Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: "200 χρόνια από το 1821 Η προδοσία μίας Επανάστασης"

 


Εισαγωγικό απόσπασμα από το νέο βιβλίο μου, που κυκλοφορεί, με τίτλο: "200 χρόνια από το 1821 Η προδοσία μίας Επανάστασης". 


"Μία Τρίχρωμη Σημαία


Μαρτίου 10 του έτους 2021 και το κράτος των Αθηνών “τιμά” την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, καταργώντας, βεβηλώνοντας την ίδια την ψυχή και το πνεύμα του 1821. Για τον σκοπό αυτό κτίζει  το καθεστώς μία ολόκληρη παραμυθία, με την οποία παραμυθία επιχειρεί να ερμηνεύσει πρόσωπα και καταστάσεις προκειμένου να στηρίξει το κυρίαρχο αντεθνικό ιδεολόγημα των καιρών μας, καιρών μίας απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης, η οποία μισεί Πατρίδες και Παραδόσεις και την Αληθινή Ιστορία των Εθνών και των Ηρώων.


Γράφω το κείμενο αυτό σε ένα κελί των φυλακών Δομοκού επιθυμώντας να απαντήσω στα όσα ανιστόρητα και ψευδή κατά κόρον γράφονται και ακούγονται σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς τους τελευταίους μήνες για το 1821. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι η προσπάθεια αυτή διαστρεβλώσεως της αληθινής ιστορίας των Ελλήνων κρατά αρκετά χρόνια και κλιμακώθηκε έντονα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες με την εμφάνιση και προβολή των λεγομένων “Αναθεωρητών” της Εθνικής μας Ιστορίας από τα ΜΜΕ. Οι οποίοι “αναθεωρητές” επιχείρησαν, χρησιμοποιώντας αμφίβολης αξίας επιχειρήματα να μας πουν ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι η Ιστορία όπως την ξέραμε ήταν ένα δημιούργημα εθνικιστικό, βασισμένο σε ψέματα. Έφτασαν μέχρι του σημείου να αρνηθούν και την ύπαρξη αυτού του ίδιου του Ελληνικού Έθνους, υποστηρίζοντας ότι είναι δημιούργημα της Γαλλικής επαναστάσεως, του Ρομαντισμού και των Ελλήνων ιστορικών του 19ου αιώνος!


Απάντηση μέσα από το κελί μίας φυλακής; Ναι! Περισσότερο ελεύθερος από τους έξω από τις φυλακές “ελεύθερους”, οι οποίοι δεν τολμούν να αποστομώσουν τους υβριστές της Εθνικής μας Μνήμης. Δεν γράφω μία εργασία ιστορική με την αυστηρή επιστημονική έννοια του όρου όχι μόνον γιατί δεν έχω την δυνατότητα ερεύνης των πηγών μέσα σε ένα κελί, αλλά και γιατί ο τρόπος με τον οποίον βλέπω εγώ την Ιστορία είναι εντελώς διαφορετικός από τα καθιερωμένα. 


Έχω σκοπό στις σελίδες που ακολουθούν να παραθέσω τις σκέψεις μου και στοιχεία για κρίσιμα και σημαντικά γεγονότα της Εθνικής μας Επανάστασης, τα οποία έχουν σκόπιμα είτε αποσιωπηθεί, είτε διαστρεβλωθεί. Για την Φιλική Εταιρεία και το κατά πόσον είναι αληθές αυτό το οποίο υποστηρίζει η κυριαρχούσα στον καιρό μας άποψη ότι ήταν γέννημα της Γαλλικής επαναστάσεως. Για τον μοιραίο και σκοτεινό ρόλο του Αλεξάνδρου Μαυροκορδάτου. Για τις δολοφονίες των Αγωνιστών από τον Οδυσσέα Ανδρούτσο μέχρι τον Γεώργιο Καραϊσκάκη. Για τους Υψηλάντηδες τους υπέροχους αυτούς Ήρωες της Επαναστάσεως, οι οποίοι παραμερίστηκαν, πέθαναν στην πρώτη νεότητά τους και αυτό βόλεψε πολλούς, για τον ρόλο της Αγγλίας και της Ρωσσίας, για τα Δάνεια, που χρηματοδότησαν τον εμφύλιο, για το Μεσολόγγι, που εγκαταλείφθηκε στην σκληρή του μοίρα από την τότε εξουσία και γιατί εγκαταλείφθηκε… Για το άθλιο προτεκτοράτο, το οποίο προέκυψε από το 1821 και για τον Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος υπήρξε η μεγάλη ελπίδα του Γένους μας για Αληθινή Ελευθερία και γι’ αυτό δολοφονήθηκε.


Το 1821 ήταν πάντοτε το επίκεντρο κάθε ιδεολογικής και πολιτικής μου πεποιθήσεως και έχω γράψει εκατοντάδες κείμενα σχετικά...".


200 χρόνια από το 1821: Ούτε λέξη για την Ρωσοτουρκική συνθήκη του 1829




Συνεχίζεται η προπαγάνδα του ξενόδουλου καθεστώτος για το 1821. Το “Αγγλικό” κόμμα, που σήμερα είναι Αμερικανικό, συνεχίζει να κυριαρχεί από Μαυροκορδάτο μέχρι Μητσοτάκη.


Μέσα στα πλαίσια αυτά διαβάσαμε άρθρο στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” (9 Μαΐου 2021, Σελίδα Α22) με τίτλο “Η διπλωματία μετά το 1821)

Στο άρθρο γινότανε αναφορά στην Συνθήκη του Λονδίνου του 1827, με την οποία προβλεπότανε ΟΧΙ Ανεξαρτησία, αλλά αυτονομία υπό την κυριαρχία του Σουλτάνου και στο Πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1830 με το οποίο αναγνωριζότανε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της Ελλάδος. Ούτε λέξη όμως για τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο, με τον οποίον έφτασαν τα στρατεύματα του Τσάρου στην Ανδριανούπολη, αναγκάζοντας την Τουρκία στην συνθήκη του 1829, με την οποία (Άρθρο 10) υποχρεωνότανε ο Σουλτάνος να αναγνωρίσει την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της Ελλάδος. 

Ακόμη στο ίδιο άρθρο γινότανε αναφορά ότι η Ελλάδα διόριζε τον Πρέσβη της στην Ρωσία έναν… Άγγλο (!), τον γνωστό Τσωρτς, που είχε συγκρουστεί με τον Καραϊσκάκη και είχε χάσει την Ακρόπολη, διορισμό, που δεν αποδέχτηκε ο Τσάρος.


Η Ξενοκρατία καλά κρατεί… 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, και οι “δημοκράτες” των Αθηνών

 





Διαφημίζουν και προβάλουν με κάθε τρόπο τις περίφημες δήθεν συμμαχίες της Ελλάδος με την Αίγυπτο, την Σαουδική Αραβία και άλλα κράτη και κρατίδια άνευ σημασίας, κράτη τα οποία πράγματι δεν έχουν άριστες σχέσεις με την Τουρκία, αλλά σε ουδεμία των περιπτώσεων θα εμπλακούν σε ενδεχόμενη κλιμάκωση της εντάσεως μεταξύ Αθηνών και Άγκυρας και πόσο μάλλον εάν αυτή εξελιχθεί σε πολεμική αντιπαράθεση. Άλλωστε δεν έχουν εκδηλώσει τέτοια πρόθεση ούτε καν ως υπαινιγμό. Άνθρακες ο θησαυρός, λοιπόν, των δήθεν “συμμαχιών”. Πέραν αυτού ας θυμίσουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν τόσο το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, όσο και της Αιγύπτου.


Η Σαουδική Αραβία μόνο δημοκρατία δεν είναι. Η δυναστεία, τοποτηρητής της Αγγλικής αποικιοκρατίας στο παρελθόν, έτσι ξεκίνησε, κυβερνά την χώρα με τρόπο απολυταρχικό και ο λαός ζει σε καθεστώς δουλοχτητικό. Όσο για την Αίγυπτο είναι μια στρατιωτική δικτατορία, η οποία εκτελεί με αποφάσεις στρατοδικείων τους πολιτικούς της αντιπάλους. Και τα δύο αυτά κράτη έχουν άριστες σχέσεις με τις ΗΠΑ, που δεν ενοχλούνται από το γεγονός ότι δεν έχουν δημοκρατία και δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Άλλο ένα δείγμα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ της Ουάσιγκτον, που με θράσος παρουσιάζεται σαν ο παγκόσμιος χωροφύλακας της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  και των πολιτικών ελευθεριών. Και κοντά στους μεγάλους υποκριτές της “Νέας Βαβυλώνας” της Αμερικής και οι μικροί υποκριτές των Αθηνών, οι οποίοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κομπάζουν για τις καλές τους σχέσεις με την χούντα της Αιγύπτου και τους δυνάστες της Σαουδικής Αραβίας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

“Μένουμε Ευρώπη”: παραμένουμε προτεκτοράτο






Με φωνή παλλόμενη από ενθουσιασμό τα ΜΜΕ του γραικυλιστάν ανήγγειλαν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση σε έκθεσή της αναφέρθηκε δυσμενώς στην Τουρκία και η Τουρκία ασφαλώς δεν έδωσε την ελάχιστη σημασία στα λόγια των καρεκλοκένταυρων των Βρυξελλών. Αντίθετα ο Ερντογάν έλαβε την ευκαιρία να δημαγωγήσει και πάλι, παρουσιάζοντας την χώρα του ως διωκόμενη από την Δύση, πράγμα το οποίο ασφαλώς δεν ισχύει. 


Η Ευρώπη, αυτή η Ευρώπη των τραπεζιτών και των υποτακτικών της παγκοσμιοποίησης, ούτε μπορεί, ούτε θέλει να σταματήσει την Τουρκία. Και είναι αυτό μία ακόμη απάντηση στην προπαγάνδα του Συστήματος (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, “ακροδεξιοί” και λοιπό “δημοκρατικό τόξο”), στη προπαγάνδα του “Μένουμε Ευρώπη” γιατί έτσι θα… σωθούμε!  


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θεωρεί ότι τόσο η ένταξη σε αυτήν την “Ευρώπη” και βεβαίως στην ζώνη του Ευρώ δεν προσέφερε τίποτε στο Έθνος και αντίθετα καλλιέργησε και καλλιεργεί ένα επικίνδυνο κλίμα εφησυχασμού, όταν ήδη ο εχθρός είναι εντός των πυλών.


Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ -  Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Άπαντες οι “πατριώτες” υπέρ του Ισραήλ




Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στην Λωρίδα της Γάζας από την πολεμική αεροπορία του Ισραήλ με εκατοντάδες νεκρούς άμαχους πολίτες και ανάμεσα στους περισσότερα από εκατό παιδιά. Για να λέμε την αλήθεια, όμως, όπως έχει δεν πρόκειται για τακτικό στρατιωτικού τύπου βομβαρδισμό γιατί τότε με τα μέσα που διαθέτει το Ισραήλ θα είχαμε όχι εκατοντάδες νεκρούς, αλλά δεκάδες χιλιάδες, ολοκαύτωμα κυριολεκτικό, αφού η Λωρίδα της Γάζας είναι μια πυκνοκατοικημένοι περιοχή με περισσότερους από δύο εκατομμύρια κατοίκους. Πρόκειται για επιλεγμένους στόχους, που πιστεύουν ότι έχουν στρατιωτικό χαρακτήρα και όχι μόνον… Δεν βομβαρδίστηκε επί παραδείγματι ως “στρατιωτικός στόχος” το κτήριο, που είχαν έδρα τα διεθνή ΜΜΕ και κυρίως το κανάλι “Αλ Τζαζίρα”… Κτυπούν όπου πιστεύουν ότι υπάρχει βάση ή άνθρωποι της Χαμάς χωρίς να λογαριάζουν εάν θα σκοτώσουν ταυτόχρονα παιδιά και εάν ξεκληρίσουν οικογένειες. Και τι να τους πουν οι Αμερικάνοι, που είναι οι πρώτοι διδάξαντες με τις περίφημες “παράπλευρες απώλειες” στον πόλεμο του Ιράκ; 


Το Ισραήλ εφαρμόζοντας τον Νόμο του Θουκυδίδη “κάνει ως ισχυρός ό,τι μπορεί” και το μπορεί γιατί η Δύση είναι επιμελώς σιωπηλή όταν σκοτώνονται παιδιά στην Παλαιστίνη. Όλο και περισσότερο όμως οι λαοί αμφιβάλλουν και αντιδρούν στις επιλογές της εξουσίας.

Έτσι σε δημοσκόπηση στις ΗΠΑ το 53% των ψηφοφόρων του Δημοκρατικού κόμματος, του κόμματος του Τζο Μπάιντεν, ζητά να ασκήσουν οι ΗΠΑ μεγαλύτερη πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να σταματήσει τους βομβαρδισμούς. Στην εφημερίδα “Νιου Γιορκ Τάιμς” ο Νικόλας Κριστόφ σε άρθρο του κατηγορεί τις ΗΠΑ γιατί παρέχουν στρατιωτική βοήθεια πολλών δισεκατομμυριών δολλαρίων τον χρόνο, χρηματοδοτώντας βομβαρδισμούς αμάχων, ενώ αναφερόμενος στην πρόσφατη κρίση τονίζει ότι αυτή ξέσπασε μετά την αρπαγή γης στην Ανατολική Ιερουσαλήμ των Παλαιστινίων από το Ισραήλ. Επίσης σε άρθρο τους στο CNN πρώην διπλωμάτες καλούν τον Τζο Μπάιντεν να περιορίσει τους Εβραίους εξτρεμιστές και να “υπερασπισθεί με σαφήνεια το ιστορικό στάτους κβο του Όρους του Ναού” γιατί πράγματι αυτό είναι το ΜΕΓΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟΝ πίσω από όσα συμβαίνουν και για τους μουσουλμάνους και για τους Χριστιανούς, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μία ακόμη και παγκόσμια κρίση.


Ενώ, όμως, ακόμη και στις ΗΠΑ υπάρχουν φωνές διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στην Λωρίδα της Γάζας, στην Ελλάδα έχουμε μόνο κάποιους τελειωμένους αριστερούς άνευ σημασίας, που παριστάνουν τους υπερασπιστές των Παλαιστινίων, και από την άλλη πλευρά “πατριώτες” και “εθνικιστές” φανατικά υπέρ του Ισραήλ γιατί όπως λένε το Ισραήλ είναι εχθρός της Τουρκίας. Και όλα αυτά λόγω των κατά καιρούς δηλώσεων του Ερντογάν, που είναι στην πραγματικότητα κούφια λόγια και τίποτε άλλο. Γιατί, όμως, αυτό το μεγάλο πάθος των “πατριωτών” υπέρ του Ισραήλ; Για τον απλούστατο λόγο ότι με τον τρόπο αυτό δείχνουν ότι είναι “καλά παιδιά” του Συστήματος και όχι “κακοί φασίστες” όπως κάποιοι άλλοι που κατέληξαν στην φυλακή. Αρκεί μόνον αυτό για να βγούνε από την απόλυτη πολιτική ανυπαρξία; Μάλλον όχι… 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ευρωπαϊκή Ένωση 40 χρόνια. Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής στην Ευρώπη των τοκογλύφων




Εορτάζει το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και από τον εορτασμό δεν λείπει και η αριστερά της παγκοσμιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα ΝΑΙ και υποτάχθηκε στον διεθνή καπιταλισμό.


Ενάντια σε όλους αυτούς θυμηθείτε ότι έλεγαν στον ελληνικό λαό ότι με την ένταξη στην Ευρώπη, αυτή που δεν είναι Ευρώπη, θα γλιτώσουμε από την τουρκική απειλή. 40 χρόνια μετά αποδεικνύεται ότι έλεγαν ψέματα! Και είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν ότι θα καταντήσουν οι Έλληνες τα γκαρσόνια της Ευρώπης και μάλιστα γκαρσόνια χωρίς πελάτες… 


Η Μεταπολεμική Ελλάδα με την οικονομική ανάπτυξη που επέτυχε αρχής γενομένης με Παπάγο και Μαρκεζίνη και με το καθεστώς της 21ης Απριλίου είχε δημιουργήσει μια εθνική οικονομία ισχυρή που κατέστρεψε η περίφημη ένταξη στην Ευρώπη. Μια Ευρώπη ψεύτικη που δεν έχει καμιά σχέση με τον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό μια Ευρώπη σχεδόν άοπλη υποχείριο των ΗΠΑ. Μια Ευρώπη που απομονώνει θεωρώντας εχθρό της την Ρωσία και εκατοντάδες εκατομμύρια Ορθοδόξων. 


Η Ευρώπη δεν μας έσωσε. Ξεριζώσαμε ελιές, καταστρέψαμε την αγροτική μας παραγωγή και την βιομηχανία μας και με την ένταξη στο περίφημο ευρώ του Σημίτη έγινε η Ελλάδα προτεκτοράτο και επαρχεία των ξένων , αφού δεν εννοείται εθνική ελευθερία σε ένα κράτος χωρίς εθνικό νόμισμα. 


Ζούμε ημέρες πτώσης και παρακμής που έφεραν τα 40 χρόνια αυτής της ψεύτικης και κάπηλης Ευρώπης με την εγκληματικότητα στα ύψη, με εκατομμύρια λαθρομετανάστες με την παγκοσμιοποίηση να απειλεί με καταστροφή της εθνική μας ταυτότητα.  

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει να εορτάσει τίποτε για τα 40 χρόνια σε αυτήν την Ευρώπη, αντίθετα καταγγέλλει αυτούς που οδήγησαν την Πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση και καλεί σε αγώνα για εθνική ελευθερία.

Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

Φυλακές Δομοκού

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, οι Αμερικανοί και ένα άρθρο στο “ΒΗΜΑ”




Για δεκαετίες ολόκληρες οι “δημοκράτες” με πρωτοπόρους τους αριστερούς κάνουν μία πορεία κάθε 17η Νοέμβρη προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, κραυγάζοντας το σύνθημα “φονιάδες των λαών Αμερικάνοι” και κάνουν αυτήν την πορεία γιατί ένα από τα βασικά ψέματα της προπαγάνδας τους είναι ότι τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τους Αξιωματικούς τους έβαλαν δήθεν οι Αμερικάνοι να κάνουν την επανάσταση την 21η Απριλίου του 1967. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ από αυτό δεν υπάρχει. Η Αμερικανική πρεσβεία δεν είχε ιδέα για το τι συνέβη την 21η Απριλίου και όχι μόνον δεν στήριξε τον Παπαδόπουλο, αλλά ήθελε την ανατροπή του. Η πρόθεση της Ουάσιγκτον για ανατροπή του ηγέτη της 21ης Απριλίου έγινε επιτακτική ανάγκη και άμεση προτεραιότητα της στα τέλη του 1973. Η Ελλάδα είχε βρει πετρέλαιο και προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς στην οικονομική ανάπτυξη και την εκβιομηχανοποίηση. Για πρώτη φορά υποτιμήθηκε το δολλάριο έναντι της δραχμής (από τις 30δρχ. στις 28), ενώ ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε στο State Department (επικεφαλής τότε ο Κίσσινγκερ) το άνοιγμα της Ελλάδος στην Κίνα (επίσκεψη Μακαρέζου), που έμελε να γίνει ο οικονομικός γίγαντας των επόμενων δεκαετιών. Η σταγόνα, όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η στάση του Γεωργίου Παπαδόπουλου στον πόλεμο του 1973 μεταξύ Ισραήλ και Αραβικών κρατών. Για πρώτη φορά στην περίοδο μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο η Ελλάδα χάρασσε Εθνική Στρατηγική και έδειχνε στον μεγάλο “σύμμαχο” ότι δεν είναι προτεκτοράτο του.


Η Αριστερά, όμως, επιμένει και μαζί με αυτήν και οι φιλελεύθεροι συνοδοιπόροι της ότι ο Παπαδόπουλος υπήρξε υποχείριον (μέχρι και… πράκτορας!) των Αμερικανών.

Ας δούμε τι έγραψε στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” ο Γ. Μαλούχος στο άρθρο του με τον τίτλο “Στο πλευρό των συμμάχων μας”, όπου “σύμμαχοί” μας το Ισραήλ σύμφωνα με τον Γ. Μαλούχο, “ΒΗΜΑ” και όχι μόνον…  Σχετικά με τον Γ. Παπαδόπουλο και τους Αμερικάνους το παρακάτω απόσπασμα από το άρθρο του Γ. Μαλούχου: 

“…Το 1973 ο Παπαδόπουλος είχε πλέον αποφασίσει να γίνει ένα είδος Νάσερ. Και θεώρησε ότι ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή του έδινε την ευκαιρία. Κάπως έτσι ήταν που η παράνομη ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να αποδεχθεί χωρίς συζήτηση το τελεσίγραφο που επέδωσε ο τότε πρέσβης της Αιγύπτου στο υπουργείο Εξωτερικών, απαιτώντας(!) από την Ελλάδα να μη συνδράμει με κανένα τρόπο τις αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις που κατευθύνονταν εσπευσμένα από το Λονδίνο προς τη Μέση Ανατολή, την ώρα που η Μόσχα έστελνε ήδη πυρηνικές κεφαλές στη Συρία. Τελικά, μέσα σε λίγες μόνον ώρες, από τη στρεβλή φιλοδοξία ενός ημιπαράφρονος δικτάτορα που ήξερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν τον ήθελαν πια και ότι ήδη επιχειρούσαν να πείσουν τον Καραμανλή να επιστρέψει από το Παρίσι, η Ελλάδα άλλαξε ξαφνικά στρατόπεδο στην πιο κρίσιμη στιγμή της διεθνούς αντιπαράθεσης. Μέσα σε ένα βράδυ η χώρα πέρασε απέναντι, ίσως και χωρίς να αντιληφθεί καν τι ακριβώς έκανε. Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος πάντως το κατάλαβε καλά λίγες εβδομάδες αργότερα: έγινε το Πολυτεχνείο και εκείνος έπεσε…”   


Ώστε έτσι, λοιπόν, κ. Μαλούχε, που για την ιστορία να πω ότι είχαμε μία τηλεοπτική συζήτηση, εάν θυμάστε (…) στο “Kontra-Channel”, “ημιπαράφρων δικτάτορας” ο Παπαδόπουλος, που ήθελε την Ελλάδα ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, και δεν ήταν “λογικός”, όπως οι πολιτικοί (και οι δημοσιογράφοι…) της “δημοκρατίας”, οι οποίοι ακολουθούν πίστα τη πολιτική του “his master’s voice”, γνήσια συνέχεια της πολιτικής των τουρκο-κοτζαμπάσηδων του “σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω”.


Όπως και να έχει ας είναι το κείμενο αυτό μία απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι ο Παπαδόπουλος ήταν πράκτορας των Αμερικανών και ας έχουν την εντιμότητα να παραδεχτούν ότι το περίφημο Πολυτεχνείο οδήγησε στην πτώση του Παπαδόπουλου και τον ερχομό του Καραμανλή, τον οποίο είχαν προσεγγίσει από το 1973 οι Αμερικάνοι και που ήλθε τελικά στην Ελλάδα μετά από μία Εθνική τραγωδία, στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσινγκερ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Η Χρυσή Αυγή, η κρίση και η χρησιμότητα μίας ελεγχόμενης και πουλημένης δήθεν “ακροδεξιάς”



Όταν τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Σαμαράς διέταξε να μου φορέσουν χειροπέδες και να βγάλουν τις εικόνες, παραβιάζοντας τον νόμο στα κανάλια, έστελνε ένα μήνυμα. Ήταν οι εικόνες αυτές μία επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου (Ψ.Π.) του τύπου ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ανάλογη με αυτές του βίντεο με τον απαγχονισμό του Σαντάμ Χουσεΐν και την βάρβαρη δολοφονία του Καντάφι. Δεν διέρρευσαν τυχαία οι εικόνες και τα βίντεο, είχαν τον σκοπό τους. Ίδιο σκοπό με αυτόν των καρατομήσεων σε δημόσια θέα των εχθρών των βασιλέων στον Μεσαίωνα και την Γαλλική Επανάσταση. Ήθελαν να δείξουν σε όλους τι παθαίνει όποιος τολμά να αντιστέκεται στην εξουσία. Το ίδιο σκοπό είχε και ο Σαμαράς και οι ολιγάρχες που κατέχουν τα κανάλια, δείχνοντας με στις τηλεοπτικές οθόνες ολόκληρης της χώρας και όχι μόνον με τις χειροπέδες στα χέρια. Χρειάστηκαν, όμως, να περάσουν όχι λίγα χρόνια, επτά χρόνια πολέμου, φθοράς, προδοσιών για να μας καταδικάσουν. Τότε ο Σαμαράς πίστευε ότι θα μας εξαφανίσει, αλλά αυτό δεν συνέβη και δεν θα συμβεί ποτέ γιατί πάντοτε θα υπάρχουν Ιδεολόγοι και η Χρυσή Αυγή δεν είπε ακόμη την τελευταία της λέξη. Υπάρχουν ακόμη οι Αγωνιστές και υπάρχει και η τραγική ανεπάρκεια αυτών που κυβερνούν την χώρα, που οδηγείται όλο και περισσότερο στο τέλμα και την παρακμή ό,τι και να λένε οι πληρωμένοι ντελάληδες, που κάνουν συνεχή προπαγάνδα σε κανάλια και φυλλάδες.

Τουρκική απειλή, λαθρομετανάστες, οικονομία σε κατάρρευση, διαφθορά και διαπλοκή, όλα αυτά που πλήττουν ευθέως το Έθνος θεριεύουν.


Στην Λέσβο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που δήθεν θα έδινε λύση στο μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα λαθρομετανάστες, προχωρεί στην ίδρυση μίας πόλεως στην πραγματικότητα λαθρομεταναστών, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι και φορείς της νήσου, στην θέση Βάστρια, μία πόλη οργανωμένη μέσα στην καρδιά της Λέσβου. Ανάλογοι σχεδιασμοί υπάρχουν και για την Χίο και για τον Έβρο. Και αυτό την ίδια περίοδο κατά την οποίαν η Ισπανία, χρησιμοποιώντας μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεών της ανάγκασε σε επιστροφή στην Αφρική 4.800 λαθρομετανάστες. Και όσο για τις διαμαρτυρίες κόπασαν, έσβησαν, σχεδόν εξαφανίστηκαν μετά την καταδίκη, την άδικη καταδίκη χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις της Χρυσής Αυγής. Όμως, η ζωή δεν αγαπά το κενό και έτσι το Σύστημα αναζητεί τρόπους να καλύψει το “κενό” της Χρυσής Αυγής. Έχει ανάγκη μιας στημένης και ελεγχόμενης “ακροδεξιάς”, που θα την κρατάει στο χέρι και θα λειτουργεί σαν “βαλβίδα ασφαλείας” του καθεστώτος, προκειμένου να μην σηκώσει πάλι κεφάλι η Χρυσή Αυγή.


Έτσι στην πολιτική “πιάτσα” έχουν στηθεί κάθε είδους τροτέζες του “πατριωτισμού” και του “εθνικισμού” για να κάνουν πολιτικό “πεζοδρόμιο”. Έχουμε “εθνικιστές” αντιφασίστες με δηλώσεις μετανοίας και αποκηρύξεις, έχουμε “πατριώτες” υμνητές του Ισραήλ, που δήθεν θα μας σώσουν από τον Ερντογάν. Έχουμε απ’ όλα όπως στην Ευρώπη, όπου στην Ιταλία ο Σαλβίνι, φορώντας κιπά, στηρίζει τον τραπεζίτη Ντράγκι, στην Γαλλία η Λεπέν με σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ και στελέχη Αφρικανούς, Άραβες και ομοφυλόφιλους, στην Γερμανία με μία λεσβία επικεφαλής, έναν ελληνικής καταγωγής gay διακεκριμένο στέλεχος και στην Αυστρία με ένα κόμμα μέχρι το λαιμό χωμένο στα σκάνδαλα, που στήριζε τον Καγκελάριο Κούρτσ, επίσης εκτεθειμένο σε μεγάλα σκάνδαλα εκατομμυρίων Ευρώ, που ύψωσε την σημαία του Ισραήλ εις ένδειξιν προφανώς συμπαραστάσεως στους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας των σιωνιστών, που βομβαρδίζουν ανελέητα αμάχους στην Λωρίδα της Γάζας. 


Η συνταγή της επιτυχίας της “ακροδεξιάς” στην Ευρώπη είναι να είσαι κλέφτης, να στηρίζεις το Ισραήλ και τους τραπεζίτες και βεβαίως να έχεις στο κόμμα σου αντιφασίστες, ομοφυλόφιλους και ολίγους Αφρικανούς και Ασιάτες. Εάν δεν έχεις τίποτε απ’ όλα αυτά, τότε είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και πρέπει να τιμωρηθείς σκληρά, που αυτό για την Ελλάδα σήμαινε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ. 


Είναι, όμως, η Ελλάδα Ευρώπη; Μάλλον όχι, σίγουρα ΟΧΙ! Και γι’ αυτό η κάθε είδους ακροδεξιά-μαϊμού θα αποτύχει και οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ Εθνικιστές θα θυμηθούν και θα αναζητήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Την Χρυσή Αυγή, που αντιστέκεται και μάχεται ακόμη και μέσα από το κελί μιας φυλακής.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Το Ισραήλ, η Παλαιστίνη και οι “πατριώτες”…




Δεκάδες νεκρά παιδιά στην Παλαιστίνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε για τους “δημοκράτες” της Δύσεως, αλλά ούτε και για του ενταύθα “πατριώτες”… Αλλά γι’ αυτούς θα αναφερθώ στην συνέχεια.


Δεν είμαι σίγουρα οπαδός της Χαμάς, αλλά τι απέμεινε σε έναν λαό που ξεριζώθηκε από την γη του και ζει μέσα σε καθεστώς ομηρίας από την αντίσταση; Και επί της ουσίας όλα ξεκίνησαν και πάλι και αυτήν την φορά από την επιθετική πολιτική των σιωνιστών, που θέλουν την απόλυτη κυριαρχία στα Ιερά όχι μόνον των μουσουλμάνων, αλλά και των Χριστιανών στην Ιερουσαλήμ. Και αλήθεια χρειαζότανε να εκλεγεί ο εκλεκτός των σιωνιστών Τζο Μπάιντεν για να ξαναρχίσουν οι βομβαρδισμοί της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ; Τυχαίο ότι όσο ήταν ο Τραμπ δεν είχαμε τέτοια γεγονότα;…


Επιπλέον επικαλούμενος την λογική, σε όσους έχει απομείνει, ποιο κράτος του κόσμου θα έκανε τα όσα κάνει το Ισραήλ χωρίς αντιδράσεις από την διεθνή κοινότητα; Ποιο κράτος του κόσμου θα βομβάρδιζε κατοικημένες περιοχές, δολοφονώντας αμάχους και παιδιά, και δεν θα προκαλούσε σφοδρές αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο; Η απάντηση προφανής: ΚΑΝΕΝΑ μόνο το Ισραήλ… Τα συμπεράσματα δικά σας για το πόσο άδικο έχουν οι “συνωμοσιολόγοι" που λένε και γράφουν τα όσα λένε και γράφουν εδώ και αιώνες.


Για να δούμε τώρα τι συμβαίνει στην χώρα όχι των Γραικών (δυστυχώς!), αλλά των γραικύλων. Όπως γνωρίζετε ο Ερντογάν πήρε το μέρος της Παλαιστίνης. Στα λόγια βεβαίως και τίποτε πέραν αυτού. Δημαγωγεί με το αίμα των νεκρών της Λωρίδας της Γάζας για να ικανοποιήσει την Ισλαμική εκλογική του πελατεία. Στην πραγματικότητα ΠΟΤΕ δεν θα δείτε αληθινή εχθρότητα μεταξύ Τουρκίας και σιωνιστών και αυτό θα φανεί καθαρά όταν ο Ερντογάν τελειώσει, που δεν αργεί και επιστρέψουν στην εξουσία οι ντονμέδες του Κεμαλικού κατεστημένου. Μη περιμένετε, λοιπόν, πόλεμο Ισραήλ-Τουρκίας. Οι εξισλαμισμένοι Ιουδαίοι (ντονμέδες), που εξουσιάζουν την Τουρκία δεν θα γίνουν ποτέ εχθροί με τους εξιουδαϊσμένους Τούρκους (Ασκεναζείμ), που εξουσιάζουν το Ισραήλ.. Και δεν θα δείτε ΠΟΤΕ την Τουρκία να γίνεται στ’ αλήθεια εχθρός με τις ΗΠΑ και… σύμμαχος(!) με την Ρωσία.

Ενάντια στην ΑΛΗΘΕΙΑ της Γεωπολιτικής “πατριώτες” (κατά δήλωσίν τους…) και “εθνικιστές” ( ο Θεός να τους κάνει…) με αφορμή τα γεγονότα στην Παλαιστίνη έλαβαν την αφορμή για νέους “λιβανωτούς” στους σιωνιστές. Τους πιστεύουμε! Είναι ειλικρινείς και το σωστό είναι να τους πιστέψει και το Σύστημα και να τους ρίξει να γλείψουν κανένα κόκκαλο της εξουσίας. Ακόμη και γι’ αυτό είναι ανίκανοι. Με όλους αυτούς είναι δυνατόν να έχει σχέση η Χρυσή Αυγή; Βεβαίως και ΟΧΙ!


Μη μας συγχέετε, λοιπόν, “κύριοι” αναλυτές με όλους αυτούς, μη μας βάζετε στην ίδια πλευρά με τους πολιτικούς απατεώνες, που μέχρι χθες χειροκροτούσαν την Χρυσή Αυγή και ήθελαν και θέση στα ψηφοδέλτιά της και σήμερα πανηγυρίζουν για τους πυραύλους της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ, που δολοφονεί παιδιά στην Λωρίδα της Γάζας. Και δεν είναι “δικαίωμα” στην αυτοάμυνα, όπως είπε η μαριονέτα Τζο Μπαίντεν να κάνεις βομβαρδισμό μίας πόλεως για να αντιμετωπίσεις μία ένοπλη οργάνωση.


Σιωπηλή απόλυτα και η λεγόμενη “ακροδεξιά” της Ευρώπης σε Γαλλία (Μαρί Λεπέν), Γερμανία (AFP), Ιταλία (Σαλβίνι) κλπ. Πολύ βολική “ακροδεξιά” σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή, που έπρεπε να εξοντωθεί και εγώ να γράφω τα όσα γράφω από το κελί μίας φυλακής απευθυνόμενος χωρίς προβολή σε λίγους, που είναι όμως αρκετοί. Απέναντι στην δειλή σιωπή των “ακροδεξιών σωτήρων” του Συστήματος οι οπαδοί της Λάτσιο, που διαδήλωσαν στην Ρώμη με σημαίες της Παλαιστίνης. Τίποτε δεν τέλειωσε στην Ευρώπη, κανένας δεν ξέρει τι θα φέρει το ΑΥΡΙΟ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

State Department κατά Χρυσής Αυγής: Μία ακόμη απόδειξη ότι η δίωξή μας είναι πολιτική!




Στα δελτία ειδήσεων, που άκουσα μέσα σε ένα κελί των φυλακών Δομοκού, φυλακών υψίστης ασφαλείας για επικίνδυνους εγκληματίες, αναφέρθηκε ότι στην ετήσια έκθεσή του το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ, το State Department, αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην Χρυσή Αυγή. Για ποιον λόγο αλήθεια να ασχολείται το υπουργείο εξωτερικών της πλέον ισχυρής χώρας του κόσμου με κοινούς “εγκληματίες” όπως μας χαρακτηρίζουν τα πουλημένα ΜΜΕ αυτής της σάπιας και διεφθαρμένης χώρας, του κράτους των Αθηνών, που αρχίζει από την Πλατεία Συντάγματος και τελειώνει σε Κολωνάκι και Χίλτον; Μήπως δεν είμαστε οι “κοινοί εγκληματίες” σύμφωνα πάντοτε με το ξενόδουλο Σύστημα, που εξουσιάζει την Ελλάδα και τα πληρωμένα μικρόφωνα της ολιγαρχίας; 


Δεν αντέχει φαίνεται, προκύπτει εκ των γεγονότων, η “δημοκρατία” τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ. Ό,τι και να κάνουν πάντως αυτό είμαστε και στην συνείδηση του λαού και στην πραγματικότητα. Και για όποιον αμφιβάλλει θυμίζουμε τις δηλώσεις του Ρουπακιώτη, Υπουργού δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, δηλώσεις στις οποίες απεκάλυψε ότι ζητούσαν με επιμονή την δίωξη της Χρυσής Αυγής τα πανίσχυρα στις ΗΠΑ λόμπυ των σιωνιστών. Θυμίζουμε τα ηχητικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ (Βίντεο Μπαλτάκου, “Παναθηναϊκάκιας” κ.λ.π.), στα οποία αποκαλύπτεται και ομολογείται ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής ήταν μία πολιτική σκευωρία. Θυμίζουμε τις ωμές πολιτικές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη και τις αγκαλιές και τα συγχαρητήρια μεταξύ Κουτσούμπα και… δικαστών(!) μετά την αναγγελία της καταδίκης μας. Θυμίζουμε τις δηλώσεις μετά την καταδικαστική απόφαση των κομμάτων, που κόμπασαν ότι μας έστειλαν στην φυλακή. Τελικά ποιος μας καταδίκασε; Η Δικαιοσύνη ή η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ; Και βεβαίως δεν ξεχνώ ότι ήμουν μόλις τρεις ημέρες αιχμάλωτος του καθεστώτος, όταν στις ΗΠΑ ο Σαμαράς θριαμβευτικά ανήγγειλε στην Αμερικανο-εβραϊκή επιτροπή ότι με έβαλε στην φυλακή! 


Πρωταγωνιστής των διώξεων μετά τον Σαμαρά ο γνωστός Δένδιας, σήμερα “δελφίνος” του Μητσοτάκη και αγαπημένος των “πατριωτών” γιατί είναι δήθεν σκληρός στα εθνικά θέματα και αυτό για κάποιες δηλώσεις άνευ ουσίας και σημασίας. Ο Δένδιας, που λιβανίζουν κάποιοι προβοκάτορες σε διατεταγμένη αποστολή να παριστάνουν τους “σκληρούς” στα εθνικά θέματα. Ποιος ο Δένδιας, ο διώκτης των εθνικιστών, που όταν ξεκίνησε το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, δημόσια πήρε θέση κατά των συλλαλητηρίων και που όταν εγώ στην βουλή πρότεινα την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όλων των βουλευτών της Ν.Δ. και της Χρυσής Αυγής, που θα είχε σαν αποτέλεσμα να πάει η χώρα σε εκλογές και να μη περάσουν οι Πρέσπες, ο Δένδιας ήταν που με σκληρό ύφος είπε το ΟΧΙ της Ν.Δ. και άνοιξε τον δρόμο για την εθνική προδοσία. Οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” όμως δεν καταλαβαίνουν από αυτά κι έτσι έγινε χωρίς δυσκολία και ο Δένδιας ο αγαπημένος τους.


“Τουρκοφάγοι” και “πολέμαρχοι” της πλάκας υμνούν νυχθημερόν τον Δένδια και για να μην υπάρχει αμφιβολία για το τι θέλουν και σε τι σκοπεύουν συνοδεύουν τους ύμνους τους με φωτογραφία του Δένδια φορώντας εβραϊκό κιπά… Αυτοί είναι οι “πατριώτες”, με τους οποίους Δόξα τω Θεώ δεν είχαμε και δεν πρόκειται να έχουμε ΠΟΤΕ σχέση για να “σωθεί” η Πατρίδα, όπως με θράσος σαν παπαγάλοι, επαναλαμβάνουν.


Επιστρέφω στην ετήσια έκθεση του State Department, του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ, που δόθηκε προ ημερών στην δημοσιότητα στην οποία συγχαίρει την κυβέρνηση, για την ανέγερση του τζαμιού, αλλά και για την… ΚΑΤΑΔΙΚΗ(!) της Χρυσής Αυγής… Κι αυτό όταν ως γνωστόν η καταδίκη μου είναι στον πρώτο βαθμό και διατηρούμε ακέραιο το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ μέχρι την τελεσίδικη απόφαση.  Αυτό όμως δεν έχει σημασία για τους μεγάλους “δημοκράτες” των ΗΠΑ και της Ελλάδος, που δήθεν σέβονται την δικαιοσύνη. Το ότι αυτοί που μας καταδίκασαν δεν έχουν το ΑΛΑΘΗΤΟ του Πάπα κι ότι περιμένουμε ένα ΕΦΕΤΕΙΟ δεν έχει σημασία για το State Department. Και πόση αξία έχει το τεκμήριο της Αθωότητάς  μας όταν το υπουργείο των εξωτερικών της πλέον ισχυρής χώρας του κόσμου δίνει συγχαρητήρια  για την πρωτόδικη καταδίκη μας;  Όμως ο Θεός είναι μεγάλος και η Αλήθεια στο τέλος θα νικήσει ό,τι και να κάνουν. Μας πολεμάνε ΟΛΟΙ ακόμη και ο πανίσχυρος παράγοντας της παγκόσμιας συνωμοσίας κατά των Εθνών και των Πατρίδων και αυτό σημαίνει ότι βαδίζουμε ΣΩΣΤΑ ακόμη και μέσα από τα κελιά μιας φυλακής.


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν και είναι ο εφιάλτης της Δικτατορίας των διεφθαρμένων. “ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ” Σημαίες ψηλά με τους Αγωνιστές και όχι με τους “πονηρούς πολιτευτές” για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, Ελεύθερη και Εθνικιστική!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Ευρωβαρόμετρο: Σε πτώση η Νέα Δημοκρατία




Παρ’ όλες τις θριαμβολογίες τα κομματόσκυλα όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας της Ν.Δ. γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και γι’ αυτό βιάζονται για εκλογές. Την αγωνία τους, όμως, δεν συμμερίζεται ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Μέρκελ, που έχουν βρει το καλό παιδί για όλες τις δουλειές, που δεν λέει ποτέ όχι.

Από την άλλη πλευρά ο Τσίπρας δεν μπορεί να κερδίσει από την φθορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και όσο για τον χώρο της “ακροδεξιάς” με την επιχείρηση εξοντώσεως(;) της Χρυσής Αυγής τον έχει καθαρίσει. 


Παρά ταύτα μία πολιτική έρευνα μη ελεγχόμενη, το “ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ” δίνει τα σημάδια της κάμψεως της Ν.Δ. Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα, που δημοσιεύθηκε προ ημερών, το 77% των Ελλήνων πιστεύει ότι στον επόμενο χρόνο η κατάσταση θα είναι ίδια (27%) ή χειρότερη (50%). Θεωρεί δε την οικονομική αρκετά ή πολύ κακή το… 90%!!! Στο ερώτημα εάν εμπιστεύεται την κυβέρνηση απαντά το 71% ΟΧΙ. Ποιοτικά στοιχεία με ιδιαίτερη σημασία το 88% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται τα κόμματα, ενώ σε ποσοστό 80% εμπιστεύεται τον Στρατό. Ακόμη σύμφωνα με “έγκυρες πηγές” στα κλιμάκια της Ν.Δ., που λαμβάνουν γνώση των μυστικών δημοσκοπήσεων, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι όλο και πέφτουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις νέες ηλικίες.


Έπρεπε όπως αντιλαμβάνεστε να μπει στην φυλακή η Χρυσή Αυγή, γιατί η Δυναμική της Επιστροφή ήταν βέβαιη.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Λησμονημένοι ΝΕΚΡΟΙ από το κράτος των γραικύλων




Μια κόκκινη χούντα κυριαρχεί στα ΜΜΕ της Ελλάδας, που έχει απομείνει το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης. Έτσι σε κάθε ευκαιρία, που αναφέρονται σε δολοφονίες πολιτικού χαρακτήρα δεν λένε λέξη για τον Μάνο και τον Γιώργο, τα δύο παλληκάρια της Χρυσής Αυγής, που έχυσαν το ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, φυλάσσοντας Θερμοπύλες στην Λεωφόρο Ηρακλείου μία πικρή ημέρα του Νοεμβρίου του 2013. Δεν είναι οι μόνοι ΝΕΚΡΟΙ που λησμονούν. 


Και ήταν Μάιος του 1956 όταν οι Άγγλοι αποφάσισαν τον απαγχονισμό δυο ΓΕΝΝΑΙΩΝ, δυο 20χρονων μαχητών της θρυλικής ΕΟΚΑ, του Καραολή και του Δημητρίου. Η βασίλισσα της Αγγλίας, η Ελισσάβετ που την λιβανίζουν τα κανάλια και οι φυλλάδες του προτεκτοράτου, απορρίπτει την αίτηση χάριτος. Η Ελλάδα συγκλονίζεται και ξεσπούν διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, που φτάνουν στο ύψος της Αγγλικής πρεσβείας. Τέσσερεις διαδηλωτές πατριώτες, που διαδηλώνουν ενάντια στις αγχόνες του Λονδίνου πέφτουν νεκροί. Πότισαν με το ΑΙΜΑ τους το κέντρο της Αθήνας στις αρχές του Μαΐου του 1956. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους θυμήθηκε… Εάν ήταν κομμουνιστές θα είχαμε αφιερώματα στα ΜΜΕ.  Αυτή είναι η Ελλάδα, μια Ελλάδα που ξεχνά και μισεί όποιον αγωνίζεται και πεθαίνει για την Πατρίδα!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Σάπες - Θράκη: Υπό διωγμόν οι Υπερήφανοι Έλληνες του Πόντου από το “αντιρατσιστικό” κράτος των Αθηνών



Αρχές της δεκαετίας του 1990 και φτάνουν στην Ελλάδα από την Σοβιετική Ένωση αδελφοί μας Πόντιοι, που εγκαθίστανται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Θράκη. Ένα στέλεχος τότε του ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, προτείνει ένα σχέδιο πραγματικά ΕΘΝΙΚΟ, που δυστυχώς έμεινα στα χαρτιά. Προτείνει την ίδρυση μίας πόλεως, της Ρωμανίας, στην Θράκη με 100 χιλιάδες Έλληνες παλιννοστούντες από την Σοβιετική Ένωση. Και θα ήταν αυτή η πόλη η καλύτερη απάντηση στην τουρκική προπαγάνδα στους μουσουλμάνους της Θράκης μας, που βεβαίως και δεν είναι Τούρκοι. Μέρος των Ποντίων, που έρχονται στην Ελληνική Πατρίδα και που πλήρωσαν ακριβά με εξορίες στην Σιβηρία και εκτελέσεις από τον Στάλιν το ότι ήταν Έλληνες, εγκαθίστανται σε… κοντέινερ(!), που μετασκευάζονται σε “κατοικίες” στις Σάπες, δίνοντάς τους την υπόσχεση, που δεν τήρησαν, ότι θα τους φτιάξουν κανονικές κατοικίες.


Πριν λίγες ημέρες τους ειδοποίησαν να φύγουν και δεν έχουν που να πάνε. Μία ακόμη απόδειξη για το γεγονός ότι το να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ στην Ελλάδα δεν είναι πλεονέκτημα, αλλά… μειονέκτημα! Αρκεί να αναλογισθούμε ότι την ίδια ώρα που το κράτος νοικιάζει διαμερίσματα και ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες, που μπήκανε παράνομα στην Πατρίδα μας, την ίδια ώρα πετάει στον δρόμο Έλληνες, που ήλθαν στην Πατρίδα αναζητώντας μάταια στοργή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ- Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Πλήρης αποτυχία στα Εθνικά θέματα από Ν.Δ.! Υποχώρηση σε όλα τα μέτωπα.




Σύμφωνα με αποκάλυψη της έγκυρης δημοσιογράφου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής κυρίας Κυράς Αδάμ η Ουάσιγκτον, έχοντας στο πλευρό της την Αγγλία προωθεί απόφαση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για αναγνώριση δυο κρατών στην Κύπρο, που σημαίνει την αποδοχή του Αττίλα και την διχοτόμηση. Η ενέργεια αυτή των ΗΠΑ έρχεται μετά από συνομιλίες με την Τουρκία, η οποία θα δώσει ως αντάλλαγμα την “απενεργοποίηση” των ρωσικών πυραύλων S-400. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερντογάν υποσχέθηκε να δώσει στους Αμερικανούς και το λογισμικό των S-400 και αυτό θα δώσει την δυνατότητα στο ΝΑΤΟ να θωρακιστεί ηλεκτρονικά έναντί τους. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα προς πλήρη αποκατάσταση των σχέσεων του Ερντογάν με τις ΗΠΑ και τον νέο τους πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος σαν δήθεν “φιλέλληνας” θα τους τιμωρούσε για… χάρη μας! 

Δεν είναι, όμως, το μόνο μέτωπο, στο οποίο οι γελοίοι “πολέμαρχοι” του κράτους των Αθηνών χάνουν και μαζί με αυτούς χάνει δυστυχώς και η Ελλάδα. Εξελίξεις έχουμε και στις Τουρκο-Αιγυπτιακές σχέσεις, όπου στο Κάιρο είχαμε πολιτικές διαβουλεύσεις για την εξομάλυνση των σχέσεων των δυο χωρών, όπως επίσημα ανακοίνωσαν τα υπουργεία εξωτερικών Τουρκίας και Αιγύπτου.


Τα ίδια και χειρότερα στο μέτωπο της Λιβύης. Ο πρωθυπουργός της οποίας Αμπντούλ Χαμίντ μετά από την συνάντησή του με τον Τσαβούσογλου δήλωσε ότι το Τουρκο-Λιβυκό μνημόνιο για την ΑΟΖ, που παραβιάζει τα Ελληνικά δίκαια ισχύει και δεν πρόκειται να αναθεωρηθεί. Και είναι η δήλωση του αυτή η απάντηση στις κορώνες και τους πανηγυρισμούς του Δένδια.

Συνοψίζοντας έχουμε: Προς πλήρη αποκατάσταση οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας, επιβεβαίωση της Τουρκο-Λιβυκής συμμαχίας και προσέγγιση με Αίγυπτο και ταυτόχρονα άνευ όρων παράδοση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα αμερικανικά συμφέροντα και αμερικανική βάση η Αλεξανδρούπολη ή μάλλον και η Αλεξανδρούπολη, αφού στην πραγματικότητα είναι όλη η Ελλάδα.


Αναμενόμενα όλα αυτά. Όσοι περίμεναν εθνική πολιτική από την Νέα Δημοκρατία ή βλάκες είναι ή πληρώνονται για να παριστάνουν τους βλάκες.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Φυλακές Δομοκού 2021 

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Μητσοτάκης, Μνημόνια και Δημόσιοι Υπάλληλοι




Ένθερμός υποστηρικτής του Μνημονίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όντας υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά μιλούσε για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Από τότε, όμως που έγινε πρωθυπουργός δεν λέει λέξη. Και δεν λέει λέξη γιατί “δημόσιοι υπάλληλοι” σημαίνει ψήφους, πολλούς ψήφους και οι ψήφοι είναι ο μόνος μεγάλος θεός για κάθε πολιτικάντη, ακόμη και γι’ αυτούς, που δήθεν μισούν τον λαϊκισμό. Και οι δημόσιοι υπάλληλοι, που στην πλειοψηφία τους είναι ένας στρατός αργόμισθων των κομμάτων εξουσίας, είναι πάντοτε με το “αφεντικό”, με αυτούς που τον πληρώνουν με έξοδα του Ελληνικού λαού, που δυστυχεί και έχει χρεωκοπήσει.


Χαρακτηριστικό δείγμα για το πως λειτουργεί αυτό το άθλιο και διεφθαρμένο χαρτοβασίλειο, που ονομάζουν ελληνικό κράτος ο τελευταίος χρόνος με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, που κατέστρεψαν οικονομικά τις περισσότερες Ελληνικές οικογένειες.

Όλο αυτό το διάστημα εκατομμύρια Έλληνες έχασαν την δουλειά τους, έκλεισαν τα καταστήματά τους, όμως οι “δημόσιοι υπάλληλοι” με κλειστές τις περισσότερες υπηρεσίες συνέχισαν να πληρώνονται με μέσο μισθό άνω των 1.000 ευρώ τον μήνα.


Αυτή είναι η Ελλάδα των πολιτικών και της “δημοκρατίας”… Για όσους δεν το ξέρουν οι πρώτοι “δημόσιοι υπάλληλοι” ήταν οι μισθοφόροι των πολιτικών (Μαυροκορδάτος, Κωλέττης κλπ.), που μαζεύτηκαν το 1824 στο Ναύπλιο όταν ήλθαν οι πρώτες λίρες από το Αγγλικό δάνειο, με το οποίο χρηματοδοτήθηκε ο εμφύλιος. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ, Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Φυλακές Δομοκού 2021 

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Γιατί δεν γίναμε “Σαλβίνι”…




Σε άρθρο-πολιτική ανάλυση, η οποία δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα της λεγόμενης κεντροδεξιάς μεταξύ άλλων διαβάσαμε:

“Στη Γαλλία, η Λεπέν, με προσαρμογές στον πολιτικό της λόγο, απειλεί ευθέως ήδη τον Εμμανουέλ Μακρόν. Είναι λίαν αμφίβολο αν θα δουλέψει αυτή τη φορά η συσπείρωση κατά της Ακροδεξιάς. Στην Ιταλία, ο Σαλβίνι έμεινε όρθιος και έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Παρά τις διώξεις, διατηρεί ισχυρότατα ερείσματα στον λαό. Εάν οι εκλογές στην Ελλάδα λοιπόν διεξαχθούν μετά τις γερμανικές, μετά τις γαλλικές και μετά τις ιταλικές, ο αέρας θα είναι “μολυσμένος” και “αντισυστημικός”. Το τσουνάμι θα πλήξει και τη Ν.Δ.”.


Το απόσπασμα του συγκεκριμένου άρθρου ασφαλώς και χρήζει απαντήσεως, της απαντήσεως της Χρυσής Αυγής, της 3ης πολιτικής δυνάμεως της χώρας από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019: Α) Σχετικά με τις “προσαρμογές στον πολιτικό λόγο” της Λεπέν όπως συμμετοχή στα ψηφοδέλτιά της Αφρικανών, δηλωμένων ομοφυλόφιλων, Αράβων κλπ. τι αποτέλεσμα θα φέρει; Έναν ακόμη 2ο γύρο στις προεδρικές εκλογές και μία ακόμη πολιτική ήττα; Και την πολιτική σαν επάγγελμα με πλαστά τιμολόγια των 500 χιλιάδων ευρώ για σαμπάνιες; Αυτό νομίζουν ότι ονειρεύτηκαν οι Γάλλοι Εθνικιστές;


Β) Σχετικά με τις προσεχείς εκλογές στην Ελλάδα εάν ο αέρας είναι ΟΝΤΩΣ “μολυσμένος” και “αντισυστημικός”, τότε θα υπάρξει και πάλι ένα Κίνημα Εθνικιστικό και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από την Χρυσή Αυγή. Ό,τι διαφορετικό με δηλώσεις μετανοίας και “αποκηρύξεις” θα είναι ένα ψέμα και μία ακόμη απάτη του Συστήματος.


Γ) Όσο για τον Σαλβίνι που είδαν τις διώξεις; Είναι “πρώτο τραπέζι πίστα” στην δεξίωση του Συστήματος και πως αλήθεια έμεινε όρθιος;  Στηρίζοντας τον εκλεκτό της Μέρκελ Ντράγκι και προσχωρώντας στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, που έδιωξε μέχρι και τον Ορμπάν; Αυτό θέλανε από την Χρυσή Αυγή! Έναν “Σαλβίνι” στα μέτρα τους, ένα δήθεν “αντισυστημικό” άλλοθι του Συστήματος; Είπαμε ΟΧΙ και γι’ αυτό είμαστε φυλακή! Όσο γι’ αυτούς, που θέλουν να γίνουν “Σαλβίνι” συλλυπητήρια και καλό κατευόδιο…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Η Ακρόπολις, ο Κορρές, ο Έλγιν και ο Πικιώνης




Δεν ήταν λίγοι αυτοί, οι οποίοι διεμαρτυρήθησαν για το “τσιμέντωμα” στην Ακρόπολη, δεν ήταν όμως πολλοί και σίγουρα όχι αρκετοί για να σταματήσουν τα περίφημα έργα “αναμορφώσεως”. Σχετικά με το ζήτημα εκτενή συνέντευξη παρεχώρησε ο κ. Κορρές αρχιτέκτονας αρμόδιος των έργων στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” πριν δυο εβδομάδες. Στην συνέντευξή του αυτή υπερθεμάτισε στην χρήση του τσιμέντου, αφού όπως μας είπε είναι “φυσικό” υλικό και ό,τι πιο κοντά στον… βράχο! Πως αλήθεια δεν το γνώριζαν αυτό εδώ και εκατό ολόκληρα χρόνια αυτοί, οι οποίοι ασχολήθηκαν με έργα διαμορφώσεως του πέριξ της Ακροπόλεως χώρου; Και εφευρέτης, λοιπόν, ο κ. Κορρές! Ο οποίος επίσης είπε ότι δεν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθεί λιθοδομή για τον δρόμο προς την Ακρόπολη… Αντί απαντήσεως δίπλα ακριβώς από τον λόφο της Ακροπόλεως είναι ο λόφος του Φιλοπάππου, όπου τα έργα σχεδίασε ο αείμνηστος Πικιώνης και η οδός είναι λιθοδομή και έγινε πριν πολλά, πολλά χρόνια με λιγότερα ασφαλώς τεχνικά μέσα. 


Στην συνέντευξή του ο κ. Κορρές ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι έκανε… καλό(!) στα γλυπτά του Παρθενώνα ο λήσταρχος λόρδος Έλγιν, που τα λεηλάτησε με άδεια των Τουρκικών αρχών γιατί μπορεί να… καταστρεφόντουσαν(!) στην Επανάσταση του 1821 και ακόμη ότι δεν έχει σημασία που ευρίσκονται τα γλυπτά… Η κρίση δική σας!


Δεν παρέλειψε ασφαλώς και τους ύμνους για το τερατούργημα του Μουσείου της Ακροπόλεως, μιας μοντέρνας καρικατούρας μέσα στην οποία είναι φυλακισμένο το Αρχαίο Κλασσικό κάλος. Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης το γεγονός ότι μέσα σε αυτό το κτήριο, που θυμίζει “κυβισμό” έχουν τοποθετηθεί τμήματος του Ιερού βράχου, που αφαιρέθηκαν από τους αρχαίους ναούς και ατό λέγεται ΑΠΟΙΕΡΟΠΟΙΗΣΗ. Αντί άλλου σχολίου ο στίχος του Γ. Σεφέρη: “Γιατί τ’ αγάλματα κοιμούνται στο μουσείο, Καληνύχτα…”


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...