Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

 


ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ

Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει; Δεν πρόλαβαν μέσα σε πέντε χρόνια να αλλάξουν το “Μακεδονία” σε ταυτότητες και διαβατήρια! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΥΟΥΝ! 

Η Συμφωνία των Πρεσπών, μία συμφωνία προσβολή για την Ελληνική Ιστορία, αφού αναγνωρίζει “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα, προέβλεπε ότι σε πέντε χρόνια θα φύγουν από τα προσωπικά έγγραφα των πολιτών της χώρας αυτής οι ονομασίες “μακεδονία”. Αυτό δεν έγινε και απ’ ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!  

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Στέβο Πεντάροφσκι, προτείνει προς την κυβέρνηση της χώρας μας να παραταθεί, μέχρι τον Σεπτέμβριο, αντί για τον Φεβρουάριο, η προθεσμία για την αντικατάσταση των προσωπικών εγγράφων των πολιτών, καθώς αρκετοί δεν έχουν κατορθώσει ακόμη να αντικαταστήσουν τα έγγραφά τους ώστε σε αυτά να αναγράφεται η νέα ονομασία του κράτους, -Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας-, στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σημειώνεται ότι στις 12 Φεβρουαρίου του 2024 συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τότε που τέθηκε σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών και βάσει αυτής, οι πολίτες της χώρας θα έπρεπε να αλλάξουν σε ταυτότητες, διαβατήρια, άδειες οδήγησης, ώστε να αναγράφεται το νέο όνομα του κράτους: Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Ο Στέβο Πεντάροφσκι, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων ανέφερε ότι αυτό που γίνεται είναι προσβλητικό για τους ίδιους τους πολίτες και είναι σκόπιμο να παρατείνει την προθεσμία για την όλη διαδικασία.

Αστεία η δικαιολογία ότι δεν πρόλαβαν σε πέντε χρόνια να αλλάξουν ταυτότητες, όπως αστεία είναι και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία παρ’ όλο που τα Σκόπια παραβιάζουν την συμφωνία δεν αντιδρά και πιο αστείος απ’ όλους ο Σαμαράς που έλεγε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση της Ν.Δ. εάν δεν καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...