Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Στην Κυριακάτικη Ελεύθερη Ώρα: Ελλάδα: Το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης



 

“Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος.” - Λένιν

 

Μέσα σε μία γενιά από εκεί που τα Ελληνόπουλα μάθαιναν στα σχολεία τους να τραγουδούν τον “Γεροδήμο”, τον “Στην Αγιά Σοφιά αγνάντια στέκουν τα Ευζωνάκια” και την “Φλαμουριά”, βρέθηκαν να τραγουδάνε κομμουνιστικά εμβατήρια του ΕΛΑΣ στις εθνικές εορτές με μουσική γνήσια ρωσσική! 

 

Όλα αυτά τα παρακολουθούσε απαθής η Νέα Δημοκρατία και μάλιστα ευχαριστημένη γιατί ήθελε την αριστερά και υπήρξε πρόθυμος “αβανταδόρος” της. Γιατί αυτό; Γιατί η Ν.Δ. όχι απλά άφησε, αλλά ευλόγησε την αριστερά; Για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι έβλεπε σε αυτήν το αντίπαλο δέος σε ενδεχόμενη εθνικιστική επέμβαση του στρατού, γεγονός που πάντα φοβότανε. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι το μόνο το οποίο ενδιήφερε την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη ήταν η εξουσία, η καρέκλα και το δημόσιο ταμείο και όχι η ιδεολογική και πολιτική κυριαρχία. Ψήφους ήθελαν και ας ήταν απ’ όπου νά ‘ναι. Για τον λόγο αυτό ακριβώς και είχαν πάντοτε οι προερχόμενοι από την αριστερά ευνοϊκή μεταχείριση όποτε κυβερνούσε την χώρα η Νέα Δημοκρατία.

 

Η μόνη πολιτική δύναμη, που αμφισβήτησε την πολιτική και ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον λόγο αυτό η ΝΔ, η οποία έβλεπε να χάνει και ψήφους από το Εθνικιστικό Κίνημα, αποφάσισε την εξόντωση της. Εξοντώνεται όμως μία Ιδέα; 

 

ΤΟ “ΒΗΜΑ”, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

 

Σε άρθρο της η εφημερίδα το “ΒΗΜΑ” με τίτλο “Χρυσή Αυγή: “Εφιάλτες” επιστροφής πίσω από τα κάγκελα της φυλακής”, αναφέρεται στην μελλοντική από τον νόμο προβλεπόμενη αποφυλάκιση των καταδικασθέντων σε πρώτο βαθμό βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στους επόμενους μήνες.

Αναφέρουμε ότι από τους 57 καταδικασθέντες τελικά σήμερα στην φυλακή ευρίσκονται μόνο 11! Στην φυλακή παραμένουν σαν “διευθυντές” της κατά φαντασίαν “εγκληματικής οργανώσεως” όλα τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων και εγώ,  από τα οποία κανένα δεν κατηγορείται για παράνομη πράξη. Αυτό δείχνει τον πολιτικό χαρακτήρα της διώξεώς μας.

 

Ένα από τα τμήματα του άρθρου έχει τίτλο “Ο Μιχαλολιάκος και οι Ευρωεκλογές”, στο οποίο αναφέρει ότι “σύντομα θα ζητήσει την αποφυλάκισή του και θα ηγείται της Χρυσής Αυγής”… Αυτό όμως δεν είναι δυνατόν, αφού με νόμο που έκανε ο διάδοχός μου στην νεολαία της ΕΠΕΝ, την νεολαία του Γεωργίου Παπαδοπούλου, Βορίδης, φρόντισε να μην έχω αυτή την δυνατότητα και έτσι άλλοι ηγούνται τώρα της Χρυσής Αυγής.

 

Τι θέλει αλήθεια το “ΒΗΜΑ” και οι λοιποί επαγγελματίες “αντιφασίστες”; Γιατί τέλος πάντων μιλάει για τον “Εφιάλτη”, της επιστροφής, αφού τόσες φορές έχει γράψει ότι Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει;

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ … ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ!

 

Σε άλλη Κυριακάτικη εφημερίδα υπήρχε επίσης άρθρο για τις Ευρωεκλογές με αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το σχετικό απόσπασμα είχε τίτλο “Μιχαλολιάκος αναζητεί … συμμάχους!”.

Εις ό,τι με αφορά επιθυμώ να δηλώσω ότι όπως ο νόμος προβλέπει δεν έχω καμία διοικητική θέση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για την οποία αποφασίζει η Κεντρική της Επιτροπή, η οποία και τελικά θα κρίνει εάν θα λάβει ή όχι μέρος στις Ευρωεκλογές.

Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν αναζητώ “συμμάχους” και πολύ περισσότερο αυτούς, οι οποίοι πολέμησαν, είτε από εμπάθεια και φθόνο, είτε σε διατεταγμένη υπηρεσία το μοναδικό Αληθινό, αδέσμευτο και αντι-συστημικό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο ευρέθη στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα της μεταπολιτεύσεως.

Πολύ περισσότερο δεν ξεχνώ ότι 10 ολόκληρα χρόνια κατά τα οποία ευρισκόμεθα κάτω από έναν σκληρό διωγμό από ολόκληρο το Σύστημα, όλοι αυτοί οι δήθεν πατριώτες και δήθεν εθνικιστές, δεν έδειξαν ούτε την ελάχιστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη, αλλά αντίθετα μας κατηγορούσαν ότι τους… “εκθέτουμε”! Να εκθέσουμε ποιους; Τους ανύπαρκτους; Κάποιους που δεν είχαν την ελάχιστη πολιτική οντότητα;

 

Διαβάζοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν μου προκύπτει ότι είναι δυνατόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να … συμμαχήσει με αυτούς τους “κυρίους” του λεγόμενου “πατριωτικού χώρου”, στον οποίον δεν πιστεύουμε και οι οποίοι είχαν στήσει πανηγύρι για την πολιτική σκευωρία της ΝΔ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την φυλάκιση μας. 

 

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

 

Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια προπαγάνδας ασφυκτικής, και χωρίς αντίλογο κατά της δικτατορίας είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στην Ελλάδα, οι οποίοι να πιστεύουν ότι είναι προτιμότερη μία δικτατορία από την δημοκρατία; Και όμως είναι! Σας παραθέτουμε απόσπασμα από πολιτική έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε πρόσφατα:

“… Ερωτήματα θέσαμε στους 3.058 άντρες και γυναίκες που συμμετείχαν στη μεγάλη πανελλαδική έρευνα «Ακτινογραφία της Ακροδεξιάς» που διενήργησε η aboutpeople για λογαριασμό του Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή από τις 17-20 Οκτωβρίου 2023.

 

Η δικτατορία: Στην ερώτηση αν σε ορισμένες περιπτώσεις η δικτατορία είναι ίσως προτιμότερη από τη δημοκρατία, το 81,8% διαφωνεί και μάλλον διαφωνεί, ενώ το 15,7% συμφωνεί και μάλλον συμφωνεί. Οι απαντήσεις με βάση την ηλικιακή κατηγορία των ερωτηθέντων, δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες διακυμάνσεις, με εξαίρεση την ηλικιακή κατηγορία 17-24 όπου το ποσοστό συμφωνίας παρουσιάζεται σχετικά αυξημένο (19%).

 

Σε ό,τι αφορά την ιδεολογική αυτοτοποθέτηση, τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Αριστερά 6%, Κεντροαριστερά 7,4%, Κέντρο 11,7%, Κεντροδεξιά 16,6%, Δεξιά 37,3 %. Μεγάλη δυσαρέσκεια καταγράφεται για τη λειτουργία της δημοκρατίας (στην έρευνά μας ανέρχεται στο 70,8%) …

 

Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα, λοιπόν, ένα 15,7% των Ελλήνων πιστεύει ότι είναι προτιμότερη μία δικτατορία, ποσοστό δηλαδή το οποίο με τα δεδομένα της αποχής στις εκλογές(65-70%) ξεπερνά το 40% των ψηφοφόρων. Ακόμη ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι στους νέους ένα σχεδόν 20% θεωρεί προτιμότερη την δικτατορία από την δημοκρατία και μη ξεχνάτε ότι αυτά τα παιδιά έχουν υποστεί στα σχολεία τους μία πλύση εγκεφάλου κυριολεκτικά από τα διάφορα ορφανά του Στάλιν, που κυριαρχούν στην Παιδεία. Επίσης, εάν δούμε το συνολικό ποσοστό αυτών που προτιμούν την δικτατορία (κεντροδεξιά και δεξιά), ξεπερνά το 50%!!!

Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για το Σύστημα, αφού στην ίδια πολιτική έρευνα ένα 70,8% των Ελλήνων είναι δυσαρεστημένο από το τρόπο που λειτουργεί η δημοκρατία … που σημαίνει ότι ενδέχεται να αλλάξει πολιτικές θέσεις και να βρεθεί στην αντίπερα όχθη. 

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...