Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 


1η Φεβρουαρίου 2013 – Αίθουσα Γερουσίας: Από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

“Αρχικά, να καλωσορίσω δυο αδέρφια μας από την μαρτυρική και κατεχόμενη Κύπρο, τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου και τον υποψήφιο πρόεδρο στις εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου, συναγωνιστή Γεώργιο Χαραλάμπους. Η Κύπρος δεν είναι Ελληνική, η Κύπρος είναι Ελλάδα! Όσο κι αν προσπαθούν να την προδώσουν, όσο κι αν την πρόδωσαν το 1974, όσο κι αν προσπάθησαν να την ξεπουλήσουν με το σχέδιο Ανάν…

Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Να εκφράσω επίσης τα θερμά μου συλλυπητήρια προς άπαντες τους πληρωμένους κονδυλοφόρους, τους ρυπαρογράφους των καναλιών και των φυλλάδων που μας λασπολογούν συνεχώς. Και τι κατόρθωσαν; Τίποτε! Η Χρυσή Αυγή σε όλες τις δημοσκοπήσεις παραμένει σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά… Είναι χαρακτηριστικό πως στις ηλικίες μέχρι 40 ετών είμαστε δεύτερο κόμμα! Δεν θα μας σταματήσουν με ψέματα. Μάταιος ο κόπος των ρυπαρογράφων των ΜΜΕ που συκοφαντούν συστηματικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Θα πάμε ακόμη πιο ψηλά. Ακόμη πιο δυνατά.

Πρόσφατα επιχειρήθηκε να μας συκοφαντήσουν με ένα επεισόδιο που έγινε από άγνωστους δράστες προς εμάς που οδήγησε στην δολοφονία ενός λαθρομετανάστη. Τι δουλειά έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το συμβάν; Φυσικά καμία και καταδικάζει την πράξη… Καταγγέλλω τα παπαγαλάκια των παρακρατικών μηχανισμών που ατιμάζουν την στολή που φοράνε και των καναλιών και των εφημερίδων…

Όλοι τους έχουν μια κοινή αγωνία για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής. Ο Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά  στο πανεπιστήμιο Κολούμπια: “στο Κοινοβούλιο της χώρας μου είμαστε υποχρεωμένοι να καθόμαστε απέναντι από μία πτέρυγα Ναζί κακοποιών”. Του απαντούμε πως Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε υποχρεωμένοι να καθόμαστε απέναντι σε αυτούς, που έχουν ξεπουλήσει Μακεδονία και Θράκη, που ακολουθούν την γραμμή της Άγκυρας, όπως στο νομοσχέδιο με τους ιμάμηδες, και έχουν γράψει βιβλία που χαρακτηρίζουν την σφαγή του Ελληνισμού στην Σμύρνη ως “συνωστισμό”.

Εμείς είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και αγωνιζόμαστε ενάντια στην ξένη κατοχή του ΔΝΤ, των ΗΠΑ και τους διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Εμείς αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλους αυτούς που επισκέπτεται ο Alexis, το χρυσό παιδί της αριστεράς, ο ζεν πρεμιέ του μπολσεβικισμού.

Ο κ. Τσίπρας ομολόγησε στην ίδια συνέντευξη πως: “Δεν μπορεί και εγώ άλλα να λέω προεκλογικά και άλλα να κάνω μετεκλογικά. Τελειώσαμε μετά. Μετά θα έχετε απέναντί σας τον Μιχαλολιάκο“. Ομολόγησε δηλαδή ο Τσίπρας πως είναι το τελευταίο ανάχωμα για να μην υπάρχει μια πραγματική  αντιμνημονιακή εθνικιστική παράταξη στην Ελλάδα.  Για την υπόλοιπη αριστερά δεν θα αναφερθώ, καθώς ανήκει στον χώρο της λαογραφίας…

Αυτό δεν είναι Ελλάδα, είναι όπως έλεγε και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ένα ψευτορωμαίικο. Μην το πιστεύετε. Εμείς αγωνιζόμαστε για μια αληθινή Ελλάδα. Για την Ελλάδα των Ελλήνων, για την Ελλάδα της Χρυσής Αυγής του Έθνους.

Λένε πως θα λύσουν το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Δεν έχουν κάνει τίποτε! Σε αυτό το θέμα η Χρυσή Αυγή δεν κάνει εκπτώσεις. Να γίνει αυτό που ο νόμος προβλέπει: να φύγουν αμέσως όλοι οι παράνομοι ξένοι από την πατρίδα μας. Από το 2010 λένε πως με το μνημόνιο θα σώσουν την χώρα. Περικοπές, συντάξεις πείνας, μισθοί πείνας, η ανεργία στο 30%, όλα αυτά έγιναν με την «σωτηρία» του μνημονίου. Έχουν κλείσει όλα τα εμπορικά καταστήματα και το μόνο που ανθεί είναι τα καταστήματα των τοκογλύφων αργυραμοιβών, που αγοράζουν ανεξέλεγκτα χρυσό. Αυτό που αυξάνεται είναι μόνο η απληστία των τοκογλύφων. Εμείς οι Χρυσαυγίτες μένουμε σταθεροί και δεν αλλάζουμε. Επιμένουμε στην ολοκληρωτική καταγγελία του μνημονίου και τον λογιστικό έλεγχο του χρέους.

ΙΜΙΑ: «ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ»

Tην 1 Φεβρουαρίου του 1996 όλοι οι Έλληνες, όσοι είχαμε πατριωτισμό στην καρδιά μας, είχαμε το κεφάλι σκυφτό. Το προηγούμενο βράδυ με μια παράνομη κι αντεθνική εντολή υπεστάλη η Ελληνική Σημαία από εθνικά κυρίαρχο έδαφος, από την βραχονησίδα Ίμια. Τότε είμασταν έξω από την Βουλή. Μέσα στην Βουλή είχε πει ο Σημίτης το προδοτικό: ” Ευχαριστούμε τους αμερικάνους”. 17 χρόνια μετά μέσα από το ίδιο αυτό κτίριο εμείς οι Χρυσαυγίτες τους λέμε: “ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”! Τόσα χρόνια μετά και δεν έχει γίνει καμία έρευνα για το ελικόπτερο που κατερρίφθη. Δολοφονήθηκαν τρεις γενναίοι αξιωματικοί. Στέλνω ένα μήνυμα στον Ελληνικό λαό: Θα αντέξουμε, είμαστε Έλληνες και θα νικήσουμε. Για Εμάς δεν λησμονιέται εκείνη η νύχτα της ντροπής, η νύχτα των Ιμίων. Σας καλώ σε στάση προσοχής να αναφωνήσετε για τους τρεις γενναίους: Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος, Σημαιοφόρος Έκτωρ Γιαλοψός: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!”

https://youtu.be/kji1dfoOm_c?si=mu8TEbToUWtzOZ9U

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...