Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Ελεύθερη Ώρα, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024: Η προδοσία της Ελλάδος από την “Ευρώπη” των τοκογλύφων

 “Τ’ Άλπεια τα βουνά θα δρασκελήσουμε,

θα ξαφνίσουμε τα ρέματα του Ρήνου,

στου Βοριά θ’ ασπροχαράξουμε τα σκότη,

θα χυθούμε σα Μαγιάπριλα του νου·

όπου τόποι, όπου γεράματα, θα σπείρουμε

μιαν Ελλάδα και μια νιότη.”

Κ. ΠΑΛΑΜΑΣ

Η Ευρώπη πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι δεν είναι ελεύθερη και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η εχθρική της στάση απέναντι στην Ρωσία, η οποία όχι μόνον είναι Ευρώπη, αλλά θα έδινε και την στρατιωτική ισχύ και την δυνατότητα σε αυτάρκεια σε ενέργεια σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Ιδιαίτερα για εμάς τους Έλληνες θα ήταν σημαντική μια Ευρώπη με την Ρωσία, γιατί θα είχαμε δίπλα μας εκατοντάδες εκατομμύρια Ορθόδοξους.

Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη (ΕΟΚ και εν συνεχεία ΕΕ), μας είπαν ότι έτσι απαλλάσσεται η χώρα μας από την τουρκική απειλή. Πόσο μεγάλο ψέμα ήταν αυτό αποδεικνύεται και από την κρίση στα Ίμια το 1996 και από την μέχρι τις ημέρες μας επιθετική πολιτική της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, την οποία η Ευρώπη αντιμετωπίζει παθητικά.

Όπως παθητικά αντιμετωπίζει και το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Μάλιστα μετά την απειλή του Ερντογάν ότι θα στείλει στην Ευρώπη τρία εκατομμύρια “πρόσφυγες” (οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες), η ευρωπαϊκή επιτροπή έσπευσε να δηλώσει ότι ενεργοποιεί την συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ και όσοι περάσουν στην χώρα μας θα παραμείνουν στην χώρα μας, μεταβάλλοντας την Ελλάδα,  την χρεωκοπημένη Ελλάδα, σε μία κοινωνική ζούγκλα.

Για αυτήν την ψεύτικη “Ευρώπη”, η οποία δήθεν θα σώσει την Ελλάδα είχα πεί σε ομιλία μου στην Βουλή:

“Η σωτηρία θα έλθει από την Ευρώπη, μας είπε η Νέα Δημοκρατία και συμφώνησε στη συνέχεια και το ΠΑΣΟΚ, η προγενεστέρα του ΣΥΡΙΖΑ κατάσταση στον χώρο της λεγομένης Κεντροαριστεράς, και ότι με την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση παύει ο τουρκικός κίνδυνος.”

Απαντάει σε όλους αυτούς ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, προερχόμενος από την Αριστερά, με εξέχοντα πατριωτικό λόγο στα θέματα αυτά. Γράφει τα εξής:

«Ενώ η Ελλάδα προσανατολίστηκε ψυχή τε και σώματι στην Ευρώπη, για να διασφαλιστεί από τον τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός τους προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας.

Η τουρκική επιρροή θα ασκείται πάνω στην Ελλάδα όχι άμεσα, αλλά μετριασμένη, μέσω των αμερικανικών και ευρωπαϊκών αγωγών, και δεν αποκλείεται η ελληνική πλευρά να αρχίσει κάποτε να θεωρεί και η ίδια τις υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας ως αυτονόητο μέρος και αυτονόητο καθήκον του εξευρωπαϊσμού της. Και οι «πολιτισμένοι» άνθρωποι θα έχουν ξεπεράσει τους “εθνικιστικούς αταβισμούς” και δεν ξεκινούν πολέμους για πράγματα τόσο απαρχαιωμένα στον “εκλεπτυσμένο” μας κόσμο όσο είναι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.»

ΟΧΙ στον “πολιτισμό” του ραγιαδισμού – “Τον Ασυμβίβαστο Ζητώ Και Τον Σκληρό, Γυρεύω Τον Τρελό, Τον Σιδερένιο, Τον Αλύγιστο” -Ίων Δραγούμης

Εμείς δεν δεχόμαστε αυτόν τον εκλεπτυσμένο σας κόσμο. Δεν είμαστε “πολιτισμένοι”. Και εν ονόματι της εθνικής τιμής, αν χρειαστεί, και πόλεμος με την Τουρκία για να εξασφαλίσουμε την εθνική μας ελευθερία και κυριαρχία! Αναζητούν προστάτες και όταν στις 14 Αυγούστου του 2015 γινόταν στην Βουλή η συζήτηση για τη συμφωνία, η οποία θα υπογραφόταν, που ήταν το νέο μνημόνιο, συμφώνησαν απολύτως, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι χωρίς το ευρώ η Ελλάδα καταστρέφεται.

Στο σημείο αυτό θα σας διαβάσω, είχα πει τότε στην Βουλή τους στίχους του Ανδρέα Κάλβου σχετικά με τους προστάτες … “Προστάτες”, που έχει εδώ και διακόσια χρόνια η Ελλάδα και που εσείς η αριστερά, που ήσασταν πάντα στη συνθηματολογία κατά των προστατών, τώρα σπεύδετε να απολαύσετε την εύνοιά τους. Λέει, λοιπόν, ο Ανδρέας Κάλβος, τον οποίο σήμερα θα χαρακτηρίζατε φανατικό: «Καλύτερα, καλύτερα διασκορπισμένοι οι Έλληνες να τρέχωσι τον κόσμον με εξαπλωμένην χείρα ψωμοζητούντες παρά προστάτας να ’χωμεν. Το χέρι όπου προσφέρετε ως προστασίας σημείον εις ξένον έθνος έπνιξε και πνίγει τους λαούς πάλαι και ακόμα».

Η Ευρώπη είναι Ελληνική και όχι η Ελλάδα Ευρωπαϊκή

«Οι οφειλέτες είναι δούλοι όλων των δανειστών τους. Είναι δούλοι δούλων αναιδών και βάρβαρων και βάναυσων … Φύγε να γλυτώσεις από τον εχθρό και τύραννό σου, τον δανειστή που θίγει την ελευθερία σου, βάζει πωλητήριο στην αξιοπρέπειά σου”

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Επίσης στην Ολομέλεια της Βουλής, κατηγορώντας σφοδρά την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μία κυβέρνηση “Ευρωλιγούρηδων όπως απεδείχθη, κατηγορώντας την για την κοροϊδία της δήθεν διαπραγμάτευσης, τόνισα πως ο πρωθυπουργός αθέτησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις για κατάργηση του εθνοκτόνου Μνημονίου και επισήμανα πως η Χρυσή Αυγή θα μείνει συνεπής στην γραμμή της κατά των Μνημονίων, καταψηφίζοντας την ιταμή πρόταση των Ευρωπαίων δανειστών.

Τόνισα επίσης ότι τις τελευταίες ημέρες έσπασαν τα τηλέφωνα από “προειδοποιήσεις” που καλούσαν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες. Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Απέναντι στην τρομολαγνεία των ουρών, οι Έλληνες με υψηλό φρόνημα πρέπει να αντισταθούν στις μνημονιακές προτάσεις που σημαδεύουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους. Από την άλλη η πρόταση της συγκυβερνήσεως για μνημονιακή συμφωνία είναι εξίσου απαράδεκτη. Η Ελλάς έχει ξαναδανειστεί και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε ποτέ εκχωρήσει εθνική κυριαρχία. Απέναντι στα κίβδηλα συνθήματα “Μένουμε Ευρώπη”, απαντάμε “Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!”

Είναι Αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ, ο Αγώνας ενάντια στα Μνημόνια, ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και το στο αγγλικό δίκαιο, ενάντια σε συμφωνίες υποταγής, οι οποίες μετατρέπουν την Πατρίδα μας σε μια αποικία χρέους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...