Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία





Ο Τραμπ μας έλεγαν πως ήτανε ένας κακός ακροδεξιός, αλλά επί των ημερών του υπήρξε ειρήνη και δεν είχαμε τους πολέμους που έχουμε σήμερα, οι οποίοι ξέσπασαν όταν ανέλαβε ο “δημοκράτης” Μπάιντεν. 


Όταν η Αμερική εισβάλλει στο Αφγανιστάν και κάθεται σαν δύναμη κατοχής περισσότερο από δέκα χρόνια αυτό είναι “εκδημοκρατισμός”. Και η κυβέρνηση των διεφθαρμένων ανδρεικέλων που είχε τοποθετήσει, που έφυγε νύχτα με ελικόπτερο γεμάτο με εκατομμύρια δολάρια, ήταν μας έλεγαν μία "δημοκρατική" κυβέρνηση. Τα ίδια και στο Ιράκ, όπου λέγοντας ψέματα για όπλα μαζικής καταστροφής, έκαναν έναν πόλεμο με περισσότερο από ένα εκατομμύριο νεκρούς. 


Όλη η “δημοκρατική ευαισθησία” της Δύσεως φανερώθηκε ξαφνικά με την πολεμική εμπλοκή της Ουκρανίας, η οποία ήταν πάντοτε Ρωσσία και έγινε ανεξάρτητη δημοκρατία με τους μπολσεβίκους και τον Λένιν. 


Μας λένε επίσης οι Ρώσσοι αξιωματούχοι ότι κάνουν την στρατιωτική επιχείρηση ενάντια στο “ναζιστικό” καθεστώς του Κιέβου. “Ναζιστικό” καθεστώς με πρόεδρο Εβραίο, τον Ζελένσκι, και την μισή κυβέρνηση;… 


Είναι φανερό ότι ζούμε στον κόσμο του παραλόγου, όπου η προπαγάνδα κάνει κατά το συμφέρον εκάστου το άσπρο μαύρο! Όσο για την ελληνική κυβέρνηση τι συμφέρον έχουμε αλήθεια να παίρνουμε θέση κατά της Ρωσσίας, όταν ακόμη και μεγάλα κράτη κρατούν στάση ουδετερότητος; Και βεβαίως αυτό δεν αφορά μόνο την Νέα Δημοκρατία, αλλά και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που υπήρξε η πιο αμερικανόφιλη κυβέρνηση της χώρας και επί των ημερών της είχαμε τις πιο άσχημες σχέσεις με την Ρωσσία και απέλαση ακόμη και Ρώσσων διπλωματών. 


Όσο για την Ευρώπη για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι είναι ανύπαρκτη και ένα ανδρείκελο στα χέρια των Αμερικάνων. Εις ό,τι αφορά την Ελλάδα και τον πολιτικό κόσμο για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι παράταξη με εθνική πολιτική δεν υπάρχει στην χώρα και φρόντισαν αυτή που υπήρχε να εξοντωθεί, εάν εξοντώθηκε… Γιατί το μέλλον κανείς δεν το γνωρίζει.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...