Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

1η Νοεμβρίου 2013 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ




 
Ήμουν στις φυλακές Κορυδαλλού προφυλακισμένος όταν ακούσαμε την ώρα σχεδόν που κλείναν τα κελιά την είδηση την θλιβερή. Δύο παλληκάρια, δύο Χρυσαυγίτες, ο Μάνος Καπελώνης και ο Γιώργος Φουντούλης έπεφταν νεκροί, ενώ ένα νέο παιδί τραυματιζότανε βαριά από τις σφαίρες των μπολσεβίκων δολοφόνων.


Ο Γιώργος και ο Μάνος άφησαν την τελευταία τους πνοή έξω από τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Λεωφόρο Ηρακλείου, ενώ ο Αλέξανδρος πάλεψε για την ζωή του για ημέρες πολλές στην εντατική. Την ώρα εκείνη στο δελτίο ειδήσεων ο Πρετεντέρης είπε ότι η επίθεση έγινε σε ώρα που υπήρχε κίνηση και θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί και… άνθρωποι! Αυτοί είναι οι αντιφασίστες δημοσιογράφοι και αυτό είναι το ήθος τους… 


Ήταν περίπου 40 ημέρες μετά το περιστατικό στο Κερατστίνι με τον Παύλο Φύσσα. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός είχαν πάρει τηλέφωνο και είχαν συλλυπηθεί τους γονείς του Παύλου Φύσσα. Τους γονείς του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη δεν τους συλλυπήθηκε κανείς… 


Την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας των δύο Χρυσαυγιτών, η αστυνομία είχε κάνει έφοδο σε όλα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και είχε αφαιρέσει τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τις άδειες οπλοφορίας βουλευτών και ανδρών ασφαλείας. Κανένας εισαγγελέας δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει για την “σύμπτωση” αυτή! 


1η Νοεμβρίου 2022 και πάλι κρατούμενος και έχουν περάσει 9 ολόκληρα χρόνια και κανένας δεν θυμάται τον Μάνο και τον Γιώργο. Φαίνεται πως για το αντεθνικό κατεστημένο όσοι είναι Έλληνες και Πατριώτες και δολοφονούνται από κομμουνιστές τρομοκράτες δεν έχουν ψυχή. Θα τους θυμόμαστε πάντα εμείς, οι Συναγωνιστές τους και σίγουρα η ημέρα αυτή η 1η Νοεμβρίου του 2013 είναι βαθειά χαραγμένη στην καρδιά μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

“Μαζί τα φάγαμε”




Είμαστε στον Σεπτέμβριο του 2010 και το ΠΑΣΟΚ ακόμη καλά κρατεί και καμία επίπτωση δεν υπάρχει από το μνημόνιο. Αυτό σαν απάντηση για το 5,3% που πήρα στον Δήμο Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές λίγες ημέρες μετά αρχάς Νοεμβρίου του 2010, το οποίο δεν ήταν αποτέλεσμα των μνημονίων, όπως λένε κάποιοι κακοήθεις, που θέλουν να αποδώσουν τον αγώνα μου και την νίκη στην οποία οδήγησα το Εθνικιστικό Κίνημα στην τύχη και στις περιστάσεις. 


Πρωθυπουργός στην χώρα είναι ο Τζωρτζ Παπανδρέου κι αντιπρόεδρός του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος πράγματι είχε το θάρρος σε περιπτώσεις χαρακτηριστικές να λέει την αλήθεια. Όπως είχε πει για την Γερμανία επί παραδείγματι ότι είναι ένας γίγας με πήλινα πόδια. Μετά ζήτησε συγγνώμη, αλλά πράγματι ποια χώρα μπορεί να είναι μεγάλη και ισχυρή όταν δεν διαθέτει στρατό; 


Τότε λοιπόν, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2010, ο Πάγκαλος είπε στην βουλή:

“Η απάντηση στην κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας πως τα φάγατε τα λεφτά που μας ρωτάει ο κόσμος; Είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί μέσα στα πλαίσια μίας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού, της εννοίας της ίδιας πολιτικής”.

Αυτά ακριβώς που είπε ο Πάγκαλος, μου τα είπε προσωπικά μέσα στην βουλή κορυφαίος παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δείχνει πρωτοφανή προσωπική εμπάθεια εναντίον μου τώρα που είμαι φυλακή, με άλλα λόγια συγκεκριμένα μου είπε: “Ξέρετε γιατί παίρνετε ψήφους, γιατί δεν μπορούμε να διορίσουμε…”. 

Τι διαφορά έχει λοιπόν το ΠΑΣΟΚ και ο Πάγκαλος από την Νέα Δημοκρατία και τον Τασούλα;


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που όλοι την… “ξέχασαν”

 



Ανάχωμα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ 


«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή…»


Υπουργός Δικαιοσύνης, κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, Ρουπακιώτης 2013


Στο άρθρο του, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, κ. Καλύβας, τονίζει ότι οι εκλογές του 2012 υπήρξαν η αφετηρία για την αιφνίδια και τρομακτική εμφάνιση μιας ιδιαίτερα βίαιης και δυστοπικής εκδοχής της ακροδεξιάς στην Ελλάδα! Και στην συνέχεια προσθέτει: 

“Δέκα χρόνια μετά, το φαινόμενο αυτό δεν ξεφούσκωσε απλώς, ηττήθηκε κατά μέτωπο - ηθικά, νομικά και κυρίως πολιτικά”.

Όλα αυτά γνωρίζει ο κ. καθηγητής ότι δεν έχουν βάση κι αν δεν υπήρχε ένα τραγικό γεγονός και μία πολιτική και νομική σκευωρία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα θα ήταν ακόμη πιο δυνατή. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ίδιο άρθρο παρακάτω αναφέρεται στην άποψη ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύγχανε θα κατέρρεε το τελευταίο ανάχωμα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και αυτή ήταν η αλήθεια. Όλοι και όλα δούλεψαν βρώμικα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που ερχόταν σαν δύναμη πολιτικής αλλαγής, αντί του ΣΥΡΙΖΑ. 


Αύγουστος 2015. Όταν δεν έλαβα την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως


Σημαντικό σημείο στην πορεία της Χρυσής Αυγής ο Αύγουστος του 2015 όταν η Βουλή διαλύθηκε με αφορμή το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξε η Ν.Δ. και καταψήφισε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Σύμφωνα με το Σύνταγμα μετά την αποχώρηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση παραιτήθηκε και ανατέθηκε η εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως από τον πρόεδρο της δημοκρατίας στο δεύτερο κόμμα δηλαδή την Νέα Δημοκρατία, εντολή την οποία δεν αποδέχθηκε τελικά η Νέα Δημοκρατία γιατί δεν είχε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Το Σύνταγμα λέει ότι στην συνέχεια δίνεται εντολή κυβερνήσεως στο τρίτο κόμμα και τρίτο κόμμα ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά η εντολή αυτή ποτέ δεν δόθηκε… με έναν τραγελαφικό σαλτιμπαγκισμό που έκανε το πολιτικό σύστημα, το οποίο δεν άντεχε την διαδικασία. Αισθανόταν δέος ακόμη και στην ιδέα της. 


Έτσι λοιπόν, ενώ η Βουλή είχε διαλυθεί, ο Λαφαζάνης και οι αποχωρήσαντες του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν κόμμα (το οποίο φυσικά δεν ήταν κοινοβουλευτικό) και με την Βουλή κλειστή και χωρίς εκλογική διαδικασία, το ανακήρυξαν τρίτο κόμμα και του ανέθεσαν την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως μόνο και μόνον για να μη δώσουν αυτή την εντολή στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 


Εκεί έφθασα εγώ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που έκανα “λάθη”… Να είναι το τρίτο κόμμα της Βουλής για πέντε χρόνια και να περιμένει ανάθεση εντολής σχηματισμού κυβερνήσεως και έχεις τώρα κάποιους φαιδρούς και ασήμαντους, που με κατηγορούν, με εμπάθεια και μίσος, να παριστάνουν τους “σπουδαίους” και τους “εθνοσωτήρες”.


Η 5η φάλαγγα μέσα στην Χρυσή Αυγή 


Δεν είναι τυχαία η έκφραση ότι “τα κάστρα πέφτουν από μέσα”. Το έζησα αυτό στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 όταν κάποιοι είχαν το θράσος αντί να κατηγορήσουν ένα ολόκληρο Σύστημα, που με βρώμικες μεθοδεύσεις μας έθεσε για μόλις 3.701 ψήφους εκτός βουλής με φανερή καλπονοθεία και παράνομους αποκλεισμούς από τα ΜΜΕ, να κατηγορήσουν εμένα για την ήττα λόγω των… “λαθών” μου!

Ο Α “χρυσαυγίτης”(;) με κατηγορούσε ότι προωθούσα τον Β και ο Β “χρυσαυγίτης”(;) τον Α και από κοντά πολλοί Γ… Έβλεπαν το δέντρο, αλλά δεν έβλεπαν το δάσος, που ήταν ένα ολόκληρο Σύστημα για τον απλούστατο λόγο ότι μέσα στο εγωιστικό τους παραλήρημα δεν έβλεπαν το ασήμαντο πολιτικό μέγεθός τους και την απλή αλήθεια ότι εάν δεν υπήρχε Μιχαλολιάκος και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους! 

Παρατηρώ σήμερα τις διεργασίες των πολλαπλών κομμάτων στον εθνικοπατριωτικό χώρο και διαπιστώνω ότι συμπλέουν θαυμάσια άνθρωποι, οι οποίοι υποτίθεται ότι ήσαν αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, με αυτούς που μας πολέμησαν με τον πιο βρώμικο τρόπο στις εκλογές του 2019. Τόσο την πίστευαν την Χρυσή Αυγή, που σήμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σφίγγουν το χέρι με αυτούς, που την μαχαίρωναν πισώπλατα. Επί τέλους θυμηθείτε ποιοι έκαναν πολιτική “θεατράλε” και έδιναν “σόου” προκειμένου να τους παίξει για λίγο η τηλεόραση… Και σήμερα όλοι αυτοί δεν ξέρουν τίποτε και κρύβονται. Ελπίζοντας στην πίστη αυτών που ήτανε αγνοί αγωνιστές και όχι πονηροί πολιτευτές, που αναζητούν σήμερα, σαν τα γουρούνια στις χωματερές, καμιά βουλευτική έδρα, έχω την πεποίθηση ότι το Εθνικιστικό Κίνημα έχει και πρέπει να έχει μέλλον. Όσο για τα περί “διαδόχων” κομμάτων, που γράφουν οι βρώμικες φυλλάδες της διαπλοκής, αυτό δεν στέκει ούτε πολιτικά, ούτε Ιδεολογικά και θα αποδειχθεί στις εκλογές που δεν αργούν. 

Αποφάσισαν την πολιτική μου εξόντωση εκείνο το καλοκαίρι του 2015 όταν σε αντίθεση με τους ευρωλιγούρηδες, που “μένουνε Ευρώπη”, το ασυμβίβαστο και υπερήφανο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πλήρη υποδούλωση στους τοκογλύφους της Πατρίδας μας με το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν για αυτούς πολύ επικίνδυνο και πέρα από κάθε λογική να υπάρχει ένα κόμμα, το οποίο να είναι ταυτόχρονα Εθνικιστικό, αντικαπιταλιστικό και προπαντός υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας, το οποίο ήθελε να τελειώσει μια για πάντα το ψευτορωμαίικο του γραικυλιστάν του ευρώ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, που υπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των Αμερικάνων και μόνο.

Στην ομιλία μου τότε στην Βουλή είχα τονίσει ότι η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ δεν θα στοίχιζε μόνον στην Ελλάδα (το αντίθετο ίσως…), αλλά πολύ περισσότερα στην λεγόμενη Ευρώπη και λέω λεγόμενη γιατί αυτό δεν είναι Ευρώπη, αλλά μία συμμορία τοκογλύφων με την μορφή τραπεζών και χρηματιστηρίων. Γνωστό είναι επίσης ότι όταν ήλθε η ώρα του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το καταψήφισε, ενώ η Νέα Δημοκρατία το στήριξε. Ήταν η ομιλία μου τότε στην βουλή, στην οποία τους θύμισα τους στίχους του Κάλβου ότι καλύτερα οι Έλληνες να υποστούν καταστροφές παρά “προστάτες” να έχουνε. Τους είπα ακόμη ότι η απάντηση σε αυτούς που λένε ότι θα ρίξουμε την Ελλάδα στα βράχια φεύγοντας από το ευρώ, είναι ότι η Ελλάδα ήταν πάντα ένας βράχος τιμής. Αυτά είπα και αυτά πλήρωσα με μία δολοφονία χαρακτήρα από κεντροδεξιούς, αριστερούς και προπαντός “ακροδεξιούς” και ψευτοχρυσαυγίτες, που άρχισαν από τότε να μου σκάβουν τον λάκκο. 

Σήμερα, επτά χρόνια μετά το 2015, αυτοί οι οποίοι με κατηγορούσαν και με κατηγορούν για τα “λάθη” μου, χωρίς να συμφωνούν μεταξύ τους ποια είναι αυτά, άλλοι λένε το ένα και άλλοι το άλλο, όλοι αυτοί έχουν πάρει θέση για ένα και στην Ελλάδα λάιτ εθνικιστικό κίνημα, για μία “βίγκαν” ακροδεξιά, με την Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα στο ευρώ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.

Εθνικιστές με ΝΑΤΟ και ευρώ; Αλλά ξέχασα, δεν δηλώνουν πλέον εθνικιστές!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Καμία πρόσκληση στην Ρωσσία για την επέτειο της ναυμαχίας του Ναυαρίνου




Δεν είναι μόνο ανεπαρκής, εθνικά επικίνδυνος και σε γελοίο βαθμό βερμπαλιστής, ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο φίλος των Ρότσιλντ, που έλεγε στον Σαμαρά για να πιέσει για την δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπου θα του φέρει επενδυτές από το λόμπυ και θα κάνει την Ελλάδα, Ελβετία. Δεν είναι μόνο αυτά είναι και δειλός, αφού δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το σημαντικό γεγονός ειδικά αυτή την περίοδο, να μη καλέσει στην τελετή που γίνεται για την επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου την πρεσβεία της Ρωσσίας! Αντ’ αυτού, ισχυρίζεται ότι έγινε παρεξήγηση με τις προσκλήσεις και χρέωσε το θέμα στο δήμο Πύλου και Νέστορος… Όλα αυτά τις ίδιες ημέρες που ο Νίκος Δένδιας με τον Ιουδαίο γελωτοποιό Ζελένσκι ήταν στα υπόγεια του Κιέβου για να δείξει την συμπαράστασή του απέναντι στην επίθεση του “κακού” τύραννου και εχθρού των ΗΠΑ, Πούτιν.


Η Ναυμαχία του Ναυαρίνου υπήρξε πράγματι ένα τυχαίο ευτυχές γεγονός για τον Ελληνισμό, αλλά σίγουρα δεν έφερε αυτό την ελευθερία της Ελλάδος. Ο στόλος του Ιμπραήμ ήταν ήδη αποκλεισμένος με κοινή απόφαση των μεγάλων δυνάμεων, αφού είχε γίνει φανερό ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ της Γαλλίας των Βουρβόνων τότε και της Αιγύπτου του Μωχάμεντ Αλί, που έθιγε καίρια τα αγγλικά συμφέροντα. Επί πλέον, ο στρατός του Ιμπραήμ πεινούσε κυριολεκτικά λόγω προβλημάτων εφοδιασμού και ήταν γεμάτο ασθενείς, οι οποίοι υπέφεραν από τράχωμα στους οφθαλμούς. 


Αξίζει όμως τον κόπο στο σημείο αυτό να δούμε πως αντιμετώπισαν οι ηγεσίες των τριών μεγάλων δυνάμεων την καταστροφή του αιγυπτιακού στόλου. Η Αγγλία ζήτησε συγγνώμη από τον σουλτάνο γιατί επετέθη εναντίον συμμάχου και ο Βασιλιάς της είπε ότι αντί για παράσημο θα έπρεπε να περαστεί στον λαιμό του Άγγλου ναυάρχου αγχόνη! Δεν πλήρωσε δε ποτέ τα έξοδα της ναυμαχίας. Αυτό συνέβη πολλά χρόνια αργότερα μετά από δικαστική προσφυγή. Το ίδιο αποδοκιμάστηκε και ο ναύαρχος της Γαλλίας για την εμπλοκή του στην Ναυμαχία κατά του Ιμπραήμ στο στόλο του οποίου ανήκαν μέχρι λίγο πριν την ναυμαχία δύο γαλλικά πολεμικά πλοία! Ο μόνος που παρασημοφορήθηκε από τον Τσάρο και τιμήθηκε ήταν ο Ναύαρχος της Ρωσσίας και τα πράγματα δεν σταματούν εδώ. Δύο χρόνια μετά ξεσπά ρωσσοτουρκικός πόλεμος και τα στρατεύματα των Ρωμανώφ φτάνουν στην Ανδριανούπολη όπου ανάμεσα στην συνθήκη της Ειρήνης απαράβατος όρος τίθεται η ανεξαρτησία της Ελλάδος για την οποία έχουν αντίρρηση και Γαλλία και Αγγλία, αλλά δεν μεταπείθουν τους Ρώσσους. Όσο για τον Γουέλινγκτον, τον νικητή του Ναπολέοντα στο Βατερλώ, θέλει την Ελλάδα ένα αυτόνομο κράτος κάτω από την κυριαρχία του σουλτάνου, που να περιορίζεται μόνο στην Πελοπόννησο και την Ύδρα! 


Αυτά για την Ιστορία και για να καταλάβει κανείς πόσο άδικο ήταν να μην κληθεί η πρεσβεία της Ρωσσίας στην τελετή και να καταθέσει στέφανο εκ μέρους της ο δήμαρχος Πύλου Παναγιώτης Καρβέλας! Αντίθετα, ήταν εκεί κανονικά Άγγλοι και Γάλλοι χωρίς κανένα πρόβλημα ως τιμώμενα έθνη…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Μήνυμα Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: 28η Οκτωβρίου 2022 Τιμή και Δόξα στο μαχόμενο Έθνος




Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν αυτή που πριν δεκαετίες ολόκληρες κάθε 28η Οκτωβρίου γέμιζε τις πόλεις και τα χωριά της Πατρίδας μας με το σύνθημα “Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες”. Προς Θεού καμία πρόθεση να υποτιμηθεί ο μεγαλειώδης αγώνας του Ελληνικού Λαού, όλων των Ελλήνων, ενάντια στον εισβολέα εκείνη την 28η Οκτωβρίου του 1940, όταν ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το μεγάλο ΟΧΙ των Ελλήνων ενάντια στους Ιταλούς εισβολείς. 


Και δεν ήταν ένας πόλεμος κατά του φασισμού, όπως λένε οι μπολσεβίκοι, που δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν φτηνή πολιτική προπαγάνδα φτάνοντας μέχρι του σημείου, έχοντας στα χέρια τους την δύναμη που τους έδωσε η ψευτοδεξιά, να παραλείπουν ακόμη και την αναφορά του ονόματος του πρωτεργάτη της νίκης, του Εθνικού κυβερνήτη του “φασιστικού” (για αυτούς) καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Και είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από τα κινηματογραφικά επίκαιρα της εποχής, όπου οι νέοι της ΕΟΝ ζητωκραυγάζουν υπέρ του πολέμου στους δρόμους των Αθηνών την 28η Οκτωβρίου του 1940 με σηκωμένο το δεξί τους χέρι ψηλά…




Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες και δεν φτάνει δυστυχώς η θέληση και το εθνικό φρόνημα ενός ολόκληρου λαού εάν δεν υπάρχουν αυτοί και σήμερα η Ελλάδα δεν έχει Μεταξάδες και λέμε κάθε λογής ναι στις προκλήσεις και τις παραβιάσεις της εθνικής μας κυριαρχίας.


Για μια ακόμη φορά με τις πλάτες της ψευτοδεξιάς των Κερένσκι της Ν.Δ., σε σχολεία, σε πόλεις και σε χωριά θα αλλοιωθεί βάναυσα η Ιστορία και θα ακουστούν ύμνοι για αυτούς που ήταν οι μεγάλοι απόντες του Έπους του 1940 και δεν αναφέρομαι στους απλούς αριστερούς, που σαν απλοί καλοί πατριώτες πολέμησαν και αυτοί, αλλά για την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κινήματος που πιστοί στις εντολές της Μόσχας έλεγε πως ο πόλεμος του Μεταξά ήταν φασιστικός και κατακτητικός και καλούσε τους στρατιώτες να λιποτακτήσουν. 


Τιμή και Δόξα στο μαχόμενο Έθνος και στο έπος της 28ης Οκτωβρίου 1940.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 






Δημοψήφισμα 2015: Ο Τσίπρας κέρδισε η Ελλάδα έχασε… ΟΧΙ σε όλα τα Μνημόνια από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Συνέντευξη στην δημοσιογράφο κ. Αλεξία Κεφάλα με αφορμή την έκδοση του τελευταίου βιβλίου του παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Γαλλίας το 2015. 


Ο τίτλος της συνεντεύξεως είναι: “Ο Ερντογάν δεν μπορεί να είναι και με την Δύση και με την Ρωσία”. Είναι προφανές ότι σύμφωνα με τη συλλογιστική του τίτλου, η Δύση με την Ρωσία είναι από την ίδια την φύση τους δυνάμεις εχθρικές η μία απέναντι στην άλλη. Αυτό όμως είναι πολύ αγγλοσαξωνικό και βεβαίως δεν έχει ουδεμία σχέση με την ιστορική πραγματικότητα.

Γιατί εάν η Ρωσία επί παραδείγματι, δεν μπορεί να είναι με την Δύση γιατί είναι Ορθόδοξη, τότε ούτε η Ελλάδα είναι Δύση. Επί πλέον, πως είναι δυνατόν να θεωρείται ένας κόσμος διαφορετικός από την Ευρώπη ο κόσμος της Ρωσσίας, ο κόσμος του Ντοστογιέφσκι, του Τσαϊκόφσκι και του Τολστόι;! 


Ας έλθουμε όμως, στο σημείο εκείνο το οποίο μας αφορά άμεσα σαν Ελλάδα. Στο βιβλίο του, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ, αναφέρεται στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 στην Ελλάδα και γράφει ότι απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα του είπε τότε: “Εσύ κέρδισες, αλλά η Ελλάδα έχασε”… 

Και πράγματι έτσι ήταν! Με μία κίνηση από θεατρική έως οπερετική, ο Τσίπρας εμφανίστηκε σαν Ρομπέν των Δασών και κέρδισε και αυτό αποδείχθηκε στις εκλογές που έγιναν τον Σεπτέμβριο. Η Ελλάδα όμως, πράγματι έχασε με την αποδοχή του μνημονίου της αριστεράς που ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία. Και είναι αυτά τα ίδια τα λόγια του Ολάντ, που δικαιώνουν το ΟΧΙ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το ΟΧΙ στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, που ποδοπάτησε ο Τσίπρας και το έκανε ΝΑΙ με ένα νέο μνημόνιο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Αύγουστος 2015. Όταν δεν έλαβα την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως




Τον Αύγουστο του 2015 η Βουλή διαλύθηκε με αφορμή το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξε η Ν.Δ. και καταψήφισε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 


Σύμφωνα με το Σύνταγμα μετά την αποχώρηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση παραιτήθηκε και ανατέθηκε η εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως από τον πρόεδρο της δημοκρατίας στο δεύτερο κόμμα δηλαδή την Νέα Δημοκρατία, εντολή την οποία δεν αποδέχθηκε τελικά η Νέα Δημοκρατία γιατί δεν είχε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Το Σύνταγμα λέει ότι στην συνέχεια δίνεται εντολή κυβερνήσεως στο τρίτο κόμμα και τρίτο κόμμα ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά η εντολή αυτή ποτέ δεν δόθηκε… με έναν τραγελαφικό σαλτιμπαγκισμό που έκανε το πολιτικό σύστημα, το οποίο δεν άντεχε την διαδικασία. Αισθανόταν δέος ακόμη και στην ιδέα της. 


Έτσι λοιπόν, ενώ η Βουλή είχε διαλυθεί, ο Λαφαζάνης και οι αποχωρήσαντες του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν κόμμα (το οποίο φυσικά δεν ήταν κοινοβουλευτικό) και με την Βουλή κλειστή και χωρίς εκλογική διαδικασία, το ανακήρυξαν τρίτο κόμμα και του ανέθεσαν την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως μόνο και μόνον για να μη δώσουν αυτή την εντολή στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 


Εκεί έφθασα εγώ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που έκανα “λάθη”… Να είναι το τρίτο κόμμα της Βουλής για πέντε χρόνια και να περιμένει ανάθεση εντολής σχηματισμού κυβερνήσεως και έχεις τώρα κάποιους φαιδρούς και ασήμαντους να παριστάνουν τους σπουδαίους και τους “εθνοσωτήρες”. Όλα και όλους όμως μας κρίνει ο χρόνος.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ανέβασαν τον ΣΥΡΙΖΑ σαν ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή

 



Ο Στάθης Καλύβας είναι καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και σίγουρα τα όσα γράφει δεν είναι τυχαία. Στην “Καθημερινή” της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2022, είχε άρθρο με τίτλο “Φαντάσματα Ορμπανισμού”, στο οποίο αποκαλύπτεται ο λόγος για τον οποίον κτυπήθηκε η Χρυσή Αυγή και δείχνει πόσο σημαντική ήταν η πολιτική της παρουσία στην χώρα μας στα χρόνια που πέρασαν. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά τι γράφει στην εισαγωγή του κειμένου του:


“Οι εκλογές του 2012 υπήρξαν αφετηρία για την αιφνίδια και τρομακτική εμφάνιση μιας ιδιαίτερα βίαιης και δυστοπικής εκδοχής της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα. Δέκα χρόνια μετά, το φαινόμενο αυτό δεν ξεφούσκωσε απλώς, ηττήθηκε κατά μέτωπο – ηθικά, νομικά και κυρίως πολιτικά. Αλλού στρέφονται πλέον οι διεθνείς ανησυχίες: στην Ιταλία ή σε χώρες-πρότυπα όπως η Σουηδία. Το μέλλον είναι απρόβλεπτο και δεν γνωρίζουμε αν η Ακροδεξιά θα ξανασηκώσει κεφάλι στη χώρα μας. Είναι όμως μεγάλο λάθος να υποβαθμίζουμε ή να λησμονούμε την ήττα της. Και αυτό γιατί δεν ήταν λίγοι όσοι με περισσή αυτοπεποίθηση ισχυρίζονταν το 2015 πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύγχανε ή γινόταν συστημικός, θα κατέρρεε το τελευταίο ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή.”


Γιατί ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή; Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν στήθηκε η πολιτική σκευωρία ήταν μια ανάσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και πολύ πιθανόν στις εκλογές που θα ακολουθούσαν να ξεπερνούσε και το 20%. Στην συνέχεια του κειμένου του δίδει την άποψή του για τον πολιτικό στόχο που υπηρετεί η αποσιώπηση, η ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σήμερα και φυσικά η προβολή κάθε είδους πολιτικού αρλεκίνου, που προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά.


Όπως πολύ σωστά γράφει όμως ο καθηγητής κ. Καλύβας “το μέλλον είναι απρόβλεπτο” για αυτό και καλά θα κάνει να έχει επιφυλάξεις σχετικά με αυτό που γράφει ότι “το φαινόμενο ηττήθηκε κατά μέτωπο ηθικά, νομικά και κυρίως πολιτικά”. Κανένας δεν ξέρει τι ξημερώνει και παντοδύναμος είναι μόνο ο Θεός και καμία συμμορία πλουτοκρατών και απατεώνων πολιτικών, που κατευθύνουν την δημόσια ζωή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

1922 ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ




Εκατό χρόνια συμπληρώθηκαν εφέτος από την Μικρασιατική καταστροφή και ουδεμία αναφορά έγινε στην μεγάλη προδοσία των κομμουνιστών, την σημαντική αυτή ιστορική περίοδο. Κανείς δεν λέει λέξη στο τέλος θα τους αγιοποιήσουν ακόμη και για τα εγκλήματα που έχουν κάνει εις βάρος της Ελλάδος. Αυτοί δεν είναι ποτέ προδότες ακόμη και όταν προδίδουν! Προδότες είμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες γιατί είμαστε λέει “ναζιστές” και οι Γερμανοί πολέμησαν κατά της Ελλάδος! Μόνο που συμβαίνουν δύο πράγματα. Εμείς γεννηθήκαμε πολύ μετά τον πόλεμο αυτόν αφ’ ενός, αφ’ έτερου οι Έλληνες “ναζιστές” του Μεταξά, της 4ης Αυγούστου, πολέμησαν τους Γερμανούς. Αυτοί όμως τότε ήταν υπέρ του σφαγέα των Ελλήνων του Κεμάλ. Σας παραθέτω ένα απόσπασμα από βιβλίο που κυκλοφορεί και το οποίο λέει τις αλήθειες, που δεν λέγονται για την Μικρασιατική εκστρατεία και καταστροφή.


Ο Λένιν, ο Τρότσκι, το ΚΚΕ και η προδοσία του 1922 

23 Απριλίου του 1920 στην Άγκυρα συνεδρίασε η μεγάλη εθνοσυνέλευση της Τουρκίας και σχηματίστηκε η πρώτη κυβέρνηση του Κεμάλ. Μία από τις πρώτες του ενέργειες ήταν να στείλει επιστολή στον Λένιν ζητώντας διπλωματικές σχέσεις και στρατιωτική και οικονομική βοήθεια. Ο Υπουργός Εξωτερικών των μπολσεβίκων Τσιτσέριν απαντούσε ως εξής: 

“Η Σοβιετική κυβέρνηση δίνει χέρι φιλίας σε όλους τους λαούς του κόσμου πιστή στην αρχή του δικαιώματος της αυτοδιαθέσεως”. 

Δήλωση έκανε και ο Λένιν, στην οποία τόνιζε: 

“Ο Μουσταφά Κεμάλ φαίνεται ότι είναι υπέροχος οργανωτής και έξυπνος και με την επανάστασή του τα έβαλε με τους ιμπεριαλιστές επιδρομείς. Ο λαός πιστεύει σε αυτόν. Είναι ανάγκη να βοηθηθεί και αυτό είναι σημαντική βοήθεια προς τους Τούρκους εργάτες και αγρότες.” 

Όταν λίγους μήνες μετά υπεγράφη η Συνθήκη των Σεβρών το ΣΕΚΕ - ΚΚΕ με προκήρυξή του κατήγγειλε την συνθήκη τονίζοντας: 

“Σύντροφοι προλετάριοι η κυβερνώσα αστική τάξις επωφελείται της υπογραφής της ειρήνης με την Τουρκία δια να παρασύρει τας εργαζόμενας λαϊκάς μάζας εις σωβινιστικάς και πατριωτικάς εορτάς με το πρόσχημα της απελευθερώσεως των υποδούλων αδελφών”. 

Τον Οκτώβριο του 1920 η προεκλογική συγκέντρωση του κομμουνιστικού κόμματος στην Αθήνα μετετράπη σε διαδήλωση με το σύνθημα “Κάτω ο πόλεμος”. Ταυτόχρονα κυκλοφορεί στο μέτωπο προκήρυξη προς τους οπλίτες και συλλαμβάνεται ο κομμουνιστής Παντελής Πουλιόπουλος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Σε όλη την διάρκεια της μικρασιατικής εκστρατείας, οι κομμουνιστές ήταν η πέμπτη φάλαγγα και καλούσαν τους στρατιώτες σε λιποταξία ενώ ο Λένιν την ίδια ώρα που οι Ρώσσοι πέθαιναν από την πείνα έδινε 10 εκατομμύρια χρυσά ρούβλια και ανυπολόγιστης αξίας οπλισμό στον σφαγέα του Μικρασιατικού Ελληνισμού Κεμάλ Αττατούρκ.

Οι κομμουνιστές της Ελλάδος σε επίσημα κείμενά τους υπερηφανεύονται ότι επεδίωξαν την «αστικοτσιφλικάδικη ήττα της Ελλάδος στην Μικρά Ασία». Ο λόγος για τον οποίον οι μπολσεβίκοι τάχθηκαν κατ’ ουσίαν στο πλευρό του Κεμάλ, ήταν η απόφαση του Λένιν να στηρίξει με κάθε τρόπο τους νεότουρκους… 

…Ας δούμε με την γλώσσα των αριθμών το πολεμικό υλικό που έδωσε η Σοβιετική Ένωση στον Κεμάλ το κρίσιμο έτος 1921 μέχρι τον Μάρτιο, πριν δηλαδή από την ελληνική επίθε- ση για κατάληψη της Αγκύρας. Τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 1921 παρελήφθησαν από τα στρατεύματα του Κεμάλ χίλιες βόμβες, 4.000 χειροβομβίδες και 4.000 εγκαιροφλεγείς σφαίρες. Τον Μάρτιο του 1921 οι σοβιετικοί έδωσαν στον Κεμάλ 33.000 τυφέκια, 58 εκατομμύρια φυσίγγια, 300 πολυβόλα, 54 κανόνια, 130.000 οβίδες και άλλες μεγάλες ποσότητες πολεμικού υλικού. Στις 23 Μαρτίου απέστειλε επίσης δωρεάν για τις ανάγκες του Κεμαλικού στρατού 30 δεξαμενές με πετρέλαιο, δυο δεξαμενές βενζίνης και 8 δεξαμενές κηροζίνης. Όλοι γνωρίζουμε ότι στη μεγάλη ελληνική επίθεση του 1921 ο ελληνικός στρατός είχε μεγάλες ελλείψεις πολεμικού υλικού, ενώ ο στρατός του Κεμάλ αφθονία. Κι όμως κάποιοι σήμερα, κάποιοι μαρξιστογενείς έχουν το θράσος να μιλούν για την γενοκτονία των Ποντίων, μία γενοκτονία που υπήρξε κυρίως έργο και αποτέλεσμα της ενισχύσεως του Κεμάλ από τους κομμουνιστές. 

Οι μπολσεβίκοι δεν μετανόησαν ποτέ για την γραμμή τους, γραμμή προδοτική και αντεθνική. Χρόνια μετά (το 1935) την καταστροφή έγραφε ο Ζαχαριάδης στον Ριζοσπάστη: 

«Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα ήταν σήμερα πεθαμένη και εμείς Μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα τη στηρίζαμε στην υποδούλωση του τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούομε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ. Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε εκεί όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε». 

Εκατό χρόνια συμπληρώνονται από την Μικρασιατική καταστροφή στην οποία με υπερηφάνεια δηλώνουν οι κομμουνιστές ότι είχαν συμμετοχή. Και όμως δεν θα ακουστεί λέξη στην Ελλάδα του 2022, που έχει καταντήσει το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

22 Οκτωβρίου 2022

 



 

Και όμως, περάσανε δυό χρόνια
απ' την ημέρα εκείνη την σημαδιακή 
όπου με σίδερα δεμένους μας φορτώσανε 
σε ένα καμιόνι για την φυλακή.

Και όμως περάσανε μήνες εικοσιτέσσερεις 
που μας πήραν από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας 
για να μας πάνε στου Δομοκού την πικρή γη 
στην φυλακή των φυλακών για τους εγκληματίες. 

Και όμως περάσανε εβδομάδες επάνω από εκατό 
που από της Γενικής Ασφάλειας τα τσιμέντα
με τις χειροπέδες στα χέρια για τους φωτογράφους
μας έστησαν να δείξουνε πως ήταν νικητές.

Και όμως περάσανε ημέρες πιο πολλές από εφτακόσιες
που μας στοίβαξαν σε σιδερένιο ένα κλουβί 
για να μας πάνε εκεί όπου τον ήλιο κρύβουν
και τον ουρανό με συρματόπλεγμα, στον Δομοκό.

Δυό χρόνια, μιά στιγμή της Ιστορίας
αθώοι από το έγκλημα και ένοχοι για Ιδέα 
θύματα των προδοτών του Έθνους και της αδικίας
μιας αδικίας που σίγουρα απάντηση θα πάρει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Η λογική του παραλόγου: Εθνικός… καπιταλισμός!




Ζούμε σε μία εποχή όπου οι λέξεις, οι έννοιες και οι Ιδέες έχουν χάσει την σημασία τους! Κυριολεκτικά έχει χάσει το σκυλί τον αφέντη του. Ποιος θα το περίμενε επί παραδείγματι ο πρώην γενικός γραμματέας της ΚΝΕ να είναι ο σκληρός υπουργός εσωτερικών μιας δεξιάς κυβερνήσεως, που χειροκροτεί τα ΜΑΤ για τις επεμβάσεις τους εναντίον αριστερών; Και να ήταν μόνον αυτό… 


Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της ιδεολογικής σαλάτας σε ένα κόμμα, σε ένα τουρλουμπούκι ιδεών κυριολεκτικά, κυκλοφορούν τελευταία οι έννοιες εθνικός φιλελευθερισμός και προσφάτως εθνικός καπιταλισμός! Μα οι έννοιες Έθνος και φιλελευθερισμός είναι αντίθετες, αφού Έθνος σημαίνει κυριαρχία ενός φυλετικού και ιστορικού μεγέθους υπεράνω όλων και φιλελευθερισμός η κυριαρχία της οικονομίας υπεράνω όλων! Όσο για τον καπιταλισμό αποτελεί πολιτική επιλογή σαφέστατα εχθρική έναντι του Έθνους και πολύ περισσότερο του Εθνικισμού. Και εάν κάποτε ίσχυε το οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα, τώρα είναι οι καπιταλιστές που δεν έχουν πατρίδα και περιφέρονται σαν τα κοράκια από χώρα σε χώρα για να λεηλατούν λαούς! 


Όλα αυτά σαν απάντηση από εμένα σε κάποια ορφανά και της Χρυσής Αυγής, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μπουν στο Σύστημα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Η 5η φάλαγγα μέσα στην Χρυσή Αυγή

 


Δεν είναι τυχαία η έκφραση ότι “τα κάστρα πέφτουν από μέσα”. Το έζησα αυτό στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 όταν κάποιοι είχαν το θράσος αντί να κατηγορήσουν ένα ολόκληρο Σύστημα, που με βρώμικες μεθοδεύσεις μας έθεσε για μόλις 3.701 ψήφους εκτός βουλής, να κατηγορήσουν εμένα για την ήττα λόγω των… λαθών μου!

Ο Α με κατηγορούσε ότι προώθησα τον Β και ο Β τον Α… Έβλεπαν το δέντρο, αλλά δεν έβλεπαν το δάσος, που ήταν ένα ολόκληρο Σύστημα για τον απλούστατο λόγο ότι μέσα στο εγωιστικό τους παραλήρημα δεν έβλεπαν το ελάχιστο πολιτικό βάρος τους. 

Παρατηρώ σήμερα τις διεργασίες των πολλαπλών κομμάτων στον εθνικοπατριωτικό χώρο και διαπιστώνω ότι συμπλέουν θαυμάσια άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται ότι ήσαν αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, με αυτούς που μας πολέμησαν με τον πιο βρωμικό τρόπο στις εκλογές του 2019. Τόσο την πίστευαν την Χρυσή Αυγή, που σήμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σφίγγουν το χέρι με αυτούς που την μαχαίρωναν πισώπλατα. Όλοι αυτοί τις ίδιες σκέψεις με τους φανερούς εχθρούς της είχαν, απλά πίστευαν σε ένα 3,2% που θα έθαβε εμένα πολιτικά και θα άνοιγε, έτσι πίστευαν, τον δρόμο γι’ αυτούς, αλλά δυστυχώς για αυτούς ήλθε το 2,93%… Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και είχα γράψει την ίδια μέρα των εκλογικών αποτελεσμάτων απαντώντας σε αυτούς που μιλούσαν για τα λάθη μου ότι το μεγαλύτερο λάθος μου ήσαν αυτοί. Και επιμένω σε αυτό και θα επαληθευτεί! Και επί τέλους θυμηθείτε ποιοι έκαναν πολιτική “θεατράλε” και έδιναν “σόου” προκειμένου να τους παίξει για λίγο η τηλεόραση… Και σήμερα όλοι αυτοί δεν ξέρουν τίποτε και κρύβονται. Στην δήλωσή μου αυτή για τα ποια ήταν τα λάθη μου ΕΠΙΜΕΝΩ και ελπίζω στην κατανόηση αυτών που ήτανε αγνοί αγωνιστές και όχι πονηροί πολιτευτές, που αναζητούν σήμερα, σαν τα γουρούνια στις χωματερές, καμιά βουλευτική έδρα. Όσο για τα περί “διαδόχων” κομμάτων, που γράφουν οι βρώμικες φυλλάδες της διαπλοκής, αυτό δεν στέκει ούτε πολιτικά, ούτε Ιδεολογικά και θα αποδειχθεί στις εκλογές που δεν αργούν. 

Αποφάσισαν την πολιτική μου εξόντωση εκείνο το καλοκαίρι του 2015 όταν σε αντίθεση με τους ευρωλιγούρηδες, που “μένουνε Ευρώπη”, το ασυμβίβαστο και υπερήφανο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πλήρη υποδούλωση στους τοκογλύφους της Πατρίδας μας με το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν για αυτούς πολύ επικίνδυνο και πέρα από κάθε λογική να υπάρχει ένα κόμμα, το οποίο να είναι ταυτόχρονα Εθνικιστικό, αντικαπιταλιστικό και προπαντός υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας, το οποίο ήθελε να τελειώσει μια για πάντα το ψευτορωμαίικο του γραικυλιστάν.

Στην ομιλία μου τότε στην Βουλή είχα τονίσει ότι η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ δεν θα στοίχιζε μόνον στην Ελλάδα (το αντίθετο ίσως…), αλλά πολύ περισσότερα στην λεγόμενη Ευρώπη και λέω λεγόμενη γιατί αυτό δεν είναι Ευρώπη, αλλά μία συμμορία τοκογλύφων με την μορφή τραπεζών και χρηματιστηρίων. Δεν είναι τυχαία η παρέμβαση τότε του Ντόναλντ Τουσκ (σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 5:39′)   των ανθρώπων των αμερικανών, στις συνομιλίες Μέρκελ και Τσίπρα να τελειώνουν το θέμα γιατί κινδυνεύει η παγκόσμια οικονομία…

https://youtu.be/1XJZiVLjJzo

Και γνωστό είναι ότι όταν ήλθε η ώρα του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το καταψήφισε, ενώ η Νέα Δημοκρατία το στήριξε. Ήταν η ομιλία μου τότε στην βουλή, στην οποία τους θύμισα τους στίχους του Κάλβου ότι καλύτερα οι Έλληνες να υποστούν καταστροφές παρά “προστάτες” να έχουνε. Τους είπα ακόμη ότι η απάντηση σε αυτούς που λένε ότι θα ρίξουμε την Ελλάδα στα βράχια φεύγοντας από το ευρώ, είναι ότι η Ελλάδα ήταν πάντα ένας βράχος τιμής. Αυτά είπα και αυτά πλήρωσα με μία δολοφονία χαρακτήρα από κεντροδεξιούς, αριστερούς και προπαντός “ακροδεξιούς” και ψευτοχρυσαυγίτες, που άρχισαν από τότε να μου σκάβουν τον λάκκο. 

Σήμερα, επτά χρόνια μετά το 2015, αυτοί οι οποίοι με κατηγορούσαν και με κατηγορούν για τα λάθη μου, χωρίς να συμφωνούν μεταξύ τους ποια είναι αυτά, άλλοι λένε το ένα και άλλοι το άλλο, όλοι αυτοί έχουν πάρει θέση για ένα και στην Ελλάδα λάιτ εθνικιστικό κίνημα, για μία “βίγκαν” ακροδεξιά, με την Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα στο ευρώ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.

Εθνικιστές με ΝΑΤΟ και ευρώ; Αλλά ξέχασα, δεν δηλώνουν πλέον εθνικιστές!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ο βιαστής ήταν Νεοδημοκράτης, αλλά όλοι οι βιαστές δεν είναι νεοδημοκράτες… Ο δολοφόνος ήταν χρυσαυγίτης άρα όλοι οι χρυσαυγίτες είναι δολοφόνοι




Τα καλά και συμφέροντα για την προπαγάνδα των ΜΜΕ, που είναι δεδομένο και πληρωμένο ότι υπηρετούν συγκεκριμένα κομματικά συμφέροντα. 


Έτσι λοιπόν, σε έγκυρη εφημερίδα και σε έγκυρη στήλη έγκυρου δημοσιογράφου διαβάσαμε ότι είναι απαράδεκτο επειδή ο βιαστής και προαγωγός ήταν νεοδημοκράτης να υπάρχουν γενικεύσεις ότι όλοι οι νεοδημοκράτες ίδιοι είναι! Ας μη βιάζεται όμως, ο έγκυρος σχολιαστής, γιατί εάν είναι και άλλοι νεοδημοκράτες στο “ευγενές” κόλπο κάπως ευρύνεται η υπόθεση και λίγο δύσκολο να μιλάει για άδικες γενικεύσεις. Θα ήταν όμως άδικο πράγματι να πούμε ότι όλοι όσοι ανήκουν ή ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία είναι παιδόφιλοι και βιαστές και εμείς άδικοι δεν είμαστε όπως είναι αυτοί! Και πολύ σωστά γράφει ο έγκυρος σχολιαστής ότι δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε τον κάθε εγκληματία με βάση το τι ψηφίζει. Όλα αυτά σωστά και ισχύουν εκτός εάν είναι όχι χρυσαυγίτης, περιστασιακός οπαδός της Χρυσής Αυγής γιατί επαναλαμβάνουμε ο Ρουπακιάς ήταν και στην Πολιτική Άνοιξη δραστήριος μάλιστα και στο ΚΚΕ παλαιότερα. 


Όλα αυτά ενώ συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη της Χρυσής Αυγής όπου η μητέρα του δολοφονηθέντος ευθέως δήλωσε στο δικαστήριο ότι πρέπει να πάνε και οι 500.000 Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή στην φυλακή και η δικαιοσύνη σιώπησε… Δεν είπε τίποτε ούτε η Εισαγγελέας, ούτε η πρόεδρος του δικαστηρίου! Οι γενικεύσεις, λοιπόν, όταν αφορούν την Χρυσή Αυγή είναι… “δίκαιες”!


Αυτό πάντως που μας κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ έχουν περάσει τόσες ημέρες από την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου και έχουν ανοιχτεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, δεν ακούμε τίποτε για τα άλλα παιδόφιλα κτήνη ούτε βεβαίως για το τι ψηφίζουν… Εντύπως μας έκανε επίσης το γεγονός ότι τα κανάλια για την σύζυγο του αρχιεγκληματία που είναι εκλεγμένη εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης με την Νέα Δημοκρατία, αναφέρουν ότι είναι πρώην σύζυγος, ενώ όχι μόνον διαζύγιο δεν υπάρχει, αλλά προκύπτει με αποδείξεις ότι έδωσε και χρήματα στην μητέρα της 12χρονης για ανθρωπιστικούς λέει λόγους… 


Είναι φανερό, λοιπόν, ότι είμαστε αθώοι σχετικά με την δίκη που γίνεται στο Εφετείο εκτός εάν δεν είναι αθώοι και όλοι οι νεοδημοκράτες για τον παιδεραστή. Όσο για την δικαιοσύνη αν θέλει να σώσει την τιμή της πρέπει να μας αθωώσει γιατί η καταδίκη 48 αθώων ανθρώπων για την δολοφονία ενός ατόμου από ένα άλλο άτομο είναι ντροπή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ένας Ιταλός “χρυσαυγίτης” πρόεδρος της βουλής στην Ιταλία.




Τον Ιανουάριο του 2016 έγινε στο ξενοδοχείο NOVOTEL, των Αθηνών, το 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής, το οποίο ανέδειξε Γενικό Γραμματέα τον υπογράφοντα αυτό το κείμενο Ν.Γ. Μιχαλολιάκο. Ουδείς άλλος έθεσε υποψηφιότητα και το κόμμα ως γνωστόν, είχε κατορθώσει υπό την ηγεσία μου τον άθλο να είναι το τρίτο κόμμα της ελληνικής βουλής. Τότε μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις, του Ιανουαρίου του 2015 και του Σεπτεμβρίου του 2015! Οι ρουφιάνοι της Νέας Δημοκρατίας, βεβαίως, και των μυστικών υπηρεσιών, δούλευαν υπογείως εναντίον μου, την ίδια ώρα που με χειροκροτούσαν και φώναζαν “ζήτω ο αρχηγός”.


Στο Συνέδριο αυτό, λοιπόν, υπήρξαν χαιρετισμοί από χώρες του εξωτερικού καθώς και από εκπρόσωπο του Πατριαρχείου της Μόσχας. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρόεδρος σήμερα της Βουλής στην Ιταλία, Λορέντσο Φοντάνα. Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε πρόσφατα το διαδίκτυο όχι εφημερίδες ή κανάλια, γιατί απαγορεύεται κάθε αναφορά στην Χρυσή Αυγή σε αυτά… Ένα από αυτά τα δημοσιεύματα έγραψε: 


“Υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής ο νέος πρόεδρος της Βουλής. Σε ακόμα μία δυσάρεστη εξέλιξη στην ιταλική πολιτική σκηνή, ο νέος πρόεδρος της Βουλής, ο 42χρονος Λορέντσο Φοντάνα, που θεωρείται από τα πιο ακραία στελέχη της Λέγκα, είχε στείλει βίντεο με χαιρετισμό στο συνέδριο της Χρυσής Αυγής το 2016.

Επίσης, έχει καταφερθεί επανειλημμένα κατά των αμβλώσεων, των δικαιωμάτων των γυναικών και των ομοφυλοφίλων και υπέρ του Βλαντίμιρ Πούτιν. 

Αυτή τη φορά, ο Μπερλουσκόνι έδωσε την ψήφο του στον Φοντάνα, δηλώνοντας ότι η Μελόνι θα πρέπει να «λάβει τη δική μας έγκριση» για τις επιλογές της.” 


Ας σημειωθεί ότι το μήνυμα που είχε στείλει, ο σημερινός πρόεδρος της ιταλικής βουλής, ήμασταν ήδη υπόδικοι με την πολιτική σκευωρία των Σαμαρά, Δένδια, Βορίδη και γνώριζε πολύ καλά γιατί μας κατηγορούσαν. Ανάμεσα σε αυτά που είχε πει τότε ο κ. Φοντάνα ήταν ότι: “αν ζούσα στην Ελλάδα θα ψήφιζα Χρυσή Αυγή”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...