Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Για τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής ΜΟΝΟ!

 



Δεν με ενδιαφέρουν οι πολλοί, ποτέ δεν με ενδιήφεραν και με κατηγόρησαν γι' αυτό οι μικρόμυαλοι, που με αριθμούς προσπαθούσαν να καταλάβουνε Ιδέες. Οι πολλοί θα έρχονται και θα φεύγουν γιατί αυτή ήτανε πάντοτε η μοίρα τους σαν τα φύλλα τα ξερά, που άλλοτε τα σέρνει και άλλοτε τα σηκώνει ψηλά ο αγέρας. Οι πολλοί σήμερα θα σε χειροκροτάνε και θα σου φωνάζουν ζήτω και αύριο θα κάνουν πως δεν σε ξέρουν στην καλύτερη περίπτωση ή θα σε καταριούνται με πάθος, χρεώνοντάς σου όλη τους την δυστυχία και την κακομοιριά τους. Αυτοί ήταν πάντοτε οι "πολλοί" και δεν τους χρεώνω καμία ευθύνη γι' αυτό γιατί ευθύνη δεν μπορούν να έχουν όσοι γεννήθηκαν ταγμένοι να είναι φτερό στον άνεμο και άθυρμα της μοίρας. Τους βλέπω ως ένα φαινόμενο φυσικό, μία πραγματικότητα μοιραία, που δεν έχει έννοια ούτε να τους αναθεματίζεις, αλλά ούτε να τους ευλογείς, καταντώντας και εσύ δημαγωγός.

Με ενδιαφέρουν και με ενδιήφεραν πάντοτε και χθες και σήμερα και πάντα οι ΛΙΓΟΙ, οι ξεχωριστοί, αυτοί που δεν λογιάζουν τους καιρούς και αν χρειαστεί πορεύονται κόντρα στον άνεμο μέσα στην καταιγίδα. Και είστε εσείς Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες από τον Έβρο μέχρι το Ταίναρο και από την Κύπρο μας μέχρι τα Ιόνια. Όλοι εσείς σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Σπάρτη, Ναύπλιο, όλοι εσείς που παραμένετε ΠΙΣΤΟΙ όταν όλοι έχουν γίνει άπιστοι. Αυτοί οι άπιστοι είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της δικής σας ΑΞΙΑΣ!

Τίποτε δεν χάθηκε Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες. Τίποτε δεν τέλειωσε, τίποτε δεν τελειώνει. Ψηλά τις Σημαίες. Για την Ελλάδα των ονείρων μας μέχρι το τέλος.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Τι έγινε “πατριώτες” με τις Πρέσπες;



Την ημέρα, που ήτανε να ψηφιστεί στην βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, κάλεσα από το βήμα ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μαζί με εμάς να παραιτηθούμε, να πάει η χώρα σε εκλογές και να μην περάσει η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ (εσείς έτσι την λέγατε “πατριώτες”) Συμφωνία των Πρεσπών. Στην αίθουσα ήταν ο Δένδιας (ο “πολέμαρχος”, που δήθεν δίνει χαστούκια στην Τουρκία…), που οργισμένος σηκώθηκε και με κατηγόρησε για την πρότασή μου, ενώ ο Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ ούρλιαζε ότι καλώ σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Ευθέως κατήγγειλα την ΝΔ ότι ΔΕΝ θα καταγγείλει την Συμφωνία των Πρεσπών και δυστυχώς δικαιώθηκα.


Εάν υπήρχε μέσα στην βουλή μία ΔΥΝΑΤΗ Χρυσή Αυγή ίσως υποχρεωνότανε η ΝΔ να την καταγγείλει. Δεν υπάρχει όμως… Υπάρχει ο Βελόπουλος, που στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Δεν υπάρχει και αυτό γιατί πολλοί “εθνικόφρονες” (ή μάλλον στομαχόφρονες) δεν ήθελαν τους “φασίστες” της Χρυσής Αυγής.



“Μακεδονομάχοι” της πλάκας, με τα νάιλον σημαιάκια, μην παραπονιέστε. Δικό σας έργο είναι η Νέα Δημοκρατία και ο σεβασμός στην συμφωνία των Πρεσπών. Συνένοχοι είστε στην προδοσία και γι’ αυτό “πατριώτες” από εμένα από τις φυλακές Δομοκού “καληνύχτα”…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Ο Αλέξης Παπαχελάς, ένα βιβλίο και ο… “προφητικός ρεαλισμός” του Χένρι Κίσινγκερ




Όλα ξεκίνησαν εκείνον τον Ιούλιο του 1974, αυτό το οποίο διεδραματίσθηκε επί 47 ολόκληρα χρόνια εκεί έχει την αφετηρία του, στην περίφημη μεταπολίτευση. Δεν είναι τυχαίο ότι το μοναδικό κόμμα, του οποίου βουλευτές οδηγήθηκαν στην φυλακή, είναι η Χρυσή Αυγή, όντας και το μοναδικό κόμμα, το οποίο αντιτάχθηκε με μέσα πολιτικά στο καθεστώς του Ιουλίου του 1974. Έχω την τιμή να είμαι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος με εκλεγμένους βουλευτές, ο οποίος δεν παρέστη ΠΟΤΕ στην γνωστή εορτή της “δημοκρατίας” (Ναι, με εισαγωγικά!) της 24ης Ιουλίου. Ο ιδρυτής της εφημερίδος “Ελεύθερη Ώρα” ως γνωστόν έχει συγγράψει και ολόκληρο βιβλίο για τους μετά την χούντα “αντιστασιακούς”. Πλην αυτών υπήρξαν και οι μετά την χούντα “χουντικοί”, έντιμοι άνθρωποι πατριώτες, οι οποίοι από νωρίς είδαν την μεγάλη απάτη και με περισσή τόλμη είπαν την Αλήθεια για το τι συνέβη εκείνον τον Ιούλιο του 1974.


ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ… “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ”!


Στα 1945 στην Ρώμη γίνεται μία μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, η πρώτη συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος. Στο βήμα ομιλητής ο πρώτος πρωθυπουργός της μεταφασιστικής Ιταλίας, δημοκράτης πράγματι, ο οποίος είχε διωχθεί από το καθεστώς Μουσολίνι. Βλέποντας το απέραντο πλήθος, που παραληρούσε για την δημοκρατία, απευθυνόμενος σε αυτό λέει:

“Ήξερα ότι επί φασισμού υπήρχαν στην Ιταλία 45 εκατομμύρια φασίστες. Σήμερα υπάρχουν 45 εκατομμύρια αντιφασίστες. Αυξήθηκε ο πληθυσμός της χώρας ή μήπως ζουν στην Ιταλία 45 εκατομμύρια παλιάτσοι;”.


Κάτι ανάλογο συνέβη και στην Ελλάδα του Ιουλίου του 1974. Τα εκατομμύρια των Ελλήνων κοιμήθηκαν χουντικοί και ξύπνησαν… αντιστασιακοί! Δεν υπήρχαν αντιστασιακοί; Υπήρχαν, αλλά ήταν απελπιστικά λίγοι σε έναν λαό 10 εκατομμυρίων. Οι περισσότεροι είτε χειροκροτούσαν, είτε σιωπούσαν. Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία βάναυσα διαστρεβλώνουν 47 ολόκληρα χρόνια με μία ατέλειωτη προπαγάνδα, η οποία βεβαίως δεν μπορεί να απαντήσει στο απλό ερώτημα γιατί, αφού όλοι οι Έλληνες (έτσι λένε και γράφουν) ήταν εναντίον της 21ης Απριλίου αυτή έπεσε τελικά όχι από την αντίδραση του λαού, αλλά από όσα έγιναν τον Νοέμβριο του 1973 σε πρώτο χρόνο και εν τέλει με το πραξικόπημα στρατηγών και ναυάρχων το 1974; Με τα γεγονότα αυτά ασχολείται το νέο βιβλίο του κ. Παπαχελά “ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 1967-1974”.


Ο “ΠΡΟΦΗΤΗΣ” ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ





Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εργασία του κ. Παπαχελά είναι μία φιλότιμη προσπάθεια και γνώμη μου είναι και έντιμη, αφού σε αυτήν παρέχονται στοιχεία και πληροφορίες βάσει των οποίων, ο αναγνώστης μπορεί να διακρίνει έστω και αχνά την άλλη όψη της αλήθειας, η οποία δεν είναι ποτέ άσπρη ή μαύρη, αλλά πάντοτε γκρίζα, την όψη η οποία ευθέως αμφισβητεί το κυρίαρχο αφήγημα της Μεταπολιτεύσεως. Μέσα σε αυτήν, λοιπόν, την “άλλη όψη” περιέχονται και παρουσιάζονται δεδομένα, τα οποία έχουν πλήρως αποσιωπηθεί από την ποδηγετούμενη από την Αριστερά προπαγάνδα για τα έργα και τις ημέρες του Στρατιωτικού καθεστώτος. Επιγραμματικά αναφέρω: α) Το μέχρι… παρεξηγήσεως ενδιαφέρον των ΗΠΑ για τον δικό τους άνθρωπο, όπως λένε, Ανδρέα Παπανδρέου. β) Το γεγονός ότι η 21η Απριλίου μερίμνησε για τον εξοπλισμό της χώρας με τα πλέον προηγμένα οπλικά συστήματα της εποχής εκείνης όπως τα πολεμικά αεροσκάφη Φάντομ, τα Γερμανικά υποβρύχια, τα τεθωρακισμένα ΑΜΧ-30, τις πυραυλακάτους κ.α. γ) Ότι επί 21ης Απριλίου έλαβε χώρα η πρώτη (και τελευταία!) προσπάθεια εκμεταλλεύσεως των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της χώρας και εξήχθη το πρώτο βαρέλι Ελληνικού πετρελαίου. Επίσης σύμφωνα με επίσημα πληροφοριακά δελτία της CIA και του State Department η Ελλάδα της 21ης Απριλίου είχε την πρόθεση να προχωρήσει σε επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας μας στα 12 μίλια και αυτό στα 1973 και 1974 κάτι που δεν τόλμησε και δεν τολμά η “δημοκρατία” 47 ολόκληρα χρόνια. δ) Παρέχεται επίσης με στοιχεία η πληροφόρηση ότι δεν ήταν καθόλου δεδομένη η υποταγή της Αθήνας στην πολιτική των ΗΠΑ και αυτό περισσότερο από ποτέ φάνηκε στον Άραβο-Ισραηλινό πόλεμο του 1973 όταν αρνήθηκαν να παρέξουν επιπλέον πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων διευκολύνσεις στις ΗΠΑ προς ενίσχυση του Ισραήλ. Και αυτό ήταν που πλήρωσε σκληρά ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.


ΟΛΑ αυτά προκύπτουν από το βιβλίο του κ. Παπαχελά και όμως όλα αυτά δεν είναι το πλέον σημαντικό. Όσα γράφει στις περισσότερες από 600 σελίδες του έργου του ΕΥΘΕΩΣ αμφισβητούνται ή μάλλον τίθενται εν αμφιβολία από ένα μικρό απόσπασμα της σελίδας 26.

Σε αυτήν την σελίδα αναφέρεται ο κ. Παπαχελάς σε μία σύσκεψη στο State Department “λίγες ημέρες πριν την τουρκική εισβολή”, στην οποία σύσκεψη ο ίδιος ο Κίσινγκερ, απαντώντας σε πρόταση για ανατροπή του Ιωαννίδη, λέει τα παρακάτω λόγια, τα οποία θέτει μάλιστα ο συγγραφεύς ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ, που σημαίνει ότι είναι τα αυτούσια ακριβώς λόγια του Κίσινγκερ. Διαβάζουμε, λοιπόν, τι είπε ο Κίσινγκερ “λίγες ημέρες πριν την τουρκική εισβολή”:

“Θα έλθει ο Καραμανλής, θα υπάρξει ένα βίαιο αριστερό κίνημα στην Ελλάδα, θα νομιμοποιήσει την Αριστερά και σε δέκα χρόνια θα έλθει ο Ανδρέας Παπανδρέου στην εξουσία. Αλλά θα τον αντιμετωπίσουμε και αυτόν…”. 


Πως χαρακτηρίζει ο συγγραφεύς του βιβλίου αυτά τα ανατριχιαστικά λόγια του Κίσινγκερ; Γράφει ότι τα λέει με… “προφητικό ρεαλισμό”! Ώστε ΠΡΟΦΗΤΗΣ ήταν ο Κίσινγκερ, που ήξερε πριν ακόμη την τουρκική εισβολή ότι θα έλθει ο Καραμανλής, θα νομιμοποιηθεί το ΚΚΕ, ότι θα έχουμε μία “βίαια αριστερά” (βλέπε κόκκινη τρομοκρατία) και ότι μετά από λίγα χρόνια θα κυβερνήσει την χώρα ο Ανδρέας Παπανδρέου; Προφήτης ήταν ή ο αρχιτέκτονας της Ξενοκρατίας, που υπάρχει στην Πατρίδα μας εδώ και πολλά χρόνια; 

Ενάντια σε αυτήν την Ξενοκρατία και τις “προφητείες” του κάθε Κίσινγκερ πολέμησε και πολεμά η Χρυσή Αυγή με ακριβό ως γνωστόν τίμημα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

“Άγριες Μέλισσες” και ΑΓΡΙΑ ΨΕΜΑΤΑ περί… “Αντίστασης”






Όργανο σκληρής προπαγάνδας η τηλεόραση και η προπαγάνδα δεν εκπέμπεται μόνο στα δελτία των ειδήσεων, αλλά και στις τηλεοπτικές σειρές και βεβαίως στα περίφημα “Reality”, σε αυτό το πρωτοφανές όργιο σκουπιδοφαγίας. Και όμως αυτά τα κανάλια του “Bachelor” και του “Big Brother” ήταν, που μας καταδίκασαν με τις Χρυσαυγιάδες και τα ατέλειωτα ψέματα. 


Στο παρόν κείμενο θα ασχοληθώ με τις “Άγριες Μέλισσες”, οι οποίες στα τελευταία επεισόδια διαδραματίζονται στην περίοδο της 21ης Απριλίου. Το γνωρίζατε ότι όλοι οι Έλληνες ήταν τότε αντιστασιακοί; Φυσικά και δεν το γνωρίζατε, αφού αυτό δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Ατέλειωτα ψέματα και προπαγάνδα και ένας υποτίθεται “παρακρατικός” επικεφαλής μίας “φασιστικής” οργανώσεως με το όνομα “ΑΒΑΝΤΕΣ”,  ο οποίος κάνει μπίζνες και εργολαβίες. Αυτό ακριβώς δηλαδή που κάνουν κατά σύστημα οι καναλάρχες στα χρόνια της “δημοκρατίας”. Κατά τα άλλα σε ομιλία του αρχηγού των “Αβάντων”, Ακύλα, διαπίστωσα παραποιημένα αποσπάσματα ομιλίας μου! Τόσο λίγη φαντασία λοιπόν;…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Η “φιλελεύθερη δημοκρατία”, ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο Φουκουγιάμα




Σε άρθρο του (ΤΑ ΝΕΑ, “Ο Φουκουγιάμα και το μέλλον της δημοκρατίας) ο κ. Ανδριανόπουλος εκφράζει την άποψη ότι το γνωστό βιβλίο του Φουκουγιάμα του 1992 (“Το τέλος της Ιστορίας”) ήταν και το σημάδι ότι η λεγόμενη “φιλελεύθερη δημοκρατία” ήταν προορισμένη παγκόσμια να επικρατήσει. Σήμερα όμως, τριάντα χρόνια μετά αμφιβάλλει (και σωστά κάνει!) και διαπιστώνει ότι οι “δημοκρατίες” (δικά μου τα εισαγωγικά) κλονίζονται και ότι τα πράγματα δείχνουν πολύ διαφορετικά από τότε, όπου το “τότε” ήταν το πνεύμα της απόλυτης ευδαιμονίας για κάθε φιλελεύθερο, ο οποίος πίστεψε ότι με την πτώση των Σοβιέτ ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την απόλυτη κυριαρχία του καπιταλισμού με την περίφημη παγκοσμιοποίηση.


Γράφει στην συνέχεια ο κ. Ανδριανόπουλος για τους κινδύνους, οι οποίοι απειλούν σήμερα “Το τέλος της Ιστορίας” του Φουκουγιάμα: 

“Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι παλιές αμφισβητήσεις κατά της φιλελεύθερης κοινωνίας, όπως είχε εξάλλου κατηγορηματικά διαπιστώσει ο Φουκουγιάμα, από τους ολοκληρωτισμούς του υπαρκτού σοσιαλισμού και του καθεστωτικού κομμουνισμού δεν υφίστανται πλέον. Το επιθετικό Ισλάμ όμως, πάνω στις πλάτες των αθρόων μεταναστευτικών κυμάτων, και οι προκλήσεις του λαϊκισμού - δεξιού κι αριστερού - απειλούν εκ νέου τις φιλελεύθερες αντιλήψεις των δυτικών δημοκρατιών. Οι νέες όμως τεχνολογίες, η τεχνητή νοημοσύνη, το Facebook και τόσα άλλα προσφέρουν κατά τον Φουκουγιάμα διεξόδους ώστε η ανθρώπινη προσωπικότητα και αξιοπρέπεια να θριαμβεύσουν.”


Πράγματι η Αριστερά, ορθώς διαπιστώνει ότι δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για τον κόσμο τον κάθε Φουκουγιάμα και όχι μόνο δεν αποτελεί κίνδυνο, αλλά έχει καταστεί φτηνός αβανταδόρος της παγκοσμιοποίησης. Όσο για τα κύματα των λαθρομεταναστών αποτελούν όπλο στα χέρια των “παγκοσμιοποιητών”, που θέλουν να καταστρέψουν κάθε Εθνική Ταυτότητα, Παράδοση και Πίστη.


ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κίνδυνος γι’ αυτούς οι Αληθινοί Εθνικιστές. Όσο για την άποψη του Φουκουγιάμα ότι το …Facebook(!) αποτελεί “διέξοδο για να θριαμβεύσει η προσωπικότητα και η αξιοπρέπεια” θα μπορούσε να είναι “Black Humor”, εάν δεν ήταν κυνική παραδοχή για το βρωμικό παιχνίδι που παίζεται στο διαδίκτυο γαι λογαριασμό του παγκόσμιου αυθέντη.

ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο ότι η Χρυσή Αυγή είναι σε καθεστώς απαγορεύσεως από το Facebook εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ο κορωνοϊός, η υποκρισία της Ν.Δ. και ο απόλυτος κυνισμός των δημαγωγών του ψευτορωμαίικου





Την αλήθεια για τον κορωνοϊό θα περάσουνε χρόνια για να την μάθουμε. Αυτό το οποίο αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο είναι ότι πράγματι ο επικοινωνιακός χειρισμός της κυβερνήσεως Ν.Δ. και η προπαγάνδα του θανάτου από τα ΜΜΕ έχουν δώσει σε αυτήν σχεδόν απόλυτη πολιτική κυριαρχία, η οποία και δεν πρόκειται να κινδυνεύσει όσο κρατάει η επιδημία, που την είπαν πανδημία.


Για τον λόγο ακριβώς αυτό και δεν πρόκειται να περάσει γρήγορα το κλίμα του φόβου για τον ιό. Θα το κρατήσει όσο μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί το μεγάλο του πολιτικό όπλο είναι ο κορωνοϊός και όπως ακριβώς έλεγαν οι μαυραγορίτες στην κατοχή το “βάστα Ρόμελ” έτσι και οι Νεοδημοκράτες κραυγάζουν με τον τρόπο τους το “βάστα κορωνοϊέ”! Παίζουν με τον θάνατο, τον φόβο και τους αριθμούς και μας λένε ΜΟΝΟ τις στατιστικές, που τους βολεύουν. Ποτέ δεν μάθαμε επί παραδείγματι ΠΟΣΟΙ από τους νεκρούς από κορωνοϊό(;) ήταν ήδη ετοιμοθάνατοι από άλλες σοβαρές και θανάσιμες νόσους. ΠΟΤΕ δεν μάθαμε τι ποσοστό των ανεμβολίαστων (που η τυραννία της “πολιτικής ορθότητας” θεωρεί… λεπρούς!), που είναι κρούσματα κορωνοϊού πέρασαν τον ιό χωρίς συμπτώματα και χωρίς να ασθενήσουν. Και άλλα πολλά…


Η αρχή έγινε τον Μάρτιο του 2020 με τον Μητσοτάκη να παρουσιάζεται ως νέος… Μωϋσής(!), που θα σώσει τον λαό. Μέχρι στιγμής είχαμε 17 χιλιάδες, που πνίγηκαν στην Ερυθρά θάλασσα της ΝΔ. Ακολούθησαν αψυχολόγητες καραντίνες, που αποτέλειωσαν την οικονομία και γι’ αυτό και δεν πρόκειται  να γίνει άλλη. ΚΥΝΙΚΗ μέσα στην πολιτικάντικη δημαγωγία της η ΝΔ, βλέποντας την κατάρρευση δήλωσε δια στόματος Μάκη Βορίδη πως ό,τι και να πούνε οι επιδημιολόγοι νέο lockdown δεν θα γίνει. ΟΛΑ για την οικονομία, λοιπόν, ακόμη και αν οι περίφημοι “επιστήμονες”, που δήθεν άκουγαν και έκαναν όσα έκαναν, έχουν αντίθετη θέση. Πόση ακόμη υποκρισία; Πόση ακόμη δημαγωγία; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

   

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Στις ΗΠΑ (ως υπουργός!) ο πρώην Γραμματέας της ΚΝΕ

 



Χωρίς αμφιβολία η Ελλάδα είναι η χώρα των θαυμάτων και δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτήν γεννήθηκε το θέατρο και όχι μόνο η τραγωδία, αλλά και η κωμωδία. 


Μία εικόνα, χίλιες λέξεις είναι η γνωστή έκφραση. Φτάνουν, όμως, χίλιες λέξεις για την φωτογραφία του υπουργού της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκου στο Εθνικό κοιμητήριο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον με τον Πεζοναύτη με επίσημη στολή να του δίνει το στεφάνι, που κατέθεσε; Και έτσι το ζήσαμε και αυτό…


Τον πρώην Γραμματέα της ΚΝΕ όχι μόνο να γίνεται υπουργός της δεξιάς(;), αλλά και να συσκέπτεται θέματα ασφαλείας στις ΗΠΑ με τον αρμόδιο υπουργό. 


Σημαντικό να θυμηθούμε ότι προϊστάμενος του υπουργού (πρώην ΚΝΕ) είναι ο Μάκης Βορίδης (πρώην ΕΠΕΝ, Καρατζαφέρης κλπ.). Για όλα μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς, αλλά όχι για έλλειψη “πολιτικής συνέπειας”… Να τους χαίρεστε “πατριώτες”, που τους ψηφίσατε για να φύγει η αριστερά. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ήταν ο πόλεμος του 1940 ένας πόλεμος κατά του “φασισμού”;




Η 28η Οκτωβρίου έχει περάσει, αλλά η προπαγάνδα συνεχίζεται, μία προπαγάνδα κομμουνιστική μακριά και αντίθετα προς την ιστορική αλήθεια. Γιατί να είναι ο πόλεμος της Ελλάδος πόλεμος κατά του φασισμού και όχι το αντίθετο, αφού τότε την Ελλάδα κυβερνούσαν οι “φασίστες” του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννου Μεταξά και του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου; 


Και επειδή ο δικός μου λόγος δεν είναι… αξιόπιστος, αφού είμαι “φασίστας” και κατά φαντασίαν “εγκληματίας” θα σας παραθέσω ένα δημοσίευμα προ ημερών από πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψία ότι είναι “φασίστας”.


“ΤΟ ΒΗΜΑ”, Ι.Κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ:

“Διότι μπορεί ο Μεταξάς να ήταν βασιλόφρονας, δικτάτορας, κοντός, παλιάνθρωπος, ενδεχομένως και φασίστας, αλλά στις 28 Οκτωβρίου 1940 αντιστάθηκε στην ιταλική εισβολή. Και όλη η Ελλάδα μαζί του, χωρίς να διαπραγματεύεται ποιος είναι ο Μεταξάς. Άλλωστε οι Έλληνες σύσσωμοι δεν πολέμησαν κατά του φασισμού (για τον οποίο ελάχιστοι γνώριζαν τι είναι και τι πρεσβεύει!) αλλά κατά του Ιταλού και αργότερα Γερμανού εισβολέα.

Και θα πολεμούσαν το ίδιο είτε εισέβαλλαν στην πατρίδα τους Ιταλοί φασίστες είτε Φινλανδοί οικολόγοι-πράσινοι - ό,τι και να λένε οι “σημερινοί απολογητές” του τότε καθεστώτος και οι όψιμοι αντίπαλοί του.

Αυτό δεν εμποδίζει την μεταπολεμική Αριστερά να έχει στο μυαλό της ένα πονηρό κουβάρι.”


Ποιο είναι το “πονηρό κουβάρι” της Αριστεράς; Μία πλήρης ανατροπή της πραγματικότητας, της Αλήθειας. Παρουσιάζονται σαν πρωτοπόροι του 1940 ενώ είναι γνωστόν ότι όταν οι “φασίστες” της 4ης Αυγούστου του Μεταξά πολεμούσαν τους Ιταλούς, αυτοί σιωπούσαν γιατί υπήρχε το Σύμφωνο Βερολίνου-Μόσχας και θυμήθηκαν τον “αντιφασισμό” μετά την επίθεση του Γ΄ Ράιχ στην “μανούλα” τους Μόσχα. Χαρακτηριστικό γεγονός το ότι ο Γ.Γ. του Κ.Κ. της Γαλλίας λιποτάκτησε από τον Στρατό όταν η Γερμανία επετέθη στην Γαλλία και κατέφυγε με πλαστό διαβατήριο στην ΕΣΣΔ!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Ν.Δ.: “ΝΟΜΟΣ”, που δεν εφαρμόζεται και “ΤΑΞΙΣ”, που δεν υπάρχει και όταν οι πράκτορες της CIA πανηγυρίζουν για την Μεταπολίτευση




Πολυτεχνείου 2021 και βόμβες μολότωφ και στην Αθήνα και στην Πάτρα και την Θεσσαλονίκη. Και όλα αυτά έγιναν μόλις λίγες ημέρες μετά την ψηφοφορία στην βουλή, κατά την οποίαν η Ν.Δ. έκανε πάλι κακούργημα τις μολότωφ. Έκαναν έναν νόμο, τον οποίον δεν τολμούν να εφαρμόσουν και κατά τα άλλα παριστάνουν τους συνεπείς σε όσα προεκλογικά υποσχέθηκαν. 


Ψεύτες και λαϊκιστές και αυτοί, όπως και τόσοι άλλοι που κυβέρνησαν τον τόπο μας και ασφαλώς η ευθύνη δεν ανήκει μόνο σε αυτούς, αλλά και σε εκείνους, οι οποίοι τους επιλέγουν με την ψήφο τους. Ψέμα και η περίφημη κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και ο άλλος νόμος, τον οποίον επίσης ψήφισαν ότι θα επεμβαίνει εντός του ασύλου όταν λαμβάνουν χώρα ενός αυτού κακουργήματα.


Όλα αυτά τα είδαμε να συμβαίνουν στις “φιέστες” του Πολυτεχνείου, το οποίο δήθεν έριξε το στρατιωτικό καθεστώς. Στην πραγματικότητα η Μεταπολίτευση ήταν ένα πραξικόπημα με τις ευλογίες του ίδιου του Κίσινγκερ σύμφωνα με δική του δήλωση, που υπάρχει στο νέο βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά. Χαρακτηριστική είναι μάλιστα στο βιβλίο και η μαρτυρία στελέχους της CIA, στην οποία περιγράφει ότι οι Αμερικανοί πράκτορες είχαν βγει στα παράθυρα των γραφείων τους, τα οποία ευρίσκοντο στο κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού επάνω ακριβώς από του “Ζόναρς”και χειροκροτούσαν σαν αυτούς που πανηγύριζαν στην Πανεπιστημίου με τα κεριά στα χέρια για την έλευση της… “δημοκρατίας”!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Οι νέοι “λεπροί” στην Ελλάδα του 2021 και η επόμενη ημέρα

 



Πόσο αλήθεια ακόμη θα κρατήσει αυτή η ατέλειωτη προπαγάνδα (με το αζημίωτο βεβαίως και χρυσοπληρωμένη), προπαγάνδα από κανάλια πολυτελείας και γραφίδες μισθωμένες ότι όλα πάνε καλά σε αυτόν τον τόπο, ότι όλα άριστα τα έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση, η οποία σε όλα έχει αποτύχει και της οποίας το μεγάλο στήριγμα είναι η θλιβερή ανεπάρκεια πολιτικού αντιπάλου; Δεν προλαβαίνει ο λαός ούτε να το σκεφθεί το παραπάνω ερώτημα, όντας εγκλωβισμένος στον φόβο ενός ύπουλου και αόρατου “εχθρού”, που φέρνει τον “θάνατο”. 

Κάθε τυραννία έχει ανάγκη ενός εχθρού, που φταίει για όλα. Κάποτε για τα πάντα στην Ελλάδα έφταιγαν οι κομμουνιστές, μετά οι χουντικοί, ύστερα οι Χρυσαυγίτες, και τώρα οι νέοι ένοχοι είναι οι… ανεμβολίαστοι! Αυτοί φταίνε για όλα… Δεν φταίει ούτε εκείνο το εργαστήριο στην Κίνα, ούτε τα λάθη τα μεγάλα και τα ψέματα των “ειδικών”, που θέλησαν να παίξουν τον ρόλο του Θεού. Οι ανεμβολίαστοι είναι οι “λεπροί” στην Ελλάδα του 2021, παρ’ όλο το γεγονός ότι αποδεδειγμένο είναι ότι τον ιό τον μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι. Δεν είναι πρόβλημα, όμως, για την προπαγάνδα τους αυτό, είναι μόνον οι ανεμβολίαστοι, στους οποίους χρεώνουν τα πάντα. 


Μία κοινωνία σε κατάσταση πανικού για τον θάνατο, που παραμονεύει, λες και ο θάνατος δεν είναι η μόνη βεβαιότητα της ανθρώπινης μοίρας. Θλιβερή η στάση του κλήρου, της πλειοψηφίας και όχι όλων, σε αυτήν την οριακή περίσταση. Αντί να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της παρηγορίας του πανικόβλητου λαού και να τον χαλυβδώσουν πνευματικά να αντέξει ενάντια στην προπαγάνδα του θανάτου προτίμησε να κρυφτεί πίσω από την “επιστήμη”, μία “επιστήμη” χυδαία υλιστική, γεμάτη έπαρση, η οποία παριστάνει τον Θεό, ενώ έχει ήδη αποδειχθεί ανεπαρκής να αντιμετωπίσει την πρόκληση του καιρού μας.


Μεγάλος ο πειρασμός για κάθε άνθρωπο των θετικών επιστημών και περισσότερο απ’ όλους για τους λειτουργούς (εάν είναι λειτουργοί και όχι… μπακάληδες) της Ιατρικής, που πιστεύουν τους εαυτούς τους μικρούς ή και μεγάλους θεούς και η αλαζονεία τους τους οδηγεί στην πλάνη πως ότι μόνο αυτοί γνωρίζουν την αλήθεια και ότι δεν υπάρχει αλήθεια πέρα από αυτούς. Καθόλου τυχαίο ότι στην Αρχαία Ελλάδα, που γεννήθηκε η επιστήμη, η Ιατρική ήταν μέρος της θρησκείας με συγκεκριμένες θεότητες (Ασκληπιός, Υγεία κλπ.) και οι Ιατροί Ιερείς. Στην εποχή μας αντίθετα οι ιατροί είναι κατά κανόνα (όχι όλοι ευτυχώς) αρνητές της μεταφυσικής και εάν δεν αρνούνται υποβαθμίζουν μέχρι περιφρονήσεως σαν αναχρονισμό την θρησκευτική Πίστη.


Φυσικό είναι μεγάλο μέρος του λαού τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο να μην έχει εμπιστοσύνη στα λόγια ούτε των “στρατευμένων” ειδικών, ούτε βέβαια της εξουσίας. Μίας εξουσίας, η οποία έχει απολέσει προ πολλού την αξιοπιστία της, μετά από τα τόσα μεγάλα λόγια που έχουν στην πράξη αποδειχθεί ψέματα. 


Ας ευχηθούμε το κακό να περάσει και σίγουρα θα περάσει όπως τόσα άλλα, πολύ χειρότερα από αυτό. Και ας μας μείνει από όλη την ιστορία το δίδαγμα ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να γίνει Θεός, ούτε και η επιστήμη μπορεί να πάρει την θέση ούτε του Θεού, ούτε μίας Πίστης πέρα από τα υλικά πράγματα του κόσμου αυτού. Το βέβαιο είναι ότι οι πονηροί, που έχουν την ψυχή τους ρυπαρή, και εξουσιάζουν τον κόσμο αυτό, όσο μπορεί ο άνθρωπος να τον εξουσιάσει, εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο αυτήν την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αυτόν τον ίδιο τον φόβο του θανάτου για να αλλάξουν τα πάντα και τα αλλάζουν προς όφελός τους και έτσι μέσα στην κρίση οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, οι μισέλληνες περισσότερο μισέλληνες και οι χυδαίοι ακόμη πιο χυδαίοι. Πως θα βρει το τέλος του κορωνοϊού την Ελλάδα μας; Ακόμη περισσότερο ρημαγμένη, διαφορετική εκτός εάν… Εκτός εάν ο φόβος ο μεγάλος ξεπεραστεί από την απελπισία και γεννηθεί τότε ένα πνεύμα ηρωικό ενάντια στους μεγάλους ένοχους της δυστυχίας και αυτό μπορεί να συμβεί και σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν φτάνεις στα άκρα της απελπισίας λαούς, πατρίδες και πολίτες, κάποιες φορές, όχι πάντα, υπάρχει αντίδραση. Θέλω να πω με άλλα λόγια ότι κανένας δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη ημέρα μετά τον κορωνοϊό. Θα έχει μείνει κυρίαρχος ο φόβος ή μήπως έχοντας οι άνθρωποι τόσο πολύ φοβηθεί δεν θα έχουν πλέον να φοβηθούν τίποτε; Εάν αυτό συμβεί λίγες θα είναι οι ημέρες της τυραννίας και ανεξέλεγκτα θα είναι τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν. Και την Ελλάδα μας πως θα την βρει η επόμενη ημέρα μετά την καταιγίδα; Ήρεμη και γαλήνια; Αμφιβάλλω… Θα την βρει κυριολεκτικά ένα ερείπιο, ερείπιο όχι μόνο υλικό, αλλά και πνευματικό. Η οικονομία μας, η ήδη χρεωκοπημένη και πριν τον κορωνοϊό, θα έχει γονατίσει. Η Τουρκία θα είναι πάντα εδώ να μας απειλεί με τον πολεμικό της στόλο στο Αιγαίο και αμφιβάλλω εάν θα συνεχίσουν τα κανάλια να λένε τα παραμύθια ότι δήθεν την… χαστουκίζουμε τουλάχιστον δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Και εάν υπάρξει κλιμάκωση, πράγμα λίαν πιθανό, τότε θα καταλάβουν όσοι δεν το έχουν καταλάβει ότι δεν έχουμε “συμμάχους” και ότι δεν πρόκειται να πολεμήσουν για εμάς ούτε οι πεζοναύτες των ΗΠΑ, ούτε οι Γάλλοι Λεγεωνάριοι, ούτε οι Σαουδάραβες με τις κελεμπίες τους. Εδώ θα είναι και οι λαθρομετανάστες, που ασφαλώς δεν πρόκειται να διώξει η Ν.Δ.. Εδώ και η αριστερά για να κουνάει το δάχτυλο στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, στο ψευτορωμαίικο της Μεταπολιτεύσεως.


Θα μπορούσε να υπάρξει Αντίσταση; Θα μπορούσε και υπήρξε. Ήταν η Χρυσή Αυγή, που για όλους αυτούς τους λόγους την πολέμησαν και την πολεμούν τόσο σκληρά γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν φτάνει η γκρίνια, το παράπονο, ακόμη και η οργή η ψιθυριστή ενός λαού, για να κλονιστεί η εξουσία τους η αντεθνική και διεφθαρμένη. Χρειάζεται Πρόσωπο, Παράδοση, Ιδέα και Πίστη. Αυτά φοβόντουσαν για την στιγμή την δύσκολη και μας βάλανε φυλακή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021   

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Συμμορίες αλλοδαπών στον Άγιο Παντελεήμονα και η Χρυσή Αυγή στην φυλακή




“Η δημοκρατία νίκησε” με την καταδίκη μας. Εις ό,τι με αφορά δεν γνωρίζω ακόμη μετά από 31 μήνες στην φυλακή το ΓΙΑΤΙ είμαι, το σκεπτικό της καταδίκης μας, τα στοιχεία και τις αποδείξεις της ενοχής μου. Ακόμη να μάθω την απόφαση και το πότε θα γίνει το Εφετείο και θα κριθώ σε 2ο βαθμό και αυτό 8(!) ολόκληρα χρόνια μετά την σύλληψή μου! Ανάμεσα στα άλλα, για τα οποία κατέθεσαν οι κάθε είδους μάρτυρες κατηγορίας και η πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Κατοίκων της περιοχής, που ζούσαν και ζούνε σε κατάσταση πανικού και τρόμου από τις συμμορίες και την εγκληματικότητα. 


Και “η δημοκρατία νίκησε” και η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή και οι συμμορίες κυρίως αλλοδαπών οργιάζουν στον Άγιο Παντελεήμονα, στον Κολωνό, στην Κυψέλη, στην Θεσσαλονίκη. Δολοφονίες και συμβόλαια θανάτου, εκτελέσεις σε δρόμους και πλατείες και σε καφενεία. Πυροβολισμοί, μαχαιρώματα, έμποροι ναρκωτικών, μαστροποί και οι Έλληνες όλο και λιγότεροι στον κάθε Άγιο Παντελεήμονα. Και ήταν οι “ακροδεξιοί” της Ν.Δ., που πήγανε προεκλογικά στον Άγιο Παντελεήμονα και είπανε ότι θα “καθαρίσουνε” την περιοχή και δίπλα σε Άδωνι, Θανάση Πλεύρη, Βορίδη και ο Μπογδάνος. Και δυστυχώς πολλοί τους πίστεψαν…


Και “η δημοκρατία νίκησε” και εγώ με ήσυχη την συνείδησή μου είμαι στην φυλακή, εσείς που μας γυρίσατε τις πλάτες τώρα τι έχετε να πείτε για τον Άγιο Παντελεήμονα; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο πάει ο Ερντογάν




Όλα τα πράγματα έχουν έναν κύκλο: επιθυμία, απόλαυση, κορεσμός, αηδία. Την ΑΗΔΙΑ πλέον προκαλεί η συνεχής προπαγάνδα των ΜΜΕ, τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία στηρίζουν την κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία κάθε μέρα ρίχνουμε και από ένα χαστούκι στην Τουρκία. ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα πράγματα δεν έχουν έτσι.


Καμία Γαλλία, ούτε ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί ότι θα εμπλακούν σε μια πολεμική αντιπαράθεση της Τουρκίας με την Ελλάδα. Με την Ελλάδα, που έχουν μετατρέψει σε μία απέραντη βάση των ΗΠΑ χωρίς αντάλλαγμα! Επιπλέον, είναι δεδομένη η αντίθεση της Ουάσιγκτον για επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια. Ακόμη και επειδή επικαλούνται οι ψευτο-τουρκοφάγοι του κυβερνητικού θιάσου το διεθνές δίκαιο της θάλασσας ας αναφερθεί ότι ούτε οι ΗΠΑ, ούτε το Ισραήλ το αναγνωρίζουν! Τι να σεβαστούν λοιπόν; Κάτι που δεν το δέχονται; 

ΠΡΕΠΕΙ να θυμηθούμε την θέση των ΗΠΑ μετά την κρίση στα Ίμια: Νίκολας Μπερνς, εκπρόσωπος Υπουργείου Εξωτερικών ΗΠΑ: “Δεν αναγνωρίζουμε ελληνική ή τουρκική κυριαρχία στα Ίμια και μπορεί να υπάρχουν και άλλα νησιά ή νησίδες για τις οποίες έχουμε παρόμοια θέση”.


Σε όλα αυτά να προστεθούν και τα όσα συμβαίνουν στα εσωτερικά πράγματα της Τουρκίας, όπου ο Ερντογάν χάνει συνεχώς ποσοστά και ένα κρίσιμο τμήμα από αυτά πηγαίνει σε μία διάσπαση του κόμματος των Γκρίζων Λύκων, το “καλό κόμμα” της Ακσενερ. Κι οι εκλογές πλησιάζουν… Τι απομένει στον Ερντογάν από ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο για να κερδίσει το χαμένο έδαφος;… Και ποια θα είναι η συνέχεια; Όχι βέβαια πόλεμος, αλλά συνομιλίες και “ειρήνη” με τις ευλογίες της Ουάσιγκτον. Οι “Πρέσπες” του Αιγαίου έρχονται! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Η δίκη και καταδίκη της Χρυσής Αυγής, η ανεξάρτητη(;) δικαιοσύνη και ένα άρθρο στο “ΒΗΜΑ”



Το άρθρο είχε τίτλο “Μπορεί να αλλάξει ταχύτητα η Δικαιοσύνη;” και το υπέγραφε ο κ. Χ. Μυλωνόπουλος, καθηγητής του Ποινικού Δικαίου στην Νομική Σχολή Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και τα όσα ανέφερε αφορούν άμεσα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.


Κατ’ αρχάς εις ό,τι αφορά την “ταχύτητα” είμαι υπόδικος από τον Σεπτέμβριο του 2013, καταδικάστηκα ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ(…) τον Οκτώβριο του 2020 (μετά από 7 ολόκληρα χρόνια!) και δεν γνωρίζω πότε θα δικαστώ σε δεύτερο βαθμό, ούτε ΓΙΑΤΙ καταδικάστηκα, αφού έχουν περάσει… 13 ολόκληροι μήνες(!) και δεν γνωρίζω το ΣΚΕΠΤΙΚΟ της καταδίκης μου. Αυτά εις ό,τι αφορά την “ταχύτητα”…


Ας έλθουμε τώρα σε άλλα ενδιαφέροντα σημεία του άρθρου. Παραθέτω:

“…Υπερβολικές διώξεις ή ποινές συνεπεία της έξαρσης ενός φαινομένου ή της προβολής του ζητήματος από τα ΜΜΕ”.

Ακόμη παρακάτω: 

“Ακόμη ας μη ξεχνάμε ότι οι διώξεις πολιτικών αντιπάλων…”.

Μήπως όλα αυτά αφορούν ή μάλλον είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η περίπτωση της Χρυσής Αυγής; Όμως οι πολιτικοί του κατεστημένου, που έστησαν την σκευωρία εναντίον μας έχουν και λένε (όταν με κυνισμό δεν κομπάζουν ότι αυτοί και όχι δικαστές μας έβαλαν φυλακή) ότι αποφάσισε η “Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη”. 

Για να δούμε τι γράφει με το κατά πόσον είναι ανεξάρτητη στην χώρα μας η δικαιοσύνη ο καθηγητής κ. Μυλωνόπουλος:

“Δεν θα έπρεπε να  μείνει απαρατήρητο το θέμα της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, ως προς την οποίαν η χώρα μας κατατάσσεται, σύμφωνα με έκθεση του World Economic Forum για το έτος 2018, στη θέση 71 μετά την Ρουάντα (θέση 23), τη Ναμίμπια (29), την Γκάνα (43), την Κένυα (55), την Τανζανία κλπ.”.


Αυτή είναι η “Δικαιοσύνη” που μας κατεδίκασε! Τα συμπεράσματα δικά σας…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ - “ΤΟ ΒΗΜΑ”: “Είναι εύλογη η ανησυχία της κυβέρνησης για την αναβίωση της Χρυσής Αυγής”




Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, η οποία όλοι γνωρίζουμε ότι στηρίζει την Νέα Δημοκρατία και Μητσοτάκη δημοσιεύθηκε άρθρο του πρώην Ευρωβουλευτού και γνωστού δημοσιογράφου ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ, άρθρο με τίτλο “ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, στο οποίο καταγγέλλει την εγκληματική δράση της αριστεράς, που συνεχίζεται με την ΝΔ στην κυβέρνηση περισσότερα από δύο χρόνια και παραπονείται γιατί δεν κάνει τίποτε η εξουσία… Ξέχασε φαίνεται πως κάποτε δημόσια δήλωνε ότι πρέπει να τιμωρούνται ποινικά τα ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΥΔΗ!  Κατά τα άλλα συμμερίζεται την ανησυχία της ΝΔ για την “αναβίωση της Χρυσής Αυγής”… 


Δεν λέει, όμως, μόνον αυτό. Χαρακτηρίζει “εθνοσωτήρια” την “πρωτοβουλίακαι πως “σώθηκε” το έθνος με την δίωξη και φυλάκισή μου. Μήπως έπαψε η υφιστάμενη η Τουρκική απειλή; Λύθηκε το ζήτημα των Σκοπίων ή των λαθρομεταναστών; Μειώθηκε το δημόσιο χρέος; Γύρισαν πίσω οι εξόριστοι των Μνημονίων, 500 χιλιάδες Ελληνόπουλα; 



Πως σώθηκε επιτέλους το έθνος με την φυλάκισή μου κ. Γιάννη Μαρίνο; Ή μήπως “έθνος” για εσάς είναι οι ψήφοι της Νέας Δημοκρατίας; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Δίκη κατά Χρυσής Αυγής από Δημητρά, που έχει μηνύσει τους ΠΑΝΤΕΣ!




Αναβλήθηκε η δίκη εναντίον μου μετά από μήνυση, που είχε καταθέσει ο γνωστός Παναγιώτης Δημητράς, εναντίον μου με τον “αντιρατσιστικό” νόμο για την τοποθέτησή μου στην βουλή ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές δεν επιτρέπεται να δηλώνουν ότι έχουν “μητέρα-πατρίδα” την… Τουρκία! 


Κατηγορούμενος, λοιπόν, για μία ομιλία μου στην βουλή, που εξέφραζε την άποψη της πλειοψηφίας των Ελλήνων. 

Είμαι ο μόνος που μήνυσε ο Δημητράς; Όχι, βέβαια! ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, όμως, μόνο την μήνυση εναντίον μου πήγανε σε δίκη! 


Χαρακτηριστικά αναφέρω σύμφωνα με κείμενο του κ. Γ.Χ. Παπαχρήστου (ΤΑ ΝΕΑ, 30/10) έχουν μηνυθεί οι παρακάτω: Τάκης Θεοδωρόπουλος - Καθημερινή, Κώστας Γιαννακίδης - Protagon, Αλέξης Παπαχελάς, Σώτη Τριανταφύλλου, Μ. Βασιλάκης κλπ. Ολόκληρη βιομηχανία μηνύσεων, αλλά δεν γνωρίζω άλλη περίπτωση, που η μηνυτήρια αναφορά του Δημητρά έγινε δίωξη. 

Πόσο τυφλή είναι επιτέλους η Δικαιοσύνη; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Προς επιστροφή Τραμπ; Έχασε ο Μπάιντεν την Βιρτζίνια!




Στις τελευταίες εκλογές αναμετρήθηκαν δύο πολύ διαφορετικές Αμερικές. Από την μία πλευρά μαύροι, Λατίνοι, σιωνιστικό λόμπυ, Χόλυγουντ και από την άλλη η μεγάλη πλειοψηφία των λευκών σε ποσοστό σχεδόν… 70%. Τελικά η liberal κεντροαριστερά νίκησε, όπως νίκησε, με την αρνητική προπαγάνδα, τις επιστολικές ψήφους, καθώς και με τις ψήφους εκατοντάδων χιλιάδων… νεκρών(!) και φυλακισμένων, που πλήρωσε ο Μπάιντεν τα χρέη τους στην εφορία, προκειμένου να ψηφίσουν. Αυτό γιατί στις ΗΠΑ όποιος χρωστάει στην εφορία δεν έχει δικαίωμα ψήφου. Έτσι εννοούν την δημοκρατία-πλουτοκρατία στις ΗΠΑ. Το ίδιο γινότανε και στην αρχαία Αθήνα, όπου και εκεί οι χρεωκοπημένοι δεν είχαν πολιτικά δικαιώματα.


Προ ημερών είχαμε εκλογές για κυβερνήτη στην Βιρτζίνια, όπου πριν ένα χρόνο στις προεδρικές εκλογές είχε κερδίσει ο Μπάιντεν με 10 μονάδες διαφορά και είναι μία πολιτεία παραδοσιακά του Δημοκρατικού Κόμματος. Στις εκλογές, λοιπόν, στην Βιρτζίνια ο υποψήφιος του Μπάιντεν έχασε και αυτό όταν τον ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των μαύρων και των ισπανόφωνων Λατίνων. Συγκεκριμένα τον υποψήφιο του Τραμπ ψήφισε ΜΟΝΟ το 6% των Αφροαμερικανών και το 32% των Λατίνων και αυτό σημαίνει ότι πήρε τους ψήφους σχεδόν του 80% των Λευκών !


Μια “άλλη” Αμερική ξυπνάει και εάν αυτό συμβεί δεν θα αλλάξουν μόνο οι ΗΠΑ, αλλά ολόκληρος ο κόσμος…!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

28η Οκτωβρίου χωρίς ούτε μία λέξη για τον Ιωάννη Μεταξά και η Αριστερά, που δεν έδιωξε η Ν.Δ.




Παρακολούθησα αρκετά αφιερώματα στην μεγάλη ημέρα της Ιστορίας μας, την 28η Οκτωβρίου του 1940, στους τηλεοπτικούς σταθμούς.  Απόλυτη σιωπή για τον Πατέρα της Νίκης, τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, τον αποκηρυγμένο από την Αριστερά, που εξουσιάζει την δημόσια ζωή. Αποκηρυγμένος και από την “πεφωτισμένη δεξιά” της Νέας Δημοκρατίας ο Ιωάννης Μεταξάς γιατί ήταν “φασίστας”, δικτάτορας, αντικοινοβουλευτικός. Και ας μην σπεύσουν κάποιοι “δεξιούληδες” να πούνε ότι αυτό δεν ισχύει γιατί υπάρχουν τα κείμενα και οι δημόσιες ομιλίες του Ιωάννη Μεταξά, στις οποίες με σφοδρότητα κατηγορεί τον κοινοβουλευτισμό για την διάλυση του Έθνους.


Εορτάζουν, λοιπόν, το ΟΧΙ χωρίς να λένε λέξη γι’ αυτόν που το είπε και για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ψελλίζουν ψέματα και σοφιστείες ότι δήθεν το ΟΧΙ το είπε ο λαός στα άγρια χαράματα εκείνης της νύχτας. Γιατί, όμως, αυτή η σιωπή για τον Μεταξά και από την Αριστερά και από την “δεξιά” των αστών και των εργολάβων; Την απάντηση δίνει ένα απόσπασμα από σχετικό άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε σε Κυριακάτικη εφημερίδα προ ημερών και στο οποίο δίνεται η απάντηση σε αυτό το ΓΙΑΤΙ με τα παρακάτω λόγια:

“Ο ίδιος ο άνθρωπος που είπε το “ΟΧΙ”, ο Ιωάννης Μεταξάς, δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει (σε εικόνα στις σχολικές αίθουσες) δίπλα στον Κολοκοτρώνη ή τον Καραϊσκάκη. Ήταν δικτάτορας και το “ΟΧΙ” του έσωσε την υστεροφημία του, αλλά τα στερνά δεν σχωρνούν πάντα τα πρώτα…”


Ιδού, λοιπόν, ο λόγος της σιωπής για τον Ιωάννη Μεταξά και όχι μόνο από την Αριστερά. Και το γεγονός αυτό δείχνει πόσο απόλυτη είναι η κυριαρχία της Αριστεράς στο ψευτορωμαίικο της Μεταπολιτεύσεως και πόσο υποτεταγμένη είναι σε αυτήν και την προπαγάνδα της η δήθεν “δεξιά” της Νέας Δημοκρατίας, την οποία κατά τραγική ειρωνεία ψηφίσανε πολλοί Έλληνες για να φύγει η… Αριστερά!


Και είπε ψέματα πολλά το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2019, προκειμένου να στηρίξει αυτό το πέρα για πέρα ψεύτικο αφήγημα ότι παίρνοντας δήθεν την εξουσία θα δώσει ένα τέλος στην κυριαρχία της Αριστεράς. Αφήνοντας κατά μέρος τα πρόσωπα, δηλαδή τους κομμουνιστές και τους ανθρώπους του Σημίτη, που αποτελούν την ραχοκοκκαλιά της κυβερνήσεως Ν.Δ., ας δούμε τα έργα και τις ημέρες της σε αυτούς τους 29 μήνες ολόκληρους, που έχει την εξουσία.



Οι Λαθρομετανάστες και το “Νόμος και τάξις”





Ένα από τα πιο μεγάλα ψέματα εκείνης της προεκλογικής περιόδου του 2019, ψέματα που έλεγαν οι “πονηροί πολιτευτές” της και οι κομματάρχες τους, ήταν ότι θα καταργήσουν το Πανεπιστημιακό άσυλο και θα καταργήσουν το καθεστώς ανομίας των ασύδοτων “τσάμπα” και “ελεύθερα” δήθεν επαναστατών, δήθεν αντιεξουσιαστών. Και περάσανε 29 ολόκληροι μήνες, σχεδόν χίλιες ημέρες και δεν έκαναν τίποτε! Πριν λίγες ημέρες είχαμε επιθέσεις με πέτρες, λοστάρια και βόμβες μολότωφ στην Θεσσαλονίκη και η Αστυνομία δεν επενέβη, όπως προβλέπει ο νόμος, στο περίφημο πανεπιστημιακό άσυλο για να συλλάβει τους ενόχους. Τα ίδια και στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. Τι άλλο ήταν, λοιπόν, το “Νόμος και τάξις” της Ν.Δ. από ένα ακόμη προεκλογικό ψέμα; Όπως ψέμα ήτανε και ότι θα έλυναν το πρόβλημα λαθρομετανάστες. Πέρα από το γεγονός ότι μοιράζουν απλόχερα ιθαγένειες, κάνοντας τα ίδια ακριβώς που έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσφατο είναι και το περιστατικό με τους 400 λαθρομετανάστες στο πλοίο έξω από την Κάρπαθο, που εγκατέστησαν στην Κω. Και βεβαίως έχουμε και τις δηλώσεις Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη κλπ. ότι θα… “λύσουν” το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, κάνοντας “Έλληνες” τους λαθρομετανάστες! 


Συμφωνία Πρεσπών και “Μακεδονομάχοι”


Το πιο δυνατό “χαρτί”, όμως, της ΝΔ για να κερδίσει τις εκλογές του 2019 και να μαχαιρώσει πισώπλατα το ΑΛΗΘΙΝΟ Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή, ήταν η μεταμόρφωσή της σε κόμμα… εθνικό, κόμμα των “Μακεδονομάχων”. Και βέβαια σήμερα γνωρίζουμε ότι ΟΧΙ μόνο δεν κατήγγειλε ως κυβέρνηση την Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία αναγνωρίζει “Μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα στα Σκόπια, αλλά την στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις γιατί αυτό θέλει ο μεγάλος δήθεν “φίλος” και “προστάτης” από την Ουάσιγκτον. Τέλειωσαν οι εκλογές, ο σκοπός τους επετεύχθη, πετάχτηκαν τα νάιλον σημαιάκια και οι χάρτινες περικεφαλαίες στα σκουπίδια και όλα καλά… Και αυτοί, που πράγματι πονούν και ματώνουν για τα Εθνικά Δίκαια τι έκαναν και τι κάνουν;…    


Σε όλες μου τις ομιλίες στην προεκλογική περίοδο του 2019 και στις ελάχιστες τηλεοπτικές παρουσίες μου, όντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ αποκλεισμένος από την κρατική ΕΡΤ, το φώναζα με όλη την  δύναμη της ψυχής μου, έλεγα και δυστυχώς δικαιώθηκα ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να κάνει ΤΙΠΟΤΕ εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, της προδοσίας της Μακεδονίας και τόνιζα ότι ετοιμάζουν και νέες “Πρέσπες” στο Αιγαίο με τους Τούρκους. Δικαιωμένος σήμερα μέσα σε ένα κελί θέλω να ρωτήσω όλους αυτούς τους “πατριώτες”, που δεν τους αρέσαμε, αυτοί τι έκαναν και τι κάνουν σήμερα, που Πίστη και Πατρίδα ξεπουλιέται στον διάβολο της παγκοσμιοποίησης από τους φιλελεύθερους εθνομηδενιστές; Δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΕ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, έδωσε την μάχη και θα την δώσει και στο μέλλον, εάν θέλει ο Θεός.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...