Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ Ν.Δ.: Παρών ο Έλληνας πρέσβης σε εορτή για την σφαγή των Αρμενίων στο Αζερμπαϊτζάν!




Η περίφημη “εθνική” πολιτική, που δήθεν θα έκανε η Ν.Δ. σε αντίθεση με τους όντως εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύεται το ίδιο εθνομηδενιστική και επικίνδυνη.

Πριν λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν (αδελφού έθνους των Τούρκων), στο Μπακού, έγινε μία γιορτή για την σφαγή των Αρμενίων στο Αρτσάχ. Στην εορτή συμμετείχε (δυστυχώς!) και ο πρέσβης της Ελλάδος στο Μπακού! Για την προκλητική αυτή ενέργεια διαμαρτυρήθηκαν ανεπισήμως η Αρμενία, αλλά και οι Αρμένιοι της Ελλάδος, που ήλθαν αδελφωμένοι με τους Έλληνες στην Πατρίδα μας μετά τον διωγμό και την σφαγή από τους Τούρκους (1915-1922).


Σε πρώτο χρόνο επιχείρησαν ψευδολογώντας αξιωματούχοι του υπουργείου εξωτερικών να πούνε ότι δεν ήξερε τίποτε το υπουργείο και ήταν πρωτοβουλία του πρέσβη των Αθηνών στο Μπακού. Όταν όμως ασκήθηκαν πιέσεις για να τιμωρηθεί ο πρέσβης για την “πρωτοβουλία” του αναγκάσθηκαν να παραδεχθούν ότι όλα έγιναν με πλήρη γνώση του υπουργείου και ότι ο ίδιος ο Δένδιας είχε δώσει την έγκρισή του. Ο Δένδιας, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε το Κόσοβο και δήλωσε ο πρόεδρος του Κοσόβου σε συνέντευξή του στο “ΒΗΜΑ”: “Είμαστε ευγνώμονες στην Ελλάδα για την υποστήριξή της”. 


Αυτή είναι η “εθνική” πολιτική της Ν.Δ. και αυτός είναι ο Δένδιας, που κάποιοι “πατριώτες” προβάλλουν και υμνολογούν σαν “εθνικό ηγέτη” και… Τουρκοφάγο! Και είναι αυτοί οι “πατριώτες” οι ίδιοι, που πολέμησαν και πολεμούν την Χρυσή Αυγή, που δεν τέλειωσε και δεν θα τελειώσει ΠΟΤΕ όσο υπάρχει ακόμη και ένας Χρυσαυγίτης σε αυτήν την χώρα των ραγιάδων και των γραικύλων.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...