Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Ο Επιτάφιος, η Ανάσταση και το… ξύλινο ποδάρι ενός Στρατιώτη




“Στ᾿ Ὅσιου Λουκᾶ τὸ Μοναστήρι” – Πατρίδα, Παράδοση και Πίστη σε ένα Ξεχωριστό Ποίημα του Ἄγγελου Σικελιανού

Πόσα Ελληνόπουλα αλήθεια γνωρίζουν, έχουν ακούσει στο σχολείο τους για αυτό το υπέροχο ποίημα του Άγγελου Σικελιανού, μέσα στο οποίο περικλείονται ευλαβικά με τρόπο αριστοτεχνικό η Ορθόδοξη Πίστη, οι πανάρχαιες παραδόσεις του Λαού μας, το αιώνιο Εθνικό Ιδανικό και το στρατιωτικό Ιδεώδες της θυσίας προς την Πατρίδα; Δυστυχώς ελάχιστα… Δεν διδάσκονται τέτοια πράγματα πλέον τα Ελληνόπουλα. Δεν πρέπει στην δύστυχη αυτή εποχή της παγκόσμιας σκλαβιάς!

Το ποίημα αρχίζει με τις γυναίκες ενός χωριού, που στολίζουν τον Επιτάφιο και μοιρολογούν για την θλιβερή ημέρα, συνεχίζοντας μία παράδοση που έρχεται μέσα από χιλιάδες χρόνια και που περιγράφει ο ποιητής με τα λόγια:

“ποια να στοχάστη -έτσι γλυκά θρηνούσαν!- πως, κάτου απ’ τους ανθούς, τ’ ολόαχνο σμάλτο του πεθαμένου του Άδωνη ήταν σάρκα που πόνεσε βαθιά;”

Και έρχεται η ημέρα της Ανάστασης, η ώρα του “θανάτω θάνατον πατήσας” και τότε μία από τις γυναίκες, που είχε το παιδί της για χαμένο στον πόλεμο ακούει το δικό της χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα. Πως στην πόρτα της Εκκλησιάς είναι ο γιός της που όμως έχει δώσει για την Πατρίδα του θυσία αυτή την ίδια την σωματική του ακεραιότητα και είναι με ξύλινο ποδάρι. Και τότε η πονεμένη μάνα η “παναγία” ενός ελληνικού χωριού βλέπει τον δικό της Χριστό μπροστά της να ανασταίνεται κι αγκαλιάζει και φιλά το ξύλινο ποδάρι του στρατιώτη σημάδι της θυσίας στο βωμό για την αιωνία Ελλάδα και περιγράφει την σκηνή αυτή ο ποιητής με τα παρακάτω λόγια:

“Και να· ο λεβέντης του χωριού, ο Βαγγέλης,
των κοριτσιών το λάμπασμα, ο Βαγγέλης
που τον λογιάζαν όλοι για χαμένο
στον πόλεμο· και στέκονταν ολόρτος
στης εκκλησιάς τη θύρα, με ποδάρι
ξύλινο, και δε διάβαινε τη θύρα…”

“απ’ το στασίδι που ‘μουνα στημένος
ξαντίκρισα τη μάνα, απ’ το κεφάλι
πετώντας το μαντίλι, να χιμήξει
σκυφτή και ν’ αγκαλιάσει το ποδάρι,
το ξύλινο ποδάρι του στρατιώτη”…

Ἄγγελος Σικελιανός, Στ᾿ Ὅσιου Λουκᾶ τὸ Μοναστήρι, 1935:

Στ’ Όσιου Λουκά το μοναστήρι, απ’ όσες

γυναίκες του Στειριού συμμαζευτήκαν

τον Επιτάφιο να στολίσουν, κι όσες

μοιρολογήτρες ώσμε του Μεγάλου

Σαββάτου το ξημέρωμα αγρυπνήσαν,

ποια να στοχάστη -έτσι γλυκά θρηνούσαν!-

πως, κάτου απ’ τους ανθούς, τ’ ολόαχνο σμάλτο

του πεθαμένου του Άδωνη ήταν σάρκα

που πόνεσε βαθιά;

Γιατί κι ο πόνος

στα ρόδα μέσα, κι ο Επιτάφιος Θρήνος,

κι οι αναπνοές της άνοιξης που μπαίναν

απ’ του ναού τη θυρα, αναφτερώναν

το νου τους στης Ανάστασης το θάμα,

και του Χριστού οι πληγές σαν ανεμώνες

τους φάνταζαν στα χέρια και στα πόδια,

τι πολλά τον σκεπάζανε λουλούδια

που έτσι τρανά, έτσι βαθιά ευωδούσαν!

Αλλά το βράδυ το ίδιο του Σαββάτου,

την ώρα π’ απ’ την Άγια Πύλη το ένα

κερί επροσάναψε όλα τ’ άλλα ως κάτου,

κι απ’ τ’ Άγιο Βήμα σάμπως κύμα απλώθη

το φως ώσμε την ξώπορτα, όλοι κι όλες

ανατριχιάξαν π’ άκουσαν στη μέση

απ’ τα «Χριστός Ανέστη» μιαν αιφνίδια

φωνή να σκούξει: «Γιώργαινα, ο Βαγγέλης!»

Και να·ο λεβέντης του χωριού, ο Βαγγέλης,

των κοριτσιών το λάμπασμα, ο Βαγγέλης

που τον λογιάζαν όλοι για χαμένο

στον πόλεμο·και στέκονταν ολόρτος

στης εκκλησιάς τη θύρα, με ποδάρι

ξύλινο, και δε διάβαινε τη θύρα

της εκκλησιάς, τι τον κοιτάζαν όλοι

με τα κεριά στο χέρι, τον κοιτάζαν,

το χορευτή που τράνταζε τ’ αλώνι

του Στειριού, μια στην όψη, μια στο πόδι,

που ως να το κάρφωσε ήταν στο κατώφλι

της θύρας, και δεν έμπαινε πιο μέσα!

Και τότε – μάρτυράς μου να ‘ναι ο στίχος,

ο απλός κι αληθινός ετούτος στίχος –

απ’ το στασίδι που ‘μουνα στημένος

ξαντίκρισα τη μάνα, απ’ το κεφάλι

πετώντας το μαντίλι, να χιμήξει

σκυφτή και ν’ αγκαλιάσει το ποδάρι,

το ξύλινο ποδάρι του στρατιώτη,

-έτσι όπως το είδα ο στίχος μου το γράφει,

ο απλός κι αληθινός ετούτος στίχος-,

και να σύρει απ’ τα βάθη της καρδιάς της

ένα σκούξιμο: «Μάτια μου… Βαγγέλη!»

Κι ακόμα – μάρτυράς μου να ‘ναι ο στίχος,

ο απλός κι αληθινός ετούτος στίχος-,

ξοπίσωθέ της, όσες μαζεύτηκαν

από το βράδυ της Μεγάλης Πέφτης,

νανουριστά, θαμπά για να θρηνήσουν

τον πεθαμένον Άδωνη, κρυμμένο

μες στα λουλούδια, τώρα να ξεσπάσουν

μαζί την αξεθύμαστη του τρόμου

κραυγή που, ως στο στασίδι μου κρατιόμουν,

ένας πέπλος μού σκέπασε τα μάτια!…

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Νέα τουρκική άσκηση στο Αιγαίο! Παραμύθι και προπαγάνδα το “χαστούκι” Δένδια




Οργίασε η προπαγάνδα των πουλημένων ΜΜΕ και από κοντά και οι “πατριώτες” που είναι έξω από μίζες και ρεμούλες από το καθεστώς Μητσοτάκη, που είδαν στον Δένδια το νέο Νικηταρά τον τουρκοφάγο. Όμως, οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από λόγια, λόγια που στην πραγματικότητα είναι άνευ ουσίας. Έτσι ο σταθμός της Σμύρνης ανήγγειλε νέα άσκηση του τουρκικού πολεμικού ναυτικού για τις 20 Μαΐου δεσμεύοντας θαλάσσιες περιοχές μεταξύ Λέσβου, Χίου και Σκύρου, στην καρδιά του Αιγαίου δηλαδή! Ταυτόχρονα με ανακοίνωσή της η Άγκυρα απαιτεί την ακύρωση ελληνικής άσκησης, η οποία ανακοινώθηκε από το σταθμό της Λήμνου, τονίζοντας ότι είναι αποστρατιωτικοποιημένη περιοχή. Θυμίζουμε ότι την Λήμνο έχει εξαιρέσει από στρατιωτικές ασκήσεις συμφωνώντας απόλυτα με την Τουρκία ΝΑΤΟ και ΗΠΑ.


Μια ακόμη απάντηση ότι οι “πατριωτικές κορώνες” των εθνοκάπηλων της Ν.Δ. που παριστάνουν τους πολέμαρχους είναι για εσωτερική κατανάλωση των ιθαγενών και μόνο. 

Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεκάθαρη: Οι Τούρκοι δεν πτοούνται από λόγια, η μόνη εθνική απάντηση στο Αιγαίο είναι χωρικά ύδατα 12 μιλίων. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ- Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Φυλακές Δομοκού 2021

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ρωσίας και Ελλάδα: ΟΧΙ στο προτεκτοράτο




Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον μετά την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, του δήθεν φιλέλληνα. Φορώντας στρατιωτική στολή ο πρώην κωμικός ηθοποιός Ουκρανός ιουδαϊκού θρησκεύματος πρόεδρος Ζελένσκι επισκέφθηκε τα ανατολικά σύνορα της χώρας του, όπου ήδη έχουμε τους πρώτους νεκρούς σε μία αντιπαράθεση, που είναι πολύ πιθανόν να κλιμακωθεί σε πόλεμο. Ταυτόχρονα έχουμε μεγάλη συγκέντρωση Ρωσικών στρατευμάτων στα σύνορα και την Κριμαία, ενώ ο Ζελένσκι από την πλευρά του ζήτησε από την Δύση να επισπεύσει την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, που θα αποτελούσε μία ξεκάθαρα εχθρική ενέργεια ενάντια στην Ρωσία. Φωτιά παίρνει η Μαύρη Θάλασσα, όπου βγαίνει ο Ρωσικός στόλος και ταυτόχρονα αναμένονται πολεμικά πλοία των ΗΠΑ. 


Πριν λίγες ημέρες (25η Μαρτίου!) είχαμε και άσκηση ναυτική του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα, στην οποία σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος έλαβε μέρος σε αυτήν μαζί με… Τουρκική!  Εν τω μεταξύ οι ΗΠΑ ζητούν από την Ελλάδα… 20(!) τοποθεσίες της χώρας μας, όπου θα μπορούν να κάνουν στρατιωτική χρήση και μία νέα βάση (στην Αλεξανδρούπολη;) γιατί δεν διαθέτουν πλέον την βάση του Ελληνικού, που μόνοι τους την έκλεισαν.


Ποιο είναι το αντάλλαγμα για όλα αυτά; Η προπαγάνδα των “His Master’s voice” εξουσιαστών μας είναι ότι ο Τζο Μπάιντεν θα αποτρέψει την τουρκική απειλή. Μόνο που η Τουρκία ήδη παρέχει πολεμικό υλικό στην Ουκρανία του Ζελένσκι και ευθέως μιλάει για “απελευθέρωση” της Κριμαίας από την… Ρωσική “κατοχή”! Στο μεγάλο παιχνίδι, λοιπόν, η Άγκυρα είναι στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν και έχει πάρει θέση μάχης κατά της Ρωσίας. 


Και σε όλη αυτή την ιστορία, ποια είναι η θέση του κράτους των Αθηνών; Σέρνεται σαν θλιβερό προτεκτοράτο, σαν αποικία πίσω από την Ουάσιγκτον και συμμετέχει σε μία αντιπαράθεση, που σίγουρα δεν είναι δική μας. Και αυτό όταν έχει απέναντι της την Τουρκία να μας απειλεί. Την Τουρκία, η οποία στην παρούσα φάση είναι απαραίτητος και σημαντικός (Στρατηγικός) σύμμαχος των ΗΠΑ στην κλιμακούμενη αντιπαράθεσή της με την Μόσχα.

Πιο απλά: Είμαστε με τον Τζο Μπάιντεν γιατί λένε (και λένε ψέματα!) ότι αυτός θα τιμωρήσει την Τουρκία. Η Τουρκία, όμως, είναι ο σύμμαχος ιστορικά και γεωπολιτικά του εχθρού της Ρωσίας και αιώνες ολόκληρους και του Ιράν.


Ζητείται ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, που σημαίνει να είμαστε με τον εχθρό του εχθρού μας, και αυτός δεν είναι οι ΗΠΑ. Θέλουμε Ελλάδα Ελεύθερη και ΟΧΙ προτεκτοράτο.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Πενταμερής για την Κύπρο: Σχέδιο Ανάν 2




Ξεκινάει σήμερα εις τας Ευρώπας πενταμερής διάσκεψη για την Κύπρο, στην οποία από πλευράς Αθηνών και Λευκωσίας συμμετέχουν θερμοί υπέρμαχοι του σχεδίου Ανάν. Ως γνωστόν τόσο ο Μητσοτάκης όσο και ο Αναστασιάδης είχαν πάρει θέση υπέρ του ανθελληνικού σχεδίου Ανάν, με το οποίο κατ’ ουσίαν αποδέχονται τα τετελεσμένα της βάρβαρης εισβολής του Αττίλα του 1974. 


Καταγγέλλω μέσα από το κελί μίας φυλακής τους πολιτικούς απατεώνες, που παριστάνουν τους "πατριώτες" και που δέχονται ως… “εθνική” λύση μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία και τους απαντώ με το σύνθημα των αληθινών Εθνικιστών της Ελληνικής μεγαλονήσου: “Κάτω από τα χέρια ομοσπονδιακοί, η Κύπρος είναι Ελληνική”.


Εμείς οι Χρυσαυγίτες σε καιρούς προσκυνημένους δεν ξεχνάμε τα παλληκάρια που πέθαναν στην αγχόνη έχοντας στα χείλη μαζί με την ύστατη πνοή τους το “Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις”!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Να, ποιους ψηφίσατε “εθνικόφρονες: Ν.Δ.: Δεν ήταν προδοσία η Συμφωνία των Πρεσπών!




Ήτανε Φεβρουάριος του 2019 όταν στην πλατεία Συντάγματος έγινε μεγάλη συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, Συμφωνία που οι πονηροί πολιτευτές της Ν.Δ. θεωρούσαν και χαρακτήριζαν προδοτική! Ήμασταν και εμείς εκεί, αλλά ήταν και η Νέα Δημοκρατία και πολλοί επαγγελματίες “Μακεδονομάχοι”, που ξέχασαν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική αμέσως μετά τις εκλογές και την άνοδο στην εξουσία του Μητσοτάκη.


Ποιος θα ξεχάσει το κρυφτούλι του “Μακεδονομάχου” Σαμαρά από την είσοδο μέχρι το πεζοδρόμιο του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετάνια” με κλακαδόρους να τον χειροκροτούν; Ποιος θα ξεχάσει τις “σέλφι” φωτογραφίες των “ακροδεξιών” βουλευτών της Ν.Δ. (Βορίδης, Άδωνις κλπ.) στα συλλαλητήρια και τα νάιλον σημαιάκια που κρατούσαν; Ποιος θα ξεχάσει την δήλωση του Άδωνι για “εθνικό έγκλημα” όσων ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών;  Σίγουρα πάντως την ξέχασε ο ίδιος, που προ ημερών δήλωσε ότι δεν θεωρεί τον Τσίπρα προδότη για την Συμφωνία των Πρεσπών. Και πως είναι δυνατόν να τον θεωρεί, αφού εάν είναι ο Τσίπρας προδότης είναι και ο Μητσοτάκης που την εφαρμόζει και βεβαίως και οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνησή του και ασφαλώς και ο ίδιος ο Άδωνις, που είναι υπουργός του. 

 

Ότι θα γίνουν όλα αυτά ΕΜΕΙΣ τα λέγαμε, αλλά πολλοί δεν μας πίστεψαν. Γιατί αλήθεια; Εξαπατήθηκαν ή μήπως τα “ταξίματα” της εξουσίας που ερχότανε τους “εξαπάτησαν” και ξέχασαν και Μακεδονία και την Συμφωνία των Πρεσπών; Αυτό σίγουρα ισχύει για πολλούς.

Το χειρότερο απ’ όλα ήταν ότι προκειμένου να κλέψουν από όπου μπορούσανε ψήφους έριξαν ποταμούς λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής περί δήθεν συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και ανάμεσα σε αυτούς, που έριχναν την λάσπη εναντίον μας, και “πατριώτες”, που σήμερα εμφανίζονται ως εθνικά ευαίσθητοι και καταγγέλλουν τον Μητσοτάκη για την ολέθρια πολιτική του στα εθνικά θέματα.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Παρ’ ολίγον… κομμουνιστής ο Δραγούμης!



Από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 άρχισε κατ’ ουσίαν η προσπάθεια για να τεθούν οι βάσεις για ένα νέο Εθνικιστικό Κίνημα. Πρωτοπόρος ο καθηγητής της Παντείου αείμνηστος Βεζανής. Οι νέοι Εθνικιστές του μεταπολεμικού Ελληνικού Εθνικισμού ανέδειξαν με κείμενά τους τις ρίζες της ιδεολογίας τους κυρίως σε δύο σημαντικές προσωπικότητες των αρχών του 20ου αιώνος, τον Περικλή Γιαννόπουλο και τον Ίωνα Δραγούμη.


Πριν λίγα χρόνια κυκλοφόρησε το βιβλίο “Ίων Δραγούμης, ο ασυμβίβαστος” του καθηγητού κ. Ι. Μάζη, στο οποίο προσπαθεί να διατυπώσει την άποψη ότι ο Ίων Δραγούμης δεν ήταν… φασίστας! Από όσα γράφει, όμως, για το ποιοι και πως επηρέασαν τον Δραγούμη στις Ιδέες του προκύπτει το ακριβώς αντίθετο και έτσι ο καθηγητής θεωρεί τον Δραγούμη “πρωτοφασίστα”. Χαρακτηριστικά αναφερόμενος ο συγγραφέας στα Ευρωπαϊκά ρεύματα, με τα οποία ο Ίδας του Μακεδονικού Αγώνα, είχε άμεση επαφή, γράφει για τον Γάλλο Εθνικιστή Μπαρρές, καθώς και τον ιδρυτή της “Γαλλικής Δράσεως” Σαρλ Μωρράς. Ίδιες ιδεολογικές διαδρομές είχε και ο Περικλής Γιαννόπουλος.


Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε και νέο βιβλίο της κ. Έφη Γαζή με τον τίτλο “Άγνωστη χώρα”, στο οποίο αναφέρεται εκτενώς στον Περικλή Γιαννόπουλο και τον Ίωνα Δραγούμη. Και σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται “άχρωμα” και “άοσμα” οι δύο πρωτοπόροι του Ελληνικού Εθνικισμού και μάλιστα ούτε λίγο, ούτε πολύ υπαινίσσεται (το είπε και σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η συγγραφέας) ότι εάν ζούσε ο Δραγούμης μπορεί να γινότανε και… κομμουνιστής! 


Ο Δραγούμης απέναντι στον μαρξισμό είχε ευθέως στον Νουμά σε άρθρο του ξεκαθαρίσει την θέση του, θέση ευθέως αρνητική. Σε πλήθος των κειμένων δηλώνει εθνικιστής και η ίδια η συγγραφέας τον χαρακτηρίζει οπαδό του Γκομπινώ, του γνωστού Γάλλου φυλετιστή. Στο έργο του “Όσοι Ζωντανοί” βάζει τον ήρωά του να λέει: “Του Αλέξη η ψυχή σιχαμένη από τον μικράνθρωπο φώναζε “κάτω οι εβραίοι, οι μασώνοι και οι σοσιαλιστές”…”. Γιατί όλα αυτά; 


Γιατί η αποκαθήλωση από το εθνικιστικό βάθρο του Περικλή Γιαννόπουλου και του Ίωνα Δραγούμη; Ο σκοπός τους προφανής: Θέλουν να σπάσουν τις ρίζες του Ελληνικού Εθνικισμού.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Όταν η κυβέρνηση της Ν.Δ. εγκαλεί τον εαυτό της και η προπαγάνδα των ΜΜΕ την λιβανίζει




Γνωστή η περίπτωση Μένιου Φουρθιώτη, για την οποία με ομιλία του στην βουλή ο Χρυσοχοΐδης ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι είχε αστυνομική προστασία. Σε άλλο κράτος της Ευρώπης και όχι βέβαια στην μπανανία των γραικύλων θα υπήρχαν παραιτήσεις. Στην χώρα μας, όχι μόνον δεν είχαμε παραιτήσεις, αλλά και θριαμβευτικά άρθρα για τον Μωυσή-Μητσοτάκη, που με προσωπική του παρέμβαση έλυσε και αυτό το θέμα. Δείχνει και αυτό πόσο χυδαία πληρωμένοι ψεύτες είναι όλοι αυτοί, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και ενημερώνουν υποτίθεται τον λαό. Δείχνει, όμως, και κάτι άλλο. Δείχνει πόσο βλάκα θεωρούν τον Ελληνικό λαό ώστε να τον εξαπατούν τόσο χροντροκομμένα! 


Επαινούν Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη γιατί σταμάτησαν την προστασία και φύλαξη με αστυνομικούς του Μένιου Φουρθιώτη, του οποίου όμως την προστασία και φύλαξη είχαν διατάξει οι ίδιοι! Και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα η εντολή είχε δοθεί προσωπικά στον Χρυσοχοΐδη από το Μέγαρο Μαξίμου!!! 


Ας αποδεχθούμε, όμως, την προπαγάνδα τους, προπαγάνδα για βλάκες, όπως πιστεύουν ότι είναι οι πολίτες αυτής της χώρας, που μπορεί και να είναι. Ας αποδεχτούμε ότι δεν φταίνε οι ίδιοι. Τότε ποιος φταίει; Γιατί δεν τιμωρούν τους υπευθύνους; Μα ποιους να τιμωρήσουν, τους εαυτούς τους;


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα κατά το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη διέτασσε αστυνομική προστασία σε έναν δημοσιογράφο τον Φουρθιώτη με υψηλές γνωριμίες στην Ν.Δ. διέτασσαν την παύση αστυνομικής προστασίας στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που ήταν γνωστόν ότι ήταν στόχος τρομοκρατικής επιθέσεως. 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

“Ναζιστής” και ο Ιωάννης Μεταξάς;



Δεν χάνουν ευκαιρία οι μπολσεβίκοι, που κυριαρχούν στην δημόσια ζωή της χώρας, που είναι δυστυχώς το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, να μιλάνε για τον δήθεν πατριωτισμό του ΚΚΕ, χρησιμοποιώντας την 1η επιστολή Ζαχαριάδη, ου υπήρξε έργο επιδέξιο του αείμνηστου Μανιαδάκη, που εξαπάτησε τον Ζαχαριάδη, που είχε μεταφέρει από την Κέρκυρα στην Αθήνα να την γράψει. Υπήρχαν όμως και άλλες επιστολές του Ζαχαριάδη, που καλούσαν σε λιποταξία και γι’ αυτές δεν λένε λέξη, όπως δεν λένε λέξη οι “πατριώτες” της αριστεράς για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ της 7ης Δεκεμβρίου 1940, όταν τα Ελληνόπουλα στην Πίνδο πολεμούσαν μέσα στα χιόνια, απόφαση με την οποία καλούσαν τους στρατιώτες να πετάξουν τα όπλα. Σχετικά με όλα αυτά έγραψε στην εφημερίδα “δημοκρατία” ο Στρατηγός Χρήστος Μπολώσης:


“6 Απριλίου 1941 - Σήμερα γιορτάζουμε μία ιδιαίτερη επέτειο, γιορτάζουμε ακόμα ένα έπος: τη Μάχη των Οχυρών, που έγινε στην οχυρή Γραμμή Μεταξά των 21 οχυρών.

Την αμυντική αυτή γραμμή, που έφτιαξε μέσα σε τριάμισι χρόνια ο “ναζιστής” Ιωάννης Μεταξάς για να αντιμετωπίσει τους… ναζί.

Όμως οι… αντιναζί κομμουνιστές, από τις 7 Δεκεμβρίου 1940, με το Μανιφέστο της ΚΕ/ΚΚΕ (κείμενο 641) καλούσε τον λαό του να πετάξει τα όπλα και να στασιάσει, επειδή τότε η μαμά Σοβιετική Ένωση ήταν ακόμη σύμμαχος των ναζί.

“Το θολωμένο μου μυαλό” που λέγαμε. Ευτυχώς, ο Μεταξάς δεν ήταν ούτε ναζί ούτε αντιναζί ούτε αντίφα. Ήταν Έλληνας. Ο Γερμανός συνταγματάρχης Σράιμπερ, που έλαβε μέρος στη μάχη, είπε: “Αποτελεί αίνιγμα πως με τόσον ολίγα μέσα Κα τας παρουσιασθείσας πάσης φύσεως δυσχερείας επετεύχθη σε σχετικώς βραχεί χρονώ η γενομένη οχύρωσις”.

Τι να του πεις και αυτού τώρα; 

Βαλτός είναι; 

Χρήστος Μπολώσης”


Ούτε ναζί, ούτε αντιναζί, λοιπόν, ο Ιωάννης Μεταξάς. Για τους μπολσεβίκους, όμως και τους φιλελεύθερους… ναζί! Για την ιστορία όταν κηρύχθηκε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος τον Σεπτέμβριο του 1939, ο Ιωάννης Μεταξάς γράφει στο ημερολόγιο του: “Πόλεμος, λοιπόν, οι Εβραίοι κηρύσσουν τον πόλεμο κατά της Γερμανίας…”.

Τα γραπτά μένουν και τα συμπεράσματα δικά σας.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Η επιχείρηση “Δολοφονίας Χαρακτήρα” κατά της Χρυσής Αυγής και της ηγεσίας της



Στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” προ ημερών (4/4/2021) υπήρχε άρθρο με τίτλο “Επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα”, το οποίο ανέφερε πως αυτή η επιχείρηση της ηθικής δολοφονίας των πολιτικών αντιπάλων ξεκίνησε (από που αλλού;) από τις ΗΠΑ και ότι μέσα από τα περίφημα “socia media” και βεβαίως της φυλλάδες και τα κανάλια εξοντώνεται ο πολιτικός εχθρός. Τουλάχιστον ΘΡΑΣΟΣ να γράφει ένας πληρωμένος κονδυλοφόρος του Συστήματος περί “Δολοφονίας χαρακτήρα” όταν αποδεδειγμένα το μέσον που υπηρετεί με το αζημίωτο είναι ένας σεσημασμένος “Δολοφόνος Χαρακτήρα”. 


Να θυμίσουμε τι έγραφαν και τι έλεγαν κατά της Χρυσής Αυγής και εμού προσωπικά, τα ψέματα και την λάσπη τους; Τι έγιναν τα κακοήθη δημοσιεύματά τους για μαύρο χρήμα και τους περίφημους εφοπλιστές χρηματοδότες, που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν; Τι έγιναν τα κατακίτρινα πρωτοσέλιδά τους για τα οπλοστάσια, που υπήρχαν μόνο στην φαντασία τους; Τι έγιναν οι Χρυσαυγίτες των καναλιών, που μας παρουσίαζαν σαν τέρατα, χρησιμοποιώντας πλάνα μονταρισμένα, που θύμιζαν θρίλερ; Για να μην λέμε πολλά, φυλλάδες και κανάλια χρησιμοποιήθηκαν για την περίπτωσή μας σαν τα σαρανταπεντάρια σκοτεινών παρακρατικών μηχανισμών, που ήθελαν την εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Και βεβαίως μέσα σε αυτήν την επιχείρηση “Δολοφονίας Χαρακτήρα” ξεχωριστό ρόλο είχε η λάσπη εναντίον μου γιατί η ηθική εξόντωση του ιδρυτή και επικεφαλής της Χρυσής Αυγής είχε για το Σύστημα μεγάλη σημασία, αφού κτυπώντας εμένα, κτυπούσαν ολόκληρο το Κίνημα. Και δεν ήταν μόνο η φανερή προπαγάνδα των δυνάμεων του κατεστημένου εναντίον μου. Υπήρχε και η “ΜΑΥΡΗ” προπαγάνδα! “Μαύρη” είναι η προπαγάνδα που γίνεται εναντίον ενός πολιτικού προσώπου από άτομα, τα οποία υποτίθεται ότι ιδεολογικά και πολιτικά ανήκουν στον ίδιο πολιτικό και ιδεολογικό χώρο με αυτόν τον οποίον κατηγορούν. Έτσι εις ό,τι με αφορά προσωπικά δεν ήταν ΜΟΝΟ οι αριστεροί και οι φιλελεύθεροι, που με συκοφάντησαν σκληρά. Στην επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου συμμετείχαν με θέρμη και ζήλο και “εθνικιστές”, “πατριώτες” και “φασίστες” άλλοι με το αζημίωτο, όντας ρουφιάνοι του Συστήματος, και άλλοι από φθόνο και προσωπική εμπάθεια γιατί δεν μου συγχώρεσαν ποτέ την επιτυχία, ότι κατόρθωσα να βγάλω από το περιθώριο το Εθνικιστικό Κίνημα σε αντίθεση με αυτούς. 

Και τι δεν είπαν για εμένα. Ότι είμαι ο πλουσιότερος πολιτικός αρχηγός! Ναι το είπαν και αυτό όταν είναι γεγονός ότι δεν απέκτησα ΤΙΠΟΤΕ από την πολιτική παρά μόνον διώξεις και φυλακές. Μίλησαν επίσης για οικογενειοκρατία… Και ποιοι τα έλεγαν όλα αυτά; Οπαδοί κομμάτων οικογενειοκρατικών, αλλά δυστυχώς και κάποιοι “χρυσαυγίτες”, που γνώριζαν πολύ καλά (εκ των έσω) ότι αυτό το πράγμα δεν υπήρχε. Εις ό,τι με αφορά “οικογενειοκρατία” υπήρξε ΜΟΝΟ στις διώξεις και τις καταδίκες! Είπαν και άλλα… Άλλοτε ότι έχω κάνει μυστική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοτε με την Ν.Δ. Τώρα που είμαι στις φυλακές Δομοκού και είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι δεν είχα κάνει καμία “μυστική συμφωνία” ούτε ένας από όλα αυτά τα καθάρματα, που με συκοφαντούσαν δεν είπε μία έστω συγνώμη. Το τελευταίο και για εμένα πιο βαρύ είναι ότι πρόσωπα, που ήταν δίπλα μου, συμμετείχαν δια της σιωπής τους και της ανοχής τους στην “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου, όντας θολωμένοι από μωροφιλοδοξία και πιστεύοντας ότι πέφτοντας εγώ, αυτοί θα έμεναν αλώβητοι! Ο χρόνος δείχνει και θα δείξει ότι έκαναν λάθος.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 


ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Γραμμή Σημίτη από Μητσοτάκη: Αδειάζει Καραμανλή η Ν.Δ

 



Έπρεπε να κάψουν την Ελλάδα. Έπρεπε να κάψουμε την Αθήνα με μία πορτοκαλί επανάσταση τον Δεκέμβριο του 2008 (υπόθεση Γρηγορόπουλου). Έπρεπε να χρεωκοπήσουν την χώρα για να φέρουν στην εξουσία τα καλά παιδιά των ΗΠΑ Τζωρτζ Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα, Μητσοτάκη. Έπρεπε να κάνουν όλα αυτά για να μην περάσει η ΣΩΣΤΗ πολιτική προσεγγίσεως με την Ρωσία. 

Απέναντι στην Τουρκία μοναδικός μας δυνάμει σύμμαχος είναι η Ρωσία όπως τονίζει ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης (Θεωρία του πολέμου - Ελληνοτουρκικές σχέσεις). Στα 2008 είχαμε υπογράψει τον Αγωγό Μπουργκας-Αλεξανδρουπόλεως και την προμήθεια 500 τεθωρακισμένων (αμφίβιων!) ΒΜΡ Ρωσικής κατασκευής, τα οποία θα είχαν την βάση τους στον Έβρο. 

Όλα αυτά ανετράπηκαν και οι επόμενες κυβερνήσεις δένουν όλο και πιο πολύ την Ελλάδα στο άρμα των ΗΠΑ και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα. Ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας έχουν μετατρέψει την Αλεξανδρούπολη σε βάση των ΗΠΑ και αυτό σε μία περίοδο, που ξεκινάει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας και ένας νέος πόλεμος στην Ουκρανία είναι προ των πυλών. Η Αμερική δεν πρόκειται να συγκρουστεί με την Τουρκία και όσα λένε οι ρουφιάνοι τους είναι παραμύθια. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Μητσοτάκης ακολουθεί πολιτική Σημίτη και τα φιλικά σε αυτόν ΜΜΕ υμνούν τις εθνικά απαράδεκτες Συμφωνίες του Ελσίνκι του πρωθυπουργού των Ιμίων. Ταυτόχρονα κατηγορούν τον Καραμανλή (ΤΑ ΝΕΑ - Δ. Παπαχρήστος) και χαρακτηρίζουν “καταστροφική” την πολιτική Καραμανλή στα εθνικά θέματα. Και η Ν.Δ. τι θέση παίρνει; Σιωπή… 

Σιωπή γιατί ακολουθεί την πολιτική Σημίτη. Στο Μέγαρο Μαξίμου και στην κυβέρνηση κυριαρχούν ως σύμβουλοι και υπουργοί οι άνθρωποι του Σημίτη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι στην πραγματικότητα κυβέρνηση Σημίτη.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ζητείται εκατομμυριούχος για τον “πατριωτικό” χώρο




Το διάβασα και αυτό! Ότι για να δημιουργηθεί ένα “πατριωτικό” κόμμα (πως εννοούν τον πατριωτισμό αγνοώ…) χρειάζεται ένας εκατομμυριούχος, ο οποίος θα ρίξει ζεστό και άφθονο χρήμα και έτσι θα ενωθούν όλοι οι εθνικά “αγωνιούντες” και θα επιτευχθεί ο πολιτικός σκοπός. Το διάβασα και πραγματικά μου προκάλεσε ευθυμία και θλίψη. Πόσο μάλλον, που γνωρίζω ότι σχεδόν όλοι από όλους αυτούς τους “εθνικά ευαίσθητους” περίμεναν στην ουρά για μία θέση στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής και όσοι δεν την έπαιρναν ήταν για χρόνια ολόκληρα απέναντι στο Κίνημά μας και μας κτυπούσαν με κάθε τρόπο και τελικά τα κατάφεραν. Όχι μόνοι τους βέβαια, αφού ήταν το ίδιο το Σύστημα το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, που πάσχισε 10 ολόκληρα χρόνια να γονατίσει την Χρυσή Αυγή. Μαζί πάντως με αριστερούς, επαγγελματίες αντιφασίστες και φιλελεύθερους ήταν και οι “εθνικιστές” και “πατριώτες”, που λειτουργώντας ως “πελταστές” έδιναν και αυτοί την μάχη τους εναντίον μας. 


Μιλάνε για ενότητα και “πατριωτικό” κόμμα και όμως όταν αυτό όχι μόνον υπήρχε, αλλά ήταν και σε μία πορεία Δυναμικής Ανόδου, τότε αυτοί το πολέμησαν με λύσσα. Τώρα, η Χρυσή Αυγή, έχοντας χάσει την μάχη μιας εκλογής και μίας βαρειάς άδικης δικαστικής αποφάσεως, σίγουρα δεν εμποδίζει τους “πατριώτες” και έτσι δεν μπορούν να χρεώσουν σε αυτήν την ανυπαρξία τους και την αδυναμία τους για πολιτικό αγώνα. Τώρα μας λένε ότι τους λείπουν τα εκατομμύρια. Όταν όμως ζητούσαν (Σεπτέμβριος 2015, εκλογές με λίστα) να τοποθετηθούν σε εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, δεν είχαν πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή. Τους λείπουν λένε τα εκατομμύρια, δηλαδή με άλλα λόγια λένε ότι διατίθενται προς πώλησιν κι αναζητούν αγοραστή! Πάντως η Χρυσή Αυγή πήρε 400 χιλιάδες ψήφους τον Μάιο του 2012 χωρίς εκατομμύρια. Έλαβε το 7% χωρίς “ευεργέτη”. Δεν τους έφτανε, όμως, το 7% θέλουν και 15% και 20%. Ας πάρουν πρώτα ένα 3% και μετά ας μιλάνε για… κυβέρνηση! Με όλα αυτά φαίνεται καθαρά πως ο “πατριωτισμός” τους δεν είναι τίποτε άλλο από το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων σύμφωνα με την γνωστή ρήση.


Στις 7 Οκτωβρίου του 2020 καταδίκασαν την Χρυσή Αυγή και εόρτασαν τον θρίαμβο τους με το σύνθημα “η δημοκρατία νίκησε”. Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά στην παγκόσμια ιστορία, κατά την οποία η συνεδρίαση και η απόφαση ενός δικαστηρίου μετεδίδετο με ηχεία σε μία ανοιχτή συγκέντρωση, όπου ένας όχλος παραληρούσε με κομμουνιστικά λάβαρα και χειροκροτούσε, ζητώντας “κρεμάλες για τους φασίστες”. Και οι “κρεμάλες” έχουν στηθεί και οι τάφοι έχουν σκαφτεί με “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”, συνωμοσία σιωπής, ούτε λέξη για Χρυσή Αυγή. Πανό που γράφουν “Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή” στην οδό Σταδίου, στην Λεωφόρο Αμαλίας, στην Πλατεία Συντάγματος, στην Θεσσαλονίκη. Ούτε λέξη από φυλλάδες και κανάλια! 


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε αναφορά. Και αυτό το “ούτε λέξη” αυτή η “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”, αυτή η συνωμοσία σιωπής αποδεικνύει ότι δεν τέλειωσαν με την Χρυσή Αυγή. Πόσο μάλλον, που αυτά που έρχονται θα φανερώσουν πόσο προδοτικό και αντεθνικό είναι το καθεστώς, πόσο ανάξιοι αυτοί που παριστάνουν τους μεγάλους πολιτικούς οδηγητές του λαού μας και επιπλέον πόσο ασήμαντοι, ακίνδυνοι και ουτιδανοί είναι αυτοί οι διάφοροι “εθνικιστές” και “πατριώτες”, που θέλουν να γίνουν Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη, Χρυσή Αυγή στην θέση της Χρυσής Αυγής. Έρχεται θύελλα κοινωνική και οικονομική. Η ψεύτικη σωτηρία από τον κορωνοϊό που υποσχέθηκε ο Μωϋσής Μητσοτάκης θα αφήσει φεύγοντας συντρίμμια. Το θέμα λαθρομετανάστες δεν θα τελειώσει και στα εθνικά θέματα η μία ντροπή θα ακολουθεί την άλλη και κάθε υποχώρηση θα συνοδεύει μία άλλη χειρότερη. Και τίποτε δεν θα γίνει από τους “πατριώτες”, που γράφουν και λένε όσα έλεγε επί σειρά ετών στην βουλή, σε δρόμους και σε πλατείες η Χρυσή Αυγή. Μόνο που όταν τα έλεγε η Χρυσή Αυγή αυτοί την πολεμούσαν γιατί πολύ απλά δεν ήταν στην Χρυσή Αυγή. Θέλουν χωρίς θυσίες να κερδίσουν μάχες. Θέλουν χωρίς να διακινδυνεύσουν το παραμικρό να τους δοθούν τα πάντα. 


Θέλουν, δεν θέλουν θα καταλάβουν ότι εάν υπάρξει στο μέλλον Κίνημα Εθνικιστικό, αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο παρά μόνον η Χρυσή Αυγή, Κίνημα Πρωτοπόρο όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, που θύμισε σε καιρούς σκοτεινούς ότι υπάρχει ακόμη φως, υψώνοντας δάδες και λάβαρα στους δρόμους μίας πολιτείας βαθειά σαπισμένης, άβουλης και διεφθαρμένης.


“Ό,τι έγινε, μπορεί να ξαναγίνει αδέλφια!”.

Από τις φυλακές Δομοκού, “ελεύθερος πολιορκημένος” στέλνω ένα μήνυμα σε όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγιτισσες: Ψηλά τις Σημαίες! 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ελεύθεροι οι Ισλαμιστές Τρομοκράτες στο διαδίκτυο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ για Χρυσή Αυγή!




Για όσους δεν το γνωρίζουν, στις 7 Οκτωβρίου του 2020 όταν ανακοινώθηκε το “η δημοκρατία νίκησε”, δηλαδή η καταδίκη μου ΑΜΕΣΩΣ καταργήθηκε ο λογαριασμός μου στο TWITTER, που εκείνην την ημέρα είχε κάνει 650.000 impressions, καθώς επίσης και οι λογαριασμοί ΜΟΝΟΝ όσων παρέμεναν στην Χρυσή Αυγή.


Σας ενημερώνω επίσης ότι με παρέμβαση του γνωστού “νταβατζή” του internet στην Ελλάδα έπεσε και η ιστοσελίδα μας, ενώ χωρίς πρόβλημα συνεχίζουν οι πατριώτες-ρουφιάνοι να κάνουν τις “εθνικές τους επαναστάσεις”…


Αφορμή για το σημείωμα αυτό μου έδωσε δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας (“δημοκρατία”, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021) με πρωτοσέλιδο τίτλο “Επικίνδυνοι Ισλαμιστές που ζουν στην Ελλάδα κάνουν προπαγάνδα στο ιντερνέτ”. Στο κείμενο αναφέρεται ότι σε χιλιάδες σελίδες στο facebook του Ζούκεμπεργκ (που μας έχει αποκλείσει εδώ και τρία χρόνια!) υπάρχουν σύμβολα και καταχωρήσεις υπέρ του Ισλαμικού κράτους, της οργανώσεως αυτής, που αποκεφαλίζει και δολοφονεί. Εκτός από το facebook και σε ιστοσελίδες γίνεται προπαγάνδα υπέρ του ISIS.


Ακόμη και ο ISIS, λοιπόν, είναι ελεύθερος στο διαδίκτυο, στην σύγχρονη Κίρκη της εποχής της παγκοσμιοποίησης. Ελεύθεροι και οι “πατριώτες” της πλάκας, που κάθε τόσο κάνουν πόλεμο με την Τουρκία. ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. 

Επιτέλους, όσοι δεν πληρώνεστε για να μισείτε την Χρυσή Αυγή Ξυπνήστε και καταλάβετε ποια είναι η Σημαία της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην τυραννία.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Υπόθεση MARFIN και Χρυσή Αυγή




5 Μαΐου του 2010 έγινε το έγκλημα της Marfin όταν μέσα στο κέντρο των Αθηνών με δεκάδες κάμερες και παρόντες εκατοντάδες αστυνομικούς έκαψαν ζωντανούς ανθρώπους. 11 χρόνια ΜΕΤΑ λένε ότι βρήκανε αυτούς που έριξαν τις βόμβες μολότωφ. 11 ολόκληρα χρόνια ΜΕΤΑ… 

Υπουργός τότε (Μάιος 2010) ο Χρυσοχοΐδης, που δεν μπόρεσε να βρει τους ενόχους γιατί τον Σεπτέμβριο έφυγε από το υπουργείο. Δεν έφταναν 4 μήνες για να δούνε τις κάμερες και τα πρόσωπα των δολοφόνων! Για την Χρυσή Αυγή ήταν αρκετές 4 ημέρες για να στήσουν κατηγορητήριο εναντίον 69 ατόμων! Δεν είχαν, λένε, όλα αυτά τα χρόνια τα τεχνικά μέσα… Τι δεν είχαν; Το υλικό από τις κάμερες; Πάντα το είχαν! Παρών στην διάρκεια της στυγερής δολοφονίας ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το μπλόκο της οποίας βγήκαν οι εγκληματίες. Ο Κωνσταντίνου, που ήταν παρών, την ώρα της δολοφονίας… αθώος! 

Ο Μιχαλολιάκος που δεν ήταν στο Κερατσίνι και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ΕΝΟΧΟΙ και στην φυλακή… 11 ολόκληρα χρόνια έκαναν να βρούνε τους “γνωστούς-αγνώστους”!


Ίδια ιστορία και με τις άλλες οργανώσεις κομμουνιστών δολοφόνων. Για τον ΕΛΑ με τα περισσότερα από 100 μέλη μπήκανε φυλακή μόνο 5 άτομα. Για την Χρυσή Αυγή 40! 

Για την ιστορία να πούμε ότι όταν έγινε το έγκλημα της Marfin υπουργός ήταν ο πρώην Τροτσκιστής Χρυσοχοΐδης. Όπως Τροτσκιστής είναι και ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ…


Όπως γράφτηκε τα άτομα, που πρωτοστάτησαν στην δολοφονία της Οδού Σταδίου στην Marfin, ήταν πολιτικά ενεργά και σύμφωνα με στοιχεία ήταν παρόντα και στην συγκέντρωση του Εφετείου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ναι, οι δολοφόνοι της Marfin φώναζαν και αυτοί για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Από τις φυλακές Δομοκού: “Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι”.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 


Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΠΡΕΣΠΕΣ" ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ




Επειδή κανένας από τους “πατριώτες” δεν τολμάει να πει την σκληρή αλήθεια ότι βαδίζουμε προς έναν ντροπιαστικό συμβιβασμό με την Τουρκία θα την πω εγώ μέσα από το κελί μίας φυλακής. Θέλω να απαντήσω σε όλους αυτούς που σιωπούν απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, που έχουν προχωρήσει σε ωμή παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας και που βλέπουν σαν νέο Νικηταρά τον τουρκοφάγο, τον Δένδια, ότι σύντομα θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα και ανάμεσα σε αυτούς που θεωρούν εθνική  και πατριωτική την πολιτική της Ν.Δ. και όλοι αυτοί οι δήθεν "πατριώτες" και "εθνικιστές", που κατηγορούσαν και κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Εθνική πολιτική και απάντηση στην Τουρκία σημαίνει δώδεκα μίλια στο Αιγαίο και μόνον. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα πάμε για μια συμφωνία τύπου "Πρεσπών" στο Αιγαίο που θα είναι μια μεγάλη εθνική ήττα. 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Γραμμή Σημίτη από Μητσοτάκη στα Ελληνοτουρκικά




Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” (28 Μαρτίου 2021), που όλοι γνωρίζουμε ότι στηρίζει και μάλιστα με φανατισμό Μητσοτάκη και Ν.Δ. υπήρχε άρθρο-παρουσίαση του βιβλίου “Η Στρατηγική του Ελσίνκι: 20+1 χρόνια μετά”, στο οποίο υμνείται η πολιτική Σημίτη μετά τα Ίμια του 1996 με το “ευχαριστούμε τους Αμερικάνους” και την υποστολή της Σημαίας και αναφορά στους “άξιους” συνεργάτες του στην πολιτική της εθνικής μειοδοσίας Παπανδρέου και Ροζάκη-Ροζενστάιν. Μία ακόμη επιβεβαίωση του βδελυρού καιροσκοπισμού από τους επαγγελματίες “εθνικόφρονες” όχι μόνο τους πολιτικούς, αλλά και τους ψηφοφόρους, που κάποιοι από αυτούς συνεχίζουν με θράσος να παριστάνουν τους “υπερπατριώτες” και να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, που είχε το θάρρος να καταγγείλει προεκλογικά την Ν.Δ. ότι θα φέρει τις “Πρέσπες” του Αιγαίου. 


Όμως δεν μας άκουγαν ούτε οι απατεώνες, που πουλάνε την ψήφο τους, ούτε και κάποιοι “εθνικιστές” που θυμήθηκαν την… “ενότητα” μετά τις εκλογές, στις οποίες ψήφισαν Ν.Δ. για να φύγει η αριστερά.


Είμαι υπερήφανος γιατί περισσότεροι από 165 χιλιάδες Έλληνες με τίμησαν και παρέμειναν όρθιοι ενάντια σε μία ρυπαρή προπαγάνδα και στην επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου από κάθε είδους απατεώνα και ρουφιάνο, που παρίστανε και παριστάνει τον “ακροδεξιό” και βεβαίως από τους Ιούδες, τους πολιτικά ανύπαρκτους, που νόμιζαν οι ηλίθιοι ότι θα αποκτήσουν οντότητα μαχαιρώνοντάς με πισώπλατα και δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ότι το Σύστημα θα τους χρησιμοποιήσει όσο μπορέσει για να με κτυπήσει και ύστερα θα τους πετάξει σαν στημένες λεμονόκουπες.

Συναγωνιστές, από τις φυλακές Δομοκού, Ψηλά τις Σημαίες! 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Το έγκλημα της Marfin και η δίωξη της Χρυσής Αυγής




Για ένα έγκλημα, που έγινε από ένα άτομο μπροστά σε αστυνομικούς και που το ομολόγησε ο δράστης, ένα έγκλημα χωρίς χαρακτήρα πολιτικό είναι στην φυλακή σχεδόν 40 άτομα και καταδικάστηκαν σχεδόν 60. Για την “17 Νοέμβρη” με τις δεκάδες δολοφονίες μεταξύ των οποίων και μία στην διάρκεια ληστείας σε τράπεζα δεν πήγαν στην φυλακή ούτε είκοσι… 

Τρία χρόνια πριν ξεκινήσουν την δίωξη της Χρυσής Αυγής είχε γίνει μπροστά σε κάμερες το έγκλημα της Marfin και όμως κανένας δεν πήγε φυλακή! Τώρα για λόγους, που δεν γνωρίζουμε θυμήθηκαν πάλι το έγκλημα της οδού Σταδίου, που έχουν “κουκουλώσει” για 10 ολόκληρα χρόνια και έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα ανοίγει και πάλι ο φάκελος για τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της Marfin, που στοίχισε τέσσερις ζωές στις 5 Μαΐου 2010. Πηγές αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί κάποια πρόσωπα από τη δεκαμελή ομάδα που διέπραξε τη δολοφονική ενέργεια, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα. Όλοι θεωρούνται μέλη εγκληματικής τρομοκρατικής οργανώσεως, η οποία έδρασε με σχέδιο, προετοιμασία, κατανομή ρόλων και συντονισμό.


Τα στοιχεία προέκυψαν από την επανεξέταση φωτογραφιών, μαρτυρικών καταθέσεων και βίντεο στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Υπό την νέα προσέγγιση της υποθέσεως, παράγοντες του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνουν ότι είναι ακατανόητο για ποιον λόγο δεν κινήθηκε από το 2010 και μετά η ανακριτική διαδικασία για τα μέλη της ομάδας, για καθένα από τα οποία υπάρχει ονομαστική αναφορά στα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία.


Στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι και στο προανακριτικό στάδιο δεν ερευνήθηκαν ή δεν εκτιμήθηκαν σωστά κάποια στοιχεία, με αποτέλεσμα να απορριφθούν ως ανεπαρκή, ενώ στο στάδιο της ανάκρισης υπάρχει αναγνώριση προσώπου το οποίο δεν εξετάστηκε ως ύποπτο.


Ποιοι είναι οι μεγάλοι ΕΝΟΧΟΙ που “κουκούλωσαν” το έγκλημα της Marfin; Είναι οι ίδιοι που έστησαν χωρίς στοιχεία και αποδείξεις την δίωξη και καταδίκη της Χρυσής Αυγής, είναι οι ίδιοι, που δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΕ για να βρουν τους δολοφόνους τους Γιώργου και του Μάνου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, είναι οι ίδιοι που μας έστειλαν ΑΔΙΚΑ στην φυλακή.


Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...