Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Εθνικισμός σημαίνει:“Όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον”



  

Οι αληθινοί Εθνικιστές θεωρούν Έλληνες μόνο όσους πληρούν τους όρους: όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον και θεωρούν μέγα έγκλημα τόσο του μαρξιστικής προελεύσεως εθνομηδενισμού, όσο και του φιλελεύθερου (βλέπε Νέα Δημοκρατία και τους “πεφωτισμένους” εκσυγχρονιστές της), το γεγονός ότι δίνουν την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη σε αλλοδαπούς, οι οποίοι μάλιστα έχουν έλθει παράνομα στην χώρα μας χαρακτηρίζοντας την ιδιότητα αυτή ως… ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! Τι είναι όμως ιθαγένεια και τι σημαίνει; Διαβάζουμε:  

Ιθαγενής.  

(α) Το λεξικόν της αρχαίας Ελληνικής γλώσσης Ι. Σταματάκου αναγράφει δια την λέξιν Ιθαγενής: Ο κατ’ ευθείαν απόγονος, ο γνήσιος απόγονος, ο γηγενής λεγόμενος και αυτόχθων ο εξ αυτής ταύτης της χώρας αναφυείς και μη ελθών εκ της αλλοδαπής ως έποικος.  

(β) Ο Ησύχιος ο Αλεξανδρεύς αναγράφει δια την λέξιν Ιθαγενής: Ο αυτόχθων, ο γεννηθείς εξ αυτής της χώρας, ο γνήσιος ουχί ελθών εξ άλλης χώρας.  

(γ) Το αρχαιοελληνικόν λεξικόν του Σουϊδα ή Σούδα αναγράφει δια την λέξιν Ιθαγενής: Ο αυτόχθων, ο γνήσιος παις, ο γεννηθείς εξ αυτοχθόνων. “Ο ιθύ και αδιάστροφον έχω το γένος” δηλαδή ο κατ’ ευθείαν έχων το γένος και όχι εκ στρεβλώσεων. (Ιθύ = ο κατ΄ ευθείαν, αδιάστροφος, αδιάστρεπτος, όχι με στρεβλώσεις).  

(δ) Ο Έλλην Βυζαντινός ιστορικός Αγαθίας (Ι,20) αναγράφει δια την λέξιν Ιθαγενής = “Τους γουν εκ παλαιού οικήτορας και ιθαγενείς ανέκαθεν ηγεμόνας την γην ανακομίσασθαι” δηλαδή ο προερχόμενος τω όντι (πράγματι) εκ παλαιών οικητόρων και ιθαγενών ανέκαθεν που είχον αυτήν την χώραν από παλαιά.  

Ποιο αλήθεια από τα παραπάνω στοιχεία έχει ένας μαύρος της υποσαχάριας Αφρικής ώστε να χαρακτηριστεί Έλληνας ιθαγενής; Και νομίζετε πως αυτό, το να δίνουν δηλαδή “ιθαγένεια" και όχι υπηκοότητα, έγινε από αμορφωσιά, βλακεία, ότι είναι απλά ένα λεκτικό λάθος; Όχι, βεβαίως! Το σχέδιο εξοντώσεως του ελληνισμού προχωρεί και όσοι ζωντανοί πρέπει να αντισταθούν για να μη γίνουν οι Έλληνες οι Σουμέριοι της σύγχρονης εποχής, που χάθηκαν μέσα στον ιστορικό χρόνο χωρίς κανείς να γνωρίζει τα ίχνη τους…  

Και ήταν η Χρυσή Αυγή για όσους το ξεχνούν, που σήκωσε ψηλά την Σημαία του “Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι” και έδωσε μάχες στους δρόμους και τις πλατείες των Αθηνών όταν οι “εθνικοπατριώτες” ήταν στην καλύτερη περίπτωση ουραγοί μας, μη παραλείποντας βεβαίως να κατηγορούν τους Χρυσαυγίτες σαν ρατσιστές…  


Το σχέδιο αυτό όμως καταστροφής της εθνικής ταυτότητας δεν είναι υπόθεση μόνον της Ελλάδος, αλλά της παγκοσμιοποίησης, που θέλει τους πολίτες όλου του κόσμου αυτό ακριβώς που σημαίνει ο όρος δηλαδή κοσμοπολίτες, έναν πολτό χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, άναρχα ομογενοποιημένο και απόλυτα χειραγωγήσιμο από αυτούς που κρατούν στα χέρια τους το χρήμα. Ως εκ τούτου, η μάχη για την Ελλάδα για να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική είναι και μάχη παγκόσμια υπό την έννοια του αγώνα να συνεχίσουν να υπάρχουν σαν βασικά δομικά στοιχεία του κόσμου τα Έθνη και οι Πατρίδες. 


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος


18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...