Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Το τενεκεδένιο στέμμα τους θα σκουριάσει, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων θα μείνει




“ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ή ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” 

                                                                ΠΛΑΤΩΝ

“Η Δημοκρατία –η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα … Αυτό το είδος της Δημοκρατίας χρειάζεται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα, και συνεπώς μεγάλα κεφάλαια.”                    

                                                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Τα σοβαρά εθνικά θέματα παραμένουν ανοικτά και το πολιτικό κατεστημένο της χώρας τραγικά ανεπαρκής. Όμως, κανείς δεν ασχολείται με αυτά, γιατί έχουμε εκλογές. Όπως τότε το 1920, που οι εκλογές έφεραν την Μικρασιατική καταστροφή. Στην Αλβανία συνεχίζουν να κρατούν στην φυλακή τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρας και το κράτος των Αθηνών περιορίζεται σε λόγια του αέρα. Μέσα σε όλα τα άλλα συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την συνθήκη της Λωζάννης. Για την επέτειο αυτή έγινε συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η πρόεδρος της δημοκρατίας δήλωσε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κατόρθωμα αυτή η συνθήκη, η οποία υπήρξε μία μεγάλη ήττα της Ελλάδος. 

Ήταν τότε λίγες ημέρες πριν την καταστροφή όταν ο Ιωάννης Μεταξάς έλεγε ότι είναι ανοικτό το πεδίο για να κρατήσει η Ελλάδα την Ανατολική Θράκη, την Ίμβρο και την Τένεδο. 

Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Μεταξάς έγραφε το 1922 στην εφημερίδα “ΧΡΟΝΙΚΑ”: “Είμεθα εις θέσιν εν Θράκη να προβώμεν εις δράσιν. Η Θράκη χωρίζεται δια θαλάσσης από του εχθρού, είναι επομένως ευχερής η άμυνα αυτής με μικρές δυνάμεις.Έπειτα, κοίται επ’ αυτής η Κωνσταντινούπολις, η συγκέντρωσης επομένως εν Θράκη Στρατού, κυρίως δε μεγάλης δυνάμεως εις Τσατάλτζαν έναντι της Κωνσταντινουπόλεως θα απετέλουν σπουδαία επιχειρήματα διά τας περί Θράκης διπλωματικάς διαπραγματεύσεις.” (Σπύρου Μελά, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, Εκδόσεις Historia Αθήνα 2016).

Τελικά, ως γνωστόν, στα εκατό αυτά χρόνια η Τουρκία ξερίζωσε τον Ελληνισμό από την Κωνσταντινούπολη, όπου ζούσαν σχεδόν τριακόσιες χιλιάδες Έλληνες και βεβαίως από την Ίμβρο και την Τένεδο και ο Ελευθερίος Βενιζέλος, του οποίου το άγαλμα (πολύ σωστά!) ευρίσκεται στην βουλή, παραχώρησε χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά, Ανατολική Θράκη, Ίμβρο και Τένεδο στους Τούρκους σε πλήρη συνεννόηση με τους Άγγλους παρ’ όλη την αντίθετη άποψη του Πάγκαλου διοικητού της Στρατιάς της Θράκης  και του Χατζηκυριάκου του επικεφαλής του Πολεμικού μας Στόλου, που ήθελαν να καταλάβουν την Θράκη και να φτάσουν στις πύλες της Κωνσταντινουπόλεως.

Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για τους “πολιτευάμενους” και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα κλέψουν ή θα αγοράσουν καμία ψήφο. Μοιραία λοιπόν επανέρχομαι στις εκλογές μόνο εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Κανένας διάλογος με τους λιποτάκτες

Όλος ο κόσμος γνωρίζει τι συνέβη τον Ιούλιο του 2019. Όλοι ξέρουν ότι παραβιάζοντας τον εκλογικό νόμο μας απέκλεισαν με … απεργίες της ΕΡΤ των εργαζομένων και την Δικαιοσύνη και το ΕΣΡ να σιωπούν παρ’ όλες τις προσφυγές μας τις προβλεπόμενες κατά νόμον προσφυγές μας και να παριστάνουν τον Πόντιο Πιλάτο, αφήνοντας τους συνδικαλιστές της ΕΡΤ να παραβιάζουν τον εκλογικό νόμο και να αποκλείουν από την κρατική τηλεόραση το τρίτο κόμμα της χώρας. Όλοι έχουν μάθει και έζησαν την απαγόρευση συγκεντρώσεων και ότι κανένα ξενοδοχείο δεν μας έδινε αίθουσα για ομιλία. Ένα ολόκληρο Σύστημα, όλα τα κόμματα, όλα τα ΜΜΕ εναντίον μας. Από παντού αποκλεισμένοι και με κάποιους πολιτευτές μας να κάνουν παζάρια με την Ν.Δ. κάτω από το τραπέζι, ενώ όλοι οι σημερινοί “εθνικοπατριώτες” κομματάρχες, που συμμετέχουν στις τωρινές εκλογές, μας πολεμούσαν αισχρά και δούλευαν για την Ν.Δ. Για όλα αυτά, όμως, δεν φταίει το αντεθνικό κράτος, δεν φταίνε αυτοί που μας πολέμησαν, με τους οποίους έχουν γίνει φίλοι κάποιοι κάποτε ακόμη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, φταίω μόνον … εγώ!

 Έτσι λένε όσοι παρίσταναν τους χρυσαυγίτες, αλλά με μισούσανε και επιτέλους τώρα μπορούν ελεύθερα να το εκφράσουν.

Άπαντες παρακολούθησαν στο διαδίκτυο τις περιοδείες μου στην προεκλογική περίοδο, μέχρι το φυλάκιο των Ευζώνων έφθασα, σε αντίθεση με κάποιους, που περιόρισαν την δράση τους στις εκλογικές τους περιφέρειες εντός Αττικής. Όλοι αυτοί, που σήμερα έχουν το θράσος να με κατακρίνουν, μέχρι τον Ιούλιο του 2019, που δεν μπήκε στην βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3,000 σχεδόν ψήφους, που μας έκλεψαν στα εκλογικά τμήματα, όλοι αυτοί μέχρι τότε είχαν σπάσει τα χέρια τους στα χειροκροτήματα και στα Ζήτω. Και τώρα κατηγορούν … 

Ας δούμε τι θα κάνουν χωρίς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που δεν τέλειωσε, όπως ήθελαν και θέλουν. Κυριακή, κοντή γιορτή…

Και ένα μήνυμα προς τους κάθε είδους κάπηλους της Ιστορίας της Χρυσής Αυγής: Κανένας Χρυσαυγίτης, Αληθινός Χρυσαυγίτης και όχι καιροσκόπος, δεν είναι υποψήφιος στα δήθεν “πατριωτικά” κόμματα των γυρολόγων.

Δεν αντιπροσωπεύουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γραφικοί “γυρολόγοι” των κομμάτων

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για όσους δεν το ξέρουν, επί δέκα χρόνια ήταν στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου. Επί τέσσερις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις εξέλεξε βουλευτές και ήταν το τρίτο κόμμα της χώρας για πέντε χρόνια! Όλοι γνωρίζουν ποιος ήταν ο ιδρυτής του κόμματος αυτού και η ψυχή του, ο οποίος για τον λόγο αυτό δέχθηκε όχι μόνον την πολεμική του Συστήματος, αλλά και τον φθόνο κάποιων φιλόδοξων, οι οποίοι θέλουν, δεν θέλουν θα μετρηθούν.

Η θέση μας ξεκάθαρη. Με νόμο παράνομο έθεσαν κατ’ ουσίαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου, αποκλείοντάς την από τις εκλογές και για τον λόγο αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμμετέχει στις εκλογές. Το κενό αυτό έσπευσαν να εκμεταλλευτούν κάποια λαμόγια αυτών των καρνάβαλων που λέγονται εταιρείες δημοσκοπήσεων, που έχρισαν διαφόρους ως διαδόχους και μοίρασαν τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεξιά και αριστερά! Δεν κατάλαβαν οι ανόητοι και δεν μπορεί να καταλάβει κάθε είδους κοινοβουλευτικό ερπετό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ψήφοι, είναι Ιδέα και δεν έχει σημασία εάν παίρνει πεντακόσιες χιλιάδες ή χίλιους ψήφους … 

Επιθυμούμε όμως να καταγγείλουμε κάποιους φαιδρούς και γραφικούς τύπους (γυρολόγους των κομμάτων που έχουν περάσει από τέσσερα με πέντε κόμματα ο καθένας, μέχρι και στο κόμμα του Λεβέντη έχουν πάει!), οι οποίοι εμφανίζονται ως “διάδοχοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα εντός των προσεχών ημερών το τενεκεδένιο στέμμα τους θα σκουριάσει και στην πορεία του χρόνου θα χαθούν και τα μεγάλα λόγια τους και τα ονόματά τους, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μείνει.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...