Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”: Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ” ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!



Bill Lind: “Η Πολιτική Ορθότητα είναι η ιδεολογική ασθένεια του αιώνα μας, είναι πολιτιστικός μαρξισμός”

Κυρίαρχο ιδεολόγημα της εποχής της παγκοσμιοποίησης μέσα στα πλαίσια της περίφημης woke culture είναι η περίφημη “πολιτική ορθότητα”, η αμφισβήτηση όλης στην ουσία της Ιστορίας του ανθρωπίνου Γένους. Ο Βίσμαρκ είχε πει ότι για να φτιαχτεί ένα Έθνος χρειάζεται μία Ιστορία και ένα κοιμητήριο. Καταργώντας την Ιστορία λοιπόν, μένουν τα κοιμητήρια, τα οποία δεν μπορούν να εξαφανίσουν, βουβά και ανώνυμα.

Μέσα στα πλαίσια της “πολιτικής ορθότητας”, την οποία ευαγγελίζονται όχι μόνον τα ορφανά του Μαρξ, αλλά και οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές, ο Κολοκοτρώνης υπήρξε ένας εγκληματίας και όλη η Ελληνική Ιστορία έργο μίας ολιγαρχίας ρατσιστών και εθνικιστών!

Τι να πει κανείς άραγε για τον παρακάτω στίχο του Εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά από τον Δωδεκάλογο του Γύφτου ο οποίος λέει: 

“Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν,

με βιολιά και με ζουρνάδες…

γύφτοι, εβραίοι, αράπηδες, πασάδες

και τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου

και θα γίνουν, των ραγιάδων οι ραγιάδες …”

Γιατί αλήθεια να χαρούν “γύφτοι, εβραίοι, αράπηδες, πασάδες” για την καταστροφή του έθνους μας, την οποία προφητεύει στο μεγάλο αυτό ποίημα του ο Κωστής Παλαμάς;  Μήπως γιατί είναι εχθροί μας; Και πως κρίνεται μια τέτοια άποψη στην εποχή μας την αντιρατσιστική της “πολιτικής ορθότητας”; 

Γιατί όχι λοιπόν ρατσιστής ο Κωστής Παλαμάς και σε μία άλλου είδους πυρρά το έργο του, δηλαδή στα αζήτητα, στο μηδέν. 

“Πολιτική Ορθότητα”: Ένα επικίνδυνο και ανιστόρητο αντεθνικό ιδεολόγημα

Περί “πολιτικής ορθότητος” ο λόγος και απόλυτα σχετικό το παρακάτωαπόσπασμα άρθρου ημερήσιας εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας:

“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Τις κλασικές σπουδές τις στοιχειώνει ο ρατσισμός, ο σεξισμός, η δουλοκτησία, η πατριαρχία, η φυλετική ανισότητα. Η σοφία τους βρίθει από απολιθώματα που δεν έχουν θέση στον κόσμο μας. Στην ανδροκρατούμενη Ελλάδα η γυναίκα ήταν στο περιθώριο και ο Αριστοτέλης δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι υπάρχουν δούλοι εκ φύσεως”.

Αυτά πιστεύει η “πολιτική ορθότητα” και έτσι οδηγείται το Έθνος σε μία ολοκληρωτική απαξίωση του εθνικού μας πολιτισμού και της Ιστορίας μας. Πρόσφατα έγινε ειδική ημερίδα στο Λονδίνο, όπου καταγγέλθηκε ως ρατσιστικό το έργο του Σαίξπηρ “Βασιλιάς Ληρ” και δεν είναι μόνον ο Σαίξπηρ, είναι και ο Όμηρος, φυσικά και ο Πλάτων, ο Γκαίτε. Όλοι αυτοί πρέπει να αποβληθούν σύμφωνα με την τυραννία της Παγκοσμιοποίησης από την Παιδεία σαν ρατσιστές και όσο για την κλασική μουσική πρέπει να καταργηθεί γιατί την έκαναν λευκοί και βέβαια λίκνο του ρατσισμού ήταν η Αρχαία Ελλάδα. Όλα αυτά λένε. 

Ρατσιστής ήταν χωρίς αμφιβολία μεταξύ άλλων και ο Αριστοτέλης, ο οποίος έχει γράψει: “Διό και οι ποιηταί αποφαίνονται βαρβάρων ΄Ελληνας άρχειν εικός” και “Απεκρίθη εκ παλαιοτέρου του βαρβάρου έθνεος το ελληνικόν εόν και δεξιώτερον και ευηθείης ηλιθίου απηλλαγμένον μάλλον.Ξεχώρισε από παλιά το ελληνικό έθνος από τους βαρβάρους όντας πιο ικανό και περισσότερο απαλλαγμένο από την ηλιθιότητα.”

Στην πυρά, λοιπόν, και ο Αριστοτέλης!

Ομιλία Bill Lind – Πολιτική Ορθότητα: Η ιδεολογική ασθένεια του αιώνα μας, πολιτιστικός μαρξισμός

Στις ΗΠΑ ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα κίνημα αντιστάσεως ενάντια στην “πολιτική ορθότητα”, η οποία είναι εχθρός των Εθνών και του πολιτισμού. Ο διανοούμενος Bill Lind σε ομιλία του επ’ αυτού είπε:  

“Ο μαρξισμός που μεταφράστηκε από οικονομικούς σε πολιτισμικούς όρους. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε στα 60’s με τους χίπις και το ειρηνιστικό κίνημα, στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν συγκρίνουμε τα βασικά δόγματα της πολιτικής ορθότητας με αυτά του κλασικού μαρξισμού, οι παραλληλισμοί είναι προφανείς.”

Όσο για τον … γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων και ο “γάμος” λοιπόν αυτός, τον οποίον θα νομοθετήσει η για τα πανηγύρια “δεξιά” ΝΔ, και αυτός είναι μέσα στα πλαίσια της “πολιτικής ορθότητος”, αφού σύμφωνα με τον Έριχ Φρομ (πρωτοπόρος της “πολιτικής ορθότητος” και της νέας αριστεράς) η σεξουαλική ταυτότητα είναι κοινωνική υπόθεση και όχι βιολογική… Διαβάστε τι είχε γράψει: 

“Κατά τον Έριχ Φρομ, ο ανδρισμός και η θηλυκότητα δεν ήταν αντανακλάσεις των «βασικών» σεξουαλικών διαφορών … Προέρχονται, αντιθέτως από τις διαφορές στις ζωικές λειτουργίες , οι οποίες ήταν εν μέρει κοινωνικά καθορισμένες” “Oι σεξουαλικές διαφορές είναι ένα κατασκεύασμα.”

Δεν πρόκειται προφανώς για φαινόμενο εθνικό, αλλά παγκόσμιο, η περίφημη “Πολιτική Ορθότητα”, φαινόμενο το οποίο φυσικό ήταν να έλθει και στην Ελλάδα. Προβλέπεται άλλωστε από το … “ψεύτικο” βιβλίο, που κυκλοφόρησε γύρω στο 1900 και έλεγε ότι πρέπει να καταργηθεί η ιστορική μνήμη. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Πατρίδα μας. Το Κίνημα ονομάζεται “Woke Culture”. Μέσα στα πλαίσια αυτά είχαμε πριν κάποια χρόνια την γελοία θεωρεία της μαύρης Αθηνάς και πρόσφατα ένα σήριαλ από γνωστή πλατφόρμα, που εμφάνιζε μαύρη την Ελληνίδα Βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα! Για να μη μιλήσουμε για τους αρχαίους Ελληνικούς μύθους στους οποίους θεοί και ήρωες είναι οι περισσότεροι μαύροι και κίτρινοι.

Είναι να γελάει και να κλαίει κανείς εάν αναλογισθεί τι θα πρέπει να καταργηθεί από την Ελληνική παιδεία και Ιστορία στο όνομα της “πολιτικής ορθότητας”, που θέλει η παγκοσμιοποίηση να επιβάλει! Και πάλι και εδώ δεν είναι νέο το φαινόμενο. Πριν όχι πολλά χρόνια στην εφημερίδα “Μακεδονία” ο Τριαρίδης είχε γράψει σειρά άρθρων ότι ο Ύμνος εις την Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού ήταν …ρατσιστικός! 

Θανάσης Τριαρίδης, Η «Ελευθερία» που σφάζει αμάχους

Έγραφε χαρακτηριστικά: “Ένα από τα χαρακτηριστικά του εθνοφασισμού είναι η λατρεία του απόλυτου παραλόγου: όλοι ξέρουμε πως η σφαγή των 32.000 αμάχων Τούρκων και Εβραίων έγινε με συνειδητή απόφαση του Κολοκοτρώνη … Ο χαρακτηρισμούς των σφαγμένων αμάχων της Τριπολιτσάς ως «μιαρών σκύλων» γίνεται και σε ένα πολύστροφο ποίημα πρωτοφανούς εθνικιστικού μίσους που γράφτηκε το 1823, και δοξάζει τους σφαγιαστές. Το ποίημα αυτό ονομάζεται, αλίμονο, Ύμνος εις την Ελευθερίαν …”

Με αυτήν την λογική θα πρέπει να διαγραφεί εντελώς όλη η Αρχαία Ελληνική γραμματεία ως ρατσιστική, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της νεοελληνικής λογοτεχνίας! Όσο για το “πας μη Έλλην βάρβαρος” όποιος θα το λέει θα πηγαίνει φυλακή.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ: Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ” ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 


18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...