Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Η παρακμή ενός Έθνους




Θα είναι η χρονιά που έρχεται το 2023 μια χρονιά διαφορετική ή θα συνεχιστεί ο ολέθριος κατήφορος του μεγάλου μας Έθνους, το οποίο έχει καταντήσει υποχείριο και δούλος των δανειστών τοκογλύφων και της ανηθικότητας των ενταύθα εξουσιαστών της, οι οποίοι επελέγησαν μόνο και μόνο δουλικά υπηρετούν την εξουσία των ξένων; Ας θυμηθούμε επί του προκειμένου τα λόγια τα πικρά, αλλά αληθινά ενός ποιητή του 4ου μ.Χ. αιώνος. 


Ας θυμηθούμε ένα επίγραμμα από τον Παλλάδα τον Αλεξανδρέα του 4ου αιώνα μ.Χ. που έγραφε για την παρακμή τότε του Ελληνισμού:

“Άρα μη θανόντες τώ δοκείν ζώμεν μόνον,

Έλληνες άνδρες, συμφορά πεπτωκότες

όνειρον εικάζοντες είναι τόν βίον;

ή ζώμεν ημείς, του βίου τεθνηκότος;”


Το δίλημμα που θέτει ο Παλλάδας μεγάλο και όλοι πρέπει να έχουν σε αυτό μία απάντηση. Μία απάντηση για το μήπως ενώ έχουμε πεθάνει νομίζουμε μόνον ότι ζούμε, έχοντας πέσει σε συμφορά. Μία απάντηση για το εάν θεωρούμε τον βίον απλά ένα όνειρο και μήπως απλά έχουμε μια χαμοζωή ενώ ο ΒΙΟΣ, ο ΒΙΟΣ ο πραγματικός έχει πεθάνει. Και να αναρωτηθούμε εάν αυτό το ερώτημα απευθυνόμενο στο Έθνος των Ελλήνων στα 2023 ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Γιατί η επίγνωση ότι είσαι δούλος ανοίγει δυο δρόμους: Ο ένας να παραμείνεις δούλος και ο άλλος να αγωνιστείς για την Ελευθερία σου!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

2023 η χρονιά των Εθνικιστών!




“Ένα παιχνίδι ολόκληρη η ζωή τον ρόλο σου μάθε να παίζεις χωρίς πολλά πολλά αλλιώς τις συμφορές υπέφερε”

                                                                                            Παλλάδας ο Αλεξανδρεύς


Ένα παλαιό σύνθημα του Κινήματός μας, της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων, που ανεβαίνει τον Γολγοθά της, ήταν το εξής: “Κανένα αύριο δεν είναι ίδιο με το σήμερα. Δώσε την μάχη μαζί μας να πετύχουμε το καλύτερο”. Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες υγεία και ευτυχία και επί τέλους να καταλάβουν ότι χωρίς Πίστη στην πατρίδα, στην Πίστη και στην παράδοση χανόμαστε σαν Έθνος. Δεν μπορείς να είσαι και Έλληνας και… κοσμοπολίτης. Εύχομαι στον νέο χρόνο που έρχεται να αντισταθούν επί τέλους οι Έλληνες στην καταστροφή της χώρας και προπαντός της ψυχής της στο όνομα μιας “διαφορετικότητας”, που δεν είναι τίποτε άλλο από αποκτήνωση και ανηθικότητα. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να αλλάξουν τα πράγματα.


Ένα απέραντο Φαρ Ουέστ έχει καταντήσει η Ελλάδα μας, όπου συμμορίες αλλοδαπών από κάθε σχεδόν χώρα του κόσμου, έχουν μετατρέψει την Πατρίδα μας σε άγρια Δύση με καουμπόιδες και Ινδιάνους, όπου “Ινδιάνοι” είναι οι Έλληνες, η αληθινά ιθαγενείς αυτού του τόπου, που χάνουν τις δουλειές τους, την ζωή τους, την ίδια τους την Πατρίδα. Πριν λίγες ημέρες στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης είχαμε μαφιόζικη εκτέλεση μέρα μεσημέρι δύο αλλοδαπών από επίσης εκτελεστές αλλοδαπούς και αυτό αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο στο κράτος του νόμου και της τάξης όπως μας λένε οι απατεώνες της πολιτικής. Και ενώ η χώρα αντιμετωπίζει τόσα σοβαρά προβλήματα όλοι ασχολούνται με τις εκλογές μια και λίγο πολύ ήμαστε σε περίοδο προεκλογική. 


ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;


Περισσότερο από είκοσι εκλογικές αναμετρήσεις είχαμε από το 1974 μέχρι σήμερα και όλες αυτές οι εκλογές ήταν σύμφωνα με τους πονηρούς πολιτευτές κοσμογονικές, που το αποτέλεσμα τους θα σήμαινε σωτηρία ή καταστροφή, αλλά τίποτε δεν άλλαξε! Τα μόνα που αλλάξανε μέσα σε αυτά τα χρόνια είναι η αποχή, που γίνεται όλο και μεγαλύτερη και δείχνει την απαξία του λαού για τους πολιτικούς, αλλά και την παθητικότητά του να μην αντιδρά, μία παθητικότητα, που θυμίζει επιθανάτιο ρόγχο. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Ευρωπαϊκής Εταιρείας STATISTA το 98% των Ελλήνων πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα βαθιά διεφθαρμένη και το 2% προφανώς ανήκει είτε σε βλάκες που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους, είτε στους διεφθαρμένους. Το ερώτημα που τίθεται είναι τι κάνει αυτό το 98% ενάντια στην διαφθορά; Τίποτε! Και εμείς οι Χρυσαυγίτες, που φωνάξαμε ενάντια στην διαφθορά ποιος μας υπερασπίστηκε από αυτό το 98%;…

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο πληθωρισμός καλπάζει, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, οι φτωχοί φτωχότεροι και κάποιοι έχουν και υπερκέρδη.  



ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ” - ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ


Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο χρόνο με την ακρίβεια να κτυπά κόκκινο συγκεκριμένοι τομείς της οικονομίας, οι οποίοι ελέγχονται από μεγαλοπαράγοντες και πολυεθνικές (τρόφιμα, πετρελαιωδή κλπ.) εμφάνισαν αντί ζημίας, όπως είχαν όλοι οι Έλληνες, που είδαν να μειώνεται το εισόδημά τους και η αγοραστική τους δύναμη, το αντίθετο, υπερκέρδη! Ακολουθήστε το χρήμα κι αναζητήστε τον ένοχο και αυτούς που κάνουν πλάτες στον ένοχο στην νομενκλατούρα αυτής της χώρας και προπαντός στην πολιτική εξουσία και όχι μόνο σε αυτήν που κυβερνά, αλλά και σε αυτή που δήθεν αντιπολιτεύεται και σιωπά. 

Εμείς ως Χρυσή Αυγή για αυτά μιλούσαμε και καταγγέλλαμε δημόσια τα τραστ στην βουλή σε χωριά και σε πόλεις και για αυτό έπρεπε να πάμε φυλακή. 


Και η φυλακή δεν τους έφτανε, αλλά ξεκίνησαν μία δικαστική διαδικασία με σκοπό να μη τελειώσει ποτέ! Σεπτέμβριο του 2013 άρχισε με την σύλληψή μου και ήδη μπαίνουμε στο 2023 έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια και δεν έχουν σκοπό να την τελειώσουν και γρήγορα. Οι ρυθμοί που κινούνται είναι αργοί σκόπιμα το δίχως άλλο, με σκοπό ξεκάθαρο να μας κρατούν όμηρους πολιτικά ενώ ταυτόχρονα δεν μας αναγνωρίζουν το τεκμήριο της αθωότητας και νομοθέτησαν να μην έχω την δυνατότητα να έχω την οποιαδήποτε δικαιοδοσία στο κόμμα το οποίο  ίδρυσα και αφιέρωσα όλη μου την ζωή.


ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ


Όλοι και όλα για τις εκλογές. Και τι άλλαξε μέσα στα 49 χρόνια της δημοκρατίας της μεταπολιτεύσεως, που αν μελετήσει κανείς το βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά στο “Σκοτεινό δωμάτιο”, διαπιστώνει ότι η μεταπολίτευση ήταν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα του Κίσσινγκερ. Δεν άλλαξε τίποτε! Υποβαθμίστηκε, μάλιστα, περισσότερο η όποια εθνική μας κυριαρχία με τα κάθε λογής μνημόνια και είμαστε κυριολεκτικά μια αποικία χρέους κατά παράβαση του Συντάγματος. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης τον αυξημένο ρόλο τον οποίον απέκτησαν με το πέρασμα του χρόνου ρόλο ο οποίος θα γίνει ακόμη μεγαλύτερος στα επόμενα έτη, τα ΜΜΕ και προπαντός ο big brother στην πλέον εφιαλτική του μορφή, ο οποίος κατέστη με τα social media ένας προσωπικός ανακριτής, εξομολόγος και λογοκριτής. Αυτός είναι ο κόσμος που μας φέρνει η “νεοτερικότητα” και ενάντια σε αυτόν τον κόσμο πρέπει να πολεμήσουμε. Ή “νεοτερικότητα” ή Παράδοση και τα δύο αυτά δεν πάνε μαζί.


Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!


Σε χρόνια δύσκολα, σε καιρό παρακμής ο Παλλάδας ο Αλεξανδρεύς έγραφε ότι θα πρέπει ο καθείς μας να παίξει τον ρόλο του κι εάν δεν θέλετε να υπερασπιστείτε την Πατρίδα και τις εθνικές αξίες, τότε θα πρέπει να υποστείτε την οδύνη της δουλείας και της υποταγής σαν φτερό στον άνεμο, σαν τέφρα που σκορπίζεται στον αγέρα. Όσοι πάλι έχετε σκοπό να αγωνιστείτε για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία ο Εθνικισμός είναι ο μόνος δρόμος και τον δρόμο αυτό τον έδειξε η Χρυσή Αυγή με νεκρούς και φυλακισμένους, με πορείες και αγώνα σε ολόκληρη την Ελλάδα κι όπου κτυπά καρδιά ελληνική.


Όσο κι αν ακούγεται παράλογο για τους λογικούς, που έχουν μάθει να είναι σκυφτοί και προσκυνημένοι, ας ευχηθούμε να είναι το 2023 η χρονιά των Εθνικιστών!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

2023: Αγώνας μέχρι τέλους ενάντια στην παρακμή




Όλες μου τις ευχές και την αγάπη για υγεία και δύναμη, ένα μεγάλο ΧΑΙΡΕ σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και ξεχωριστά σε όσους έχουν την δύναμη σε καιρούς σκληρούς όπου άνθρωποι κλείνονται στις φυλακές για τις Ιδέες τους και παιδιά δολοφονούνται γιατί είναι Εθνικιστές, σε όσους έχουν Πίστη τόσο δυνατή που παραμένουν Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες όταν όλοι και όλα είναι εναντίον μας! 


Ο εχθρός έχει μπει πια μέσα στην πόλη και η διαφθορά και η ανηθικότητα κυριαρχούν παντού. Όσοι προλάβαμε να ζήσουμε σε μια Ελλάδα που κοιμότανε με ξεκλείδωτες πόρτες και που στις παιδικές χαρές ακουγόντουσαν μόνον ελληνικές φωνές θέλουμε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω να ξαναγίνει η Ελλάδα ελληνική και με αυτήν την επιθυμία κλείνω τις ευχές μου σε “όσους ζωντανούς” συνεχίζουν να αγωνίζονται για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία για την Ελλάδα της Χρυσής Αυγής των ονείρων μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Τελικά θα πάρει F16 η Τουρκία από τις ΗΠΑ




Το παραμύθι έλαβε τέλος και όλα τα μεγάλα και τα παχιά λόγια των Greek-Americans, που βλέπουν την Ελλάδα ως “μουσάκα-σουβλάκι-συρτάκι” αποδείχθηκαν λόγια του αέρα. Όπως λόγια του αέρα φυσικά και οι λεονταρισμοί του Δένδια και της λοιπής κομπανίας. Και μη νομίζετε πως σε όλα αυτά έχει αντίρρηση ο Αλέξης, το παιδί του Τσε Γκεβάρα, ένα made in USA παιδί του Τσε Γκεβάρα, που είναι απόλυτα σύμφωνο με την Ν.Δ. με την αμερικανόδουλη πολιτική της…


Σύμφωνα, λοιπόν, με την τελευταία αμερικανική απόφαση η Τουρκία μπορεί να προμηθευτεί αναβαθμισμένα F16, αλλά δεν θα πρέπει να κάνει επικίνδυνες υπερπτήσεις επάνω από σύμμαχο χώρα του ΝΑΤΟ. Και θριαμβολογούν για αυτό το τελευταίο οι γνωστοί αμερικανογλείφτες, που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν λέει τίποτε. Δεν λέει τίποτε γιατί δεν προβλέπει τι θα κάνουν στην περίπτωση που οι Τούρκοι κάνουν τις υπερπτήσεις. Απλά μία ευχή διατυπώνουν χωρίς κανέναν όρο και περιορισμό. 


Όσο για το περίφημο βέτο, που θα έβαζε ο Μενέντεζ, δεν ακούσαμε λέξη. Πότε θα το βάλει; Όταν οι Τούρκοι με τα αναβαθμισμένα F16, που θα τους έχουν δώσει οι Αμερικάνοι θα έχουν βομβαρδίσει την Ελλάδα; Μήπως τότε θα είναι πολύ αργά; 


Κατά τα άλλα η Ρωσσία παρενέβη δυναμικά και η Ελλάδα δεν παρέδωσε τους πυραύλους S300 που διαθέτει στην Ουκρανία γιατί αυτό θα ήταν ωμή παραβίαση της συμβάσεως πωλήσεως του συστήματος στην Ελλάδα και καθαρά εχθρική ενέργεια έναντι της Ρωσίας. Την ίδια ώρα δηλαδή, που η Τουρκία έχει επιτύχει να διατηρεί ισορροπίες και με ΗΠΑ και Ρωσσία, εμείς έχουμε γίνει μπράβοι των γκάνγκστερ των ΗΠΑ στην περιοχή παίρνοντας ξεκάθαρα εχθρική στάση έναντι της Ρωσσίας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ” - ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

 


Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο χρόνο με την ακρίβεια να κτυπά κόκκινο συγκεκριμένοι τομείς της οικονομίας, οι οποίοι ελέγχονται από μεγαλοπαράγοντες και πολυεθνικές (τρόφιμα, πετρελαιοειδή κλπ.) εμφάνισαν αντί ζημίας, όπως είχαν όλοι οι Έλληνες, που είδαν να μειώνεται το εισόδημά τους και η αγοραστική τους δύναμη, το αντίθετο, υπερκέρδη! Ακολουθήστε το χρήμα κι αναζητήστε τον ένοχο και αυτούς που κάνουν πλάτες στον ένοχο στην νομενκλατούρα αυτής της χώρας και προπαντός στην πολιτική εξουσία και όχι μόνο σε αυτήν που κυβερνά, αλλά και σε αυτή που δήθεν αντιπολιτεύεται και σιωπά. 


Εμείς ως Χρυσή Αυγή για αυτά μιλούσαμε και καταγγέλλαμε δημόσια τα τραστ στην βουλή σε χωριά και σε πόλεις και για αυτό έπρεπε να πάμε φυλακή. 


Και η φυλακή δεν τους έφτανε, αλλά ξεκίνησαν μία δικαστική διαδικασία με σκοπό να μη τελειώσει ποτέ! Σεπτέμβριο του 2013 άρχισε με την σύλληψή μου και ήδη μπαίνουμε στο 2023 έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια και δεν έχουν σκοπό να την τελειώσουν και γρήγορα. Οι ρυθμοί που κινούνται είναι αργοί σκόπιμα το δίχως άλλο, με σκοπό ξεκάθαρο να μας κρατούν όμηρους πολιτικά ενώ ταυτόχρονα δεν μας αναγνωρίζουν το τεκμήριο της αθωότητας και νομοθέτησαν να μην έχω την δυνατότητα να έχω την οποιαδήποτε δικαιοδοσία στο κόμμα το οποίο  ίδρυσα και αφιέρωσα όλη μου την ζωή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Καλά Χριστούγεννα σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες



Εύχομαι, όντας φυλακισμένος από ένα αντεθνικό καθεστώς με μία άδικη απόφαση φυλακισμένος για τις Ιδέες μου και με τεκμήρια ομιλίες και άρθρα μου (!), εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Χαρά και Αγάπη οικογενειακή σε όλους τους πραγματικά Έλληνες και τις Ελληνίδες αυτής της χώρας! 


Γινόμαστε όλο και περισσότερο Αμερική και έτσι έλειψαν από τα πολυκαταστήματα, αλλά και από τις κάρτες τις εορταστικές οι ευχές “Καλά Χριστούγεννα”, τις οποίες έχουν αντικαταστήσει με το “Καλές Γιορτές”! Μάλιστα, σε πολυτελές εμπορικό κέντρο δεν έλειψαν και ευχές για τον… Σατανά(!) τις Άγιες αυτές ημέρες.


Η αρχή έγινε από την Αμερική όπου το "Merry Christmas" αντικαταστάθηκε από το “Happy Holidays” και σε μερικά καταστήματα από το "Happy Hannukha". Mοναδική εξαίρεση τα χρόνια του Τραμπ, όπου επανήλθε το "Merry Christmas" και ήταν αυτός ένας από τους λόγους για τους οποίους πολεμήθηκε τόσο σκληρά από το γνωστό λόμπυ, που απαίτησε και επέτυχε την φυλάκιση της Χρυσής Αυγής, ο Ντόναλντ Τραμπ.


Εύχομαι Υγεία και Ευτυχία, να γίνει ένα θαύμα και να αλλάξουν όλα σε αυτή την Πατρίδα, να φύγουν για πάντα οι “καλικάτζαροι", που κυβερνούν και κρατούν υπόδουλο τον λαό μας.


Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου ελεύθεροι.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΜΗΝΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ 44ος

Παύλος Τσίμας: “Η παρ’ ολίγον θανάσιμη απειλή της Χρυσής Αυγής”



Κίνδυνος για την ψευτοδημοκρατία οι αληθινοί εθνικιστές

Μία ακόμη απόδειξη ότι η δίωξή μας είναι πολιτική ήταν η πρόταση της Εισαγγελέως στο Εφετείο ότι πρέπει να απορριφθούν οι αιτήσεις αναστολής των ποινών δύο εκ των καταδικασμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής διότι είχαν κίνητρο την εγκληματική ιδεολογία του “ναζισμού”! Πρώτα απ’ όλα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δήλωνε Κίνημα Εθνικιστικό και όχι όπως θέλουν οι κομμουνιστές, που όσους δεν είναι μαζί τους, τους λένε “φασίστες”. Κατά δεύτερο λόγο, οι ιδέες δεν διώκονται, δεν είναι ποινικό αδίκημα και στο σημείο αυτό με την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η ψευτοδημοκρατία της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ έχει εξευτελίσει κάθε έννοια της Δικαιοσύνης, αφού ακόμη και στην Γερμανία δεν διώκεται το φρόνημα, αλλά μόνον οι πράξεις. Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι η Εισαγγελέας χρησιμοποίησε σαν επιχείρημά της τμήμα της αποφάσεως του πρωτόδικου δικαστηρίου και το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί γίνεται το Εφετείο; Όταν χρησιμοποιείται ως “θέσφατο” η πρωτόδικη απόφαση!

Όλα αυτά όμως δεν πρόκειται να προβληθούν στα ΜΜΕ γιατί δεν τους βολεύει, γιατί είναι συνένοχοι στο έγκλημα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στην μεγάλη αυτή αδικία. Τον καιρό αυτό όλοι θα αρχίσουν να μιλάνε άλλοι για την σωτηρία και άλλοι για την καταστροφή της χώρας. Έρχονται εκλογές και αρχίζει η σκυλομαχία - μονομαχία, που από την μία πλευρά είναι ένας Μεσσίας και από την άλλη ένας καταστροφέας και ο καθένας διαλέγει πλευρά και η αποχή συνεχώς μεγαλώνει και θα μεγαλώσει και άλλο γιατί ο λαός αδιαφορεί καλώς ή κακώς. Για εμάς κακώς. Γιατί αν ο λαός δυναμικά έπαιρνε την τύχη στα χέρια του δεν θα είχε καταντήσει η Ελλάδα εκεί που έχει καταντήσει.

Από τον Τσίπρα στον Μητσοτάκη και από την Καϊλή στην Σπυράκη

Στις εκλογές, εάν δεν κάνω λάθος, του 2009 το κεντρικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής ήταν: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! Ήμασταν, βλέπετε και είμαστε ακόμη οι “κακοί φασίστες”, που κατηγορούμε “άδικα” τα ευγενή κόμματα του κοινοβουλίου για διαφθορά.

Όλα δείχνουν ότι οι εκλογές που έρχονται δεν θα είναι και τόσο εύκολες για την Νέα Δημοκρατία παρ’ όλο το γεγονός ότι τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον Αλαίν Ντελόν της πολιτικής και τον Μωϋσή όπως είχε γράψει φιλελεύθερη ιστοσελίδα, που θα έσωζε τον ελληνισμό.

Δώρο η υπόθεση Καϊλή με τις μαύρες σακούλες με τα εκατομμύρια ευρώ για την Νέα Δημοκρατία πρωτίστως και για τον ΣΥΡΙΖΑ κατά δεύτερο λόγο. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για την Ν.Δ.. Όπως έγινε γνωστό, η πρώην πρασινοφρουρού του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σπυράκη, η οποία κατόρθωσε να μπει στις αντιμισθίες των 20.000 ευρώ της Ευρωβουλής για την Νέα Δημοκρατία, μπήκε στο στόχαστρο του Γενικού Εισαγγελέα στο Βέλγιο και ζητήθηκε η άρση της ασυλίας της για κατηγορίες περί απάτης. Η συνέχεια έχει ενδιαφέρον. Ο μεγαλόψυχος Μητσοτάκης, που είχε δίπλα του τον Γεωργιάδη, που ήταν υπόδικος για ασέλγεια κατά ανηλίκων, είναι αυστηρός σε αυτά τα θέματα. Γιατί άλλο χρήμα κι άλλο ηθική… Το να είσαι ανήθικος δεν είναι και τόσο βαρύ ατόπημα, όσο το να είσαι απατεώνας! Έτσι λοιπόν, με απόφαση του ίδιου του Μητσοτάκη αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη κι ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές.

 

Αυτά λέγαμε για το πολιτικό σύστημα ότι πρέπει δηλαδή να ξεβρωμίσει ο τόπος και αυτό ενοχλούσε πολλούς και έτσι χωρίς στοιχεία ενοχής είμαστε στην φυλακή για άρθρα και ομιλίες για Ελλάδα-Πατρίδα και Εθνικισμό.

Ένα “πραξικόπημα” οπερέτα στην Γερμανία και η Χρυσή Αυγή 

Πανικός κατέλαβε το Σύστημα με την συνεχή άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία πλησίαζε το 20% στις δημοσκοπήσεις τον Σεπτέμβριο του 2013 και γι’ αυτό έστησαν την πολιτική σκευωρία, η οποία με κρατά σήμερα φυλακισμένο. Αντίθετα δεν τους φοβίζουν γραφικές καταστάσεις, οι οποίες είναι ακίνδυνες για το Σύστημα.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητος ένα “πραξικόπημα” οπερέτα στην Γερμανία. Ένας σχεδόν ογδοντάχρονος Γερμανός πρίγκιπας κάποιου κρατιδίου, o οποίος φιλοδοξούσε να γίνει Κάιζερ, και από τον ανακαινισμένο πύργο του στην Θουριγκία να αναβιώσει το γερμανικό ράιχ. Η οργάνωση για αυτό το δήθεν πραξικόπημα είχε τίτλο “Πολίτες Του Ράιχ” και ανήκαν σε αυτήν εκτός από τον υποψήφιο Κάιζερ κάποιοι πρώην στρατιωτικοί των ειδικών δυνάμεων, μια ακροδεξιά εισαγγελέας, ένας πρώην βουλευτής και κάποιοι αστυνομικοί και στρατιώτες. Και όλα αυτά στο διαδίκτυο σαν μία λέσχη ιντερνετικού παιχνιδιού. Και το ονόμασαν αυτό “πραξικόπημα”.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Για το κατά φαντασίαν αυτό “πραξικόπημα” έγραψε άρθρο ο Παύλος Τσίμας στα “ΝΕΑ” με τίτλο “Γερμανοί πρίγκιπες και Έλληνες πολιτικοί”, στο οποίο αναφερόμενος στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να ξεχάσει (όπως τους έχουνε επιβάλλει και έχουν ξεχάσει όλοι) την Χρυσή Αυγή. Αναφερόμενος, λοιπόν, εις τα της Γερμανίας και γενικά εις τα περί ακροδεξιάς στην Ευρώπη, γράφει: “Η παρ’ ολίγο θανάσιμη εμπειρία της Χρυσής Αυγής και η δικαστική και πολιτική της καταδίκη μας δίνουν μια αποτελεσματική ασπίδα απέναντι σε τέτοιους κινδύνους”.

“Θανάσιμη εμπειρία” για ποιόν; Για την Πατρίδα, που η Χρυσή Αυγή την ήθελε πιο μεγάλη και πιο δυνατή ή για την ψευτοδημοκρατία της Καϊλή, της Σπυράκη, της NOVARTIS, της Siemens, της λίστας Λανγκάρντ, του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου και τόσων άλλων σκανδάλων; Ο συντάκτης του κειμένου, που θεωρεί “θανάσιμη απειλή” την Χρυσή Αυγή, δεν είναι άλλος από τον Παύλο Τσίμα, πρώην διακεκριμένο Κνίτη, που σήμερα πληρώνεται από έναν μεγαλοεφοπλιστή.

Δεν φοβάται, λοιπόν, το Σύστημα τους γραφικούς πρίγκιπες και τους παρλαπίπες που κτίζουν αυτοκρατορίες. Φοβήθηκε την Χρυσή Αυγή! Γιατί έπαιρνε τα ποσοστά που έπαιρνε σε φτωχικές πόλεις της επαρχίας και σε λαϊκές γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Και πιστεύει ο Παύλος Τσίμας ότι η δικαστική και πολιτική καταδίκη της Χρυσής Αυγής είναι μία “αποτελεσματική ασπίδα” για την ψευτοδημοκρατία τους των μπολσεβίκων που πληρώνονται από εφοπλιστές! Πρώτα απ’ όλα η δικαστική καταδίκη δεν έχει ολοκληρωθεί εκτός εάν όλες οι διαδικασίες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη είναι ένα θέατρο και τεκμήριο αθωότητος δεν έχουμε… Όσο για πολιτική καταδίκη εάν εννοεί την καλπονοθεία και τον παράνομο αποκλεισμό του Ιουλίου του 2019 με το 2,93%, ας μη ξεχνά και ότι ο Συνασπισμός ευρέθη εκτός Βουλής και μετά από λίγα χρόνια κυβέρνησε!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι παρακολουθήσεις στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής




Με αφορμή το θέμα Ανδρουλάκη από το οποίο προέκυψαν και θέματα παρακολουθήσεως και άλλων προσώπων, ακόμη και κυβερνητικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι θεωρεί απαράδεκτο να παρακολουθούνται πολιτικοί και αρχηγοί κομμάτων για λόγους εθνικής ασφαλείας. Και ήταν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013 όταν με οδήγησαν από την Γενική Ασφάλεια στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων και παρουσία των συνηγόρων μου η Εισαγγελέας που μου άσκησε δίωξη με βάση το πόρισμα Βουρλιώτη, μία δίωξη που έγινε εις βάρος μου χωρίς να απολογηθώ, είπε ότι υπάρχουν συνακροάσεις (βλέπε παρακολουθήσεις τηλεφώνων), που έχουν γίνει για λόγους “εθνικής ασφαλείας”. Όμως, ποτέ οι συνακροάσεις αυτές δεν μπήκαν στην δικογραφία, ούτε μου έγιναν γνωστές είτε γιατί δεν υπήρχαν, είτε το χειρότερο για αυτούς γιατί υπήρχαν και απεδείκνυαν την αθωότητά μου.


Επιστρέφω στην δήλωση Βενιζέλου, στην πρόσφατη. Όταν εμένα παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου, ενώ ήμουν πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που θεωρεί αντισυνταγματικές και παράνομες αυτές τις παρακολουθήσεις που ήταν; Ήταν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως που έκανε αυτή την παρανομία… Όμως, βλέπετε τα ΜΜΕ των “νταβατζήδων” της χώρας παίζουν το παιχνίδι του και δεν λένε λέξη.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Η δημοκρατία της Καϊλή και στην φυλακή η Χρυσή Αυγή




Συγχαρητήρια στην Ελλάδα από τον αντιπρόεδρο της Αμερικανοεβραϊκής Ενώσεως για την δίωξη της Χρυσής Αυγής

 “Λευτεριά, Λευτεριά, σχίζει, δαγκάνει
τους ουρανούς το στέμμα σου.
Tο φως σου, χωρίς να καίει,
τυφλώνει το λαό σου.
Πεταλούδες χρυσές οι Aμερικάνοι,
λογαριάζουν πόσα δολάρια κάνει
σήμερα το υπερούσιο μέταλλό σου.
Λευτεριά, Λευτεριά, θα σ’ αγοράσουν 
έμποροι και κονσόρτσια κι Εβραίοι …” 

Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ

 

Η περίπτωση της Εύας Καϊλή με τις μαύρες σακούλες με τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και το λόμπινγ από ευρωβουλευτές όλων των παρατάξεων στις Βρυξέλλες είναι ένα ακόμη δείγμα για το πόσο δίκιο είχε ο Πλάτων πριν χιλιάδες χρόνια που έγραφε ότι περισσότερο από κάθε άλλο πολίτευμα από την δημοκρατία είναι που γεννιέται η τυραννία. Και τι άλλο από τυραννία είναι να κάνουν ό,τι θέλουν στον δημόσιο βίο αυτοί που κρατούν στα χέρια τους το βρώμικο χρήμα; Και μη μας πουν ότι η Καϊλή ήταν η εξαίρεση γιατί στα σχεδόν πενήντα χρόνια της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας είναι τόσα πολλά τα σκάνδαλα από τις ζώνες ασφαλείας του συγγενούς υπουργού της Νέας Δημοκρατίας μέχρι την Καϊλή και τις μαύρες σακούλες, που χάνει κανείς τον λογαριασμό. Το ερώτημα τα σκάνδαλα γενούν την δημοκρατία ή η δημοκρατία γεννά τα σκάνδαλα είναι ισοδύναμο με το η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;

Επικίνδυνο πράγμα να είσαι έντιμος μέσα σε ένα τέτοιο πολίτευμα στο οποίο βασιλεύει η διαφθορά και το πληρώσαμε εγώ προσωπικά με 13 χρόνια φυλακή! Όταν η Καϊλή, που δικαιολογούσε σαν σοσιαλίστρια τους φόνους χιλιάδων εργατών από “ατυχήματα” στο Κατάρ, πρόκειται να τιμωρηθεί το πολύ με τρία χρόνια φυλακή… Πιο πολύ απ’ όλους όμως χάρηκαν για την καταδίκη μου οι λεγόμενοι “εθνικοπατριώτες”, οι πάντα αποτυχημένοι και πάντα φθονεροί.


Κατά Χρυσής Αυγής ο βουλευτής των ΗΠΑ και πρόεδρος της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής Ντόιτς

 

Οι περίφημοι “εθνικοπατριώτες” πολιτευάμενοι γεμάτοι όνειρα τρελά και απατηλά δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν το μίσος και την εμπάθειά τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, υποστηρίζοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκε για ποινικά αδικήματα και ότι η δίωξή της δεν είναι πολιτική. Προσωπικά είμαι στην φυλακή, έχοντας καταδικαστεί σε 13 ετών ποινή χωρίς να εμπλέκομαι σε καμία εγκληματική πράξη και σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του Δικαστηρίου για αποσπάσματα λόγων μου ακόμη και μέσα στην Βουλή, λόγων στους οποίους σε κανέναν δεν υπάρχει προτροπή για πράξη βίας. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑ για τις Ιδέες μου, όμως, οι “εθνικόφρονες” επιμένουν ότι είμαι ένας κοινός εγκληματίας γιατί έτσι τους βολεύει.

Προ ημερών ήλθε στην Ελλάδα ο βουλευτής των ΗΠΑ, επικεφαλής της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής, Τεντ Ντόιτς. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”με τίτλο: “Να μην επιτρέψουμε την κανονικοποίηση του αντισημιτισμού” τόνισε:

“ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστεί. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί η “κανονικοποίηση” του αντισημιτισμού … Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες ψηφοφόρους και το ελληνικό νομικό σύστημα, και οι θερμές σχέσεις με το Ισραήλ σε όλο το πολιτικό φάσμα της Ελλάδος, αποτελούν παραδείγματα δράσεων, που ελπίζω να δούμε συχνότερα σε όλο τον κόσμο”.

Η απάντηση του Εβραίου βουλευτού των ΗΠΑ λέει τα πάντα για την πολιτική σκευωρία, που οδήγησε στην καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στην περίφημη έννοια που δίνει στην μη “κανονικοποίηση” του αντισημιτισμού ο εκπρόσωπος των σιωνιστών.

 Μας λέει ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι καταδίκασαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μα αυτό οφείλεται στο εκλογικό σύστημα, αφού με το 2,93% που πήρε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εάν ήταν κόμμα επί παραδείγματι, το οποίο θα συμμετείχε σε εκλογές στο Ισραήλ, όπου υπάρχει απλή ανόθευτη αναλογική, θα εξέλεγε βουλευτές! Ποια καταδίκη, λοιπόν;  Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι θα ήταν νίκη του αντισημιτισμού η εκλογή βουλευτών; Επί πλέον, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έμεινε έξω από την Βουλή  μόλις για 3,701 ψήφους. Εάν έπαιρνε αυτούς τους ψήφους αυτό θα σήμαινε ότι οι Έλληνες είναι υπέρ του αντισημιτισμού; Περίεργη η λογική του Ιουδαίου βουλευτή Ντόιτς…

Άφησα για τελευταίο την αναφορά του αμερικανοεβραίου βουλευτή ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκε από το “ελληνικό νομικό σύστημα”. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου καταδικάστηκε ως “εγκληματική οργάνωση” ή μήπως τελικά καταδικάστηκε για “αντισημιτισμό”, όπως αφήνει να εννοηθεί ο κ. Ντόιτς;

Όλη η ουσία όμως είναι στην διατύπωση του σχετικού ερωτήματος, η οποία είχε ως εξής: “Στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστεί”. Πράγματι, αυτό αποτελεί μία ωμή πραγματικότητα, αφού σε μία χώρα, όπου απαγορεύεται από το Σύνταγμα να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου, στην Ελλάδα των ψευτοδημοκρατών του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, έθεσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατ’ ουσίαν εκτός νόμου με μία κατηγορία ανύπαρκτη, με τρόπο βρωμικό και ύπουλο.

Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή! 

Η ερώτηση του δημοσιογράφου Αθανασίου Έλλις, γνωστού και από το παρελθόν για την εμπάθειά του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προς τον αμερικανοεβραίο βουλευτή Ντόιτς είναι ξεκάθαρη, λέει ΕΥΘΕΩΣ ότι στην Ελλάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αποκλειστεί, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εκτός νόμου παρ’ όλο το γεγονός ότι ο υπέρτατος νόμος της χώρας, δηλαδή το Σύνταγμα, απαγορεύει να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου! Αυτήν την βαθιά αντιδημοκρατική και δόλια τακτική των ψευτοδημοκρατών πολιτικών, που δεν είναι τίποτε άλλο από μαριονέτες της ξενοκρατίας και της πλουτοκρατίας, την έχει αντιληφθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και για τον λόγο αυτό έχει την βεβαιότητα και την πληροφόρηση ότι απόφαση της κυβερνήσεως είναι να μην επιτρέψει την συμμετοχή της στις εκλογές.

Αυτό όμως δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή δεν είναι κόμμα, αλλά είναι Ιδέα δεν πρόκειται να τελειώσει με τις παράνομες αλχημείες ενός διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου γιατί σε αυτή την μεθόδευση συμμετέχουν από κοινού και ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ..

Έτσι λοιπόν, τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ετοιμάζουν νόμο με τον οποίο θα απαγορεύουν την υποψηφιότητα μου στις εκλογές με ψηφοδέλτιο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργανώσεως. Και αυτό ενώ ευρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε δεύτερο βαθμό, η οποία μπορεί και να με αθωώσει. Επομένως είναι προφανές ότι η συμμορία των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου” καταργεί το τεκμήριο αθωότητος, μία αρχή της Δικαιοσύνης από την αρχαία ακόμη εποχή.

Ό,τι και να κάνει όμως το ψευτορωμαίικο δεν θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματα του λαού μας, που είναι πολλά, σημαντικά και κρίσιμα. Δεν θα μπορέσει να σταματήσει την πορεία προς την παρακμή του μεγάλου μας Έθνους, μια παρακμή, που οφείλεται σε προβλήματα ακραία, που απαιτούν ακραίες λύσεις. Λύσεις που μπορεί να δώσει μόνον ένα Κίνημα με τα χαρακτηριστικά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κίνημα Εθνικιστικό, Λαϊκό, Αντικαπιταλιστικό.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Από τον Άννα στον Καϊάφα, από τον Τσίπρα στον Μητσοτάκη και από την Καϊλή στην Σπυράκη

 



Στις εκλογές, εάν δεν κάνω λάθος, του 2009 το κεντρικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής ήταν: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! Ήμασταν, βλέπετε και είμαστε ακόμη οι “κακοί φασίστες”, που κατηγορούμε “άδικα” τα ευγενή κόμματα του κοινοβουλίου για διαφθορά. 

Όλα δείχνουν ότι οι εκλογές που έρχονται δεν θα είναι και τόσο εύκολες για την Νέα Δημοκρατία παρ’ όλο το γεγονός ότι τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον Αλαίν Ντελόν της πολιτικής και τον Μωϋσή όπως είχε γράψει φιλελεύθερη ιστοσελίδα, που θα έσωζε τον ελληνισμό.

Δώρο η υπόθεση Καϊλή με τις μαύρες σακούλες με τα εκατομμύρια ευρώ για την Νέα Δημοκρατία πρωτίστως και για τον ΣΥΡΙΖΑ κατά δεύτερο λόγο. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για την Ν.Δ.. Όπως έγινε γνωστό, η πρώην πρασινοφρουρού του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σπυράκη, η οποία κατόρθωσε να μπει στις αντιμισθίες των 20.000 ευρώ της Ευρωβουλής για την Νέα Δημοκρατία, μπήκε στο στόχαστρο του Γενικού Εισαγγελέα στο Βέλγιο και ζητήθηκε η άρση της ασυλίας της για κατηγορίες περί απάτης. Η συνέχεια έχει ενδιαφέρον. Ο μεγαλόψυχος Μητσοτάκης, που είχε δίπλα του τον Γεωργιάδη, που ήταν υπόδικος για ασέλγεια κατά ανηλίκων, είναι αυστηρός σε αυτά τα θέματα. Γιατί άλλο χρήμα κι άλλο ηθική… Το να είσαι ανήθικος δεν είναι και τόσο βαρύ ατόπημα, όσο το να είσαι απατεώνας! Έτσι λοιπόν, με απόφαση του ίδιου του Μητσοτάκη αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη κι ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές.


Αυτά λέγαμε για το πολιτικό σύστημα ότι πρέπει δηλαδή να ξεβρωμίσει ο τόπος και αυτό ενοχλούσε πολλούς και έτσι χωρίς στοιχεία ενοχής είμαστε στην φυλακή για άρθρα και ομιλίες για Ελλάδα-Πατρίδα και Εθνικισμό. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ο Μαραντζίδης, ο Αλιβιζάτος και ο Τσαουσέσκο


 

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Μαραντζίδη, που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον κατεβάσει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. 

Δεν πάνε πολλά χρόνια που μαζί με τον αστό (made in England) καθηγητή Στάθη Καλύβα, είχαν γράψει ένα βιβλίο για τον συμμοριτοπόλεμο στο οποίο γινότανε αναφορά στα στυγερά εγκλήματα της αριστεράς και αυτό είχε ενοχλήσει τους μπολσεβίκους. Μάλιστα, ο Μαραντζίδης είχε δεχθεί και επίθεση από φοιτητές στην Θεσσαλονίκη για τον λόγο αυτό. 

Τώρα ο Μαραντζίδης τα γυρίζει και επιτίθεται στον Μητσοτάκη και τον παραλληλίζει με τον Τσαουσέσκο. Το θράσος των κομμουνιστών δεν έχει όρια. Οι άνθρωποι είναι οι Κομανέτσι των ιδεών για να θυμηθούμε την Ρουμανία μια και μιλάει για τον Τσαουσέσκο. Πιο κωλοτούμπας πεθαίνεις… Γιατί το γράφουμε αυτό; Μα γιατί ο Νίκος Μαραντζίδης ήταν μέλος του Ρήγα Φερραίου και του ΚΚΕσωτερικού, που όχι μόνον υποστήριζαν τον Τσαουσέσκο, αλλά έπαιρναν και δωρεάν χαρτί για την εφημερίδα τους “ΑΥΓΗ”. Παρένθεση: Όπως παίρνει σήμερα δωρεάν χαρτί από ακροδεξιό κάποτε υπουργό της Ν.Δ. ακροδεξιά εφημερίδα, που την διαβάζουν ελάχιστοι, η οποία κατηγορεί μονίμως την Χρυσή Αυγή.

Επιστρέφουμε στον Μαραντζίδη και στον Τσαουσέσκο και θυμίζουμε, για όσους δεν το ξέρουν, ότι και ο μάρτυρας κατηγορίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Αλιβιζάτος, υπήρξε και αυτός θαυμαστής του Τσαουσέσκο. Και εδώ, στο σημείο αυτό, να θέσουμε κάποια ερωτήματα. Οι άνθρωποι αυτοί που εμφανίζονται σαν δημοκράτες και επικριτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θαύμαζαν έναν στυγνό δικτάτορα όσο ζούσε και όταν ήταν πολιτικά ενεργοί. Έναν τύραννο, που άφηνε μικρά παιδιά να πεθαίνουν στις θερμοκοιτίδες με τις διακοπές ρεύματος και δεκάδες χιλιάδες Ρουμάνοι αργοπέθαιναν στις φυλακές του όντας πολιτικοί κρατούμενοι. Αυτοί, λοιπόν, οι συνεργοί ενός εγκληματία, κατηγορούν εμάς για τα εγκλήματα κάποιων που έγιναν 20 χρόνια πριν γεννηθούμε! Και όμως τα δικαστήρια τους θεωρούν αξιόπιστους μάρτυρες… Τι διαφορετικό είχε η δικαιοσύνη του Τσαουσέσκο και τι να πει κανείς για το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς που κάθονται στις δικαστικές έδρες ήταν μέλη της ΚΝΕ και του Ρήγα Φερραίου που δεν αρνήθηκαν ποτέ την ιδεολογία τους; Και όντας κομμουνιστές με πάθος και φανατισμό καταδικάζουν εθνικιστές;  

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ποιος θυμάται την δολοφονία Τεμπονέρα και ότι δεν διώχθηκε η ηγεσία της Ν.Δ.;


 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ανάμεσα στους υποψήφιους στις προσεχείς εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και ο δικηγόρος Διονύσης Τεμπονέρας. Ο Τεμπονέρας είναι γιος του αριστερού καθηγητού Τεμπονέρα, ο οποίος έπεσε νεκρός σε συμπλοκή από κτυπήματα μελών της Νέας Δημοκρατίας και καταδικάστηκε γι’ αυτό εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας. Η συμπλοκή έγινε μέσα στα πλαίσια εγκυκλίου την οποία είχε εκδώσει η ηγεσία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για ανακατάληψη των σχολείων, τα οποία είχαν καταλάβει οι αριστερές οργανώσεις. Υπουργός παιδείας τότε ο Κοντογιαννόπουλος. Στην πρώτη δίκη μάρτυρες υπερασπίσεως των κατηγορουμένων ήταν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενώ στην δεύτερη βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ήταν συνήγοροι υπερασπίσεώς τους. Με απλά λόγια, η Νέα Δημοκρατία χρεώθηκε εν πλήρη συνειδήσει την δολοφονία. 

Και ενώ για την δολοφονία Τεμπονέρα δεν έγινε καμία δίωξη κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, για την δολοφονία του Φύσσα στο Κερατσίνι από έναν απλό οπαδό, σε ένα τυχαίο περιστατικό, που έγινε σε συμπλοκή σε μία καφετέρια, καταδικάστηκαν και οι 18 βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά … όταν είσαι στην Νέα Δημοκρατία είσαι αθώος για τις πράξεις όχι απλώς των οπαδών, αλλά των στελεχών του κόμματος και μάλιστα εκλεγμένων! Όταν είσαι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όλοι οι βουλευτές ένοχοι για την πράξη ενός απλού οπαδού, ο οποίος προηγουμένως ήταν στο ΚΚΕ και μετά οδηγός της οικογένειας κορυφαίου στελέχους ενός κόμματος που θα έφερνε δήθεν την… άνοιξη! Ο αρχηγός του οποίου κόμματος ωφελήθηκε άμεσα από αυτήν την δολοφονία με την πολιτική εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.     

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!



Η ερώτηση του δημοσιογράφου Αθανασίου Έλλις, γνωστού και από το παρελθόν για την εμπάθειά του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προς τον αμερικανοεβραίο βουλευτή Ντόιτς, στην οποία ερώτησή του διατυπώνει την πραγματικότητα, ότι στην Ελλάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αποκλειστεί επιβεβαιώνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην χώρα μας είναι εκτός νόμου παρ’ όλο το γεγονός ότι ο υπέρτατος νόμος της χώρας, δηλαδή το Σύνταγμα, απαγορεύει να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου! Αυτήν την θλιβερή πραγματικότητα την βαθειά αντιδημοκρατική των ψευτοδημοκρατών πολιτικών, που δεν είναι τίποτε άλλο από μαριονέτες της ξενοκρατίας και της πλουτοκρατίας, την έχει αντιληφθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και για τον λόγο αυτό έχει την βεβαιότητα και την πληροφόρηση ότι απόφαση της κυβερνήσεως είναι να μην επιτρέψει την συμμετοχή της στις εκλογές. Αυτό όμως δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή δεν είναι κόμμα, αλλά είναι Ιδέα δεν πρόκειται να τελειώσει με τις παράνομες αλχημίες ενός διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου γιατί σε αυτή την μεθόδευση συμμετέχουν από κοινού και ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.. Έτσι λοιπόν, τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ετοιμάζουν και νόμο με τον οποίο θα απαγορεύουν την υποψηφιότητα στις εκλογές με ψηφοδέλτιο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του υπογράφοντος το κείμενο αυτό, ιδρυτού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργανώσεως. Και αυτό ενώ
ευρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε δεύτερο βαθμό, η οποία μπορεί και να αθωώσει ως εγκληματική οργάνωση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Επομένως είναι προφανές ότι η συμμορία Τσίπρα - Μητσοτάκη καταργεί το τεκμήριο αθωότητος μία αρχή της Δικαιοσύνης από την αρχαία ακόμη εποχή.  


Ό,τι και να κάνει όμως το ψευτορωμαίικο δεν θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματα του λαού μας, που είναι πολλά, σημαντικά και κρίσιμα. Δεν θα μπορέσει να σταματήσει την πορεία προς την παρακμή του μεγάλου μας Έθνους, μια παρακμή, που οφείλεται σε προβλήματα ακραία, που απαιτούν ακραίες λύσεις. Λύσεις που μπορεί να δώσει μόνον ένα Κίνημα με τα χαρακτηριστικά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κίνημα Εθνικιστικό, Λαϊκό, Αντικαπιταλιστικό.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Γιατί καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή

  


Γιατί είμαι φυλακή


“Λευτεριά, Λευτεριά, σχίζει, δαγκάνει 

τους ουρανούς το στέμμα σου. 

Tο φως σου, χωρίς να καίει, 

τυφλώνει το λαό σου.

Πεταλούδες χρυσές οι Aμερικάνοι, 

λογαριάζουν πόσα δολάρια κάνει 

σήμερα το υπερούσιο μέταλλό σου. 

Λευτεριά, Λευτεριά, θα σ’ αγοράσουν 

έμποροι και κονσόρτσια κι Εβραίοι …”


Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ


Στα Τίρανα βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε με στόμφο για τα εθνικά δικαιώματα των Ελλήνων, που ζουν στην Βόρειο Ήπειρο και οι οποίοι δεν είναι μειονότητα! Η Βόρειος Ήπειρος είναι μία προαιώνια ελληνική πατρίδα όπου ζούσαν πάντοτε Έλληνες και όχι μία “μειονότητα “ … 

Θυμίζω ότι το 1912 ήταν που η Αλβανία αποφάσισε να κάνει εθνικό της σύμβολο τον δικέφαλο αετό της Αυτοκρατορίας μας και είναι πράγματι θλιβερό να έχουν εθνικό σύμβολο τον δικέφαλο αετό της ελληνικής αυτοκρατορίας η Αλβανία, η Σερβία, η Ρωσσία, αλλά όχι η Ελλάδα … Σκοπός της επισκέψεως οι ψήφοι και η προεκλογική περίοδος. Ακόμη ως γνωστόν παριστάνει τον Νικηταρά τον τουρκοφάγο, προχωρεί σε εξοπλιστικά προγράμματα και σε δήθεν σκληρά μέτρα για λαθρομετανάστες, ενώ είναι έτοιμος δήθεν και να εκμεταλλευτεί τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες. Ατζέντα πλήρως “εθνικοπατριωτική” … Σκοπός του να μην αφήσει ούτε μισή ψήφο δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, που να μην την λεηλατήσει.


Κατά Χρυσής Αυγής ο βουλευτής των ΗΠΑ και πρόεδρος της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής Ντόιτς


Όπου δεξιά της Ν.Δ. είναι οι “εθνικοπατριώτες” πολιτευάμενοι γεμάτοι όνειρα τρελά και απατηλά και οι “μεγάλοι αυτοί πατριώτες”, δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν το μίσος και την εμπάθειά τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, υποστηρίζοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκε για ποινικά αδικήματα και ότι η δίωξή της δεν είναι πολιτική. Προσωπικά είμαι στην φυλακή, έχοντας καταδικαστεί σε 13 ετών ποινή χωρίς να εμπλέκομαι σε καμία εγκληματική πράξη και σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του Δικαστηρίου για αποσπάσματα λόγων μου ακόμη και μέσα στην Βουλή, λόγων στους οποίους σε κανέναν δεν υπάρχει προτροπή για πράξη βίας. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑ για τις Ιδέες μου, όμως, οι “εθνικόφρονες επιμένουν ότι είμαι ένας κοινός εγκληματίας γιατί έτσι τους βολεύει.


Προ ημερών ήλθε στην Ελλάδα ο βουλευτής των ΗΠΑ, επικεφαλής της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής, Τεντ Ντόιτς. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”με τίτλο: “Να μην επιτρέψουμε την κανονικοποίηση του αντισημιτισμού” τόνισε:


“ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστεί. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί η “κανονικοποίηση” του αντισημιτισμού … Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες ψηφοφόρους και το ελληνικό νομικό σύστημα, και οι θερμές σχέσεις με το Ισραήλ σε όλο το πολιτικό φάσμα της Ελλάδος, αποτελούν παραδείγματα δράσεων, που ελπίζω να δούμε συχνότερα σε όλο τον κόσμο”.


Η απάντηση του Εβραίου βουλευτού των ΗΠΑ λέει τα πάντα για την πολιτική σκευωρία, που οδήγησε στην καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στην περίφημη έννοια που δίνει στην μη “κανονικοποίηση” του αντισημιτισμού ο εκπρόσωπος των σιωνιστών. 


Μας λέει ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι καταδίκασαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μα αυτό οφείλεται στο εκλογικό σύστημα, αφού με το 2,93% που πήρε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εάν ήταν κόμμα επί παραδείγματι, το οποίο θα συμμετείχε σε εκλογές στο Ισραήλ, όπου υπάρχει απλή ανόθευτη αναλογική, θα εξέλεγε βουλευτές! Ποια καταδίκη, λοιπόν;  Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι θα ήταν νίκη του αντισημιτισμού η εκλογή βουλευτών; Επί πλέον, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έμεινε έξω από την Βουλή  μόλις για 3,701 ψήφους. Εάν έπαιρνε αυτούς τους ψήφους αυτό θα σήμαινε ότι οι Έλληνες είναι υπέρ του αντισημιτισμού; Περίεργη η λογική του Ιουδαίου βουλευτή Ντόιτς… 


Άφησα για τελευταίο την αναφορά του αμερικανοεβραίου βουλευτή ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκε από το “ελληνικό νομικό σύστημα”. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου καταδικάστηκε ως “εγκληματική οργάνωση” ή μήπως τελικά καταδικάστηκε για “αντισημιτισμό”, όπως αφήνει να εννοηθεί ο κ. Ντόιτς;


Όλη η ουσία όμως είναι στην διατύπωση του σχετικού ερωτήματος, η οποία είχε ως εξής: “Στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστεί”. Πράγματι, αυτό αποτελεί μία ωμή πραγματικότητα, αφού σε μία χώρα, όπου απαγορεύεται από το Σύνταγμα να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου, στην Ελλάδα των ψευτοδημοκρατών του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, έθεσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατ’ ουσίαν εκτός νόμου με μία κατηγορία ανύπαρκτη, με τρόπο βρωμικό και ύπουλο.


Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή! 


Η ερώτηση του δημοσιογράφου Αθανασίου Έλλις, γνωστού και από το παρελθόν για την εμπάθειά του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προς τον αμερικανοεβραίο βουλευτή Ντόιτς είναι ξεκάθαρη, λέει ΕΥΘΕΩΣ ότι στην Ελλάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αποκλειστεί, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εκτός νόμου παρ’ όλο το γεγονός ότι ο υπέρτατος νόμος της χώρας, δηλαδή το Σύνταγμα, απαγορεύει να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου! Αυτήν την βαθιά αντιδημοκρατική και δόλια τακτική των ψευτοδημοκρατών πολιτικών, που δεν είναι τίποτε άλλο από μαριονέτες της ξενοκρατίας και της πλουτοκρατίας, την έχει αντιληφθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και για τον λόγο αυτό έχει την βεβαιότητα και την πληροφόρηση ότι απόφαση της κυβερνήσεως είναι να μην επιτρέψει την συμμετοχή της στις εκλογές. 


Αυτό όμως δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή δεν είναι κόμμα, αλλά είναι Ιδέα δεν πρόκειται να τελειώσει με τις παράνομες αλχημείες ενός διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου γιατί σε αυτή την μεθόδευση συμμετέχουν από κοινού και ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.. 


Έτσι λοιπόν, τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ετοιμάζουν νόμο με τον οποίο θα απαγορεύουν την υποψηφιότητα μου στις εκλογές με ψηφοδέλτιο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργανώσεως. Και αυτό ενώ ευρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε δεύτερο βαθμό, η οποία μπορεί και να με αθωώσει. Επομένως είναι προφανές ότι η συμμορία των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου” καταργεί το τεκμήριο αθωότητος, μία αρχή της Δικαιοσύνης από την αρχαία ακόμη εποχή.  


Ό,τι και να κάνει όμως το ψευτορωμαίικο δεν θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματα του λαού μας, που είναι πολλά, σημαντικά και κρίσιμα. Δεν θα μπορέσει να σταματήσει την πορεία προς την παρακμή του μεγάλου μας Έθνους, μια παρακμή, που οφείλεται σε προβλήματα ακραία, που απαιτούν ακραίες λύσεις. Λύσεις που μπορεί να δώσει μόνον ένα Κίνημα με τα χαρακτηριστικά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κίνημα Εθνικιστικό, Λαϊκό, Αντικαπιταλιστικό.



Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Στα πλαίσια απαγόρευσης του αντισημιτισμού η καταδίκη της Χρυσής Αυγής




Δεν λείπουν αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους μεγάλους πατριώτες, που δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν το μίσος και την εμπάθειά τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ισχυριζόμενοι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκε για ποινικά αδικήματα και η δίωξή της δεν είναι πολιτική. Προσωπικά είμαι στην φυλακή έχοντας καταδικαστεί σε 13 ετών ποινή χωρίς να εμπλέκομαι σε καμία εγκληματική πράξη και σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του Δικαστηρίου για αποσπάσματα λόγων μου ακόμη και μέσα στην Βουλή, λόγων στους οποίους σε κανέναν δεν υπάρχει προτροπή για πράξη βίας. Όμως, οι “εθνικόφρονες”, που θέλουν να γίνουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επιμένουν ότι είμαι ένας κοινός εγκληματίας.


Τις ημέρες αυτές ήλθε στην Ελλάδα ο βουλευτής των ΗΠΑ επικεφαλής της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής Τεντ Ντόιτς προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για την εβραϊκή διασπορά. Έδωσε μάλιστα και συνέντευξη στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, στην οποία ένα μέρος της είχε τίτλο: “Να μην επιτρέψουμε την κανονικοποίηση του αντισημιτισμού”. Από την συνέντευξη αυτή και τα παρακάτω:

“ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστεί. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί η “κανονικοποίηση” του αντισημιτισμού. Η υιοθέτηση από την Ελλάδα του ορισμού του αντισημιτισμού από την διεθνή συμμαχία για την μνήμη του ολοκαυτώματος, η καταδίκη της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες ψηφοφόρους και το ελληνικό νομικό σύστημα, και οι θερμές σχέσεις με το Ισραήλ σε όλο το πολιτικό φάσμα της Ελλάδος, αποτελούν παραδείγματα δράσεων, που ελπίζω να δούμε συχνότερα σε όλο τον κόσμο”.

Η απάντηση του Εβραίου βουλευτού των ΗΠΑ λέει τα πάντα για την πολιτική σκευωρία, που οδήγησε στην καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στην περίφημη έννοια που δίνει στην μη “κανονικοποίηση” του αντισημιτισμού ο εκπρόσωπος των σιωνιστών. 


Μας λέει ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι καταδίκασαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μα αυτό οφείλεται στο εκλογικό σύστημα, αφού με το 2,93% που πήρε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εάν ήταν κόμμα επί παραδείγματι, το οποίο θα συμμετείχε σε εκλογές στο Ισραήλ, όπου υπάρχει απλή ανόθευτη αναλογική, θα εξέλεγε βουλευτές! Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι θα ήταν νίκη του αντισημιτισμού η εκλογή βουλευτών; Επί πλέον, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έμεινε έξω από την Βουλή  μόλις για 3,701 ψήφους. Εάν έπαιρνε αυτούς τους ψήφους αυτό θα σήμαινε ότι οι Έλληνες είναι υπέρ του αντισημιτισμού; Περίεργη η λογική του Ιουδαίου βουλευτή Ντόιτς… 


Άφησα για τελευταίο την αναφορά του αμερικανοεβραίου βουλευτή ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκε από το “ελληνικό νομικό σύστημα”. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση ή μήπως τελικά καταδικάστηκε λόγω “αντισημιτισμού”, όπως δηλώνει ο κ. Ντόιτς;


Όλη η ουσία όμως είναι στην διατύπωση του σχετικού ερωτήματος, η οποία είχε ως εξής: “Στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστεί”. Πράγματι, αυτό αποτελεί μία θλιβερή πραγματικότητα, αφού σε μία χώρα όπου απαγορεύεται από το Σύνταγμα να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου, στην Ελλάδα των ψευτοδημοκρατών του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, έθεσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου με μία κατηγορία ανύπαρκτη, με τρόπο βρωμικό και ύπουλο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...