Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Απάντηση στα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας από έναν Χρυσαυγίτη

 




“Πιάνουν πολύ τα ψέματα. Αν δεν τα πιστέψουν όλοι, θα τα πιστέψουν όμως μερικοί ή πολλοί.”
                                                              
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ 


Ως γνωστόν, δικαστήριο αποφάσισε την διακοπή εκτελέσεως της ποινής ενός εκ των καταδικασθέντων στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Σφοδρή η αντίδραση της Αριστεράς και θλιβερή η ανταπάντηση της Νέας Δημοκρατίας, γεμάτη ψέματα και συκοφαντίες εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, του μοναδικού Εθνικιστικού πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος στάθηκε απέναντί της και κατήγγειλε ευθέως την πολιτική της, την ολέθρια πολιτική της από το 1974 μέχρι σήμερα.


Ουδείς ασχολήθηκε επί της ουσίας με το σκεπτικό της εν λόγω δικαστικής αποφάσεως, ούτε με το γεγονός ότι έχουν περάσει… οκτώ(!) ολόκληρα χρόνια και απόφαση τελεσίδικη για την ενοχή μας περί “εγκληματικής οργανώσεως” δεν υπάρχει! Κανένας δεν είπε λέξη για το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο έχει κάθε κατηγορούμενος μέχρι την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ καταδίκη του. Γι’ αυτούς τους μεγάλους “δημοκράτες” δεν υπάρχει ούτε Εφετείο, ούτε Άρειος Πάγος, ούτε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου και θα κριθεί η υπόθεσή μας. Φαίνεται πως το ΑΛΑΘΗΤΟ γι’ αυτούς δεν το έχει μόνο ο Πάπας, αλλά και το πρωτόδικο δικαστήριο, το οποίο μας καταδίκασε. Γνωρίζουν αλήθεια… εκ των προτέρων την καταδίκη μας και στα δικαστήρια, τα οποία πρόκειται να γίνουν; 


Με αφορμή, λοιπόν, την αποφυλάκιση ενός εκ των καταδικασθέντων για την κατά φαντασίαν “εγκληματική οργάνωση” εξέδωσε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, στην οποία ομιλεί περί… ανεξάρτητης δικαιοσύνης, της οποίας την απόφαση δεν “κρίνει”. Σίγουρα δεν της λείπει το θράσος, αφού είναι γνωστόν τοις πάσι ότι η δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποτελούσε εξ αρχής μία ωμή πολιτική παρέμβαση στην δικαιοσύνη, στην οποία ασκήθηκε πίεση (ακόμη και από τον ξένο παράγοντα! Δηλώσεις Ρουπακιώτη), προκειμένου με μία δικολαβίστικη αλχημεία να χρησιμοποιήσει την κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως”, προκειμένου να κτυπήσει πολιτικά το Κίνημά μας. Το θράσος της μάλιστα ευθέως ομολογείται σε αυτήν την ίδια την ανακοίνωσή της, στην οποία τονίζει ότι κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή, που οδήγησε την Χρυσή Αυγή στην δικαιοσύνη και την φυλακή. Για ποια “ανεξάρτητη δικαιοσύνη”, λοιπόν, ομιλούν όταν επαίρονται ότι αυτοί (η Ν.Δ.) κατηύθυναν και επέβαλαν την δίωξη της Χρυσής Αυγής; Και μη ξεχνάμε: α) Το βίντεο Μπαλτάκου, στο οποίο ευθέως δηλώνει ο τότε γενικός γραμματέας της κυβερνήσεως Σαμαρά ότι ήταν επιλογή ΠΟΛΙΤΙΚΗ από τον ίδιο τον πρωθυπουργό η ποινική μας δίωξη, προκειμένου να φτάσει η Χρυσή Αυγή στο 2% (όπως δήλωνε), η οποία Χρυσή Αυγή λίγες ημέρες πριν μας περάσουν χειροπέδες ήταν στις δημοσκοπήσεις στο 18%! β) Το ηχητικό ντοκουμέντο προς τον “Παναθηναϊκάκια”, με το οποίο ζητούσε ο Σαμαράς την προφυλάκιση από εισαγγελέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής. γ) Την παραδοχή-ομολογία μέσα στην βουλή του ίδιου του υπουργού δικαιοσύνης της κυβερνήσεως Σαμαρά, Χαράλαμπου Αθανασίου, ότι τηλεφώνησε στην προϊσταμένη των ανακρίσεων την ώρα (2 η ώρα το βράδυ!) κατά την οποίαν διεξάγετο η ανάκρισή μου. Δικαιολόγησε μάλιστα την παρέμβασή του ότι ήθελε απλά να “ενημερωθεί”… 

Για ποια “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” έχει το θράσος να ομιλεί η Νέα Δημοκρατία;


Σημειώνεται ότι για το Βίντεο Μπαλτάκου ο εισαγγελέας, ο οποίος έκρινε ότι δεν υπήρξε πράξη παράνομη η καταγραφή του, ζήτησε με επίσημο έγγραφό του να διερευνηθεί διότι αποτελεί ζήτημα δημοσίου ενδιαφέροντος και αυτό δεν έγινε ΠΟΤΕ! Επίσης για το ηχητικό ντοκουμέντο με τον “Παναθηναϊκάκια” ήλθε στην βουλή αίτημα της Δικαιοσύνης να ασκηθεί δίωξη στον Σαμαρά, αλλά και γι’ αυτό το θέμα η βουλή δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ! 


Επανέρχομαι στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας μετά την απάντησή μου εις τα περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης, η οποία πράγματι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ανεξάρτητη, αλλά δυστυχώς κάθε κυβέρνηση παρεμβαίνει ΩΜΑ σε αυτήν ή τουλάχιστον προσπαθεί γι’ αυτό και δεν το κατορθώνει ΜΟΝΟ όταν ευρίσκει απέναντί της ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, οι οποίοι τιμούν τον όρκο τους και συναντήσαμε και αυτούς στην δικαστική μας περιπέτεια, οι οποίοι και πρότειναν την απαλλαγή μας από την τερατώδη κατηγορία-εφεύρημα περί “εγκληματικής οργανώσεως”.  Για όσους δεν το γνωρίζουν ΜΟΝΟ γι’ αυτό τόσο εγώ, όσο και ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταδικασθήκαμε. Δεν κατηγορηθήκαμε για καμία πράξη, κανένα έγκλημα.


Είπε και άλλα κατά της Χρυσής Αυγής στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Μόνιμη η λάσπη της εναντίον όποιου δεν είναι μαζί της. Όποιος δεν είναι με την ΝΔ είναι με την… αριστερά! Έτσι επανέλαβαν τα ψέματα περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ ότι η Χρυσή Αυγή μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά, αναφερόμενη προφανώς στην καταψήφιση από την Χρυσή Αυγή της εκλογής Δήμου ως Προέδρου της δημοκρατίας. Ξεχνούν προφανώς ότι η κυβέρνηση Σαμαρά μας είχε βάλει φυλακή και από την φυλακή θα έπρεπε να την υποστηρίξουμε; Ή μήπως εάν την υποστηρίζαμε θα βγαίναμε από την φυλακή, αφού βούλευμα ακόμη παραπεμπτικό δεν υπήρχε; Θυμίζω ότι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανεξαρτητοποιήθηκαν και ψήφισαν τον Δήμα. Ο ένας είχε αποφυλακισθεί λίγες ημέρες πριν την ψηφοφορία και ο άλλος δεν πήγε ποτέ φυλακή… Ίσως εάν ψηφίζαμε και εμείς τότε Δήμα να μην ήμασταν σήμερα στις φυλακές Δομοκού… Λησμονούν ότι η Χρυσή Αυγή ήταν ΚΑΤΑ των Μνημονίων και δεν ήταν δυνατόν, θα ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΙΜΙΑ να στηρίξουμε μία κυβέρνηση Μνημονίων και την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας. Είπε επίσης η ΝΔ ότι ψηφίσαμε ΜΑΖΙ με τον ΣΥΡΙΖΑ την απλή αναλογική. Τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ υπάρχουν. Είναι ΨΕΜΑ! Ποτέ δεν συνέβη αυτό. Αντίθετα η ΝΔ ήταν αυτή που ΜΑΖΙ με τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε Μνημόνιο το 2015, η ΝΔ είναι που σήμερα ΜΑΖΙ με τον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών, η Νέα Δημοκρατία, που “τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς” και το είδαμε και πρόσφατα με την παρουσία της ηγεσίας της στις εκδηλώσεις για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, όταν με τελετάρχη το ΚΚΕ, σιώπησε στην ομιλία Κουτσούμπα στην οποία ΤΙΜΗΤΙΚΑ αυτός αναφέρθηκε στον κόκκινο και αιματοβαμμένο Δεκέμβρη του 1944.


Μία ακόμη, λοιπόν, επίδειξη πολιτικού θράσους να κατηγορεί εμάς τους Χρυσαυγίτες για συνεργασία με την αριστερά η ΝΔ με τους Κνίτες υπουργούς και τα ορφανά του Σημίτη κυρίαρχα στην κυβέρνησή της. Δεν φταίει, όμως, αυτή, φταίνε οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” που την στηρίζουν για το ρυπαρό προσωπικό τους συμφέρον και μόνο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Φυλακές Δομοκού 2021

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Οι συμφωνίες της Ζυρίχης έφεραν τον Αττίλα! Ο Γ. Σεφέρης, η αριστερά και η Κύπρος




Η αριστερά καπηλεύεται τους πάντες και προπαντός τους νεκρούς, που δεν μπορούν να της απαντήσουν. Μεταξύ αυτών πέρα από Παλαμά, Καρυωτάκη, Καζαντζάκη, Σικελιανό κ.α. και τον Γεώργιο Σεφέρη. Πράγματι ο Σεφέρης είχε κάνει μία δήλωση εναντίον της 21ης Απριλίου μετά την σύγκρουση του Βασιλέως Κωνσταντίνου με το στρατιωτικό καθεστώς. Δεν είχε κάνει, όμως, ποτέ δήλωση εναντίον του Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου κατά την διάρκεια του οποίου υπηρετούσε σε σημαντική θέση στο Υπουργείο Εξωτερικών. Τα συμπεράσματα δικά σας…


Επίσης για όσους δεν το ξέρουν στην δεκαετία του ’60 δεξιώθηκε στην κατοικία του τον φασίστα ποιητή Έζρα Πάουντ, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και είχε προσκυνήσει την Ακρόπολη. Μάλιστα φωτογραφία τους Έζρα Πάουντ υπήρχε στο σαλόνι της κατοικίας του Σεφέρη στην οδό Άγρας. Λέτε να ήταν αριστερός;…


Ο Γεώργιος Σεφέρης τα κρίσιμα για την Κύπρο μας έτη 1958-1959 ήταν πρέσβης το Λονδίνο και συγκρούσθηκε ευθέως με την κυβέρνηση για τις συμφωνίες της Ζυρίχης και μάλιστα για συγκεκριμένες ρυθμίσεις της, τους “στρατιωτικούς όρους” και ήταν απόλυτα αντίθετος με το να βάλει η Ελλάδα την υπογραφή της κάτω από το δικαίωμα της Τουρκίας ακόμη και για… στρατιωτική επέμβαση! Προέβλεπε και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ότι με την “Ανεξαρτησία” της Ζυρίχης ανοίγει η Ελλάδα την πόρτα στην Τουρκία για διχοτόμηση της Ελληνικής Μεγαλονήσου και χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του: 

“Με αυτήν την συνθήκη η Κύπρος θα μετατραπεί σε έναν ακόμη “όμηρο” στα χέρια των Τούρκων”.


Και δικαιώθηκε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Γ. Σεφέρης. 14 μόλις χρόνια μετά την Ζυρίχη του 1960 είχαμε τον Αττίλα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Η Ακρόπολις, το ΚΚΕ και η ΝΔ, που “σέβεται τους αγώνες του”

 



Τους κομμουνιστές είχε καταγγείλει ο θρυλικός Γρίβας-Διγενής γιατί τον είχαν καρφώσει στους Άγγλους! Από τον ραδιοφωνικό σταθμό τους, που ήταν στην Μόσχα, την “Φωνή της Αλήθειας” είχαν αποκαλύψει ποιος είναι ο άγνωστος στους Άγγλους αρχηγός της ΕΟΚΑ, Διγενής. Αμέσως μετά τον επικήρυξαν. Επίσης στα Δεκεμβριανά είχαν αποφασίσει να ανατινάξουν την… Ακρόπολη! Σε έκδοση της ΔΙΣ (Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού) διαβάζουμε: 


“Η ηγεσία του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια του Δεκεμβριανού Κινήματος, δεν εδίστασε να δώσει διαταγάς δια του συντρόφου Μπαρτζώκα, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ και γραμματέως της ΚΟΑ, γνωστού υπό το ψευδώνυμο “Φάνης”, εις τα τμήματα του ΕΛΑΣ, δια την ανατίναξιν της Ακροπόλεως. Την διαταγήν έλαβε το υπό τον πρώην εκπαιδευτικόν Ιωάννην Λογοθέτην τμήμα, όστις ηρνήθη να την εκτελέση. Αργότερον, το στέλεχος τούτο του ΕΛΑΣ αναφέρθη εις το Πολιτικόν Γραφείον της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ζητών να εξετασθή, μήπως ο σύντροφος Μπαρτζώκας ήτο αντιδραστικός πράκτωρ και έδωσε την διαταγήν, έλαβε, όμως, την απάντησιν ότι η απόφασις ανατινάξεως της Ακροπόλεως είχε τύχει της εγκρίσεως ολόκληρου του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ”.


Αυτούς “τιμά και σέβεται” η ΝΔ. Ας την χαίρονται οι “πατριώτες” της δεκάρας…

   

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Γιατί δεν διέγραψαν τον Μπογδάνο τον Δεκέμβριο του 2018 όταν ήταν μαζί με την Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη;






Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2018 κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής μαζί με περισσότερους από 100 χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτισσες παρέστη στο Μνημόσυνο των πεσόντων στα Δεκεμβριανά στο ηρωικό Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Ήμουν και εγώ εκεί και κατέθεσα και στεφάνι. Εκεί ήταν και ο Μπογδάνος, ο οποίος δεν ήταν βεβαίως ακόμη βουλευτής, αλλά ήταν πολιτευτής. 


ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε λέξη, ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Δένδιας. Τα θυμήθηκαν όλα μόλις πρόσφατα… Γιατί, όμως, σιώπησαν; Για τον ίδιο λόγο που σιώπησαν και για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα συλλαλητήρια στις Πρέσπες. Ο χρόνος, που ερχότανε, το 2019 βλέπετε ήταν χρόνος εκλογικός και ΣΤΟΧΟΣ τους ήταν η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των Ελλήνων ότι έγινε το κόμμα τους… δεξιό και πατριωτικό! Και το κατάφεραν και εξαπάτησαν πολλούς και με σκοτεινές μεθοδεύσεις σε συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ στήσαν το 2,93% για την Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. 


Όσο για τον Μπογδάνο, που διέγραψαν το 2021 και δεν διέγραψαν το 2018 θα τον δείτε και πάλι στην ΝΔ όταν θα πλησιάζουν οι εκλογές.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Η Χρυσή Αυγή, τα Μνημόνια και η Νέα Δημοκρατία

 





Μας είπαν και μας λένε ακόμη ότι τα Μνημόνια σώσανε την Ελλάδα. Οι αμείλικτοι αριθμοί, όμως, τους διαψεύδουν.

Δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά τα πράγματα στην Οικονομία όχι μόνον δεν είναι καλύτερα, αλλά έγιναν πολύ χειρότερα.


Εισήλθαμε κατά πρώτον σε Μνημόνιο με τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος επιστρέφει στην πολιτική με χρέος 126% του ΑΕΠ και σήμερα είμαστε στο 236%! Σε ποσό απόλυτο είχαμε το 2010 δημόσιο χρέος 298 δισ. ευρώ και σήμερα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της βουλής το χρέος είναι 388 δις. ευρώ. Εκτός από το δημόσιο χρέος υπάρχει και το ιδιωτικό, αυτά που χρωστάνε δηλαδή οι πολίτες. Το ιδιωτικό χρέος το 2010 ήταν 40δισ. και σήμερα το 2021 είναι… 242δισ.! Περισσότεροι μάλιστα από 4.200 πολίτες (η πλειοψηφία του ενεργού οικονομικά πληθυσμού της χώρας) έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη. ΟΧΙ μόνον, λοιπόν, δεν έσωσαν τα Μνημόνια την Πατρίδα μας, αλλά την κατέστρεψαν. Και μετά ταύτα κατηγορεί η ΝΔ την Χρυσή Αυγή γιατί πολέμησε με συνέπεια τα Μνημόνια και τις κυβερνήσεις τους μεταξύ των οποίων και του Σαμαρά. Μας κατηγορούν για το 2015, που εμείς καταψηφίσαμε το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αυτοί το υπερψήφισαν. 


Είχαν λόγο σοβαρό, λοπόν, και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να θέλουν την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής και στη θέση της να είναι ένα κόμμα-παρωδία, που όχι μόνο σιωπά, αλλά και ο ιδρυτής του ψήφισε Μνημόνιο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Η περίπτωση Ζεμούρ, η Μαρίν Λεπέν και ο Σαλβίνι




Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες σε όλες τις δημοσκοπήσεις για τις προσεχείς εκλογές στην Γαλλία προηγείτο του Μακρόν η Μαρίν Λεπέν. Το κλίμα αυτό άλλαξε από την παρουσία αιφνιδιαστικά στην πολιτική ζωή ενός τηλεοπτικά προβεβλημένου δημοσιογράφου, του Γαλλοεβραίου Έρικ Ζεμούρ, ο οποίος άρχισε ήδη τις πολιτικές του περιοδείες σε ολόκληρη την Γαλλία και είναι πανταχού παρών σε όλα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα της χώρας. Σας θυμίζει αλήθεια αυτό τίποτε για το πως κτύπησαν την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα; Και ενώ ο Ζεμούρ είναι παντού η Μαρίν Λεπέν πήρε μόλις τρεις προσκλήσεις μέσα σε ένα μήνα για τηλεοπτική παρουσία. Την έχουν εξαφανίσει κυριολεκτικά και ήδη έχουν δημοσιευθεί δημοσκοπήσεις, στις οποίες ο Ζεμούρ προηγείται της Λεπέν. 


Η Μαρί Λεπέν, ως γνωστόν, ακολούθησε και ακολουθεί “μετριοπαθή” πολιτική και έφθασε στο σημείο να διαγράψει και τον πατέρα της ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου και να αλλάξει ακόμη και την ονομασία του κόμματος. Τα ίδια και ο Σαλβίνι στην Ιταλία, που στηρίζει την κυβέρνηση Ντράγκι και πέφτει συνεχώς. Τελικά μήπως η “μετριοπάθεια” αντί να φέρνει μεγαλύτερα ποσοστά οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα;


Στην Ιταλία υπάρχει ένα κόμμα, το οποίο μέχρι πριν δύο χρόνια είχε ποσοστά γύρω στο 5%. Είναι το κόμμα “Fratteli d’ Italia” (Αδέλφια της Ιταλίας), το οποίο θεωρείται “φασιστικό”. Το κόμμα αυτό επέλεξε και εξέλεξε ευρωβουλευτή τον εγγονό του Μπενίτο Μουσολίνι Γάιο Ιούλιο Μουσολίνι. Στις δημοτικές εκλογές στην Ρώμη, οι οποίες έγιναν πριν λίγες ημέρες, εξελέγη με το κόμμα αυτό δημοτική σύμβουλος και μάλιστα πρώτη σε σταυρούς η εγγονή του Μουσολίνι, Ρακέλε Μουσολίνι. Επίσης ήταν το μόνο κόμμα που δεν καταδίκασε σαν “νεοναζιστική” την οργάνωση FORZA NUOVA. Που οδήγησε αυτή η “ακραία” πολιτικό το κόμμα “Αδελφοί της Ιταλίας”; Στην πρώτη θέση σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Αυτά σαν απάντηση σε κάποιους που ήθελαν την Χρυσή Αυγή να κάνει δηλώσεις μετανοίας για να επιτύχει πολιτικά, την Χρυσή Αυγή, η οποία είχε φτάσει σε δημοσκοπήσεις το 18%! Απάντηση και σε αυτούς, που πιστεύουν ότι με “γραβάτες” και πολιτική “εθνικοφρονίστικη” θα φτάσουν και θα ξεπεράσουν μάλιστα την Χρυσή Αυγή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Το facebook, το twitter, η Χρυσή Αυγή και τα “κηρύγματα μίσους”

 



Ανάμεσα στις κατηγορίες, που δέχθηκε προ ημερών το facebook ήταν ότι προωθεί τα “κηρύγματα μίσους” και “κηρύγματα μίσους” αποκαλούν κάθε άποψη Εθνικιστική ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και στα όργανά του, τα ιδεολογήματα του καιρού μας, που προωθεί το Σύστημα, λαθρομετανάστευση, αντιρατσισμός, αντιφασισμός, “διαφορετικότητα” κλπ. Το facebook απήντησε ότι αυτό δεν ισχύει και μάλιστα για να μην περνάνε τα μηνύματα αυτά προσέλαβε επιπλέον προσωπικό, δηλαδή ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ, που κόβουν δημοσιεύματα και καταργούν λογαριασμούς. Είναι γνωστό ότι το facebook έχει κηρύξει ΠΟΛΕΜΟ στην Χρυσή Αυγή εδώ και 5 χρόνια. Ενώ, όμως, δεν επιτρέπει ούτε λέξη ΥΠΕΡ της Χρυσής Αυγής, δεν έχει πρόβλημα να αφήνει να δημοσιεύονται οχετοί ΚΑΤΑ της Χρυσής Αυγής.


Δεν είναι ένα βήμα “ελευθερίας” το facebook, αλλά ένας μηχανισμός προπαγάνδας με συγκεκριμένη στόχευση. Το ίδιο συμβαίνει και με το TWITTER. Την ίδια ακριβώς ημέρα της καταδίκης μας στις 7 Οκτωβρίου του 2020 έπεσε τόσο ο προσωπικός μου λογαριασμός, όσο και των προσώπων στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, τα οποία ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ (και παραμένουν) στις γραμμές του. ΜΟΝΟΝ αυτών, όμως… Σε όσους είχαν αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή ΔΕΝ κατήργησε τους λογαριασμούς τους. Και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ στις επιλογές τόσο του FACEBOOK όσο και του TWITTER, όπου μπορούν ΟΛΟΙ να γράφουν ΚΑΤΑ της Χρυσής Αυγής, αλλά ΟΧΙ ΥΠΕΡ! 


Υπάρχουμε βέβαια στην ζωή και σε αυτήν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να μας καταργήσει.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Η “φλόγα του Τσεσμέ” στο Αιγαίο και το made in USA Ελλαδιστάν




Μία φρεγάτα Ρωσική, ακριβές αντίγραφο της φρεγάτας του Μεγάλου Πέτρου του 1702, ευρίσκετο τις περασμένες ημέρες στον Πειραιά ήταν η φρεγάτα “Στάνταρτ” σε επίσημη κρατική αποστολή της Μόσχας στο Αιγαίο. Ήταν εδώ 250 ακριβώς χρόνια μετά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο, τα Ορλωφικά και τις ίδιες ημέρες κατά τις οποίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη με υπογραφή Δένδια (όχι τυχαίο…) προχωρεί σε μία συμφωνία με τις ΗΠΑ, η οποία μετατρέπει την Ελλάδα ολόκληρη σε μία Αμερικανική βάση και της οποίας η διάρκεια θα είναι κατ’ αρχάς πενταετής και εν συνεχεία θα επεκταθεί… επ’ αόριστον! Και δεν ακούσαμε βεβαίως δήλωση ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ από τον τέως Κνίτη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα καταγγείλουν την συμφωνία εάν γίνουν κυβέρνηση.


Θα επανέλθω εις τα της Ρωσικής φρεγάτας κάνοντας στο σημείο αυτό μία παρένθεση. Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ να ομιλείς και να γράφεις περί ανέμων και υδάτων και δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ να παίρνεις θέση για τα ΦΛΕΓΟΝΤΑ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ; Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και εκεί σταματάει και τελειώνει το άθλιο παζάρι των εκλογών και η άγρια άγρα ψήφων με ευχολόγια και μεγαλοστομίες; Όσοι διαθέτετε κρίση σκεφθείτε και απαντήστε, οι υπόλοιποι σιωπήστε και ψηφίστε ως συνήθως, επιλέγοντας κατά περίστασιν όποιον σας πει τα περισσότερα ψέματα. Και επειδή πολλοί δηλώνουν “πατριώτες” και “εθνικιστές”, εξευτελίζοντας κάθε έννοια των όρων ποιοί “εθνικιστές” και ποιοι “πατριώτες” όταν υποστηρίζουν μία εξωτερική πολιτική πλήρους υποτελείας σε μία ξένη δύναμη και μάλιστα με θράσος θριαμβολογούν ότι είναι η πολιτική αυτή, πολιτική προτεκτοράτου, μία εθνική πολιτική; 

Κλείνοντας την παρένθεση επισημαίνω και τονίζω (και πάλι!) ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα για την Ελλάδα και όποιος δεν το βλέπει ή βλάκας είναι ή πολύ απλά υπηρετεί και αυτός την πολιτική της εθνικής μειοδοσίας. Επίσης πρέπει να τονισθεί ότι η άλλη αμυντική συμφωνία με την Γαλλία έχει κενά και ο όρος “επικράτεια” είναι γενικός και αόριστος και οι Τούρκοι δεν ζητούν (ακόμη…) έδαφος, κυριαρχία σε ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα απαιτούν και όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις (ORUC REIS κλπ.). ΘΕΤΙΚΗ σε όλες τις περιπτώσεις η προμήθεια των Ενόπλων μας Δυνάμεων με τις φρεγάτες BELHARRA και τα  RAFALE. Θετική, αλλά όχι πλήρης, αφού δεν προβλέπεται να διαθέτουν τα πλέον ισχυρά όπλα, τα οποία έχουν την δυνατότητα να έχουν (πυραύλους Σκαλπ-Ναβάλ εμβελείας… 1.000χλμ!). ΟΧΙ ευχολόγια και θριάμβους, λοιπόν, ας σταματήσουν τα χειροκροτήματα.


Επανέρχομαι στην Ρωσική φρεγάτα στο Αιγαίο, 250 χρόνια μετά τον Ρωσο-τουρκικό πόλεμο του 1770. Ως γνωστόν η Ελλάδα με την νέα αμυντική της συμφωνία με ΗΠΑ δίνει βάση μεταξύ άλλων στους Αμερικανούς στην Αλεξανδρούπολη και όπως οι ίδιοι οι Αμερικάνοι (και μαζί και οι Τούρκοι) έχουν δηλώσει σκοπό έχουν την “απελευθέρωση” της Κριμαίας. Στόχος τους, λοιπόν, και δεν το κρύβουν η Ρωσία. Και επειδή τους διευκολύνουμε να βάλουν στο στόχαστρό τους την Ρωσία είναι προφανές ότι η κυβέρνηση ΝΔ (και ο ΣΥΡΙΖΑ που επιλέγει με πονηρία μία συνένοχη σιωπή) σύρει την Ελλάδα στο άρμα της τυχοδιωκτικής πολιτικής των ΗΠΑ. Και εάν κάποτε δίναμε τα πάντα στο ΝΑΤΟ για να αντιμετωπίσουμε την από Βορρά κομμουνιστική απειλή, σήμερα για ποια απειλή κατά της πατρίδας μας δίνουμε τα πάντα στους συμμάχους; Όχι μόνον δεν υπάρχει απειλή από τον Βορρά κατά της Ελλάδος, αλλά γινόμαστε εμείς μέρος μίας απειλής εναντίον του Βορρά. Και αυτό όταν ακόμη και η πανίσχυρη Τουρκία προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.


200 χρόνια μετά το 1821 από την οποία γεννήθηκε ένα κράτος-προτεκτοράτο της Ναυτικής Δυνάμεως (Αγγλίας) γινόμαστε και πάλι προτεκτοράτο της διαδόχου Ναυτικής Δυνάμεως (ΗΠΑ). Και κατά τραγικήν ειρωνεία τις ίδιες ακριβώς ημέρες των υπογραφών της εθελοδουλείας ήλθε στην Ελλάδα μία Ρωσική φρεγάτα του 1702 για να μας θυμίσει ότι 250 χρόνια πριν όταν δεν υπήρχαν καν οι ΗΠΑ πολέμησαν για την ελευθερία των Ελλήνων οι Ρώσοι και καθόλου τυχαία η αποστολή της φρεγάτας έχει την ονομασία “η φλόγα του Τσεσμέ”, ονομασία που λέει πολλά για όσους ξέρουν Ιστορία. Θυμίζει πως ο Ρωσικός στόλος μαζί με τα πλοία των Ελλήνων επιτέθηκαν και πυρπόλησαν τον τουρκικό στόλο στο Τσεσμέ της Σμύρνης. Τότε που οι πρίγκιπες Ορλώφ μαζί με τους καπεταναίους πολεμούσαν τους Οθωμανούς. Ένας από τους Ορλώφ ήταν ο πρίγκιπας Θεόδωρος Ορλώφ με τον οποίον στενός φίλος ήταν ο κλέφτης του Μωριά Κωνσταντής Κολοκοτρώνης, που προς τιμήν του βάφτισε τον γιο του Θεόδωρο. Ήταν ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που 30 χρόνια μετά, ξεκινώντας από την Μάνη θα άρχιζε τον επικό του Αγώνα για την Ελευθερία των Ελλήνων, που ακόμη περιμένει την Δικαίωσή της.  


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ο Συνταγματάρχης Στάνχοπ και περί “φιλελλήνων”

 



Δεν είναι δυνατόν να κάνεις ΠΟΛΙΤΙΚΗ χωρίς επίγνωση της ιστορίας, εκτός εάν πολιτική θεωρείς το πως θα εξαπατήσεις όσο το δυνατόν πιο πολλούς για να σε ψηφίσουν. Οι εκλογές είναι το τέλος της προσπάθειας και όχι η αρχή. Χωρίς ξεκάθαρη Ιδεολογία και ΘΕΣΗ για το τι είναι, πως στήθηκε το κράτος ατό είσαι απλά ένας ακόμη απατεώνας, που ζητάς μια ευκαιρία για μία θέση σε μία εlite απατεώνων, οι οποίοι εμφανίζονται σαν πολιτικοί. Υπ’ αυτήν την έννοια μία εμβριθής εξέταση των προσώπων και των γεγονότων του 1821 είναι απαραίτητη για να διατυπώσεις λόγο πολιτικό για το μέλλον του Έθνους.


Τι ήταν οι φιλέλληνες, λοιπόν, και τι ήθελαν. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν αγνοί Ιδεολόγοι, αλλά ανάμεσά τους υπήρχαν και πρόσωπα σκοτεινά σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ανάμεσα σε αυτούς ο Άγγλος Συνταγματάρχης Λέστερ Στάνχοπ, εκπρόσωπος του φιλελληνικού κομιτάτου. Ο Στάνχοπ άφησε απομνημονεύματα, στα οποία παραθέτει και μία συνάντησή του στα 1823 με τον Ιωάννη Καποδίστρια στην Ελβετία. Όπως ο ίδιος γράφει του είπε: 

“Δεν ανησυχούμε για τους Τούρκους. Ανησυχούμε για την αναταραχή στην Ελλάδα και τους ηγέτες των στρατιωτικών. Φοβόμαστε την Ρωσία και την πιθανή προστασία της”.

Τα όσα ακολούθησαν γνωστά… Το ληστρικό δάνειο και η χρηματοδότηση του εμφυλίου ΚΑΤΑ των στρατιωτικών.


Ποιος ήταν όμως ο Συνταγματάρχης Λέστερ Στάνχοπ, που στα 1823 ήταν εκπρόσωπο του “φιλελληνικού” κομιτάτου και υπέρμαχος δήθεν της ελευθερίας των Ελλήνων; Ο Συνταγματάρχης Στάνχοπ λίγα μόλις χρόνια (μέχρι το 1819) είχε πλούσια δράση πολεμική στην Ινδία, όπου είχε καταστείλει σκληρά μία εξέγερση των Ινδών για λογαριασμό του στέμματος και της εταιρείας Ανατ. Ινδιών. Τόσο “μεγάλος” αγωνιστής της ελευθερίας ήταν…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Η Χρυσή Αυγή, η Συνωμοσία Σιωπής και η Αλήθεια




Το Σύστημα κτυπά με κάθε βρώμικο τρόπο την Χρυσή Αυγή και ο πιο σκληρός τρόπος για να κτυπήσεις ένα πολιτικό κίνημα είναι η σιωπή. Να μην ακούγεται ούτε λέξη γι’ αυτό, να λες, να διαδίδεις πολύ απλά ότι δεν υπάρχει. Και στην επιχείρηση αυτή του Συστήματος συμμετέχουν με θέρμη και οι λεγόμενοι “πατριώτες” και “νεοεθνικιστές”. ΑΝΤΙΘΕΤΑ το Σύστημα έχει κάθε λόγο να λέει ότι υπάρχουν, όσοι με την ύπαρξή τους συντηρούν το ψέμα ότι η Χρυσή Αυγή ξαφνικά εξαφανίστηκε λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Τους θέλει όλους αυτούς το κατεστημένο γιατί συντηρούν το αφήγημά του ότι η Χρυσή Αυγή τέλειωσε. Και αυτοί, άλλοι σαν ρουφιάνοι του Συστήματος σε διατεταγμένη υπηρεσία και άλλοι γιατί έτσι τρέφουν την μωροφιλοδοξία τους συμφωνούν απόλυτα με τις φυλλάδες και τα κανάλια της διεφθαρμένης εξουσίας και λένε ότι η Χρυσή Αυγή είναι παρελθόν. Και το λένε αυτό γιατί εάν δεν είναι η Χρυσή Αυγή παρελθόν, αυτοί δεν έχουν κανένα μέλλον.


Γραφική και η παρουσία κάποιων επίδοξων πολιτευτών, οι οποίοι μιλούν για “ενότητα”, όντας και με την βούλα διασπαστές, θυμίζοντας τον πατροκτόνο εκείνο, ο οποίος ζητούσε την επιείκεια των δικαστών γιατί ήταν πλέον… ορφανός! 


Όσο και να προσπαθούν, όμως, η συνωμοσία της σιωπής σπάει. Όπως συνέβη με την δημοσκόπηση για τους ανεμβολίαστους (43% του πληθυσμού τότε) προ εβδομάδων, όπου η Χρυσή Αυγή μετρήθηκε στο 6%, το 6% του 43%, δηλαδή 2,6% επί του συνόλου.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος πάντα ενεργός Στρατιώτης της πάντα Αγωνιζόμενης Χρυσής Αυγής

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Μπογδάνος: Η αποστολή, η επιστροφή του ασώτου και οι ψήφοι της ακροδεξιάς




Στημένος και μάλιστα όχι πειστικά ο θόρυβος γύρω από τον δήθεν ακροδεξιό Μπογδάνο και την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Ο Μπογδάνος έπαιξε και παίζει το παιχνίδι του, ένα παιχνίδι, το οποίο θαυμάσια βολεύει το σχέδιο της ΝΔ να εγκλωβίσει τις ψήφους των ακραίων πέραν της “δεξιάς” ΝΔ. Εμφανίζεται σε εκδηλώσεις με αντικομμουνιστικό χαρακτήρα και σε κινητοποιήσεις κατοίκων κατά των λαθρομεταναστών.

Κανένας δεν μιλούσε μέχρι που έθιξε την “ιερή αγελάδα” της μεταπολιτεύσεως, το ΚΚΕ, και έγιναν όσα έγιναν. Έτσι διεγράφη μεν από την κοινοβουλευτική ομάδα αλλά όχι από το κόμμα και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει ο δήθεν ακροδεξιός Μπογδάνος την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή όταν θα έλθουν οι εκλογές για να παίξει τον ρόλο του. Έγραψε σχετικά η “Καθημερινή” (ΘΕΩΡΕΙΟ, Παπαντωνίου):

“Μέλος της ΝΔ

Αν σας έλειψε η Μπογδανιάδα, να σας δώσω μία πληροφορία. Ο ανεξάρτητος βουλευτής δεν πρόκειται να διαγραφεί και από μέλος του κόμματος, άρα παραμένει Ν.Δ. Τούτο με κάνει να πιστεύω πως η επιστροφή του κάποια στιγμή πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εάν επιδείξει καλή διαγωγή. Εάν επιστρέψει πάντως, θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας, γιατί ακούστηκαν διάφορα σενάρια για πιθανή κάθοδό του στις Κυκλάδες, τα οποία δεν έχουν καμία πιθανότητα.”


Πέραν όλων αυτών το ερώτημα είναι: Είναι ή υπήρξε ποτέ ο Μπογδάνος ακροδεξιός; ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ! Το αντίθετο, ήταν και ως ιδιώτης (idiot) και ως δημοσιογράφος από απολίτικος μέχρι αντιφασίστας και μάλιστα σαν (σαν και όχι ως) δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ σφοδρός υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Μια απάντηση από έναν Χρυσαυγίτη στον εκπρόσωπο της κυβερνήσεως και τα ψέματά του






Νέα διαμάχη μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος πολέμησε πιο πολύ την Χρυσή Αυγή. Ποιος περισσότερο από τους δύο παραβίασε νόμους και το ίδιο το Σύνταγμα και οδήγησε όλους τους βουλευτές ενός κόμματος στην καταδίκη με μία κατηγορία φάντασμα της “εγκληματικής οργανώσεως”. 


Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της διαμάχης και σχετικά με την αποφυλάκιση ενός εκ των καταδικασθέντων στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Οικονόμου έκανε μία δήλωση μνημείο πραγματικά ψευδολογίας και πλήρη αντιφάσεων. Αρχίζει δηλώνοντας ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, αλλά στην συνέχεια λέει και επαίρεται για αυτό ότι η Νέα Δημοκρατία οδήγησε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή. Για ποια ανεξάρτητη δικαιοσύνη λοιπόν ομιλεί; Για αυτή στα ηχητικά ντοκουμέντα, με τις εντολές Σαμαρά στον Παναθηναϊκάκια ή για τα όσα ακούγονται στο βίντεο Μπαλτάκου;  Μάλιστα για τις δυο αυτές περιπτώσεις η δικαιοσύνη ζήτησε την διερεύνησή τους αλλά δεν έκανε τίποτε ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ…


Ψευδολογιών συνέχεια από τον Γιάννη Οικονόμου. Είπε ότι η Χρυσή Αυγή ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ την απλή αναλογική. Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να ανοίξει το αρχείο με τα πρακτικά της Βουλής και να διαπιστώσει ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα; Και δεν είναι το μοναδικό βεβαίως. Με πιο μεγάλο από αυτά τα περί δήθεν συνεργασίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχνά φαίνεται ότι το μνημόνιο του 2015 που καταψήφισε η Χρυσή Αυγή, το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, το ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία. 


Είναι τουλάχιστον εξωφρενικό και δείχνει μεγάλο πολιτικό θράσος να επιχειρεί  να χρεώσει συνεργασία με την αριστερά στην Χρυσή Αυγή η Νέα Δημοκρατία, που κάθε λίγο και λιγάκι ο εκάστοτε πρόεδρός της βγαίνει και δηλώνει ότι “τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς” και που στην κυβέρνησή της κυριαρχούν πρώην στελέχη της ΚΝΕ και ορφανά του Σημίτη. Η ψευδολογία όμως και η λάσπη της ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής δείχνει καθαρά ότι η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε όπως πιστεύουν ότι συνέβη με τις διώξεις, τις δολοφονίες, τις φυλακίσεις και το κυνήγι μαγισσών.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 

Ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΕ οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια του 1821

 



Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από αυτό το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, από την συμμορία που εξουσιάζει την χώρα, υπηρετώντας πάντα τα συμφέροντα των “προστατών”, κάποτε των Άγγλων και σήμερα των ΗΠΑ.


Δεν ήταν δυνατόν αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα-προτεκτοράτο με μεγάλο τους προσόν την υπακοή τους στον ξένο αφέντη να Τιμήσουν την Επανάσταση και Αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για ΑΛΗΘΙΝΗ Ελευθερία και Εθνική ανεξαρτησία. Οι επίγονοι των Μαυροκορδάτων και των Κλέττηδων ήταν βέβαιο ότι δεν θα τιμήσουν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Ανδρούτσο, Νικηταρά, Φιλική Εταιρεία, Υψηλάντηδες, Μάνη, Βαλτέτσι και Αλαμάνα.


Ότι δεν τιμήθηκαν τα 200 χρόνια του 1821 το παραδέχονται και γραφίδες φυλλάδων του καθεστώτος. Διαβάσαμε (Τάκης Θεοδωρόπουλος, Απογοήτευση για τα 200 χρόνια, “Καθημερινή”, ΓΝΩΜΕΣ, σελίδα 30, 10 Οκτωβρίου 2021):

Θα συμφωνήσετε ότι οι εορτασμοί των διακοσίων χρόνων δεν εντυπωσίασαν το Πανελλήνιο. Η επιτροπή μας πρόσφερε ορισμένες ευφάνταστες αμφιέσεις της κ. Αγγελοπούλου σε ύφος haute couture εθνεγερσίας και μερικές δημόσιες παρεμβάσεις μελών της για τις ερωτικές επιδόσεις του Καραϊσκάκη. Κατά τα λοιπά, όλα κύλησαν ήσυχα και υποτονικά, με αποτέλεσμα σήμερα, τρεις περίπου μήνες μετά το τέλος του εορταστικού έτους, όχι μόνον να μας είναι άγνωστος ο απολογισμός των δραστηριοτήτων της, αλλά το χειρότερο, να μας αφήνει μάλλον αδιάφορους”.


Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο… Η εποχή της παγκοσμιοποίησης και των “διαχειριστών” δεν θέλει ούτε Ήρωες, ούτε Επαναστάσεις Εθνικές και είναι επικίνδυνη γι’ αυτήν η Εθνική Μνήμη.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια ήθελε να κάνει η 21η Απριλίου




Η πρώτη μου δήλωση ως προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής έξω από το Προεδρικό μέγαρο ήταν ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 μίλια. Στην εφημερίδα “Καθημερινή” (10/10/2021, σελίδα 12) δημοσιεύθηκε τμήμα από το υπό έκδοσιν βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά με τίτλο “Οι Αλήθειες στο “σκοτεινό δωμάτιο””. Από το κείμενο αυτό και το εξής: 

Η αγωνία της Άγκυρας για τα 12 μίλια

Την ίδια περίοδο, την άνοιξη του 1974, οι αμερικανικές υπηρεσίες ήταν επικεντρωμένες κυρίως στην ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στο τραπέζι  υπήρχε η απειλή για επέκταση των ελληνικών χωριών υδάτων από 6 σε 12 μίλια, που εθεωρείτο ότι μπορούσε να οδηγήσει σε σύρραξη.

Η CIA προειδοποιούσε: “Νέες ενδείξεις ότι η Ελλάδα σκέφτεται την επέκταση των χωρικών της υδάτων σε 12 μίλια”.


Όλα αυτά την άνοιξη του 1974. Το τι ακολούθησε γνωστό. Προδοσία της Κύπρου, Μεταπολίτευση και… “δημοκρατία”. Και από τότε (1974) μέχρι σήμερα (2021) το πολιτικό σύστημα επί 47 ολόκληρα χρόνια η Ελλάδα δεν προχώρησε σε αυτό που η Τουρκία φοβότανε ότι θα πραγματοποιούσε το στρατιωτικό καθεστώς.

Όπως επίσης δεν προχώρησε επί 47 χρόνια (μισόν αιώνα!) σε έρευνες και εκμετάλλευση των πλούσιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της θαλάσσιας επικράτειας μας. 

Θυμίζω η πρώτη γεώτρηση (ΠΡΙΝΟΣ) και το πρώτο βαρέλι πετρέλαιο ελληνικό βγήκε επί 21ης Απριλίου.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Ο “ρατσιστής” Αριστοτέλης και μία μήνυση εναντίον μου για παράβαση του “αντιρατσιστικού”




Στις 4 Οκτωβρίου του 2021 επρόκειτο να δικαστώ μετά από μήνυση του Δημητρά γιατί είπα μέσα στη Βουλή ότι δεν μου αρέσει να δηλώνουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές από την Θράκη ότι έχουν μητέρα πατρίδα την Τουρκία. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 8 Φεβρουαρίου 2022. 

Με αφορμή την “αντιρατσιστική υστερία” μήπως θα πρέπει να τεθούν εκτός νόμου τα κείμενα του μεγάλου φιλόσοφου Αριστοτέλη, ο οποίος σύμφωνα με τον Πλούταρχο έγραφε σε επιστολή του προς τον μαθητή του Μέγα Αλέξανδρο:

“Τοις μεν Έλλησιν ηγεμονικώς τοις δε βαρβάροις δεσποτικώς χρώμενος, και των μεν ως φίλων και οικείων επιμελούμενος, τοις δ’ ως ζώοις ή φυτοίς προσφερόμενος”. Πλούταρχος - Περί της Αλεξάνδρου Τύχης.


Ο μεγάλος φιλόσοφος, λοιπόν, απευθυνόμενος προς τον κατακτητή τότε λαών πολλών μαθητή του Αλέξανδρο του προτείνει να φέρεται στους Έλληνες σαν φίλους και στους βάρβαρους σαν… ζώα! “Ρατσιστής” χωρίς αμφιβολία ο μεγάλος φιλόσοφος Αριστοτέλης.

Μήπως θα πρέπει να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σχετικά ο Δήμητρας και ο Εισαγγελέας να διατάξει την απόσυρση των έργων του από τα βιβλιοπωλεία; 

Σημειώνεται ότι στο έργο του “Πολιτικά”, Η1327 γράφει ότι οι Έλληνες φύσει ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ μπορούν να κυβερνήσουν ολόκληρο τον κόσμο εάν ενωθούν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Η δημοκρατία τους εντός ή εκτός εισαγωγικών δεν αντέχει την Αλήθεια, δεν αντέχει Αληθινούς Εθνικιστές




ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ


“Κι’ είναι γραμμένη του χαμού η πολιτεία. Εχτός

αν πριν ο καινούργιος ο ήλιος ανατείλη

κάμη το θαύμα του ο ουρανός και στ’ άωρα της νυχτός

μακρόθυμος τον κεραυνό του κάτω στείλη”.

                         ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ - “ΕΣΤΙΑΔΕΣ”


“Κολακεύοντας έναν λαό είναι που προπαντός τον καταστρέφεις” είχε πει ο Μεγάλος κατακτητής λαών Ναπολέων Βοναπάρτης. Δεν προσφέρει υπηρεσία στο Έθνος όποιος σήμερα υποστηρίζει ότι όλα πάνε καλά στην Ελλάδα. Το αντίθετο! Βεβαίως και είναι πάντοτε αρεστός στον όχλο ο λόγος ο καλός, το ευχολόγιο, η υπόσχεση ενός επίγειου παραδείσου, που όμως δεν υπάρχει σαν προοπτική και τίποτε δεν είναι εύκολο για την Πατρίδα μας. Κακό και όχι καλό στην Πατρίδα μας προσφέρει όποιος για να κερδίσει την εύνοια του όχλου (βλέπε ψήφους) υπόσχεται μεγαλεία και δόξα σε καιρούς επικίνδυνους και κρίσιμους. Η Ιστορία διδάσκει, αλλά ποιος της δίνει σημασία; Μόλις τρία χρόνια πριν την Μάχη του Μαραθώνος ο μεγάλος τραγωδός Φρύνιχος στα 493π.Χ. παρουσίασε στους Αθηναίους την χαμένη σήμερα τραγωδία του “Μιλήτου Άλωσις”, στην οποία παρουσίαζε τα δεινά των Ελλήνων της Ιωνίας από τους βαρβάρους και επεσήμαινε την Περσική απειλή. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους Αθηναίους και έτσι ο Φρύνιχος τιμωρήθηκε σε 1.000 δραχμές πρόστιμο γιατί θύμιζε… συμφορές! Η δημοκρατία ενός ή εκτός εισαγωγικών ήθελε την ησυχία της, την οποία διετάρασσε ο Φρύνιχος. Τρία χρόνια μόλις μετά ο στόλος των Περσών ήταν στην ακτή του Μαραθώνα.


Έτσι και σήμερα ο κάθε Φρύνιχος τελεί υπό απαγόρευσιν ή τίθεται στο περιθώριο. Όλα πάνε καλά μας λένε και αντίρρησις δεν επιτρέπεται, αλλά και κάθε αντίθετη άποψη ποινικοποιείται πλέον με Νόμο περί “διασποράς ψευδών ειδήσεων” κλπ. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και με Νόμο λοιπόν στην δημοκρατία εντός ή εκτός εισαγωγικών, στην οποία ξεδιάντροπα ισχυρίζονται ότι δεν διώκονται οι Ιδέες και υπάρχει ελευθερία λόγου. Μόνο όμως του λόγου, που τους αρέσει και τους βολεύει.


Ας το πούνε σε εμένα που είμαι στην φυλακή για τις Ιδέες μου και ΜΟΝΟ. Και μην ισχυριστούν ότι είμαι από την απόφαση ενός δικαστηρίου στην φυλακή γιατί μόλις πριν λίγες ημέρες βγήκε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Οικονόμου, και δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία έβαλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή. Και το ερώτημα, το οποίο τίθεται, για να επανέλθω στο θέμα είναι πάνε όλα καλά στην Ελλάδα;


Σύμφωνα με την κυβέρνηση ΝΔ έχουμε “συμμάχους” στην Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα και πρόσφατα και την Γαλλία. Αυτό το οποίο ΔΕΝ ΛΕΝΕ είναι ότι ΚΑΜΙΑ από τις χώρες αυτές δεν δεσμεύεται ρητά και κατηγορηματικά ότι θα πολεμήσει κατά της Τουρκίας εάν αυτή μας επιτεθεί. Τι είδους “σύμμαχοι” είναι λοιπόν; ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ η προμήθεια των Ενόπλων Δυνάμεών μας με τα RAFALE και τις φρεγάτες BELHARRA και όποιος είναι αντίθετος όχι απλά παραλογίζεται, αλλά είναι και τουλάχιστον περίεργη εθνικά εάν όχι ύποπτη η στάση του. Πόσο αξιόπιστη, όμως, είναι ως σύμμαχος (εάν είναι σύμμαχος σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου) η Γαλλία; Η Γαλλία έχει να νικήσει σε πόλεμο από τον καιρό του Μέγα Ναπολέοντα κάπου στις αρχές του… 1800! Και επιπλέον ήταν η Γαλλία που τα βρήκε με τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ τον Απρίλιο του 1922, με αποτέλεσμα να τον εφοδιάσει με όπλα, πυρομαχικά, κανόνια και είδη διοικητικής μερίμνης, τα οποία αυτός χρησιμοποίησε για να πνίξει τους Έλληνες στο αίμα.


Η άλλη δύναμη, που εφοδίασε τον Κεμάλ, ήταν η κομμουνιστική Ρωσία του Λένιν. Αυτό για τους μπολσεβίκους, που καίνε λιβάνι στον Λένιν και την Σοβιετία. ΚΑΛΑ πάντως σε όλες τις περιπτώσεις τα RAFALE και οι φρεγάτες BELHARRA, αλλά να μην ξεχνάμε ότι οπλικά συστήματα εκτός βοηθείας ΝΑΤΟ, προμηθεύτηκε η χώρα μας πρώτη φορά επί 21ης Απριλίου και ήταν αυτά, τα οποία την είχαν φέρει τον Ιούλιο του 1974 σε θέση ΥΠΕΡΟΠΛΙΑΣ έναντι της Τουρκίας. Θυμίζω: Υποβρύχια σύγχρονα για την εποχή τους και απρόσβλητα από τους Τούρκους “Γλαύκος”, “Νηρεύς”, αεροπλάνα ΦΑΝΤΟΜ, Γαλλικά τεθωρακισμένα ΑΜΧ-30, τορπιλακάτους κ.α. Το γιατί δεν πολέμησε εκείνον τον Ιούλιο και Αύγουστο η Ελλάδα ρωτήστε όσους γιορτάζουν κάθε 24η Ιουλίου.


Μέσα σε αυτό το κλίμα του “όλα πάνε καλά” είχαμε πρόσφατα και μία ακόμη εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής. Μα καλά, αφού “δεν υπάρχει” γιατί συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο και τα ψέματα; Ψέματα, όπως ότι η Χρυσή Αυγή είναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ; Για όσους δεν το ξέρουν η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να είναι ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα και εάν έχουν αμφιβολία ας στείλουν κάποιον να δει το μητρώο κομμάτων στον Άρειο Πάγο και στο Υπουργείο Εσωτερικών. 


Ανάμεσα στα άλλα υπουργός της ΝΔ επανέλαβε το παραμύθι περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι δήθεν κατόπιν μυστικής συμφωνίας καθυστερούσε η δίκη μας. Ξεχνούν φαίνεται ότι από τον Ιούλιο του 2019 είναι η ΝΔ κυβέρνηση και η απόφαση βγήκε τέλη Οκτωβρίου του 2020, μετά δηλαδή από… 17 ολόκληρους μήνες! Αυτήν την καθυστέρηση ποιος την έκανε; Και ακόμη έχει συμπληρωθεί ένας ολόκληρος χρόνος και δεν έχει καθαρογραφεί (ΑΚΟΜΗ) η απόφαση της καταδίκης μας. Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο είμαι φυλακή. Δεν γνωρίζουμε με ποια στοιχεία, ποιες αποδείξεις, ποιο ΝΟΜΙΚΟ σκεπτικό είμαστε στη φυλακή! Και αυτή η καθυστέρηση επίσης με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

Λάσπη, ψέματα, συκοφαντία, μας πολεμούν όλοι άρα πάμε καλά και σίγουρα υπάρχουμε!

Βέβαια η δημοκρατία εντός ή εκτός εισαγωγικών δεν αντέχει ΦΡΥΝΙΧΟΥΣ, δεν αντέχει την Αλήθεια, δεν αντέχει ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Αντέχει μόνο “παπαγαλάκια”, που θα τους λένε ότι όλα πάνε καλά. Δεν άντεχε ΕΛΕΥΘΕΡΗ μία Χρυσή Αυγή, που ήταν και είναι Δύναμη Αντίστασης Εθνικής ενάντια στην τυραννία της Ξενοκρατίας, που ίδια και με ζήλο υπηρετούν και μπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι.


Ας γνωρίζουν ότι τίποτε δεν τέλειωσε, ότι δεν είναι παντοδύναμοι γιατί ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ στον κόσμο αυτό είναι μόνο ο ΘΕΟΣ και κανένας δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη ημέρα.


Ν.Γ.  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...