλει με το περίφημο “Δεν είναι αθώοι”, καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητάς μας, από την πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο πολιτευτή και ηθοποιό. Με ενθουσιασμό αυτή η καταδίκη προβλήθηκε με την φράση: “Η δημοκρατία νίκησε”.

Έτσι, λοιπόν, με “ομαλότητα” και “νικηφόρος” η λεγόμενη “δημοκρατία” τους (με πολλά εισαγωγικά!) πορεύεται μέσα στην θύελλα, την εν πολλοίς εικονική, του κορωνοϊού, που θα αποδείξουν τα χρόνια που έρχονται ότι ήταν και είναι η αφορμή και ΟΧΙ η αιτία να αλλάξουν όλον τον κόσμο, να γυρίσουν σελίδα στον τρόπο ζωής των ανθρώπων στα κράτη του Δυτικού Κόσμου και όπου εν τέλει μπορέσουν. Παρ’ όλο τον φόβο, φόβο σκοτεινό ενός εχθρού ύπουλου, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι ΖΩΝΤΑΝΟΙ, οι οποίοι αντιδρούν και οι οποίοι, όμως στο ψευτο-ρωμαίικο ή Ελλαδιστάν εάν προτιμάτε είναι απελπιστικά λίγοι και στην ποσότητα και στην ποιότητα. Συνεχείς οι διαδηλώσεις σε Αγγλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία ενάντια στα μέτρα τα απολυταρχικά, μέτρα χωρίς λογική και αποτέλεσμα, που καταστρέφουν την κοινωνία και δεν σώζουν.  Διαδήλωση ακόμη και στην… Δανία! Στην Ελλάδα (ποιά Ελλάδα;) Σιωπή… “άκρα του τάφου σιωπή”. Κανένας δεν αντιδρά, οι “πατριώτες” εξαφανίστηκαν και οι περίφημοι “αντιεξουσιαστές” παίζουν “επανάσταση” συνεχίζοντας να ρίχνουν μολότωφ με την αστυνομία να συνεχίζει να τους παρακολουθεί και να μην μπαίνει στο “ιερό άβατο" του τελευταίου Σοβιέτ της Ευρώπης, το πανεπιστημιακό Άσυλο.

Πράγματι η χώρα επέστρεψε στην “ομαλότητα” και σε αυτό που θεωρεί ότι ότι είναι δημοκρατία η γνωστή συμμορία του αυτο-αποκαλούμενου “συνταγματικού τόξου” και για να έχουν αυτήν την “ομαλότητα” έπρεπε βέβαια να είναι στην φυλακή η Χρυσή Αυγή.

Και όλοι αυτοί οι “πατριώτες” και οι δήθεν “εθνικιστές”, που εξαφανίστηκαν; Γιατί δεν αντιδρούν, γιατί δεν κάνουν “επανάσταση”, την “επανάσταση”, που κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή ότι δεν τους άφηνε να την κάνουν; Τι έγιναν όλοι αυτοί, που παρίσταναν τους μεγάλους πατριώτες και κατηγορούσαν με ψέματα και συκοφαντίες την Χρυσή Αυγή; Που είναι όλοι αυτοί, που έστησαν μία ολόκληρη επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου και διέδιδαν προεκλογικά ότι έχω κάνει μυστικές συμφωνίες με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ; Και τι να πουν σήμερα, που είμαι στην φυλακή; Έκαναν την βρώμικη δουλειά και χάθηκαν. Και αυτοί, που δεν τους άρεσε ο Μιχαλολιάκος, τι κάνουν χωρίς τον Μιχαλολιάκο; 

Αντίδραση και διαδηλώσεις παντού ακόμη και στην Κοπεγχάγη! Στην Αθήνα σιωπή… Το πολύ-πολύ κάποιοι σαν κοράκια, που μυρίστηκαν ψοφίμι, να ψυρίζονται ψήφους και να στήνουν ψηφοδέλτια…

Ας είναι, έρχονται δύσκολοι καιροί, καιροί καλοί, που δείχνουν τι αξίζει ο καθένας. ΔΙΚΟΙ μας οι δύσκολοι καιροί, “Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟ ΧΩΜΑ”. 

Ο λαός δεν ξεχνά την Χρυσή Αυγή, δεν ξεχνά ποιοι αντιστάθηκαν στην Τυραννία και αντιστέκονται ακόμη σε κελιά και σε πλατείες, σε γειτονιές και σε χωριά. 

Οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ είναι ακόμη εδώ και θα έλθει η ώρα της μεγάλης επιστροφής.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Το 1821, η διαστρέβλωση της Ιστορίας, η Αγγλία, η Ρωσία και ο λόρδος Ντέιβιντ Όουεν.




Μέσα στα πλαίσια των 200 ετών από το 1821 συνεχίζεται η διαστρέβλωση της Ιστορίας χωρίς αντίλογο. Εκτός από τα κανάλια, στα οποία γνωστοί εθνομηδενιστές κάνουν κυριολεκτικά το μαύρο άσπρο, έχουμε και τις εφημερίδες. Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” έδωσε συνέντευξη ο γνωστός για την δράση του στην Γιουγκοσλαβία με τις γνωστές διαπραγματεύσεις, οι οποίες σφαγίασαν τους Σέρβους, λόρδος Όουεν, πρώην υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας. Στην συνέντευξή του αυτή ο Όουεν ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστήριξε ότι η ελευθερία των Ελλήνων το 1821 ήταν έργο της Αγγλικής πολιτικής. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ναυμαχία του Ναυαρίνου χωρίς βεβαίως να πει ότι ο Άγγλος Ναύαρχος τιμωρήθηκε στην ουσία για την καταστροφή του στόλου του Ιμπραήμ και επίσημα το Λονδίνο χαρακτήρισε το Ναυαρίνο ως θλιβερό γεγονός εις βάρος συμμάχου χώρας, όπου σύμμαχος χώρα η Τουρκία. 


Χωρίς ντροπή αναφέρεται και στο πρώτο δάνειο των τραπεζιτών του Λονδίνου σαν πράξη “αναγνώρισης” της Ελληνικής ελευθερίας, ενώ είναι γνωστό ότι το δάνειο αυτό χρηματοδότησε τους φίλους της Αγγλίας, οι οποίοι με το ποσό αυτό έκαναν τον εμφύλιο, που οδήγησε την επανάσταση στην καταστροφή και την άλωση του Μεσολογγίου και Ακροπόλεως. Και αυτό δεν έγινε τυχαία, αφού το σχέδιο του Ουέλιγκτον, που ήταν τότε ο ισχυρός άνδρας στην Αγγλία, ήταν να περιοριστεί η Ελλάδα σε μία αυτόνομη υπό τον σουλτάνο επαρχεία των Οθωμανών μόνο στην Πελοπόννησο και τα κοντινά νησιά. Η Ελληνική ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ κατοχυρώθηκε κάτ’ απαίτηση του Τσάρου της Ρωσίας μετά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο του 1829 όταν τα Ρωσικά στρατεύματα είχαν φτάσει στην Ανδριανούπολη και απειλούσαν την Κωνσταντινούπολη.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ελλάδα - Ρωσσία: Καμμία Συμμαχία! Εχθρική ενέργεια θεωρεί η Μόσχα την εγκατάσταση Αμερικανικής βάσεως στην Αλεξανδρούπολη

 



Ήταν Δεκέμβριος του 2007 όταν συμφώνησε ο Κ. Καραμανλής με τον Πούτιν στην Μόσχα την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς (Πύργου) - Αλεξανδρουπόλεως και την προμήθεια 500 αμφιβίων τεθωρακισμένων, τα οποία θα είχαν την έδρα τους στον Έβρο και όχι μόνον αυτά… Είχε συμφωνηθεί και η παραχώρηση βάσεως στο πολεμικό ναυτικό της Ρωσσίας στην Λήμνο, στο νησί με το οποίο ελέγχεις τα στενά. Η συνέχεια γνωστή και καθόλου επωφελής για την χώρα… Φωτιές στα δάση με πολλούς νεκρούς στην Ηλεία με καταγγελίες για δράση ξένων πρακτόρων και μία “πορτοκαλί” επανάσταση τον Δεκέμβριο του 2008 με την δολοφονία Γρηγορόπουλου. Ακολούθησε Τζωρτζ Παπανδρέου, σπάσιμο όλων των συμφωνιών με την Ρωσσία, Μνημόνια και αμερικανοκρατία με Παπανδρέου, Σαμαρά, Παπαδήμο και… Τσίπρα! Πιο αμερικανός από τον κομμουνιστή Τσίπρα δεν υπήρξε και αυτός ήταν που ετοίμασε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τις συμφωνίες και την βάση των ΗΠΑ στην Θράκη.


Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ρωσσία βγήκανε τα παπαγαλάκια σε φυλλάδες και κανάλια και μίλησαν για “φιλικό” κλίμα. Ψέμματα και προπαγάνδα και πάλι. Η Ρωσσία διαμήνυσε στην Αθήνα ότι “η βάση της Αλεξανδρουπόλεως αποτελεί ευθεία απειλή κατά της Μόσχας και ότι συντομεύει δραματικά την μεταφορά αμερικανικών δυνάμεων στην Ουκρανία, αφού από την Ελληνική Θράκη αρκούν μόνο 16 ώρες, ενώ από την αμερικανική βάση στην Γερμανία του Ραμστάιν απαιτούνται πέντε ημέρες”!    

Σημειώνεται ότι ΚΑΙ η Βουλγαρία ΚΑΙ η Ρουμανία ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ στις ΗΠΑ εγκατάσταση στρατιωτικής βάσεως στο έδαφος τους. Αυτή είναι η εθνική πολιτική της ΝΔ, που ψήφισαν κάποιοι “πατριώτες”…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...