Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

28 Σεπτεμβρίου 2013: Το “Πογκρόμ του Συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής”







Ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου του 2013, δέκα χρόνια πριν. Από την Τετάρτη της εβδομάδος εκείνης γνωστός δημοσιογράφος μεγάλης εφημερίδας γνωρίζει και το εμπιστεύεται σε αγαπημένο μου πρόσωπο ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει επιχείρηση με μαύρα τζιπ και μασκοφόρους για την σύλληψη των μεγάλων εγκληματιών.


Ταυτόχρονα, στα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης πληρωμένοι ρουφιάνοι, οι οποίοι χαρακτηρίζονται προστατευόμενοι μάρτυρες, δίνουν καταθέσεις στις οποίες λένε τραγελαφικά πράγματα. Μιλούν για οπλοστάσια, τα οποία ποτέ δεν βρέθηκαν, για διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ποτέ δεν προέκυψε ότι είχε σχέση με την πραγματικότητα και είναι υποτίθεται πρόσωπα αξιόπιστα. Ένα απ’ αυτά έκανε κονσομασιόν σε σκυλάδικο και τώρα ζητιανεύει για την δόση του στο κέντρο των Αθηνών. Άλλος ήταν ψυχοπαθής, που μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές και με αυτούς τους “μάρτυρες” κατηγορίας χωρίς αποδείξεις έρχονται ξημερώματα ογκώδη μαύρα τζιπ στο σπίτι μου με μασκοφόρους που κρατούν αυτόματα για να συλλάβουν τον Μπιλ Λάντεν, όπου Μπιλ Λάντεν εγώ πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος στην βουλή χωρίς να έχω απολογηθεί και χωρίς να έχει γίνει άρση της ασυλίας μου. Και αυτός που κάνει την ανάκριση και βγάζει το βούλευμα για την σύλληψή μου τυχαίνει να είναι συμμαθητής μου στην Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού και μάλιστα επιλοχίας ΥΕΑ Β΄ όπως και εγώ.


Η συνέχεια στην Γενική Ασφάλεια και αναμονή πολλών ωρών  μέχρι να πάμε στην Σχολή Ευελπίδων. Λένε ότι θα μας πάνε το μεσημέρι. Απαντώ στους συγκατηγορούμενούς μου ότι θα μας πάνε την ώρα του δελτίου ειδήσεων. Μας βγάζουν από την κεντρική είσοδο όταν ακόμη και την “17 Νοέμβρη” τους είχαν βγάλει από το υπόγειο για να μην πάρουν φωτογραφίες οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια! Βγαίνουμε περήφανοι χωρίς να κρύβουμε το πρόσωπό μας από την κεντρική είσοδο. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι έχουν στηθεί σε παράταξη δεξιά και αριστερά για να μας λιντσάρουν στα κανάλια και στις φυλλάδες τους. Στα πλάνα που δείχνουν δεν κρύβουν τις χειροπέδες όπως κάνουν στους παιδεραστές και τους εμπόρους ναρκωτικών. Θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα τρόμου και φόβου προς όλους τους Έλληνες ότι αυτά θα πάθετε και εσείς εάν είστε Εθνικιστές! Δεν κρύβω τις χειροπέδες και κοιτώ τις κάμερες με ύφος υπερήφανο. Το μήνυμά τους δεν πιάνει. Λίγους μήνες μετά 540.000 Έλληνες ψηφίζουν στις Ευρωεκλογές ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, ο χρόνος φθείρει και οι προδοσίες και οι λιποταξίες πολλές… Δέκα χρόνια μετά κι ακόμη δικαζόμαστε. Όταν η δίκη της 21ης Απριλίου κράτησε δύο με τρεις μήνες και της Νυρεμβέργης ούτε ένα χρόνο! Δέκα ολόκληρα χρόνια και τίποτε δεν έχει τελειώσει. Για όσους πιστεύουν στην δικαιοσύνη έχουμε το τεκμήριο της αθωότητος. Τέτοιοι όμως δεν υπάρχουν στην Ελλάδα κι έτσι είμαστε… “εγκληματίες”!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Εθνικισμός και αστικός “πατριωτισμός”




“Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες, ό,τι είστε, μην ξεχνάτε,

δεν είστε από τα χέρια σας μονάχα, όχι. Χρωστάτε

και σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε,  θα περάσουν

Κριτές, θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί …”


ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ


«Το Ελληνικόν, εὸν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον, και θεών ιδρύματά τε κοινά και θυσίαι, ήθεά τε ὁμότροπα»


ΗΡΟΔΟΤΟΣ



Με αφορμή την απόλυτη σύγχυση Ιδεών, η οποία προέκυψε από την διάσπαση του Εθνικιστικού χώρου από την Νέα Δημοκρατία με όργανά της φιλόδοξους τυχοδιώκτες και έτσι να ευρίσκεται ο αγνός Έλληνας Εθνικιστής μεταξύ “συνταγματικού πατριωτισμού”, ο οποίος θυμίζει τον Ροβεσπιέρο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν ξιφουλκούσε κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην βουλή, και μία κατευθυνόμενης δήθεν θρησκοληψίας και κάθε είδους υπερβολής και φαντασιώσεως πρέπει να τονισθούν κάποια πράγματα για το τι είναι και τι δεν είναι ο Εθνικισμός, προπαντός τι δεν είναι! 



Όσοι δίδουν στην λέξη πατριωτισμός το περιεχόμενο της καλής συμπεριφοράς ενός πολίτη απέναντι στις αστικές υποχρεώσεις του στο κράτος, στο οποίο ζει, στρεβλώνουν την έννοια του όρου, ενός όρου, ο οποίος δεν υπήρχε στην Ελληνική γλώσσα και αποτελεί μεταφορά της Ελληνογενούς γαλλικής λέξεως patriotisme, μεταφορά, η οποία έγινε το 1790 και ως εκ τούτου κάλλιστα μπορεί να την συσχετίσει κάποιος με την Γαλλική Επανάσταση, η οποία δημιούργησε το λαϊκό κράτος, το άθεο κράτος ή εάν θέλετε, όπως διαφορετικά το αποκαλούν, το κοσμικό κράτος. Βεβαίως και η λέξη Εθνικισμός αποτελεί και αυτή νέα λέξη εις την Ελληνική γλώσσα, αλλά από την ομηρική ακόμη εποχή αναφερότανε σε ανθρώπους με κοινή καταγωγή, γλώσσα και συνήθειες, όπως μαρτυρεί ο Όμηρος στην Ιλιάδα στην Ραψωδία Λ-724, όπου χρησιμοποιεί την έκφραση “Έθνεα πεζών”.


Ο αστικός “πατριωτισμός” δεν είναι καν πατριωτισμός, αλλά απλά νομιμοφροσύνη


Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν μονίμως ως επάγγελμα την  “Σωτηρίαν της Πατρίδος».  Δι' ό και αποφεύγουν επιμελώς να την σώσουν. Μετά την σωτηρίαν, δεν θα έχουν επάγγελμα.”


Γεώργιος Σουρής


«Μου δυναμώνει η συνείδηση της ανάγκης να συμβιβαστεί ο σοσιαλισμός με το νασιοναλισμό και να βρεθεί ο κρίκος ο συνδετικός και ο ρυθμός τους. Επίσης να ενισχυθεί ο συνεργατισμός.»


Ίων Δραγούμης, Ημερολόγιο εξορίας, 29 Σεπτεμβρίου 1919


Παρ’ όλα αυτά και ο όρος πατριωτισμός έχει περιεχόμενο φυλετικό, αφού Πατρίδα δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά την Γη των Πατέρων. Με απλά λόγια, ο αστικός “πατριωτισμός” δεν είναι καν πατριωτισμός, αλλά απλά νομιμοφροσύνη. Κάποτε, οι πατρίδες, τα εθνικά κράτη, τα σύνορα, απειλούντο από τον διεθνισμό των προλεταρίων, από τον διεθνισμό του μαρξισμού. Αυτός ο διεθνισμός ιστορικά έχει περάσει στο παρελθόν και σήμερα αυτός που απειλεί τα εθνικά κράτη είναι ο διεθνισμός του κεφαλαίου, ο διεθνισμός των παγκόσμιων τοκογλύφων, οι οποίοι έχουν υποτάξει πλήρως τις πατρίδες και την πολιτική σε αριθμούς και μάλιστα ψεύτικους μίας οικονομίας δόλιας, η οποία εν τέλει δεν έχει σχέση ούτε με την πραγματική οικονομία!

Ο νεοφιλελευθερισμός, τον οποίο εκφράζει η Νέα Δημοκρατία (και όχι μόνον, όλα τα κόμματα κατ’ ουσίαν …), από την ίδια την φύση του είναι αντίπαλος της Ιδέας του Έθνους, της Παραδόσεως, της Ιστορίας! 


 Ο “πατριωτισμός” του νεοφιλελευθερισμού δεν λαμβάνει, όμως, υπόψιν του αυτά τα πράγματα, παρά μόνο φόρους, ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ. Είναι ένας “πατριωτισμός” κάλπικος, που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον αληθινό Πατριωτισμό.

Όσοι νομίζουν ότι αυτά είναι νέες θεωρίες για την Ν.Δ. κάνουν λάθος. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν το εθνικό ζήτημα με την ονομασία της Μακεδονίας ήταν στο προσκήνιο, ο φιλελεύθερος Τάκης Μίχας έγραψε στο περιοδικό της ΟΝΝΕΔ ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν … ένας σφαγέας των λαών! Τότε, είχα γράψει σχετικά για το θέμα και με ένα απόσπασμα από το κείμενό μου αυτό τελειώνω την αναφορά μου στον διεθνισμό του νεοφιλελευθερισμού, ο οποίος στέκει στην αντίπερα όχθη του αληθινού Πατριωτισμού, που είναι ο Εθνικισμός.


Φιλελευθερισμός και Εθνικισμός


 ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: « … Η πιο θεμελιώδης αρχή που κατοχυρώνεται στον φιλελευθερισμό είναι αυτή της ανεκτικότητας: το κράτος δεν ορίζει πεποιθήσεις και εθνικές ταυτότητες. Τα φιλελεύθερα πολιτικά συστήματα απαιτούν αξίες, όπως η ανεκτικότητα, ο συμβιβασμός, αλλά αυτές δεν ενισχύουν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς που ενυπάρχουν σε στενά συνδεδεμένες θρησκευτικές και εθνικιστικές κοινότητες. Οι φιλελεύθερες κοινωνίες δεν απαιτούν εθνική ταυτότητα για τους πολίτες τους.”


Φράνσις Φουκουγιάμα


Έγραφα, λοιπόν, πριν 30 χρόνια και όπως θα διαπιστώσετε τα όσα έγραφα τότε παραμένουν ακόμη επίκαιρα:


21/2/1993 – ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: 

“Όσοι αισθάνθηκαν έκπληξη από το άρθρο του Τάκη Μίχα, που δημοσιεύθηκε στο έντυπο της ΟΝΝΕΔ, μάλλον δεν διαθέτουν μνήμη … Όσοι αισθάνθηκαν έκπληξη από τις θέσεις, που διετύπωσε ένα μέλος του Φιλελεύθερου Φόρουμ, μάλλον δεν γνωρίζουν τον φιλελευθερισμό. Απόλυτη κυριαρχία του ατόμου, επιθυμία για κέρδος μέσα από τους αδίστακτους νόμους της παραγωγής και της κατανάλωσης, να τι είναι ο φιλελευθερισμός. Και η Πατρίδα, το Έθνος, η Ιστορία είναι γράμματα νεκρά στην αμείλικτη γλώσσα του κέρδους.

Έχει δίκιο να πιστεύει ο Τάκης Μίχας ότι οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ήταν άχρηστες γιορτές γεμάτες εθνικιστικό μίσος. Έχει δίκιο να το πιστεύει ο Τάκης Μίχας, γιατί ο Τάκης Μίχας είναι φιλελεύθερος και το σπέκουλο, η μίζα, το κέρδος θέλει ησυχία, θέλει καταναλωτές και όχι πατριώτες.


Έχει δίκιο να θεωρεί σφαγέα των λαών τον Μέγα Αλέξανδρο ο Τάκης Μίχας, γιατί ο Τάκης Μίχας είναι φιλελεύθερος και για τους νόμους της αγοράς οι Εθνικοί Ήρωες, οι Μύθοι είναι άχρηστα ρημάδια ενός κόσμου που πέθανε. Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο Τάκης Μίχας, γιατί ο Τάκης Μίχας είναι φιλελεύθερος …

Γιατί οι φιλελεύθεροι βλέπουν τον κόσμο με το βλέμμα του κέρδους και εμείς οι Εθνικιστές με το βλέμμα της Ιστορίας. Γιατί για τον φιλελεύθερο Τάκη Μίχα η Πλατωνική Πολιτεία δεν εξαργυρώνεται στην Γουώλ Στρήτ και γιατί και για μας τους εθνικιστές το κέρδος δεν είναι αρκετό για να γεμίσει μια ζωή.


Γι΄ αυτό εμείς οι Εθνικιστές δεν είμαστε φιλελεύθεροι και οι φιλελεύθεροι δεν είναι Εθνικιστές …”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ


 

Αριστεροί: Οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” της παγκόσμιας τυραννίας

“Η «Αριστερά» αποτελεί σήμερα τον «χρήσιμο ηλίθιο» των πολυεθνικών εταιρειών και του οικουμενιστικού αμερικανισμού” – Παναγιώτης Κονδύλης

Εξαιρετικά προφητικός ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης για την νέα αριστερά μετά την πτώση των Σοβιέτ και την επέλαση της παγκοσμιοποίησης. Μην απορείτε με την νίκη Κασσελάκη αυτή είναι η νέα αριστερά του Τζωρτζ Σόρος, της παγκοσμιοποίησης, της διαφορετικότητας, των gay pride, των λαθρομεταναστών, της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, της open society του μέντορα του Σόρος, Πόππερ. Γιατί λοιπόν σας προκαλεί εντύπωση η συντριπτική νίκη στον πρώτο γύρο του υποψηφίου Κασσελάκη; Τι περιμένατε να βγει από αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ; Κανένας Στάλιν ή Ζαχαριάδης; Βγήκε ο Κασσελάκης και αυτό είναι το πνεύμα της εποχής και όχι μόνον της αριστεράς, αλλά και της νέας Νέας Δημοκρατίας των ορφανών του Σημίτη και των πρώην(;) κομμουνιστών. Και αυτή η πραγματικότητα διαπερνά τον χώρο της αριστεράς και απλώνεται και στον χώρο του φιλελευθερισμού και για τον λόγο αυτό η Νέα Δημοκρατία υποστήριξε με ό,τι μέσον είχε την Αχτσιόγλου γιατί φοβάται ότι στο μέλλον θα βρει μπροστά της τον Κασσελάκη, ο οποίος μιλάει την ίδια γλώσσα με πολλούς “αστέρες” της Ν.Δ. και επί πλέον έχει προέλευση αμερικάνικη, ταυτότητα παγκόσμια και σφραγίδα της Goldman Sachs.

Οι μόνοι, οι οποίοι πολεμούν σήμερα την παγκοσμιοποίηση, οι απόλυτοι αρνητές της δεν είναι άλλοι από αυτούς που το κατεστημένο της πολιτικής ορθότητας τρέμει και τους αποκαλεί “ακροδεξιούς”, “φασίστες”, “νεοναζί”, “ρατσιστές”, “ακραίους”. Αντίθετα, οι αριστεροί μεταξύ των οποίων και οι νεομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εξελιχθεί στους πιο πιστούς στρατιώτες της παγκοσμιοποίησης.

Είχα γράψει στο παρελθόν ότι η παγκοσμιοποίηση είναι ο μπολσεβικισμός του 21ου αιώνος και αυτός ο μπολσεβικισμός δεν θέλει ούτε Λένιν ούτε Τρότσκι. Θέλει πρόσωπα αρεστά και “πολιτικά ορθά” γιατί έτσι επιβάλλουν οι κανόνες των social media κι ενός όχλου αποχαυνωμένου, που τα ακολουθεί χωρίς δυνατότητα καν να σκεφθεί. Προφητικός ο Παναγιώτης Κονδύλης έγραφε πριν 25 ολόκληρα χρόνια για αυτά που ζούμε σήμερα τα παρακάτω:

Ψευδαισθήσεις «αριστερών»: Διάφοροι «αριστεροί», και μάλιστα πρώην κομμουνιστές ή φιλοκομμουνιστές, επιστρατεύουν σήμερα ποικίλες εκλογικευτικές ακροβασίες προκειμένου να προσαρμόσουν την «προοδευτική» τους συνείδηση στην πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την αμερικανική νίκη στον Ψυχρό Πόλεμο. Η παθιασμένη ομολογία πίστεως στα «ανθρώπινα δικαιώματα» τους προσφέρει τη δυνατότητα να στήσουν γέφυρες συμβιβασμού ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν χωρίς να εξευτελισθούν φανερά, γιατί αυτήν την ομολογία πίστεως στην ιδεολογία του πρώην εχθρού την καλύπτουν πίσω από την δήθεν εμμονή στο αρχικό «ανθρωπιστικό ιδεώδες» της «δυτικής Αριστεράς». Έτσι, η ίδια εκείνη «Αριστερά», η οποία χθες ακόμη έπαιζε τον ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου» (Λένιν) στις διάφορες εκστρατείες ειρήνης του Κρεμλίνου και δεν υπέφερε την έκφραση «ανθρώπινα δικαιώματα», όταν αυτή έβγαινε από τα χείλη του Ρίγκαν και της Θάτσερ, η ίδια εκείνη «Αριστερά» αποτελεί σήμερα τον «χρήσιμο ηλίθιο» των πολυεθνικών εταιρειών και του οικουμενιστικού αμερικανισμού. ΤΟ ΒΗΜΑ, 03.05.1998”

Αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους της αριστεράς των δικαιωμάτων και της παγκοσμιοποίησης τους βλέπουμε να κυριαρχούν πλέον στην περίπτωση Κασσελάκη ως αντίπαλον δέος μιας φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς, η οποία κατ’ ουσίαν δεν διαφέρει και σε πολλά με την νέα αριστερά.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Εμείς οι Χρυσαυγίτες και η Πατρίδα των ονείρων μας

 



Θα έρθουμε μια Νύχτα,

Όπου κι αυτά τα αστέρια

Θα έχουν σβήσει,

Και δεν θα ξέρετε

Αν Ζωντανοί ή Πεθαμένοι είστε.

Μα Εμείς θα έρθουμε,

Φέρνοντας μαζί μας

Χιλιάδες άστρα,

ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ,

Και έναν Ήλιο Ματωμένο,

ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!”


Ν.Γ.Μ. 


Εμείς οι Χρυσαυγίτες για όλες τις πληρωμένες γραφίδες αυτού του τόπου, ο οποίος έχει καταντήσει το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης και δυναστεύεται κυριολεκτικά από τα ορφανά του Μαρξ και του Τρότσκι, είμαστε το απόλυτο κακό της πολιτείας. Μιας πολιτείας σαπισμένης, βαθειά διεφθαρμένης και με έναν λαό δυστυχώς άβουλο όπως τον έχουν καταντήσει να υποφέρει την σκληρή του μοίρα χωρίς να αντιδρά.

Πέρα από την “Eλλάδα” των black Friday, πέρα από την επίσκεψη του σουλτάνου Ερντογάν και μακριά από τα γαλανόλευκα ράκη που παριστάνουν τους πατριώτες, αναζητούμε την αληθινή ΕΛΛΑΔΑ, την Πατρίδα των ονείρων μας!  Και η αναζήτηση αυτή μοιραία πρέπει να γίνει όχι μόνο μέσα στο σήμερα, αλλά και στον ιστορικό χρόνο.

Προσπαθώντας λοιπόν να ψηλαφίσουμε την Πατρίδα των ονείρων μας ας στοχαστούμε επάνω σε ένα επίγραμμα της Παλατινής Ανθολογίας. Η Παλατινή Ανθολογία είναι μια συλλογή Ελληνικών (αρχαίων και βυζαντινών) επιγραμμάτων μιας χρονικής περιόδου 1.300 ετών, αρχής γενομένης από τον 7ο αιώνα π.Χ. και μέχρι το 600 μ.Χ. Η Παλατινή Ανθολογία ανευρέθη σε ένα χειρόγραφο του 1606 μ.Χ. και θεωρείται ότι συνετάχθη τον 10ον αιώνα.

Ανάμεσα στα επιγράμματα αυτά λοιπόν και αυτό ενός Έλληνα στοχαστή, του Παλλάδα, ο οποίος γεννήθηκε στην Χαλκίδα και έζησε στην Αλεξάνδρεια. Μιλώντας τότε λοιπόν ο Παλλάδας για τον Ελληνισμό που τέλειωνε και που μέσα από τις στάχτες του ξαναγεννήθηκε σαν φοίνικας ο Ελληνισμός της χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας της Πόλεως των Κωνσταντίνων είχε γράψει:

Άρα μη θανόντες τώ δοκείν ζώμεν μόνον, Έλληνες άνδρες, συμφορά πεπτωκότες όνειρον εικάζοντες είναι τόν βίον; ή ζώμεν ημείς, του βίου τεθνηκότος;” – ΠΑΛΛΑΔΑΣ

Αναρωτιέται, λοιπόν, ο Παλλάδας, όπως διαβάσατε στο επίγραμμά του, εάν ενώ έχουμε πεθάνει, ζούμε μόνον στην φαντασία μας, εμείς οι Έλληνες, που έχουμε πέσει σε συμφορά και νομίζουμε ότι η ζωή είναι ένα όνειρο ή μήπως ζούμε και έχει πεθάνει η ζωή; Και το δίλημμα αυτό του στοχαστή Παλλάδα επίκαιρο και στις ημέρες μας στις θλιβερές ημέρες του ψευτορωμαίικου, δίλημμα για το εάν ζούμε μόνον στην φαντασία μας και όλα γύρω μας είναι ένα όνειρο.

Ναι, ίσως να ζούμε σε ένα όνειρο … Όμως αυτό που αυτοί λένε όνειρο, για εμάς είναι μία σκληρή πραγματικότητα, που την ζήσαμε και την ζούμε μέσα στον Αγώνα, ακόμη και μέσα στα κελιά των φυλακών που βρεθήκαμε. Και κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα, ανεμίζοντας τις Σημαίες μας ψηλά στον αγέρα, εμείς οι “καταραμένοι” για αυτήν την άθλια πολιτεία, Χρυσαυγίτες, και η Πατρίδα των ονείρων μας είναι το μόνο αληθινό Αύριο αυτής της χώρας. Γιατί μόνο τότε θα υπάρχει Ελλάδα και δεν θα ζούμε μέσα σε μια αρρωστημένη ονειροφαντασία.


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Όχι στην Ευρώπη των τοκογλύφων και στο Eυρώ




Για να σώσουν την … “δημοκρατία” μας έβαλαν στην Ευρώπη το 1981! Θέλουμε κράτος ΕΘΝΙΚΟ


“Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους.” 


Άλντους Χάξλεϋ - “Brave New World”, 1932


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η δήλωση του υπουργού εξωτερικών της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπέργκ, ο οποίος έχει ταχθεί στο πλευρό της Ελλάδος ένθερμα κατά της τυχοδιωκτικής πολιτικής του Ερντογάν. Ανάμεσα στα άλλα όμως είπε και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, που επιβεβαιώνει τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τις απόλυτα αρνητικές απέναντι στο μόρφωμα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση, που έχει χαρακτήρα μόνον οικονομικό και καμία οντότητα πολιτική ή στρατιωτική. 


Μιλώντας, λοιπόν, ο Σάλενμπεργκ για την ένταξη της Ελλάδος ήταν αποκαλυπτικός όταν δήλωσε τα εξής:

“Όταν εντάχθηκε η Ελλάδα στην Ε.Ε. δεν ήταν σε θέση να εφαρμόσει όλους τους οικονομικούς κανόνες. Έγινε για να προφυλαχθεί μία νεαρή δημοκρατία.”


Κατ’ αρχάς το “δεν ήταν σε θέση να εφαρμόσει όλους τους οικονομικούς κανόνες” σημαίνει ότι η Ελλάδα έχασε και έχασε πολλά. Κατέστρεψε μία ανθούσα εθνική οικονομία και τις εμπορικές της σχέσεις με τον εκτός Ευρώπης κόσμο, δηλαδή την Ανατολική Ευρώπη, τις Αραβικές χώρες, αλλά και την Κίνα όπου είχε κάνει οικονομικό άνοιγμα η 21η Απριλίου. 


Και όλα αυτά έγιναν γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής που είχαν παραδώσει στην ουσία την χώρα στην αριστερά, φοβόντουσαν την επέμβαση του Στρατού και έτσι για να γλιτώσουν από αυτό το ενδεχόμενο προτίμησαν να καταστρέψουν την εθνική μας οικονομία, την οποία αποτέλειωσε ο Σημίτης με την ένταξη της χώρας στο ευρώ, που πάλι δεν ήταν σε θέση να εφαρμόσει τους οικονομικούς κανόνες.


Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από την αριστερά, που θέλει την δικτατορία του προλεταριάτου, κινδυνεύει μόνο από τους … Εθνικιστές!


“Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος.” ΛΕΝΙΝ


Σε αυτήν την τυραννία, την οποίαν αποκαλούν δημοκρατία, όπως προφητικά έγραψε πριν εκατό σχεδόν χρόνια ο Άλντους Χάξλευ, μοναδικός εχθρός της είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Εθνικισμός. Με τον ψεύτικο δεν έχουν κανένα πρόβλημα, το αντίθετο! Τους βολεύει θαυμάσια να υπάρχει ως πρόσχημα και άλλοθι μίας ψεύτικης ελευθερίας των ιδεών και επίσης για να εξευτελίζει τον ΑΛΗΘΙΝΟ Εθνικισμό.


Σε άρθρο του ο καθηγητής Ανθόπουλος επικαλούμενος το άρθρο 29, το οποίο θέλει τα κόμματα να υπηρετούν την δημοκρατία, υπερασπίζεται το γεγονός να τεθεί κατ΄ ουσίαν(τυπικά δεν μπορούν) ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. Το άρθρο 29, όμως,  εννοεί σαφέστατα ότι δεν έχουν θέση στον δημόσιο βίο κόμματα με σκοπό την ανατροπή του πολιτεύματος και μάλιστα να προβαίνουν και σε προκαταρκτικές ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση. 


Για τον καθηγητή Ανθόπουλο το άρθρο αυτό εφαρμόστηκε δικαίως εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Σοβαρώς κύριε καθηγητά; Μόνο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ισχύ το άρθρο αυτό; Για το ΚΚΕ που στο καταστατικό του λέει ότι επιθυμεί να επιβάλλει την δικτατορία του προλεταριάτου, δεν έχει ισχύ; Και όχι μόνον για το ΚΚΕ υπάρχουν και μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα της αριστεράς Μαοϊκά, Τροτσκιστικά, Σταλινικά, τα οποία διακηρύσσουν ότι έχουν σκοπό την ανατροπή της αστικής δημοκρατίας. Για αυτά τα κόμματα δεν έχει ισχύ το άρθρο 29; Μόνο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε και μάλιστα μέχρι του σημείου να καταδικάσει σε 200 χρόνια φυλακής σχεδόν όλους τους βουλευτές της χωρίς να υπάρχει η οποιαδήποτε κατηγορία για παράνομη πράξη ή για ηθική αυτουργία σε παράνομη πράξη! Αυτό εσείς το θεωρείται δημοκρατία;


Πάλι το ίδιο ψέμα: “Η άνοδος της Χρυσής Αυγής την περίοδο της κρίσης”


ΤΟ ΒΗΜΑ: “Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «ελληνική Χεζμπολάχ» και «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά την Μεταπολίτευση», ενώ τόνισε ότι «κάνει ακτιβισμό πάνω σε μεγάλα προβλήματα» και «παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει δημοσκοπικά ποσοστά».”


Μεγάλο πρόβλημα η Χρυσή Αυγή για το Σύστημα. Σε φυλλάδα πολυτελείας της παραπληροφόρησης, σε ένα ακόμη άρθρο μία δημοσιογράφος (Μυρτώ Λιαλιούτη) επιχειρεί να ταυτίσει την Χρυσή Αυγή με τους “Σπαρτιάτες”, προσβάλλοντας βάναυσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους αγώνες της, αναφέρει ότι για πρώτη φορά παρατηρήθηκε η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την περίοδο της κρίσης στον Δήμο Αθηναίων στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010! Απευθυνόμενη σε έναν λαό με μνήμη καθώς φαίνεται χρυσόψαρου, λησμονεί ότι τον Νοέμβριο του 2010 δεν υπήρχε ακόμη η κρίση των μνημονίων και το ΠΑΣΟΚ κέρδισε σχεδόν όλους τους δήμους και τις περιφέρειες … 

Πως λοιπόν η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε τις ημέρες της κρίσης, όταν τον Νοέμβριο του 2010 δεν είχαμε ακόμη κρίση, ούτε πλατείες αγανακτισμένων; 


“Η μαχόμενη δημοκρατία” και ο Στάλιν


“Με το χρήμα, η δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται, αφού προηγουμένως το χρήμα έχει καταστρέψει το πνεύμα.”


Oswald Spengler


Δίπλα από το άρθρο αυτό υπάρχει και ένα κείμενο με τον τίτλο “Η μαχόμενη δημοκρατία”, ενός κυρίου ονόματι Κοντιάδη, με τους βαρύγδουπους τίτλους του καθηγητού δημοσίου δικαίου και πρόεδρο του κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Διακαίου.


Επειδή λοιπόν είναι πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, θα έπρεπε να ξέρει ότι στο γερμανικό δίκαιο ένα κόμμα δεν επιτρέπεται να κατηγορηθεί σαν “εγκληματική οργάνωση”, που είδε να εφαρμόζεται το Ευρωπαϊκό Συνταγματικό Δίκαιο στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής; Είδε σε καμιά άλλη Ευρωπαϊκή χώρα να διώκονται όλοι οι βουλευτές ενός κόμματος για το έγκλημα ενός οπαδού τους; Όχι βέβαια! Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται του κάθε καθηγητή Κοντιάδη… 


Γράφει ακόμα ότι από τον Σεπτέμβριο του 2013 με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα πέρασε η ανεκτική φιλελεύθερη δημοκρατία στην “μαχόμενη” και εξηγεί τι σημαίνει μαχόμενη αναφερόμενος στην αντιμετώπιση των εχθρών της δημοκρατίας με εκλογικούς αποκλεισμούς και απαγορεύσεις! Αυτό είναι δημοκρατία; Όποιος είναι αντίθετος με τον τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί να αποκλείεται και στην περίπτωσή μας να φυλακίζεται; Τι διαφορετικό έκανε ο Στάλιν; 


΄Ωστε έτσι, λοιπόν, “μαχόμενη” είναι μια δημοκρατία όταν με μια πολιτική σκευωρία, με ψεύτικες κατηγορίες και “λαοδικεία” φυλακίζει τους πολιτικούς της αντιπάλους;

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτή είναι η Ελλάδα μας, όπως την κατάντησε το “δημοκρατικό τόξο”

 



“Δεν είναι εποχή για ήρωες 

και οι μάρτυρες για μια Ιδέα 

κι αυτοί είναι περιττοί

ζούμε ημέρες δίχως ιστορία 

και η ζωή μας 

είναι πλέον ψηφιακή 

αυτά λένε οι γιάπηδες 

και της συμφοράς 

οι μεγάλοι οι “σοφοί” …”




Μια εικόνα χίλιες λέξεις, εικόνα που τα λέει όλα. Ο Έβρος να φλέγεται και μία Σημαία Ελληνική να καίγεται καμένη και είναι η εικόνα αυτή αντιπροσωπευτική της καταστάσεως στην οποία ευρίσκεται η Πατρίδα μας όχι μόνο σήμερα, όχι μόνο στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εδώ και πολλές δεκαετίες, εάν όχι από την ίδρυσή της ως νέου Ελληνικού κράτους με μικρά φωτεινά διαλείμματα.


Καταντήσανε την Ελλάδα προτεκτοράτο όλοι αυτοί οι οποίοι αποτέλεσαν με τις ευλογίες της ξενοκρατίας τις οικονομικές και πολιτικές αρχές του τόπου με τρόπο πονηρό και επιτήδειο, παραμερίζοντας ή φυλακίζοντας ή και δολοφονώντας όσους ήταν άξιοι και ήθελαν μία Ελλάδα Ελληνική. 


Πρόσφατα διαβάσαμε ένα άρθρο ενός έγκριτου αναλυτή και αναμφισβήτητα εθνικά σκεπτόμενου ο οποίος δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένα προτεκτοράτο. Που ήταν αυτός ο κύριος και δεν αναφέρουμε το όνομά του, δεν έχει σημασία, όταν εμείς επί επτά χρόνια βρωντοφωνάζαμε στην βουλή και δίναμε μάχες για εθνική ανεξαρτησία και λέγαμε ακριβώς το ίδιο, ότι η Ελλάδα είναι ένα προτεκτοράτο; Δεν ήταν ποτέ δίπλα μας γιατί ήξερε καλά ότι δεν θα μπορούσε να είναι πουθενά καθηγητής εάν ήταν μαζί μας και τώρα ανέξοδα μιλάει για προτεκτοράτο. Μας θυμίζει το “καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς” του Βίζμαρκ  και πράγματι υπήρχαν πολλοί που πίστευαν στις Ιδέες μας ή μάλλον έλεγαν πως πίστευαν στις Ιδέες μας γιατί πίστη σημαίνει και δράση, οι οποίοι προτίμησαν την ησυχία τους βεβαίως και όχι την φυλακή που είμαι εγώ σήμερα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Απάντηση στους συκοφάντες από μια “εγκληματική οργάνωση”




Η πρόταση για αθώωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 


“Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία;”                      


Ιερός Αυγουστίνος


“Αν εφαρμόζονταν οι νόμοι της Νυρεμβέργης, τότε κάθε μεταπολεμικός Αμερικανός πρόεδρος θα έπρεπε να είχε κρεμαστεί.” 


Νόαμ Τσόμσκυ



Σε ερώτηση που δέχτηκε ο πρόεδρος Στίγκας για το αν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται δίκαια στη φυλακή, απάντησε ότι «δεν έχω άποψη, δεν είμαι δικαστικός». 


Κάποιος βεβαίως και έχει απόλυτη την ευθύνη, που έκανε πολιτικό αρχηγό έναν άνθρωπο, ο οποίος βγαίνει σε έναν τηλεοπτικό σταθμό και ενώ η δίκη μας εξελίσσεται στο Εφετείο δηλώνει ότι δεν ξέρει αν είμαστε αθώοι γιατί δεν είναι δικαστικός! Το ξέρουμε ότι δεν είναι δικαστικός, κολοκυθοκεφτέδες και τυροπιτάκια πουλούσε. Γιατί δεν είχε το θάρρος να βγει και να πει προεκλογικά ότι δεν ξέρει εάν ήταν δίκαιη ή όχι η καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τότε θα έβλεπε πόσες ψήφους θα έπαιρνε … Θυμίζουμε ότι ο μεγάλος πολιτικός Στίγκας, που είναι γνωστό ποιός έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτόν, είχε πάρει στον νομό Βοιωτίας ως πολιτευτής του Λεβέντη 37 ψήφους …


Το βούλευμα παραπομπής


Λίγοι γνωρίζουν ότι το βούλευμα παραπομπής σε δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το Συμβούλιο Εφετών έγινε με ψηφοφορία 2-1 όπου το 1 ήταν η αθωωτική ως προς την “εγκληματική οργάνωση” πρόταση του εφέτου εισηγητού, την οποία δεν σεβάστηκαν οι άλλοι δύο δικαστές μεταξύ των οποίων, ο ένας αποπέμφθηκε από την δικαιοσύνη δύο χρόνια μετά για υποθέσεις διαφθοράς, αφού είχε θάψει στα συρτάρια δεκάδες δικογραφίες εγκληματιών. 

Την πρότασή του για ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ μας σε δίκη για “εγκληματική οργάνωση” στήριζε στην Συμφωνία του Παλέρμο του ΟΗΕ, την οποία έχει ψηφίσει η βουλή των Ελλήνων, και η οποία προβλέπει ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί εγκληματική μια οργάνωση εάν δεν έχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ! Ελέγχθηκαν περισσότεροι από εκατό τραπεζικοί λογαριασμοί για να δέσουν την κατηγορία και δεν βρέθηκε ΤΙΠΟΤΕ και ο Στίγκας, τον οποίον δυστυχώς ψήφισαν και εθνικιστές παρασυρμένοι από έναν φιλόδοξο αριβίστα που πρόβαλαν και προβάλλουν τα ΜΜΕ, δηλώνει ότι δεν αποκλείεται και ΔΙΚΑΙΑ να είμαστε στην φυλακή, “δεν ξέρει γιατί δεν είναι δικαστικός” …


Η πρόταση της Εισαγγελέως για αθώωση


Στην δίκη μας, η οποία κράτησε σχεδόν έξι χρόνια, που όλοι χρησιμοποιούν σαν κριτήριο για να χαρακτηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “εγκληματική οργάνωση”, λίγοι επίσης γνωρίζουν ότι η πρόταση της Εισαγγελέως ήταν ΑΘΩΩΤΙΚΗ! Μάλιστα, για την πρότασή της μίλησε οκτώ ολόκληρες ώρες με τεκμήρια και στοιχεία και αυτοί που μας καταδίκασαν δεν της απήντησαν … και πως θα μπορούσαν άλλωστε να απαντήσουν;


Ξεχνούν επίσης όσοι μιλούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και λένε ότι είναι “εγκληματική οργάνωση” ότι αυτή ήταν μία πρωτόδικη απόφαση και έχουμε το τεκμήριο της αθωότητος μέχρι να τελεσιδικήσει και αποτελεί ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη ενώ το Εφετείο βρίσκεται σε εξέλιξη πολιτικοί παράγοντες όχι μόνον να λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι “εγκληματική οργάνωση”, αλλά και να νομοθετούν βάσει αυτού.


Δεν ήταν στοχοποιημένος ο Παύλος Φύσσας, σύμφωνα με την εισαγγελέα - Δεν είχε καμία σχέση με το κόμμα η δολοφονία του Λουκμάν: Την απαλλαγή του αρχηγού, των βουλευτών και των επικεφαλής των Τοπικών Οργανώσεων Νίκαιας και Περάματος της Χρυσής Αυγής από την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και όλων των υπολοίπων κατηγορουμένων για ένταξη εισηγήθηκε η εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.


Με βασικό σκεπτικό πως δεν προκύπτει δράση οργάνωσης, η εισαγγελέας κ. Οικονόμου αποδόμησε όλο το παραπεμπτικό βούλευμα, λέγοντας πως όλες οι πράξεις που αποδίδονται στη Χρυσή Αυγή είναι «μεμονωμένα περιστατικά που ουδεμία σχέση προέκυψε να έχουν με το κόμμα και την ηγεσία του».


«Πλημμελήματα οι επιθέσεις των χρυσαυγιτών»


Κατά την εισαγγελέα, κανένας μάρτυρας, ούτε οι προστατευόμενοι, ούτε αυτόπτες, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε βουλευτές και καθηγητές που πέρασαν από το δικαστήριο, δεν εισέφεραν ουσιαστικά στοιχεία που να στοιχειοθετούν δομημένο και συγκροτημένο σχήμα το οποίο κατευθύνει από πάνω προς τα κάτω εντολές για εξόντωση πολιτικών αντιπάλων του και ομάδων συγκεκριμένων προσώπων.


Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Οικονόμου ανέφερε ότι ακόμη κι αν δεχόταν ως ενέργειες της οργάνωσης μεμονωμένα περιστατικά ρατσιστικής ή άλλης βίας είναι πλημμεληματικού βαθμού και σε κάθε περίπτωση δεν ανήκουν σε αυτά που ορίζονται από το νόμο ως δράση εγκληματικής οργάνωσης. Ανάμεσα σε αυτά που επικαλέστηκε προς επίρρωση της άποψης της, ήταν και η επίθεση με εμπλοκή του Γιάννη Λαγού στο στέκι Συνεργείο.

Η εισαγγελέας δέχθηκε πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει άλλο καταστατικό πλην αυτού που κατέθεσε το 2012 στον Άρειο Πάγο, αμφισβητώντας εκείνο που είχε παραδώσει στις δικαστικές αρχές ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαράς στο οποίο γίνεται αναφορά στην απόλυτη αρχή του αρχηγού.


“Οι Ιδέες δεν διώκονται”


Το δίκαιον ουκ άλλο τι ή του κρείττονος ξυμφέρον.” 


Πλάτων


Αναφερόμενη στους ναζιστικούς χαιρετισμούς, σε εθνικοσοσιαλιστικές αναφορές αλλά και στις οξύτατες εκφράσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής κατά αλλοδαπών, η εισαγγελέας τόνισε πως αντικείμενο του ποινικού δικαστηρίου δεν είναι η ιδεολογία αλλά οι πράξεις καθώς αυτές ελέγχονται ποινικά.


Όπως είπε η εισαγγελέας, «πράγματι μετά τη δολοφονία άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Χρυσή Αυγή, που κατέληξε στον αποκλεισμό της από την Βουλή».

Κατά την εισαγγελική εκτίμηση ούτε στοχοποιημένος ήταν ο μουσικός ούτε ποτέ δόθηκε άνωθεν εντολή για την επίθεση, όπως και σε άλλες περιπτώσεις δεν προέκυψαν στοιχεία για εντολή ή και έγκριση της ηγεσίας του κόμματος για βίαιες ενέργειες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως προέκυψε ότι η δολοφονία του εργάτη από το Πακιστάν Σαχζάτ Λουκμάν δεν είχε απολύτως καμία σχέση με το κόμμα ενώ τόνισε πως και σε αυτή αλλά και σε άλλες υποθέσεις τα θύματα δεν είχαν στοχοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή. Για τους προστατευόμενους μάρτυρες η κ. Οικονόμου είπε πως δεν εισέφεραν τίποτε ουσιαστικό και ότι κατέθεσαν ανακρίβειες αλλά και εξωφρενικά πράγματα, όπως η «σφαγή αμνοεριφίων» για εκπαιδευτικούς λόγους, αλλά και άλλα γεγονότα «που δεν αντέχουν στην κοινή λογική».


Δυστυχώς η λεγόμενη “δεξιά”, που αποτελείται από μαριονέτες των δούλων του γνωστού “λόμπυ”, δηλαδή των πλουτοκρατών, αλλά και η “ακροδεξιά” των ρουφιάνων δεν υπερασπίστηκε την αθωότητα μας(τελευταία παράδειγμα Στίγκας!), όταν τους τρομοκράτες μπολσεβίκους δολοφόνους υπερασπίζεται σχεδόν στο σύνολό της η αριστερά.  

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...