Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Μια χώρα σε διάλυση… Μπράβο “πατριώτες”!




Θα σώζανε την Πατρίδα μας λέγανε με τα Μνημόνια. ΟΧΙ μόνο δεν την σώσανε, αλλά την χρεώσανε περισσότερο! Η Ελλάδα για όσους δεν το ξέρουν στα χρόνια της Ν.Δ. δεν μείωσε ούτε το δημόσιο χρέος, ούτε βεβαίως το δικό της χρέος. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία η χώρα μας έρχεται τρίτη στον κατάλογο των υπερχρεωμένων κρατών του κόσμου με χρέος 210% του ΑΕΠ και “παίζει ντέρμπι” με το Σουδάν για την δεύτερη θέση, που χρωστάει το 212% του ΑΕΠ του. Στην πρώτη δεκάδα μαζί με την Ελλάδα, που θα την “σώνανε” Τζωρτζ Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης χώρες όπως: Πράσινο Ακρωτήρι, Μπελίζ, Σουρινάμ, Ερυθραία κλπ. Μιλάμε ότι έχουν καταντήσει την Πατρίδα μας ανάμεσα στις πλέον τριτοκοσμικές χώρες και όμως τα ΜΜΕ τους λιβανίζουν και μιλάνε για… “ανάπτυξη”! 


Θα έφτιαχναν ΟΛΑ έλεγαν και έχει αποδειχθεί ότι έλεγαν ψέματα και δυστυχώς αυτά τα ψέματα τα πίστεψαν και πολλοί καλοί Έλληνες και προκειμένου να φύγουν οι κόκκινοι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, έφεραν τους γαλαζοπράσινους εθνομηδενιστές της Ν.Δ., που εκτός των άλλων αποδεικνύονται και ΑΝΙΚΑΝΟΙ και αυτό το βλέπουμε με την πλήρη διάλυση του κράτους (διακοπές ΔΕΗ κλπ.) με τον πρώτο καύσωνα.


Πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος ο λαός μας. Ας πρόσεχε… Εμείς οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ δυστυχώς δικαιωθήκαμε.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...