Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Επιμένω το τενεκεδένιο στέμμα της "fake" ακροδεξιάς θα σκουριάσει!


 

Το τελευταίο κείμενο μου στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής είχε τίτλο «Το τενεκεδένιο στέμμα τους θα σκουριάσει, αλλά η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων θα μείνει». Επιμένω σε αυτό και πριν ακόμη περάσει μια ημέρα από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 θα μπορούσα να πω ότι επιβεβαιώθηκα από όσα λένε οι μέντορες και ηγέτες του κόμματος, το οποίο εμφανίζουν όχι τώρα μόνο αλλά από τις τελευταίες δυο προεκλογικές εβδομάδες και τα ΜΜΕ του κατεστημένου, που αγκάλιαζαν με στοργή αυτόν τον τραγέλαφο που εμφάνισαν ως… «διάδοχο της Χρυσής Αυγής». 

Στην προμετωπίδα του κειμένου μου αυτού, το οποίο δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή, παρέθετα στην αρχή ένα απόσπασμα από το ημερολόγιο του Ιωάννη Μεταξά, στο οποίο έλεγε ότι η δημοκρατία είναι το παιδί του καπιταλισμού, είναι το όργανο με το οποίο ο καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα. Και πράγματι έτσι έγινε σε αυτές τις εκλογές. Επί έξι ολόκληρους μήνες απόλαυσε όντας φυλακισμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης, κάποτε Χρυσαυγίτης και παντελώς άγνωστος πριν τη Χρυσή Αυγή, πρωτοφανή δημοσιότητα και προβολή από κανάλια και εταιρίες δημοσκοπήσεων. Είχε στη διάθεση του λογαριασμό στο YouTube, στο Twitter ενώ εμένα μου έριξαν και το προσωπικό ακόμη ιστολόγιο τρεις ημέρες μόλις πριν τις εκλογές. Επίσης όλα μου τα άρθρα με τις θέσεις μου τις οποίες έγραφα και από αυτή την εφημερίδα τις έθαβαν κανονικά, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει διαλυθεί.

Η Χρυσή Αυγή βεβαίως δε μπορούσε να λάβει μέρος στις εκλογές. Όχι μόνο λόγω εμού, αλλά και γιατί μια πρόταση του νομοθετήματος ήταν εντελώς φωτογραφική μόνο για τη Χρυσή Αυγή. Και η πρόταση αυτή ήταν ότι αποκλείεται των εκλογών ένα κόμμα του οποίου έχει διατελέσει πρόεδρος καταδικασθείς έστω και σε πρώτο βαθμό για εγκληματική οργάνωση. Αυτό το κόμμα είναι ένα και μοναδικό, η Χρυσή Αυγή. Αντίθετα, το οποιοδήποτε άλλο κόμμα καταδικασθέντος στη δίκη της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να λάβει μέρος εάν δεν ήταν υποψήφιος ο καταδικασθείς, ο οποίος όμως θέλησε να κάνει σόου με τη βοήθεια των καναλιών ως αδικημένος για να υποστηρίξει τελικά το κόμμα Σπαρτιάτες, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τον εθνικισμό.

Περίπτωση Στίγκα

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προέδρου του κόμματος αυτού Στίγκα, ο οποίος είπε ότι ποτέ δεν ήλθε στη Χρυσή Αυγή γιατί απεχθανόταν τη βία. Ο ίδιος ο Στίγκας όμως είχε πάει στο κόμμα του πρώην βουλευτού Γιάννη Λαγού και δέχτηκε τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη. Αυτοί δεν ήταν Χρυσή Αυγή που δήθεν απεχθανόταν; Η αλήθεια είναι ότι όσο επικεφαλής στη Χρυσή Αυγή ήμουν εγώ δεν υπήρχε θέση για τον οποιονδήποτε Στίγκα, ο οποίος είχε γυρίσει σχεδόν όλα τα κόμματα αρχίζοντας από Νέα Δημοκρατία, συνεχίζοντας με την Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμάρα που κατ’ ουσίαν στήριξε τον Σημίτη, ακολούθως με τον Καρατζαφερη του μνημονίου και την κυβέρνηση Παπαδήμα και εν συνέχεια με το κόμμα “Ρίζες” του Καπερνάρου και του Μπαλτάκου. Ήταν και στο “ΚΥΜΑ” του Πλεύρη, ενώ το παρόν έδωσε και στο “ΕΛΑΣΥΝ” του Γιάννη Λαγου. Για να έχει όμως μια «καβάτζα» ίδρυσε το 2017 (και δε ξέρουμε κατά πόσο έγκυρο είναι αυτό το κόμμα και εάν είχε τις 200 υπογραφές που προβλέπονται) το κόμμα Σπαρτιάτες. Δε μπορούσε όμως να κάθεται ήσυχος και έτσι το 2019 πήγε με τον θρυλικό Βασίλη Λεβέντη στην “Ένωση Κεντρώων” όπου «θριάμβευσε» στις εθνικές εκλογές του 2019 παίρνοντας στη Βοιωτία 35 ψήφους και ερχόμενος τελευταίος. Και αυτόν τον άνθρωπο ο Ηλίας Κασιδιάρης τον πρότεινε και τον στήριξε ως αρχηγό των εθνικιστών. Ας τον χαίρονται όσοι ήξεραν. Αυτοί οι δήθεν εθνικιστές που χρειαζόντουσαν έναν υποψήφιο του Λεβέντη για να σώσουν την Ελλάδα. Όσοι δεν ήξεραν από την άλλη δε φταίμε εμείς, αφού η συνωμοσία της σιωπής για τη Χρυσή Αυγή έχει επιβληθεί σε όλα τα ΜΜΕ. Επιπλέον στο μόρφωμα αυτό το οποίο σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον εθνικισμό υπάρχουν προσωπικές επιλογές μεγιστάνων του χρήματος και της διαπλοκής. Και βεβαίως στελέχη μέχρι χθες της Νέας Δημοκρατίας. Πολύς κόσμος όμως ψήφισε το κόμμα αυτό, πιστεύοντας ότι ψηφίζει την Χρυσή Αυγή. Δεν τον παρεξηγούμε γιατί δεν ήξεραν. Ήρθε όμως ο καιρός να μάθουν. Άφησα για τελευταίο κάποιες δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου.

Υπέρ της “Ανοιχτής Κοινωνίας” 

Τι σχέση έχει αλήθεια ο εθνικισμός με τον νεοφιλελευθερισμό που δήλωσε ότι πιστεύει ο «Σπαρτιάτης» Στίγκας; Τι σχέση έχει αλήθεια η εθνικοσοσιαλιστική Σπάρτη με τον φιλελευθερισμό; Επίσης ο εκπρόσωπος τύπου δικηγόρος Κατσιβαρδάς δήλωσε ότι είναι υπέρ μιας ανοιχτής κοινωνίας και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, θυμίζω ότι υπέρ της ανοιχτής κοινωνίας και έτσι διαφημίζει το ίδρυμα του Open Society είναι o George Soros και ο κατήφορος δε σταματά εδώ. Ο ίδιος άνθρωπος μετά τις εκλογές δήλωσε ότι ευχαριστεί αυτούς που τους ψήφισαν ασχέτως πιστεύω, χρώματος, προέλευσης και ταυτότητας. Και όταν μιλάμε για ταυτότητα στη σημερινή φρασεολογία εννοούμε σεξουαλική ταυτότητα γιατί βεβαίως δε θα μπορούσε να ψηφίσει κανείς στην Ελλάδα με αγγλική ή ρωσική ταυτότητα.

 

Επιμένω το στέμμα τους είναι τενεκεδένιο και ο καιρός θα δείξει ποιοι κάναν λάθος, ποιοι πρόδωσαν την ιδέα στην οποία υποτίθεται ότι πίστευαν αλλά δεν την πίστεψαν ποτέ. Αλήθεια όλοι αυτοί που ψήφισαν μαζί με «Έλληνες ανεξαρτήτως χρώματος» και έτυχε να είναι σε κάποια από τις μεγαλειώδεις πορείες με τις δάδες με τις Γαλανόλευκες και τα μαυροκόκκινα λάβαρα της Χρυσής Αυγής, δεν ντρέπονται;

Αφήνουμε πίσω κατά το γνωστόν «άφετε τους νεκρούς θάπτειν τους εαυτών νεκρούς» και προχωρούμε προς μια νέα Χρυσή Αυγή που σίγουρα θα ανατείλει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Το τενεκεδένιο στέμμα τους θα σκουριάσει, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων θα μείνει




“ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ή ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” 

                                                                ΠΛΑΤΩΝ

“Η Δημοκρατία –η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα … Αυτό το είδος της Δημοκρατίας χρειάζεται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα, και συνεπώς μεγάλα κεφάλαια.”                    

                                                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Τα σοβαρά εθνικά θέματα παραμένουν ανοικτά και το πολιτικό κατεστημένο της χώρας τραγικά ανεπαρκής. Όμως, κανείς δεν ασχολείται με αυτά, γιατί έχουμε εκλογές. Όπως τότε το 1920, που οι εκλογές έφεραν την Μικρασιατική καταστροφή. Στην Αλβανία συνεχίζουν να κρατούν στην φυλακή τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρας και το κράτος των Αθηνών περιορίζεται σε λόγια του αέρα. Μέσα σε όλα τα άλλα συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την συνθήκη της Λωζάννης. Για την επέτειο αυτή έγινε συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η πρόεδρος της δημοκρατίας δήλωσε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κατόρθωμα αυτή η συνθήκη, η οποία υπήρξε μία μεγάλη ήττα της Ελλάδος. 

Ήταν τότε λίγες ημέρες πριν την καταστροφή όταν ο Ιωάννης Μεταξάς έλεγε ότι είναι ανοικτό το πεδίο για να κρατήσει η Ελλάδα την Ανατολική Θράκη, την Ίμβρο και την Τένεδο. 

Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Μεταξάς έγραφε το 1922 στην εφημερίδα “ΧΡΟΝΙΚΑ”: “Είμεθα εις θέσιν εν Θράκη να προβώμεν εις δράσιν. Η Θράκη χωρίζεται δια θαλάσσης από του εχθρού, είναι επομένως ευχερής η άμυνα αυτής με μικρές δυνάμεις.Έπειτα, κοίται επ’ αυτής η Κωνσταντινούπολις, η συγκέντρωσης επομένως εν Θράκη Στρατού, κυρίως δε μεγάλης δυνάμεως εις Τσατάλτζαν έναντι της Κωνσταντινουπόλεως θα απετέλουν σπουδαία επιχειρήματα διά τας περί Θράκης διπλωματικάς διαπραγματεύσεις.” (Σπύρου Μελά, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, Εκδόσεις Historia Αθήνα 2016).

Τελικά, ως γνωστόν, στα εκατό αυτά χρόνια η Τουρκία ξερίζωσε τον Ελληνισμό από την Κωνσταντινούπολη, όπου ζούσαν σχεδόν τριακόσιες χιλιάδες Έλληνες και βεβαίως από την Ίμβρο και την Τένεδο και ο Ελευθερίος Βενιζέλος, του οποίου το άγαλμα (πολύ σωστά!) ευρίσκεται στην βουλή, παραχώρησε χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά, Ανατολική Θράκη, Ίμβρο και Τένεδο στους Τούρκους σε πλήρη συνεννόηση με τους Άγγλους παρ’ όλη την αντίθετη άποψη του Πάγκαλου διοικητού της Στρατιάς της Θράκης  και του Χατζηκυριάκου του επικεφαλής του Πολεμικού μας Στόλου, που ήθελαν να καταλάβουν την Θράκη και να φτάσουν στις πύλες της Κωνσταντινουπόλεως.

Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για τους “πολιτευάμενους” και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα κλέψουν ή θα αγοράσουν καμία ψήφο. Μοιραία λοιπόν επανέρχομαι στις εκλογές μόνο εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Κανένας διάλογος με τους λιποτάκτες

Όλος ο κόσμος γνωρίζει τι συνέβη τον Ιούλιο του 2019. Όλοι ξέρουν ότι παραβιάζοντας τον εκλογικό νόμο μας απέκλεισαν με … απεργίες της ΕΡΤ των εργαζομένων και την Δικαιοσύνη και το ΕΣΡ να σιωπούν παρ’ όλες τις προσφυγές μας τις προβλεπόμενες κατά νόμον προσφυγές μας και να παριστάνουν τον Πόντιο Πιλάτο, αφήνοντας τους συνδικαλιστές της ΕΡΤ να παραβιάζουν τον εκλογικό νόμο και να αποκλείουν από την κρατική τηλεόραση το τρίτο κόμμα της χώρας. Όλοι έχουν μάθει και έζησαν την απαγόρευση συγκεντρώσεων και ότι κανένα ξενοδοχείο δεν μας έδινε αίθουσα για ομιλία. Ένα ολόκληρο Σύστημα, όλα τα κόμματα, όλα τα ΜΜΕ εναντίον μας. Από παντού αποκλεισμένοι και με κάποιους πολιτευτές μας να κάνουν παζάρια με την Ν.Δ. κάτω από το τραπέζι, ενώ όλοι οι σημερινοί “εθνικοπατριώτες” κομματάρχες, που συμμετέχουν στις τωρινές εκλογές, μας πολεμούσαν αισχρά και δούλευαν για την Ν.Δ. Για όλα αυτά, όμως, δεν φταίει το αντεθνικό κράτος, δεν φταίνε αυτοί που μας πολέμησαν, με τους οποίους έχουν γίνει φίλοι κάποιοι κάποτε ακόμη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, φταίω μόνον … εγώ!

 Έτσι λένε όσοι παρίσταναν τους χρυσαυγίτες, αλλά με μισούσανε και επιτέλους τώρα μπορούν ελεύθερα να το εκφράσουν.

Άπαντες παρακολούθησαν στο διαδίκτυο τις περιοδείες μου στην προεκλογική περίοδο, μέχρι το φυλάκιο των Ευζώνων έφθασα, σε αντίθεση με κάποιους, που περιόρισαν την δράση τους στις εκλογικές τους περιφέρειες εντός Αττικής. Όλοι αυτοί, που σήμερα έχουν το θράσος να με κατακρίνουν, μέχρι τον Ιούλιο του 2019, που δεν μπήκε στην βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3,000 σχεδόν ψήφους, που μας έκλεψαν στα εκλογικά τμήματα, όλοι αυτοί μέχρι τότε είχαν σπάσει τα χέρια τους στα χειροκροτήματα και στα Ζήτω. Και τώρα κατηγορούν … 

Ας δούμε τι θα κάνουν χωρίς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που δεν τέλειωσε, όπως ήθελαν και θέλουν. Κυριακή, κοντή γιορτή…

Και ένα μήνυμα προς τους κάθε είδους κάπηλους της Ιστορίας της Χρυσής Αυγής: Κανένας Χρυσαυγίτης, Αληθινός Χρυσαυγίτης και όχι καιροσκόπος, δεν είναι υποψήφιος στα δήθεν “πατριωτικά” κόμματα των γυρολόγων.

Δεν αντιπροσωπεύουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γραφικοί “γυρολόγοι” των κομμάτων

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για όσους δεν το ξέρουν, επί δέκα χρόνια ήταν στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου. Επί τέσσερις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις εξέλεξε βουλευτές και ήταν το τρίτο κόμμα της χώρας για πέντε χρόνια! Όλοι γνωρίζουν ποιος ήταν ο ιδρυτής του κόμματος αυτού και η ψυχή του, ο οποίος για τον λόγο αυτό δέχθηκε όχι μόνον την πολεμική του Συστήματος, αλλά και τον φθόνο κάποιων φιλόδοξων, οι οποίοι θέλουν, δεν θέλουν θα μετρηθούν.

Η θέση μας ξεκάθαρη. Με νόμο παράνομο έθεσαν κατ’ ουσίαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου, αποκλείοντάς την από τις εκλογές και για τον λόγο αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμμετέχει στις εκλογές. Το κενό αυτό έσπευσαν να εκμεταλλευτούν κάποια λαμόγια αυτών των καρνάβαλων που λέγονται εταιρείες δημοσκοπήσεων, που έχρισαν διαφόρους ως διαδόχους και μοίρασαν τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεξιά και αριστερά! Δεν κατάλαβαν οι ανόητοι και δεν μπορεί να καταλάβει κάθε είδους κοινοβουλευτικό ερπετό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ψήφοι, είναι Ιδέα και δεν έχει σημασία εάν παίρνει πεντακόσιες χιλιάδες ή χίλιους ψήφους … 

Επιθυμούμε όμως να καταγγείλουμε κάποιους φαιδρούς και γραφικούς τύπους (γυρολόγους των κομμάτων που έχουν περάσει από τέσσερα με πέντε κόμματα ο καθένας, μέχρι και στο κόμμα του Λεβέντη έχουν πάει!), οι οποίοι εμφανίζονται ως “διάδοχοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα εντός των προσεχών ημερών το τενεκεδένιο στέμμα τους θα σκουριάσει και στην πορεία του χρόνου θα χαθούν και τα μεγάλα λόγια τους και τα ονόματά τους, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μείνει.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

100 χρόνια από την μεγάλη εθνική ήττα της Συνθήκης της Λωζάννης

 



Αριστούργημα της διπλωματίας”, διάβασα σε ένα άρθρο ότι υπήρξε η συνθήκη της Λωζάννης. Μάλιστα έγινε και ειδικό συνέδριο για αυτό, που διοργάνωσαν προ ημερών το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕΛΙΑΜΕΠ. Στο συνέδριο ήταν και η πρόεδρος Σακελλαροπούλου, όπου είπε ότι οποιαδήποτε προσπάθεια ανατροπής της Συνθήκης θα υπονόμευε αναπόφευκτα την ειρήνη. Ή δεν γνωρίζει Ιστορία η πρόεδρος, ή απλά καλύπτει τα τουρκικά εγκλήματα, αφού κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάννης οι Τούρκοι από έναν πληθυσμό τριακοσίων χιλιάδων Ελλήνων, που ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη έχουν μείνει σήμερα μόνο τρεις χιλιάδες και ίσως και λιγότεροι, ενώ στην Ίμβρο και την Τένεδο, που ήταν αμιγώς ελληνικά νησιά, ζουν σήμερα ελάχιστοι Έλληνες! Γιατί λοιπόν για την παραβίαση αυτή της Συνθήκης δεν έγινε πόλεμος; Για τον απλούστατο λόγο γιατί την Ελλάδα κυβερνούσαν δειλοί και προδότες.


Στο συνέδριο ήταν και ο Φαρούκ Λογόγλου, πρώην βουλευτής της Τουρκίας, ο οποίος μίλησε και χαρακτήρισε την συνθήκη της Λωζάννης “αριστούργημα της διπλωματίας”!  


Από το 1821 όταν το Γένος μας ξεσηκώθηκε ενάντια στον Οθωμανό τύραννο μέχρι τα 1922, ο Ελληνισμός προχωρούσε προς το όνειρο της Μεγάλης Ιδέας και δεν θα είχαν χαθεί όλα το 1922 εάν οι υποτακτικοί της ξενοκρατίας δεν υποχωρούσαν και χάναμε την Ανατολική Θράκη, την Ίμβρο και την Τένεδο στην συνθήκη της Λωζάννης, χωρίς ο Κεμάλ να ρίξει ούτε μία σφαίρα!

Και ήταν τότε, το 1922, λίγο πριν την καταστροφή της Σμύρνης, όταν ο Ιωάννης Μεταξάς, ο “φασίστας”, έγραφε στην εφημερίδα “ΧΡΟΝΙΚΑ”:

“Είμεθα εις θέσιν εν Θράκη να προβώμεν εις δράσιν. Η Θράκη χωρίζεται δια θαλάσσης από του εχθρού, είναι επομένως ευχερής η άμυνα αυτής με μικρές δυνάμεις.Έπειτα, κοίται επ’ αυτής η Κωνσταντινούπολις, η συγκέντρωσις επομένως εν Θράκη Στρατού, κυρίως δε μεγάλης δυνάμεως εις Τσατάλτζαν έναντι της Κωνσταντινουπόλεως θα απετέλουν σπουδαία επιχειρήματα δια τας περί Θράκης διπλωματικάς διαπραγματεύσεις.” (Σπύρου Μελά, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, Εκδόσεις Historia Αθήνα 2016).

Και δεν άκουσε κανείς ούτε τον Στρατηγό Μεταξά, ούτε τον Στρατηγό Πάγκαλο, ούτε τον Ναύαρχο Χατζηκυριάκο και έτσι χάθηκε η Ανατολική Θράκη, την οποία εάν κατείχε η Ελλάς θα ήταν σήμερα ένα Έθνος 20 εκατομμυρίων, θα ήταν περιφερειακή δύναμη με συγκυριαρχία στα Στενά των Δαρδανελίων.

Έτσι η Πατρίδα μας μία από τις χώρες που νίκησαν στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο βρέθηκε περισσότερο νικημένη και από τους νικημένους με ξεριζωμένο τον Ελληνισμό από Μικρά Ασία και Ανατολική Θράκη και έχοντας μέσα στα σπλάχνα της έναν μοιραίο διχασμό.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 




Όλος ο κόσμος γνωρίζει τι συνέβη τον Ιούλιο του 2019. Όλοι ξέρουν ότι παραβιάζοντας τον εκλογικό νόμο μας απέκλεισαν με… απεργίες της ΕΡΤ των εργαζομένων και την Δικαιοσύνη και το ΕΣΡ να σιωπούν παρ’ όλες τις προσφυγές μας τις προβλεπόμενες κατά νόμον προσφυγές μας και να παριστάνουν τον Πόντιο Πιλάτο, αφήνοντας τους συνδικαλιστές της ΕΡΤ να παραβιάζουν τον εκλογικό νόμο και να αποκλείουν από την κρατική τηλεόραση το τρίτο κόμμα της χώρας. Όλοι έχουν μάθει και έζησαν την απαγόρευση συγκεντρώσεων και ότι κανένα ξενοδοχείο δεν μας έδινε αίθουσα για ομιλία. Ένα ολόκληρο Σύστημα, όλα τα κόμματα, όλα τα ΜΜΕ εναντίον μας. Από παντού αποκλεισμένοι και με κάποιους πολιτευτές μας να κάνουν παζάρια με την Ν.Δ. κάτω από το τραπέζι, ενώ όλοι οι σημερινοί “εθνικοπατριώτες” κομματάρχες, που συμμετέχουν στις τωρινές εκλογές, μας πολεμούσαν αισχρά και δούλευαν για την Ν.Δ. Για όλα αυτά, όμως, δεν φταίει το αντεθνικό κράτος, δεν φταίνε αυτοί που μας πολέμησαν, με τους οποίους έχουν γίνει φίλοι κάποιοι κάποτε ακόμη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, φταίω μόνο εγώ. Έτσι λένε όσοι παρίσταναν τους χρυσαυγίτες, αλλά με μισούσανε και επιτέλους τώρα μπορούν ελεύθερα να το εκφράσουν.


Άπαντες παρακολούθησαν στο διαδίκτυο τις περιοδείες μου στην προεκλογική περίοδο, μέχρι το φυλάκιο των Ευζώνων έφθασα, σε αντίθεση με κάποιους, που περιόρισαν την δράση τους στις εκλογικές τους περιφέρειες. Όλοι αυτοί, που σήμερα έχουν το θράσος να με κατακρίνουν, μέχρι τον Ιούλιο του 2019, που δεν μπήκε στην βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3,000 σχεδόν ψήφους, που μας έκλεψαν στα εκλογικά τμήματα, όλοι αυτοί μέχρι τότε είχαν σπάσει τα χέρια τους στα χειροκροτήματα και στα Ζήτω. Και τώρα κατηγορούν… 


Ας δούμε τι θα κάνουν χωρίς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που δεν τέλειωσε, όπως ήθελαν και θέλουν. Κυριακή, κοντή γιορτή…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 


Υ.Γ.: Προς κάπηλους: Κανένας Χρυσαυγίτης, Αληθινός Χρυσαυγίτης και όχι περαστικός, δεν είναι υποψήφιος στα δήθεν “πατριωτικά” κόμματα των γυρολόγων.  

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

“Τις ωφελείται” από την διάσπαση των Εθνικιστών;




Μηδέν συν Μηδέν ίσον Μηδέν



“ ¨Αξιον Ἐφεσίοις ἡβηδὸν ἀπάγξασθαι πᾶσι καὶ τοῖς ἀνήβοις τὴν πόλιν καταλιπεῖν, οἵτινες Ἑρμόδωρον ἄνδρα ἑωυτῶν ὀνήιστον ἐξέβαλον φάντες· ἡμέων μηδὲ εἷς ὀνήιστος ἔστω, εἰ δὲ μή, ἄλλη τε καὶ μετ᾽ ἄλλων.”


“Όλοι οι ενήλικες Εφέσιοι θα έπρεπε να κρεμαστούν και ν' αφήσουν την πόλη τους στους ανήλικους, γιατί εκείνοι έδιωξαν τον Ερμόδωρο, τον πιο άξιο άντρα, λέγοντας: “Κανείς από μας ας μην είναι ο πιο άξιος. Ειδεμή, ας πάει αλλού και με άλλους”.


Ηράκλειτος



Όταν τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για την Έφεσο οι πολίτες πρότειναν στον Ηράκλειτο τον μεγάλο φιλόσοφο να αναλάβει την εξουσία. Αυτός όμως δεν μπορούσε να λησμονήσει και να συγχωρήσει την κακία του όχλου, ο οποίος είχε εξορίσει τον μόνον ο οποίος θα μπορούσε να κυβερνήσει την Έφεστο τον Ερμόδωρο, τους απάντησε λοιπόν ότι θα πρέπει όλοι να πάνε να κρεμαστούνε και εάν θέλουν μια πολιτεία με αρετή θα πρέπει να την αφήσουν στα παιδιά, που δεν έχουν ακόμη διαφθαρεί από τις σάπιες αξίες τους.



Ο Ηράκλειτος ανήκε στο γένος των Ανδροκλειδών, εκείνων δηλαδή που υπό την Αρχηγία του Ανδρόκλου, του γιου του Βασιλέα των Αθηνών Κόδρου, εξόρμησαν από την Αθήνα και έκτισαν την Έφεσο. Ο πατέρας του ήταν ιεροφάντης των Ελευσινίων και κρατούσε από τη γενιά του τελευταίου βασιλιά των Αθηνών, του Κόδρου. Ο Ηράκλειτος θέλησε να βοηθήσει έναν Άξιο άνδρα, τον Ερμόδωρο, να πάρει την εξουσία στην Έφεσο. Όμως οι δημοκρατικοί τον εξόρισαν. Από γένος βασιλικό ο Ηράκλειτος και παρά ταύτα θεωρούσε τον Ερμόδωρο τον μόνο ικανό και τον όχλο, τον περίφημο δήμο επικίνδυνο να αποφασίσει για την μοίρα της πολιτείας. Πόσο αλήθεια έχουν αλλάξει τα πράγματα χιλιάδες χρόνια μετά; Ο Ερμόδωρος ας αναφέρουμε για την Ιστορία ότι πήγε στην Ρώμη και είναι αυτός ο οποίος συνέταξε την Ρωμαϊκή Δωδεκάδελτο, η οποία αποτελεί την βάση του Ρωμαϊκού Δικαίου, το οποίο κυριαρχεί σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτόν εξόρισαν οι Εφέσιοι… Και ο εξοστρακισμός ήταν θεσμός της δημοκρατίας για όποιον ξεχώριζε στην πολιτεία για να μην κινδυνεύσει η ισότητα! Και συνεχίζει να εφαρμόζεται και στις ημέρες μας… 



“Κείμενο του Νίκου Μιχαλολιάκου”


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για τις εκλογές που έρχονται, πολύ κοντά στις απόψεις του μεγάλου φιλοσόφου Ηρακλείτου, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνουν και άλλοι καπηλεύονται την Ιστορία μας και τους αγώνες μας εμφανιζόμενοι ως “διάδοχοι” και άλλοι απλώς εφαρμόζουν την πολιτική της μνήμης θανάτου. Για να τελειώνουμε, από το βήμα αυτό που έχω την δυνατότητα να διαθέτω, δηλώνω ως απλός αγωνιστής ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μόνο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμμετέχει στις εκλογές και όσο για αυτούς που τους εμφανίζουν τα ΜΜΕ του καθεστώτος σαν “διαδόχους” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν αργεί η ώρα που θα μετρηθούνε και όλοι θα καταλάβουν ότι δεν είναι οι διάδοχοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Θυμήθηκε μάλιστα η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” ότι γράφω κείμενα. Και σε άρθρο για τις προσεχείς εκλογές και για το τι θα ψηφίσουν οι λεγόμενοι “ακροδεξιοί”, έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Κ. Σλαβενίτης τα παρακάτω:

“Στις διαδικτυακές ομάδες που πρόσκεινται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κυριαρχούν τα καλέσματα για αποχή όσο δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Μάλιστα από τις αρχές Μαΐου κυκλοφορεί κείμενο του Νίκου Μιχαλολιάκου με τίτλο “Πρώτη φορά στην ζωή μου ψήφισα το 1994 σε ηλικία 37 ετών γιατί υπήρχε ένα ψηφοδέλτιο, που έγραφε πάνω του ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”.

Δεν λέει μόνο αυτά βεβαίως, αλλά ο δημοσιογράφος σκόπιμα παραλείπει να αναφέρει ότι τονίζω ότι δεν είμαι έμπορος ψήφων κι ότι καλώ τους Έλληνες πατριώτες να ψηφίσουν ό,τι θέλουν εκτός από τα κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” και βεβαίως σε καμία περίπτωση κόμματα της αριστεράς, της οποίας η ηγεσία προέβη τον 20ο αιώνα σε εθνικές προδοσίες από την Μικρασιατική εκστρατεία μέχρι το ζήτημα της Μακεδονίας, που την ήθελε ανεξάρτητη προς χάριν του Στάλιν. 


Μου κάνει όμως εντύπωση η αναφορά ότι υπάρχουν διαδικτυακές ομάδες, που πρόσκεινται στην Χρυσή Αυγή όπως γράφει … Μα πως συμβαίνει αυτό, αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως λένε, έχει εξαφανιστεί, έχει διαλυθεί και δεν υπάρχει; 


Πως θα κινηθεί η “ορφανή” ακροδεξιά ψήφος 


Αυτό τον τίτλο είχε άρθρο άλλης μεγάλης εφημερίδας, η οποία στηρίζει με νύχια και με δόντια την Νέα Δημοκρατία και αναφέρει ότι η ακροδεξιά σύμφωνα με τον εκλογολόγο Κουστένη έχει τρία διαφορετικά προφίλ. Το πρώτο εμφανίζεται ισχυρό στην Πελοπόννησο και ειδικά στην Λακωνία. Το δεύτερο ένα με έντονη ξενοφοβία που εκφράστηκε παλαιότερα από το ΛΑ.Ο.Σ. και σήμερα από την Ελληνική λύση ή την ΝΙΚΗ και υπάρχει κι ένα τρίτο προφίλ και γράφει χαρακτηριστικά γι’ αυτό:

“Η ακροδεξιά με τα χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται κυρίως σε λαϊκές συνοικίες της Αττικής, αλλά και σε περιοχές με έντονο στοιχείο αρβανίτικης καταγωγής. Μέσα στην δεκαετία του 2010, η Χρυσή Αυγή μπόρεσε να συγκεράσει και τα τρία αυτά προφίλ υπογραμμίζει ο εκλογολόγος Κουστένης”.


Στην συνέχεια τον λόγο παίρνει στο κείμενο η καθηγήτρια συγκριτικής πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ Δάφνη Χαλικιοπούλου, η οποία δηλώνει:

“Οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν… Αυτή την στιγμή υπάρχει διάσπαση της ακροδεξιάς ψήφου σε διάφορα κόμματα, όχι όπως την προηγούμενη δεκαετία που στιγματίστηκε από το 7% έως 8% της Χρυσής Αυγής”.


Από τα λεγόμενα των γραφίδων και των εκπροσώπων του think tank του Συστήματος εκλογολόγων και καθηγητών, προκύπτει ότι το μέγα ζητούμενον ήταν η διάσπαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ότι για το Σύστημα δούλεψαν όσοι βοήθησαν προς αυτήν την κατεύθυνση, οι οποίοι όμως είναι δεδομένο ότι θα αποτύχουν και θα δικαιώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την γραμμή της.


Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών; Απαντά και σε αυτό ο Ηράκλειτος πριν χιλιάδες χρόνια με την παρακάτω ρήση: 



“Τίς γὰρ αὐτῶν νόος ἢ φρήν; δήμων ἀοιδοῖσι πείθονται καὶ διδασκάλῳ χρείωνται ὁμίλῳ οὐκ εἰδότες ὅτι “οἱ πολλοὶ κακοί, ὀλίγοι δὲ ἀγαθοί”.


“Γιατί ποιος είναι ο νους τους ή η φρόνηση τους; Πείθονται απ' τους τραγουδιστές του λαού και παίρνουν τον όχλο για δάσκαλο τους, χωρίς να ξέρουν ότι “οι πολλοί είναι κακοί και οι καλοί λίγοι”.


Το ζητούμενο όμως είναι αυτό το οποίο αναφέρει η Καθηγήτρια συγκριτικής πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ Δάφνη Χαλικιοπούλου και συγκεκριμένα το εξής: 

“Αυτή την στιγμή υπάρχει διάσπαση της ακροδεξιάς ψήφου σε διάφορα κόμματα, όχι όπως την προηγούμενη δεκαετία που στιγματίστηκε από το 7% έως 8% της Χρυσής Αυγής”.


Τους είχε στιγματίσει λοιπόν το 7% έως 8% της Χρυσής Αυγής την προηγούμενη δεκαετία και τώρα φρόντισαν να μην υπάρχει αυτό, να υπάρχει διάσπασει, να γίνει το χατίρι του Συστήματος. Δεν ήταν τυχαία όταν για λίγες χιλιάδες ψήφους που μας έκλεψαν τον Ιούλιο του 2019 ότι η χώρα επέστρεψε στην… ομαλότητα! Και όσο για κάποιους επίδοξους “μεσσίες” αλήθεια δεν γνωρίζουν ότι μηδέν συν μηδέν μας κάνει μηδέν;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ο Βούτσης, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η Ροδόπη

 



Μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, το γράψαμε και προ ημερών, είχα ευθέως δηλώσει στον τότε πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές όντας μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου δεν έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν ότι έχουν μητέρα πατρίδα την Τουρκία. Ο Βούτσης με τιμώρησε για αυτό με πειθαρχική ποινή και είπε μέσα στην Βουλή ότι έχουν κάθε δικαίωμα να το λένε! 


https://youtu.be/6N_mHQzJIKU


Μάλιστα, μήνυση εναντίον μου κατέθεσε και ο γνωστός Δημητράς, που κατηγορείται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος με τις ΜΚΟ, στην οποία και αθωώθηκα. Αυτό το οποίο είχε συμβεί τότε στην Βουλή το δημοσίευσε με αφορμή την σύγκρουση Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ ιστολόγιο κι αυτό προκάλεσε την οργή της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ που έχει εργολαβικά αναλάβει την λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δημοσίευσε το παρακάτω άρθρο: 




“Επίθεση στον Βούτση μέσω Χρυσής Αυγής


Ακόμα και τη Χρυσή Αυγή και τις απόψεις Μιχαλολιάκου επιστράτευσαν χθες τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να υπερασπιστούν τις αθλιότητες της ομάδας Μητσοτάκη για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη μειονότητα της Θράκης.

Ο ιστότοπος των «Παραπολιτικών» ανέβασε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων από ομιλία του Νίκου Βούτση στη Βουλή και την παρουσίασε με τίτλο «Βούτσης: Οι Ελληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν πατρίδα την... Ελλάδα!» ως απόδειξη των όσων αποδίδονται στους μειονοτικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά το βίντεο αυτό το υπογράφει κάποιος με το δηλωτικό ψευδώνυμο «imetaxas2016» και έχει ανέβει στο youtube το 2018 από τον επίσημο ιστότοπο της Χρυσής Αυγής εκείνη την περίοδο (www.XAgr.net)! Δεν το κατάλαβαν αυτό οι υπεύθυνοι των «Παραπολιτικών»;

Ποια είναι η αλήθεια; Οπως μπορεί καθένας να διαπιστώσει με μια απλή ανάγνωση των πρακτικών από τον ιστότοπο της Βουλής, στις 8.3.2018, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής απαίτησε από τους μειονοτικούς βουλευτές «να κάνουν μια δήλωση, να πουν ότι δεν είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία», γιατί «όσο λένε ότι είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία, για εμάς παράνομα βρίσκονται και μέσα σε αυτό εδώ το Κοινοβούλιο».

Ολες τις προηγούμενες μέρες, η Χρυσή Αυγή μιλούσε για «πράκτορες βουλευτές» και υποχρεώθηκε ως πρόεδρος της Βουλής ο Νίκος Βούτσης να λάβει τον λόγο και να πει ότι ο λόγος της Χρυσής Αυγής «σπέρνει μίσος, δηλητήριο, διχασμό και υποψία για Ελληνες βουλευτές» και ότι κανείς δεν μπορεί να τους ζητάει δηλώσεις νομιμοφροσύνης.

Με χθεσινή του δήλωση, ο κ. Βούτσης σχολίασε την ανάρτηση: «Κυκλοφόρησαν βίντεο με επιλεκτικό απόσπασμα της αυστηρής απάντησής μου προς τον Ν. Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ώστε να τους ανακαλέσω στην τάξη, με αφορμή συστηματικό και άθλιο μπούλινγκ που έκαναν προς όλους τους Ελληνες μουσουλμάνους βουλευτές των κομμάτων. Ζητούσαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές “δηλώσεις” προς αυτούς για πατρίδα και θρήσκευμα, αμφισβητώντας ευθέως τον όρκο που όλοι είχαμε δώσει για την τήρηση του ελληνικού Συντάγματος. O πολιτικός κατήφορος της Ν.Δ., που ενθαρρύνει αυτές τις πρακτικές, δεν έχει πάτο».

Αθελά τους, βέβαια, οι υπερασπιστές του Κυριάκου Μητσοτάκη τον εκθέτουν, εφόσον αποκαλύπτουν ότι τα ίδια που λέει σήμερα ο αρχηγός της Ν.Δ. τα έλεγε το 2018 ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.”


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΩΠΗΣ– Μια απάντηση στους ανιστόρητους που με θράσος ομιλούν περί “Διεθνισμού” του Μεγάλου Μακεδόνος…




Σαν σήμερα, το 323 π.Χ. (κατά μια άλλη εκδοχή στις 10 Ιουνίου) πέθανε στη Βαβυλώνα, σε ηλικία 32 ετών, ο Έλλην Κοσμοκράτορας Αλέξανδρος ο Μέγας.  Αναμφισβήτητα, ο Κοσμοκράτωρ Αλέξανδρος, είναι η μεγαλύτερη προσωπικότης της ιστορίας. Για τον Αλέξανδρο έχουν γραφεί χιλιάδες βιβλία. Κάποιοι θέλουν τον Αλέξανδρο ως τον πρόδρομο και θεμελιωτή ενός κοσμοπολιτισμού και διεθνισμού, βασιζόμενοι σε ένα ψευδές κείμενο του περίφημου Ψευδοκαλλισθένους, κείμενο το οποίο εγράφη τρεις τουλάχιστον αιώνες μετά και είναι ο διαβόητος “ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΩΠΗΣ”  

Νικητής και κατακτητής ο Αλέξανδρος αποφασίζει να στείλει πίσω στην Πατρίδα όσους από τους στρατιώτες δεν μπορούσαν πλέον να πολεμήσουν λόγω ηλικίας ή σωματικής ανικανότητος. Εκεί λαμβάνει χώρα μία ανταρσία των στρατιωτών εναντίον της επιθυμίας του Βασιλέως των, μία ανταρσία που έγινε στην πόλη Ώπη, μία πόλη χτισμένη δίπλα στον Τίγρη ποταμό. Ας δούμε τι γράφει σχετικώς ο Αρριανός και συγκεκριμένα στο έβδομο βιβλίο στις παραγράφους 8, 9, 10 και 11:

“Μόλις ο Αλέξανδρος έφτασε στην Ώπη, συγκέντρωσε τους Μακεδόνες και τους ανακοίνωσε ότι απολύει από το στράτευμα και στέλνει πίσω στις πατρίδες τους τους στρατιώτες, που δεν μπορούσαν πια να πολεμήσουν εξαιτίας της ηλικίας τους ή της σωματικής τους ανικανότητας, σ’ αυτούς που θα παραμείνουν είπε ότι θα δώσει τέτοιες παροχές που θα τους ζηλεύουν αυτοί που βρίσκονται στην πατρίδα και οι υπόλοιποι Μακεδόνες θα ξεσηκωθούν και θα θελήσουν να περάσουν τους ίδιους κόπους και κινδύνους. Ο Αλέξανδρος έλεγε αυτά με σκοπό να χαροποιήσει τους Μακεδόνες. Αυτοί όμως θεώρησαν ότι τους περιφρονεί πια και ότι του είναι εντελώς άχρηστοι στις πολεμικές του επιχειρήσεις. Εύλογα λοιπόν στενοχωρήθηκαν για μία ακόμη φορά με τις πράξεις του Αλέξανδρου. Σ’ όλη τη διάρκεια της εκστρατείας είχαν πολλές αφορμές να στενοχωρηθούν, πολλές φορές τους είχε λυπήσει η περσική εσθήτα, που φανέρωνε το ίδιο πράγμα, η ανατροφή των βαρβάρων Επιγόνων με τις μακεδονικές συνήθειες, το ανακάτεμα των ξένων ιππέων με τους εταίρους. Δεν σώπασαν λοιπόν, αλλά ζήτησαν να τους διώξει όλους από τον στρατό και να εκστρατεύσει με τον πατέρα του, υπαινίσσονταν τον Άμμωνα, για να τον κοροϊδέψουν”.

Στην συνέχεια οι στρατιώτες μίλησαν με απρεπή τρόπο στον Αλέξανδρο και τότε αυτός διέταξε να συλληφθούν οι πρωταίτιοι της αναταραχής και να εκτελεστούν 13 από αυτούς. Ακολούθως, πήρε τον λόγο και μίλησε στο στράτευμα. Τους θύμισε ποιοι ήσαν στο παρελθόν και πως με την βασιλεία του Φιλίππου και αυτού του ιδίου απέκτησαν τόσα αγαθά και έγιναν κυρίαρχοι αυτών που προηγουμένως ήσαν αφέντες τους. Συγκεκριμένα είπε: “αυτών δε εκείνων των βαρβάρων, υφ’ ων πρόσθεν ήγεσθε και εφέρεσθε αυτοί τε και τα υμέτερα, ηγεμόνας κατέστησεν εκ δούλων και υπηκόων“ (δηλ. εκείνων των ίδιων βαρβάρων, που προηγουμένως έκαναν ό,τι ήθελαν εσάς και τα υπάρχοντά σας, σας έκανε αφέντες από δούλους και υπηκόους τους). Μιλώντας εν συνεχεία, για ό,τι αυτός ο ίδιος προσέφερε σε αυτούς είπε τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

“Εσείς είστε σατράπες, στρατηγοί και ταξίαρχοι. Αν έχω κερδίσει κάτι παραπάνω από σας μέσα από αυτές τις περιπέτειες τι άλλο είναι, έξω από αυτή την πορφύρα και αυτό το διάδημα; Τίποτε δεν έχω κρατήσει για μένα, κανένας δεν μπορεί να δείξει τους θησαυρούς μου, μπορεί όμως να δείξει τη δική σας περιουσία και ό,τι φυλάγεται για χάρη σας, γιατί δεν έχω ανάγκη να φυλάξω τίποτε για τον εαυτό μου … Αυτόν λοιπόν, τον βασιλιά τον παρατάτε και φεύγετε αφήνοντας να τον φυλάνε οι νικημένοι βάρβαροι. Ωραία δόξα θα σας δώσει αυτή η αναφορά ανάμεσα στους ανθρώπους και θα σας κάνει να κερδίσετε τον σεβασμό των θεών! Φύγετε!”.

Στην συνέχεια στην παράγραφο 11 ο Αρριανός αναφέρει:

” Οι Μακεδόνες ξαφνιασμένοι μετά την ομιλία έμειναν μπροστά στο βήμα σιωπηλοί, κανένας εκτός από τους εταίρους και τους σωματοφύλακες δεν ακολούθησε τον βασιλιά, ενώ αποχωρούσε. Οι περισσότεροι έμειναν εκεί και δεν ήξεραν τι να πουν ή τι να κάνουν, δεν ήθελαν όμως και να φύγουν … Ο Αλέξανδρος έμαθε τι συνέβαινε, βγήκε έξω γρήγορα και, μόλις τους είδε ταπεινωμένους και τους άκουσε να φωνάζουν και να θρηνούν, έβαλε και ο ίδιος τα κλάματα. Προχώρησε μπροστά σα να ήθελε να πει κάτι και οι στρατιώτες έμειναν σε στάση ικεσίας. Κάποιος Καλλίνης, αξιοσέβαστο πρόσωπο λόγω ηλικίας και επειδή ήταν διοικητής του εταιρικού ιππικού, είπε τα  παρακάτω: «Βασιλιά, ξέρεις τι είναι αυτό που λύπησε τους Μακεδόνες; Το ότι ήδη έχεις κάνει κάποιους Πέρσες συγγενείς σου και αυτοί οι βάρβαροι αποκαλούνται συγγενείς του Αλέξανδρου και έχουν το δικαίωμα να σε φιλούν. Κανένας Μακεδόνας δεν έχει γευτεί ακόμα αυτήν την τιμή». Τότε ο Αλέξανδρος απάντησε: «Εσάς όλους σας θεωρώ συγγενείς μου και από δω και πέρα έτσι θα σας αποκαλώ». Μόλις τα είπε αυτά, ο Καλλίνης πήγε και τον φίλησε, ακολούθησαν και άλλοι που ήθελαν να τον φιλήσουν. Έτσι οι στρατιώτες πήραν τα όπλα τους και ξαναγύρισαν στο στρατόπεδο φωνάζοντας και τραγουδώντας τον παιάνα. Μετά από αυτά τα γεγονότα ο Αλέξανδρος θυσίασε στους θεούς κατά τις συνήθειές του και διοργάνωσε ένα δημόσιο συμπόσιο …”

Αυτός ήταν ο Αλέξανδρος της Ώπης τον οποίον θέλουν να εμφανίσουν ορισμένοι ως διεθνιστή και κοσμοπολίτη βασιζόμενοι στο φαιδρό κείμενο του Ψευδο-Καλλισθένους, στο οποίο περιέχεται και ο περίφημος όρκος. Αντίθετα, ο Αλέξανδρος της Ώπης του Αρριανού ομιλεί σαφέστατα για βαρβάρους στους οποίους έγιναν αφέντες οι Έλληνες, βαρβάρους τους οποίους αποκαλεί νικημένους. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

“Το ερώτημα είναι ποιος θα προλάβει πρώτος: Το διεθνές νομισματικό ταμείο ή η 4η τουρκική στρατιά;”




Είμαστε στα 2003, στις παραμονές των Olympic Games του 2004, και το χρήμα ρέει ποτάμι. Ο λαός πληρώνει τα δημόσια έργα σε υπέρογκες τιμές τριπλάσιες και πλέον των αντίστοιχων ευρωπαϊκών. Όλοι σχεδόν οι συγγενείς των βουλευτών όλων των κομμάτων έχουν διοριστεί σε ανύπαρκτους οργανισμούς με μισθούς δύο και τρεις χιλιάδες ευρώ. Η Ελλάδα είναι φανερό ότι βαδίζει προς την χρεοκοπία. Ανάμεσα σε ένα λαό αποχαυνωμένο από τον καταναλωτισμό υπάρχουν και κάποιοι που βλέπουν την πραγματικότητα. Για του λόγου το αληθές το παρακάτω άρθρο, στο οποίο εκφράζετο η απορία ποιος θα έρθει πρώτος στην Ελλάδα, ο τουρκικός στρατός ή το ΔΝΤ; Διαβάστε τι γράφαμε στα 2003:


Αναδημοσίευση άρθρου του Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου από  το περιοδικό “Χρυσή Αυγή”, Απρίλιος 2003


“Δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι συναγωνιστές που μας προσάπτουν την κατηγορία ότι είμαστε ρομαντικοί, ότι δεν βλέπουμε την σκληρή πραγματικότητα των καιρών, ότι δεν προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Υπάρχουν βεβαίως και οι εχθροί μας που είναι πολλοί και ποικίλοι, όπως πολλές και ποικίλες είναι οι συκοφαντίες και οι λασπολογίες, τις οποίες είτε ψιθυριστά, είτε δημόσια αποδίδουν στο Κίνημά μας…

Όσο γι’ αυτούς, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η Χρυσή Αυγή παίζει ένα βρώμικο παιχνίδι, όλοι τους μέχρι σήμερα έχουν διαψευστεί από τον χρόνο και όσοι δεν έχουν διαψευστεί  ακόμη, θα διαψευστούν στο μέλλον.

Στο περίφημο μυθιστόρημα του Καραγάτση, «Αίμα χαμένο και κερδισμένο», περιγράφεται σε ένα κεφάλαιο η ψυχολογία του προδότη και γράφει ο Καραγάτσης πως ο Μιχάλης Ρούσσης έφτασε στα όρια της προδοσίας επειδή κανείς δεν τον πίστευε ότι σώθηκε σαν από θαύμα από την μάχη στο Μανιάκι και όλοι τον θεωρούσαν δειλό και φυγά. Από πνεύμα εκδικήσεως, λοιπόν, κατεχόμενος αποφάσισε να γίνει προδότης. Τέτοιους προδότες έχουμε και εμείς, που όταν μετρήθηκαν με τον εαυτό τους στον τραχύ δρόμο του Χρυσαυγίτη βρέθηκαν λίγοι και ανεπαρκείς και τότε επειδή δεν διέθεταν την τόλμη και την γενναιότητα να κάνουν την αυτοκριτική τους, εύκολος στόχος έγινε γι’ αυτούς η Χρυσή Αυγή. Το χαμένο όνειρο της φλογερής εφηβείας τους, στο οποίο δεν κατόρθωσαν να παραμείνουν πιστοί.

Είναι πράγματι παράδοξο σε μια Ελλάδα που σαπίζει κυριολεκτικά χωρίς σκοπό, «περιμένοντας τους βαρβάρους», να υπάρχουν κάποιοι ασυμβίβαστοι, σταθεροί στις ιδέες τους, αδιαπραγμάτευτοι και φανατικοί. 


Μου έλεγε ένας άνθρωπος ξεχωριστός, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, πως η πραγματικότητα σήμερα για τον λαό μας θυμίζει επιθανάτιο ρόγχο. Το ερώτημα είναι ποιος θα προλάβει πρώτος: Το διεθνές νομισματικό ταμείο ή η 4η Τουρκική στρατιά;


Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, όλοι ασχολούνται με τα «ριάλιτυ σόου», με τα ποδοσφαιρικά ντέρμπι και με το πολιτικό ντέρμπι των εκλογών που έρχονται. Μοιάζουμε χωρίς αμφιβολία στους περισσότερους σε αυτήν την χώρα σαν τον τρελό του χωριού, που λέει την μεγάλη αλήθεια και κανένας δεν τον πιστεύει και η εύκολη λύση για να ξεφύγουν από τις δικές τους σοβαρές προσωπικές ευθύνες είναι να λένε είτε ότι είμαστε… βαλτοί (!!!) και γι’ αυτό έχουμε το θάρρος της γνώμης μας, είτε ρομαντικοί…

Κατήντησε το αυτονόητο καθήκον απέναντι στην Πατρίδα, στην τιμή και τις αξίες να είναι ρομαντισμός! Το να ζεις για τις Ιδέες σου και όχι από τις Ιδέες σου, όπως πολλοί επιτήδειοι που παριστάνουν τους ιδεολόγους, είναι σήμερα ρομαντισμός, κάτι σαν να ασχολείσαι με συλλογή πεταλούδων ή να μαζεύεις άνθη στους αγρούς!

Δεν παραπονούμεθα για τον βρώμικο πόλεμο εναντίον μας από εχθρούς και «φίλους». Είναι απόλυτα φυσιολογικό να προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας σταματήσουν, να πνίξουν την φωνή μας, να εμποδίσουν την άνοδο του Κινήματός μας. Γνωρίζουν ότι στην περίπτωση την δική μας δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να διαπραγματευτούν μαζί μας.

Γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ποτέ από τις θέσεις μας. Και όσοι απορούν γιατί συνεχίζουμε τον αγώνα μας, θα τους απαντήσουμε με μία εικόνα, με την εικόνα μιας πορείας χιλιάδων Χρυσαυγιτών στο κέντρο της Αθήνας. Μια πορεία κάποιων ξεχωριστών ανδρών και γυναικών «που δεν περιμένουν τους βαρβάρους», αλλά είναι αποφασισμένοι να τους πολεμήσουν μέχρι τέλους και εντός και εκτός των τειχών της πολιτείας. Και αυτό δεν είναι ρομαντισμός, είναι σκληρός και ωμός ρεαλισμός για την επιβίωση του Έθνους.”


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...