Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Συνεχίζει το παραμύθι της η Ν.Δ., που ψήφισε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

 


Το φτηνό επιχείρημα περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ για να μας απαλλάξει από την φυλακή διαψεύστηκε στην πράξη, αφού τελικά είμαστε φυλακή! Πέραν αυτού, είναι γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε από τους μισθοφόρους της κομματάρχες στην προεκλογική περίοδο του ’19 για να αφήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έξω από την Βουλή και να δημιουργήσει η Ν.Δ. τα κόμματα μαϊμούδες τα δήθεν ακροδεξιά, τα οποία ελέγχει. Φαίνεται πως συνεχίζει την ίδια πολιτική γιατί αλλιώς δεν θα είχαμε την παρακάτω είδηση από το κοινοβούλιο: 

“Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι κατά την διάρκεια της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, υπήρξε «συνεργασία» του ΣΥΡΙΖΑ από τους βουλευτές της σε μια σειρά από κρίσιμα θέματα, όπως η καταψήφιση της εκλογής Δήμα στην ΠτΔ, η οποία οδήγησε σε εκλογές.”

Για την εκλογή Δήμα, ο Γεωργιάδης δεν λέει ότι ο ίδιος ο Δήμας είχε δηλώσει ότι εάν τον ψηφίσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα δεχθεί να γίνει πρόεδρος. Δεν λέει επίσης ότι όταν γινόταν η ψηφοφορία για τον Δήμα, μας είχαν βάλει στην φυλακή. Θέλαν και να τους ψηφίσουμε; Δεν λέει επίσης ότι δύο βουλευτές ο Αλεξόπουλος και ο Μπούκουρας, που ψήφισαν τον Δήμα δεν φυλακίστηκαν… 


Τώρα τα περί συνεργασίας Χρυσής Αυγής με ΣΥΡΙΖΑ είναι τουλάχιστον αστεία πόσο μάλλον όταν με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και του Γεωργιάδη του ίδιου ψηφίστηκε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το καταψήφισε. Για του λόγου το αληθές: 

“Εγκρίθηκε με 222 ψήφους υπέρ το νομοσχέδιο για τη συμφωνία με τους εταίρους. «Όχι» ψήφισαν 64 βουλευτές. Υπέρ τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ κατά η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.”


Και να ήταν το μόνο νομοσχέδιο στο οποίο ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. βάδισαν χέρι χέρι; Ποιος ξεχνά ότι 17 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης και άλλα πολλά εθνομηδενιστικά νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα στηρίζουν απόλυτα την αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών; 


Γράφαμε τότε στην ιστοσελίδα μας τα εξής, τα οποία παραμένουν επίκαιρα και απαντούν στα ψέματα της Ν.Δ.:


“Φτηνή ουρά του Σύριζα όμως, η οποία δεν αρκέστηκε απλώς να υπερψηφίσει την Μνημονιάρα της Αριστεράς, αλλά έκανε κάτι πολύ ουσιωδέστερο: ως δήλωσε από βήματος Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, η μασονοδεξιά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-τσίρκο Τσίπρα-Καμμένου! ΝΔ: “δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρώπη“!

Όπου Ευρώπη βεβαίως, εννοείται σαφώς η μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, σε ένα λεκτικό τέχνασμα προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων της ερμαφρόδιτης ψοφοδεξιάς. Ψήφος εμπιστοσύνης η οποία στρέφεται ξεκάθαρα κατά των σκληρά δοκιμαζόμενων παραγωγικών τάξεων της χώρας, κυρίως δε των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών, τους οποίους η ΝΔ παραδίδει ως βορά στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους, της συγκυβέρνησης των αχρείων της Αριστεράς!

Πριν τρία χρόνια ο Λαός έλεγε “ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ”, τώρα τούτο μεταβλήθηκε στο “ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει Σύριζα”! Κι όμως, αυτά τα θλιβερά πολιτικά ράκη των οποίων η αλαζονεία ξεχειλίζει, έχουν το θράσος να κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για παρασκηνιακές συμφωνίες με την αντεθνική κυβέρνηση Τσίπρα!”

N.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...