Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η Ν.Δ.




Όλα δικά της τα θέλει η Ν.Δ. Έτσι με πληρωμένους κομματάρχες στήνει παντού μηχανισμούς, που δήθεν είναι εναντίον της, αλλά στην κρίσιμη στιγμή (εκλογές) της μαζεύουν ψήφους. 


Κατά της Ν.Δ. (ΔΗΘΕΝ!) οι κομματάρχες της στα νησιά του Βορείου Αιγαίου για τους λαθρομετανάστες, αλλά στις εκλογές “δαγκωτό” Ν.Δ.! Η Ν.Δ., που αφήνει χωρίς πρόβλημα να γίνονται πάρτυ με χιλιάδες, όπως και το φεστιβάλ της ΚΝΕ, αλλά έστειλε την Αστυνομία για έλεγχο στο προσκύνημα για τον Άγιο Παΐσιο…


Φυσικά έπαιξε και βρώμικο ψηφοθηρικό παιχνίδι και στο θέμα της Μακεδονίας μας και της συμφωνίας των Σκοπίων με τους διαφόρων ειδών FAKE “Μακεδονομάχους”.

Είπε ο Τσίπρας με περισσό θράσος στην βουλή: “Δύο χρόνια πριν, η Ν.Δ. χέρι χέρι με το σκοταδιστικό κατεστημένο, την ακροδεξιά και τους νεοναζί ντυνόταν μακεδονομάχος για να πολεμήσει μία συμφωνία, που σήμερα δηλώνει ότι τιμά”. Και την δήλωση Τσίπρα έσπευσαν να αντιδράσουν τα εξαπτέρυγα της Ν.Δ., λέγοντας ότι είναι… αμετανόητος ο Τσίπρας και ότι υπεραμύνθηκε της προδοτικής συμφωνίας. Σωστά όλα αυτά, αλλά η Ν.Δ. τι κάνει; Κάνει τίποτε διαφορετικό από την προδοσία (αυτοί το λένε) του Τσίπρα; Και εάν είναι προδοσία (που για εμάς είναι) και είναι προδότης ο Τσίπρας, τότε αυτοί τι είναι που συνεχίζουν την προδοσία; Έχουν όμως την ίδια στιγμή που συνεχίζουν την προδοσία το θράσος να συνεχίζουν την πατριδοκαπηλία και να δημαγωγούν. 


“Εθνικόφρονες”, που τους ψηφίσατε, περαστικά σας. Σας τα λέγαμε, αλλά δεν μας ακούσατε. Ετοιμαστείτε τώρα για “Πρέσπες” στο Αιγαίο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, 2002: Γεωπολιτική και Εθνική Κυριαρχία

  Η Ελλάδα ή θα είναι μεγάλη και κυρίαρχη ή δεν θα είναι καθόλου Ελλάδα. Σύμφωνα με την επιστήμη της γεωπολιτικής ισχύουν τα παρακάτω:  H ύπ...