Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Όταν ανησυχούν οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες”



Όπως πληροφορούμαι, όση πληροφόρηση μπορεί να έχει ένας κατάδικος μέσα σε ένα κελί των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Δομοκού, τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε φυλλάδες ανησυχούν πολλοί γνωστοί και σεσημασμένοι επαγγελματίες “εθνικόφρονες”, ανησυχούν και γράφουν πύρινα άρθρα για την τουρκική απειλή, για τους λαθρομετανάστες, που ήλθαν για να μείνουν και είναι εκατομμύρια, για το “MACEDONIA” στις φανέλες των Σκοπιανών στα γήπεδα της Ευρώπης. Ανησυχούν… Και είναι οι ίδιοι τύποι, που όταν τα έλεγε αυτά η Χρυσή Αυγή όχι μόνο μέσα στη βουλή, αλλά και στους δρόμους και τις πλατείες όλης της Ελλάδος, αυτοί δεν ήταν μαζί μας και σε κάθε ευκαιρία μας κατηγορούσαν και έκαναν το βρωμικό παιχνίδι ενάντια στο ΑΛΗΘΙΝΟ Εθνικιστικό Κίνημα για λογαριασμό τόσο των φιλελεύθερων (Ν.Δ. κλπ.), όσο και των ορφανών του Μαρξ (Κ.Κ.Ε., ΣΥΡΙΖΑ κλπ.). Και βεβαίως ξεχωριστό κομμάτι στον “πατριωτικό” αγώνα τους κατά της Χρυσής Αυγής ήταν η επιχείρηση “Δολοφονίας Χαρακτήρα” εναντίον μου. Οι ψιθυριστές λακέδες της Ν.Δ. έλεγαν ότι συνεργάζομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ και οι αντίστοιχοι της αριστεράς με την Νέα Δημοκρατία. Προεκλογικά μάλιστα διέδιδαν ότι έχω κάνει συμφωνία με την Ν.Δ. για να μη πάω στην φυλακή! Πόσο ποταποί ψεύτες και συκοφάντες ήταν απεδείχθη. 

Πάντως οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” δεν πτοούνται και ελπίζοντας μέσα στην ονειροφαντασία τους ότι μπορεί να γίνουν Χρυσή Αυγή στη θέση της Χρυσής Αυγής, λένε τα ΙΔΙΑ που έλεγε η Χρυσή Αυγή για τουρκική απειλή, ξενοκρατία, λαθρομετανάστες, εθνική οικονομία κλπ. Μόνο που δεν έχουν καταλάβει την γνωστή λαϊκή παροιμία “άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας…”.


Όσο για εμάς, όσοι απομείναμε, πολλοί ή λίγοι δεν έχει σημασία, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ πιστεύουμε ότι χαμένη μάχη είναι μόνο η μάχη, που δεν δόθηκε ποτέ. Κανένας δεν ξέρει τι φέρνει το Αύριο. Κανένας δεν πίστευε το 2009 ότι το 2012 η Χρυσή Αυγή θα ήταν στην βουλή. Για τις ημέρες που έρχονται ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...