Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ας μην ελπίζουν ότι δεν θα βρουν μπροστά τους την Χρυσή Αυγή!


Τα ΜΜΕ με εντολή Μαξίμου και σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των κομμάτων (από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τον αλληλογραφούντα με τον Θεό Βελόπουλο) έχουν ΟΧΙ ΜΟΝΟ εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή, αλλά διαδίδουν το ΨΕΜΑ ότι λόγω της καταδίκης μου, το κόμμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει! Διαδικασία να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου δεν υπάρχει στο Σύνταγμα! Έτσι η Χρυσή Αυγή παραμένει ένα νόμιμο κόμμα ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις εκλογές. Η καταδίκη κάποιων στελεχών με την κατηγορία της κατά φαντασίαν “εγκληματικής οργανώσεως” δεν αφορά το Νομικό πρόσωπο “κόμμα”, αλλά πρόσωπα, τα οποία όμως έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, αφού δεν υφίσταται αφαίρεση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.


Στην ίδια γραμμή με ΝΔ και κόμματα, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν δίδουν από τα τηλεφωνικά κέντρα, με τα οποία κάνουν τις μετρήσεις, την ΕΠΙΛΟΓΗ “Χρυσή Αυγή”. Αντίθετα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ θέτουν ως επιλογή κόμματα ανύπαρκτα, τα οποία δεν έχουν λάβει ΠΟΤΕ μέρος σε εκλογές.


Εχθροί και “φίλοι”, λοιπόν, πρώην και επόμενοι, ας μην ελπίζουν ότι δεν θα βρουν μπροστά τους την Χρυσή Αυγή. Πόσο μάλλον, που η καταδίκη μας με την σαθρή κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως”, θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό, όπου θα διεκδικήσουμε την ΑΘΩΟΤΗΤΑ μας από τους σκευωρούς και τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ψηλά τις Σημαίες!


“Εμείς ανάψαμε την Δάδα… Μια Νέα θέλουμε Ελλάδα, που θα σκεπάσει όλη την γη”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Σκυλοκαυγάς στην Βουλή: Από το ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΠΡΕΣ στο Μάτι και την Αττική Οδό...


Ο Σημίτης του “ευχαριστούμε τους Αμερικάνους”, ο Σημίτης του “εκσυγχρονισμού”, ο Σημίτης που έβαλε την Πατρίδα μας στο ευρώ και κατέστρεψε την εθνική μας οικονομία είχε πει όταν έγινε η τραγωδία του ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΠΡΕΣ την φράση “αυτή είναι η Ελλάδα”! Και βεβαίως αυτήν την Ελλάδα δεν την έφτιαξαν άλλοι από το ΠΑΣΟΚ, την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ…


Ολόκληρος ο λαός είδε τον σκυλοκαυγά μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα στην Βουλή και τον Ανδρουλάκη να γαβγίζει σαν πεκινουά από την αίθουσα της Γερουσίας, αφού και αυτό έγινε να είναι αρχηγός κόμματος χωρίς να είναι βουλευτής! Φαίνεται πως στην Ελλάδα όσο πιο άγνωστος είσαι τόσο το καλύτερο για σένα.


Και τι να πει κανείς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κουνούσε θριαμβευτικά το δάχτυλο μέσα στην Βουλή για το περίφημο επιτελικό κράτος όταν μία εβδομάδα μετά την χιονοθύελλα η μισή Αθήνα είναι χωρίς ρεύμα! Και τι να πει κανείς για τον Τσίπρα που ξέχασε την Μάνδρα και το Μάτι; Και τι να πει κανείς για τον Ανδρουλάκη, ένα παιδί του κομματικού σωλήνα, ο οποίος επιχειρεί να νεκραναστήσει το πολιτικά χρεωκοπημένο ΠΑΣΟΚ που κατόρθωσε από το 40% + να φτάσει στο 4%! 


Απόψε το βράδυ η φιέστα θα τελειώσει και όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι και ο λαός θα λέει στις δημοσκοπήσεις ότι μόνο με ποσοστό 4% έως 8% έχει εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και τα κόμματα. Και ύστερα όποτε έρθουν εκλογές θα ψηφίζει αυτούς τους οποίους δεν έχει εμπιστοσύνη… Άξιος της μοίρας του λοιπόν.


Και βέβαια από την Βουλή έλειπε από αυτή την συζήτηση η φωνή των μόνων που είχαν το θάρρος να καταγγέλλουν ευθέως το σάπιο καθεστώς, η φωνή της Χρυσής Αυγής. Όλα ωραία και “πολιτισμένα” χωρίς Χρυσή Αυγή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ”; Η Χρυσή Αυγή και οι “εθνικόφρονες αντιφασίστες”




“Τους είπαμε ΑΙΜΑ και είπαν Χρήμα

και ενάντια στον Ήρωα και στον Μάρτυρα

έστησαν έναν πονηρό και άπληστο Καραγκιόζη

και μία Ελλάδα ψεύτικη σε θέατρο σκιών”.


Κάθε χρόνο στα τέλη του Ιανουαρίου από το 1997 μέχρι και το 2020 μία μεγάλη συγκέντρωση και πορεία ελάμβανε χώρα στο κέντρο των Αθηνών προς Τιμήν των τριών Γενναίων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος στα Ίμια, στα γαλανά και πάντα Ελληνικά κύματα του Ελληνικού Αρχιπελάγους, του Αιγαίου μας. Λεωφόρος Σταδίου, Πλατεία Συντάγματος, Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Πλατεία Ομονοίας εκείνες τις βραδιές αντηχούσαν με συνθήματα για την Μεγάλη Ελλάδα, για τον Εθνικισμό και με ένα μεγάλο ανάθεμα για ένα πολιτικό σύστημα προδοτικό, το οποίο έχει μετατρέψει τους Έλληνες σε ραγιάδες και την Ελλάδα σε προτεκτοράτο. Τώρα, που η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή οι μόνοι που θα τιμήσουν την ημέρα είναι οι Τελευταίοι Πιστοί μέσα σε καθεστώς διώξεων και απαγορεύσεων. Τώρα που η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή, δεν θα ακουστεί στις λεωφόρους των Αθηνών η φωνή των Εθνικιστών γιατί αυτό ήταν η Χρυσή Αυγή, η φωνή του ΑΛΗΘΙΝΟΥ Εθνικισμού και όχι κάποιων επιτήδειων, που δηλώνουν κατά περίστασιν “εθνικιστές”, προσδοκώντας οφέλη μικροπολιτικά. Βεβαίως, ως γνωστόν, στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις… Έτσι με πάσα άνεση κάποιοι “εθνικόφρονες αντιφασίστες” (ανάμεσά τους και μετανοήσαντες Χρυσαυγίτες) δηλώνουν και αυτοί “εθνικιστές”. Ποιοι Εθνικιστές, όμως, και ποιος ο “εθνικισμός” τους;


Δηλώνουν “εθνικιστές” και την ίδια ώρα στηρίζουν την ολέθρια πολιτική των κατά φαντασίαν “συμμάχων” των Δένδια-Μητσοτάκη, μία πολιτική στην γραμμή του “ανήκομεν εις την Δύσιν”, η οποία έχει σκοπό της να παραμείνει η Πατρίδα μας ένα θλιβερό προτεκτοράτο. Ποια “συμμαχία” με τις ΗΠΑ όταν η Ουάσιγκτον στην γραμμή πορευόμενη της προσεγγίσεως με την Τουρκία έβαλε ταφόπλακα στον αγωγό EastMed “για να μην υπάρχουν εντάσεις στην περιοχή”, δηλαδή για να μην δυσαρεστηθεί η Άγκυρα. Σιωπή επί του προκειμένου και από Ισραήλ και Αίγυπτο για τον EastMed. Και όλα αυτά πριν πέσει ο Ερντογάν, που θα πέσει. Όταν τα Κεμαλικά γεράκια πάρουν την εξουσία στην Τουρκία, τότε αναμένεται πλήρης αποκατάσταση των σχέσεων της με ΗΠΑ και Ισραήλ και Αίγυπτο (που εξαρτάται πλήρως από τις ΗΠΑ) και τότε η Ελλάδα θα απομείνει μόνη της έναντι της τουρκικής απειλής ως προκεχωρημένο φυλάκιο κατά της Ρωσσίας, της μόνης χώρας η οποία υπό προϋποθέσεις θα  μπορούσε να είναι ο σύμμαχός μας ενάντια στην Τουρκία. “Εθνικιστές”, λοιπόν, που θέλουν την Πατρίδα μας προτεκτοράτο υπάρχουν; Ναι υπάρχουν στην “χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας” και είναι οι κατά δήλωσίν τους κατά περίστασιν “εθνικιστές” και “πατριώτες”, οι “εθνικόφρονες αντιφασίστες”. Τι σχέση μπορεί να έχουν οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ με όλους αυτούς; Καμμία!


Κάθε είδους “εθνικιστές” διαθέτει η χώρα αυτή και είναι χρήσιμοι για να περιορίζονται, να μην είναι δυνατοί οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ Εθνικιστές. “Εθνικιστές”, που είναι  και φιλελεύθεροι και υπέρ της παγκοσμιοποίησης και αντιρατσιστές και αντιφασίστες, και ακόμη και υπέρ των Μνημονίων και της δουλείας του Έθνους μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους.


ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ.


Προπαντός μου προκαλούν αηδία όλοι αυτοί οι φασουλήδες που αρχίζουν να δείχνουν πολιτική ταυτότητα δηλώνοντας ότι δεν είναι φασίστες, δεν είναι Χρυσαυγίτες, δεν είναι ρατσιστές, δεν είναι και εθνικιστές ακόμη δηλώνουν προσφάτως. ΗΘΙΚΑ a priori ηττημένοι έναντι ποιών; Των ιστορικά χρεωκοπημένων αριστερών γιατί ως γνωστόν τα καθεστώτα τα Εθνικιστικά έπεσαν με πόλεμο και δεν κατέρρευσαν από μόνα τους σαν χάρτινοι πύργοι όπως συνέβη και το ζήσαμε με τα καθεστώτα του (αν)ύπαρκτου σοσιαλισμού στην Ανατολική Ευρώπη. Όλοι αυτοί οι “δηλωσίες” δεν μπορούν να έχουν την οποιαδήποτε σχέση με τους υπερήφανους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Θυμίζω τι συνέβη τον Ιανουάριο του 2011 στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών. Συζήτηση ήθελε για τα γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα ο τότε δήμαρχος Καμίνης. Σηκώνομαι να φύγω και απευθυνόμενος σε εμένα ο δήμαρχος με ερωτά “δεν θα καθίσετε στην συζήτηση;” Του απαντώ: “Να συζητήσετε με τους Πακιστανούς, που έκανε ψηφοφόρους ο Ραγκούσης και σας έβγαλαν δήμαρχο”. Σηκώνεται τότε ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ουρλιάζει “είναι φασίστας”. Γυρίζω προς το μέρος του, σηκώνω το δεξί μου χέρι ψηλά και του απαντώ: “Ναι, είμαι φασίστας, τι θέλεις;”. Τον πιάνει υστερία και συνεχίζει τις κραυγές και ενώ αποχωρώ φωνάζει “είναι φασίστας”. Γυρνώ προς το μέρος του και για δεύτερη φορά τον “χαιρετώ” με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά. Πρώτο θέμα σε φυλλάδες και δελτία των 8. Το αποτέλεσμα; 7% τον Μάιο του 2012. Αυτή η ιστορία για όσους λένε ότι ήταν αποτυχία η πολιτική μου και ότι αυτοί κλαίγοντας ως μετανοούσες Μαγδαληνές θα επιτύχουν. Το μόνο, το οποίο θα επιτύχουν είναι να μην τους κυνηγήσει το Σύστημα. Γιατί να το κάνει άλλωστε; Πέρα από το ότι είναι ακίνδυνοι είναι και χρήσιμοι στον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.


ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ στην Ελλάδα του 2022 είναι μόνο όσοι είναι ενάντια σε Ευρώ και παγκοσμιοποίηση, ενάντια σε μία Ελλάδα προτεκτοράτο και μελλοντική επαρχία της Τουρκίας, σε μία χώρα χωρίς εθνική και φυλετική ταυτότητα, ενάντια στην δουλεία των Μνημονίων και τον αντεθνικό φιλελευθερισμό, ενάντια σε ένα ΑΘΕΟ κράτος χωρίς Πίστη, ενάντια σε μία ανήθικη κοινωνία, ενάντια στην διεφθαρμένη πλουτοκρατία, ενάντια στο Σύστημα ακόμη και εάν αυτό σημαίνει διώξεις και φυλακές.


Μόνο αυτοί είναι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες, που υψώνουν την ΣΗΜΑΙΑ της ψυχής τους ως τα αστέρια ενάντια στους δύστυχους καιρούς και την τυραννία.


Με αυτούς και ΜΟΝΟ με αυτούς θα γίνει και πάλι ΔΥΝΑΤΟ το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα. Όλα τα άλλα απάτη και μωροφιλοδοξίες μικρών ανθρώπων, που όνειρό τους μοναδικό είναι να γίνουν μεγάλοι σε μια σαπισμένη πολιτεία μικρή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Συγχαρητήρια από τους “νεοναζί” στους “πατριώτες”

 


Μέσα στην βουλή, όταν υπήρχε ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ στην βουλή, είχαμε όχι μία, πολλές φορές αναφερθεί στα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων, κυρίως φυσικού αερίου, τα οποία υπάρχουν Νότια της Κρήτης. Κοιτάσματα ικανά όχι μόνον να αποπληρώσουν το χρέος, που έχουν φορτώσει στις πλάτες του λαού οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, αλλά να το καλύψουν δύο και τρεις φορές και να οδηγήσουν το έθνος στην ευημερία. Και αυτά τα έλεγα σε συνεντεύξεις μου από το 2012, δέκα ολόκληρα χρόνια πριν.


Και μας κατηγορούσαν οι “πατριώτες” σαν φαντασιόπληκτους “νεοναζί”. Και ήλθε το 2022 για να μάθουμε ότι μετά το Made in USA ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για τον αγωγό EastMed σταματούν οι έρευνες για κοιτάσματα στην Κρήτη! Και η απόφαση δεν είναι μόνον των “συμμάχων” μας Γάλλων και Αμερικανών (Total, Exxon Mobil), αλλά και της Ελλάδος της ΝΔ, αφού το ίδιο αποφάσισε και η εταιρεία ΕΛ.ΠΕ. (Ελληνικά Πετρέλαια). Συγχαρητήρια “πατριώτες”, λοιπόν, για τα έργα σας, έργα με τα οποία επιμένετε να είναι για πάντα η Ελλάδα ένα προτεκτοράτο.


Συγχαρητήρια και για το τέλος του EastMed, που διαφημίζατε σαν έργο της μεγάλης σας “υπεύθυνης” πολιτικής ενάντια στις… φαντασιώσεις των “νεοναζί” της Χρυσής Αυγής, που θέλουν και αγωνίζονται για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, η οποία θα αποδώσει στον λαό της τον φυσικό της πλούτο.


Θυμίζουμε ότι επίσημα η κυβέρνηση των ΗΠΑ (State Department) δήλωσε ότι ο αγωγός EastMed είναι ασύμφορος και θα μπορούσε να δημιουργήσει ΕΝΤΑΣΗ στην περιοχή. ΕΝΤΑΣΗ από ποιον; Μα από την Τουρκία, που θα ήταν έξω από την μοιρασιά. Και έγραψε στο πρωτοσέλιδό της η τουρκική εφημερίδα “Χουριέτ”: “Η Αθήνα απορρίφθηκε, η Άγκυρα κέρδισε”… Συγχαρητήρια και πάλι “πατριώτες”, που λέγατε ότι θα μας σώσουν από τους Τούρκους οι Αμερικανοί…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Το μεγάλο “κουκούλωμα” του σκανδάλου NOVARTIS, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι δημόσιοι υπάλληλοι




Στις ΗΠΑ η εταιρεία NOVARTIS πλήρωσε πρόστιμο 300 εκατομμυρίων δολλαρίων για την παράνομη δράση της (ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ) ΚΑΙ στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα όμως είναι όλοι… αθώοι! Φαντάσματα φαίνεται πως “λάδωσε” στην χώρα της μίζας η NOVARTIS. Και όχι μόνον αυτό… Ιδιοκτήτης Έλληνας Φαρμακαποθήκης μήνυσε τους υπευθύνους της NOVARTIS στην Ελλάδα, αλλά το κατηγορητήριο εναντίον τους ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΕ γιατί ο Εισαγγελέας “ξέχασε” να γράψει τις… κατηγορίες(!) στο κλητήριο θέσπισμα. Και το ερώτημα, το οποίο τίθεται είναι: Η “δημοκρατία” γεννά τα σκάνδαλα ή τα σκάνδαλα την “δημοκρατία”; 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ με τέτοια “λάθη” δικαστών είμαστε στην φυλακή εμείς οι Χρυσαυγίτες για μία “εγκληματική οργάνωση”, που ποτέ δεν υπήρχε!


Και επειδή ομιλούμε περί δημοσίων υπαλλήλων αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ως Μνημονιακός υπουργός δήλωνε ότι θα απολύσει δημόσιους υπαλλήλους. ΟΧΙ μόνο δεν απέλυσε σαν (ΝΑΙ σαν και όχι ως…) πρωθυπουργός, αλλά και με πρόσφατη δήλωσή του ανήγγειλε και ΑΥΞΗΣΕΙΣ στους μισθούς τους. Βλέπετε οι ψήφοι είναι πολλοί και σε 20 μήνες το πολύ έχουμε εκλογές… Κατά τα άλλα δεν είναι “λαϊκιστής” ο Μητσοτάκης!

Για την ιστορία η πρώτη φορά, που χρησιμοποιήθηκε ο όρος “δημόσιοι υπάλληλοι” ήταν όταν το 1824 ήλθε στο Ναύπλιο η πρώτη δόση του ληστρικού δανείου των Άγγλων και μαζεύτηκαν κάθε είδους τυχοδιώκτες για να πάρουν μισθό από την συμμορία του Μαυροκορδάτου και του Κωλέττη, των πολιτικών.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες όταν όλα μοιάζουν χαμένα εκεί φαίνονται οι δυνατές ψυχές!



Αγαπημένοι μου συναγωνιστές και συναγωνίστριες απευθύνω σε όλους εσάς που παραμείνατε πιστοί σε καιρούς άπιστους, όρθιοι και υπερήφανοι σε καιρούς προσκυνημένους σε όλους εσάς που είστε υπερήφανοι που είστε Χρυσαυγίτες και δεν κάνατε δηλώσεις μετανοίας ούτε αρνηθήκατε την ιδεολογία σας, απευθύνω χαιρετισμό με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά και σας εύχομαι και αυτή η χρονιά να είναι για σας μια χρονιά με υγεία και προπαντός μια ακόμη χρονιά που θα αντέξετε ενάντια στην τυραννία και θα παραμείνετε πιστοί στην Ιδέα και τη Σημαία.

Όλοι εσείς που με αγαπάτε και με τιμάτε ας γνωρίζετε ότι ακόμη και μέσα στο κελί μιας φυλακής παραμένω ελεύθερος και συνεχίζω να αγωνίζομαι με το μοναδικό όπλο που μου έχει απομείνει τη γραφίδα μου. Και μου δίνει δύναμη ξεχωριστή και ο δικός σας αγώνας που σαν τους Λακεδαιμόνιους στις Θερμοπύλες δίνετε τη μάχη χωρίς να λογαριάζετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, πιστοί στο καθήκον σας σαν πολιτικοί στρατιώτες.

Όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας τα είχα με ακρίβεια προβλέψει την προεκλογική περίοδο του 2019. Είχα πει ότι η ΝΔ θα συνεχίσει την προδοσία των Πρεσπών θα υποχωρεί διαρκώς στην τουρκική απειλή, θα ξεπουλήσει την πατρίδα και θα κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί μια παγκόσμια θύελλα που με αφορμή έναν ιό επιχειρεί να επιβάλλει την τυραννία της παγκοσμιοποίησης, που θέλει να καταστρέψει έθνη και πατρίδες, που θέλει έναν κόσμο άθεο χωρίς πίστη. Δε θα είναι η πρώτη φορά που οι παγκόσμιοι συνωμότες θα σπάσουν τα μούτρα τους και στην πρωτοπορία του αγώνα για ελευθερία θα είμαστε εμείς οι τελευταίοι πιστοί της Ιδέας με τα μαύρα άσπρα και κόκκινα λάβαρα. 

Είναι γεγονός ότι μας πρόδωσαν πολλοί ακόμη και άτομα που δεν το περιμέναμε, καλύτερα έτσι. Έφυγαν από κοντά μας οι καιροσκόποι και οι πονηροί που ήθελαν μέσα από την Χρυσή Αυγή να υπηρετήσουν τον εαυτούλη τους και μόνο. Τους πήραμε από το τίποτε και θα επιστρέψουν στο τίποτε και έχασαν την ευκαιρία να έχουν να λένε ότι κάποτε ήταν στη Χρυσή Αυγή γιατί αυτό το δικαίωμα δε το έχουν όσοι την προδώσαν.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες όταν όλα μοιάζουν χαμένα εκεί φαίνονται οι δυνατές ψυχές. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που η πατρίδα μας πολιορκείται από κάθε είδους εχθρό, εμείς η Χρυσή Αυγή πρέπει να γίνουμε η πρωτοπορία στο Κίνημα εθνικής αντίστασης των Ελλήνων στις ημέρες μας ζούμε περισσότερο από ποτέ με τα μέτρα και τις απαγορεύσεις την παγκόσμια τυραννία που έρχεται απέναντι στην οποία μια δύναμη απομένει ικανή να την πολεμήσει, ο εθνικισμός, εθνικισμός καθαρός με τα λάβαρα που κυματίζουν άσπρα μαύρα και κόκκινα στον γαλανό ουρανό της Ελλάδος με τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής πάντα ψηλά.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες την πατρίδα δε θα την σώσουν ούτε οι φιλελεύθεροι δεξιούληδες ούτε οι ψευτοεθνικιστές με τις δηλώσεις μετανοίας ούτε οι εθνοπροδότες μπολσεβίκοι. Εμείς είμαστε η τελευταία ελπίδα του Έθνους, εμάς φοβούνται και υπολογίζουν γι’ αυτό και μας πολεμούν τόσο σκληρά γι’ αυτό ασκούν μια απόλυτη συνωμοσία σιωπής ενάντια στη Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό με έχουν φυλακή.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και ευδαιμονία και ο χρόνος που έρχεται να σας βρει δυνατούς και αμετανόητους. Σας χαιρετώ  με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά και τελειώνω με ένα μήνυμα προς εχθρούς και φίλους πως αν μια μέρα γίνουν άπιστοι, εμείς θα παραμείνουμε πιστοί. Ο αγώνας συνεχίζεται για μια μεγάλη Ελλάδα εθνικιστική ενάντια στο σύστημα, ενάντια στην τυραννία της παγκοσμιοποίησης. 

Ζήτω η Νίκη! 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Το παραμύθι του Ευγενίου Τριβιζά για τα καλά λυκάκια που κυνηγάει το ύπουλο, κακό γουρούνι!



Δεν έχω διαβάσει το παραμύθι, που έκαψαν γονείς μικρών μαθητών στην Χαλκίδα. Διάβασα, όμως, τι αυτό γράφει μέσα από το άρθρο δημοσιογράφου, ο οποίος το επαινούσε, τονίζοντας ότι σε αυτό τίποτε δεν είναι αναμενόμενο. Έτσι αντί του λύκου, που κυνηγάει τα τρία γουρουνάκια, έχουμε ένα κακό και ύπουλο γουρούνι, που κυνηγάει τα καλά λυκάκια. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ της πραγματικότητας δηλαδή και αυτό σαν μάθημα σε μικρά παιδιά. Και αφού δεχθούν αυτό γιατί να μην αποδεχθούν κάθε είδους “διαφορετικότητα”;


Άλλο παραμύθι του Τριβυζά λέει ότι η πριγκίπισσα μεταμορφώνεται σε… βατραχίνα για χάρη του βάτραχου, οπυ δεν ήταν πρίγκιπας, αλλά πάντοτε βάτραχος! Το ΜΗΝΥΜΑ: Όλοι κάτω με τους βατράχους, όλοι βάτραχοι και όσοι είναι πρίγκιπες πρέπει να γίνουν βάτραχοι. Με απλά λόγια: ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και πλήρης κατά Max Weber “απομάγευση του κόσμου” και αυτό σε ένα πεδίο κατ’ εξοχήν αντι-ορθολογιστικό, στα παραμύθια των παιδιών.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Προς Χρυσαυγίτες: Ο καθένας με την Ιστορία του




Εθνικές εκλογές Μαΐου 2012, Ιουνίου 2012, Ιανουαρίου 2015, Σεπτεμβρίου 2015, Ευρωεκλογές Μαΐου 2014, Μαΐου 2019 είναι οι εκλογικές αναμετρήσεις αυτές μάχες ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ της Χρυσής Αυγής, τις οποίες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να διαγράψει και όσοι σε αυτά τα χρόνια έφυγαν, μετρήθηκαν σε άλλα κόμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΟΙ και σε Εθνικές και σε Ευρωπαϊκές εκλογές.

Μετά την χαμένη μάχη του Ιουλίου του 2019, στις οποίες έμεινε εκτός βουλής το Κίνημά μας για 3.700 ΜΟΝΟ ψήφους σε ολόκληρη την χώρα, το ΣΥΣΤΗΜΑ αποφάσισε να θάψει την Χρυσή Αυγή με την συνωμοσία της σιωπής, την “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου, την “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”, να μην ακούγεται λέξη για Χρυσή Αυγή και βεβαίως την καταδίκη στο Εφετείο.


Το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν θέλει να υπάρχει η Χρυσή Αυγή και για τον σκοπό του αυτό χρησιμοποιεί κάθε μέσον. Χρησιμοποιεί “μετανοημένους”, που αποκηρύσσουν Ιδέες και παρελθόν και έχει κάθε λόγο να προβάλλει όλους αυτούς για δύο λόγους: Α) Γιατί δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΕ από αυτούς και Β) Γιατί τους βολεύει να υπάρχουν οι “άλλοι” γιατί μέσω αυτών συντηρεί το αφήγημα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η Χρυσή Αυγή! 


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, έχει ΙΣΤΟΡΙΑ με γεγονότα πραγματικά και όχι ευχολόγια και φαντασιώσεις. Όσο η ψυχή μας μένει αδούλωτη, υπάρχει και Χρυσή Αυγή. Μέχρι το τέλος του κόσμου “Ψηλά οι Σημαίες”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ με τους λαθρομετανάστες η Νέα Δημοκρατία. Έρχονται δεκάδες χιλιάδες “ελληνοποιήσεις”



Ψέματα ατέλειωτα από την ΝΔ όλες οι υποσχέσεις της ότι θα λύσει το πρόβλημα λαθρομετανάστες. ΟΥΤΕ “επαναπροωθήσεις” είχαμε, ούτε τις ΜΚΟ, που παίζουν βρώμικο παιχνίδι άγγιξαν. Το ΜΟΝΟ που έκαναν ήταν να μοιράσουν χρήμα στα τοπικά ΜΜΕ (Κανάλια, ιστοσελίδες), εξασφαλίζοντας την ένοχη σιωπή τους και να στήσουν κατηγορητήρια και δίκες εναντίον όσων αντιδρούσαν.


Με όπλο τους μάλιστα το γνωστό παραμύθι και η διαστρέβλωση του λόγου του Ισοκράτους περί “κοινής παιδείας”, που κάνει… “έλληνες”(!) όσους μετέχουν σε αυτήν, προωθούν δεκάδες χιλιάδες και ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες “ελληνοποιήσεις”. Για όσους αμφιβάλουν ας διαβάσουν το παρακάτω δημοσίευμα:


“ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 14.421 φοιτούν στα ελληνικά σχολεία Πάνω από 14.000 παιδιά προσφύγων και μεταναστών φοιτούν στα ελληνικά σχολεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, στα ελληνικά σχολεία είναι εγγεγραμμένοι 14.421 μαθητές πρόσφυγες (η καταγραφή από το πληροφοριακό σύστημα Myschool στις 13 Οκτωβρίου). Παράλληλα, έγιναν προσλήψεις 1.540 εκπαιδευτικών για τις 110 δομές υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων και τάξεις υποδοχής σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, 87 εκπαιδευτικοί τοποθετήθηκαν σε θέσεις συντονιστών εκπαίδευσης προσφύγων, ενώ ενεργοποιήθηκε η παροχή διερμηνείας στις σχολικές μονάδες. Ευρύτερος στόχος είναι να ωφεληθούν μαθητές πρόσφυγες ή μετανάστες”.  

Η συνέχεια θα είναι “ιθαγένεια” των μαθητών, που μετέχουν της “κοινής παιδείας” μέσω… διερμηνέων(!), και μετά των οικογενειών τους.


Και σε όλα αυτά καμία αντίδραση. Φρόντισαν με μία πολιτική σκευωρία να βάλουν την Χρυσή Αυγή φυλακή. Δεν λέω ΘΑ μας θυμηθούν. Μας έχουν ήδη θυμηθεί.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ




Υπάρχει ελπίδα; ΜΟΝΟ ένα 14% των Ελλήνων εμπιστεύεται τα κόμματα και τους πολιτικούς.


“Που πάμε; Θα νικήσουμε ποτέ; Προς τι όλη αυτή η μάχη; Σώπα! Οι πολεμιστές ποτέ δεν ρωτούνε!”


Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - “ΑΣΚΗΤΙΚΗ”


Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεοράσεως, που είχε αποκλείσει την Χρυσή Αυγή όντας κόμμα της βουλής, και η πρώτη έκτακτη είδηση είναι ότι στην γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο των Αθηνών μία πολυκατοικία πολιορκείται από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας γιατί ένας αλλοδαπός, έριξε τέσσερις πυροβολισμούς από παράθυρο του διαμερίσματός του. Λίγες ημέρες πριν είχαμε άλλη αστυνομική επιχείρηση στην ίδια περιοχή γιατί ένας Αιγύπτιος κρατούσε όμηρο και απειλούσε να δολοφονήσει μία Βουλγάρα.

Έναν μήνα πριν συνελήφθη στην περιοχή συμμορία αλλοδαπών, η οποία είχε στην κατοχή της 800 διαβατήρια, ταυτότητες και άλλου τύπου ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την διακίνηση λαθρομεταναστών. Και άλλα πολλά… Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, περιοχή για την οποία κατηγορήθηκε η Χρυσή Αυγή στην διάρκεια της δίκης μας, γιατί στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής, που είχαν το… θράσος(!) να θέλουν να μείνει η γειτονιά τους Ελληνική! Και αυτό για την προδοτική αριστερά και την συνένοχη στην προδοσία κεντροδεξιά της μίζας και των σκανδάλων, ήταν… ρατσιστικό! Και βρέθηκαν οι Χρυσαυγίτες εκεί και ποιος θα ξεχάσει την μεγάλη συγκέντρωση και πορεία όταν στους κατοίκους της περιοχής και τους Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με ρόπαλα και χημικά τα ΜΑΤ του Σαμαρά, έχοντας στο πλευρό τους την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και αναρχικούς με μολότωφ από την “Βίλα Αμαλία”;


Και έγινε εκτενής αναφορά στην δίκη μας από μάρτυρες κατηγορίας για την “εγκληματική οργάνωση”, που ήθελε τον Άγιο Παντελεήμονα Ελληνικό και τους αλλοδαπούς εγκληματίες μακριά από την φτωχική γειτονιά. Ψέματα και λάσπη και βεβαίως και τερατολογίες από τους “προστατευόμενους μάρτυρες”, που κατέθεσαν εναντίον μας έχοντας δίπλα τους υποβολείς για να τους λένε τι θα απαντούν και πληρώθηκαν γι’ αυτό.


Και η δίκη τέλειωσε με την καταδίκη μας και χειροκροτήματα και με τον Γραμματέα του ΚΚΕ Κουτσουμπά να αγκαλιάζεται με εν ενεργεία Δικαστικούς συνδικαλιστές και αυτό το είπαν… Δικαιοσύνη! Δεν ελπίζω ότι θα ντραπούν ποτέ γι’ αυτό, όσοι συνετέλεσαν είτε ενεργά, είτε με την ένοχη σιωπή τους στο έγκλημα, το οποίο μας έφερε στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού. Για να νοιώσει κάποιος ΝΤΡΟΠΗ χρειάζεται φιλότιμο και συνείδηση και τα ανθρωπάκια, που έχουν οδηγήσει την πατρίδα μας σε αυτήν την παρακμή δεν την διαθέτουν.

Και η δίκη τελείωσε και στις 7 Οκτωβρίου 2020 ακούστηκε το σύνθημα “η δημοκρατία ενίκησε”… Δεν νίκησε, όμως στον Άγιο Παντελεήμονα και παρ’ όλα τα ψέματα των αποκαλούμενων “ακροδεξιών” πολιτευτών της ΝΔ (Βορίδης, Άδωνις, Μπογδάνος(!) κλπ.) ότι θα “καθαρίσουν” τον Άγιο Παντελεήμονα, ο Άγιος Παντελεήμονας έγινε ακόμη περισσότερο Ισλαμαμπάντ, γέμισε ακόμη πιο πολλούς εγκληματίες, αλλά ευτυχώς η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή! Αυτό ήταν το πρόβλημά τους.


Και δεν είναι μόνο ο Άγιος Παντελεήμονας, δεν είναι ένας ο Άγιος Παντελεήμονας, όλη η Ελλάδα είναι Άγιος Παντελεήμονας από τον Έβρο και τον Βαρδάρη μέχρι την Χίο και την Μυτιλήνη, αλλά κανένας πλέον δεν μιλάει. Η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή και αυτοί που κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή εκ… “δεξιών”, οι αντιφασίστες “πατριώτες”, δεν κάνουν τίποτε και γιατί δεν θέλουν, όντας πολιτικά δειλοί φοβούνται να μη τους πούνε Χρυσαυγίτες και γιατί δεν μπορούν, όντας πολιτικά ανύπαρκτοι δεν μπορούν να εμπνεύσουν και να οδηγήσουν μία λαϊκή κινητοποίηση.


Διαπιστώνοντας κάθε καλός Έλληνας, που αγωνιά για το μέλλον του Έθνους, αυτήν την ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ του λαού, δύσκολα αποφεύγει την θλίψη, την απογοήτευση και την απαισιοδοξία. Εάν, όμως, εξετάσει σε βάθος τι πιστεύουν οι περισσότεροι Έλληνες θα συμπεράνει ότι υπάρχει οργή ενάντια στο Σύστημα και πλήρης ΑΠΑΞΙΑ για τα ΜΜΕ, τα κόμματα και τους πολιτικούς. Συγκεκριμένα σε (μία ακόμη!) πολιτική έρευνα (“ΤΟ ΒΗΜΑ”, 2 Ιανουαρίου 2022) στο ερώτημα “ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ” έχουμε τα εξής αποτελέσματα: 1) Εμπιστοσύνη σε ΜΜΕ, ΜΟΝΟ 9%. 2) Σε κόμματα και πολιτικούς ΜΟΝΟ 14% και το 81% λέει ΟΧΙ! Με απλά λόγια ο λαός δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στις δυνάμεις εκείνες, οι οποίες στηρίζουν το Σύστημα, δηλαδή σε κόμματα, πολιτικούς, ΜΜΕ. Και επιπλέον δείχνει εμπιστοσύνη σε ποσοστό 70% στις Ένοπλες Δυνάμεις, στο στρατευμένο Έθνος να τονίσουμε και όχι στους κομματάρχες με τις δάφνες, που κάνουν μόνο για στιφάδο. Είναι ακόμη κατά της παγκοσμιοποιήσεως σε ποσοστό 71% και υπέρ της μόνο το 18%. ΟΛΑ αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι θα έπρεπε να υπάρχει στην Ελλάδα ένα ΔΥΝΑΤΟ Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά πέραν της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχει τίποτε, εάν εξαιρέσουμε φαντασιώσεις. Γιατί; Γιατί ο λαός, που έφτασε με πνεύμα θυσίας το Κίνημά μας σχεδόν στο 10% σε εκλογές και σχεδόν στο 20% (Σεπτέμβριος 2013) σε δημοσκοπήσεις, δεν θέλει φτηνούς πολιτικάντηδες, αλλά αληθινούς Αγωνιστές, που δεν λογαριάζουν “βουλευτιλίκια” και καρέκλες και έτσι δόθηκε για τους περισσότερους από εμάς (όχι για όλους) ο αγώνας της Χρυσής Αυγής από ένα γραφείο στην Κεφαλληνίας μέχρι τις φυλακές Δομοκού, δόθηκε από ανθρώπους που πιστεύουν και ζουν με τα λόγια του Ν. Καζαντζάκη από την “Ασκητική”, από υπερήφανους άνδρες και γυναίκες που πολεμούν χωρίς να ρωτούν και χωρίς να τους νοιάζει εάν θα νικήσουν ή θα νικηθούν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022 

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Είναι αξιόπιστος σύμμαχος οι ΗΠΑ; Ρωτήστε τους Πολωνούς, τους Νοτιοβιετναμέζους και τους Αφγανούς




Δίνουν τα πάντα στις ΗΠΑ (βάση στην Αλεξανδρούπολη κλπ.), οδηγώντας την χώρα μας σε πιθανές περιπέτειες στο μέλλον και αυτό με ένα ΑΜΦΙΒΟΛΟ αντάλλαγμα, για το οποίο μάλιστα δεν έχουν καν δεσμευτεί και αναφέρομαι βεβαίως στην ασφάλεια της χώρας μας από την τουρκική επιθετικότητα. Βουλγαρία και Ρουμανία αρνήθηκαν την παραχώρηση βάσεων για να μη μπουν στο στόχαστρο της Ρωσίας και ενώ στο κυβερνητικό “ΒΗΜΑ” διαβάζουμε ότι στην πρόσφατη επαφή Αθηνών και Μόσχας δεν εκφράστηκε δυσαρέσκεια  από πλευράς Ρωσίας για την βάση στην Αλεξανδρούπολη στον διεθνή τύπο, αλλά και σε άρθρο της ΕΓΚΥΡΗΣ δημοσιογράφου ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ δημοσιευόταν η είδηση ότι για την Μόσχα αποτελεί “ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ” η βάση αυτή.


Επίσης στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” (19/12/2021) ο κ. Κ. Ιορδανίδης έγραψε ότι ο Πούτιν με την εισβολή στην Γεωργία το 2008 και την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014 κατέστησε σαφές ότι δεν θα επιτρέψει να κλείσει η “έξοδος” της Ρωσίας προς την Μεσόγειο. Και κατέληγε στο άρθρο του ως εξής: 

“Σε αυτό το σημείο είναι ίσως απαραίτητη η αναφορά και στην Ελλάδα, καθώς η αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη είναι η σημαντικότερη είσοδος αμερικανικών δυνάμεων νοτίως της Ρωσίας. Και έτσι για πρώτη φορά - είναι η αλήθεια - η χώρα μας καθίσταται προκεχωρημένο φυλάκιο των ΗΠΑ στην περιοχή, επιδιώκοντας πλεονέκτημα έναντι της Τουρκίας. Ταυτόχρονα όμως μπαίνουμε στο “μεγάλο παιχνίδι” που οργανώνει ο πρόεδρος Μπάιντεν. Και ό,τι τελικώς θέλει προκύψει”.

Τι σημαίνει “μεγάλο παιχνίδι” στο οποίο μπαίνει η χώρα; 

Τι σημαίνει αυτό το “και ό,τι θέλει προκύψει”;…


ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, Μητσοτάκης και Τσίπρας βάζουν την Ελλάδα χωρίς αντάλλαγμα σε μία μεγάλη περιπέτεια και αυτό για να έχουν εξασφαλισμένη την εύνοια του ξένου αυθέντη στα μικροπολιτικά τους σχέδια. Πόσο “αξιόπιστοι” σύμμαχοι είναι, όμως, οι Αμερικανοί και ο Αγγλοσαξωνικός άξονας συνολικά; Ας ρωτήσουν τους Πολωνούς, για τους οποίους δήθεν έκαναν έναν παγκόσμιο πόλεμο και τους παρέδωσαν στην συνέχεια σκλάβους στον Στάλιν. Ας ρωτήσουν τους Νοτιοβιετναμέζους, που κρεμόντουσαν στα ελικόπτερα και τις χιλιάδες των Αφγανών, που περίμεναν μία θέση στα αεροπλάνα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

410 Δισεκατομμυριούχοι στην… κομμουνιστική Κίνα!




Σύμφωνα με έρευνα της Allianz για την παγκόσμια οικονομία το χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών έχει διευρυνθεί, ενώ η μεσαία τάξη σε όλον τον κόσμο συρρικνώνεται. Μάλιστα το 10% των πλουσιότερων κατέχει σχεδόν το 90% του παγκόσμιου πλούτου! Υπάρχουν δε σύμφωνα με την έρευνα 3.204 δισεκατομμυριούχοι, οι οποίοι κατανέμονται κατά χωράν ως εξής: 


Οι ΗΠΑ με 927 έχουν τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους, ενώ ακολουθούν η Κίνα με 410 (από μόλις 16 πριν από 15 χρόνια), η Γερμανία με 174, η Ρωσία με 120, το Ηνωμένο Βασίλειο με 119, το Χονγκ Κονγκ με 111 (εμφανίζεται ξεχωριστά - αποτελεί ειδική διοικητική περιοχή της Κίνας), η Ελβετία με 107, η Ινδία με 104, η Σαουδική Αραβία με 64 και το τοπ 10 ολοκληρώνεται με την Γαλλία που έχει επίσης 64 δισεκατομμυριούχους. Παράλληλα στην Νέα Υόρκη (124), στο Χονγκ Κονγκ (111), στο Σαν Φρανσίσκο (81), στην Μόσχα (74), στο Λονδίνο (71) και στο Πεκίνο (60) ζουν οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι, ενώ στην γειτονική μας Κωνσταντινούπολη εντοπίζονται 32 κροίσοι, περισσότεροι δηλαδή από το Παρίσι (31).


Πριν 15 μόλις χρόνια (το 2006) η Κίνα είχε 16 δισεκατομμυριούχος και σήμερα (2021) έχει 410!!! Πως έγιναν αλήθεια δισεκατομμυριούχοι και μάλιστα τόσοι πολλοί σε μία υποτίθεται κομμουνιστική χώρα; Μία ακόμη απόδειξη πόσο βρώμικο είναι το παιχνίδι του παγκόσμιου καπιταλισμού που μισεί πάνω απ’ όλα τους Εθνικιστές. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ελλάδα η Κολομβία της Ευρώπης και οι αθλιότητες της Θεσσαλονίκης




Σημεία και τέρατα που βγάζουν μάτια και επιβεβαιώνουν πόσο σωστό ήταν το σύνθημα παλαιότερα της Χρυσής Αυγής: “Γκρεμίστε την δικτατορία των διεφθαρμένων”, τα όσα συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη με τον βιασμό μίας 24χρονης από γόνους πλουσίων οικογενειών με υψηλές διασυνδέσεις σε ξενοδοχείο πολυτελείας.


Δείγμα λαμπρό και αυτό του επιτελικού κράτους και της κυβέρνησης των “αρίστων”. Η κοπέλα κατήγγειλε κατ’ ευθείαν το γεγονός στην αστυνομία, αλλά αυτή κανόνισε εξέταση ιατροδικαστού μετά από… τρεις ημέρες στις οποίες έπρεπε να παραμείνει άπλυτη!!! Όσο για πρόσωπο συγκεκριμένο που κατήγγειλε, με προφορική εντολή εισαγγελέως, αφέθηκε ελεύθερος… Επίσης, η δικαιοσύνη την κάλεσε να καταθέσει 13 ολόκληρες ημέρες μετά!!! 


Ανάλογες καταστάσεις ζήσαμε και πληρώνουμε με βαρειά καταδίκη από τους περίφημους “προστατευόμενους μάρτυρες”, που μάζεψαν κάποιοι επίορκοι, που προστατεύουν μπορντέλα και πρεζέμπορους.


Αυτή είναι η “δημοκρατία”. Αυτού του είδους κρατικοί λειτουργοί μας έβαλαν φυλακή! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 


ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

“Τις ωφελείται”; 670 νέοι δισεκατομμυριούχοι τα… παιδιά του covid-19




Δύο ολόκληρα χρόνια δυστυχίας μέσα στα οποία αναδείχθηκε πόσο σκληρός και απάνθρωπος (σε βαθμό ίσως αυτοκαταστροφικό) είναι ο καπιταλισμός. Αντί οι πλούσιοι να βοηθήσουν τους φτωχούς στους δύσκολους καιρούς, εκμεταλλεύθηκαν με αποδείξεις τις περιστάσεις για να γίνουν ακόμη πλουσιότεροι. Διαβάζουμε σχετικά στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”:


“ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΑΝΤΙΚΙΔΗ 

Έκρηξη… δισεκατομμυριούχων έφερε η πανδημία. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της βάσης δεδομένων της Wealth-X, οι κροίσοι του πλανήτη αυξήθηκαν τον τελευταίο χρόνο κατά 670 άτομα (+13,4%) σπάζοντας για πρώτη φορά στην Ιστορία το φράγμα των 3.000 ατόμων.

Συγκεκριμένα οι ζάπλουτοι αυτού του κόσμου ανήλθαν σε 3.204 άτομα, με την συνολική καθαρή (χωρίς δάνεια και άλλα βάρη) περιουσία τους να κυμαίνεται στα 10 τρισ. δολλάρια.

Οι 670 “νέοι” δισεκατομμυριούχοι είναι νεότεροι σε ηλικία και λιγότερο πλούσιοι (προς το παρόν), ενώ προέρχονται κυρίως από τους τομείς της τεχνολογίας και της υγειονομικής περίθαλψης. Το τοπ 15 των δισεκατομμυριούχων άλλωστε δημιούργησε την περιουσία του δραστηριοποιούμενο κυρίως στον τομέα της τεχνολογίας, ο οποίος επωφελήθηκε σημαντικά από την έλευση της πανδημίας.”


Μετά ταύτα, λοιπόν, δεν έχουν κάθε λόγο να συντηρούν το κλίμα αυτό, την προπαγάνδα του θανάτου, οι πλουτοκράτες, που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες των λαών; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Διπλασίασαν τις περιουσίες τους οι δισεκατομμυριούχοι στον καιρό του κορονωϊού χρυσάφι για κάποιους ο covid-19…




Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα από διεθνείς οίκους οι δέκα πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο διπλασίασαν την περιουσία τους από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι σήμερα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο γνωστός Ζάκεμπεργκ του facebook (που έχει απαγορεύσει την Χρυσή Αυγή, αλλά όχι τους “πατριώτες”). Εκτός όμως από τους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο εμφανίστηκαν 670 νέοι δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο και ανάμεσα σε αυτούς αρκετοί από την Κίνα όπου εμφανίστηκε το πρώτον ο κορωνοϊός!

Επίσης, δεν πρέπει να λησμονούμε στα χέρια ποιων ευρίσκονται τα ΜΜΕ τηλεοπτικοί σταθμοί, εφημερίδες, διαδίκτυο, που κάνουν όλη αυτή την προπαγάνδα υπέρ των οικονομικών μέτρων και των απαγορεύσεων που θα μας “σώσουν” από τον θάνατο, αλλά δεν μας σώζουν από την ακρίβεια και την φτώχεια, που μαστίζει όλο και περισσότερο ανθρώπους. 


Αλήθεια, με την Ισπανική γρίππη του 1918 που ήταν δέκα φορές πιο φονική από τον κορωνοϊό έγινε κανένας πλούσιος πλουσιότερος; Ασφαλώς όχι! 


Θυμηθείτε την γνωστή φράση “Ακολούθησε το χρήμα…”  και θα καταλάβετε ποιοι κινούν τα νήματα και έχουν στην κυριολεξία αλλάξει τον κόσμο για το συμφέρον τους. Θα τους βγει σε καλό; Ίσως όχι, αφού οι μαθητευόμενοι μάγοι τελικά είναι αυτοί που δέχονται την θεϊκή τιμωρία.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Ο εξευτελισμός ενός λαού: Για ψώνια και φτηνή βενζίνη στα Σκόπια

 


Διάβασα στην γνωστή στήλη “Μικροπολιτικός” της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” (8/1/2022):

“Ήταν προφανώς κατά της “προδοτικής” συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά περίπου 6.000 Βορειοελλαδίτες πήγαν στην Βόρεια Μακεδονία για ψώνια, βενζίνη, έπαιξαν και στο καζίνο…”


6.000 Βορειοελλαδίτες πήγαν στα Σκόπια (ΝΑΙ Σκόπια και ΟΧΙ “Βόρεια Μακεδονία”) για φτηνή βενζίνη και για τζόγο στην Γευγελή στο καζίνο, όπου εμφανίζονται κατά καιρούς και γνωστοί λαϊκοί τραγουδιστές.


Πως να κρίνει κανείς όλους αυτούς, αλλά και όσους χωρίς πρόβλημα περνούν τα σύνορα στον Έβρο και πηγαίνουν για ψώνια στην Ανδριανούπολη και αφήνουν χρήμα, που γίνεται σφαίρες και κανόνια, που σημαδεύουν την Ελλάδα; Να τους πει προδότες; Είναι απλά αναίσθητοι, όπως δυστυχώς και η πλειοψηφία του λαού και είναι ο ίδιος ο λαός, που μόλις πριν δύο χρόνια διαδήλωνε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.


Ο λαός όμως είναι ΠΑΝΤΑ από την φύση του ανεύθυνος και παρασύρεται όπως το φτερό στον άνεμο από το γενικότερο κλίμα. Όταν ένα ολόκληρο Σύστημα από εθνομηδενιστές μαρξιστές και φιλελεύθερους και ψευτοπατριώτες, μαζί με τα ΜΜΕ συκοφαντούν κάθε τι ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΘΝΙΚΟ, φυσικό είναι να μην υπάρχει συνείδηση ΕΘΝΙΚΗ στον λαό. Όμως, δεν πειράζει… “η δημοκρατία νίκησε”! Η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή και οι “μακεδονομάχοι” της ΝΔ παίζουν στα καζίνο στα Σκόπια.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Μεγάλο παραμύθι το “νόμος και τάξις” και η περίφημη Πανεπιστημιακή αστυνομία της Νέας Δημοκρατίας




Βόμβες και μολότωφ στην ΑΣΟΕΕ και κλείσιμο για μία ακόμη φορά της Πατησίων. Τα επεισόδια έγιναν μετά την κατάληψη της Σχολής, που σύμφωνα με τον υπουργό της ΝΔ ήταν νόμιμη, αφού έγινε από τον σύλλογο των φοιτητών. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτού του είδους γεγονότα στο Πανεπιστημιακό άσυλο, που έλεγε ο Μητσοτάκης προεκλογικά το 2019 τον Ιούνιο ότι θα το καταργήσει. Όπως έλεγε ότι θα κάνει και πανεπιστημιακή αστυνομία, που φυσικά δεν έγινε ακόμη. Μάλιστα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση τώρα θα αρχίσει η τετράμηνη εκπαίδευση αυτής της αστυνομίας, που δεν θα είναι αστυνομία, για τα Πανεπιστήμια! Θα είναι έτοιμη δηλαδή το καλοκαίρι του 2022, τρία χρόνια μετά την υπόσχεση Μητσοτάκη.

Ένα ακόμη παραμύθι της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και χειρότερα όπως η περίφημη συμμαχία με τις ΗΠΑ ενάντια στην τουρκική απειλή. Λίγες ημέρες έχουν περάσει που η Ουάσιγκτον έβαλε στοπ για χάρη της Άγκυρας στον αγωγό EastMed. Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν γιατί πέρασε το δικό τους και σιωπή από τους άλλους “συμμάχους”, που θα συμμετείχαν στον EastMed δηλαδή την Αίγυπτο και το Ισραήλ. Και κάτι τελευταίο για τους “πατριώτες” και τους “εθνικόφρονες”: η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζει και νόμο για τον γάμο ομοφυλοφίλων. 


Αυτά ευσεβείς θρησκευόμενοι που κάνατε κυβέρνηση τα παιδιά της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Επαναπροσέγγιση Τουρκίας και Ισραήλ.




Πέρα από τις γελοιότητες περί συμμαχιών με Σαουδάραβες και Εμιράτα πολύς λόγος γίνεται για μία συνεργασία με το Ισραήλ και συσχετίζεται (χωρίς βάση!) αυτή με την τουρκική απειλή κατά της Ελλάδος. Όμως, το Ισραήλ ήδη προχωρεί προς αποκατάσταση των σχέσεών του με την Τουρκία. Πως, λοιπόν, θα είναι “σύμμαχός” μας κατά της Τουρκίας; Διαβάσαμε:


“Αδιατάρακτη η σχέση Ισραήλ - Ελλάδας. Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις με την Τουρκία, αναφέρει στην “Κ” ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ Γιαΐρ Λαπίντ. Η στρατηγική συμμαχία και η σχέση που έχουν οικοδομήσει η Ελλάδα και το Ισραήλ θα συνεχίσουν να ευδοκιμούν αυτόνομα και ανεξάρτητα “από οποιεσδήποτε άλλες εξελίξεις στην περιοχή”, τονίζει σε αποκλειστική συνέντευξή του στην “Κ” ο Γιαΐρ Λαπίντ, υπουργός Εξωτερικών του κράτους του Ισραήλ. Ο κ. Λαπίντ σημειώνει ότι το Τελ Αβίβ διερευνά την πιθανότητα επαναπροσέγγισης με την Τουρκία. Ωστόσο, καθιστά σαφές ότι η βελτίωση των σχέσεων μεταξύ του Ισραήλ με οποιαδήποτε χώρα δεν είναι ποτέ εις βάρος των δεσμών του Τελ Αβίβ με την Αθήνα.”


Πως θα είναι “αδιατάρακτη” η σχέση Ισραήλ - Ελλάδας εάν υπάρχει, όπως υπήρχε, συμμαχία Τουρκίας - Ισραήλ και στενή συνεργασία στην πολεμική βιομηχανία τους; Μας κοροϊδεύουν; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...