Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 



Το φαινόμενο “Ντόλι”, οι  “διάδοχοι” και το ΑΛΗΘΙΝΟ Εθνικιστικό Κίνημα


Μέσα από τα ερείπια και το σκοτάδι, μοιραίο είναι να ανατείλει και πάλι μία Χρυσή Αυγή


Τρία χρόνια στην φυλακή συμπληρώνω στις 21 Οκτωβρίου του 2023. Προσθέτοντας και τους 18 μήνες της προφυλακίσεως ΠΑΕ και βαδίζουμε για τα πέντε χρόνια. Όλα αυτά χωρίς καμία απόδειξη, χωρίς το ελάχιστο στοιχείο ενοχής μου για την οποιαδήποτε παράνομη πράξη. Μόνο ένας εμπαθής δεν αντιλαμβάνεται ότι η δίωξή μου είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Το Σύστημα δεν άντεχε την Χρυσή Αυγή και ακόμη περισσότερο δεν άντεχε μία Χρυσή Αυγή υπό την ηγεσία μου, αφού χρόνια πολλά από την δεκαετία του 1970 γνωρίζουν ότι υπήρξα πολιτικά και Ιδεολογικά ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Είχαν πλήρη επίγνωση ότι μ’ εμένα στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής ήταν αδύνατον να μετατρέψουν το Εθνικιστικό Κίνημα σε μία μαριονέτα του Συστήματος, όπως έχουν κάνει στις περισσότερες Ευρωπαϊκές Χώρες, παγιδεύοντας πατριώτες και εθνικιστές κάτω από συμβιβασμένες και δειλές ηγεσίες.


Πρέπει επίσης να ληφθεί υπ’ όψιν ότι η Χρυσή Αυγή δεν βγήκε από το πουθενά, αλλά από το καμίνι 30 χρόνων δράσεως εθνικιστικής, δεν ήταν μία παραξενιά της στιγμής, ούτε τέχνασμα ενός καιροσκόπου, αλλά βούληση χαλύβδινη για κάτι που φάνταζε ΑΔΥΝΑΤΟ στην εποχή μας. Κανένας δεν φανταζότανε το 2009 όταν η Χρυσή Αυγή έπαιρνε στις εκλογές κάπου 25 χιλιάδες ψήφους ότι τρία μόλις χρόνια μετά θα έπαιρνε σχεδόν 500.000 ψήφους. Η μοίρα έπαιξε τα ζάρια της και έβγαλε ένα αποτέλεσμα πέρα από κάθε λογική. Βαθειά η ανησυχία του Συστήματος για την Χρυσή Αυγή και όχι μόνο στην Ελάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Απόλυτα φυσικό, λοιπόν, να στρέψουν τα πυρά τους εναντίον μου, καλλιεργώντας πνεύμα διχασμού και στήνοντας μία επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου, έχοντας στο πλευρό τους πολλούς μωροφιλόδοξους μέσα στα τείχη δυστυχώς του κάστρου “Χρυσή Αυγή”.


Κανένας Εθνικός Αγώνας μετά τις εκλογές: 

Το φαινόμενο “Ντόλι” και οι … “διάδοχοι”


“Ποιος είναι αλήθεια ελεύθερος 

και ποιος φυλακισμένος,

αυτός που χειροπέδες φόρεσε 

μάχες δίνοντας για Ιδέες και ελευθερία

ή όσοι μόνοι τους φορέσανε δεσμά

για μία κάλπικη δημοκρατία;”


Από το 2012, λοιπόν, προσπάθησαν να με κτυπήσουν με κάθε τρόπο. Δεν λογάριασαν έναν παράγοντα σημαντικό, όντας πρόχειροι, όπως σε όλα. Δεν λογάριασαν τον παράγοντα χρόνο και θέλησαν με συνοπτικές διαδικασίες να με τελειώσουν, στήνοντας ένα δήθεν κίνημα πατριωτικό-εθνικιστικό (της συμφοράς άνευ ιδεολογίας), με υλικά κατεδαφίσεως από μυστικές υπηρεσίες και αποτυχημένα κόμματα Δελαπατρίδηδων. Εδώ μία παρένθεση για το φαινόμενο “Ντόλι”, παρένθεση λίαν διδακτική.

Τον Φεβρουάριο του 1977 ο Ίαν Γουίλμοτ, διακεκριμένος βιολόγος του Καίμπριτζ έκανε μία επιστημονική ανακοίνωση, η οποία συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο. Κατόρθωσε να κλωνοποιήσει ένα πρόβατο, το οποίο ονόμασε Ντόλι. Για να επιτύχει αυτό χρησιμοποίησε … 277(!) έμβρυα από τα οποία αναπτύχθηκαν μόνον τα 13 και μόνο ένα επέζησε. Για να επιζήσει είχε 24 ώρες την φροντίδα κτηνιάτρων και πέθανε μόλις 6 χρόνια μετά γερασμένο, ενώ το φυσιολογικό ήταν να ζήσει σχεδόν 12 χρόνια. Τίποτε, λοιπόν, δεν μπορεί να παραβιάσει την φύση, τον Νόμο του Θεού εάν θέλετε, τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον χρόνο. 

Το ίδιο ακριβώς έγινε και γίνεται με τα λεγόμενα “εθνικιστικά” κινήματα, τα οποία πριν αλέκτωρ λαλήσει άρχισαν να γερνούν, να παρακμάζουν, να σβήνουν και το χειρότερο να ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ την Μεγάλη Ιδέα του Εθνικισμού με αμπελοφιλοσοφίες κάθε τύπου, αγυρτείες και μία κραυγαλέα απουσία από όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Στην θέση της Χρυσής Αυγής οι “κύριοι” ΤΙΠΟΤΕ, μοιραίοι, ασήμαντοι, αλλά βολικοί!


Όλα καλύτερα χωρίς την Χρυσή Αυγή; 


“Μην πεις ποτέ πως δεν μπορείς 

του ήλιου την πορεία να αλλάξεις 

και το αύριο να έλθει από την Δύση.

Μην πεις ποτέ ρίχνω τα όπλα, 

ψυχή ποτέ σου να μη παραδώσεις.”


Όταν μας άφησαν έξω από την βουλή τα πρωτοσέλιδα έγραψαν για “επιστροφή στην ομαλότητα”, όπου “ομαλότητα” αυτό που ζείτε συμπατριώτες και εάν είσθε ευχαριστημένοι συγχαρητήρια για εσάς και συλλυπητήρια για την πατρίδα. Όταν μας φόρεσαν τις χειροπέδες πριν τρία χρόνια όλοι μαζί (ναι και εσείς “εθνικοπατριώτες” της πεντάρας) πανηγυρίσατε και είπατε ότι “η δημοκρατία ενίκησε”. Εμένα πολιτικά με εξαίρεση κάποιους ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ με εξαφανίσατε, λες και έχω πεθάνει όχι μία, αλλά δέκα φορές. Μαζί με εμένα εξαφανίσατε και την Χρυσή Αυγή, ενώ προβάλλετε σαν… “διάδοχό” της κάθε αρλεκίνο της μικροπολιτικής. Δεν σας κακίζουμε ανθρωπάκια, ξέρουμε ποιοι και γιατί μας πολεμούν, ξέρουμε ποιοι και γιατί μας βάλανε φυλακή και όλος ο κόσμος βλέπει ότι χωρίς την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει Αντίσταση Εθνική. Αύγουστος του 2013 ήταν όταν συναντήθηκε ο Σαμαράς με τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, όπου του εξέφρασε (το έγραψε ο τύπος) την ανησυχία του για την Χρυσή Αυγή. Έναν μήνα μετά, τον Σεπτέμβριο, μου φοράγανε χειροπέδες. Τυχαίο;…


Μέσα στα ερείπια τα εθνικά και ηθικά, που δημιουργεί ο μεγάλος Ιούδας στην χώρα των Θεών, των φιλοσόφων και των ηρώων, μέσα από τα ερείπια και το σκοτάδι, μοιραίο είναι να ανατείλει και πάλι μία Χρυσή Αυγή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...