Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Στα πλαίσια απαγόρευσης του αντισημιτισμού η καταδίκη της Χρυσής Αυγής




Δεν λείπουν αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους μεγάλους πατριώτες, που δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν το μίσος και την εμπάθειά τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ισχυριζόμενοι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκε για ποινικά αδικήματα και η δίωξή της δεν είναι πολιτική. Προσωπικά είμαι στην φυλακή έχοντας καταδικαστεί σε 13 ετών ποινή χωρίς να εμπλέκομαι σε καμία εγκληματική πράξη και σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του Δικαστηρίου για αποσπάσματα λόγων μου ακόμη και μέσα στην Βουλή, λόγων στους οποίους σε κανέναν δεν υπάρχει προτροπή για πράξη βίας. Όμως, οι “εθνικόφρονες”, που θέλουν να γίνουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επιμένουν ότι είμαι ένας κοινός εγκληματίας.


Τις ημέρες αυτές ήλθε στην Ελλάδα ο βουλευτής των ΗΠΑ επικεφαλής της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής Τεντ Ντόιτς προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για την εβραϊκή διασπορά. Έδωσε μάλιστα και συνέντευξη στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, στην οποία ένα μέρος της είχε τίτλο: “Να μην επιτρέψουμε την κανονικοποίηση του αντισημιτισμού”. Από την συνέντευξη αυτή και τα παρακάτω:

“ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστεί. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί η “κανονικοποίηση” του αντισημιτισμού. Η υιοθέτηση από την Ελλάδα του ορισμού του αντισημιτισμού από την διεθνή συμμαχία για την μνήμη του ολοκαυτώματος, η καταδίκη της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες ψηφοφόρους και το ελληνικό νομικό σύστημα, και οι θερμές σχέσεις με το Ισραήλ σε όλο το πολιτικό φάσμα της Ελλάδος, αποτελούν παραδείγματα δράσεων, που ελπίζω να δούμε συχνότερα σε όλο τον κόσμο”.

Η απάντηση του Εβραίου βουλευτού των ΗΠΑ λέει τα πάντα για την πολιτική σκευωρία, που οδήγησε στην καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στην περίφημη έννοια που δίνει στην μη “κανονικοποίηση” του αντισημιτισμού ο εκπρόσωπος των σιωνιστών. 


Μας λέει ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι καταδίκασαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μα αυτό οφείλεται στο εκλογικό σύστημα, αφού με το 2,93% που πήρε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εάν ήταν κόμμα επί παραδείγματι, το οποίο θα συμμετείχε σε εκλογές στο Ισραήλ, όπου υπάρχει απλή ανόθευτη αναλογική, θα εξέλεγε βουλευτές! Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι θα ήταν νίκη του αντισημιτισμού η εκλογή βουλευτών; Επί πλέον, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έμεινε έξω από την Βουλή  μόλις για 3,701 ψήφους. Εάν έπαιρνε αυτούς τους ψήφους αυτό θα σήμαινε ότι οι Έλληνες είναι υπέρ του αντισημιτισμού; Περίεργη η λογική του Ιουδαίου βουλευτή Ντόιτς… 


Άφησα για τελευταίο την αναφορά του αμερικανοεβραίου βουλευτή ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκε από το “ελληνικό νομικό σύστημα”. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση ή μήπως τελικά καταδικάστηκε λόγω “αντισημιτισμού”, όπως δηλώνει ο κ. Ντόιτς;


Όλη η ουσία όμως είναι στην διατύπωση του σχετικού ερωτήματος, η οποία είχε ως εξής: “Στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστεί”. Πράγματι, αυτό αποτελεί μία θλιβερή πραγματικότητα, αφού σε μία χώρα όπου απαγορεύεται από το Σύνταγμα να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου, στην Ελλάδα των ψευτοδημοκρατών του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, έθεσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου με μία κατηγορία ανύπαρκτη, με τρόπο βρωμικό και ύπουλο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...