Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

"Ελεύθερη Ώρα Κυριακής": Ποιά σχέση μπορεί να έχει ο Ίων Δραγούμης με τον “Συνταγματικό πατριωτισμό”;

 


Ποιά σχέση μπορεί να έχει ο Ίων Δραγούμης με τον “Συνταγματικό πατριωτισμό”;

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ: :«Το σύνταγμα και οι βουλευτές είναι μια αρρώστια, δεν είναι η ζωή μας.

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ:«… Το Γένος θέλει ό,τι θέλομεν εμείς οι Στρατιωτικοί και πάρετε τα μέτρα σας οι Πολιτικοί. Δεν υποφέρεσθε πλέον διά την διχόνοιάν σας, με την οποίαν θέλετε να αφανίσετε το Γένος. Από αυτά που ακούω και βλέπω, θα γίνει αφεύκτως Γκοβέρνο Μιλιτάρε (Στρατιωτική Κυβέρνηση)

Ας σταματήσουν τα ψέματα και τις απάτες! Καμία Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει στην βουλή στην θέση της Χρυσής Αυγής, καμία σχέση δεν μπορεί να έχει ο Εθνικισμός με τον “συνταγματικό πατριωτισμό”, που μόνο πατριωτισμός δεν είναι, αλλά δήλωση υποταγής στο κράτος ακόμη και εάν αυτό εξουσιάζεται από διεφθαρμένους πλουτοκράτες ή ξενόδουλους εθνομηδενιστές πολιτικούς φιλελεύθερους ή μπολσεβίκους. Δεν είναι ιδεολογία ο “συνταγματικός πατριωτισμός” και κόμμα χωρίς ιδεολογία είναι ένα τίποτε και καταλήγει στο τίποτε. Διαβάζουμε:

“Το ιδεολογικό περίγραμμα των «Σπαρτιατών είναι η επιτομή του Συνταγματικού δημοκρατικού πατριωτισμού … Η πατρίδα και η θρησκεία είναι αδιαρρήκτως συνυφασμένα με την δημοκρατία και ερείδονται στο Συνταγματικό πατριωτισμό»

Ούτε πατρίδα, ούτε θρησκεία, λοιπόν χωρίς Σύνταγμα κι υποταγή σε αυτό σύμφωνα με την “ιδεολογία” των με θράσος αυτοαποκαλούμενων “Σπαρτιατών”. Ούτε Ελλάδα, ούτε Χριστός χωρίς την “δημοκρατία” και φυσικά ούτε Μέγας Αλέξανδρος, που δεν ήταν και δημοκράτης και δεν πίστευε στον “συνταγματικό πατριωτισμό”, ούτε Βυζαντινή Αυτοκρατορία, η οποία δεν διέθετε κοινοβούλιο.

Ένα ολόκληρο Σύστημα μαζί με τους απαραίτητους εξωμότες και Ιούδες εξαπάτησε ένα μεγάλο μέρος του Λαού, ο οποίος πίστεψε ότι ψηφίζοντας το κόμμα “Σπαρτιάτες”, του πολιτευτή του Λεβέντη, Στίγκα, ψήφιζε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Την ίδια ώρα κανένα ΜΜΕ δεν δημοσίευε τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οποία με νόμο απαγόρευσαν να συμμετέχει στις εκλογές. 

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω από την φυλλάδα του Χατζηνικολάου: “Τα συγκοινωνούντα δοχεία και οι υπόγειες σχέσεις Χρυσής Αυγής και «Σπαρτιατών» ΠΗΓΗ: Realnews

“… Στο δυναμικό των «Σπαρτιατών» περιλαμβάνονται και άνθρωποι που ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε εγκρίνει ώστε να τους συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.”

Φυσικά και δεν είχαν σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που υπάρχει, οι κύριοι αυτοί, για τον βίο και την πολιτεία κάποιων εξ αυτών θα γράψουμε εν καιρώ και ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Εθνικισμό! Πλήρως αναληθές ότι είχα συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια μας πολιτευτές των “Σπαρτιατών”, αφού οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ενεργοί νεοδημοκράτες ή οπαδοί του Βελόπουλου και του Λεβέντη. Μία μόνο περίπτωση υπάρχει και αυτή ασήμαντη. Μεγάλο ψέμα, λοιπόν, ότι οι “Σπαρτιάτες” είναι η νέα “χρυσή αυγή” και μη ξεχνάτε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεκίνησε με σχεδόν μισό εκατομμύριο ψήφους, διπλάσιους από αυτούς του Στίγκα και έχοντας στις εκλογές απέναντί της στον ίδιο χώρο τον Καρατζαφέρη με σχεδόν 3% το 2012 και τον Καμένο με 11% και σε καθεστώς προεκλογικό πολιτικής πολώσεως μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και όχι με διαφορά 20%! 

Οι “εθνικοπατριώτες” και ο βρώμικος πόλεμός τους

Οι “εθνικοπατριώτες” βασίστηκαν στην βρώμικη προπαγάνδα της αριστεράς και στην καταδίκη μας για να αποκτήσουν επί τέλους οντότητα πολιτική, κανιβαλίζοντας τους αγώνες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και χωρίς ντροπή να πουν ότι αυτοί είναι σήμερα η “χρυσή Αυγή”. Αυτό βεβαίως το επέτυχαν με τις πλάτες των “νταβατζήδων” των καναλιών και των εταιρειών δημοσκοπήσεων, που εξαφάνισαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πρόβαλαν το κόμμα “Σπαρτιάτες” και τον μέντορά του, που έχει απόλυτη ευθύνη για τον εξευτελισμό του Εθνικισμού. 

Από το 2015 τουλάχιστον, εάν όχι από το 2012, οι πλέον αισχροί εχθροί του Κινήματός μας, οι οποίοι έφθειραν την εικόνα μας, ήταν κάποιοι δημοσιογράφοι του περιθωρίου με γνωστές σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες και προέλευση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.. Από τότε αυτοί επικέντρωσαν τα πυρά τους τα συκοφαντικά εναντίον του ηγέτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με σκοπό μία επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα γιατί γνώριζαν πολύ καλά ότι κτυπώντας τον ηγέτη κτυπούν όλο το Κίνημα. Έτσι έκανε και η Νέα Δημοκρατία όταν κτύπησε μαζί με τα ΜΜΕ τον Ανδρέα Παπανδρέου για να τον ρίξει από την εξουσία.

Ταυτόχρονα υμνολογούσαν συγκεκριμένο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο είχε αναδείξει ο Μιχαλολιάκος, προετοιμάζοντας την διάσπαση στην πρώτη δύσκολη στιγμή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και ο “υμνολογούμενος” από τους εχθρούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αντί να απαντήσει σιωπούσε … 

Ο Στίγκας ανέβηκε σιγά-σιγά στο βήμα της βουλής με ύφος απολογητικό και άρχισε αμέσως τις κλάψες ότι δεν έχει σχέση με άλλο κόμμα ή πρόσωπο και τόνισε με έμφαση: 

“Ο πανδαμάτωρ χρόνος θα αποδείξει του λόγου το αληθές. Είμαστε κάθετα απέναντι από τον ναζισμό και τον φασισμό και σε οτιδήποτε εκπορεύεται από αυτές τις ξένες προς εμάς ιδεολογίες.”

Εμείς τον πιστεύουμε. Τι έχουν να πούνε κάποιοι που τον ψήφισαν έχοντας στα μπράτσα και στο σώμα τους τατουάζ με σύμβολα γνωστά από την εποχή του ναζισμού και του φασισμού; Έχει σημασία επίσης να τονιστεί ότι ο Στίγκας δεν είπε ότι είναι κατά του κομμουνισμού.

Ποια σχέση μπορεί να έχει ο Ίων Δραγούμης με τον Στίγκα και τον “συνταγματικό πατριωτισμό”;

Γιάννη Α. Μάζη, διδάκτορα ρωσικής και ευρωπαϊκής Ιστορίας, “Ίων Δραγούμης ο ασυμβίβαστος”,“Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ”, σελίδα 287: “Όπως οι περισσότεροι πρωτοφασίστες και πρόδρομοι του φασισμού, ο Δραγούμης απέρριπτε και απεχθανόταν το διεφθαρμένο και εν πολλοίς ψευδοδημοκρατικό πολιτικό σύστημα της εποχής του. Μιλούσε περιφρονητικά για το Σύνταγμα του 1864 και για την “αυτοαποκαλούμενη Εθνοσυνέλευση” 

Θέλοντας να δώσει, λοιπόν, ο περιφερόμενος πολιτευτής Στίγκας επί μία δεκαετία και πλέον από ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ μέχρι Βασίλη Λεβέντη (τα ενδιάμεσα κόμματα δεν τα αναφέρουμε για οικονομία χώρου), ιδεολογικό στίγμα στο κόμμα του, είπε τα εξής: 

“Ακολουθώντας τις διδαχές των Ελλήνων προφητών του ελληνικού εθνικισμού, όπως είναι ο Παύλος Μελάς, ο Ίων Δραγούμης, ο Περικλής Γιαννόπουλος.”

Ώστε έτσι λοιπόν, εμπνέεται από τον Ίωνα Δραγούμη! Γνωρίζει τι έχει γράψει ο Ίωνας Δραγούμης, ο έμπορος εδωδίμων και αποικιακών; Γνωρίζει τι πιστεύει για το Σύνταγμα ο Ίων Δραγούμης; Για το Σύνταγμα που είναι μία εξέλιξη της Magna Carta της Αγγλίας και την οποία επέβαλαν στην Ελλάδα οι ξένες δυνάμεις, ενώ ο Καποδίστριας το είχε καταργήσει και τον δολοφόνησαν … Συνταγματικός και δημοκρατικός πατριωτισμός, λοιπόν, η ιδεολογία των “νεοεθνικιστών”, που την κοπάνισαν από την Χρυσή Αυγή, κάποιοι τουλάχιστον εξ αυτών. Γνωρίζουν αλήθεια τι γράφει για την δημοκρατία ο Ίων Δραγούμης και ο Περικλής Γιαννόπουλος. Ούτε αυτό το ξέρουν… 

Ύμνους στην συνέχεια για δημοκρατικό πατριωτισμό, για κοινοβουλευτισμό κλπ. από τον Στίγκα. Μέσα στα πλαίσια αυτά της πρώτης ομιλίας του στην βουλή, που ήταν μια τραγωδία, και τα παρακάτω μαζί με το ερώτημα ότι πως μπορεί να είναι αληθινοί εθνικιστές κάποιοι, όντας άπιστοι και λιποτάκτες; Είπε λοιπόν ο Στίγκας:  

“Οι Σπαρτιάτες είναι ο πολιτικός φορέας της αναγεννημένης εθνικής πατριωτικής δεξιάς που μέσα από το πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας αγωνίζεται όπως τούτο επιτάσσει ο συνταγματικός πατριωτισμός.”

Σε απάντηση του Στίγκα ο Ίων Δραγούμης, όχι εμείς: ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ: 23 Ιανουαρίου 1903:«Το σύνταγμα και οι βουλευτές είναι μια αρρώστια, δεν είναι η ζωή μας.»

Οι εκλογές τέλειωσαν και φυσικά αγώνες εθνικοί δεν γίνονται μόνο για ψήφους και θα μετρηθούνε αυτοί, που παρίσταναν τους “επαναστάτες” και θα αποδειχθούν πολύ καλά παιδιά και ευπρεπή του κοινοβουλίου.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...