Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Ο Μιχαλολιάκος έχασε τις εκλογές τον Ιούλιο του 2019;



Μιχαλολιάκος: Θετικές γνώμες 9%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3%…

Μετά το εκλογικό έγκλημα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον Ιούλιο του 2019, που την άφησε εκτός βουλής για 3.701 ψήφους, πολλά φίδια βγήκαν από τις τρύπες τους και χρέωσαν την βρώμικη μεθόδευση ενός ολόκληρου Συστήματος στον άνθρωπο που κράτησε επτά χρόνια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλή. Βοήθησαν σε αυτό βεβαίως και τα παπαγαλάκια της ΝΔ και οι ρουφιάνοι των μυστικών υπηρεσιών, που βρήκαν την ευκαιρία να κτυπήσουν τον Μιχαλολιάκο γιατί έτσι ήξεραν ότι θα κτυπούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Εάν στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 ο Λαϊκός Σύνδεσμος είχε πάρει 3.701 ψήφους και παρέμενε κοινοβουλευτικό κόμμα για 5η συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση πολλά θα ήταν διαφορετικά. Δεν γνωρίζω εάν το αποτέλεσμα αυτό των εκλογών θα σήμαινε κάτι για την απόφαση του δικαστηρίου της 7ης Οκτωβρίου 2020 και δεν το γνωρίζω γιατί ήταν τόσο μεγάλο το μένος και το μίσος εναντίον μας και έτσι δεν αποκλείω όντας βουλευτές να ήμασταν και πάλι στην φυλακή. 

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι έχουν δίκιο όλοι αυτοί που ήταν μουγγοί μέχρι τον Ιούλιο του 2019 και ξελαρυγγιαζόντουσαν στα ζήτω ότι ο Μιχαλολιάκος έφταιγε για την εκλογική ήττα; Οι αριθμοί και τα ποσοστά λίγες μόνον ημέρες πριν τις εκλογές λένε το ακριβώς αντίθετο και για του λόγου το αληθές το παρακάτω από γνωστό ιστολόγιο: 

“Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Μιχαλολιάκος κάνει λόγο «δήθεν πατριώτες» και «πληρωμένους κονδυλοφόρους του συστήματος»:

«τολμούν και λένε επίσης ότι για την πτώση του ποσοστού της Χρυσής Αυγής ευθύνομαι εγώ, εγώ που πήρα την Χρυσή Αυγή από το 0,2% και την έκανα την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! 

Δυστυχώς γι’ αυτούς και οι ίδιοι οι αριθμοί δημοσκοπήσεων εταιρειών του συστήματος, οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε ΜΜΕ σίγουρα όχι φιλικά προς την Χρυσή Αυγή, τους διαψεύδουν!

Δημοσκόπηση πρώτη που δημοσιεύθηκε στο “ΒΗΜΑ” της Metron Analysis ποσοστό της Χρυσής Αυγής 3,5%, αλλά θετικές γνώμες για Νίκο Μιχαλολιάκο … 9%!

Δημοσκόπηση δεύτερη της Marc στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ποσοστό Χρυσής Αυγής 3,2%, αλλά θετικές γνώμες για τον Νίκο Μιχαλολιάκο 8,9%!

Όπως αποδεικνύεται από τους αριθμούς οι θετικές γνώμες για εμένα είναι σχεδόν τριπλάσιες από το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό λοιπόν, πληρωμένοι κονδυλοφόροι σκασμός!».

https://www.bankingnews.gr/index.php?id=432768 

Με δύο λόγια, Ο Μιχαλολιάκος έπαιρνε θετικές γνώμες 9% και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3%… Αυτό δεν σας λέει τίποτε; 

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...