Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η … “δικαίωση” των “εθνικοφρόνων” της ΝΔ: Μετά τις “Πρέσπες” του Αιγαίου ο γάμος ομοφυλοφίλων!

 

“Θα σας αντέξω χθεσινοί και εφήμεροι πιστοί,

γιατί ένα τίποτα είστε, όχλος αιώνιος χωρίς ψυχή,

οι πληρωμένοι πραιτοριανοί, οι δόλιοι οι συγκλητικοί,

που το μαχαίρι τους στην πλάτη του ευεργέτη τους 

με προθυμία καρφώνουν χωρίς καμία ενοχή.” 

                                                                     ΝΓΜ

Όλοι οι μεγάλοι “εθναμύντορες” της ΝΔ, οι οποίοι με λύσσα γυρνούσαν από σπίτι σε σπίτι και έλεγαν στους πατριώτες να μη ψηφίσουν τους “νεοναζί” της Χρυσής Αυγής, πρέπει να αισθάνονται “δικαιωμένοι”. Μετά τις “Πρέσπες” του Αιγαίου και την ήδη χαραχθείσα πορεία προς το σφαγείο των εθνικών μας θεμάτων του Δικαστηρίου της Χάγης είχαμε και την υπερψήφιση του γάμου και του δικαιώματος υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων. Μπορούν να είναι υπερήφανοι για την ψήφο τους και τα έργα τους οι “εθνικόφρονες”…

Όσο για την λεγόμενη “εθνική” αντιπολίτευση είναι για γέλια και για κλάματα. Τα έφτιαξαν όλα καλά και πράγματι χωρίς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κουνιέται φύλλο … Επέστρεψαν σε αυτό που αυτοί θεωρούν “ομαλότητα” και “νίκησε” με την καταδίκη μας αυτό που εννοούν “δημοκρατία”.

Όλοι μαζί το πέτυχαν αυτό και αριστεροί και δεξιοί. Και γράφω το δεξιοί χωρίς εισαγωγικά γιατί έχει τόσο πολύ φθαρεί αυτή η έννοια στην Ελλάδα, που δεν έχει καμία σχέση με το Έθνος. Εθνικιστές, λοιπόν, ΝΑΙ, δεξιοί όχι! 

Το μεγάλο “reset” και το facebook

Όλα άρχισαν με την καραντίνα και τον κορωνοϊό, ο οποίος ασφαλώς δεν ήταν ούτε πανούκλα, ούτε χολέρα και ήταν η αφορμή για το μεγάλο “reset” στην παγκόσμια οικονομία. Η απόδειξη για αυτό το γεγονός ότι οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο αύξησαν την περιουσία τους 465,6 δισ. δολάρια μέσα στο 2023.  Ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής του Facebook είδε τον πλούτο του να αυξάνεται κατά 173% ή κατά 78 δισ.  Οι πλούσιοι, λοιπόν, έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι και αυτό ξεκίνησε από ένα εργαστήριο της άκρως καπιταλιστικής Κίνας. Ο Mark Zuckerberg, ένας από αυτούς που έγινε πλουσιότερος μέσα στην παγκόσμια κρίση κατηγορήθηκε σκληρά σε πρόσφατη συνεδρίαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Γονείς με τις φωτογραφίες των παιδιών τους, που έχουν αυτοκτονήσει ή έχουν χαθεί τον εξύβρισαν και τον αποκάλεσαν δολοφόνο. Μεταξύ άλλων οι κατηγορίες εναντίον του αφορούσαν δίκτυα εμπορίας ναρκωτικών, καθώς και κυκλώματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Σε ένα σημείο μάλιστα της συνεδρίασης ο Γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Λίντσει Γκρέιαμ του είπε με έντονο ύφος: “Εσείς και οι εταιρείες σας  έχετε στα χέρια σας αίμα, έχετε ένα προϊόν που σκοτώνει ανθρώπους”.

Καταδίκη Ελλάδος για έλλειψη κράτους δικαίου! Ούτε λέξη όμως ότι φυλακίστηκαν εκλεγμένοι βουλευτές!

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα και η καταδίκη της Ελλάδος από το Ευρωκοινοβούλιο. Απ’ όλες τις χώρες της Ευρώπης σε μόνο μία φυλακίστηκαν χωρίς στοιχεία εκλεγμένοι βουλευτές, στην Ελλάδα! Σε όλες, όμως, τις εκτεταμένες αναφορές στα πάσης φύσεως ΜΜΕ για την καταδίκη της Ελλάδος από το Ευρωκοινοβούλιο για έλλειψη Κράτους Δικαίου και Ανεξάρτητη Δικαιοσύνης, κανένας δεν είπε λέξη για το κυνήγι μαγισσών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που συνεχίζεται με μία διαδικασία, που έχει αρχίσει πριν έντεκα ολόκληρα χρόνια και η οποία ακόμη δεν έχει τελειώσει! Κανέναν δεν συμφέρει να το πει αυτό γιατί είναι όλοι συνένοχοι. 

Όλοι μαζί, δεξιοί του διεφθαρμένου κομματικού κράτους και αριστεροί εθνομηδενιστές με δεξιές τσέπες και μαζί τους και κάποιοι καραγκιόζηδες, που παριστάνουν τους ”ακροδεξιούς”, όλοι μαζί αγωνίστηκαν για να θέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Φυσικό είναι λοιπόν να μην αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε αυτό το μεγάλο πολιτικό έγκλημα.

Κυβέρνηση: “Διώξεις με μοντέλο «Χρυσής Αυγής» για τους στρατούς χούλιγκαν” … Ένα ακόμη παραμύθι της ΝΔ 

Αρχές Δεκεμβρίου συνέβη η εγκληματική επίθεση στου Ρέντη από χούλιγκαν, η οποία κόστισε την ζωή σε ένα Ελληνόπουλο 31 ετών ο οποίος υπηρετούσε στην Αστυνομία. Μεγάλη η αγανάκτηση του λαού για ένα ακόμη έγκλημα στο όνομα δήθεν του αθλητισμού. Αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση και τον θάνατο μέσα σε λίγες ημέρες του νεαρού αστυνομικού, η κυβέρνηση προέβη σε δηλώσεις αξιωματούχων της γεμάτες παχιά λόγια, τα οποία ούτε πίστευαν, ούτε είχαν σκοπό να κάνουν τίποτε. Θυμίζουμε τι είχαν πει οι αξιωματούχοι και πως τα παρουσίασαν τα ΜΜΕ:

“Οπαδική βία: Τελεσίγραφο της κυβέρνησης στις ΠΑΕ για τις ευθύνες τους – Με μοντέλο «Χρυσής Αυγής» οι διώξεις για τους στρατούς χούλιγκαν – Αναβάθμιση των ποινικών ερευνών με μοντέλο «Χρυσής Αυγής» …”

Το “μοντέλο Χρυσής Αυγής”, που χρησιμοποίησαν ως έκφραση το χρησιμοποίησαν προφανώς ως παράδειγμα σκληρής και τυφλής καταστολής. Όλα αυτά γινόντουσαν αρχές Δεκεμβρίου του 2023 και έχουν περάσει περισσότεροι από δύο μήνες και κανένα “μοντέλο διώξεων τύπου Χρυσής Αυγής” δεν έλαβε χώρα! Το μοναδικό που έχει γίνει είναι η σύλληψη ενός 18χρονου και “έρευνες”… 

Θυμίζουμε ότι στην υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχαμε την σύλληψη και έρευνα στα σπίτια τους έξι βουλευτών μέσα σε ένα 24ωρο και την καταδίκη εν τέλει περισσότερων των 50 ατόμων και όλων των βουλευτών, 18 τον αριθμό, ενός κοινοβουλευτικού κόμματος! Καμία σχέση λοιπόν με τις διώξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γιατί δεν θέλουν και γιατί δεν μπορούν να σταθούν ενάντια στους προστάτες των συμμοριών και επιπλέον γιατί δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν οι παράνομες και αντισυνταγματικές διαδικασίες που εφαρμόστηκαν με συνένοχο όλο το πολιτικό και δικαστικό σύστημα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Το Εθνικιστικό Κίνημα και μία μεγάλη απάτη

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα έρχονται εκλογές και όπως κάθε φορά παραμονή εκλογών θα έχουμε τις γνωστές ιστορίες περί “ενότητος” του “πατριωτικού” χώρου. Ενός χώρου που πολιτικά θυμίζει Φρανκενστάιν, αφού συνυπάρχουν  σε αυτόν από αντισιωνιστές μέχρι υπερασπιστές του Ισραήλ και από αρνητές της φυλής μέχρι αληθινοί Εθνικιστές, που πιστεύουν στο “όμαιμον” του Ηροδότου. Τους ζήσαμε όλους αυτούς εμείς οι Χρυσαυγίτες να μιλάνε κάθε φορά για “ενότητα” στις παραμονές κάθε εκλογικής αναμετρήσεως και μετά να μας πολεμούν και να καταλήγουν τελικά στην ΝΔ. Στην ΝΔ, η οποία ακολουθεί την τακτική του “διαίρει και βασίλευε”. Για τον σκοπό αυτό το Σύστημα έχει στην διάθεσή του άφθονους μωροφιλόδοξους και πολλούς πρόθυμους ρουφιάνους, που βγάζουν μεροκάματο, παριστάνοντας τους “ακροδεξιούς”. Όλοι αυτοί πολέμησαν και πολεμούν με πάθος την Χρυσή Αυγή άλλοι γιατί πληρώνονται γι’ αυτό και άλλοι γιατί πιστεύουν ότι τους παίρνει την δόξα.

Γνωρίζετε αλήθεια γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέτυχε για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της χώρας, όντας καθαρά Εθνικιστικό Κίνημα να μπει στην βουλή; Γιατί αποφάσισα να απομονωθούμε από τον περίφημο “πατριωτικό” χώρο. Έτσι μακριά από την γεμάτη παράσιτα ναρκοθετημένη από το Σύστημα με πολλούς τρόπους λεγόμενη “ακροδεξιά” προχωρήσαμε μπροστά. Και μόνον έτσι μπορεί να υπάρξει μέλλον και επιτυχία για ένα Εθνικιστικό Κίνημα. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...