Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

”Είμαστε φυλακή για τις Ιδέες μας”

 


Ποιά δικαιοσύνη; Σαμαράς στην Βουλή, 16 Φεβρουαρίου 2024:“Ακραίος και εγώ, που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή στην φυλακή …”

Έχουν το θράσος κάποιοι να βγαίνουν δημόσια και με περισσή προπέτεια να λένε ότι δεν είμαστε φυλακή για τις Ιδέες μας και την ίδια στιγμή αυτοδιαψεύδονται κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για το σε ποιον ανήκει ο άθλος που έβαλαν την Χρυσή Αυγή στην φυλακή. Μόνοι τους κυνικά ομολογούν ότι η δίωξή μας είναι πέρα για πέρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ!”

Είμαι στην φυλακή καταδικασμένος από μία ψευτοδημοκρατία για τις Ιδέες μου γιατί αγωνίστηκα ενάντια σε μία αντεθνική και αντιδημοκρατική τυραννία. Ναι αντιδημοκρατική! Και για όποιον αμφιβάλλει ας ανοίξει την τηλεόρασή του την ώρα του δελτίου των ειδήσεων για να… απολαύσει μια χοντροκομμένη και φρικαλέα ολοκληρωτική προπαγάνδα υπέρ του συστήματος. Έχουν το θράσος κάποιοι να βγαίνουν δημόσια και με περισσή προπέτεια να λένε ότι δεν είμαστε φυλακή για τις Ιδέες μας και την ίδια στιγμή αυτοδιαψεύδονται κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για το σε ποιον ανήκει ο άθλος που έβαλαν την Χρυσή Αυγή στην φυλακή. Μόνοι τους κυνικά ομολογούν ότι η δίωξή μας είναι πέρα για πέρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Και για τον τελευταίο καλόπιστο που αμφιβάλλει αρκεί η “αντιφασιστική φιέστα” στο Εφετείο και τα χειροκροτήματα σε μία απόφαση υποτίθεται δικαστική και όχι πολιτική. Αρκούν οι δηλώσεις Μητσοτάκη, Τσίπρα, Δένδια και βεβαίως του Κουτσούμπα για να καταλάβει και ο πλέον αδαής ότι είναι η φυλάκισή μας ένα “κυνήγι μαγισσών”, ένα πογκρόμ αντάξιο των ζοφερών ημερών της εξουσίας του Στάλιν. Τους λείπει βέβαια μία Σιβηρία και ένα γκουλάγκ, πάντως σας διαβεβαιώ ότι προσπαθούν φιλότιμα…

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, που περνάει η Ελλάδα, η Ελλάδα που διαλύεται, καταρρέει, αντίσταση καμιά. Και αυτό αποδεικνύει στην πράξη ότι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ υπήρχε μόνο με την Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό έπρεπε να κτυπηθεί με κάθε τρόπο το Κίνημά μας, γι’ αυτό και έπρεπε να πάμε φυλακή.

Θυμίζω ότι τον Μάρτιο του 2019 μας έδιναν στις δημοσκοπήσεις σχεδόν 10% και τον Οκτώβριο του 2020 μας έβαλαν φυλακή. Ένα ολόκληρο Σύστημα έδωσε εναντίον μας και εναντίον μου προσωπικά κάθε είδους βρώμικο και ύπουλο κτύπημα. Δεν ήθελαν να υπάρχει μια δυνατή Χρυσή Αυγή. Γιατί; Γιατί γνώριζαν πολύ καλά ότι μόνο η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να αντισταθεί. Τι απέγιναν αλήθεια όλοι αυτοί οι δήθεν “πατριώτες” και “επαναστάτες”, που κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή; Τι κάνουν σήμερα; Τίποτε! Τίποτε εκτός από το να συνεχίζουν να κατηγορούν το Κίνημά μας και βεβαίως εμένα, χρησιμοποιώντας κάθε είδους συκοφαντία και ψεύδος.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...