Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Γιατί κόπηκε ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ από τις προσφορές της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”




Εδώ κι έναν ολόκληρο μήνα υπήρχε διαφήμιση τόσο στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" όσο και το "ΒΗΜΑ" για την προσφορά στην ειδική έκδοση του Σαββατοκύριακου των “ΝΕΩΝ” πέντε βιβλίων Ελλήνων συγγραφέων. Πέμπτο κατά σειρά, το οποίο θα προσφερόταν σήμερα 17 Ιουλίου 2021, ήταν το βιβλίο του Ίωνος Δραγούμη “ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΙΜΑ”, το οποίο αναφέρεται στο Μακεδονικό αγώνα και στην θυσία του Παύλου Μελά και των άλλων Ηρώων του Έθνους μας. Σήμερα που κυκλοφόρησαν "ΤΑ ΝΕΑ" το βιβλίο του Ίωνος Δραγούμη δεν υπάρχει… Αντί για αυτό υπάρχει το βιβλίο του Νίκου Τσιφόρου “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ”! 


Με δεδομένο ότι η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” ακολουθεί σκληρά την κυβερνητική γραμμή, είναι προφανές ότι με παρέμβαση άνωθεν έκοψε την κυκλοφορία του έργου του Ίωνος Δραγούμη, αφού σύμφωνα με την συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να υπάρχουν βιβλία που καλλιεργούν την “εχθροπάθεια”! Και βεβαίως στο βιβλίο του ο Ίων Δραγούμης περιγράφει τα φρικτά εγκλήματα των Σλάβων κομιτατζήδων που είναι οι ήρωες του κράτους των Σκοπίων. 


Λογοκρισία και στον Ίωνα Δραγούμη, λοιπόν από την Νέα Δημοκρατία, που τιμά και με το παραπάνω την συμφωνία των Πρεσπών.


Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...