Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Οι “Γκρίζοι Λύκοι” και ο Ερντογάν στην Αμμόχωστο και οι “τουρκοφάγοι” της Ν.Δ.


Φυσικά και θα πάει στην σκλαβωμένη Αμμόχωστο ο Ερντογάν και κανένας δεν πρόκειται να τον εμποδίσει. Και δεν θα πάει μόνος του, αφού όπως ανακοινώθηκε θα τον συνοδεύσει ο Μπαχτσελί, ο ηγέτης των “γκρίζων λύκων”και κατ’ ουσίαν συγκυβερνήτης του Ερντογάν. Δεν πρόκειται να τον εμποδίσει κανένας Τζο Μπάιντεν, που θα μας “έσωζε” και για όσους δεν το ξέρουν, στην απόπειρα των Αθηνών να λάβουν από την Ουάσιγκτον εγγυήσεις έναντι της τουρκικής απειλής δεν υπήρξε ανταπόκριση.


Συγκεκριμένα ζητήθηκε ρήτρα αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής σε περίπτωση επιθέσεως και οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ απήντησαν ότι δεν έχουν εντολή διαπραγματεύσεως επί του θέματος, που σημαίνει “κόψτε τον λαιμό σας” εάν σας επιτεθεί η Τουρκία.


Επιστρέφουμε στην φιέστα των “βασιβουζούκων” του Ερντογάν στην Κύπρο μας. Ούτε βέβαια η Ευρωπαϊκή Ένωση  πρόκειται να την εμποδίσει παρ’ όλο που ο Δένδιας (Ο… τουρκοφάγος, σύμφωνα με τους “πατριώτες” της πεντάρας) δήλωσε ότι πρόκειται να επιβληθούν… κυρώσεις!  Ποιες κυρώσεις; Η Ε.Ε. το έχει ξεκαθαρίσει και πρώτα απ’ όλους η Γερμανία ότι κυρώσεις “γιοκ”! Και έτσι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε ούτε οι “εθνικόφρονες” (Ν.Δ.) των Αθηνών, ούτε αυτοί της Λευκωσίας του υπέρμαχου του σχεδίου Ανάν Ανα(ν)στασίαδη και αυτών που τον στηρίζουν, που ξεκίνησαν εθνικιστές (έτσι έλεγαν…) και κατάντησαν ουρά του βαψομαλλιά. 


Ο Ερντογάν στην Αμμόχωστο, στην αρχαία Σαλαμίνα, εκεί όπου ο ΚΙΜΩΝ πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια και “νεκρός ενίκα” και είχε ελευθερώσει την Κύπρο από τους Πέρσες. Ο Κίμων, όμως, πέθανε πολεμώντας και στην εξουσία των Αθηνών ήλθαν οι δημοκρατικοί και ο Περικλής, ο οποίος παρέδωσε σκλάβα και πάλι την Κύπρο στους Ασιάτες, όπως ακριβώς συνέβη και το 1974…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...