Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Όλη η σημερινή Τουρκία είναι Ελλάδα!

 




Όχι στα παράλια, αλλά κάπου στο μέσον της σημερινής Τουρκίας, στην Κιουτάχεια, αρχαιολόγοι ανακάλυψαν κομμένα κεφάλια από αγάλματα αρχαίων ελληνικών θεών. 


Η ανακάλυψη αυτή δείχνει το μένος εναντίον του Ελληνισμού κάποιων μισανθρώπων, οι οποίοι βανδάλιζαν τα υπέροχα έργα της ελληνικής τέχνης και πίστευαν ότι κόβοντας τα κεφάλια τους τα “δολοφονούν”. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα αγάλματα στα μουσεία είναι χωρίς κεφάλια… 

Η ανακάλυψη αυτή δείχνει επίσης ότι στην χώρα που σήμερα ονομάζεται Τουρκία και στην οποία τουλάχιστον στο Δυτικό μέρος ζουν πολλά εκατομμύρια εξισλαμισμένων Ελλήνων δυστυχώς χωρίς ελληνική συνείδηση, ήταν μια Ελλάδα.


Όπως ανακοινώθηκε επίσημα σε νέες εντυπωσιακές ανακαλύψεις προχώρησαν Τούρκοι αρχαιολόγοι, που εντόπισαν νέα κεφάλια αγαλμάτων από ελληνικές θεότητες στην διάρκεια ανασκαφών κοντά στην Κιουτάχεια της Τουρκίας.

Το κεφάλι του αγάλματος της θεάς Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς στην ελληνική μυθολογία, και το κεφάλι του αγάλματος του Διονύσου ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια στα ερείπια της αρχαίας πόλης Αιζανοί.

Η πόλη, στην οποία διενεργούνται ανασκαφές, φιλοξενεί έναν από τους πιο καλά διατηρημένους ναούς, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στον θεό Δία.

«Αυτά τα κεφάλια αγαλμάτων, τα οποία ανακαλύψαμε για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια, είναι σε πολύ καλά διατηρημένη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια των ανασκαφών μας, μέχρι στιγμής έχουμε ανακαλύψει δύο κεφάλια αγαλμάτων της Αφροδίτης και τρία κεφάλια αγαλμάτων του Διονύσου», τόνισε ο Coskun.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...