Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Κυριακάτικη Ελεύθερη Ώρα: Η Συμφωνία των Πρεσπών, η υποκρισία και ο δόλος της Ν.Δ. και των “Μακεδονομάχων” με τα νάιλον σημαιάκια

 


 

“Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα.”               ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣΜία ακόμη στυγερή δολοφονία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο των Αθηνών με 97 σφαίρες από Καλάσνικοφ. Και δεν είναι η πρώτη ούτε και η τελευταία και το χειρότερο πίσω από όλες αυτές τις δολοφονίες, που αποτελούν συχνό φαινόμενο, κρύβονται πολύ μεγάλα συμφέροντα και πολύ βαριά ονόματα του κατεστημένου … Κανένας όμως δεν δίνει σημασία σε αυτό και τα ΜΜΕ επιμελώς το κουκουλώνουν. Αντίθετα, θέμα των ημερών επίμαχο, λες και αφορά την επιβίωση του Έθνους μας, τα ομόφυλα ζευγάρια, ο γάμος τους και το δικαίωμά τους στην υιοθεσία! 


Τα ομόφυλα ζευγάρια και οι “τσάμπα μάγκες” της ΝΔ


Έτοιμος να περάσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και με υιοθεσία, παρακαλώ, είναι ο πρωθυπουργός, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα μεγάλα λόγια κάποιων βουλευτών και υπουργών του. Μάλιστα, για να διευκολύνει όσους φοβούνται ότι θα χάσουν την κομματική τους πελατεία, ψηφίζοντας το νομοσχέδιο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους προτείνει την αποχή! Έτσι θα επιτύχει με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Και να κρατήσει τους “εθνικοπατριώτες” ψηφοφόρους, οι οποίοι ευρίσκονται σε κατάσταση αφασίας με την αποχή και να υπηρετήσει τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης για την διάλυση της οικογένειας. Εν τω μεταξύ με νομοσχέδιο, το οποίο ήδη δημοσιεύθηκε σε (ΦΕΚ), καταργείται ο όρος άρρεν και θήλυ! Είδατε να αντιδρά κανείς;

Αυτά όταν συμβαίνουν πολύ σοβαρά πράγματα στα οποία δεν δίνει κανείς σημασία όπως το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία τα Σκόπια δεν τηρούν!


Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια!


Δεν πρόλαβαν μέσα σε 5 χρόνια να αλλάξουν το “Μακεδονία” στις ταυτότητες λέει ο Πεντάροφσκι!


Η Συμφωνία των Πρεσπών, μία συμφωνία προσβολή για την Ελληνική Ιστορία, αφού αναγνωρίζει “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα, προέβλεπε ότι σε πέντε χρόνια στα προσωπικά έγγραφα των πολιτών της χώρας αυτής δεν θα υπάρχει το “μακεδονία”. Αυτό δεν έγινε και απ’ ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!  

Μάλιστα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Πεντάροφσκι, προτείνει να παραταθεί!  Ο Πεντάροφσκι, σε συνέντευξή του ανέφερε ότι αυτό που γίνεται είναι προσβλητικό! Αστεία η δικαιολογία ότι δεν πρόλαβαν σε πέντε χρόνια να αλλάξουν ταυτότητες, όπως αστεία είναι και η κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παρ’ όλο που τα Σκόπια παραβιάζουν την συμφωνία δεν αντιδρά και πιο αστείος απ’ όλους ο Σαμαράς που έλεγε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση της Ν.Δ. εάν δεν καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών.


Και ποιος να αντιδράσει οι “ακροδεξιοί” μαϊμού, που έστησε η Ν.Δ. για να μην υπάρχει η Χρυσή Αυγή; Τι απέγιναν οι “μακεδονομάχοι” με τα νάιλον σημαιάκια; Άπαντες απόντες! Ή μήπως είναι δυνατόν να αντιδράσει η αριστερά, η οποία έχει με επίσημες αποφάσεις της προδώσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας εδώ και έναν αιώνα; Η αριστερά που πλέον με τον Κασσελάκη οδεύει προς άλλες κατευθύνσεις…


Από την Μακρόνησο στις Σπέτσες ο Κασσελάκης 


Στην επίσκεψή του στην Μακρόνησο με ύφος ηρωικό ο Τσε Γκεβάρα της Goldman Sachs Κασσελάκης είχε δηλώσει: 

«… Σ’ αυτή την άνυδρη γη μεταφέρθηκαν χιλιάδες άνθρωποι που επέμεναν να είναι Αριστεροί. Για να «διορθωθούν» με ξύλο και βασανιστήρια. Για να γίνουν καλοί πολίτες για το μετεμφυλιακό κράτος της Δεξιάς.”


Ως γνωστόν ο Κασσελάκης οργάνωσε συγκέντρωση της κοινοβουλευτικής του ομάδος στις Σπέτσες, όπου συχνάζουν συνάδελφοί του εφοπλιστές, βασιλιάδες και πρίγκιπες. Από την Μακρόνησο στις Σπέτσες ένας Κασσελάκης απόσταση … Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως ως Έλληνες Εθνικιστές για το γεγονός του καταντήματος της αριστεράς ως μίας γελοίας φαρσοκωμωδίας.  Μία αριστερά όμως η οποία δεν ξεχνά το αντιφασιστικό της καθήκον και κατέθεσε επερώτηση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 15 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν τίποτε ούτε από δικαιοσύνη, ούτε από τεκμήριο αθωότητος. Για κάποιους μάλιστα από αυτούς τεκμήριο αθωότητος είχαν και μετά την καταδίκη τους για δολοφονίες αριστεροί τρομοκράτες. Το γεγονός ότι κάποια μέλη πρωτόδικα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταδικάστηκαν για “εγκληματική οργάνωση” χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, δεν αποτελεί την τελική κρίση και όμως κατέθεσαν επερώτηση από την οποία τα παρακάτω:  


“Το θέμα έφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., και άλλοι 14 βουλευτές του κόμματος. Οι βουλευτές θυμίζουν ότι «στις 28 Δεκεμβρίου 2023, το “Μέτωπο Νεολαίας”, που αποτελεί την οργάνωση νεολαίας της φασιστικής –καταδικασμένης ως εγκληματικής– οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση στα γραφεία που διατηρεί επί της οδού Καζαντζάκη 4 με φωταψίες, πυρσούς και νεοναζιστικά σύμβολα». Τονίζουν ότι ο χώρος βρίσκεται απέναντι ακριβώς από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης … Στην ερώτηση προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ρωτούν: α) Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν ώστε να ελεγχθεί η δραστηριότητα της οργάνωσης «Μέτωπο Νεολαίας» και να διερευνηθεί η σχέση της με την εκτός νόμου εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή»;” …


Προς τι όμως η αγωνία της αριστεράς; Είναι απλό. Φοβάται δικαιολογημένα ότι ένα αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα, όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα της στερήσει τους δυσαρεστημένους πατριώτες, που έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη στην εθνομηδενιστική πλέον ΝΔ. Αυτό προκύπτει από όλες τις πολιτικές έρευνες των τελευταίων μηνών.


Ένα ποσοστό 13,9% δηλώνει ότι θα ψήφιζε ένα Εθνικιστικό κόμμα! Σπαρτιάτες 1,9% …


“Στο 20,6% η ψαλίδα μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ,, ενώ σταθερά τρίτος βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO. Η ΝΔ, διατηρώντας την πρωτιά, με ποσοστό 32,9%. Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 12,3% και τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με 10,1%, ενώ ακολουθούν ΚΚΕ με 8,3%, η Ελληνική Λύση με 6%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2.7%, η Νίκη με 2,7%, το ΜέΡΑ25 με 2,1%, το κόμμα των Σπαρτιατών με 1,9% …Ενδιαφέρον είναι και το στοιχείο ότι το 38,8% εκτιµά ότι υπάρχει χώρος δεξιά της ΝΔ για νέο κόµµα και μάλιστα, ποσοστό 13,9% δηλώνει ότι θα το ψήφιζε.” 


Είναι σίγουρο ότι το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο. Μη ξεχνάτε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τότε που οι εθνικιστές ήταν ενωμένοι, στις δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου του 2013 έπαιρνε 18%! Θα αντέξουν τα κόμματα μαϊμούδες της “ακροδεξιάς” στον χρόνο; Αμφίβολο … 


Αυτό είναι που φοβούνται οι αρνητές του εθνικού κράτους τόσο της αριστεράς, όσο και της ψευτοδεξιάς γιατί αυθεντική εθνικιστική δεξιά δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το μόνο που υπήρξε ήταν μία αμερικανόδουλη “δεξιά” του ψυχρού πολέμου εξ ίσου ένοχη σε εθνικές μειοδοσίες (αναγνώριση Γιουγκοσλαβίας, εγκατάλειψη Βορείου Ηπείρου, ελληνοτουρκική “φιλία”, συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου, Κύπρος) με την αριστερά. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...