Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Η “πολιτική ορθότητα” βλάπτει σοβαρά το ΈθνοςΔεν πρόκειται για φαινόμενο εθνικό, αλλά παγκόσμιο, το οποίο φυσικό ήταν να έλθει και στην Ελλάδα. Προβλέπεται άλλωστε από το “ψεύτικο” βιβλίο που κυκλοφόρησε γύρω στο 1900 και έλεγε ότι πρέπει να καταργηθεί η ιστορική μνήμη. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Πατρίδα μας. Το Κίνημα ονομάζεται “Woke Culture”. Μέσα στα πλαίσια αυτά είχαμε πριν κάποια χρόνια την γελοία θεωρεία της μαύρης Αθηνάς και πρόσφατα ένα σήριαλ από γνωστή πλατφόρμα, που εμφάνιζε μαύρη την Ελληνίδα Βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα! Για να μη μιλήσουμε για τους αρχαίους ελληνικούς μύθους στους οποίους θεοί και ήρωες είναι οι περισσότεροι μαύροι και κίτρινοι. Πρόσφατα έγινε και ειδική ημερίδα στο Λονδίνο όπου καταγγέλθηκε ως ρατσιστικό το έργο του Σαίξπηρ “Βασιλιάς Ληρ” και δεν είναι μόνον ο Σαίξπηρ, είναι και ο Όμηρος, φυσικά ο Πλάτων, ο Γκαίτε, που πρέπει να αποβληθούν από την Παιδεία σαν ρατσιστές, η κλασική μουσική γιατί την έκαναν λευκοί και βέβαια λίκνο του ρατσισμού η Αρχαία Ελλάδα.

Είναι να γελάει και να κλαίει κανείς εάν αναλογισθεί τι θα πρέπει να καταργηθεί από την ελληνική παιδεία και Ιστορία στο όνομα της “πολιτικής ορθότητας”, που θέλει η παγκοσμιοποίηση να επιβάλει! Και πάλι και εδώ δεν είναι νέο το φαινόμενο. Πριν όχι πολλά χρόνια στην εφημερίδα “Μακεδονία” ο Τριαρίδης είχε γράψει σειρά άρθρων ότι ο Σολωμός στον Εθνικό Ύμνο υμνούσε την γενοκτονία των Τούρκων και των Εβραίων και είναι ρατσιστικός. Με αυτή τη λογική θα πρέπει να διαγραφεί εντελώς όλη σχεδόν η αρχαία ελληνική γραμματεία, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της νεοελληνικής λογοτεχνίας! Όσο για το “πας μη Έλλην βάρβαρος” όποιος το λέει θα πηγαίνει φυλακή.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ: Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ” ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! 

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...