Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ βλάπτει σοβαρά την “δημοκρατία”

 


Φωνή μιαρά, γέγονας κακός, αγοραίος εί έχεις άπαντα προς πολιτείας ά δει” - Φωνή μιαρή, έχεις γεννηθεί κακός, ένας φτηνός τις αγοράς είσαι, έχεις όλα αυτά τα οποία πρέπει για να γίνεις πολιτικός” - “ΙΠΠΗΣ” ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ 


Σε μία ανθρωπότητα, σε μία κοινωνία, σε μια Πατρίδα, που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, όπου η παρακμή είναι η σταθερή πορεία, την οποία ακολουθεί πρέπει να αναρωτηθεί κανείς εάν αυτή αντιπροσωπεύει το απόλυτο κακό. 

Επειδή δε όλα λειτουργούν εν τέλει και το αναφέρω αυτό προς διευκόλυνση μίας τρόπον τινά λογικής προσεγγίσεως των πραγμάτων διαλεκτικά, στη βάση ενός δίπολου καλό - κακό, άσπρο - μαύρο, φωτεινό - σκοτεινό, υπ’ αυτήν την έννοια λοιπόν, εάν αυτό το οποίο επικρατεί σήμερα είναι το απόλυτα κακό, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποιο είναι το απόλυτα καλό. 


Πόσο μάλλον που οι τελευταίες τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο της κοινωνικής εξελίξεως δείχνουν ότι όλο και χειρότερα γίνονται τα πράγματα, περισσότερο ανήθικα, πιο πολύ ακραία, ακραία ως προς τις ανισότητες με τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, οι ανήθικοι περισσότερο ανήθικοι και οι ηθικοί λιγότερο ηθικοί. Εάν λοιπόν αυτό που επικρατεί σήμερα είναι το κακό, ας συμφωνήσουν επί τέλους όσοι πιστεύουν αυτήν την άποψη ότι το απόλυτα καλό είναι αυτό που η επικράτεια του απολύτου κακού θεωρεί σαν το απόλυτο κακό, δηλαδή την ηθική, τον Ελληνορωμαϊκό πολιτισμό, τον οποίον θεωρούν … αντιδραστικό και ρατσιστικό, την Πίστη στον Θεό και την μεταφυσική, τον εθνικισμό, τον “ρατσισμό”, “φασισμό", την Παράδοση κ.λπ.

 

  

Σαν απλός πολίτης, λοιπόν, χωρίς πλήρη πολιτικά δικαιώματα, αφού δεν έχω δικαίωμα σύμφωνα με νόμο, που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία και συμφωνεί σε αυτό το σύνολο των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου”, καταγγέλλω τα κόμματα του κοινοβουλίου για την βαθιά αντεθνική απόφασή τους να αποφασίσουν με νόμο την δίωξη του Εθνικισμού στην Ελλάδα. Η απαγόρευση αυτή είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη γιατί με καταδίκασαν, γιατί είμαι στην φυλακή πολιτικά διωκόμενος χωρίς αμφιβολία! Γιατί η φυλάκισή μου είναι ένα κυνήγι Ιδεών, μία ΑΔΙΚΗ καταδίκη για τις Ιδέες μου.

 

Στον καιρό αυτής της κάλπικης δημοκρατίας φυσικό είναι να διώκονται οι μόνοι που αντιστέκονται, οι Εθνικιστές.


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...