Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Περί αυτοπροσδιορισμού: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Ναζιστές ή Εθνικιστές;

 Στην απόλυτα “ελεύθερη” κοινωνία, την “open society” του Κάρλ Πόπερ, όπως την εφαρμόζει ο Τζωρτζ Σορός με τα δισεκατομμύρια των δολαρίων που σκορπάει, με την απέραντη δύναμη που κατέχει να υποτιμήσει στο παρελθόν ακόμη και την αγγλική λίρα και τώρα να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου έναν όχι απλά πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και τον πιθανότερο μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μέσα σε αυτήν την κοινωνία λοιπόν έχεις απόλυτο δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεσαι. Εάν είσαι γυναίκα να δηλώνεις άντρας ή αν είσαι άντρας να δηλώνεις γυναίκα ή ακόμη και να δηλώνεις ότι δεν είσαι ούτε άντρας ούτε γυναίκα αλλά κάτι το ουδέτερο το απροσδιόριστο, που δεν υπάρχει στην φύση! Να μην είσαι ούτε ο Γιώργος ούτε η Γεωργία, αλλά το Γιώργο!!! Επίσης μπορεί μία οικογένεια να έχει δυο πατεράδες ή δύο μητέρες… Και όλα αυτά τα λένε “πολιτική ορθότητα”! 

Εμείς ξεκινώντας τον πολιτικό μας αγώνα από το Β΄ Συνέδριό μας ακόμη τον Απρίλιο του 1992, δηλώσαμε ότι η Ιδεολογία μας είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός. Και μέσα και έξω στην Βουλή δηλώναμε Εθνικιστές. Αυτό όμως δεν άρεσε στους κατ’ επάγγελμα και με το αζημίωτο υβριστές και συκοφάντες μας, οι οποίοι πίστευαν ότι θα μας στερήσουν την εμπιστοσύνη σημαντικού μέρους του λαού χαρακτηρίζοντάς μας “ναζιστές” ή “νεοναζί”!

Βεβαίως για εμάς δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού δεν υπήρχε και δεν υπάρχει και τώρα. Υπό ποιαν έννοια είμαστε ναζιστές, αφού δηλώνουμε αφ’ ενός μεν Εθνικιστές και επί πλέον υπερήφανοι ως Έλληνες και έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα πολεμούσαμε τους Γερμανούς εισβολείς το 1941 γιατί αυτό ήταν το χρέος μας και το καθήκον μας απέναντι στο Έθνος και την Στολή μας. Αυτά όμως δεν έχουν σημασία και μάλιστα από ποιους; Από τους κομμουνιστές, που κυριαρχούν στα ΜΜΕ και οι οποίοι όταν κηρύχθηκε ο πόλεμος Ελλάδος – Ιταλίας έκαναν σαν κόμμα επίσημα το κορόιδο γιατί τότε ίσχυε το σύμφωνο μη επιθέσεως Ρίμπεντροπ – Μολότωφ. Μάλιστα, με προκηρύξεις τους καλούσαν τους Έλληνες στρατιώτες να λιποτακτήσουν γιατί ο πόλεμος τους Μεταξά ήταν φασιστικός και κατακτητικός. “Φασίστες” του Μεταξά θα ήμασταν και εμείς τότε εάν ζούσαμε και θα πολεμούσαμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς, αλλά δεν ζούσαμε…

Από την άλλη πλευρά, “νεοναζί” μας αποκαλούν και πολλοί φιλελεύθεροι της ΝΔ, που λησμονούν ότι ένας από τους πρωθυπουργούς και προέδρους τους ήταν ο γιος του κατοχικού πρωθυπουργού του Ράλλη, λησμονούν επίσης τα πάμπολλα ονόματα σημερινών πολιτικών απογόνων προσώπων του δημοσίου βίου που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς πολιτικά ή οικονομικά στην διάρκεια της κατοχής… 

Η παλαιότερη αρθρογραφία ηλικίας άνω των τριάντα ετών, όπου θα είχε παραγραφεί ακόμη και δολοφονία, γίνεται όπλο στα χέρια των υβριστών μας για να λένε ότι είμαστε… ναζιστές! Και τι λέει αυτή η αρθρογραφία; Ότι δεν κέρδισαν οι καλοί τον πόλεμο, όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν και ότι η μεταπολεμική παρακμή διαφθορά και οι συνεχείς πόλεμοι είναι αποτέλεσμα των δήθεν των υπερασπιστών της ειρήνης! Δεν ανέχονται να το ακούνε αυτό και έτσι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είμαστε ναζιστές, αφού δεν αντέχουν τον αντίλογο. Λησμονούν επίσης ότι μεγάλα πνεύματα εκείνης της εποχής όπως ο Σελίν, ο Κνούτ Χάνσουν, ο μουσουργός Ρίχαρντ Στράους, ο Φον Κάραγιαν, ο Χάιζεμπεργκ, ο Έζρα Πάουντ, ο Πιραντέλο και τόσοι άλλοι είχαν και αυτοί με θέρμη ακολουθήσει το εθνικιστικό ρεύμα που κυριαρχούσε στις περισσότερες πόλεις της Ευρώπης. Πριν πέντε χρόνια μάλιστα εκδώσαμε ένα βιβλίο στο οποίο υπήρχε πληθώρα άρθρων του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά υπέρ του Μουσολίνι και του Εθνικοσοσιαλισμού, αλλά φυσικά δεν είπαν λέξη.

Τελειώνοντας, αρχές της τρίτης χιλιετίας μπορείς αν είσαι άντρας να δηλώνεις γυναίκα αν είσαι γυναίκα να δηλώνεις άντρας μπορείς να δηλώνεις ότι είσαι ένα τίποτε εάν είσαι Χρυσαυγίτης όμως δεν μπορείς να δηλώνεις ότι είσαι Εθνικιστής.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ    ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...