Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Τι ήξερε ο Τσίπρας παραμονές εκλογών και ζητούσε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής;

 




ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ


“― καλύτερα, καλύτερα διασκορπισμένοι οι Έλληνες

να τρέχωσι τον κόσμον με εξαπλωμένην χείρα

ψωμοζητούντες ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΑΣ ΝΑΧΩΜΕΝ.”


ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ



Ως γνωστόν, με νόμο απαγορεύτηκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να λάβει μέρος στις εκλογές, ενώ αυστηρή εντολή δόθηκε στις εταιρείες δημοσκοπήσεων να μην αναφέρεται καθόλου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Παρά ταύτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παραμονές των εκλογών, απελπισμένος προφανώς από τα νέα που του έλεγαν οι δημοσκόποι έκανε μία δήλωση με την οποία καλούσε τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Τι ήξερε ο Τσίπρας και έκανε αυτήν την δήλωση η οποία είχε ως εξής:

«Στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή. Τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι επείσθησαν από τη Χρυσή Αυγή το προηγούμενο διάστημα και υιοθέτησαν κομμάτι της πρακτικής της και της ιδεολογίας της, δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι.” 

Γιατί να κάνει την δήλωση αυτή ο Τσίπρας εάν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ασήμαντη και πεθαμένη όπως λένε οι διάφοροι καραγκιόζηδες που παίζουν τον ρόλο του ακροδεξιού στην βουλή, χωρίς κανένα πρόβλημα και καμία απαγόρευση;


“ΒΗΜΑ”: “Οι μαύροι πυρήνες δεν εγκατέλειψαν ποτέ την πρωτεύουσα”


Στην εφημερίδα το “ΒΗΜΑ” σε μία ανάλυση πολιτική διαβάσαμε μεταξύ άλλων: “Οι μαύροι, ακροδεξιοί πυρήνες δεν εγκατέλειψαν ποτέ την πρωτεύουσα, οι εποχές όμως που οι Χρυσαυγίτες κινούνταν στα όρια της νομιμότητος στο κέντρο της πόλης έχουν πια παρέλθει”.


Απόλυτα φυσικό να έχουν πια παρέλθει, αφού ένα ολόκληρο Σύστημα τόσο από πλευράς κομμάτων του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου”, όσο και από πλευράς των “νταβατζήδων”, που δεν βρήκαν βολικό συνεργάτη την Χρυσή Αυγή, παρ’ όλο που το επιδίωξαν, δεν έχουν παρέλθει όμως τα μεγάλα προβλήματα της Αθήνας και ειδικά των συνοικιών του κέντρου, που έχουν μετατρέψει κυριολεκτικά σε ζούγκλα. 


Επί του παρόντος βολεύονται με το γεγονός ότι έχουν στήσει κάποια κόμματα καρικατούρες, με τα οποία προσπαθούν να εκτονώσουν την λαϊκή οργή. Όσο θα περνά όμως ο καιρός και θα βλέπει ο λαός ότι είναι τελικά “στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα” του Συστήματος, τόσο πιο πολύ θα θυμούνται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Τελικά έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στις εκλογές όσοι έχουν “επαχθείς” ιδεολογίες;


Τα λυκόρνια του καπιταλιστικού καθεστώτος συνεπικουρούμενα από τα κοράκια και τις ύαινες του μαρξιστικού υποκόσμου επαναλαμβάνουν σαν παπαγαλάκια ότι οι ιδέες είναι ελεύθερες και ότι έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος σε εκλογές οι οποιοιδήποτε ακόμη κι αν έχουν “επαχθείς” ιδέες! 

Με την λέξη “επαχθείς” εννοούν τους εθνικιστές, τους αληθινούς εθνικιστές, που αποκαλούν εκτός χρόνου και τόπου “ναζιστές” και “φασίστες”, αφού ο ναζισμός και ο φασισμός τέλειωσαν το 1945 και δεν είμαστε ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Γερμανία… 


Με αυτό το δεδομένο πως να κρίνει κανείς τον τίτλο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας το “ΒΗΜΑ” της 6ης Αυγούστου 2023, που έγραφε: “ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ”. 

Και τι κάνουν τότε οι “ναζιστές” και οι “φασίστες;” Αυτοκτονούν; Εάν δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στις κάλπες παρά τις “επαχθείς” ιδέες τους, όπως τις χαρακτηρίζουν οι “δημοκράτες” τότε τι κάνουν;…


Το συγκεκριμένο ερώτημα είναι απόλυτα σχετικό με την δίωξη και καταδίκη πρωτόδικα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις Ιδέες της και όχι για δήθεν εγκληματικές πράξεις. 


Εθνικιστικό Κίνημα με Ευρώ και την Ελλάδα προτεκτοράτο δεν γίνεται!


Ο κόσμος αλλάζει δραματικά και βρισκόμαστε ενώπιον παγκόσμιων ανακατατάξεων. Ίσως ήλθε η ώρα ο ληστρικός αγγλοσαξονικός άξονας, που τόσα δεινά επέφερε στην Πατρίδα μας, επιτέλους να απολέσει την παγκόσμια κυριαρχία. Στην περίπτωση αυτή το θλιβερό προτεκτοράτο Ελλαδιστάν έχει πάρει λάθος δρόμο και θα το πληρώσει ακριβά. Όπως θα πληρώσει ακριβά και την ασφυκτική υποταγή της χώρας μας στην Ευρώπη των τοκογλύφων. Για αυτό το θέμα, όχι τώρα, αλλά πριν επτά ολόκληρα χρόνια ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη του δήλωνε:

Συνέντευξη το 2016 στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”:


“Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διοργανώνει το 8ο Συνέδριό του.


Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, που εκφράζει η Χρυσή Αυγή, αντιμετωπίζει με το 8ο Συνέδριό του όλες αυτές τις προκλήσεις. 

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, απάντησε σε ορισμένα πολύ σημαντικά ερωτήματα που του θέσαμε. 

Β.Α.: Θεωρείτε ότι η παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε. και το ευρώ επιδεινώνει περαιτέρω την κατάσταση;

Ν.Μ.: Είναι βέβαιο ότι την επιδεινώνει! 

Τουλάχιστον στο “προσφυγικό” ζήτημα, την επιδεινώνει… 

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο σημείο αυτό. Όλοι αυτοί έρχονται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσουν για να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εάν, λοιπόν, η Ελλάδα δεν ήταν στην Ε.Ε., απλά δεν θα ερχόντουσαν στην Ελλάδα. 

Το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., την κάνει έναν γοητευτικό θα έλεγα προορισμό για όλους αυτούς, έτσι ώστε να περάσουν στην Ευρώπη. 

Εις ό,τι αφορά το θέμα του ευρώ, η ιδεολογική θέση της Χρυσής Αυγής είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα! 

Μια επιστροφή όμως, που πρέπει να γίνει αφού προετοιμαστεί πρώτα η οικονομία μας, η εθνική μας παραγωγή. 

Μόνο μ’ αυτές τις προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα. Αλλά, απ’ ό,τι βλέπουμε, όπως πορεύεται η ελληνική οικονομία με το Μνημόνιο, καθίσταται πλέον μονόδρομος ίσως η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα! Δεν βλέπουμε να έρχεται κάποια λύση με τα Μνημόνια… 

Καμία ανάπτυξη δεν έρχεται. 

Εμείς έχουμε ως ξεκάθαρη θέση, την καταγγελία του χρέους ως επαχθούς, θέση που είχε και ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που πήρε τις εκλογές. Γιατί από τις εκλογές και μετά, άλλαξε αυτομάτως θέση… 

Η Χρυσή Αυγή μένει σταθερή στη θέση της αυτή! Ναι, λοιπόν, το προσφυγικό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί, γιατί η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρωζώνης και της Ε.Ε. 

Και να συμπληρώσω πάνω σ’ αυτό: σκεφτείτε όλους αυτούς που συντηρούν τις οικογένειές τους, στο Πακιστάν, στο Μπαγκλαντές, στο Αφγανιστάν κλπ., αν πληρωνόντουσαν σε δραχμές, θα τους ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνουν στην Ελλάδα και δεν Θα έμεναν στην Ελλάδα. 

Τώρα όμως, υπάρχει μια τεράστια διαρροή κεφαλαίου από τη χώρα μας -περίπου 40 με 50 δισ. ευρώ μόνο τα τελευταία χρόνια!- που φεύγει ανεξέλεγκτα προς τις χώρες των μεταναστών.”

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...