Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

H “ΛΑΣΠΗ” ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ” ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ“Tο Κίνημά μας καταδικάζει κατηγορηματικά και απόλυτα τα εγκλήματα πολέμου εις βάρος του λαού μας από τον γερμανικό στρατό κατοχής και αυτό το έγραψα πολύ πριν ανακαλύψουν οι πολιτικοί σκευωροί τις κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου την περίφημη “ναζιστική εγκληματική οργάνωση”.”

Κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν οργάνωση ναζιστική και κάνουν συχνές αναφορές στην περίοδο της κατοχής, λησμονώντας βέβαια να αναφέρουν ότι όταν το εθνικό κράτος της “4ης Αυγούστου” πολεμούσε τους Γερμανούς, η Σοβιετική Ένωση, η πατρίδα των ξενόδουλων μπολσεβίκων, είχε συνάψει σύμφωνο μη επιθέσεως με το Βερολίνο και σιωπούσε. 

Εμείς δεν πιστεύουμε σε κανέναν διεθνισμό οποιουδήποτε τύπου και όποιος απειλεί την Πατρίδα μας τον πολεμούμε είτε ναζιστής είναι, είτε δημοκράτης, είτε κομμουνιστής και μια και μιλάμε για την κατοχή στα 2008, δέκα χρόνια πριν, είχα γράψει ένα βιβλίο, ένα κεφάλαιο του οποίου αναφερόταν στην Γερμανία σαν δύναμη κατοχής της Πατρίδος μας

.

Από το βιβλίο αυτό και τα παρακάτω: “Στην κατοχική Ελλάδα υπήρχαν αδίστακτοι καιροσκόποι … Είναι γνωστό ότι πολλοί πλούτισαν στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής και τα ονόματα των επιγόνων τους συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να στολίζουν τις κοσμικές στήλες των εφημερίδων.” Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: “Από τις στάχτες του Βερολίνου στην… “Παγκοσμιοποίηση” – Αθήνα 2008, σελίδα 133 Από το ίδιο βιβλίο στην σελίδα 136: “Η κατάσταση άλλαξε δραματικά για την χώρα μας από τα μέσα του 1943. Από τότε άρχισαν και οι μαζικές εκτελέσεις αμάχων και αθώων από τους Γερμανούς σε Καλάβρυτα, Δίστομο και άλλα χωριά της Ελλάδος.”

Όλα “καλά” και “ωραία” στην χώρα…

Από τα αποσπάσματα που παρέθεσα παραπάνω είναι σαφές ότι το Κίνημά μας καταδικάζει κατηγορηματικά και απόλυτα τα εγκλήματα πολέμου εις βάρος του λαού μας από τον γερμανικό στρατό κατοχής και αυτό το έγραψα πολύ πριν ανακαλύψουν οι πολιτικοί σκευωροί τις κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου την περίφημη “ναζιστική εγκληματική οργάνωση”. Αυτά τα έγραψα πολύ πριν το 2013, όταν για δυο σχεδόν χρόνια παρουσιάζανε τα δελτία ειδήσεων των καναλιών της διαπλοκής ατέλειωτες ώρες προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Το φύλλο αυτό της εφημερίδας μας έχει αύξοντα αριθμό 1079. Έχω γράψει χιλιάδες άρθρα, σχεδόν 20 βιβλία και δεν έχουν βρει μέσα σε αυτές τις χιλιάδες σελίδες ούτε μία φράση, ούτε μια λέξη, στην οποία να λέγω ότι σωστά οι Γερμανοί επετέθησαν στην Ελλάδα το 1941 και όμως αυτοί επιμένουν στην λάσπη και τις συκοφαντίες τους. Όλα “καλά” και “ωραία”, λοιπόν, σε αυτήν την χώρα και όλα τα προβλήματα τα έχουν λύσει οι μεγάλοι “δημοκράτες”, μπολσεβίκοι και νεοφιλελεύθεροι. Τι και εάν χρεοκόπησαν την χώρα, τι και εάν κατάντησαν την πατρίδα μας έναν παρία της διεθνούς πολιτικής; Αυτά είναι λεπτομέρειες. Το σημαντικό γι’ αυτούς είναι να μην υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα…

Όλοι μαζί συμφωνούν σε ένα πράγμα, ότι πρέπει να λείψει από την δημόσια ζωή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αδιαφορώντας αυτοί οι δήθεν δημοκράτες ότι ένα σεβαστό τμήμα του λαού την πιστεύει και την ακολουθεί παρ’ όλη την λάσπη τους και την πολεμική τους. Το γεγονός όμως ότι μας πολεμά τόσο σκληρά αυτό το αντεθνικό και αντιλαϊκό σύστημα σημαίνει ότι πορευόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση. Λένε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι για όλα φταίμε εμείς, λένε ότι το μεγάλο πρόβλημα της πολιτικής ζωής είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ότι για όλα φταίμε εμείς! Θα συμφωνήσουμε μαζί τους. Φταίμε και φταίμε γιατί δεν έχουμε κατορθώσει να απαλλάξουμε την χώρα από την ξενοκρατία και τους υποτακτικούς της, από τους ανήθικους, τους κλέφτες και τους προδότες, που έχουν οδηγήσει την Πατρίδα των Ελλήνων στην σημερινή παρακμή. Ναι, φταίμε και αγωνιζόμαστε αυτό το φταίξιμό μας επιτέλους να τελειώσει.

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...