Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, 18/9/2013

 



https://xrisiavgi.com/2013/09/18/17/27170/

“Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα την δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι και διαψεύδει κάθε εμπλοκή του κόμματος. Όλα τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην δημιουργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα, δίνοντας πολιτικό χαρακτήρα σε ένα τραγικό συμβάν”.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

“Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα κατατέθηκαν σήμερα στο Εφετείο Αθηνών για τις πολιτικές παρεμβάσεις από τη Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου στις διώξεις κατά των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο κατέθεσε ο Χρήστος Χρηστίδης, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου  «Κατερίνα» επί της οδού Π. Τσαλδάρη 58 στο Κερατσίνι. Πρόκειται για το κατάστημα μπροστά στο οποίο έγινε η ανθρωποκτονία.

Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι το απόγευμα της μέρας μετά την ανθρωποκτονία (18-09-2013) επισκέφθηκε το κατάστημά του ο ίδιος ο Δένδιας μαζί με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας και τον ρώτησε αν έχει κάμερες. Ο Δένδιας αρκέστηκε στην προφορική διαβεβαίωση του καταστηματάρχη ότι οι κάμερες είναι ψεύτικες και αποχώρησε, χωρίς ποτέ κανένας αρμόδιος προανακριτικός υπάλληλος της αστυνομίας να προσέλθει στο κατάστημα και να διενεργήσει αυτοψία για το αν οι κάμερες έχουν καταγράψει υλικό ή όχι.

Η εμπλοκή Δένδια είναι δεδομένη, καθώς από τα έγγραφα της δικογραφίας προκύπτει ότι οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν (έστω και πολύ καθυστερημένα, δηλαδή μία εβδομάδα μετά)  όλα τα καταστήματα της περιοχής, ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα, εκτός από το συγκεκριμένο μπροστά στο οποίο έγινε το έγκλημα.

Όταν ο Δένδιας φτάνει στο σημείο να αναμιγνύεται αυτοπροσώπως σε προανακριτικές πράξεις, φανταστείτε τι παρεμβάσεις έγιναν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής πίσω από κλειστές πόρτες.”

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...