Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η Τζόρτζια Μελόνι έχει χρέος να τιμήσει το παρελθόν της

 



Η διακυβέρνηση μίας χώρας μέσα στην σημερινή παγκόσμια κατάσταση είναι σίγουρα για ένα Κίνημα ΑΛΗΘΙΝΑ Εθνικιστικό μία μεγάλη πρόκληση. Η θριαμβεύτρια των ιταλικών εκλογών είναι στον αγώνα από την ηλικία των 15 ετών. Έδωσε μάχες με το “Μέτωπο Νεολαίας” την νεολαία του MSI, του κόμματος που είχε ιδρύσει ο Τζόρτζιο Αλμιράντε, στην συνέχεια στο πανεπιστήμιο με την FUAN, έχει σίγουρα τραγουδήσει την “τζιοβινέτσα” και το “θάνατος σε όποιον προδώσει τον αγώνα”.


Ευχόμαστε η Κίρκη της εξουσίας να μη την αλλάξει, να παραμείνει σταθερή και το 26% δεν αποκλείεται να γίνει 46%! Να αποδείξει ότι σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν ακόμη καρδιές σιδερένιες, όπως της Μελόνι, που δήλωνε πριν λίγα μόλις χρόνια:


“Είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα, είμαι Ιταλίδα, είμαι χριστιανή”. “Είμαι γυναίκα”, αλλά “κανονική γυναίκα”, με παιδιά, όχι ανεύθυνη αναρχοηδονίστρια ή καμιά δικαιωματίστρια ΛΟΑΤΚΙ. Και “είμαι Ιταλίδα”, αλλά “κανονική Ιταλίδα”, χριστιανή. Καθολική εννοείται, όχι ορθόδοξη ή προτεστάντισσα, και φυσικά όχι μουσουλμάνα, Εβραία”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...