Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Επικίνδυνοι οι Ιδεολόγοι σε μία “δημοκρατία”


“…Είπες ας φράξουν την φωτιά άλλα στήθη” 

“Η ομίχλη μπαίνει από παντού στο σπίτι, ήχος βαρύς μας άδειας λέξης, σαν ήλθε η ώρα να διαλέξεις είπες ας φράξουν την φωτιά άλλα στήθη…”. Θυμήθηκα τον στίχο αυτό από ένα τραγούδι της Αρλέτας. Συλλογίστηκα ότι “σπίτι” μας είναι ένα κελί, αλλά η ομίχλη είναι πράγματι “ήχος βαρύς”, αλλά όχι μιας “άδειας λέξης”, αλλά της λέξης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και σίγουρα δεν είπαμε όταν ήλθε η ώρα να διαλέξουμε ότι πρέπει με τα στήθη τους ΑΛΛΟΙ να φράξουν την φωτιά… Αντίθετα, ΕΜΕΙΣ φράξαμε με τα στήθη μας την φωτιά που κάνει σιγά, σιγά όλο και περισσότερο στάχτη την Πατρίδα και αυτό δεν μας το συγχώρεσε το Σύστημα και έτσι βρεθήκαμε εδώ. 

Σε αυτήν την εποχή είναι εξαιρετικά επικίνδυνο είδος οι Ιδεολόγοι, οι απροσκύνητοι και δεν καταλαβαίνουν από τα απαραίτητα “παζάρια”, που γίνονται σε μία “δημοκρατία”. Μπορείς επί παραδείγματι χωρίς πρόβλημα να μιλάς για “επανάσταση”, για “δικτατορία του προλεταριάτου” αρκεί να έχεις δώσει τις διαβεβαιώσεις ότι θα είσαι ένας καλός υπήκοος του καθεστώτος, το οποίο υποτίθεται ότι θέλεις να… ανατρέψεις! 

Και όχι μόνον αυτό… Θυμηθείτε τους ροπαλοφόρους του ΚΚΕ δίπλα από τα ΜΑΤ στην Βουλή να κτυπάνε τους Έλληνες, που διαδήλωναν κατά του Μνημονίου κρατώντας Γαλανόλευκες. Και ένας από αυτούς τους ροπαλοφόρους μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Διαδηλώσεις και επεισόδια σε όλη την Ευρώπη και σε ΗΠΑ ενάντια στα μέτρα, που καταστρέφουν τις εθνικές οικονομίες, εξαθλιώνουν τους λαούς και εξαφανίζουν την “μεσαία τάξη”. Διαδηλώσεις σε Ουάσιγκτον, Μαδρίτη, Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι και στην Αθήνα σιωπή… “Σιωπή των Αμνών” από τους σφοδρούς πολέμιους της φυλακισμένης Χρυσής Αυγής, τους “αγωνιστές” του κατά δήλωσή τους “εθνικού” και “πατριωτικού” χώρου. Σιωπή και από τους “αναρχικούς”, που αποτελούν τους χρήσιμους ηλίθιους και προστατευόμενο είδος του καθεστώτος. Θα ξυπνήσουν επιτέλους όσοι καλόπιστοι και θα καταλάβουν τι ήταν και τι είναι η Χρυσή Αυγή; 

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...