Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Η Γερμανία, η Ελλάδα και η απαγόρευση κομμάτων…




Όπως απεκάλυψε η εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ” με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, το 2009 στις Ευρωεκλογές, το κόμμα του κ. Παπαθεμελή συμμετείχε με σύμβολο τον ήλιο της Βεργίνας και δεν κόπηκε το ψηφοδέλτιό του! Φαίνεται όμως ότι δεκατέσσερα χρόνια μετά, που μάλιστα με την συμφωνία των Πρεσπών έχουν ξεπουλήσει το όνομα Μακεδονία, ο ήλιος της Βεργίνας, αποφάσισε η εξουσία ότι είναι εθνικό σύμβολο και έτσι κόπηκε το κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου για τον λόγο αυτό με προφανή σκοπό να κερδίσει κάποιες χιλιάδες ψήφους η Νέα Δημοκρατία. 


Απόλυτα σχετικά με τον αντισυνταγματικό νόμο τον οποίο ψήφισε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τον ακόμη περισσότερο αντισυνταγματικό νόμο που ήθελε να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος είχε πρόσημο Ιδεολογικό και απέκλειε κόμματα με κριτήρια φρονήματος, θυμίζοντας καθεστώτα Στάλιν και Τσαουσέσκο, είναι τα όσα γράφονται και λέγονται για τις απαγορεύσεις κομμάτων σε Γερμανία και Ευρώπη. 


Όταν με οδήγησαν στον ανακριτή, που μετά την προφυλάκισή μου είχε λαμπρό μέλλον και έλαβε και προαγωγή, οι συνήγοροί μου του κατέθεσαν το σχετικό νόμο ο οποίος ισχύει στην Γερμανία σύμφωνα με τον οποίον δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα να κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση. Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας μας απήντησαν ότι αυτά συμβαίνουν στην Γερμανία…


Ας μη λένε λοιπόν, πράγματα τα οποία δεν στέκουν σε καμία λογική, γιατί τα όσα γίνονται στην Ελλάδα και έχουν γίνει με την δίωξη και την φυλάκισή μας και την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές, η οποία μας αφαιρεί το τεκμήριο της αθωότητος, θα μπορούσαν να γίνουν μόνον σε κάποια χώρα της Αφρικής, αλλά τι να περιμένει κανείς σε μία χώρα που ο ίδιος ο λαός, όντας δυστυχώς ραγιάς και δούλος, σκύβει το κεφάλι και δηλώνει στις πολιτικές έρευνες ότι οι πολιτικοί του και η δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη.


Ας το πάρουμε απόφαση, εάν ο λαός δεν αποφασίσει με την θέλησή του να ρίξει κάτω το διεφθαρμένο καθεστώς, τότε τίποτε δεν πρόκειται να γίνει. Και ήταν τον Μάιο του 2012 όταν τα δύο κόμματα εξουσίας πήραν συνολικά ένα 30% μόνον! Αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ. Και μόλις ένα μήνα μετά υπερδιπλασιάστηκε με μόνο διαφορετικό στοιχείο ότι στην θέση του ΠΑΣΟΚ μπήκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει πολλά να αλλάξουν σε αυτόν τον τόπο αφού όπως έγραψε σοφά ο ποιητής για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ…. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ    

Είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γέννημα της … κρίσης;

 


 

“Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου” Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

 

Είμαι υπερήφανος γιατί υπήρξα Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μίας πολιτικής δυνάμεως, του μόνου αυθεντικού λαϊκού Κινήματος μετά την μεταπολίτευση, όπως είχε δηλώσει πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ενός Κινήματος, το οποίο δεν φόρεσε γραβάτες και ησύχασαν οι αστοί, όπως δήλωνε η Παπαρρήγα, αλλά χειροπέδες γιατί ακριβώς αποτελούσε κίνδυνο για το διεφθαρμένο αστικό καθεστώς. Είμαι υπερήφανος επίσης γιατί μετά την πολιτική σκευωρία, τις διώξεις και τις φυλακές, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αναζήτησε μάσκα και προσωπείο για να υπάρξει πολιτικά, ούτε αποκήρυξε την Ιδεολογία της, ούτε άλλαξε κατά περίσταση όνομα σαν κοινός διαρρήκτης και κακοποιός.

 

Επιχείρηση “Δολοφονίας Χαρακτήρα” από ρουφιάνους και “χρυσαυγίτες” 

 

Συνωμοσία σιωπής, μνήμη θανάτου και δολοφονία χαρακτήρα εναντίον μου συστηματική γιατί γνώριζαν ότι κτυπώντας τον ηγέτη κτυπούν το Κίνημα ολόκληρο από το 2015 ακόμη από διάφορους δήθεν “ακροδεξιούς” ρουφιάνους προερχόμενους από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια από το βαθύ κράτος και από τα φίδια που έτρεφα στον κόρφο μου μέσα στην Χρυσή Αυγή. Η υπόθεση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε γι’ αυτούς “ψωμί” και έπρεπε να κάνουν το καθήκον τους, αυτό για το οποίο πληρωνόντουσαν.

Έτσι φτάσαμε στο 2,93% στις εκλογές του 2019 όπου μόλις για 3.701 ψήφους άφησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός βουλής και πίστεψαν ότι της έβαλαν οριστική ταφόπλακα … Η αθωωτική πρόταση της Εισαγγελέως λίγους μήνες μετά έδινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις κρυφές δημοσκοπήσεις των κομμάτων και των πρεσβειών ποσοστό που πλησίαζε το 5%! Και για τον λόγο αυτό έπρεπε να τελειώνουν μια και καλή με αυτήν. Έτσι ήλθε η μνήμη θανάτου και η καταδίκη. Ταυτόχρονα καλλιεργήθηκε από πολλούς αμπελοφιλόσοφους που κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων και δεν ξέρουν τι τους γίνεται, η θεωρία ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπήρχε και ήταν απλά ένα περιστασιακό δημιούργημα δήθεν της πλατείας των αγανακτισμένων και των μνημονίων.

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως ήτανε γνωστή τουλάχιστον είκοσι χρόνια πριν από την δεκαετία του ’90 με πρωτοσέλιδα υβριστικά πάντα εκ μέρους του Συστήματος των φιλελεύθερων και των μπολσεβίκων και πριν από την δεκαετία του ’90 ήμουν γνωστός εγώ για την πολιτική μου δράση επίσης με πρωτοσέλιδα. Δεν ήλθε από το πουθενά, λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από το πουθενά ήρθαν κάποιοι λαθρεπιβάτες στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που παριστάνουν σήμερα  τους μεγάλους Ναπολέοντες.

 

Παραπλανημένοι;

 

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που δήλωσε ο διευθυντής Ερευνών της GPO κ. Παπαργύρης ότι δεν έχουμε πλέον τους παραπλανημένους πολίτες του 2012, που δεν γνώριζαν τις ιδεολογικές καταβολές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά είναι συνειδητοποιημένοι και σε μεγάλο βαθμό οπαδοί φασιστικών αντιλήψεων.” 

 

Ώστε το 2012 ήταν παραπλανημένοι … Και όταν επί είκοσι ολόκληρα χρόνια τηλεοπτικοί σταθμοί και εφημερίδες έγραφαν για την “ναζιστική” και “φασιστική” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε ακούσει κανένας τίποτε; Και όταν εγώ ο ίδιος προσωπικά χαιρετούσα με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων και ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ούρλιαζε ότι “χαιρέτισε φασιστικά” δεν το πήρε είδηση κανείς όταν το έδειχναν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων;

Βεβαίως εγώ τόνισα και το τονίζω και τώρα ότι ο χαιρετισμός αυτός είναι Εθνικιστικός και έχει προέλευση την αρχαία Ελλάδα, ήταν δε ο χαιρετισμός των νέων της ΕΟΝ, που πολέμησαν εναντίον Γερμανών και Ιταλών. Έτσι χαιρετούσαν ως μέλη της ΕΟΝ και ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος… 

 

Τον ίδιο επίσης χαιρετισμό έκανα και το προέβαλαν πάλι σαν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων στην γιορτή νεολαίας όπου είπα ότι μπορεί αυτά τα χέρια να χαιρετούν καμιά φορά με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά, αλλά είναι χέρια καθαρά και δεν έχουν κλέψει! Πάλι οι φυλλάδες και τα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής με λιντσάρισαν κυριολεκτικά. Ο λαός ήξερε λοιπόν πολύ καλά την λάσπη τους και δεν την πίστεψε!

 

Αυτοί όμως επιμένουν ότι ήταν μια παραξενιά της τύχης, ένα γέννημα των καιρών, μια περίσταση και τίποτε άλλο αυτό το οποίο βρισκόταν στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής για δέκα ολόκληρα χρόνια και το οποίο τώρα προσπαθούν να αντικαταστήσουν με κακέκτυπα που θυμίζουν τα αγαλματάκια που πουλιούνται με την οκά στο Μοναστηράκι και γράφουν πάνω “σουβενίρ” from Greece. Η θεωρία τους όμως ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν δημιούργημα της κρίσης των μνημονίων και των περιστάσεων πάσχει χρονικά και το ομολογούν και οι ίδιοι όπως μάλιστα γράφει στο “ΒΗΜΑ” ο Νίκος Χασαπόπουλος σε πρόσφατο σχετικά άρθρο του περί ακροδεξιάς το πρώτο καμπανάκι κτύπησε στα τέλη του 2010.

 

“Το πρώτο καμπανάκι ήχησε το 2010 στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας”

 

Έχει σημασία το παρακάτω απόσπασμα από το κείμενό του το οποίο και σας παραθέτω:

“Το πρώτο καμπανάκι ήχησε το 2010 στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, ένα έτος δηλαδή πριν από τις πλατείες (και κυρίως την κάτω Πλατεία του Συντάγματος). Τότε έλαβαν 5% και εξέλεξαν πρώτη φορά δημοτικό σύμβουλο τον αρχηγό τους …”

 

Έναν ολόκληρο χρόνο πριν λοιπόν έλθει η πλατεία των “αγανακτισμένων” και η κρίση των μνημονίων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον επικεφαλής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έλαβε 5,3% και μάλιστα εξαφανισμένη η παράταξη “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Μία μόνο εμφάνιση έκανα με εξώδικο στην εκπομπή του Alter με τον Χατζηνικολάου και με είχαν τοποθετήσει σε ένα στούντιο σε κάποιο υπόγειο για να μην τους μολύνω φαίνεται με … “φασισμό”!

 

Ας αφήσουν λοιπόν τα ευχολόγια. Ο Εθνικισμός έχει βαθιές ρίζες στην Ελλάδα των Ηρώων, των ποιητών και των φιλοσόφων και δεν πρόκειται να εξαφανιστεί με τα ανελέητα κτυπήματα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ούτε ασφαλώς είναι δυνατόν να αντικατασταθεί με κάποιους κακομοίρηδες και φουκαράδες που γέρασαν γλείφοντας την εξουσία και θυμήθηκαν με το ένα πόδι στον τάφο να γίνουν επαναστάτες!

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Πόσο δημοκράτες είναι τελικά οι «δημοκράτες»;

 



«ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»  ΠΛΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ


Μας λένε ότι έχουμε δημοκρατία και ότι αυτοί οι οποίοι μας κυβερνούν εκφράζουν την θέληση του λαού! Πόσο αληθινός όμως είναι αυτός ο ισχυρισμός τους όταν έχουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα διαψεύσει οι ίδιοι τον εαυτό τους και σαν κυβέρνηση ασκούν μία πολιτική εντελώς αντίθετη από όσα προεκλογικά υποσχόντουσαν; Έχουμε δημοκρατία όταν βασική αρχή του πολιτεύματος υποτίθεται ότι είναι πως οι πολίτες είναι ίσοι έναντι του νόμου, αλλά κάποιοι τελικά είναι πιο ίσοι από τους ίσους;


Αναφέρομαι στον περίφημο νόμο περί ευθύνης υπουργών, ο οποίος θα μπορούσε να αποκαλείται και νόμος περί ατιμωρησίας υπουργών, νόμο τον οποίο ευθέως το πολιτικό σύστημα δηλώνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει άμεσα εδώ και τώρα!


Ποιος κυβερνά τελικά αυτόν τον τόπο; Οι πολιτικοί ή μήπως το χρήμα και οι ξένες πρεσβείες; Γράφει πριν από πολλά, πολλά χρόνια ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης: “Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργία, αύτη φθείρη σώματα και ψυχάς. Αύτη παράγη την κοινωνικήν σηπεδώνα.”


Είναι προφανές, λοιπόν, ότι δεν έχουμε δημοκρατία και ότι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους δημοκράτες, μέσα στους οποίους ευρίσκονται και κατ’ εξοχήν αρνητές της δημοκρατίας, όπως είναι οι μαρξιστές, δεν είναι τίποτε άλλο τελικά παρά μεγάλοι υποκριτές. Την υποκρισία αυτή των «δημοκρατών» την είδε ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός στις οθόνες των τηλεοπτικών δεκτών του με την στάση του κομμουνιστή αντιπροέδρου της Βουλής Δραγασάκη, ο οποίος κατήργησε με τρόπο αυθαίρετο και αυταρχικό το δικαίωμα του λόγου σε έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο του Λαού και την ενέργειά του αυτή δεν χειροκρότησαν μόνον οι σύντροφοί του, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, αλλά και οι παριστάμενοι στην αίθουσα της Βουλής βουλευτές της Ν.Δ. Δεν μας προκαλεί η στάση όλων αυτών έκπληξη. Άλλωστε δεν πάει πολύς καιρός που δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην εκπομπή «ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ» με τον Άκη Παυλόπουλο στον σταθμό EXTRA 3 TV την Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 τα εξής:  «Προτιμώ οι νέοι να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ παρά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».


Ο βουλευτής αυτός, θυμίζουμε, ότι είχε κάνει στο παρελθόν και την περίφημη δήλωση, σχολιάζοντας το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας από αναρχοκομμουνιστές, ότι η ενέργειά τους αυτή αποτελεί «αναφαίρετο δικαίωμα τους»…


Ενωμένοι, λοιπόν, άπαντες του λεγομένου «δημοκρατικού» τόξου και στον νόμο περί ευθύνης υπουργών και στον αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ενωμένοι εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, οι οποίοι αποτελούν καθώς αποδεικνύεται τον έναν, μοναδικό και μέγα κίνδυνο για το αμαρτωλό βασίλειό τους, που καταρρέει.


Ψέματα και αλήθειες περί δημοκρατίας


Αξίζει να επισημάνουμε ότι αφορμή για την προκλητική στάση του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δημιούργησε το γνωστό επεισόδιο ήταν η απάντηση στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα για το περίφημο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Ρουπακιώτη να επιμείνει στην θέση του, όμως ο νόμος αυτός δεν είναι νέος. Τον είχε υποβάλλει το ΠΑΣΟΚ και το 2011 και το 2012. Όταν μάλιστα είχε έλθει για πρώτη φορά το θέμα στην επικαιρότητα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή είχε γράψει στις 9 Μαρτίου του 2011 για τον ίδιο αυτό νόμο που σήμερα υπερασπίζεται: «Οι νέες ρυθμίσεις για την καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού αποτελούν απαράδεκτους και αντισυνταγματικούς περιορισμούς της ελευθερίας της έκφρασης.»


Όλα αυτά όμως σήμερα πήγαν περίπατο… Γιατί; Γιατί το 2011 δεν υπήρχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο κοινοβούλιο, σήμερα που υπάρχει άλλαξε στάση και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή είναι η πολιτική συνέπεια του κόμματος της «νέας αριστεράς». Όσο για την ευαισθησία τους περί δημοκρατίας και στην ατέλειωτη ψευδολογία περί του κοινοβουλευτισμού, η οποία καλλιεργείται από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, θα τους απαντήσω με τα λόγια ενός γενναίου του πνεύματος, ο οποίος δεν υπήρξε εθνικιστής, αλλά είχε το θάρρος να λέει αλήθειες. Μας λένε, λοιπόν, ότι ο λαός έχει επιβάλει αυτό το πολιτικό σύστημα, ας δούμε, όμως, τι γράφει σχετικά ο αείμνηστος Καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης:


ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΕΛΙΔΑ 20: “Η εισαγωγή του βασιλευόμενου κοινοβουλευτισμού στη χώρα, και μάλιστα πάνω στη βάση της καθολικής ψηφοφορίας, δεν υπήρξε αναγκαία κι αναπόδραστη απόρροια εσωτερικών διεργασιών, αλλά κατά πρώτο λόγο η απάντηση των Δυτικών Δυνάμεων στην ανυπακοή της οθωνικής κυβέρνησης σε κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής (υποστήριξη των αλυτρώτων κτλ.) και συνάμα το μέσο, με το οποίο οι Δυνάμεις αυτές φαντάζονταν στο εξής θα μπορούσαν να ασκήσουν πιο τελεσφόρα την επιρροή τους.”


Στην αμέσως επόμενη σελίδα του ιδίου βιβλίου του αναφέρεται στο κομματικό κράτος και γράφει: «“Η διόγκωση του κρατικού μηχανισμού εξ αιτίας του κοινοβουλευτικού συστήματος και της καθολικής ψηφοφορίας ήταν αναπόδραστη, γιατί εκείνο που είχαν να προσφέρουν τα κόμματα για την προσέλκυση ή τη συγκράτηση ψηφοφόρων ήσαν οι κρατικές θέσεις, οι οποίες ήσαν τόσο πιο περιζήτητες όσο η καχεξία της οικονομίας και γενικότερα η κοινωνική στενότητα έκαναν τις υπόλοιπες επαγγελματικές διεξόδους λιγοστές και αβέβαιες.”


Όμως αυτοί επιμένουν και μας λένε ότι στην δημοκρατία αποφασίζει ο λαός! Και ερωτούμε: Πότε αποφάσισε ο λαός για τα κρίσιμα και σημαντικά του ζητήματα από το 1974 μέχρι σήμερα; Δεν έγινε ούτε ένα δημοψήφισμα για πολύ σοβαρά και εξαιρετικά σπουδαία ζητήματα όπως: Α) Η συμφωνία της κυβερνήσεως των Αθηνών με την Τουρκία το 1976 για πάγωμα των ερευνών για πετρέλαιο στο Αιγαίο Β) Η είσοδος της Ελλάδος στην ΕΟΚ το 1981. Γ) Η μεταβολή κατ’ ουσίαν του πολιτεύματος με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 1985. Δ) Η κατάργηση του εθνικού νομίσματος και η ένταξη της Ελλάδος στην ευρωζώνη και Ε) Η υπογραφή στα περίφημα μνημόνια και η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Ποτέ δεν αποφάσισε ο λαός, αποφάσισαν όλοι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους «δημοκράτες».


Έχει πρόταση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


Σε όσους επιμένουν να ισχυρίζονται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δημιούργημα της κρίσης, απαντούμε και τους το λένε και έγκυροι δικοί τους αναλυτές: Ο εθνικισμός ήταν πάντοτε εδώ σε αυτήν την χώρα και επιτέλους εκφράστηκε! Ας το πάρουν απόφαση. Και ας πάρουν επίσης απόφαση ότι δεν ξεπουλιόμαστε, δεν βγάζουμε την συνείδησή μας στα παζάρια τους και επίσης ότι δηλώσεις μετανοίας δεν διαθέτουμε.

Στον άλλο ισχυρισμό τους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει πρόταση δεν θα τους απαντήσω με όσα τα τελευταία έτη έχουμε συγκεκριμένα προτείνει, αλλά θα τους πούμε ότι στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν χρειάζονται ούτε σοφοί οικονομολόγοι (όλοι γνωρίζουμε πως κατάντησαν την χώρα οι καθηγητάδες…), ότι δεν χρειάζεται καν πρόταση! Χρειάζεται πατριωτισμός, εντιμότητα, διαφάνεια, δικαιοσύνη. Και αυτοί οι οποίοι οδήγησαν την χώρα στον σημερινό ζόφο είναι βέβαιον ότι δεν διαθέτουν τίποτε από τα παραπάνω.


Τελειώνω επανερχόμενος και πάλι σε λόγια του Παναγιώτη Κονδύλη, λόγια που απαντούν στην ψευτοδημοκρατία της παγκοσμιοποίησης:


«Η διάδοση της δυτικής μαζικής δημοκρατίας σε παγκόσμια κλίμακα όχι μόνον δεν θα γεννήσει παντού πιστά αντίγραφα, αλλά θα αλλάξει και αυτήν την ίδια στις μητροπολιτικές χώρες, πυροδοτώντας παράλληλα οξύτατους αγώνες κατανομής. Αν ο 20ος αιώνας σήμανε τη διάψευση της κομμουνιστικής ουτοπίας, ο 21ος θα χαρακτηρισθεί από την κατάρρευση της φιλελεύθερης. Ποια συγκεκριμένα γεγονότα θα συγκροτήσουν τις μεγάλες ροπές κατά τον 21ο αιώνα, που θα είναι ο συγκλονιστικότερος και τραγικότερος της ανθρώπινης Ιστορίας, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Ένα ωστόσο είναι βέβαιο: η Ιστορία δεν τελείωσε». «Από τον 20ο στον 21ο αιώνα» εκδόσεις ΘΕΜΕΛΙΟ.


Η Ιστορία δεν τέλειωσε, λοιπόν, ας το πάρουν απόφαση. Ας πάρουν απόφαση επίσης ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει!



Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Στην σκιά της Χρυσής Αυγής που… δεν υπάρχει!

 



Από το 1973 ευρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνος του εθνικιστικού Κινήματος, που άλλοι το αποκαλούσαν κατά καιρούς “χουντικό”, άλλοι “βασιλοχουντικό”, άλλοι “νεοφασιστικό” και ό,τι άλλο θέλετε … Παρακολουθώ όσα λέγονται και γράφονται στα κανάλια και τις φυλλάδες για ό,τι συμβαίνει πολιτικά δεξιά της Νέας Δημοκρατίας σε άρθρα με περισπούδαστους τίτλους όπως “Παζάρια στην άκρα δεξιά”. 


Στην αρχή της μεταπολιτεύσεως πραγματικά ήταν γραφικό το θέαμα των δεκάδων αριστερίστικων οργανώσεων οι οποίες υπήρχαν. Είχαμε 3, 4 μαοϊκά κόμματα καμιά δεκαριά τροτσκιστικά, σταλινικά και αναρχικά! Και αυτά πέραν των καθιερωμένων ΚΚΕ του εσωτερικού και εξωτερικού. Ανάλογο είναι το φαινόμενο, το οποίο εμφανίζεται στο χώρο της λεγόμενης άκρας δεξιάς τον τελευταίο καιρό και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα στον χώρο της άκρας δεξιάς, έχω επίγνωση ότι κανένας από τους επίδοξους “εθνοσωτήρες” δεν προέρχεται από την ακροδεξιά! 


Αξίζει τον κόπο να αναφέρουμε κάποια από αυτά τα κόμματα για να καταλάβουμε τι γίνεται που θα μπορούσε να συνοψισθεί σε μία μόνο φράση κάνε και εσύ ένα κόμμα μπορείς! Έχουμε και λέμε λοιπόν. Μετά την σύγκρουση του Βελόπουλου της “Ελληνικής Λύσης” με τον Μυλωνάκη (πρώην του Καρατζαφέρη) αυτός ίδρυσε το κόμμα “Ανεξάρτητο Πατριωτικό Ενωτικό Κίνημα”. Συνεχίζουμε. Υπήρχε το κόμμα “Νέα Δεξιά” και το κόμμα του υμνητή της Μέρκελ και των μνημονίων Τζήμερου “Δημιουργία ξανά”. Αυτά ενώθηκαν και έκαναν το κόμμα “Εθνική Δημιουργία”. Κόμμα ίδρυσε και ο Μπογδάνος με την κ. Λατινοπούλου αλλά στην συνέχεια ο Μπογδάνος έφυγε για το κόμμα “Πατριωτική Ένωση” του κ. Εμφιετζόγλου και η κ. Λατινοπούλου έκανε άλλο κόμμα με τον τίτλο “ΠΑΤΡΙΔΑ” και ετοιμάζεται και αυτή για τις εκλογές. Σαν δεξί εξτρέμ παρεμβάλλεται στην ιστορία και το κόμμα ενός πρώην εισαγγελέα γιατί η Ελλάδα χρειάζεται … Εισαγγελέα και μετά από 40 χρόνια που ήταν Εισαγγελέας το ανακάλυψε! Υπάρχει και το Μέτωπο, που ήταν να συνεργαστεί με άλλο κόμμα, αλλά αποφάσισε να μην συνεργαστεί … Υπάρχει ακόμη και πολιτικός σχηματισμός με όνομα “Λιοντάρια” και είμαι σίγουρος ότι παραλείπω πάρα πολλούς. Από όλους αυτούς, που παριστάνουν τους “μεσσίες” και θέλουν τους ψήφους της άκρας δεξιάς, κανένας δεν ανήκε ποτέ στην άκρα δεξιά! Προέρχονται όλοι από το ΠΑΣΟΚ, την Νέα Δημοκρατία και την αριστερά … 


Γιατί όλα αυτά τα κόμματα; Τους έχει ανοίξει η όρεξη με την απαξία του λαού προς τα πολιτικά κόμματα και την επιτυχία για μια ολόκληρη δεκαετία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Και ενώ όλοι μιλάνε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι του σημείου να βγει ο Μυλωνάκης και να λέει ότι ο Βελόπουλος είναι εγκληματική οργάνωση, όπως η Χρυσή Αυγή και ο Μπογδάνος στην Βουλή να δηλώνει ψέματα ότι είχα μυστική συνάντηση με τον Μητσοτάκη και να το επαναλαμβάνουν αυτό και κάποια σκουπίδια, που είχαν περάσει και από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει φωνή(έστω αυτήν την φωνή) και παίρνει θέση και απαντά και διαψεύδει, κανείς δεν λέει λέξη! 


Μνήμη θανάτου για τον “εχθρό”, για την Χρυσή Αυγή όπως προβλέπεται σε κάθε καλή “δημοκρατία” όπως αυτή που ζούμε … Αυτό που σίγουρα μένει είναι ότι την αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορούν να την αποφύγουν όσο και να το θέλουν. 


 “Μιας μπόρας είναι οι τύραννοι χαλάζι, 

 νικήτρα η ξαστεριά παντοτινά”


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Περί αυτοπροσδιορισμού: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Ναζιστές ή Εθνικιστές;

 




Στην απόλυτα “ελεύθερη” κοινωνία, την “open society” του Κάρλ Πόπερ, όπως την εφαρμόζει ο Τζωρτζ Σορός με τα δισεκατομμύρια των δολαρίων που σκορπάει, με την απέραντη δύναμη που κατέχει να υποτιμήσει στο παρελθόν ακόμη και την αγγλική λίρα και τώρα να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου έναν όχι απλά πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και τον πιθανότερο μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ. Μέσα σε αυτήν την κοινωνία λοιπόν έχεις απόλυτο δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεσαι. Εάν είσαι γυναίκα να δηλώνεις άντρας ή αν είσαι άντρας να δηλώνεις γυναίκα ή ακόμη και να δηλώνεις ότι δεν είσαι ούτε άντρας ούτε γυναίκα αλλά κάτι το ουδέτερο το απροσδιόριστο, που δεν υπάρχει στην φύση! Να μην είσαι ούτε ο Γιώργος ούτε η Γεωργία, αλλά το Γιώργο!!! Επίσης μπορεί μία οικογένεια να έχει δυο πατεράδες ή δύο μητέρες… Και όλα αυτά τα λένε “πολιτική ορθότητα”! 


Εμείς ξεκινώντας τον πολιτικό μας αγώνα από το Β΄ Συνέδριό μας ακόμη τον Απρίλιο του 1992, δηλώσαμε ότι η Ιδεολογία μας είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός. Και μέσα και έξω στην Βουλή δηλώναμε Εθνικιστές. Αυτό όμως δεν άρεσε στους κατ’ επάγγελμα και με το αζημίωτο υβριστές και συκοφάντες μας, οι οποίοι πίστευαν ότι θα μας στερήσουν την εμπιστοσύνη σημαντικού μέρους του λαού χαρακτηρίζοντάς μας “ναζιστές” ή “νεοναζί”! Βεβαίως για εμάς δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού δεν υπήρχε και δεν υπάρχει και τώρα. Υπό ποιαν έννοια είμαστε ναζιστές, αφού δηλώνουμε αφ’ ενός μεν Εθνικιστές και επί πλέον υπερήφανοι ως Έλληνες και έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα πολεμούσαμε τους Γερμανούς εισβολείς το 1941 γιατί αυτό ήταν το χρέος μας και το καθήκον μας απέναντι στο Έθνος και την Στολή μας. Αυτά όμως δεν έχουν σημασία και μάλιστα από ποιους; Από τους κομμουνιστές, που κυριαρχούν στα ΜΜΕ και οι οποίοι όταν κηρύχθηκε ο πόλεμος Ελλάδος - Ιταλίας έκαναν σαν κόμμα επίσημα το κορόιδο γιατί τότε ίσχυε το σύμφωνο μη επιθέσεως Ρίμπεντροπ - Μολότωφ. Μάλιστα, με προκηρύξεις τους καλούσαν τους Έλληνες στρατιώτες να λιποτακτήσουν γιατί ο πόλεμος τους Μεταξά ήταν φασιστικός και κατακτητικός. “Φασίστες” του Μεταξά θα ήμασταν και εμείς τότε εάν ζούσαμε και θα πολεμούσαμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς, αλλά δεν ζούσαμε…


Από την άλλη πλευρά, “νεοναζί” μας αποκαλούν και πολλοί φιλελεύθεροι της ΝΔ, που λησμονούν ότι ένας από τους πρωθυπουργούς και προέδρους τους ήταν ο γιος του κατοχικού πρωθυπουργού του Ράλλη, λησμονούν επίσης τα πάμπολλα ονόματα σημερινών πολιτικών απογόνων προσώπων του δημοσίου βίου που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς πολιτικά ή οικονομικά στην διάρκεια της κατοχής… 


Η παλαιότερη αρθρογραφία ηλικίας άνω των τριάντα ετών, όπου θα είχε παραγραφεί ακόμη και δολοφονία, γίνεται όπλο στα χέρια των υβριστών μας για να λένε ότι είμαστε… ναζιστές! Και τι λέει αυτή η αρθρογραφία; Ότι δεν κέρδισαν οι καλοί τον πόλεμο, όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν και ότι η μεταπολεμική παρακμή διαφθορά και οι συνεχείς πόλεμοι είναι αποτέλεσμα των δήθεν των υπερασπιστών της ειρήνης! Δεν ανέχονται να το ακούνε αυτό και έτσι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είμαστε ναζιστές, αφού δεν αντέχουν τον αντίλογο. Λησμονούν επίσης ότι μεγάλα πνεύματα εκείνης της εποχής όπως ο Σελίν, ο Κνούτ Χάνσουν, ο μουσουργός Ρίχαρντ Στράους, ο Φον Κάραγιαν, ο Χάιζεμπεργκ, ο Έζρα Πάουντ, ο Πιραντέλο και τόσοι άλλοι είχαν και αυτοί με θέρμη ακολουθήσει το εθνικιστικό ρεύμα που κυριαρχούσε στις περισσότερες πόλεις της Ευρώπης. Πριν πέντε χρόνια μάλιστα εκδώσαμε ένα βιβλίο στο οποίο υπήρχε πληθώρα άρθρων του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά υπέρ του Μουσολίνι και του Εθνικοσοσιαλισμού, αλλά φυσικά δεν είπαν λέξη.


Τελειώνοντας, αρχές της τρίτης χιλιετίας μπορείς αν είσαι άντρας να δηλώνεις γυναίκα αν είσαι γυναίκα να δηλώνεις άντρας μπορείς να δηλώνεις ότι είσαι ένα τίποτε εάν είσαι Χρυσαυγίτης όμως δεν μπορείς να δηλώνεις ότι είσαι Εθνικιστής.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ο Βορίδης, η τροπολογία για αποκλεισμό των Εθνικιστών, ο Παπαδόπουλος και η ΕΠΕΝ


Ως γνωστόν, την τροπολογία αυτή περί απαγορεύσεως συμμετοχής στις εκλογές των καταδικασθέντων σε πρώτο βαθμό (επομένως ακόμη αθώων!) κατασκεύασε ο υπουργός Βορίδης, όπως κατασκεύασε με την βοήθεια Δένδια και ενός Εισαγγελέα στα υπόγεια του Μαξίμου επί Σαμαρά, την κατηγορία φάντασμα περί “εγκληματικής οργανώσεως”, η οποία μας οδήγησε στην φυλακή. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ακριβώς πριν ακόμη γίνει το έγκλημα στο Κερατσίνι, ο Βορίδης είχε μιλήσει στους τηλεοπτικούς σταθμούς για “Εγκληματική οργάνωση” αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κατά τον ίδιο τρόπο είχε δηλώσει ότι θα αποκλειστούν οι χρυσαυγίτες από τις εκλογές… 

Όμως, ο Βορίδης ήταν αρχηγός της νεολαίας της ΕΠΕΝ με εντολή του Γεωργίου Παπαδοπούλου, ο οποίος Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν ο ουσιαστικός αρχηγός του κόμματος ΕΠΕΝ και ο οποίος ήταν κατάδικος για ανατροπή του πολιτεύματος σε ισόβια δεσμά στον Κορυδαλλό. Εάν ίσχυε τότε η τροπολογία που κατέθεσε πρόσφατα ο Βορίδης, τότε βεβαίως δεν θα μπορούσε ούτε να πολιτεύεται, ούτε να ευρίσκεται ως αρχηγός της νεολαίας στο κόμμα των “χουντικών”, όπως τους αποκαλούσαν οι σημερινοί συνάδελφοί του στην Νέα Δημοκρατία. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ο “νεκροθάφτης” του εθνικισμού(;) απαντά στους πατριώτες




Στην πολιτική ζωή της Ελλάδος μετά την μεταπολίτευση εμφανίστηκαν πολλά κόμματα ένα από αυτά και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κάποιοι περίεργοι τύποι βγαλμένοι μέσα από το βόθρο του διαδικτύου που υπόσχονται ότι με τις συμβουλές τους οι καραφλοί θα αποκτήσουν μαλλιά κι ότι θα κάνουν τους φτωχούς πλούσιους, άτομα παντελώς ανύπαρκτα πολιτικά και με προέλευση κυρίως από την μεγάλη χαβούζα του ΠΑΣΟΚ, με κατηγορούν ως “νεκροθάφτη” του “εθνικιστικού” κινήματος. Μόνο που αυτό το κίνημα δεν υπήρξε ποτέ και όποτε συμμετείχε σε εκλογές μετριόταν με το μηδέν πάντοτε μπροστά. Η μοναδική φορά που μετρήθηκε ήταν με την Χρυσή Αυγή.


Συγκεκριμένα, εάν εξαιρέσει κανείς τα τέσσερα κόμματα δηλαδή Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΚΚΕεσωτερικού που η εξέλιξή του σήμερα είναι το ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα κόμματα είχαν μία ή το πολύ δύο εκλογικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα, το 1977 είχαμε την Εθνική Παράταξη που διαλύθηκε και προσχώρησαν οι βουλευτές της στην Νέα Δημοκρατία. Το 1993 ο Αντώνης Σαμαράς πρώην υπουργός εξωτερικών της κυβερνήσεως Μητσοτάκη και με ισχυρή στήριξη παίρνει 4,88% και εκλέγει βουλευτές. Άλλη φορά δεν έχει! Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές καταρρέει… Το 1996 ο πανίσχυρος και εξαιρετικά δημοφιλής υπουργός οικονομικών του Ανδρέα Παπανδρέου, Τσοβόλας, επιτυγχάνει την είσοδό του στην Βουλή με 4,43% και εκεί τελειώνει, δεν ξανά βγαίνει! Το 2007 και το 2009 το κόμμα ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη με ποσοστά 3,8% και 5,6% εκλέγει δύο φορές βουλευτές. Και ερχόμαστε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία Μάιο του 2012 παίρνει 6,97%, Ιούνιο του 2012 6,92%, Ιανουάριο του 2015 6,28% και Σεπτέμβριο του 2015 6,99% όλα αυτά με εμένα υπό διωγμόν και προφυλακισμένο για 18 μήνες έχοντας εναντίον μου Ιούδες μέσα στο ίδιο μου το κόμμα και μία επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα από δεξιά μέχρι αριστερά και μάλιστα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας ξεπερνώντας σε ποσοστό ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ! Κι ύστερα κάποιοι τολμάνε και με βάζουν στο στόμα τους. Αλλά δεν φταίνε αυτοί φταίνε κάποια υποκείμενα που τους ακούνε και συνυπάρχουν πολιτικά μαζί τους.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ” ΧΩΡΟΣ



Τα όσα συμβαίνουν στον “πατριωτικό” χώρο τον τελευταίο καιρό ήσαν απόλυτα προβλέψιμα, αφού γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα. Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τα αποπαίδια και τα ορφανά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία αναζητούν σημαία ευκαιρίας, την οποία δυστυχώς τους προσφέρουν πρόθυμα άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται ότι υπήρξαν ασυμβίβαστοι και δήθεν επαναστάτες. 


Είμαι υπερήφανος γιατί υπήρξα Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μίας πολιτικής δυνάμεως, του μόνου αυθεντικού λαϊκού Κινήματος μετά την μεταπολίτευση, όπως είχε δηλώσει πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ενός Κινήματος, το οποίο δεν φόρεσε γραβάτες και ησύχασαν οι αστοί, όπως δήλωνε η Παπαρήγα, αλλά χειροπέδες γιατί ακριβώς αποτελούσε κίνδυνο για το διεφθαρμένο αστικό καθεστώς. Είμαι υπερήφανος επίσης γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αναζήτησε μάσκα και προσωπείο για να υπάρξει πολιτικά ούτε άλλαξε κατά περίσταση όνομα σαν κοινός διαρρήκτης και κακοποιός. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα δώσει την πολιτική μάχη όταν θα υπάρξει και πάλι πολιτική ελευθερία στην Ελλάδα και θα τελειώσει η δίωξη φρονήματος. Όταν δεν θα έχει καταντήσει η Πατρίδα μας στο σημείο να έχει πολιτικούς κρατούμενος στην τρίτη χιλιετία. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Περί αυτοπροσδιορισμού: Ναζιστές ή Εθνικιστές;

 



… Και όταν οι “νταβατζήδες” χρίζουν “Διαδόχους”



“Η Δημοκρατία – η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα”. 


ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ 


Ότι η δίωξή μας είναι πολιτική δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Το παραδέχονται οι ίδιοι και η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ, που ο καθένας για λογαριασμό του διεκδικεί το βραβείο της άδικης φυλάκισής μας! Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ για να πουλήσει αριστεροσύνη στο αριστερό κοινό του που έχει προδώσει. Και η Νέα Δημοκρατία γιατί της κόβαμε ψήφους και γιατί αυτό ήθελε ο Ομπάμα (συνάντηση Σαμαρά - Ομπάμα τον Αύγουστο του 2013) και φυσικά τα πανίσχυρα λόμπυ… Ήλθε όμως μία δήλωση στην Βουλή, που επιβεβαιώνει πλήρως τα παραπάνω. Δήλωσε ο Μάκης Βορίδης: “Εγώ ήμουν αυτός ο οποίος έπεισε, προκειμένου να υπάρξει μια συγκεκριμένη νομική επιλογή, η οποία οδήγησε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή, την ώρα που πολλοί έλεγαν ότι ήταν λάθος”. Και αυτή η επιλογή έγινε πριν γίνει το οποιοδήποτε έγκλημα και αυτοί οι πολλοί που είχαν αντίρρηση και έλεγαν και στις τηλεοράσεις ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση στην πορεία σιώπησαν. Μεταξύ αυτών και η ίδια η εισαγγελεύς της δίκης που πρότεινε την αθώωσή μας. Αυτό όμως δεν λέει τίποτε και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Συστήματος, τα λαμόγια των φυλλάδων και των καναλιών των χρεωκοπημένων συνεχίζουν τον βρόμικο πόλεμο. 


Στην απόλυτα “ελεύθερη” κοινωνία, την “open society” του Πόπερ, (συνεχιστής Τζωρτζ Σόρος) με την απέραντη δύναμη που κατέχει να υποτιμήσει στο παρελθόν ακόμη και την αγγλική λίρα και τώρα να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου έναν όχι απλά πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και τον πιθανότερο μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Τράμπ, ο Σόρος  που ανησυχούσε για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και ήθελε την δίωξή της πριν ακόμη μπει στην βουλή το 1912. Μέσα σε αυτήν την κοινωνία λοιπόν έχεις απόλυτο δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεσαι. Εάν είσαι γυναίκα να δηλώνεις άντρας ή αν είσαι άντρας να δηλώνεις γυναίκα ή ακόμη και να δηλώνεις ότι δεν είσαι ούτε άντρας ούτε γυναίκα αλλά κάτι το ουδέτερο το απροσδιόριστο, που δεν υπάρχει στην φύση! Να μην είσαι ούτε ο Γιώργος ούτε η Γεωργία, αλλά το Γιώργο!!! Επίσης μπορεί μία οικογένεια να έχει δυο πατεράδες ή δύο μητέρες … Και όλα αυτά τα λένε “πολιτική ορθότητα”! 


ΝΑΖΙΣΤΕΣ Ή ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ; ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Β΄ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1992: “Ιδεολογία μας ο Λαϊκός Εθνικισμός”


Εμείς ξεκινώντας τον πολιτικό μας αγώνα από το Β΄ Συνέδριό μας ακόμη τον Απρίλιο του 1992, δηλώσαμε ότι η Ιδεολογία μας είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός. Και μέσα και έξω στην Βουλή δηλώναμε Εθνικιστές. Αυτό όμως δεν άρεσε στους κατ’ επάγγελμα και με το αζημίωτο υβριστές και συκοφάντες μας, οι οποίοι πίστευαν ότι θα μας στερήσουν την εμπιστοσύνη σημαντικού μέρους του λαού χαρακτηρίζοντάς μας “ναζιστές” ή “νεοναζί”! Βεβαίως για εμάς δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού δεν υπήρχε και δεν υπάρχει και τώρα. Υπό ποιαν έννοια είμαστε ναζιστές, αφού δηλώνουμε αφ’ ενός μεν Εθνικιστές και επί πλέον υπερήφανοι ως Έλληνες και έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα πολεμούσαμε τους Γερμανούς εισβολείς το 1941 γιατί αυτό ήταν το χρέος μας και το καθήκον μας απέναντι στο Έθνος και την Στολή μας. Αυτά όμως δεν έχουν σημασία και μάλιστα από ποιους; Από τους κομμουνιστές, που κυριαρχούν στα ΜΜΕ και οι οποίοι όταν κηρύχθηκε ο πόλεμος Ελλάδος - Ιταλίας έκαναν σαν κόμμα επίσημα το κορόιδο γιατί τότε ίσχυε το σύμφωνο μη επιθέσεως Ρίμπεντροπ - Μολότωφ. Μάλιστα, με προκηρύξεις τους καλούσαν τους Έλληνες στρατιώτες να λιποτακτήσουν γιατί ο πόλεμος τους Μεταξά ήταν φασιστικός και κατακτητικός. “Φασίστες” του Μεταξά θα ήμασταν και εμείς τότε εάν ζούσαμε και θα πολεμούσαμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς, αλλά δεν ζούσαμε …


Από την άλλη πλευρά, “νεοναζί” μας αποκαλούν και πολλοί φιλελεύθεροι της ΝΔ, που λησμονούν ότι ένας από τους πρωθυπουργούς και προέδρους τους ήταν ο γιος του κατοχικού πρωθυπουργού του Ράλλη, λησμονούν επίσης τα πάμπολλα ονόματα σημερινών πολιτικών απογόνων προσώπων του δημοσίου βίου που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς πολιτικά ή οικονομικά στην διάρκεια της κατοχής … 


Αρχές της τρίτης χιλιετίας, λοιπόν, και μπορείς αν είσαι άντρας να δηλώνεις γυναίκα αν είσαι γυναίκα να δηλώνεις άντρας μπορείς να δηλώνεις ότι είσαι ένα τίποτε, εάν είσαι Χρυσαυγίτης όμως δεν μπορείς να δηλώνεις ότι είσαι Εθνικιστής.


Ποιοι χρίζουν “διαδόχους” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


Εκατοντάδες τα δημοσιεύματα στις καταχρεωμένες φυλλάδες των “νταβατζήδων” καθώς και οι “ειδήσεις” για κόμματα, ανθυποκόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι θέλουν να γίνουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τα οποία οι “νταβατζήδες” χαρακτηρίζουν ως “διάδοχα σχήματα της Χρυσής Αυγής”!


Ο πρώτος και προφανής λόγος για τον οποίο ακολουθούν αυτήν την μεθόδευση είναι ότι εάν υπάρχει διάδοχος δεν υπάρχει βασιλεύς! Ότι πέθανε δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως όλοι λένε και γράφουν και κάποιοι την διαδέχθηκαν. Τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ τους ρώτησαν;  Ως γνωστόν είχα την τιμή μέχρι να ψηφιστεί η τροπολογία Βορίδη, η πρώτη, με την οποία δεν μπορούσα να είχα καμία θέση στο κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, να είμαι Γ. Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Έπαψα να είμαι από τον νόμο υποχρεωμένος. Στην συνέχεια για όσους δεν το γνωρίζουν, έγινε συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο εξέλεξε νέα Κεντρική Επιτροπή και μάλιστα δημοσιεύθηκαν και τα ονόματα των μελών της στο διαδίκτυο, η οποία Κεντρική Επιτροπή στην συνέχεια εξέλεξε μια πενταμελή διοικούσα επιτροπή και έγιναν και αλλαγές στο καταστατικό. Όλα αυτά υποβλήθηκαν στον Άρειο Πάγο και έτσι υπάρχει ένα καθ’ όλα νόμιμο πολιτικό κόμμα με τον τίτλο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και μάλιστα συμπεριλήφθηκε και στον κατάλογο των κομμάτων προς χρηματοδότηση εκλογική για τις προσεχείς εκλογές, χρηματοδότηση που ουδέποτε θα λάβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί με άλλον νόμο αντισυνταγματικό-φωτογραφικό έχει ανασταλεί η χρηματοδότησή της. 


Συγκεκριμένα ο κατάλογος στο σχετικό ΦΕΚ είχε ως εξής:

“EΦΗΜΕΡΙ∆Α ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 22203, 5/4/ 2023 Α. Φ. 2196

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΝΔ) 3.741.040,30, ΣΥΡΙΖΑ 3.019.858,04, Κίνημα Αλλαγής 991.561,79, ΚΚΕ 749.407,77, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 610.966,39

ΜέΡΑ25 505.499,04, ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 207.291,67 …”


Όμως, αυτοί επιμένουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέκτησε “διάδοχο”! Ή μάλλον “διαδόχους”… Και μάλιστα “διαδόχους” σφόδρα αντιφασίστες και αντιρατσιστές. 


Το πλέον κωμικό στην όλη υπόθεση είναι ότι οι “διάδοχοι” μας, τους οποίους μας εξασφάλισαν οι “νταβατζήδες” δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία αποκηρύσσουν. Αλλά πως αλλιώς θα τους βοηθούσαν οι “νταβατζήδες” καναλιών και φυλλάδων(εξαπατώντας τον λαό) προς άγραν ψήφων, εάν δεν τους χαρακτηρίσουν σαν “διαδόχους” της Χρυσής Αυγής;


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...