Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Μία ακόμη Χρυσαυγιάδα από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών. Το “τεκμήριο της αθωότητας” που πήγε κ.κ. “δημοκράτες”;



Συνεχίζεται το έγκλημα της “δημοκρατίας” ενάντια σε Δικαιοσύνη και Αλήθεια χωρίς καν να τηρούνται τα προσχήματα και αναφέρομαι στις νέες Χρυσαυγιάδες από τα κανάλια με αφορμή μία σύλληψη, στις οποίες Χρυσαυγιάδες, όπως έκαναν επί σειρά ετών, λέγοντας ψέματα επανέλαβαν την βεβαιότητά τους περί της ενοχής μας και αυτό ενώ γνωρίζουν ότι εκτός από τον ένοχο του εγκλήματος στο Κερατσίνι, ο οποίος συνελήφθη επί τόπου και ομολόγησε την ενοχή του, όλη οι κατηγορούμενοι για την κατά φαντασίαν και πολιτικήν παραγγελίαν “εγκληματική οργάνωση” έχουν δηλώσει ΑΘΩΟΙ και έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν την Αθωότητά τους σε Δίκη σε δεύτερο βαθμό και με προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο. 


Αυτό δεν έχει την οποιαδήποτε σημασία για τους χρυσοκάνθαρους-δήμιους των δελτίων των 8 που κάνουν τηλεδίκες και βγάζουν οριστικές καταδίκες! Δεν έχει σημασία γι’ αυτούς ότι ακόμη και σήμερα μήνες ολόκληρους… 9(!)μετά την καταδίκη μας δεν γνωρίζουμε ΓΙΑΤΙ, το σκεπτικό της καταδίκης μας. 


Δεν έχει σημασία γι’ αυτούς τους πληρωμένους δολοφόνους χαρακτήρων ότι η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε ΑΘΩΟΙ για την “εγκληματική οργάνωση” και πριν από αυτήν ο Εφέτης Εισηγητής του Συμβουλίου Εφετών, που πρότεινε την μη παραπομπή μας σε δίκη. Σε μία δίκη και καταδίκη για την οποίαν πρέπει να ντρέπονται πολλοί. Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτουν αίσθημα ΝΤΡΟΠΗΣ και Συνείδηση….


Και αυτοί που μας δικάζουν και καταδικάζουν στα κανάλια άθλιοι κομπάρσοι σε έναν ανόσιο αντεθνικό χορό, βουτηγμένο ως τον λαιμό στην διαφθορά και την διαπλοκή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...