Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ο … “γάμος” των ομοφυλοφίλων και ένα σάπιο πολιτικό Σύστημα “Ένα τσούρμο γραφικών στη θέση της Χρυσής Αυγής”

Η Τουρκία τελικά θα πάρει από τις ΗΠΑ τα F-16 μετά την άρση του βέτο για είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Ταυτόχρονα η Ρωσσία συντρίβει κατ’ ουσίαν την Ουκρανία, ενώ Ευρώπη και ΗΠΑ αδυνατούν να την βοηθήσουν και όλα δείχνουν ότι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, εάν δεν τον δολοφονήσει το deep state της Ουάσιγκτον, ο οποίος Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ότι ως πρόεδρος των ΗΠΑ θα αποκαταστήσει τις σχέσεις της χώρας του με τον Πούτιν. Το ότι θα πάρει τα F-16 η Τουρκία αφήνει αδιάφορο τον υπουργό των εξωτερικών της χώρας μας Γεραπετρίτη σύμφωνα με επίσημη δήλωσή του, λες και η τουρκική απειλή δεν υφίσταται για την Πατρίδα μας! 

Προ ημερών ο Ούγγρος πρωθυπουργός Ορμπάν έδειξε με το δάχτυλο και εξευτέλισε την Ελλάδα, δηλώνοντας ότι αυτός δεν θα δεχθεί ευρώ για να δεχθεί στην χώρα του λαθρομετανάστες.

Στην Ελλάδα του κράτους των Αθηνών του Τσίπρα για να μην ξεχνάμε και του Μητσοτάκη, που την φτύνουν και λέει πως ψιχαλίζει, η μόνη απάντηση που υπάρχει είναι η σιωπή. Όπως και στην περίπτωση που ο Ινδός πρωθυπουργός του Λονδίνου ακύρωσε με το έτσι θέλω το ραντεβού του με τον Μητσοτάκη προσβάλλοντας την Ελλάδα. 

Ένας νόμος στα ξαφνικά και οι υποκριτές

“Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί”

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας και από το πουθενά βγήκε η σκοτεινή κουρτίνα της παραπληροφόρησης με την ανεξήγητη βιασύνη της Ν.Δ. να φέρει τον νόμο για γάμο και υιοθεσία ομοφυλοφίλων γιατί είναι μας είπαν θέμα… δημοκρατίας! Ποιας “δημοκρατίας”, αυτής στην οποία στις εκλογές δεν ψηφίζουν ούτε οι μισοί Έλληνες και η αποχή στην πρωτεύουσα έφτασε στο 70%; Επιτέλους για πόσο βλάκες περνούν τους Έλληνες; Μάλλον γνωρίζουν ότι δεν είναι βλάκες, αλλά κάτι χειρότερο: τελειωμένοι ραγιάδες! Τώρα είναι θέμα δημοκρατίας; Αυτό το θέμα έχει περάσει στις λεγόμενες “προηγμένες”, εμείς θα τις πούμε ξεφτιλισμένες, εδώ και πολλά χρόνια, τώρα το θυμήθηκαν; Το γεγονός μάλιστα ότι με τον νόμο αυτό μπορεί να χάσουνε ψήφους δείχνει πόσο δουλικοί είναι οι πολιτικοί απέναντι στον παγκόσμιο αφέντη που δεν θέλει Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια.

Υποκριτές πολλοί γύρω από αυτήν την υπόθεση. Μία άνευρη Εκκλησία, που αρκείται σε λόγια και αφορισμούς και λησμονεί το φραγγέλιο, που πήρε στο χέρι του ο ίδιος ο Χριστός. Κοντά σε αυτούς και ένα σκυλολόι πολιτικών, που ως έσχατη αντίσταση (κάτι σαν… “Θερμοπύλες”!)δηλώνουν ότι θα απέχουν από την ψηφοφορία και κατά τα άλλα θα μείνουν κανονικά χωρίς πρόβλημα στο κόμμα που νομοθέτησε ενάντια στην θρησκευτική τους Πίστη. Τι άλλο από υποκρισία είναι αυτή η στάση η δίβουλη και πονηρή;

Δεν λείπουν βεβαίως και οι “εθνοσωτήρες”, οι δήθεν ακροδεξιοί, οι οποίοι και αυτοί θα αρκεστούν σε φτηνούς δεκάρικους στην βουλή (μαζί με συγγνώμη και ένα ταπεινό “ανακαλώ”), οι οποίοι και θα θελήσουν να εισπράξουν σε ψήφους την ανταμοιβή τους στο όχι στο νομοσχέδιο, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι ένα ναι ή μία αποχή θα τους εξαφάνιζε πολιτικά. Πέραν αυτού σιωπή… Ούτε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιατί ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να προχωρήσουν σε μία τέτοια ενέργεια.

Ωραία ιστορία μία πολιτική ζωή με επίκεντρο τον γάμο των ομοφυλοφίλων όταν από το 2017, που ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης με ψήφους και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, δεν είχαμε ούτε χίλια σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων. Πολύ καβγάς για το τίποτε λοιπόν… Πολλή βολική για όλους η παραπληροφόρηση σε μία χώρα με σοβαρά προβλήματα που ψυχομαχάει, αγγελοκρούεται. Καμία αντίσταση εθνική για όσα συμβαίνουν σήμερα τα οποία πριν όχι πολλά χρόνια εάν έλεγες ότι θα συμβούν θα σε περνούσαν για τρελό. Σήμερα όμως συμβαίνουν και το χειρότερο χωρίς κανείς να αντιδρά, αφού αυτοί που είχαν την δύναμη της ψυχής να σταθούν απέναντι στις δυνάμεις της παρακμής, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που θέλει έναν κόσμο χωρίς έθνη, πατρίδες, αρετές και αξίες κτυπήθηκαν ανελέητα από το Σύστημα, που νομίζει ότι είναι Θεός, αλλά δεν είναι. Και αυτό θα φανεί στα χρόνια που έρχονται. Και ποια αντίδραση θα μπορούσε να υπάρχει από ένα τσούρμο “γραφικών”, που έβαλε το Σύστημα με αλχημείες στη θέση της μαχόμενης Χρυσής Αυγής.      

Εφημερίδα των Συντακτών: “Ένα τσούρμο 

γραφικών στη θέση της Χρυσής Αυγής”

«Εμείς οι Εθνικιστές είμαστε η τελευταία ελπίδα του λαού και εάν κάποτε ο Λένιν έλεγε ότι «όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας», αυτό σήμερα αφορά μόνον εμάς» «ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ», ΑΘΗΝΑΙ 2000 

Η Εφημερίδα των Συντακτών δεν χάνει ευκαιρία να ρίχνει λάσπη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του Εθνικιστικού Κινήματος με την πλατιά λαϊκή ανταπόκριση, το οποίο με μία σκευωρία και με την βοήθεια ασφαλώς των αντιφασιστών της αριστεράς την κτύπησαν ανελέητα. Αυτό συνέβη γιατί το Σύστημα φοβήθηκε την Αλήθεια ενάντια στην διεφθαρμένη εξουσία των ολιγαρχών και των υπαλλήλων τους πολιτικών. Σε πρόσφατο άρθρο μάλιστα η αριστερή εφημερίδα αναφερόμενη στον κίνδυνο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη έγραψε σχετικά με την Ελλάδα τα παρακάτω: 

“Ας έρθουμε τώρα στα καθ’ ημάς. Για καλή μας τύχη -όσο παράδοξο και να ακούγεται- το δικό μας τραύμα, δηλαδή η πτώχευση και τα μνημόνια, αποδείχτηκε βαθύ και συγκεκριμένο. Αλλά η οργή στράφηκε προς τα αριστερά. Φυσικά το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή στις πρώτες μνημονιακές εκλογές πλησίασε το 7% ήταν ένα καμπανάκι. Δεν υπήρξε όμως συνέχεια. Σήμερα τα «παλικάρια» της βρίσκονται πίσω από της φυλακής τα σίδερα και οι διάδοχοί τους είναι ένα τσούρμο από γραφικούς οι οποίοι φυτοζωούν στις παρυφές της πολιτικής ζωής και κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά.”

Πράγματι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στην φυλακή και όσο για τους “διάδοχους” είναι πράγματι ένα τσούρμο γραφικών και αυτό βολεύει θαυμάσια το Σύστημα, που έχει δύο πόλους τον αριστερό και τον δεξιό, και επειδή ακριβώς πρόκειται για ένα “τσούρμο γραφικών” και όχι μόνον(…) για τον λόγο αυτό και δεν υπάρχει καμία πολεμική εναντίον τους. 

Με τα γραφόμενα της αυτά η Εφημερίδα των Συντακτών αποδεικνύει ποιος ήταν ο πραγματικός κίνδυνος για την διεφθαρμένη εξουσία και πόσο … “βολικό” είναι να παρουσιάζει το Σύστημα σαν … “διαδόχους” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όλους αυτούς, οι οποίοι είναι μέσα στην βουλή, τους οποίους αποκαλούν και “ακροδεξιούς”. Πόσο θα αντέξει όμως το ψέμα; Η Αλήθεια πάντοτε έρχεται και πάντα νικά!

Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 



Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...