Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Τουρκικός στόλος στην Κρήτη και οι εμίρηδες του Δένδια. 10 μίλια από τις ακτές της Κρήτης οι τουρκικές φρεγάτες. Δεν τις έκαψε κανείς…



Βλέποντας τα υμνολόγια των χρυσοπληρωμένων καναλιών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις μεγάλες “συμμαχίες”, τις οποίες έχει εξασφαλίσει ο πολύς Δένδιας (νέος σωτήρας για πολλούς “πατριώτες”) με χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κλπ., θυμάμαι την παλαιά καλή κωμωδία του Ελληνικού Κινηματογράφου “Ο εμίρης και ο κακομοίρης”. Ταινία στην οποία ένας άφραγκος Έλληνας προσπαθούσε να γίνει πλούσιος, πλησιάζοντας έναν Άραβα Εμίρη με κελεμπία και θυμήθηκα την ταινία αυτή αναλογιζόμενος τι έχουν να μας προσφέρουν οι χώρες αυτές στην περίπτωση πολεμικής εμπλοκής με την Τουρκία. Και η απάντηση είναι απλή: τίποτε και όχι μόνο γιατί δεν μπορούν, αλλά και γιατί δεν θέλουν.


Όλες αυτές οι “συμμαχίες”, για τις οποίες επαίρεται η κυβέρνηση ΝΔ με… τενόρο τον περίφημο Δένδια, δεν είναι συμμαχίες, αφού καμία χώρα ούτε η Αίγυπτος, ούτε οι Σαουδάραβες, ούτε καν οι Αμερικανοί ή το ΝΑΤΟ δεν δίδουν εγγυήσεις στην Ελλάδα σε περίπτωση τουρκικής επιθέσεως. Για ποια “συμμαχία”, λοιπόν, ομιλούν; 


Συμμαχία σημαίνει εγγύηση ότι εάν η χώρα μας δεχθεί επίθεση θα πολεμήσουν στο πλευρό μας και αυτήν την εγγύηση δεν μας την δίνει ΚΑΝΕΝΑΣ! Προπαγάνδα, λοιπόν, και στάχτη στα μάτια του λαού οι περίφημες “συμμαχίες” του Δένδια με τους εμίρηδες και την ίδια ώρα έχουν κάνει την Ελλάδα προκεχωρημένο φυλάκιο των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, που θα μπορούσε να είναι σύμμαχός μας, αλλά η Ν.Δ. του Μητσοτάκη και του Δένδια προτιμάει τους Εμίρηδες, θυμίζοντάς μας τον Ίμπ Σαούντ, που μοίραζε χρυσά ρολόγια στα γκαρσόνια του Ξενοδοχείου του στα Καμμένα Βούρλα.  


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Για πόσο πιστεύουν ότι θα κρατούν Αιχμάλωτο τον ΑΛΗΘΙΝΟ Εθνικισμό;




Το σχέδιο του Συστήματος απλό και ξεκάθαρο: Για να μην υπάρχει Κίνημα Αληθινά Εθνικιστικό, που ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή, απαραίτητο είναι να δίδεται η ψευδής εικόνα με πρόσωπα και σχήματα ακίνδυνα για το κατεστημένο, προκειμένου να μην φανεί το κενό, το κενό του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. 


Για τον σκοπό αυτό την ίδια ώρα που όλα τα ΜΜΕ (και τα δήθεν “πατριωτικά”) εξαφάνισαν την Χρυσή Αυγή προβάλλουν ως “διάδοχο κατάσταση” κάθε είδους φρούτο και Δελλαπατρίδη. Δηλωσίες, που ελπίζοντας στην πολιτική τους επιβίωση προβαίνουν σε αποκηρύξεις του “φασισμού” και γιατί όχι και του Εθνικισμού. Και δεν είναι μόνον αυτοί. Πρώην στελέχη της ένοχης Ν.Δ. και μεγαλοπαράγοντες των ΜΜΕ, ακόμη και πρώην αριστεροί δηλώνουν… “πατριώτες” και… αντισυστημικοί. Ίδιος ρακοσυλλέκτης το Σύστημα προσπαθεί με αποφόρια και υλικά κατεδαφίσεως να καλύψει το κενό της Χρυσής Αυγής. Κενό που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν με μία άδικη και σκληρή καταδίκη. Μάταιος ο κόπος τους…


Από τις φυλακές Δομοκού τους στέλνω το μήνυμα και μαζί με εμένα και αγνοί Αγωνιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδος, από την Κρήτη και την Μάνη μέχρι τον Έβρο, μήνυμα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τέλειωσε και δεν θα αργήσει η ώρα, που θα το διαπιστώσουν. Τίποτε δεν μένει ίδιο όπως ελπίζουν. Η ώρα δεν αργεί που ο Λαός θα θυμηθεί και θα ζητήσει και πάλι την ΑΛΗΘΙΝΗ Χρυσή Αυγή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Τα Δεκεμβριανά, ένας Επικήδειος και η “σιωπή των αμνών”




Μιλάνε για εθνική “ενότητα” και σε όσους έχει απομείνει έστω και ελάχιστη λογική και κρίση είδαν σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση πως εννοούν τα ορφανά του Στάλιν την έννοια “ενότητα” και “συμφιλίωση” με τα όσα είπε ο γραμματέας του ΚΚΕ στον επικήδειό του μέσα στον Ιερό Ναό της Μητροπόλεως Αθηνών. Από τα λόγια του αυτά και τα παρακάτω:

…ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ του ’44 πολέμησες στη Μάχη της Αθήνας με τον 1ο Λόχο του 1ου Τάγματος του Εφεδρικού ΕΛΑΣ. Και ήταν τόση η περηφάνια σου για τη συμμετοχή σου σ’ αυτή την κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στη χώρα μας, που πολλά χρόνια αργότερα θα πεις πως, αν υπήρχε επιτύμβιο επίγραμμα που θα επιθυμούσες να χαραχτεί στον τάφο σου, θα ήταν “Πολέμησε τον Δεκέμβρη”…”


Παρόντες μέσα στον Ιερό Ναό όταν έλεγε τα λόγια αυτά όχι απλά διχαστικά, αλλά που έσταζαν αίμα κυριολεκτικά, το αίμα των δεκάδων χιλιάδων νεκρών του κόκκινου Δεκέμβρη του ’44, παρόντες οι εκπρόσωποι (υποτίθεται…) της δεξιάς και του κέντρου (μη ξεχνάμε πρωθυπουργός ήταν τότε ο παππούς του Τζωρτζ Γεώργιος Παπανδρέου, ο “γέρος της δημοκρατίας”).


Παρόντες και απόλυτα σιωπηλοί και όχι μόνον την ώρα των επικηδείων αλλά και μετά. Ούτε μία απάντηση από τους “εθνικόφρονες” της Ν.Δ. και του Βελόπουλου στον Κοτσούμπα. 

“Ενότητα” με ύμνους στα Δεκεμβριανά; ΟΧΙ βέβαια! Ρεβανσισμός της αριστεράς, μέσα στα πλαίσια του οποίου σέρνεται σιωπηλή και άβουλη η ψευτοδεξιά Ν.Δ.

Οι μόνοι που θα μπορούσαν να εκφράσουν ΑΝΤΙΛΟΓΟ φρόντισαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να είναι στην φυλακή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Τι έγινε η Χρυσή Αυγή;




Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα το οποίο έχει λάβει μέρος στις εκλογές στις παρακάτω ψηφοφορίες: 1) Ευρωεκλογές 1994, 2) Εθνικές εκλογές 1996, 3) Ευρωεκλογές 2009, 4) Εθνικές εκλογές 2009, 5) Εθνικές εκλογές Μαΐου 2012, 6) Εθνικές εκλογές Ιουνίου 2012, 7) Ευρωεκλογές 2014, 8) Εθνικές εκλογές Ιανουαρίου 2015, 9) Εθνικές εκλογές Σεπτεμβρίου 2015, 10) Ευρωεκλογές 2019, 11) Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019. Και μετά ταύτα κάποιοι έκριναν ότι ΟΛΟΙ οι εκλεγμένοι βουλευτές του Ιουνίου του 2012 ήταν… “εγκληματική οργάνωση” και το έκριναν το… 2020! 

Αυτά ΜΟΝΟ στην Ελλάδα θα μπορούσαν να γίνουν.


Και ενώ η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στην φυλακή για την “εγκληματική οργάνωση”-εφεύρεση, το κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!

Με νόμο, όμως, στην βουλή της Ν.Δ. δεν μπορώ να είμαι Γενικός Γραμματέας του. Για όσους αγωνιούν, λοιπόν, τι έγινε η Χρυσή Αυγή απαντώ ότι ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και εις ό,τι με αφορά δεν μπορώ να έχω την οποιαδήποτε σε ατυό διοικητική θέση ή αξίωμα.

Για όσους αγωνιούν, ελπίζοντας να γίνουν η Χρυσή Αυγή στην θέση της Χρυσής Αυγής, ήδη τα δύο χρόνια με την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής και ο ένας σχεδόν χρόνος που είμαι στην φυλακή έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι η απουσία μου δεν είναι αρκετή για να έχουν την οποιαδήποτε ΠΑΡΟΥΣΙΑ! Ανύπαρκτοι ήταν και με την Χρυσή Αυγή, ανύπαρκτοι είναι και χωρίς την Χρυσή Αυγή.


Όσοι παραμένουν ΠΙΣΤΟΙ στην Ιδέα και την Σημαία της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να μάχονται με όλη την δύναμη της Ελληνικής τους καρδιάς. ΟΛΟΥΣ αυτούς από το κελί μου ΧΑΙΡΕΤΩ και ΤΙΜΩ!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

“Διαμάντι του στέμματος” των ΗΠΑ η Ελλάδα μας! - ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Ή ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ;

 



Καλήτερα, καλήτερα

διασκορπισμένοι οἱ Ἕλληνες

῾νὰ τρέχωσι τὸν κόσμον,

μὲ ἐξαπλωμένην χεῖρα

ψωμοζητοῦντες·


Παρὰ προστάτας ῾νἄχωμεν.

Ανδρέας Κάλβος - “Ευχαί”


Με τον στίχο αυτό του Ανδρέα Κάλβου τελείωσα την ομιλία μου στην βουλή στην κρίσιμη συνεδρίαση, εις την οποία η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Χρυσή Αυγή, που δήθεν ήταν σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ (έτσι έλεγαν και λένε τα ελεεινά κομματόσκυλα της ψευτοδεξιάς), ψήφισε ΚΑΤΑ. Και ήταν το καλοκαίρι του 2015 όταν το Κίνημά μας, η Εθνικιστική και αντικαπιταλιστική Χρυσή Αυγή, έσωσε την ΤΙΜΗ όσων σκεπτόντουσαν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ και δεν ήθελαν να συρθούν πίσω από την Εθνική ταπείνωση των Μνημονίων. Και θυμάμαι επίσης ότι άρχισα την ομιλία μου εκείνο το βράδυ, σχεδόν χαράματα, λέγοντας κατά πρόσωπο σε κάθε γραικύλο είτε φιλελεύθερο, είτε αριστερό ότι για εμάς τους Χρυσαυγίτες μόνο και μόνο για τρεις λέξεις είμαστε αντίθετοι σε όλα τα Μνημόνια και οι λέξεις αυτές ήταν: “εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας”. Εγώ και πολλοί άλλοι τα θυμόμαστε αυτά, κάποιοι άλλοι, όμως, είτε τα ξέχασαν, είτε υποκρίνονται ότι δεν τα θυμούνται. Και ο Λαός επιβράβευση την ΓΡΑΜΜΗ μας, αναδεικνύοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.


Και ήταν από τότε που ξεκίνησε ένας σκληρός πόλεμος εναντίον μας, με στόχο κυρίως το πρόσωπό μου. Και ήταν αυτό φυσικό, αφού όπως και σε μία παρτίδα σκάκι, το παιχνίδι τελειώνει όταν σκοτώσεις τον “βασιλιά”.


Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα στην βουλή δεν υπάρχει κόμμα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ. “Δεξιά” (εντός εισαγωγικών πάντα…) της Ν.Δ. ο Κυριάκος Βελόπουλος, που και Μνημόνιο έχει ψηφίσει και είχε προσχωρήσει το 2012 στην Μνημονιακή Ν.Δ.. Όσο για τα αριστερά όροι στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατά του Μνημονίου τους τέλειωσαν και αυτούς με ένα 2,9% και ας μη μιλήσουμε για το ΚΚΕ το πλέον Συστημικό κόμμα της χώρας, το κόμμα των ροπαλοφόρων, που κτυπούσαν τους Έλληνες, που κρατούσαν Ελληνικές Σημαίες όταν διαδήλωναν κατά του Μνημονίου στην Πλατεία Συντάγματος.


Τα κατάφεραν καλά! Τσάκισαν κάθε αντίδραση, αντίδραση η οποία εκπροσωπούσε την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, που σήμερα γονατισμένοι έχουν αποδεχθεί παθητικά την σκληρή τους μοίρα.


Με τον τρόπο αυτό ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης, στήνοντας έναν νέο δικομματισμό στην θέση του παλαιού, οδηγούν όλο και περισσότερο την χώρα σε όλο και λιγότερη Εθνική Ανεξαρτησία. Η αρχή βεβαίως έγινε με τον Γ. Παπανδρέου το 2010 και το 1ο Μνημόνιο και το Αγγλικό “Δίκαιο”, αλλά στην πραγματικότητα την πολιτική Τζωρτζ Παπανδρέου ακολούθησαν και ακολουθούν και ο Σαμαράς και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Και για να είμαστε δίκαιοι η ψευτο-Ελλάδα-προτεκτοράτο (ψευτορωμαίικο το είχε πει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός) έχει τις ρίζες της σε εκείνα τα ηρωϊκά και τραγικά χρόνια της επαναστάσεως του 1821 με τα ληστρικά δάνεια, την δήλωση υποταγής στην Αγγλία και σε έναν εμφύλιο, που ξεκίνησαν μισθοφόροι του Μαυροκορδάτου και των πολιτικών πληρωμένοι από αγγλικές λίρες.


Και είχαν και το θράσος οι εξουσιαστές του λαού μας, εξουσιαστές για λογαριασμό της ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ να εορτάζουν, λένε, τα 200 χρόνια της Εθνικής μας Επαναστάσεως, η οποία προπάντων έγινε για να μην έχουμε “προστάτες”. Οι “προστάτες”, όμως, είναι εδώ και δεν το κρύβουν. Χαρακτηριστική ήταν πρόσφατη δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ Πάιατ για την οποία εγράφη στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” (11/9/2021) το παρακάτω:

“Αλεξανδρούπολη η νέα Σούδα

Το αμερικανικό σχέδιο επεκτείνεται επίσης και στη Μαύρη Θάλασσα (όπου ο Πάιατ έχει υπηρετήσει ως διπλωμάτης, σημειώνω). Χαρακτήρισε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ως ένα σημείο που θα αποκτήσει τη σημασία της Σούδας, το “διαμάντι του στέμματος της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας”. Διότι, πέραν των ενεργειών, για τις ΗΠΑ έχει τεράστια σημασία η πρόσβαση των αμερικανικών στρατευμάτων και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, με επίκεντρο ενδιαφέροντος την Κριμαία. Άκουσα επίσης ότι θα δούμε κι άλλες ασκήσεις εκεί από Νοέμβριο. 

ο μικρο-πολιτικός”


Από την δήλωση Πάιατ κρατώ την έκφραση “διαμάντι του στέμματος…”, η οποία έχει την δική της ιστορία και λέει πολλά… “Διαμάντι του στέμματος” αποκαλούσαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες τον καιρό της αυτοκρατορίας τους την υπόδουλη σε αυτούς Ινδία. Μία μικρή Ινδία, λοιπόν, και η Αλεξανδρούπολη και η Ελλάδα ολόκληρη της Ουάσιγκτον. Και μη διατυπώσει κανείς τον αντίλογο ότι με τον τρόπο αυτό οι ΗΠΑ θα μας σώσουν από την Τουρκία. Αυτό ούτε ισχύει και μάλιστα επίμονα αρνούνται να αναλάβουν σχετική δέσμευση προς την Ελλάδα.


Ιδιαίτερη σημασία από το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” έχει η αναφορά ότι η πρόσβαση αμερικανικών στρατευμάτων στην Ελληνική Θράκη στοχεύει στην Κριμαία, δηλαδή αποτελεί μία ξεκάθαρα εχθρική στάση εναντίον της Ρωσίας. Με απλά λόγια ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ δεν υπάρχει και η Ελλάδα μας κάτω από την εξουσία ενός ξενόδουλου κατεστημένου (και της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ) έχει καταστεί προκεχωρημένο φυλάκιο ενός τυχοδιωκτικού και επικίνδυνου ιμπεριαλισμού και αυτό χωρίς το ελάχιστο αντάλλαγμα. 


Κάποτε η αριστερά έπαιζε τον ρόλο του “πατριώτη” και ήταν ενάντια στην ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ γιατί αυτή είχε σφραγίδα Made in USA και αυτοί υπηρετούσαν πιστά τις εντολές της “μαμάς” Μόσχας. Τώρα που η Σοβιετία τους τέλειωσε έγιναν και αυτοί σαν κόμμα εξουσίας (ΣΥΡΙΖΑ) το ίδιο και χειρότερα αμερικανόδουλοι.


Η μόνη πολιτική δύναμη με χαρακτήρα αδιαπραγμάτευτα και ασυμβίβαστα ΕΘΝΙΚΟ ήταν (και είναι ένα θέλει ο Θεός) η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό κυνηγήθηκε ανελέητα από μία ένοχη εξουσία, στιγματισμένη από αισχρές πράξεις εθνικής μειοδοσίας.

Η Ελλάδα, ας τολμήσουμε να δούμε την Αλήθεια κατάματα, είναι μία κατεχόμενη και γι’ αυτό κάθε Αγώνας πολιτικός πρέπει να είναι πρωτίστως Αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ

 

Ζούμε στην εποχή των “εφήμερων ανθρώπων”, όπου οι περισσότεροι πορεύονται στην βάση ενός θλιβερού και ασφυκτικά απομονωμένου σήμερα χωρίς αύριο, χωρίς χθες. Ήσυχοι και βολεμένοι ακόμη και με ψίχουλα δεν είναι διατεθειμένοι να δουν πέρα από τον αγαπημένο τους εαυτούλη και την μίζερη και ζοφερή καθημερινότητά τους. Αυτοί είναι οι πολλοί και οι πολλοί ήταν πάντοτε λίγοι, λίγοι στην ψυχή και το φρόνημα. 

Οι “πολλοί” ποτέ δεν με ενδιήφεραν και το κείμενο αυτό απευθύνεται σε αυτούς που γύρισαν την πλάτη στις κατάρες ενός ολόκληρου Συστήματος ενάντια στην Χρυσή Αυγή και ξεχωριστά σε εμένα προσωπικά ως το απόλυτο κακό στο σάπιο βασίλειο της τραγελαφικής Δανιμαρκίας τους. ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΩ, ξεχωριστά, ΑΥΤΟΥΣ που παρέμειναν ΠΙΣΤΟΙ στην Σημαία μας, στα Τιμημένα Μελανέρυθρα Λάβαρα με τον Μαίανδρο. Σε αυτούς που δεν ξέχασαν τις ατέλειωτες πορείες μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, σε κάθε πόλη της Ελλάδος όταν το Κίνημά μας προχωρούσε ΕΜΠΡΟΣ μέχρι το αντεθνικό καθεστώς να εξυφάνει μία πρωτοφανή σκευωρία. ΑΥΤΟΥΣ που δεν ξέχασαν και ΜΟΝΟ είναι που τιμώ και δεν με ενδιαφέρουν αυτοί, που τελικά δεν ήταν παρά οι κομπάρσοι, ίσως και οι παρίες στην υπέροχη πορεία μας.  


Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες τίποτε δεν τέλειωσε! Γράψαμε Ιστορία και η Ιστορία αφήνει σημάδια ανεξίτηλα.  


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Πάνε για Βατερλώ οι “Μακεδονομάχοι” της Ν.Δ.




Δεν θα αργήσουν να έλθουν στην βουλή σύμφωνα με δημοσιεύματα οι κυρώσεις των μνημονίων Ελλάδος-Σκοπίων της Συμφωνίας των Πρεσπών και οι μάσκες θα πέσουν, οι “Μακεδονομάχοι” της Ν.Δ. και οι “πατριώτες” συνοδοιπόροι τους θα αποδειχθεί ότι ήταν κοινοί πολιτικοί απατεώνες και εξ ίσου εθνικοί μειοδότες με τους προδότες (όπως οι ίδιοι τους κατηγορούσαν) του ΣΥΡΙΖΑ. 


Γράφεται στις εφημερίδες ότι ο Σαμαράς θα απέχει. Αρκεί  μία απουσία; Γιατί δεν ρίχνει την κυβέρνηση και αυτού του Μητσοτάκη για την Μακεδονία, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε το 1993; Γιατί τουλάχιστον δεν προχωρεί σε μία δημόσια καταγγελία των Μνημονίων και κλήση στους δικούς του βουλευτές (όπως ισχυρίζεται) να τα καταψηφίσουν; Γιατί θα αρκεστεί σε αυτήν την πονηρή και δειλή σιωπή; Η απάντηση είναι απλή. Ο Σαμαράς ελπίζει, ελπίζει σε ένα καλύτερο είτε προσωπικό, είτε “οικογενειακό” πολιτικό μέλλον. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι και αυτός έγινε βουλευτής μέσω υψηλών γνωριμιών, στις οποίες βεβαίως και δεν έμεινε σταθερός. Αλλά ας αφήσουμε τον Σαμαρά.


Όλοι αυτοί που παριστάνανε τους “Μακεδονομάχους” στα συλλαλητήρια, όλοι αυτοί με τις χάρτινες περικεφαλαίες τι απέγιναν τώρα που ο Ιούδας του Έθνους είναι η ΝΔ, τι απέγιναν όλοι αυτοί που κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή και ήθελαν την Ν.Δ. στην εξουσία για να φύγουν οι προδότες, τι απέγιναν; Σιωπή, απόλυτη σιωπή! Στους κάδους των απορριμμάτων τα νάιλον σημαιάκια και φύλαξαν ίσως τις χάρτινες περικεφαλαίες για τις Απόκριες.

ΜΟΝΟ Χρυσή Αυγή - Κανένας Συμβιβασμός για την Μακεδονία μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

“ΤΑ ΝΕΑ”: Η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή γιατί δεν… σεβάστηκε τους κανόνες της δημοκρατίας


Σε λίγες ημέρες συμπληρώνω έναν χρόνο στις φυλακές Δομοκού. Είχαν προηγηθεί 18 μήνες προφυλακίσεως στον Κορυδαλλό. Μετά από μία δίκη, που κράτησε 6 ολόκληρα χρόνια και χίλιες ημέρες σχεδόν μέσα σε ένα κελί δεν γνωρίζω το ΣΚΕΠΤΙΚΟ, τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, τους ΛΟΓΟΥΣ και τα στοιχεία για τα οποία είμαι στην φυλακή το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ… Γνωρίζω μόνο ότι δεν ήμουν αρεστός στο πολιτικό κατεστημένο. Είναι, όμως, αυτός λόγος για να είναι κάποιος φυλακή; Είναι αυτό δικαιοσύνη; Είναι αυτό δημοκρατία; 


Έλεγαν και έγραφαν περί “εγκληματικής οργανώσεως”, τώρα γράφουν άλλα. Άρθρο στα “ΝΕΑ” (Ηλίας Κανέλλης, 11/9/2021, σελίδα 62, “Αντιδημοκρατικός φανατισμός”) γράφει χαρακτηριστικά: 

“Τα χρόνια μετά την χρεοκοπία και τα Μνημόνια, τα χρόνια δηλαδή της βίαιης προσπάθειας του ακροδεξιού και ακροαριστερού αντισυστημισμού να εκπορθήσουν την εξουσία, είχε κυριαρχήσει στη δημόσια συζήτηση ο διαχωρισμός των πολιτικών δυνάμεων με βάση ποιες εντάσσονταν στο συνταγματικό τόξο και ποιες όχι, ουσιαστικά ποιες σέβονταν τους δημοκρατικούς κανόνες και το κοινωνικό συμβόλαιο και ποιες ήθελαν να τα ανατρέψουν. Αντικειμενικά, η εξτρεμιστική ακροδεξιά Χρυσή Αυγή ήταν εκτός συνταγματικού τόξου, το ΚΚΕ επίσης. Κανένα από τα δύο κόμματα δεν σέβεται τους κανόνες της δημοκρατίας, για τη Χρυσή Αυγή αυτό αποδείχτηκε και με τη βούλα του δικαστηρίου.”


Περί “εγκληματικής οργανώσεως” ούτε λέξη! Το “αδίκημά” μου ότι δεν σεβόμουν τους “κανόνες της δημοκρατίας”! Και κατά τα άλλα λένε ότι στην δημοκρατία το φρόνημα είναι ελεύθερο. ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΠΡΟΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ




Πρέπει να πάει κάποιος φυλακή για να μάθει εάν έχει φίλους. Και Δόξα τω Θεώ έμαθα ότι έχω και φίλους και ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ και όλους ΕΣΑΣ σας Χαιρετώ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ με τον ίδιο τρόπο, που χαιρετούσαν εκατομμύρια αγωνιστές της ΙΔΕΑΣ που κυνηγήθηκαν ανελέητα, εκτελέστηκαν, δολοφονήθηκαν ύπουλα, πέθαναν λησμονημένοι και καταραμένοι από την παγκόσμια τυραννία, που εξουσιάζει όχι μόνο τα σώματα, αλλά και τον νου και την σκέψη των λαών, που άβουλοι ακολουθούν τους μεγάλους αρχιτέκτονες του ψεύδους, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι τους οδηγούν στην καταστροφή τους σε μία έρημο Ιδανικών, όπου δεν θα υπάρχει κανένας Θεός, ούτε Ιερό, ούτε η οποιαδήποτε Πίστη.

Έφυγαν πολλοί και πήρανε το ταπεινό μονοπάτι της επιβίωσης, μίας επιβίωσης φτηνής χωρίς Υπερηφάνεια, Τιμή, Αξιοπρέπεια. Αλλά έμειναν και ΠΟΛΛΟΙ σε ΑΡΕΤΗ και αυτό φτάνει αφού οι αριθμοί ΠΟΤΕ δεν είχαν σημασία.


Μαθαίνω ότι συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο της λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής και εμού προσωπικά άτομα ασήμαντα, που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους το ΜΙΣΟΣ και τον ΦΘΟΝΟ εναντίον μου. Τους καταλαβαίνω και τους συμπονώ… Και ακόμη περιμένουμε ΕΜΕΙΣ οι Χρυσαυγίτες να κάνουν την “Επανάστασή” τους ή να πάρουν την εξουσία μίας και εγώ δεν τους άφηνα. Αλλά, γι’ αυτούς να μιλάμε τώρα, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ! Ψηλά τις Σημαίες.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Το “Netflix”, η Χρυσή Αυγή και η “Μνήμη Θανάτου” από τα ΜΜΕ

 



Η εντολή είναι ΑΥΣΤΗΡΗ. Ούτε λέξη για την Χρυσή Αυγή σε δημοσκοπήσεις, πολιτική έρευνα ή ανάλυση. Όσο για εμένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ακόμη και η αναφορά του ονόματός μου. Παλαιά τακτική χαμένη στον χρόνο από την εποχή ακόμη των Φαραώ, που αποστατούσαν. Κάποιοι μάλιστα πληρωμένοι ρουφιάνοι διαδίδουν ότι είμαι βαρειά άρρωστος. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν ισχύει και τους “χαιρετώ”…


Ενώ, όμως, οι ενταύθα δημοσιογράφοι έχουν ξεχάσει την Χρυσή Αυγή και εμένα με έχουν “θάψει” κάποιοι θυμούνται την Χρυσή Αυγή. Όπως το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο NETFLIX, που σε σήριάλ του με τον τίτλο “Μπέκετ” παρουσιάζει τον μαύρο πρωταγωνιστή του, που είναι γιος του γνωστού ηθοποιού Ουάσιγκτον να είναι στόχος Χρυσαυγιτών, που τον καταδιώκουν στην περιοχή Ομονοίας. Έγραψε σχετικά το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: “Ο ταλαντούχος γιος του Ντένζελ Ουάσιγκτον, που όλοι είχαμε θαυμάσει στο “Tenet” του Νόλαν, καταβάλλει κάθε φιλότιμη προσπάθεια να φανεί πειστικός, ενώ δείχνει να συνεργάζεται άψογα με τους Έλληνες ηθοποιούς που η αλήθεια είναι ότι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους… πειστικός Χρυσαύγιτης ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο οποίος επιτίθεται στον “Μπέκετ” στον σταθμό της Ομόνοιας”…


Ακόμη και το NETFLIX μας θυμάται, αλλά στην Ελλάδα όλοι ξαφνικά μας ξέχασαν και πρώτοι απ’ όλους οι “πατριώτες”, που αναζητούν ρόλο και δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι ο ρόλος τους, που ήταν να κτυπήσουν την Χρυσή Αυγή, τέλειωσε. Όλοι μας έχουν δήθεν ξεχάσει, αλλά θα έρθει η ώρα που θα μας θυμηθούν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Μόνο για Χρυσαυγίτες



Επιθυμώ μέσα από το κελί μίας φυλακής, στο οποίο ευρίσκομαι για τις ΙΔΕΕΣ μου να πω ένα μεγάλο ΧΑΙΡΕ σε όλες και όλους τους ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ άνδρες και τις γυναίκες της Χρυσής Αυγής που παραμένουν σταθεροί σαν βράχοι ενάντια στην θύελλα, που έπληξε το Κίνημά μας. Μία θύελλα, που οργανώθηκε από σκοτεινούς παρακρατικούς μηχανισμούς με εντολή του Συστήματος χωρίς εξαίρεση. Όλα τα ΜΜΕ εναντίον μας παραβιάζοντας κάθε νόμο, κάθε διάταξη συνταγματική.


Σχεδόν 290 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες ήταν στο πλευρό μας τον Μάιο του 2019 (Ευρωεκλογές) και περίπου 170 χιλιάδες τον Ιούλιο στις εθνικές εκλογές. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν δύο χρόνια και φυσικά δεν “χάθηκαν” όλοι αυτοί! Στα χρόνια αυτά το καθεστώς συνέχισε να μας πολεμάει με κάθε τρόπο. Ανάμεσα στους “τρόπους” τους η ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ, η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ. Εις ό,τι με αφορά, αφού έριξαν επάνω μου κάθε είδους λάσπη, τώρα με έχουν εξαφανίσει, λες και δεν υπήρξα ποτέ, δεν ήμουν αυτός, ο μόνος που οδήγησε νικηφόρα επί 9 χρόνια ένα Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα. Και στην “εξαφάνιση” μου αυτή συμμετέχουν ΟΛΟΙ και φιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι και “πατριώτες”…

Δυστυχώς γι’ αυτούς υπάρχω και δίνω την μάχη μου με ό,τι μέσον διαθέτω. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν με έχει λυγίσει ούτε η φυλακή η άδικη του καθεστώτος, ούτε η χολή των “φίλων”.   


Στην προσπάθειά τους αυτή συμπαραστάτες το Σύστημα έχει και πολλούς που μετανόησαν, ανακάλυψαν με καθυστέρηση πολλών χρόνων λάθη μου, που αποκηρύσσουν ό,τι μέχρι χθες υμνούσαν!  Ας είναι… Πέρα από την πικρία το μέγεθος είναι ασήμαντο και ο εχθρός δεν είναι όσοι προσπαθούν “κανιβαλίζοντας” την Χρυσή Αυγή να αποκτήσουν πολιτική οντότητα και γι’ αυτό τυγχάνουν προβολής γιατί αυτό βολεύει το Σύστημα. Ο εχθρός είναι η παγκόσμια τυραννία, η οποία αισθάνθηκε δέος από το γεγονός ότι ένα Κίνημα Λαϊκό Εθνικιστικό Αντικαπιταλιστικό όρθωσε υπερήφανα το κεφάλι του απέναντι στην εξουσία τους. Και το Κίνημα αυτό, το Κίνημά ΜΑΣ, και το “ΜΑΣ” αφορά ΜΟΝΟ όσους και όσες παραμένουν Πιστοί στην Ιδέα και την Σημαία, δεν είναι δυνατόν να το λυγίσουν οι διώξεις. Οι διώξεις είναι που αναδεικνύουν όσους παραμένουν ΔΥΝΑΤΟΙ. Σε όλους εσάς Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες ένα ΧΑΙΡΕ μέσα από την καρδιά μου και η ξεχνάτε το σύνθημά μας: “Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ”!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΒΙΕΤ - Μία Κάλπικη Ιστορία και μία κηδεία




Ημέρα Τετάρτη Σεπτεμβρίου 8 ώρα 3 το μεσημέρι και στην κρατική τηλεόραση βλέπουμε τα όσα συμβαίνουν στην Μητρόπολη Αθηνών. Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 παρακολουθήσαμε στην ΕΤ1 μία συνέντευξη του αποθανόντος Μίκη Θεοδωράκη στην κ. Βίκυ Φλέσσα, στην οποία ευθέως δηλώνει ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει Θεός και ότι από το τίποτε πηγαίνουμε στο τίποτε.


Και όμως μεγαλόσχημοι ρασσοφόροι συμμετέχουν στο όλον δρώμενον χωρίς πρόβλημα… Πρωτοστάτης στα όσα λαμβάνουν χώρα το ΚΚΕ. Μάλιστα άτομα με κόκκινα περιβραχιόνια ήταν στην είσοδο της Μητροπόλεως. Παρών στην τελετή και ο γνωστός Τούρκος μουσικός Λιβανελί, που έχει υμνήσει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, τον Αττίλα του 1974. Είναι γνωστόν ότι ο Λιβανελί μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη πρωτοστάτησαν στις φιέστες της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και ότι ο ίδιος ο Ερντογάν είχε λάβει πρόσκληση και είχε επισκεφθεί στο σπίτι του τον Μίκη Θεοδωράκη το 2010. Εκεί μαζί με το ΚΚΕ και ο Κυριάκος Βελόπουλος, που ψήφισαν πολλοί “πατριώτες” και “εθνικιστές”. Ήταν όλοι εκεί… Βεβαίως ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ των νεκρών είναι ΑΡΧΗ ΙΕΡΗ για τους Έλληνες από τον καιρό της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ, όχι όμως και η παραχάραξη της Ιστορίας. Όπως σεβαστό είναι και το γεγονός να υφίσταται κάποιος διώξεις για τις Ιδέες του, όποιες και εάν είναι αυτές. Περισσεύει ασφαλώς η υποκρισία από το ΚΚΕ. Πριν δύο μόλις χρόνια όταν ο Μίκης μίλησε στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, το ΚΚΕ μίλησε για… φασιστική φιέστα και τώρα τον τιμά! Σε άλλους έκανε το ΚΚΕ χειρότερα… Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη σημαντική, αλλά σίγουρα όχι κομμουνιστική. Πόσον μάλλον τα τραγούδια του, όταν οι στίχοι τους είναι ποιήματα του Κάλβου, του Ελύτη, του Σεφέρη, του Γκάτσου, του Σικελιανού. Εκτός εάν φτάσουμε στον έσχατο παραλογισμό να θεωρήσουμε όλους αυτούς κομμουνιστές!   


Όπως ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ την ευθύνη για τα δρώμενα της κηδείας είχε το ΚΚΕ. Ιδού στάδιον δράσης λαμπρόν για το κόμμα του “λαού”, το ΚΚΕ: Γραφείο Τελετών! Μετά την επιτυχή του καριέρα στην αγοραπωλησία καναλιών μέσω όφσορ εταιρείας το κόμμα, που θα κάνει την επανάσταση του προλεταριάτου, ανακάλυψε και νέα δραστηριότητα.


Αξίζει πάντως να εξετάσουμε από πλευράς πολιτικής όσα έγιναν και δεν έγιναν όλες αυτές τις ημέρες γύρω από το θάνατο του μουσικού και πολιτικού Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίον πολιτικό και την δράση του και όχι για τον μουσικό θα μιλήσει η Ιστορία όταν θα χαθούν οι εντυπώσεις γύρω από το μέγα μυστήριο του θανάτου (από ΟΛΟΥΣ σεβαστό από τον καιρό της “Αντιγόνης”) και βεβαίως όταν θα σιγήσουν τα υστερικά δοξαστικά των καναλιών των ολιγαρχών με τις αριστερές ψυχές και τις δεξιές τσέπες. Αν και πιστεύω ότι η Ιστορία έχει ήδη μιλήσει με την κατάρρευση του κομμουνισμού, την ιστορική χρεωκοπία του μπολσεβικισμού, την οποία και ο αποθανών χρεώνεται όντας κατά δήλωσή του κομμουνιστής.


Ο πολιτικός Μίκης Θεοδωράκης, λοιπόν, υπέστη διώξεις, φυλακίσεις, εξορίες για τα πιστεύω του και αυτό τον τιμά. Πως γίνεται τώρα αυτοί πολιτικά ευθύνονται για τα δεινά του να τον τιμούν ως πολιτικό, ενώ οι ίδιοι τον φυλάκιζαν και τον εξόριζαν, αυτό μόνο η κακομοιριά των νεοραγιάδων της δεξιάς των αστών και του κέντρου μπορεί να ερμηνεύσει. Κακομοιριά και δολερή υστεροβουλία από τους επιγόνους της αστικής δεξιάς και του κέντρου (κυβέρνηση Σοφούλη-Βενιζέλου), που τον καταδίωξαν.


Παραπονέθηκε όπως διαβάσαμε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί τον γιουχάρανε στην Μητρόπολη και μάλιστα με το σύνθημα “Μητσοτάκη κάθαρμα”. Ας είναι ευχαριστημένος, που τον γιουχάρανε αυτοί που ήταν στην Μητρόπολη και το ερώτημα είναι γιατί δεν τον γιουχάρουν αυτοί που ΔΕΝ ήταν στην Μητρόπολη, οι “δεξιοί”, οι “εθνικόφρονες” που τον ψήφισαν. Όσο για την παρουσία του Κυριάκου Βελόπουλου ας τον χαίρονται οι “εθνικιστές” που τον ψήφισαν.


Τίμησαν (ΟΛΟΙ) τον πολιτικό Θεοδωράκη. Είναι φυσικό! Κατά καιρούς είχε περάσει από ΟΛΟΥΣ! Ήταν με το ΚΚΕ (κατά καιρούς), ήταν και  με το ΚΚΕ-Εσωτερικού (κατά διαστήματα), ήταν σε στενή σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) και είχε αναλάβει ειδική αποστολή για την εδραίωση της ελληνοτουρκικής “φιλίας”. Και ήταν και με την Ν.Δ. (συνεργαζόμενος βουλευτής επικρατείας) και Υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ήταν κατά καιρούς με όλους, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία δυστυχώς των πολιτών-ψηφοφόρων αυτής της χώρας και κατά τούτο αντιπροσώπευε όντως μεγάλο τμήμα του λαού.


Είπαν ότι ήταν αγωνιστής της ελευθερίας… Και διαβάζοντας το βιογραφικό του έμαθα ότι τιμήθηκε στην Μόσχα των Σοβιέτ το 1957, λίγους μόνο μήνες μετά την σφαγή του λαού της Ουγγαρίας το 1956 από τα κομμουνιστικά τανκς. Στην Ουγγαρία όπου για την αληθινή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πέθαναν χιλιάδες πατριώτες και όχι για την ελευθερία των τανκς, που τιμούσε τον Μίκη Θεοδωράκη, των τανκς που είναι… καλά(!) όταν επάνω τους έχουν σφυροδρέπανο. 


Προκλητικός ο Γραμματέας του ΚΚΕ είπε ότι τιμά τον Μίκη πολεμιστή των Δεκεμβριανών του 1944 όταν οι μπολσεβίκοι αιματοκύλισαν την Ελλάδα. Και ύστερα μας μιλάνε για… “εθνική ενότητα”! Σιωπή και μάτια χαμηλωμένα από τους πολιτικούς εκπροσώπους της “δεξιάς” (Μητσοτάκης, Βελόπουλος). Και αυτό φυσικό.


Τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν καθαρά ότι σε έναν κόσμο, στον οποίο ο μπολσεβικισμός έχει τελειώσει αφήνοντας πίσω του χαμένες γενιές, χρόνια πικρά και περισσότερα από 100 εκατομμύρια νεκρούς, μέσα σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει μία χώρα, που το να είσαι κομμουνιστής είναι τίτλος τιμής! Η χώρα αυτή είναι η Ελλάδα, το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, που εξουσιάζουν σκληροί καπιταλιστές με ψυχή μπολσεβίκικη. Φυσικό είναι, λοιπόν, όντας αληθινός ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και όχι “fake” να είμαι στην φυλακή, στο Γκουλάγκ της ψευτοδημοκρατίας τους, που είναι μία τυραννία με ψυχή πέρα για πέρα κομμουνιστική.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Μία εικόνα της Παρακμής: Εισακτέοι στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων




Στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) εισάγονται κάθε έτος δύο κατηγορίες υποψηφίων Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού. Η μία κατηγορία είναι αυτή των ΟΠΛΩΝ, των Αξιωματικών οι οποίοι είναι οι μάχιμοι του Στρατεύματος (Πεζικό, Τεθωρακισμένα, Πυροβολικό, Μηχανικό, Διαβιβάσεις), αυτοί οι οποίοι μάχονται στην πρώτη γραμμή και αυτοί των ΣΩΜΑΤΩΝ, οι οποίοι έχουν αποστολή την διοικητική μέριμνα του Στρατεύματος.

Μου έχει κάνει εντύπωση ότι ΑΝΤΙΘΕΤΑ από ό,τι ίσχυε εδώ και σχεδόν εκατό χρόνια, την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία και ίσως και περισσότερο οι πρώτοι σε ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ δεν επιλέγουν την κατάταξή τους στα ΟΠΛΑ, αλλά στα… ΣΩΜΑΤΑ! Και αυτό ενώ είναι δεδομένο και προβλέπεται στην ηγεσία του Στρατού να τοποθετούνται ΠΑΝΤΑ Αξιωματικοί των Όπλων και όχι των Σωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι “καλύτεροι” (στην βαθμολογία) δεν επιλέγουν την πρώτη γραμμή, ούτε έχουν την φιλοδοξία να ηγηθούν του Στρατεύματος. Εάν αυτό δεν αποτελεί ΠΑΡΑΚΜΗ της Στρατιωτικής Ιδέας, τότε τι είναι; Σημειώνεται ότι σε παλαιότερα χρόνια στα Σώματα πήγαιναν συνήθως αυτοί με την χαμηλότερη επίδοση στο τέλος του 4ου έτους και μάλιστα αυτό δεν ήταν επιλογή τους.


Έρχονται ή μάλλον ήλθαν και τα χειρότερα, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα του 2021 για τους εισακτέους της Ευελπίδων. Σύμφωνα με αυτά και πάλι οι “καλύτεροι” (σε βαθμολογία) επιλέγουν τα Σώματα και βάσει των κριτηρίων εισάγονται 71 υποψήφιοι αντί των 73 θέσεων, οι οποίες είχαν προκηρυχθεί.


Ερχόμαστε τώρα στα ΟΠΛΑ, για τα οποία είχαν προκηρυχθεί 296 και συμπληρώθηκαν μόλις… 184! Οι κατά ΝΔ, λοιπόν, “αριστείς” δεν θέλουν την Πρώτη Γραμμή, ούτε τα αστέρια των Στρατηγών, θέλουν τα μετόπισθεν, την ησυχία τους και τις λιγότερες μεταθέσεις.

Η εικόνα αυτή είναι θλιβερή για ένα Έθνος σε κατάσταση πολιορκίας με την ενδοξότερη Στρατιωτική Ιστορία του κόσμου. Εκεί έχουν καταντήσει την Ελλάδα, αλλά τι να περιμένει κανείς όταν την χώρα εξουσιάζουν φυγόστρατοι και λουφαδόροι.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Φυλακές Δομοκού 2021

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ένας λαός σε αναζήτηση “Σωτήρα” και η Χρυσή Αυγή




Ένας από τους λόγους (σύμφωνα με τους “αναλυτές”) της εκλογικής πτώσεως της Χρυσής Αυγής ήταν ότι ο λαός μετά από επτά ολόκληρα χρόνια στην βουλή του Εθνικιστικού Κινήματος δεν το θεωρούσε πλέον δύναμη αντισυστημική.

Πράγματι αυτό το αβάσιμο και δόλιο επιχείρημα χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον εναντίον μας. Αβάσιμο γιατί η Χρυσή Αυγή σταθερά στάθηκε πάντα ενάντια στο Σύστημα και δόλιο γιατί γνώριζαν πολύ καλά αυτοί, οι οποίοι διακινούσαν την εν λόγω συκοφαντία ότι αυτό ήταν πέρα για πέρα ψέμα. Εν τοιαύτη περιπτώσει αυτά έγιναν και το παρελθόν δεν μπορεί να το αλλάξει ούτε ο Θεός.


Ζούμε ήδη εδώ και δύο χρόνια την μετά Χρυσή Αυγή εποχή για όσους πιστεύουν ότι το Κίνημά μας τέλειωσε γιατί εγώ δεν το πιστεύω. Προς αυτούς, λοιπόν, απευθυνόμενος και σε αυτούς αναφερόμενος παρατηρώ να επιστρέφει ένα κλίμα αναζητήσεως “Σωτήρα” και εδώ αρχίζει ένα πραγματικό θέατρο σκιών, αντάξιο μίας παραστάσεως Καραγκιόζη και μάλιστα όχι του Ελληνικού (Χαρίδημος, Σπαθάρης, Μόλλας κλπ.), στον οποίον υπάρχουν αληθινά έργα τέχνης, αλλά του τουρκικού με τις γνωστές κακοτεχνίες.


Αναζητώντας “σωτήρα”, λοιπόν, μέσα στην απελπισία τους ξεχνούν ότι για δέκα ολόκληρα χρόνια υπήρχε ένα Κίνημα, η Χρυσή Αυγή, που πολεμούσε το Σύστημα και το Σύστημα το μισούσε. Το πλέον εξωφρενικό να μιλούν για “ενότητα” οι ίδιοι που έπληξαν την ΕΝΟΤΗΤΑ. Ασήμαντος ο ρόλος τους (και ασήμαντος θα μείνει) και δεν τους χρεώνω την εκλογική πτώση, που ήλθε από τον πόλεμο τον σκληρό και τον βρώμικο του κατεστημένου, του οποίου όμως τα σχέδια υπηρέτησαν συνειδητά ή ασυνείδητα.


Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, Ψηλά τις Σημαίες! 

Γράψαμε ΙΣΤΟΡΙΑ και η ΙΣΤΟΡΙΑ πάντοτε επαναλαμβάνεται.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

“Πατριώτες”: Δεν ήταν… φασίστας ο Ιωάννης Μεταξάς




Τα θέλουν όλα δικά τους! Σύντριμμα έλεγε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης το Σύνταγμα, δημοκράτη και… Συνταγματικό τον θέλουν οι φιλελεύθεροι “δεξιοί”. Και τι να κάνει ο Κολοκοτρώνης; Να τους διαψεύσει από τον άλλο κόσμο; 


Το Σύνταγμα κατήργησε ο Ιωάννης Καποδίστριας, που ήταν υπουργός του Τσάρου της Ρωσσίας, που βεβαίως δεν είχε Σύνταγμα, δημοκράτη τον θέλουν και αυτόν, αλλά όσο ζούσε ο “πατέρας” τους ο Μαυροκορδάτος ο καρμπονάρος τον έλεγε τύραννο. 


Διάβασα, λοιπόν, ένα άρθρο σε δεξιά εφημερίδα, στο οποίο φέρελπις (πολιτευάμενος ίσως;) δεξιός έγραφε ότι κακώς κατηγορούν τον Μεταξά σαν φασίστα. Φασίστας πράγματι δεν ήταν γιατί δεν ήταν Ιταλός, ήταν όμως αντικοινοβουλευτικός και Εθνικιστής, ήταν ένας από αυτούς που αριστεροί και δεξιοί(;) αποκαλούν φασίστες.


Δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες οι εγγραφές στο ημερολόγιό του στις οποίες με σφοδρότητα καταφέρεται εναντίον της δημοκρατίας. Με την κήρυξη δε του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου γράφει στο Ημερολόγιο του: 

“Πόλεμος! Οι Εβραίοι κηρύσσουν τον πόλεμο στην Γερμανία”.

Αυτός ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ισπανική γρίππη και COVID-19



Συνεχίζεται η προπαγάνδα του θανάτου. Πάντοτε ο θάνατος ήταν εμπόρευμα “ευπώλητον” μέσα στους αιώνες. Επιστήμονες(;) σε ρόλο μαθητευόμενου μάγου, ίδιου και απαράλλακτου με το γνωστό καρτούν του Γουώλτ Ντίσνεϊ (“φαντασία”), κτίζουν μία τεράστια Σπιναλόγκα, όπου θέλουν να στοιβάξουν τους ίσους σχεδόν Έλληνες.


Σε τηλεοπτική εκπομπή άκουσα Ιατρό Καθηγητή Πνευμολογίας να λέει ότι στα σχεδόν δύο χρόνια της “πανδημίας” (που δεν είναι πανδημία) πέθαναν σε ολόκληρο τον κόσμο των 8 δις. κατοίκων 4,5 εκατ. ανθρώπων, δηλαδή 1 στους… 1.600! Είναι αυτό πανδημία; Ας μην αναφερθούμε στον μαύρο θάνατο, όπου το ποσοστό των θανάτων ξεπερνούσε σε πολλές περιπτώσεις το 30% των κατοίκων μίας πόλεως (1 στους 3!) και ας μιλήσουμε για την Ισπανική γρίππη (Made in USA) των ετών 1918-1920, όπου σε πληθυσμό παγκόσμιο μικρότερο του 1 δισ. πέθαναν από 60-100 εκατομμύρια, δηλαδή σχεδόν 1 στους 10! Αυτό ήταν πράγματι πανδημία, που όμως δεν άλλαξε τον κόσμο. Αυτό που συμβαίνει με τον COVID είναι ότι χρησιμοποιείται σαν αφορμή (με άφθονη προπαγάνδα) για να σύρουν υπόδουλα τα Έθνη στην Παγκοσμιοποίηση.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

“Ακροδεξιοί” και Χρυσή Αυγή: Όταν με εντολή Μάκη Βορίδη κυμάτισαν μεσίστιες οι Σημαίες για τον Μίκη Θεοδωράκη



Η αστική δεξιά (εντός ή εκτός εισαγωγικών) ήταν πάντοτε δειλή και a priori νικημένη ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά απέναντι στην αριστερά και όχι μόνον μετά, αλλά και πριν την μεταπολίτευση. Και το ίδιο συνέβαινε είτε κυβερνούσε ως δήθεν καθαρόαιμη δεξιά, είτε ως φιλελεύθερο αντικομμουνιστικό κέντρο. Στο μόνο που ήταν ακραία η πολιτική τους έναντι της αριστεράς ήταν στα όσα κέλευε η πρεσβεία των ΗΠΑ και τα οποία αφορούσαν την αντιπαράθεση με την ΕΣΣΔ μέσα στα πλαίσια του ψυχρού πολέμου. Μάλιστα δίχως ίχνος εθνικής ευπρέπειας θυσίαζαν οι κυβερνήσεις οι δήθεν “πατριωτικές” τα Δίκαια του Ελληνισμού κατ’ εντολήν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ. Επιγραμματικά αναφέρω: Α) Αναγνώρισαν την Γιουγκοσλαβία του Τίτου με την Ομόσπονδη δημοκρατία της ψευτο-Μακεδονίας κατόπιν συμμαχικών πιέσεων όταν ο Τίτο συγκρούστηκε με τον Στάλιν. Β) Ακολούθησαν την ολέθρια πολιτική της ελληνοτουρκικής “φιλίας” με οδηγίες ΝΑΤΟ ακόμη και μετά το ΠΟΓΚΡΟΜ κατά του Ελληνισμού το 1955 και επιπλέον άνοιξαν τις πύλες της τουρκικής προπαγάνδας στους μουσουλμάνους της Θράκης μας. Γ) Θυσίασαν τα ΔΙΚΑΙΑ του Ελληνισμού της Κύπρου μας με τις Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου με μία “ανεξαρτησία” με εγγυήτρια δύναμη και την… Τουρκία Αυτή ήταν και η αρχή του Αττίλα. Και πολλά άλλα…


Όλα αυτά τα χρόνια (1950-2020), δύο ολόκληρες γενιές Ελλήνων έζησαν μία πολιτική ζωή, όπου στο άκρο της “δεξιάς” υπήρχαν κάποιοι πατριδοκάπηλοι ως άλλοθι, οι οποίοι ήταν οι πλέον φανατικοί υπέρμαχοι του αντεθνικού και ξενόδουλου κράτους των αστικών κομμάτων δεξιάς, κεντροδεξιάς, κεντροαριστεράς.


Και ξαφνικά κάπου στα 2010 εμφανίστηκε ένα πολιτικό Κίνημα, που το είπαν “ακροδεξιό”, αλλά δεν είχε καμία σχέση με τους ρουφιάνους του χωροφύλακα και με τις δήθεν “εθνικές” οργανώσεις, που πλήρωναν οι μυστικές υπηρεσίες και η γνωστή πρεσβεία. Ένα Κίνημα, το οποίο ασκούσε σκληρή κριτική στην ξενοκρατία είτε αυτή είχε Ευρωπαϊκή σφραγίδα (Ε.Ε.), είτε Αμερικανική (ΝΑΤΟ). Ήταν σαφέστατα τοποθετημένο ενάντια στο μεγάλο ψέμα της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και της διεφθαρμένης πλουτοκρατίας-ολιγαρχίας που εξουσιάζει την χώρα. Δεν ήταν η “ακροδεξιά”, που ξέρανε, που πληρώνανε, που τους υπηρετούσε και αυτό ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για το Σύστημα.


Έτσι,  λοιπόν, μέσα στα πλαίσια αντιμετωπίσεως του ΠΑΡΑΔΟΞΟΥ αυτού πολιτικού φαινομένου στρατολόγησαν “ακροδεξιούς”, “χρυσαυγίτες”, κάθε πρόθυμο και… ευάλωτο από αμαρτίες για να κτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. 


Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε τρεις πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. του Γ. Καρατζαφέρη να είναι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.    

Ο ένας μάλιστα εξ αυτών, ο Μάκης Βορίδης, πρώην αρχηγός της νεολαίας ΕΠΕΝ με εντολή Γεωργίου Παπαδοπούλου, ως υπουργός εσωτερικών διέταξε να κυματίσουν μεσίστιες οι Σημαίες για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, του κομμουνιστή σύμφωνα με την τελευταία επιστολή του Θεοδωράκη. 


Και δεν πάνε πολλά χρόνια που ο Μάκης Βορίδης πήγαινε στα Μνημόσυνα σε Μακρυγιάννη, Μελιγαλά, Γράμμο, Βίτσι για να τιμήσει τα θύματα των κομμουνιστών. Γνήσιος “ακροδεξιός” καθ’ όλα και άριστος γενίτσαρος του αστικού κράτους.


Έκανε και κάνει αυτό που δεν θα έκανε ΠΟΤΕ η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτός αυτός είναι υπουργός και εμείς στην φυλακή…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...