Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Στον καθέναν από εμάς αναλογεί ένας Προύθος

 


Μνήμη Αλεξάνδρου Υψηλάντη

Στις 24 Φεβρουαρίου 1821, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης κηρύσσει την Επανάσταση ευρισκόμενος στο Ελληνικό Στρατόπεδο στο Ιάσιο και διακηρύσσει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

“Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος, 24 Φεβρουαρίου 1821: “Η ώρα ήλθεν, ω Άνδρες Έλληνες!… Η Πατρίς θέλει ανταμείψη τα ευπειθή και γνήσιά της τέκνα με τα βραβεία της δόξης και τιμής· τα δε απειθή και κωφεύοντα εις την τωρινήν της πρόσκλησιν, θέλει αποκηρύξη ως νόθα και Ασιανά σπέρματα, και θέλει παραδώση τα ονόματά των, ως άλλων προδότων, εις τον αναθεματισμόν και κατάραν των μεταγενεστέρων… Εις τα όπλα λοιπόν φίλοι η Πατρίς Μας Προσκαλεί! Αλέξανδρος Υψηλάντης”

Από τον Προύθο στο Δραγατσάνι

Επτά ολόκληρους μήνες κράτησε η Επανάσταση στην Μολδοβλαχία με επικό “φινάλε” την θυσία του Ιερού Λόχου στο Δραγατσάνι τον Ιούνιο του 1821. Στο τέλος της μάχης συνελήφθησαν από τους Τούρκους 37 Ιερολοχίτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Βουκουρέστι και ύστερα στην Κωνσταντινούπολη, όπου αποκεφαλίστηκαν. Κανένας δεν μιλάει για αυτούς, άγνωστα τα ονόματά τους, εκτός ελαχίστων! Άλλους επιλέγει να τιμά στο καιρό της λησμονιάς το κράτος των γραικύλων και οι προδότες έγιναν ήρωες και οι Ήρωες προδότες και στην καλύτερη περίπτωση θαμμένοι στην λήθη ενός αντεθνικού κράτους, που μισεί την Ιστορία…

Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης ηττημένος καταφεύγει στην Αυστρία, όπου και φυλακίζεται σε ένα υγρό κελί με αποτέλεσμα να κλονισθεί βαρύτατα η υγεία του. Αποφυλακίζεται στις 24 Νοεμβρίου του 1827 και δεν περνούν παρά μόλις δύο μήνες και πεθαίνει στην Βιέννη στις 31 Ιανουαρίου του 1828. Λίγο πριν πεθάνει ζητά από τον αδελφό του η καρδιά του να ταριχευτεί και να σταλεί στην Ελλάδα.

Αρχικά ο Ήρωας θάφτηκε στο νεκροταφείο του Αγίου Μάρκου της Βιέννης και αργότερα στα 1903 μεταφέρονται τα οστά του στο Κάστρο Υψηλάντη-Σίνα στην Αυστρία. Μόλις στα… 1964(!) μεταφέρθηκαν στην Εκκλησία των Αγίων Ταξιαρχών στο Πεδίο του Άρεως στην Αθήνα,  εκεί όπου σήμερα έχουν εγκατασταθεί λαθρομετανάστες και οι έμποροι της πρέζας πουλάνε τον θάνατο στα Ελληνόπουλα.

Είμαστε στα 1894 όταν αρρώστησε ξαφνικά ο Γέροντας Μανιάτης Ιερέας της Εκκλησίας του Αμαλιείου Ορφανοτροφείου, το οποίο είχε ιδρύσει η Μαρία Υψηλάντη, Νικόλαος Μούρτζινος. Την θέση του παίρνει ο Αρχιμανδρίτης Κριεζής, ο οποίος βρίσκει μέσα στο Ιερό της Εκκλησίας ένα συρτάρι κλειδωμένο, το οποίο τελικά παραβιάζει και βρίσκει δύο θήκες. Η μία ολόχρυση έχει πάνω τα αρχικά “Δ.Υ.” και η άλλη από λευκό μέταλλο την επιγραφή “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ 1821”. Σπεύδουν στον ασθενή Ιερέα να πληροφορηθούν τι περιέχουν οι θήκες. Ο παπα-Μούρτζινος στεναχωρήθηκε πολύ για την αποκάλυψη του μυστικού της Μαρίας Υψηλάντη.

Το γεγονός μαθεύεται και η κυβέρνηση ζητά να μεταφερθούν οι καρδιές των δύο Ηρώων, του Αλεξάνδρου και του Δημήτριου Υψηλάντη, στο Εθνολογικό Μουσείο, όμως η οικογένεια Υψηλάντη αρνείται! 

Σήμερα οι δύο αυτές θήκες με τις μεγάλες και αδάμαστες καρδιές των δύο Πριγκίπων της Επαναστάσεως του Έθνους μας ευρίσκονται στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών στην οδό Στησιχόρου στο… Κολωνάκι(!), στην γειτονιά, όπου κατοικοεδρεύει η νομενκλατούρα του ψευτορωμαίικου! 

22 Φεβρουαρίου του 2017 και ο νους μας πηγαίνει σε εκείνην την 22α Φεβρουαρίου του 1821 όταν διάβηκε ο Ήρωας Αλέξανδρος Υψηλάντης, φορώντας την μαύρη στολή με την νεκροκεφαλή, τον ποταμό Προύθο. Όταν ξεκίνησε τον φλογερό του αγώνα για την ελευθερία των Ελλήνων. Ήρωας τιμημένος στην Μάχη της Δρέσδης στα 1813, υπασπιστής του Τσάρου, ο οποίος άφησε δόξες και μεγαλεία για να πεθάνει για την Ελλάδα! Την απόφασή του αυτή την είχε πάρει στην Αγία Πετρούπολη στις 12 Απριλίου του 1820, όταν ορκίστηκε από τον Εμμανουήλ Ξάνθο και έγινε ο αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας.

Ανέλαβε το έργο του με πάθος, πίστη και πνεύμα θυσίας και πέθανε λησμονημένος στις 31 Ιανουαρίου του 1828 στην Βιέννη και χρειάστηκε να περάσουν 136 χρόνια από τον θάνατό του για να μεταφερθούν τα οστά του στην Ελλάδα! Στην Ελλάδα ή στο ψευτορωμαίικο γιατί αυτό που προπαντός έχει σημασία είναι ότι το κράτος που κτίστηκε από το αίμα των αγωνιστών του 1821 από την Μολδοβλαχία μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο, έγινε τελικά ένα άθλιο προτεκτοράτο που συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας.

22 Φεβρουαρίου του 1821 – 22 Φεβρουαρίου του 2024 και στον καθέναν από εμάς αναλογεί ένας  Προύθος. “Όσοι ζωντανοί” ας τον διαβούν, οι υπόλοιποι ας σαπίσουν στην δουλεία και την ατίμωση. “Όσοι ζωντανοί” όρθιοι! “Άφετε τους νεκρούς θάπτειν τους εαυτών νεκρούς”.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος- Ελεύθερη Ώρα: Αμερικανός πολιτικός αναλυτής το 2012: “Η Χρυσή Αυγή θα κατεδαφίσει το Σύστημα”

 


ΜΟΛΙΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

“ΒΗΜΑ”, Τζό Τρίπι, 2012:“Το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλαιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή”

Γιατί κτύπησαν τόσο ανελέητα, τόσο σκληρά και τόσο γρήγορα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι μηχανισμοί του Συστήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στην φυλακή πριν περάσει καν ένας χρόνος ο τότε ηγέτης και ιδρυτής της, που έχει την τιμή να υπογράφει αυτό το κείμενο; Την απάντηση την έχει δώσει από το 2012 ένας έγκυρος και κορυφαίος πολιτικός αναλυτής των ΗΠΑ, ο οποίος συνεργάστηκε από τον Κέννεντυ και τον Ομπάμα μέχρι τον Ανδρέα Παπανδρέου και ασχολήθηκε και με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το απόλυτο “κακό” για την κοινωνία των γραικύλων. Ακόμη και η υπόθεση του γνωστού “Άλλου ανθρώπου”, του αντιφασίστα “φιλάνθρωπου, εξαφανίστηκε από τα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεων γιατί ακριβώς ήταν αντιφασίστας και πολέμησε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και όποιος γενικά είναι εναντίον μας βραβεύεται σε αυτήν την σάπια και διεφθαρμένη πολιτεία. Και αυτό είναι και η απόδειξη ότι είχαμε πάρει τον σωστό δρόμο, το τραχύ και ανηφορικό μονοπάτι της αρετής. Και αυτό πληρώνουμε …  

“ΤΟ ΒΗΜΑ”, Δεκέμβριος 2012: ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: “Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”

Τζό Τρίπι: Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλαιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή …  Ο χρόνος όμως είναι εχθρός γιατί τώρα στους νέους το πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το δεύτερο η Χρυσή Αυγή. Στα υπόλοιπα κόμματα τα ποσοστά των νέων πέφτουν και θα συνεχίσουν να πέφτουν … Οι παλαιοί πολιτικοί θα προσπαθήσουν να γραπωθούν ακόμη και από το τελευταίο κομμάτι εξουσίας. Τους αρέσει το πελατειακό σύστημα γιατί αυτό τους ανέδειξε …»

https://www.tovima.gr/2012/12/22/politics/tzo-tripi-stin-ellada-exete-dyo-kommata-zompi-kai-dyo-trela/ 

Συνέντευξη στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» έδωσε ο Αμερικανός Τζο Τρίπι, το «βαρύ» βιογραφικό του οποίου δίνει η εφημερίδα: «Ο Τζo Τρίπι είναι ένας από τους λεγόμενους «στρατηγούς» του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ και πιθανόν ο πλέον καινοτόμος ανάμεσά τους. Ξεκίνησε την καριέρα του στην καμπάνια του Εντουαρντ Κένεντι για την προεδρία των ΗΠΑ το 1979, σε ηλικία μόλις 22 ετών. Το 2004 ως διευθυντής της καμπάνιας του Χάουαρντ Ντιν εισήγαγε καινοτομίες και τεχνολογικά εργαλεία, τα οποία αργότερα τελειοποιήθηκαν από την καμπάνια του Μπαράκ Ομπάμα. Το 1993 είχε προσληφθεί από το ΠαΣοΚ για την εκστρατεία του Ανδρέα Παπανδρέου. Από τότε ο αμερικανός αναλυτής δεν έπαψε να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ελληνικό πολιτικό σύστημα. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Αθήνα … Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ο πολιτικός αναλυτής-επικοινωνιολόγος ανέφερε τα εξής ενδιαφέροντα:

« Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλαιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο και δεν ισχυρίζομαι ότι θα γίνει εύκολα. Οι παλαιοί πολιτικοί θα προσπαθήσουν να γραπωθούν ακόμη και από το τελευταίο κομμάτι εξουσίας. Τους αρέσει το πελατειακό σύστημα γιατί αυτό τους ανέδειξε …»

ΚΑΙ “ΓΡΑΠΩΘΗΚΑΝ” … ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013, Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Σαμαράς στην Βουλή:“Ακραίος και εγώ, που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή στην φυλακή …”

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ως γνωστόν, καταδίκασε την Ελλάδα για έλλειψη κράτους δικαίου και ανεξάρτητης Δικαιοσύνης. Τι είναι όμως ένα Ευρωκοινοβούλιο μπροστά στην ελληνική δικαιοσύνη; Ένα τίποτε! Έτσι, λοιπόν, καταδίκη αυτοί, καταδίκη και του Ευρωκοινοβουλίου από την ολομέλειά των Αρεοπαγιτών! Ευτυχώς βρέθηκαν και 13 που είχαν αντίθετη άποψη.

Ό,τι και να ψήφισαν όμως οι Αρεοπαγίτες κατά πλειοψηφίαν, υπερασπιζόμενοι την εθνική μας κυριαρχία και λησμονώντας ότι την εθνική μας κυριαρχία την έχουμε παραχωρήσει και με την άδεια των δικαστών με τα Μνημόνια, που τα βρήκαν απολύτως “Συνταγματικά”, ό,τι και εάν είπαν και ψήφισαν, τα κατήργησε με μιας μέσα στην ίδια την βουλή ο Αντώνης Σαμαράς, δηλώνοντας:“Εγώ έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή στην φυλακή”

Και όταν ένας πολιτικός δηλώνει και μάλιστα υπερηφανεύεται, ότι όντας πρωθυπουργός, έστειλε στην φυλακή 18 πολιτικούς του αντιπάλους, τους βουλευτές δηλαδή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τότε πράγματι δεν υπάρχει κράτος δικαίου. 

Επίσης για την καταδίκη της Ελλάδος στο Ευρωκοινοβούλιο για έλλειψη κράτους δικαίου και ανεξάρτητης δικαιοσύνης αναφέρουν τα ΜΜΕ. Δεν λένε λέξη όμως ότι ΜΟΝΟ στην Ελλάδα φυλακίστηκαν εκλεγμένοι βουλευτές! Στις εκτεταμένες μάλιστα αναφορές από ιστολόγια, τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες για την καταδίκη της Ελλάδος από το Ευρωκοινοβούλιο για έλλειψη κράτους δικαίου, κανένας δεν είπε λέξη για το κυνήγι μαγισσών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που συνεχίζεται, με τον ιδρυτή της να είναι ακόμη κρατούμενος και με μία διαδικασία δικαστική, που έχει αρχίσει πριν δέκα ολόκληρα χρόνια να δεν έχει τελειώσει ακόμη!

Κανέναν δεν συμφέρει να το πει αυτό γιατί είναι όλοι συνένοχοι. Όλοι μαζί δεξιοί της ρεμούλας και της μίζας κι αριστεροί κλεφτοκοτάδες μεγαλοεργολάβοι και εθνομηδενιστές και μαζί τους και κάποιοι γραφικοί καραγκιόζηδες, που παριστάνουν τους πατριώτες, όλοι μαζί αγωνίστηκαν για να θέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Φυσιολογικό είναι λοιπόν αναφερόμενοι στα κακά του κράτους δικαίου και της έλλειψης δικαιοσύνης να μην αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είναι και αυτοί συνένοχοι σε αυτό το μεγάλο πολιτικό έγκλημα.

Σχετικά λοιπόν με το κράτος δικαίου και το κατά πόσον είναι ανεξάρτητη στην Ελλάδα η δικαιοσύνη, μιλώντας για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ο Αντώνης Σαμαράς, θέλοντας να υποστηρίξει ότι δεν είναι ακροδεξιός, πράγμα το οποίο εμείς απόλυτα πιστεύουμε, είπε: 

“Ακραίος και εγώ που δεν θα το ψηφίσω, που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή και μετά κάποιοι πέντε χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα να διεξαχθεί η δίκη; Ακραίος κι εγώ …” 

Το παραμύθι, λοιπόν, περί “ποινικής υποθέσεως” και της δικολαβίστικης αλχημείας περί “εγκληματικής οργανώσεως” το κατέρριψε ο ίδιος ο Σαμαράς, λέγοντας μέσα στην βουλή ότι αυτός μας έστειλε στην φυλακή και μάλιστα σιδηροδέσμιους! 

Ας παραδεχθούνε επιτέλους ότι όλοι μαζί πολέμησαν ανήθικα και παράνομα την Χρυσή Αυγή γιατί ήταν η μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης στην χώρα, γιατί όπως δήλωνε ο έγκριτος Αμερικανός αναλυτής το 2012 στο “ΒΗΜΑ” “η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που θα κατεδάφιζε το παλαιό σύστημα της διαφθοράς και της ξενοκρατίας.”

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

”Είμαστε φυλακή για τις Ιδέες μας”

 


Ποιά δικαιοσύνη; Σαμαράς στην Βουλή, 16 Φεβρουαρίου 2024:“Ακραίος και εγώ, που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή στην φυλακή …”

Έχουν το θράσος κάποιοι να βγαίνουν δημόσια και με περισσή προπέτεια να λένε ότι δεν είμαστε φυλακή για τις Ιδέες μας και την ίδια στιγμή αυτοδιαψεύδονται κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για το σε ποιον ανήκει ο άθλος που έβαλαν την Χρυσή Αυγή στην φυλακή. Μόνοι τους κυνικά ομολογούν ότι η δίωξή μας είναι πέρα για πέρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ!”

Είμαι στην φυλακή καταδικασμένος από μία ψευτοδημοκρατία για τις Ιδέες μου γιατί αγωνίστηκα ενάντια σε μία αντεθνική και αντιδημοκρατική τυραννία. Ναι αντιδημοκρατική! Και για όποιον αμφιβάλλει ας ανοίξει την τηλεόρασή του την ώρα του δελτίου των ειδήσεων για να… απολαύσει μια χοντροκομμένη και φρικαλέα ολοκληρωτική προπαγάνδα υπέρ του συστήματος. Έχουν το θράσος κάποιοι να βγαίνουν δημόσια και με περισσή προπέτεια να λένε ότι δεν είμαστε φυλακή για τις Ιδέες μας και την ίδια στιγμή αυτοδιαψεύδονται κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για το σε ποιον ανήκει ο άθλος που έβαλαν την Χρυσή Αυγή στην φυλακή. Μόνοι τους κυνικά ομολογούν ότι η δίωξή μας είναι πέρα για πέρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Και για τον τελευταίο καλόπιστο που αμφιβάλλει αρκεί η “αντιφασιστική φιέστα” στο Εφετείο και τα χειροκροτήματα σε μία απόφαση υποτίθεται δικαστική και όχι πολιτική. Αρκούν οι δηλώσεις Μητσοτάκη, Τσίπρα, Δένδια και βεβαίως του Κουτσούμπα για να καταλάβει και ο πλέον αδαής ότι είναι η φυλάκισή μας ένα “κυνήγι μαγισσών”, ένα πογκρόμ αντάξιο των ζοφερών ημερών της εξουσίας του Στάλιν. Τους λείπει βέβαια μία Σιβηρία και ένα γκουλάγκ, πάντως σας διαβεβαιώ ότι προσπαθούν φιλότιμα…

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, που περνάει η Ελλάδα, η Ελλάδα που διαλύεται, καταρρέει, αντίσταση καμιά. Και αυτό αποδεικνύει στην πράξη ότι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ υπήρχε μόνο με την Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό έπρεπε να κτυπηθεί με κάθε τρόπο το Κίνημά μας, γι’ αυτό και έπρεπε να πάμε φυλακή.

Θυμίζω ότι τον Μάρτιο του 2019 μας έδιναν στις δημοσκοπήσεις σχεδόν 10% και τον Οκτώβριο του 2020 μας έβαλαν φυλακή. Ένα ολόκληρο Σύστημα έδωσε εναντίον μας και εναντίον μου προσωπικά κάθε είδους βρώμικο και ύπουλο κτύπημα. Δεν ήθελαν να υπάρχει μια δυνατή Χρυσή Αυγή. Γιατί; Γιατί γνώριζαν πολύ καλά ότι μόνο η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να αντισταθεί. Τι απέγιναν αλήθεια όλοι αυτοί οι δήθεν “πατριώτες” και “επαναστάτες”, που κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή; Τι κάνουν σήμερα; Τίποτε! Τίποτε εκτός από το να συνεχίζουν να κατηγορούν το Κίνημά μας και βεβαίως εμένα, χρησιμοποιώντας κάθε είδους συκοφαντία και ψεύδος.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η … “δικαίωση” των “εθνικοφρόνων” της ΝΔ: Μετά τις “Πρέσπες” του Αιγαίου ο γάμος ομοφυλοφίλων!

 

“Θα σας αντέξω χθεσινοί και εφήμεροι πιστοί,

γιατί ένα τίποτα είστε, όχλος αιώνιος χωρίς ψυχή,

οι πληρωμένοι πραιτοριανοί, οι δόλιοι οι συγκλητικοί,

που το μαχαίρι τους στην πλάτη του ευεργέτη τους 

με προθυμία καρφώνουν χωρίς καμία ενοχή.” 

                                                                     ΝΓΜ

Όλοι οι μεγάλοι “εθναμύντορες” της ΝΔ, οι οποίοι με λύσσα γυρνούσαν από σπίτι σε σπίτι και έλεγαν στους πατριώτες να μη ψηφίσουν τους “νεοναζί” της Χρυσής Αυγής, πρέπει να αισθάνονται “δικαιωμένοι”. Μετά τις “Πρέσπες” του Αιγαίου και την ήδη χαραχθείσα πορεία προς το σφαγείο των εθνικών μας θεμάτων του Δικαστηρίου της Χάγης είχαμε και την υπερψήφιση του γάμου και του δικαιώματος υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων. Μπορούν να είναι υπερήφανοι για την ψήφο τους και τα έργα τους οι “εθνικόφρονες”…

Όσο για την λεγόμενη “εθνική” αντιπολίτευση είναι για γέλια και για κλάματα. Τα έφτιαξαν όλα καλά και πράγματι χωρίς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κουνιέται φύλλο … Επέστρεψαν σε αυτό που αυτοί θεωρούν “ομαλότητα” και “νίκησε” με την καταδίκη μας αυτό που εννοούν “δημοκρατία”.

Όλοι μαζί το πέτυχαν αυτό και αριστεροί και δεξιοί. Και γράφω το δεξιοί χωρίς εισαγωγικά γιατί έχει τόσο πολύ φθαρεί αυτή η έννοια στην Ελλάδα, που δεν έχει καμία σχέση με το Έθνος. Εθνικιστές, λοιπόν, ΝΑΙ, δεξιοί όχι! 

Το μεγάλο “reset” και το facebook

Όλα άρχισαν με την καραντίνα και τον κορωνοϊό, ο οποίος ασφαλώς δεν ήταν ούτε πανούκλα, ούτε χολέρα και ήταν η αφορμή για το μεγάλο “reset” στην παγκόσμια οικονομία. Η απόδειξη για αυτό το γεγονός ότι οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο αύξησαν την περιουσία τους 465,6 δισ. δολάρια μέσα στο 2023.  Ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής του Facebook είδε τον πλούτο του να αυξάνεται κατά 173% ή κατά 78 δισ.  Οι πλούσιοι, λοιπόν, έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι και αυτό ξεκίνησε από ένα εργαστήριο της άκρως καπιταλιστικής Κίνας. Ο Mark Zuckerberg, ένας από αυτούς που έγινε πλουσιότερος μέσα στην παγκόσμια κρίση κατηγορήθηκε σκληρά σε πρόσφατη συνεδρίαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Γονείς με τις φωτογραφίες των παιδιών τους, που έχουν αυτοκτονήσει ή έχουν χαθεί τον εξύβρισαν και τον αποκάλεσαν δολοφόνο. Μεταξύ άλλων οι κατηγορίες εναντίον του αφορούσαν δίκτυα εμπορίας ναρκωτικών, καθώς και κυκλώματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Σε ένα σημείο μάλιστα της συνεδρίασης ο Γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Λίντσει Γκρέιαμ του είπε με έντονο ύφος: “Εσείς και οι εταιρείες σας  έχετε στα χέρια σας αίμα, έχετε ένα προϊόν που σκοτώνει ανθρώπους”.

Καταδίκη Ελλάδος για έλλειψη κράτους δικαίου! Ούτε λέξη όμως ότι φυλακίστηκαν εκλεγμένοι βουλευτές!

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα και η καταδίκη της Ελλάδος από το Ευρωκοινοβούλιο. Απ’ όλες τις χώρες της Ευρώπης σε μόνο μία φυλακίστηκαν χωρίς στοιχεία εκλεγμένοι βουλευτές, στην Ελλάδα! Σε όλες, όμως, τις εκτεταμένες αναφορές στα πάσης φύσεως ΜΜΕ για την καταδίκη της Ελλάδος από το Ευρωκοινοβούλιο για έλλειψη Κράτους Δικαίου και Ανεξάρτητη Δικαιοσύνης, κανένας δεν είπε λέξη για το κυνήγι μαγισσών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που συνεχίζεται με μία διαδικασία, που έχει αρχίσει πριν έντεκα ολόκληρα χρόνια και η οποία ακόμη δεν έχει τελειώσει! Κανέναν δεν συμφέρει να το πει αυτό γιατί είναι όλοι συνένοχοι. 

Όλοι μαζί, δεξιοί του διεφθαρμένου κομματικού κράτους και αριστεροί εθνομηδενιστές με δεξιές τσέπες και μαζί τους και κάποιοι καραγκιόζηδες, που παριστάνουν τους ”ακροδεξιούς”, όλοι μαζί αγωνίστηκαν για να θέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Φυσικό είναι λοιπόν να μην αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε αυτό το μεγάλο πολιτικό έγκλημα.

Κυβέρνηση: “Διώξεις με μοντέλο «Χρυσής Αυγής» για τους στρατούς χούλιγκαν” … Ένα ακόμη παραμύθι της ΝΔ 

Αρχές Δεκεμβρίου συνέβη η εγκληματική επίθεση στου Ρέντη από χούλιγκαν, η οποία κόστισε την ζωή σε ένα Ελληνόπουλο 31 ετών ο οποίος υπηρετούσε στην Αστυνομία. Μεγάλη η αγανάκτηση του λαού για ένα ακόμη έγκλημα στο όνομα δήθεν του αθλητισμού. Αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση και τον θάνατο μέσα σε λίγες ημέρες του νεαρού αστυνομικού, η κυβέρνηση προέβη σε δηλώσεις αξιωματούχων της γεμάτες παχιά λόγια, τα οποία ούτε πίστευαν, ούτε είχαν σκοπό να κάνουν τίποτε. Θυμίζουμε τι είχαν πει οι αξιωματούχοι και πως τα παρουσίασαν τα ΜΜΕ:

“Οπαδική βία: Τελεσίγραφο της κυβέρνησης στις ΠΑΕ για τις ευθύνες τους – Με μοντέλο «Χρυσής Αυγής» οι διώξεις για τους στρατούς χούλιγκαν – Αναβάθμιση των ποινικών ερευνών με μοντέλο «Χρυσής Αυγής» …”

Το “μοντέλο Χρυσής Αυγής”, που χρησιμοποίησαν ως έκφραση το χρησιμοποίησαν προφανώς ως παράδειγμα σκληρής και τυφλής καταστολής. Όλα αυτά γινόντουσαν αρχές Δεκεμβρίου του 2023 και έχουν περάσει περισσότεροι από δύο μήνες και κανένα “μοντέλο διώξεων τύπου Χρυσής Αυγής” δεν έλαβε χώρα! Το μοναδικό που έχει γίνει είναι η σύλληψη ενός 18χρονου και “έρευνες”… 

Θυμίζουμε ότι στην υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχαμε την σύλληψη και έρευνα στα σπίτια τους έξι βουλευτών μέσα σε ένα 24ωρο και την καταδίκη εν τέλει περισσότερων των 50 ατόμων και όλων των βουλευτών, 18 τον αριθμό, ενός κοινοβουλευτικού κόμματος! Καμία σχέση λοιπόν με τις διώξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γιατί δεν θέλουν και γιατί δεν μπορούν να σταθούν ενάντια στους προστάτες των συμμοριών και επιπλέον γιατί δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν οι παράνομες και αντισυνταγματικές διαδικασίες που εφαρμόστηκαν με συνένοχο όλο το πολιτικό και δικαστικό σύστημα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Το Εθνικιστικό Κίνημα και μία μεγάλη απάτη

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα έρχονται εκλογές και όπως κάθε φορά παραμονή εκλογών θα έχουμε τις γνωστές ιστορίες περί “ενότητος” του “πατριωτικού” χώρου. Ενός χώρου που πολιτικά θυμίζει Φρανκενστάιν, αφού συνυπάρχουν  σε αυτόν από αντισιωνιστές μέχρι υπερασπιστές του Ισραήλ και από αρνητές της φυλής μέχρι αληθινοί Εθνικιστές, που πιστεύουν στο “όμαιμον” του Ηροδότου. Τους ζήσαμε όλους αυτούς εμείς οι Χρυσαυγίτες να μιλάνε κάθε φορά για “ενότητα” στις παραμονές κάθε εκλογικής αναμετρήσεως και μετά να μας πολεμούν και να καταλήγουν τελικά στην ΝΔ. Στην ΝΔ, η οποία ακολουθεί την τακτική του “διαίρει και βασίλευε”. Για τον σκοπό αυτό το Σύστημα έχει στην διάθεσή του άφθονους μωροφιλόδοξους και πολλούς πρόθυμους ρουφιάνους, που βγάζουν μεροκάματο, παριστάνοντας τους “ακροδεξιούς”. Όλοι αυτοί πολέμησαν και πολεμούν με πάθος την Χρυσή Αυγή άλλοι γιατί πληρώνονται γι’ αυτό και άλλοι γιατί πιστεύουν ότι τους παίρνει την δόξα.

Γνωρίζετε αλήθεια γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέτυχε για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της χώρας, όντας καθαρά Εθνικιστικό Κίνημα να μπει στην βουλή; Γιατί αποφάσισα να απομονωθούμε από τον περίφημο “πατριωτικό” χώρο. Έτσι μακριά από την γεμάτη παράσιτα ναρκοθετημένη από το Σύστημα με πολλούς τρόπους λεγόμενη “ακροδεξιά” προχωρήσαμε μπροστά. Και μόνον έτσι μπορεί να υπάρξει μέλλον και επιτυχία για ένα Εθνικιστικό Κίνημα. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Αθήνα 2000: Προς την Παρακμή πορεύεται ο Ελληνισμός

 


Πρίν 24 χρόνια: “Μεταξύ ΔΝΤ και Τουρκικής Στρατιάς του Αιγαίου η Πατρίδα μας”

Το έτος 2000 έγραψε ο Γ.Γ. του Κινήματός μας ένα βιβλίο με τον τίτλο “ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ”, το οποίο κυκλοφόρησε συμπληρωμένο με τον τίτλο “ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ”, σε ένα σημείο μάλιστα του βιβλίου ανέφερε ότι όπως βαδίζει η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα βρεθεί είτε κάτω από το διεθνές νομισματικό ταμείο, είτε θα δεχθεί εισβολή από την τουρκική στρατιά του Αιγαίου. Τελικά βρεθήκαμε με τα μνημόνια που κατέστρεψαν την εθνική μας οικονομία κάτω από το ΔΝΤ και επειδή τα γραπτά μένουν (scripta manent), σας παραθέτουμε από τον επίλογο αυτού του βιβλίου το παρακάτω:

«Ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα η κατεύθυνση προς την οποία βαδίζει ο κόσμος. Η παγκόσμιος οικονομία προς την οποία στοχεύουν σήμερα αυτοί που εξουσιάζουν την ανθρωπότητα, με την αμέριστη συμπαράσταση των φερεφώνων τους δήθεν ανεξαρτήτων ΜΜΕ, είναι το ζητούμενον της εποχής, ζητούμενον που θα αποτελέσει την καταστροφή κάθε εθνικής και φυλετικής ταυτότητος και επί πλέον την οριστική και δραματική υποβάθμιση της πολιτικής στην δημόσια ζωή. Σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 στις ΗΠΑ και το οποίο έγραψαν δύο αμερικανοί μελλοντολόγοι χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Στη διεθνοποιημένη οικονομία, οι οικονομικοί στόχοι σχεδόν πάντοτε θα κυριαρχούν των πολιτικών. Ανά τους αιώνες οι ηγέτες εθεωρούντο σημαντικοί, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των κρατών ήσαν κυρίως πολιτικές. Με την αναβάθμιση των οικονομικών σχέσεων οι Πρόεδροι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών συχνά εμφανίζονται ως σημαντικότεροι. Στόχος η αναδιάρθρωση των πολιτικών δομών, ώστε να διευκολυνθεί η διεθνοποίηση των οικονομιών». Μέσα σε αυτόν τον καινούργιο κόσμο που έρχεται η Ελλάς με την άρχουσα τάξη που δυστυχώς διαθέτει δεν ήταν δυνατόν παρά να αποτελεί μία μικρογραφία της όλης εξελίξεως. Μεγιστάνες του πλούτου κρατούν στα χέρια τους τις πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, ενώ κάποιοι πολιτικοί, δήθεν ανεξάρτητοι, με υποκρισία καταγγέλλουν τα περίφημα διαπλεκόμενα των οποίων γνήσια τέκνα είναι. Επιπλέον, τα προβλήματα της Ελλάδος είναι κάτι περισσότερο από δραματικά. Τουρκική απειλή, οικονομία δευτερογενής σε μαρασμό, για πρωτογενή ούτε λόγος, λαθρομετανάστες, εγκληματικότης, διάλυση της παιδείας, χρηματισμός στην υγεία και άλλα πολλά …»

Ουδεμία έκπληξη, λοιπόν για τον κατήφορο στον οποίο οδήγησαν αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα. Με τρόπο μεθοδικό και με σύστημα κατέστρεψαν την εθνική οικονομία, διέλυσαν την παιδεία, την υγεία, τον εθνικό πολιτισμό των Ελλήνων και έτσι σήμερα φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

“Ένας “Μαύρος Κύκνος” ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή”

 



“Ένας “Μαύρος Κύκνος” ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή, ένα δείγμα του Ιρασιοναλισμού που ανατρέπει κάθε “λογική” στον ιστορικό χρόνο. Το πλέον τραγικό, όμως, γι’ αυτούς που πούλησαν την Σημαία τους είναι ότι νομίζουν, ίσως και το πιστεύουν βαθειά ότι δεν πρόδωσαν τίποτε. Ίσως να είναι και έτσι εάν ποτέ δεν πίστεψαν σε τίποτε.” 

22 Οκτωβρίου 2020, οι χειροπέδες και το σύνθημα “η δημοκρατία νίκησε” να κυριαρχεί σε όλα τα ΜΜΕ του καθεστώτος. Η συνέχεια είναι το “η δημοκρατία εκδικείται” γιατί αυτό στην πραγματικότητα γίνεται… Εμπάθεια και μίσος ενάντια στους ΜΟΝΟΥΣ πολιτικούς αντιπάλους του Συστήματος. 

Επέλεξα να μη σιωπήσω και μάχομαι με την γραφίδα μου. Το Κίνημά μας δέχτηκε ένα σκληρό κτύπημα. Η Χρυσή Αυγή ως το κατ’ εξοχήν περισσότερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ στον χαρακτήρα και στην ψυχή του Κίνημα μοιραίο ήταν να αναδείξει και τα στοιχεία εκείνα τα αρνητικά, που έχουν σημαδέψει την Ιστορία μας, δηλαδή την φιλαρχία, την αρρωστημένη φιλοδοξία, την αχαριστία, τον φθόνο και κατά τάξιν ο πρώτος στόχος ήμουν εγώ. Τα κατάφερε τελικά το Σύστημα με την βοήθεια και προδοτών και μίας 5ης φάλαγγας να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, ένα παράδοξο κυριολεκτικά, που κανένας αναλυτής, κοινωνιολόγος ή δημοσκόπος θα μπορούσε να προβλέψει. Ένας “Μαύρος Κύκνος” ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή, ένα δείγμα του Ιρασιοναλισμού που ανατρέπει κάθε “λογική” στον ιστορικό χρόνο.

Το πλέον τραγικό, όμως, γι’ αυτούς που πούλησαν την Σημαία τους είναι ότι νομίζουν, ίσως και το πιστεύουν βαθειά ότι δεν πρόδωσαν τίποτε. Ίσως να είναι και έτσι εάν ποτέ δεν πίστεψαν σε τίποτε.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

“Πατριωτικός” χώρος: Και η κωμωδία συνεχίζεται…

 



“Τους ζήσαμε όλους αυτούς εμείς οι χρυσαυγίτες, που μιλάνε κάθε φορά για “ενότητα” όταν τις παραμονές κάθε εκλογικής αναμετρήσεως μας πολεμούσαν σκληρά και τελικά κατέληγαν στην Νέα Δημοκρατία.”

Εκλογές έρχονται και συγκεκριμένα ευρωεκλογές και όπως κάθε φορά παραμονή εκλογών θα έχουμε τις γνωστές ιστορίες περί ενότητος του “πατριωτικού” χώρου. Ενός χώρου που δεν υπάρχει και δεν είναι δυνατόν μέσα στον ίδιο χώρο να υπάρχουν αντισιωνιστές και υπερασπιστές του Ισραήλ, αρνητές της φυλής και αληθινοί εθνικιστές που πιστεύουν στο όμαιμον του Ηροδότου. Τους ζήσαμε όλους αυτούς εμείς οι χρυσαυγίτες, που μιλάνε κάθε φορά για “ενότητα” όταν τις παραμονές κάθε εκλογικής αναμετρήσεως μας πολεμούσαν σκληρά και τελικά κατέληγαν στην Νέα Δημοκρατία. Στην Νέα Δημοκρατία η οποία ακολουθεί την θαυμάσια τακτική δοκιμασμένη από τους Άγγλους που έκτισαν πάνω στο δόγμα του “διαίρει και βασίλευε” μία ολόκληρη κοσμοκρατορία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Σύστημα έχει στην διάθεσή του άφθονους μωροφιλόδοξους και πολλούς πρόθυμους ρουφιάνους που βγάζουν μεροκάματο παριστάνοντας τους ακροδεξιούς. 

Γνωρίζετε αλήθεια γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέτυχε για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όντας καθαρά εθνικιστικό κόμμα να μπει στην βουλή και μάλιστα άνετα με 7%; Όλα άρχισαν γύρω στο 2000 όταν αποφασίσαμε να απομονωθούμε από τον περίφημο “πατριωτικό” χώρο και για τον λόγο αυτό μάλιστα ενοικιάσαμε γραφεία μακριά από τα γραφεία των διαφόρων δήθεν εθνικών οργανώσεων και κομμάτων και δεν θέλαμε να έρχονται στα γραφεία μας άνθρωποι που σύχναζαν στους χώρους αυτούς.

Έτσι απομονωθήκαμε από την γεμάτη παράσιτα ναρκοθετημένη από το Σύστημα με πολλούς τρόπους λεγόμενη “ακροδεξιά” και προχωρήσαμε μπροστά. Και μόνον έτσι μπορεί να υπάρχει μέλλον και επιτυχία για ένα εθνικιστικό κίνημα. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Ο Λένιν, ο Τρότσκι, το ΚΚΕ και η προδοσία του 1922 – Από το βιβλίο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου “1922 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ”



“Για την Μικρασιατική καταστροφή με υπερηφάνεια δηλώνουν οι κομμουνιστές ότι είχαν συμμετοχή. Και όμως δεν ακούστηκε λέξη για την μεγάλη προδοσία στην Ελλάδα του 2022, που έχει καταντήσει το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης.”

23 Απριλίου του 1920 στην Άγκυρα συνεδρίασε η μεγάλη εθνοσυνέλευση της Τουρκίας και σχηματίστηκε η πρώτη κυβέρνηση του Κεμάλ. Μία από τις πρώτες του ενέργειες ήταν να στείλει επιστολή στον Λένιν ζητώντας διπλωματικές σχέσεις και στρατιωτική και οικονομική βοήθεια. Ο Υπουργός Εξωτερικών των μπολσεβίκων Τσιτσέριν απαντούσε ως εξής:

“Η Σοβιετική κυβέρνηση δίνει χέρι φιλίας σε όλους τους λαούς του κόσμου πιστή στην αρχή του δικαιώματος της αυτοδιαθέσεως”.

Δήλωση έκανε και ο Λένιν, στην οποία τόνιζε:

“Ο Μουσταφά Κεμάλ φαίνεται ότι είναι υπέροχος οργανωτής και έξυπνος και με την επανάστασή του τα έβαλε με τους ιμπεριαλιστές επιδρομείς. Ο λαός πιστεύει σε αυτόν. Είναι ανάγκη να βοηθηθεί και αυτό είναι σημαντική βοήθεια προς τους Τούρκους εργάτες και αγρότες.”

Όταν λίγους μήνες μετά υπεγράφη η Συνθήκη των Σεβρών το ΣΕΚΕ – ΚΚΕ με προκήρυξή του κατήγγειλε την συνθήκη τονίζοντας:

“Σύντροφοι προλετάριοι η κυβερνώσα αστική τάξις επωφελείται της υπογραφής της ειρήνης με την Τουρκία δια να παρασύρει τας εργαζόμενας λαϊκάς μάζας εις σωβινιστικάς και πατριωτικάς εορτάς με το πρόσχημα της απελευθερώσεως των υποδούλων αδελφών”.

Τον Οκτώβριο του 1920 η προεκλογική συγκέντρωση του κομμουνιστικού κόμματος στην Αθήνα μετετράπη σε διαδήλωση με το σύνθημα “Κάτω ο πόλεμος”. Ταυτόχρονα κυκλοφορεί στο μέτωπο προκήρυξη προς τους οπλίτες και συλλαμβάνεται ο κομμουνιστής Παντελής Πουλιόπουλος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Σε όλη την διάρκεια της μικρασιατικής εκστρατείας, οι κομμουνιστές ήταν η πέμπτη φάλαγγα και καλούσαν τους στρατιώτες σε λιποταξία ενώ ο Λένιν την ίδια ώρα που οι Ρώσσοι πέθαιναν από την πείνα έδινε 10 εκατομμύρια χρυσά ρούβλια και ανυπολόγιστης αξίας οπλισμό στον σφαγέα του Μικρασιατικού Ελληνισμού Κεμάλ Αττατούρκ.

Οι κομμουνιστές της Ελλάδος σε επίσημα κείμενά τους υπερηφανεύονται ότι επεδίωξαν την «αστικοτσιφλικάδικη ήττα της Ελλάδος στην Μικρά Ασία». Ο λόγος για τον οποίον οι μπολσεβίκοι τάχθηκαν κατ’ ουσίαν στο πλευρό του Κεμάλ, ήταν η απόφαση του Λένιν να στηρίξει με κάθε τρόπο τους νεότουρκους…

…Ας δούμε με την γλώσσα των αριθμών το πολεμικό υλικό που έδωσε η Σοβιετική Ένωση στον Κεμάλ το κρίσιμο έτος 1921 μέχρι τον Μάρτιο, πριν δηλαδή από την ελληνική επίθε- ση για κατάληψη της Αγκύρας. Τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 1921 παρελήφθησαν από τα στρατεύματα του Κεμάλ χίλιες βόμβες, 4.000 χειροβομβίδες και 4.000 εγκαιροφλεγείς σφαίρες. Τον Μάρτιο του 1921 οι σοβιετικοί έδωσαν στον Κεμάλ 33.000 τυφέκια, 58 εκατομμύρια φυσίγγια, 300 πολυβόλα, 54 κανόνια, 130.000 οβίδες και άλλες μεγάλες ποσότητες πολεμικού υλικού. Στις 23 Μαρτίου απέστειλε επίσης δωρεάν για τις ανάγκες του Κεμαλικού στρατού 30 δεξαμενές με πετρέλαιο, δυο δεξαμενές βενζίνης και 8 δεξαμενές κηροζίνης. Όλοι γνωρίζουμε ότι στη μεγάλη ελληνική επίθεση του 1921 ο ελληνικός στρατός είχε μεγάλες ελλείψεις πολεμικού υλικού, ενώ ο στρατός του Κεμάλ αφθονία. Κι όμως κάποιοι σήμερα, κάποιοι μαρξιστογενείς έχουν το θράσος να μιλούν για την γενοκτονία των Ποντίων, μία γενοκτονία που υπήρξε κυρίως έργο και αποτέλεσμα της ενισχύσεως του Κεμάλ από τους κομμουνιστές.

Οι μπολσεβίκοι δεν μετανόησαν ποτέ για την γραμμή τους, γραμμή προδοτική και αντεθνική. Χρόνια μετά (το 1935) την καταστροφή έγραφε ο Ζαχαριάδης στον Ριζοσπάστη:

«Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα ήταν σήμερα πεθαμένη και εμείς Μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα τη στηρίζαμε στην υποδούλωση του τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούομε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ. Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε εκεί όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε».

Για την Μικρασιατική καταστροφή με υπερηφάνεια δηλώνουν οι κομμουνιστές ότι είχαν συμμετοχή. Και όμως δεν ακούστηκε λέξη για την μεγάλη προδοσία στην Ελλάδα του 2022, που έχει καταντήσει το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”: Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ” ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!



Bill Lind: “Η Πολιτική Ορθότητα είναι η ιδεολογική ασθένεια του αιώνα μας, είναι πολιτιστικός μαρξισμός”

Κυρίαρχο ιδεολόγημα της εποχής της παγκοσμιοποίησης μέσα στα πλαίσια της περίφημης woke culture είναι η περίφημη “πολιτική ορθότητα”, η αμφισβήτηση όλης στην ουσία της Ιστορίας του ανθρωπίνου Γένους. Ο Βίσμαρκ είχε πει ότι για να φτιαχτεί ένα Έθνος χρειάζεται μία Ιστορία και ένα κοιμητήριο. Καταργώντας την Ιστορία λοιπόν, μένουν τα κοιμητήρια, τα οποία δεν μπορούν να εξαφανίσουν, βουβά και ανώνυμα.

Μέσα στα πλαίσια της “πολιτικής ορθότητας”, την οποία ευαγγελίζονται όχι μόνον τα ορφανά του Μαρξ, αλλά και οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές, ο Κολοκοτρώνης υπήρξε ένας εγκληματίας και όλη η Ελληνική Ιστορία έργο μίας ολιγαρχίας ρατσιστών και εθνικιστών!

Τι να πει κανείς άραγε για τον παρακάτω στίχο του Εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά από τον Δωδεκάλογο του Γύφτου ο οποίος λέει: 

“Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν,

με βιολιά και με ζουρνάδες…

γύφτοι, εβραίοι, αράπηδες, πασάδες

και τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου

και θα γίνουν, των ραγιάδων οι ραγιάδες …”

Γιατί αλήθεια να χαρούν “γύφτοι, εβραίοι, αράπηδες, πασάδες” για την καταστροφή του έθνους μας, την οποία προφητεύει στο μεγάλο αυτό ποίημα του ο Κωστής Παλαμάς;  Μήπως γιατί είναι εχθροί μας; Και πως κρίνεται μια τέτοια άποψη στην εποχή μας την αντιρατσιστική της “πολιτικής ορθότητας”; 

Γιατί όχι λοιπόν ρατσιστής ο Κωστής Παλαμάς και σε μία άλλου είδους πυρρά το έργο του, δηλαδή στα αζήτητα, στο μηδέν. 

“Πολιτική Ορθότητα”: Ένα επικίνδυνο και ανιστόρητο αντεθνικό ιδεολόγημα

Περί “πολιτικής ορθότητος” ο λόγος και απόλυτα σχετικό το παρακάτωαπόσπασμα άρθρου ημερήσιας εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας:

“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Τις κλασικές σπουδές τις στοιχειώνει ο ρατσισμός, ο σεξισμός, η δουλοκτησία, η πατριαρχία, η φυλετική ανισότητα. Η σοφία τους βρίθει από απολιθώματα που δεν έχουν θέση στον κόσμο μας. Στην ανδροκρατούμενη Ελλάδα η γυναίκα ήταν στο περιθώριο και ο Αριστοτέλης δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι υπάρχουν δούλοι εκ φύσεως”.

Αυτά πιστεύει η “πολιτική ορθότητα” και έτσι οδηγείται το Έθνος σε μία ολοκληρωτική απαξίωση του εθνικού μας πολιτισμού και της Ιστορίας μας. Πρόσφατα έγινε ειδική ημερίδα στο Λονδίνο, όπου καταγγέλθηκε ως ρατσιστικό το έργο του Σαίξπηρ “Βασιλιάς Ληρ” και δεν είναι μόνον ο Σαίξπηρ, είναι και ο Όμηρος, φυσικά και ο Πλάτων, ο Γκαίτε. Όλοι αυτοί πρέπει να αποβληθούν σύμφωνα με την τυραννία της Παγκοσμιοποίησης από την Παιδεία σαν ρατσιστές και όσο για την κλασική μουσική πρέπει να καταργηθεί γιατί την έκαναν λευκοί και βέβαια λίκνο του ρατσισμού ήταν η Αρχαία Ελλάδα. Όλα αυτά λένε. 

Ρατσιστής ήταν χωρίς αμφιβολία μεταξύ άλλων και ο Αριστοτέλης, ο οποίος έχει γράψει: “Διό και οι ποιηταί αποφαίνονται βαρβάρων ΄Ελληνας άρχειν εικός” και “Απεκρίθη εκ παλαιοτέρου του βαρβάρου έθνεος το ελληνικόν εόν και δεξιώτερον και ευηθείης ηλιθίου απηλλαγμένον μάλλον.Ξεχώρισε από παλιά το ελληνικό έθνος από τους βαρβάρους όντας πιο ικανό και περισσότερο απαλλαγμένο από την ηλιθιότητα.”

Στην πυρά, λοιπόν, και ο Αριστοτέλης!

Ομιλία Bill Lind – Πολιτική Ορθότητα: Η ιδεολογική ασθένεια του αιώνα μας, πολιτιστικός μαρξισμός

Στις ΗΠΑ ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα κίνημα αντιστάσεως ενάντια στην “πολιτική ορθότητα”, η οποία είναι εχθρός των Εθνών και του πολιτισμού. Ο διανοούμενος Bill Lind σε ομιλία του επ’ αυτού είπε:  

“Ο μαρξισμός που μεταφράστηκε από οικονομικούς σε πολιτισμικούς όρους. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε στα 60’s με τους χίπις και το ειρηνιστικό κίνημα, στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν συγκρίνουμε τα βασικά δόγματα της πολιτικής ορθότητας με αυτά του κλασικού μαρξισμού, οι παραλληλισμοί είναι προφανείς.”

Όσο για τον … γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων και ο “γάμος” λοιπόν αυτός, τον οποίον θα νομοθετήσει η για τα πανηγύρια “δεξιά” ΝΔ, και αυτός είναι μέσα στα πλαίσια της “πολιτικής ορθότητος”, αφού σύμφωνα με τον Έριχ Φρομ (πρωτοπόρος της “πολιτικής ορθότητος” και της νέας αριστεράς) η σεξουαλική ταυτότητα είναι κοινωνική υπόθεση και όχι βιολογική… Διαβάστε τι είχε γράψει: 

“Κατά τον Έριχ Φρομ, ο ανδρισμός και η θηλυκότητα δεν ήταν αντανακλάσεις των «βασικών» σεξουαλικών διαφορών … Προέρχονται, αντιθέτως από τις διαφορές στις ζωικές λειτουργίες , οι οποίες ήταν εν μέρει κοινωνικά καθορισμένες” “Oι σεξουαλικές διαφορές είναι ένα κατασκεύασμα.”

Δεν πρόκειται προφανώς για φαινόμενο εθνικό, αλλά παγκόσμιο, η περίφημη “Πολιτική Ορθότητα”, φαινόμενο το οποίο φυσικό ήταν να έλθει και στην Ελλάδα. Προβλέπεται άλλωστε από το … “ψεύτικο” βιβλίο, που κυκλοφόρησε γύρω στο 1900 και έλεγε ότι πρέπει να καταργηθεί η ιστορική μνήμη. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Πατρίδα μας. Το Κίνημα ονομάζεται “Woke Culture”. Μέσα στα πλαίσια αυτά είχαμε πριν κάποια χρόνια την γελοία θεωρεία της μαύρης Αθηνάς και πρόσφατα ένα σήριαλ από γνωστή πλατφόρμα, που εμφάνιζε μαύρη την Ελληνίδα Βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα! Για να μη μιλήσουμε για τους αρχαίους Ελληνικούς μύθους στους οποίους θεοί και ήρωες είναι οι περισσότεροι μαύροι και κίτρινοι.

Είναι να γελάει και να κλαίει κανείς εάν αναλογισθεί τι θα πρέπει να καταργηθεί από την Ελληνική παιδεία και Ιστορία στο όνομα της “πολιτικής ορθότητας”, που θέλει η παγκοσμιοποίηση να επιβάλει! Και πάλι και εδώ δεν είναι νέο το φαινόμενο. Πριν όχι πολλά χρόνια στην εφημερίδα “Μακεδονία” ο Τριαρίδης είχε γράψει σειρά άρθρων ότι ο Ύμνος εις την Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού ήταν …ρατσιστικός! 

Θανάσης Τριαρίδης, Η «Ελευθερία» που σφάζει αμάχους

Έγραφε χαρακτηριστικά: “Ένα από τα χαρακτηριστικά του εθνοφασισμού είναι η λατρεία του απόλυτου παραλόγου: όλοι ξέρουμε πως η σφαγή των 32.000 αμάχων Τούρκων και Εβραίων έγινε με συνειδητή απόφαση του Κολοκοτρώνη … Ο χαρακτηρισμούς των σφαγμένων αμάχων της Τριπολιτσάς ως «μιαρών σκύλων» γίνεται και σε ένα πολύστροφο ποίημα πρωτοφανούς εθνικιστικού μίσους που γράφτηκε το 1823, και δοξάζει τους σφαγιαστές. Το ποίημα αυτό ονομάζεται, αλίμονο, Ύμνος εις την Ελευθερίαν …”

Με αυτήν την λογική θα πρέπει να διαγραφεί εντελώς όλη η Αρχαία Ελληνική γραμματεία ως ρατσιστική, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της νεοελληνικής λογοτεχνίας! Όσο για το “πας μη Έλλην βάρβαρος” όποιος θα το λέει θα πηγαίνει φυλακή.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ: Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ” ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 


Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

H “ΛΑΣΠΗ” ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ” ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ



“Tο Κίνημά μας καταδικάζει κατηγορηματικά και απόλυτα τα εγκλήματα πολέμου εις βάρος του λαού μας από τον γερμανικό στρατό κατοχής και αυτό το έγραψα πολύ πριν ανακαλύψουν οι πολιτικοί σκευωροί τις κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου την περίφημη “ναζιστική εγκληματική οργάνωση”.”

Κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν οργάνωση ναζιστική και κάνουν συχνές αναφορές στην περίοδο της κατοχής, λησμονώντας βέβαια να αναφέρουν ότι όταν το εθνικό κράτος της “4ης Αυγούστου” πολεμούσε τους Γερμανούς, η Σοβιετική Ένωση, η πατρίδα των ξενόδουλων μπολσεβίκων, είχε συνάψει σύμφωνο μη επιθέσεως με το Βερολίνο και σιωπούσε. 

Εμείς δεν πιστεύουμε σε κανέναν διεθνισμό οποιουδήποτε τύπου και όποιος απειλεί την Πατρίδα μας τον πολεμούμε είτε ναζιστής είναι, είτε δημοκράτης, είτε κομμουνιστής και μια και μιλάμε για την κατοχή στα 2008, δέκα χρόνια πριν, είχα γράψει ένα βιβλίο, ένα κεφάλαιο του οποίου αναφερόταν στην Γερμανία σαν δύναμη κατοχής της Πατρίδος μας

.

Από το βιβλίο αυτό και τα παρακάτω: “Στην κατοχική Ελλάδα υπήρχαν αδίστακτοι καιροσκόποι … Είναι γνωστό ότι πολλοί πλούτισαν στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής και τα ονόματα των επιγόνων τους συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να στολίζουν τις κοσμικές στήλες των εφημερίδων.” Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: “Από τις στάχτες του Βερολίνου στην… “Παγκοσμιοποίηση” – Αθήνα 2008, σελίδα 133 Από το ίδιο βιβλίο στην σελίδα 136: “Η κατάσταση άλλαξε δραματικά για την χώρα μας από τα μέσα του 1943. Από τότε άρχισαν και οι μαζικές εκτελέσεις αμάχων και αθώων από τους Γερμανούς σε Καλάβρυτα, Δίστομο και άλλα χωριά της Ελλάδος.”

Όλα “καλά” και “ωραία” στην χώρα…

Από τα αποσπάσματα που παρέθεσα παραπάνω είναι σαφές ότι το Κίνημά μας καταδικάζει κατηγορηματικά και απόλυτα τα εγκλήματα πολέμου εις βάρος του λαού μας από τον γερμανικό στρατό κατοχής και αυτό το έγραψα πολύ πριν ανακαλύψουν οι πολιτικοί σκευωροί τις κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου την περίφημη “ναζιστική εγκληματική οργάνωση”. Αυτά τα έγραψα πολύ πριν το 2013, όταν για δυο σχεδόν χρόνια παρουσιάζανε τα δελτία ειδήσεων των καναλιών της διαπλοκής ατέλειωτες ώρες προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Το φύλλο αυτό της εφημερίδας μας έχει αύξοντα αριθμό 1079. Έχω γράψει χιλιάδες άρθρα, σχεδόν 20 βιβλία και δεν έχουν βρει μέσα σε αυτές τις χιλιάδες σελίδες ούτε μία φράση, ούτε μια λέξη, στην οποία να λέγω ότι σωστά οι Γερμανοί επετέθησαν στην Ελλάδα το 1941 και όμως αυτοί επιμένουν στην λάσπη και τις συκοφαντίες τους. Όλα “καλά” και “ωραία”, λοιπόν, σε αυτήν την χώρα και όλα τα προβλήματα τα έχουν λύσει οι μεγάλοι “δημοκράτες”, μπολσεβίκοι και νεοφιλελεύθεροι. Τι και εάν χρεοκόπησαν την χώρα, τι και εάν κατάντησαν την πατρίδα μας έναν παρία της διεθνούς πολιτικής; Αυτά είναι λεπτομέρειες. Το σημαντικό γι’ αυτούς είναι να μην υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα…

Όλοι μαζί συμφωνούν σε ένα πράγμα, ότι πρέπει να λείψει από την δημόσια ζωή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αδιαφορώντας αυτοί οι δήθεν δημοκράτες ότι ένα σεβαστό τμήμα του λαού την πιστεύει και την ακολουθεί παρ’ όλη την λάσπη τους και την πολεμική τους. Το γεγονός όμως ότι μας πολεμά τόσο σκληρά αυτό το αντεθνικό και αντιλαϊκό σύστημα σημαίνει ότι πορευόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση. Λένε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι για όλα φταίμε εμείς, λένε ότι το μεγάλο πρόβλημα της πολιτικής ζωής είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ότι για όλα φταίμε εμείς! Θα συμφωνήσουμε μαζί τους. Φταίμε και φταίμε γιατί δεν έχουμε κατορθώσει να απαλλάξουμε την χώρα από την ξενοκρατία και τους υποτακτικούς της, από τους ανήθικους, τους κλέφτες και τους προδότες, που έχουν οδηγήσει την Πατρίδα των Ελλήνων στην σημερινή παρακμή. Ναι, φταίμε και αγωνιζόμαστε αυτό το φταίξιμό μας επιτέλους να τελειώσει.

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Ο “ΦΑΣΙΣΜΟΣ”, Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



“Στα 78 χρόνια της ιστορίας της ανθρωπότητος μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έγιναν δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες πόλεμοι, στους οποίους συνέβησαν πρωτοφανή εγκλήματα και σφαγές και τους πολέμους αυτούς δεν τους έκανε κανένα φασιστικό και κανένα ναζιστικό καθεστώς, τους έκαναν… καθώς πρέπει “δημοκράτες” και μπολσεβίκοι…”

Ζούμε στην εποχή του απόλυτου παραλογισμού, στην “ανοικτή κοινωνία” των εθνομηδενιστών και στην κοινωνία της αγοράς των φιλελεύθερων αρνητών πατρίδος εν ονόματι του κέρδους και του πιο ταπεινού υλικού συμφέροντος.

Παριστάνουν τους μεγάλους “δημοκράτες” τα κάθε λογής ορφανά του Μαρξ, οι υμνητές της πιο σκληρής και αιματοβαμμένης τυραννίας που γνώρισε η ανθρωπότητα, του μπολσεβικισμού και όλοι τους με μία ομοψυχία ζηλευτή είναι ενάντια στους μοναδικούς που παραμένουν αντίθετοι στον ψεύτικο κόσμο τους, σε εμάς, τους Χρυσαυγίτες! 

Οι μεγάλοι ένοχοι της λεηλασίας και του ξεπουλήματος της Πατρίδος μας συμφωνούν απόλυτα ότι κάποιοι ανάμεσά τους είτε στο κοινοβούλιο, είτε στην κοινωνία είναι οι απόλυτοι εχθροί τους και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Χρυσαυγίτες που με υπερηφάνεια συνεχίζουν τον αγώνα τους εναντίον όλων με θυσίες και πίστη στα Ιδανικά ενός κράτους εθνικού, μιας πολιτείας με πίστη, υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια!

Το απόλυτο κακό του “μεταπολέμου”

Για όλους αυτούς είμαστε οι “φασίστες”, το απόλυτο κακό του “μεταπολέμου”, όπως όρισε την λέξη ο αείμνηστος Ρένος Αποστολίδης. Τι εννοούν όμως με την λέξη “φασίστες” και “φασισμός”; Τίποτε, το οποίο να αφορά την Ιταλία του μεσοπολέμου, με την οποία ουδεμία σχέση έχουν οι Έλληνες Εθνικιστές του 21ου αιώνος.

Ιστορικά δε, εξετάζοντας το ζήτημα, οι Έλληνες Εθνικιστές και ένα καθεστώς γι’ αυτούς “φασιστικό”, το καθεστώς της “4ης Αυγούστου” ήταν αυτό που πολέμησε τον ιταλικό φασισμό. Από την άλλη πλευρά, στον “μεταπόλεμο” μαρξιστές και φιλελεύθεροι επιβάλανε μια απόλυτη δικτατορία στην πολιτική ζωή και έτσι ο όρος “φασισμός” ταυτίστηκε με κάθε τι άδικο, με κάθε τι απάνθρωπο και βίαιο.

Μόνο που στα 78 χρόνια της ιστορίας της ανθρωπότητος μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έγιναν δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες πόλεμοι, στους οποίους συνέβησαν πρωτοφανή εγκλήματα και σφαγές και τους πολέμους αυτούς δεν τους έκανε κανένα φασιστικό και κανένα ναζιστικό καθεστώς, τους έκαναν… καθώς πρέπει “δημοκράτες” και μπολσεβίκοι… 

Επιπλέον, στην Πατρίδα μας την Ελλάδα, από το 1974 μέχρι σήμερα, από την μεταπολίτευση μέχρι τον καιρό της χρεοκοπίας, επιβλήθηκε με ευθύνη ασφαλώς και της Νέας Δημοκρατίας, η απόλυτη εξουσία της αριστεράς στην δημόσια ζωή! Δεν είμαστε “φασίστες” λοιπόν, και αυτό δεν το λέμε για να απολογηθούμε σε κανέναν εθνοπροδότη, δεν το λέμε για να ενταχθούμε και εμείς σε κάποιο “αντιφασιστικό” μέτωπο, το λέμε πολύ απλά γιατί ο όρος “φασισμός” δεν μας εκφράζει ούτε ιδεολογικά, ούτε πολιτικά. Ο φασισμός πιστεύει ότι υπεράνω του Έθνους είναι το κράτος και εμείς πιστεύουμε στο Έθνος και επιλέγουμε την θέση του μεγάλου πατέρα του Ελληνικού Εθνικισμού Ίωνος Δραγούμη, ο οποίος τονίζει ότι όταν το κράτος και οι μηχανισμοί του είναι ενάντια στο Έθνος, τότε το κράτος αυτό πρέπει να λείψει!

“Κάτω το κράτος, ζήτω το Έθνος”

Ποια πίστη μπορεί να έχουν, λοιπόν, οι Έλληνες Εθνικιστές στο κράτος του εθνομηδενισμού (είτε μαρξιστικού είτε φιλελεύθερου), του επί πληρωμή “αντιρατσισμού” και του ψευτοανθρωπισμού, σε ένα κράτος, το οποίο πολεμά αυτές τις ίδιες τις Αξίες του Έθνους, την Πίστη στην Ορθοδοξία, τις ιερές παραδόσεις του Γένους, τις αρχές και τις αξίες του Αιωνίου Ελληνισμού;

Ας λένε ό,τι θέλουν, εμείς θα επιμένουμε και όσοι απομένουν όρθιοι και ανυπόταχτοι, όσοι παραμένουν ασυμβίβαστοι απέναντι σε αυτήν την πρωτοφανή τυραννία μπολσεβίκων και λιμπεραλιστών ενάντια στην ελευθερία των Εθνικών Ιδεών, ας γνωρίζουν ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι ούτε φασίστες, ούτε ναζιστές, είναι υπερήφανοι Έλληνες Εθνικιστές!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Ομοφυλόφιλος ο … Μέγας Αλέξανδρος (!) με τις ευλογίες Netflix και στελεχών της ΝΔ


 

Αυτό που συμβαίνει με το Netflix και την ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ αναφορά στον Μέγα Αλέξανδρο σαν … γκέι, προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Απέναντι στο κύμα οργής που έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτή την «ιστορική λαθροχειρία» η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη,έχει υψώσει ασπίδα προστασίας!

Οι κορυφαίοι λογαριασμοί της ομάδας ηλεκτρονικού πολέμου του Μαξίμου, δημοσιεύουν εκτενή αφιερώματα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του NETFLIX! Έχουν μάλιστα φτάσει στο σημείο να υποστηρίζουν ότι το Netflix λέει αλήθεια.

Απάντηση στα ψεύδη του Netflix και βεβαίως των δηλωμένων gay της Ν.Δ., που θέλουν τον Μέγα Αλέξανδρο να είναι ένας από αυτούς, το παρακάτω απόσπασμα από άρθρο του περιοδικού “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” μέσα από τα Ιστορικά κείμενα και συγκεκριμένα τον Αρριανό, από τα οποία προκύπτει ότι ουδεμία σχέση είχε ο Μέγας Αλέξανδρος με την εν λόγω διαφορετικότητα: 

“Αυτοί, που με τόση ευκολία τον κατηγορούν, δεν δίστασαν να φτάσουν στο αισχρό σημείο να τον κατηγορήσουν ακόμη και ως έκφυλο. Όπως αναφέρει ο Πλούταρχος, τόσο στα “Ηθικά” όσο και εις τους “Βίους Παραλλήλους” ήταν λιτός και ενάρετος. Προτιμούσε δε, την συντροφιά των στρατηγών του από των γυναικών. Μία νύχτα μάλιστα του έφεραν οι υπασπισταί του στην σκηνή του μία ωραία γυναίκα. Τότε ο Αλέξανδρος την ερώτησε: “Διατί αυτή την ώρα;” “Έπρεπε να περιμένω να κοιμηθεί ο άνδρας μου” απήντησε εκείνη. Ο Αλέξανδρος τότε την έδιωξε και επέπληξε τους αξιωματικούς του λέγοντας ότι εξαιτίας τους παραλίγο να διαπράξει μοιχεία. Αγαπούσε τον Ηφαιστίωνα με πάθος, αλλά η αγάπη αυτή δεν είχε τίποτε το πονηρό και βρώμικο, όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Αντίθετα, όταν ο Θεόδωρος ο Ταραντίνος του δώρισε δύο πολύ όμορφους εφήβους, τον απέπεμψε με σκληρό τρόπο και ρώτησε τους φίλους του ποια ψυχική ποταπότητα έχει δείξει για να του γίνει μία τέτοια πρόταση; Αυτό σαν μία απάντηση σε κάποιους που θέλουν να καλύψουν την αισχρότητα τους με δήθεν ιστορικές αναφορές περί σχέσεων των Μεγάλων Ανδρών του Ελληνισμού με την … διαφορετικότητα.”

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Επικίνδυνοι οι Ιδεολόγοι σε μία “δημοκρατία”


“…Είπες ας φράξουν την φωτιά άλλα στήθη” 

“Η ομίχλη μπαίνει από παντού στο σπίτι, ήχος βαρύς μας άδειας λέξης, σαν ήλθε η ώρα να διαλέξεις είπες ας φράξουν την φωτιά άλλα στήθη…”. Θυμήθηκα τον στίχο αυτό από ένα τραγούδι της Αρλέτας. Συλλογίστηκα ότι “σπίτι” μας είναι ένα κελί, αλλά η ομίχλη είναι πράγματι “ήχος βαρύς”, αλλά όχι μιας “άδειας λέξης”, αλλά της λέξης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και σίγουρα δεν είπαμε όταν ήλθε η ώρα να διαλέξουμε ότι πρέπει με τα στήθη τους ΑΛΛΟΙ να φράξουν την φωτιά… Αντίθετα, ΕΜΕΙΣ φράξαμε με τα στήθη μας την φωτιά που κάνει σιγά, σιγά όλο και περισσότερο στάχτη την Πατρίδα και αυτό δεν μας το συγχώρεσε το Σύστημα και έτσι βρεθήκαμε εδώ. 

Σε αυτήν την εποχή είναι εξαιρετικά επικίνδυνο είδος οι Ιδεολόγοι, οι απροσκύνητοι και δεν καταλαβαίνουν από τα απαραίτητα “παζάρια”, που γίνονται σε μία “δημοκρατία”. Μπορείς επί παραδείγματι χωρίς πρόβλημα να μιλάς για “επανάσταση”, για “δικτατορία του προλεταριάτου” αρκεί να έχεις δώσει τις διαβεβαιώσεις ότι θα είσαι ένας καλός υπήκοος του καθεστώτος, το οποίο υποτίθεται ότι θέλεις να… ανατρέψεις! 

Και όχι μόνον αυτό… Θυμηθείτε τους ροπαλοφόρους του ΚΚΕ δίπλα από τα ΜΑΤ στην Βουλή να κτυπάνε τους Έλληνες, που διαδήλωναν κατά του Μνημονίου κρατώντας Γαλανόλευκες. Και ένας από αυτούς τους ροπαλοφόρους μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Διαδηλώσεις και επεισόδια σε όλη την Ευρώπη και σε ΗΠΑ ενάντια στα μέτρα, που καταστρέφουν τις εθνικές οικονομίες, εξαθλιώνουν τους λαούς και εξαφανίζουν την “μεσαία τάξη”. Διαδηλώσεις σε Ουάσιγκτον, Μαδρίτη, Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι και στην Αθήνα σιωπή… “Σιωπή των Αμνών” από τους σφοδρούς πολέμιους της φυλακισμένης Χρυσής Αυγής, τους “αγωνιστές” του κατά δήλωσή τους “εθνικού” και “πατριωτικού” χώρου. Σιωπή και από τους “αναρχικούς”, που αποτελούν τους χρήσιμους ηλίθιους και προστατευόμενο είδος του καθεστώτος. Θα ξυπνήσουν επιτέλους όσοι καλόπιστοι και θα καταλάβουν τι ήταν και τι είναι η Χρυσή Αυγή; 

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...